Bilde 1 av Rolvsrudveien 7ABilde 2 av Rolvsrudveien 7A
Digital salgsoppgave
Rolvsrudveien 7A

1461 Lørenskog • Lørenskog kommune

Prisantydning

kr 7 200 000

Omkostninger: kr 190 450Totalpris: kr 7 390 450
Familievennlig og romslig enderekkehus over 2 plan | 3 store uteplasser | 4 soverom | Garasje | Populær beliggenhet
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Selveier
Eierseksjon
19
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
108 m²
Bruksareal (BRA)
113 m²
Fellesutgifter
kr 1 500 / Mnd
Prisantydning
kr 7 200 000
Omkostninger
kr 190 450
Totalpris
kr 7 390 450
Byggeår
2004
Tomt
Eiet tomt 8321 m²
Oppdragsnummer
75230183
card-default

Petter Eia Haavi

Daglig leder | Eiendomsmegler MNEF | Partner
Les om Petter
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 7 200 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 200 000,-)kr 180 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 250,-
  
Totalpris kr 7 390 450
Eiendom
Rolvsrudveien 7A, 1461 LØRENSKOG

Matrikkel
Gnr. 102 Bnr. 425 Snr. 19 i Lørenskog kommune

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 108 kvm, Bruksareal: 113 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
2004

Tomt
Eiet tomt 8321 kvm

Prisantydning
7 200 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Jo Henrik Stigen Takstdato:

Totalpris inkl. omkostninger
kr 7 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 180 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 200 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 181 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 381 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 390 450,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Eier
Sameer Sharma

Beskrivelse
- Romslig og familievennlig ende-rekkehus over to plan
- Meget god planløsning
- 4 romslige soverom
- Delvis åpen stue- og kjøkkenløsning
- Arealeffektiv planløsning
- Flislagt bad med varmekabler
- 3 uteplasser på tilsammen 52 kvm
- Garasjeplass i rekke på 16 kvm
- Populært boområde
- Meget attraktiv beliggenhet
- Sentral beliggenhet på Rolvsrud
- Fantastisk nabolag med hyggelige naboer
- I nærhet til snøparken SNØ
- Kort distanse til Triaden senter

Parkering
Boligen disponerer en garasje på 16 kvm i sameiets garasjerekke. 
Videre er det gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Boligen ligger i et meget attraktiv og sentralt boligområde på Rasta i Lørenskog kommune. Boligen ligger i kort gang avstand til gode kollektiv muligheter og ulike kjøpesentre. Videre byr området på mange ulike turmuligheter for den aktive.

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Coop Extra, Joker, Kiwi, Bunnpris, Meny, og Rema 1000 like ved. Triaden Senter ligger ca. 5 minutter med bil unna boligen og senteret har et bredt tilbud av butikker, restauranter og andre servicefasiliteter. Triaden er nylig pusset opp og har økt til totalt til 43.500 kvadratmeter. Her kan du få gleden av gangavstand til et suverent tilbud med en rekke butikker, kaféer, restauranter, velvære, og mye mer. Idéen bak det er å få senteret fra å være en lukket boks til å få mer bykjernepreg med åpne fasader mot alle sider. Det er ingen tvil om at dette er noe man vil bo i nærheten av. Ytterligere shoppingmuligheter ved Metro Senter by på 100 butikker, spisesteder og gode servicetilbud. Rett ved siden av Metro senter finner du Lørenskog Hus med blant annet kino, bibliotek, musikk- og kulturskole og Aktivitetshuset Volt, et kulturhus for ungdom fra 13 år og oppover. Videre kort vei til Strømmen Storsenter, Lillestrøm Torg eller Stovner senter.

På Triaden senter finner du også ett helt nytt SATS treningssenter på 1700kvm! Trampoline- og aktivitetssenter på 2.800 kvadratmeter, flerbrukshall, park og 40 nye butikker er blant nyhetene som er like ved. Utbyggingsprosjektet har også bestått av, en stor park mot den nye bebyggelsen på Skårer Vest og flerbrukshall tilsvarende to håndballbaner. Innenfor idrett kan alt nevnes, her er det tilbud for så å si all sport ungene måtte ønske seg! Det er kort vei til flere tur- og løypealternativer innover i Østmarka. Her er det gode fiske- og bademuligheter, ridestier, oppkjørte skiløyper, lysløyper, samt flere sportsstuer med servering. Langvannet er et ypperlig sted for et bad med sandstrand, flytebrygge, HWC-toalett, landgang, grill og sittegruppe. I gangavstand fra leiligheten kan du også ta deg ut i lysløypenettet mot Mariholtet som byr i tillegg på flere bade-/fiskevann og nydelig turterreng. På Sørlihavna aktivitetspark er det utegym, sykkelbane, volleyballbane, lekestativer mm. Her går også det lysløype mot Losby som blir en fin skitur på vinteren. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. Losby Golfklubb har et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde.

I 2020 fikk Lørenskog verdens råeste helårsarena for snø opplevelser - SNØ. Parken har et areal på totalt 50 000 kvm, fire alpine nedfarter, stolheis, koppheis og bånd, blåpark med Big jump, samt langrennsspor på rundt 2 km og et fantastisk lekeområde. Anlegget skal være åpent hver dag, hele året, alltid ny preppet, alltid gøy! Det er også en rekke butikker, hotell og kaféer og spisesteder her.

Losby gård og området omkring Losby gods er et populært tur - og rekreasjonsområde både sommer som vinter. Losby gård er et flott utgangspunkt for turer innover Østmarka. Det er mulighet for å utforske marka med f.eks. sykkel eller kano fra Mønevann og videre innover vassdragene. Kommunen driver Losby besøksgård hvor de har forskjellige dyr og café. Golfbanen på Losby er et meget flott anlegg med både 18 og 19 hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde. Tennisbane og svømmehall på Kjenn. Rådhusparken og fine turstier rundt Langvannet. Det er et godt og variert idrettstilbud på Lørenskog.

Lørenskog har en av Norges største fotballklubber med om lag 850 aktive spillere, samt en av Norges største håndballklubber (Fjellhamar). I tillegg til disse store idrettene tilbyr Lørenskog en rekke idrettstilbud med sine blant annet fire fotballbaner/stadioner, fire idrettshaller, ishall, bordtennishall og folkebad.

Kollektivtransport
Kollektivtrafikken er godt utbygd og Oslo sentrum er 15-25 minutter unna med bil, buss eller tog. Nærmeste busstopp i Rasta skole som ligger i kort avstand fra boligen. Lørenskog sentrum har bussterminal, og fremstår som et kollektivt knutepunkt med hyppige avganger mot Oslo Bussterminal og Lillestrøm. I rushtiden går bussen vært 10. minutt. Det går også nattbuss. Med bil tar det ca. 9 min til Strømmen Storsenter, 9 min til Lillestrøm, 16 min til Oslo S og 29 min til Oslo lufthavn. Lørenskog stasjon er nærmeste togforbindelse.

Skole, barnehage og utdanningsinstitusjon
Lørenskog har et rikt tilbud for skole og utdanning. Lørenskog har ikke skolekretser, men det er definert "veiledende inntaksområder" for hver skole.
- Les mer her om Lørenskog kommune skolekretstilhørlighet: https://kommunekart.com/klient/lorenskog/inntaksomr%c3%a5der

Bebyggelse
Det er primært leilighetsbebyggelse i område.

Tomt
Eiet tomt, 8321 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
Velkommen til Rolvsrudveien 7A presentert av Daglig leder og eiendomsmegler Petter Eia Haavi ved EIE eiendomsmegling!

Dette er et meget familievennlig ende-rekkehus med 4 soverom, romslig bad, delvis åpen stue og kjøkkenløsning, 3 store uteplasser og garasje i rekke!

Kvaliteter ved boligen:
•Romslig rekkehus over to plan
•4 romslige soverom
•Delvis åpen stue- og kjøkkenløsning
•Arealeffektiv planløsning
•Flislagt bad med varmekabler
•3 uteplasser på tilsammen 52 kvm
•Garasjeplass i rekke på 16 kvm
•Populært boområde
•Meget attraktiv beliggenhet
•Sentral beliggenhet på Rolvsrud
•Fantastisk nabolag med hyggelige naboer
•I nærhet til snøparken SNØ
•Kort distanse til Triaden senter

Boligen inneholder:

1. etasje: Toalettrom , Bad , Entré , 3 soverom

2. etasje: Kjøkken , Stue , Soverom

VELKOMMEN TIL EN HYGGELIG VISNING!

Byggemåte
Rekkehus med saltak tekket med takstein. Yttervegger er i trebindingsverk utvendig kledd med panel. Etasjeskiller i tre. Boligen er fundamentert med såle til antatt fast grunn. Rapporten begrenser seg til boligen, og det som normalt vil omfattes av eiers selvstendige vedlikeholdsansvar som seksjons- eller andelseier. Normalt utgjør dette alt innenfor seksjonens/andelens vegger. Tilstandsrapporten tar derfor ikke for seg bygningens fellesdeler som for eksempel tak, yttervegger, grunnmur, drenering, og felles tekniske installasjoner. Balkonger/terrasser og vindu vurderes dersom takstmannen finner det relevant for leiligheten. Kjøper må forøvrig sette seg inn borettslagets årsberetning for utført og planlagt vedlikehold. Tg ikke satt. Dette er sameiets ansvars område og ikke ytterligere undersøkt, det anbefales at sameiet/borettslaget innhenter felles rapport ang. felles bygningsdeler. Malte trevinduer med 2-lags glass. En malt ytterdør med el-lås. 2 lags isolerglass terrassedør fra 2003. Utgang fra soverom til markterrasse, størrelse er ca. 23m2. Utgang fra stue til en balkong, størrelse er ca. 15m2 Adkomstterrasse med tregulv, størrelse er ca. 14m2. Det er tilgang til en utebod på ca. 5m2.

Overflatebehandling gulv: Parkettgulv og fliser.
Overflatebehandling vegger: Malte glatte flater.
Overflatebehandling himling: Malte glatte flater

Følgende punkter har fått TG-3:
Innvendig > Andre innvendige forhold
Flere downlights som ikke fungerer på befaringsdag.

Våtrom > 1. Etasje > Bad > Sanitærutstyr og innredning
Skapdører til høyskapet med malingsavflassing. Dusjdører er skjeve.

Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold
Brannslange og røykvarsler. Lovpålagt røykvarsler og brannslukker utstyr skal følge boligen ved salg. Brannslukningsutstyret er ikke funksjonstestet.

Følgende punkter har fått TG-2:
Utvendig > Vinduer
TG 2 er valgt på grunn av at elementer/materialer har en viss levetid og at halvparten av forventet brukstid er gått. Generelt vil eldre vinduer miste isolasjonsevne og det kan oppleves trekk. Normal tid før kontroll og justering av vinduer, hengslede er 2 - 8 år. Normal tid før utskifting av trevindu er 20 - 60 år.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Balkonger/terrasse er snødekt og derfor ikke nærmere vurdert. Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.
Rekkverk på balkong er målt til 88,5cm.

Innvendig > Overflater - lite soverom
Det er observert bruksslitasje over det normale på gulvet.

Innvendig > Overflater - stue/kjøkken
Det er observert sprekk i himling overgang stue kjøkken.

Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

Innvendig > Pipe og ildsted
Feieluke er ikke observert. Det er plassert garderobeskap inn til pipe i 1. etasje.

Våtrom > 1. Etasje > Bad > Overflater vegger og himling
Det er observerte aldersrelaterte forhold i fuger.

Våtrom > 1. Etasje > Bad > Overflater Gulv
Det ble med fuktindikator registrert fukt men ikke unormalt som følge av daglig bruk. Det er forøvrig registrert noe aldersrelaterte forhold i fuger. Det er tetniningslist ved dusjsonen noe som er uheldig ved en eventuell vannlekasje ellers på badet.

Våtrom > 1. Etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen.

Kjøkken > 2. Etasje > Kjøkken > Overflater og innredning
Kjøkken fremstår med noe slitasje, men vurderes å være i tilfredsstillende funksjonell stand. Ingen unormale fuktverdier ble påvist i utsatte soner.

Kjøkken > 2. Etasje > Kjøkken > Avtrekk
Det er dårlig avtrekk.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år.

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
Anlegg med automatsikringer. Elektriske anlegg er ikke testet, men kun visuelt besiktiget. Da dette ikke er bygningssakkyndige
kompetanseområde er noen av svarene gitt på ett generelt grunnlag ut fra befaringsdagen. Ønskes en grundigere kontroll av elektriske anlegg anbefales en el sjekk utført av en autorisert elektriker. Den bygningssakkyndige oppgaver knyttet til elanlegget handler om å etterspørre informasjon og dokumentasjon fra selger, og gjennomføre observasjoner (visuelt), som for eksempel å se etter tegn på termiske skader på kabler, elektrisk utstyr osv. Det er ikke den bygningssakkyndige sitt ansvar å gjennomføre kontroll av det elektriske anlegget. Kravet om samsvarserklæring gjelder både for anlegg som er nyere enn 1999, og for endringer på anlegg fra før 1999. Samsvarserklæringene skal følge boligen, slik at eier av huset har oversikt over hvilke arbeider som er gjort
på det elektriske anlegget. Samsvarserklæringen viser hvilke arbeider som er gjort, og hvem som har utført arbeidet. Dette er viktig for å dokumentere at arbeidet er utført av elektriker og ikke ufaglært person. Det skal utarbeides samsvarserklæring for alle arbeider som utføres på det elektriske anlegget, også mindre arbeider.

Utvendig > Dører
TG 2 er valgt på grunn av at elementer/materialer har en viss levetid og at halvparten av forventet brukstid er gått. Generelt vil eldre vinduer miste isolasjonsevne og det kan oppleves trekk. Normal tid før utskifting av tredører og aluminiumsdører er 20 - 40 år.
Normal tid før kontroll og justering av tredører er 2 - 8 år.

Primærrom
Primærrom: 108 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
1. etg: Toalettrom, Bad, Entré, Soverom, Soverom 2, Soverom 3
2. etg: Kjøkken, Stue, Soverom

Bruksareal
Bruksareal: 113 kvm

Boder
Boligen disponerer en bod på 5 kvm.

Standard
1. etasje

Markterrasse
Foran inngangspartiet finner du en stor markterrasse på hele 14m2. Her har du også adkomst til en utebod på ca. 5 kvm med god lagringsplass.

Entre
Velkommen! Når du kommer inn i boligen blir du møtt av et hyggelig rom som gir et godt førsteinntrykk av boligen!
Rommets gode størrelse gjør det enkelt å møblere med oppbevaringsmøbler. Her er det godt å komme hjem samt å ønske gjester velkommen!
Lysmalte veggoverflater og flislagt gulv.

Soverom 1
Romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. Et stort vindu sørger for godt med naturlig lysinnslipp og en luftig atmosfære i rommet. Rommet har godt med lagringsplass i stort garderobeskap.
Malte veggoverflater og parkettgulv.

Markterrasse
Fra soverommet kommer du ut til en stor markterrasse på hele 23 kvm. Her er det god plass til å møblere med lounge, sittegruppe, grill og øvrig utemøblement. I tilknytning til markterrassen har du adkomst til en opparbeidet hageparsell med god boltringsplass for store og små. Her har du gode solforhold nesten hele dagen!

Soverom 2
Soverom av god størrelse som passer perfekt som barnerom. Rommet har store vinduer som sørger for en lys atmosfære i rommet. Rommet har god plass til møblering av dobbeltseng, nattbord, skrivepult. Videre har rommet meget god lagringsplass i stort garderobeskap.
Malte veggoverflater og parkettgulv.

Soverom 3
Soverom med god plass til dobbeltseng, nattbord og oppbevaringsmøbler. God lagringsplass i stort garderobeskap.
Malte veggoverflater og parkettgulv.

Bad
Flislagt bad med varmekabler av god størrelse. Innredningen består av servant med underskap, belyst speil med sideskap, høyskap, dusjsone med regnfall-dusjhode og WC.

Toalettrom
Meget praktisk toalettrom som maksimerer bruken av badet. Innredningen består av servant med underskap, speil med hylle og WC.
Tapetserte veggoverflater og flislagt gulv.

2. etasje

Stue
Når du kommer opp trappen blir du møtt av en lys, romslig og hyggelig familiestue. Store vindusflater sørger for godt med lysinnslipp, hvilket gir boligen et lyst og luftig preg. Rommets gode størrelse gjør det enkelt å møblere med sofagruppe med tilhørende stuemøblement, medievegg og spisestue. Videre har stuen en hyggelig peisovn som gir rommet en lun atmosfære og som sprer god varme på kalde vintersdager. Her kan hele familien samles!
Malte veggoverflater og parkettgulv.

Terrasse
Fra stuen kommer du ut til en stor terrasse på hele 15 kvm. Terrassens gode størrelse gjør det enkelt å møblere med sittegruppe og grill. Terrassen er sydvestvendt, og byr på svært gode solforhold. Her kan lange solrike sommerdager nytes!

Kjøkken
Praktisk L-kjøkken som byr på meget god skap- og benkeplass. Innredningen består av profilerte fronter, heltre benkeplate, fliser under overskap og delvis integrerte hvitevarer med komfyr, nedfelt platetopp, oppvaskmaskin og kombiskap.
Videre har kjøkkenet god plass for hyggelig spisegruppe.
Malte veggoverflater og parkettgulv.

Soverom
Romslig soverom med god plass til dobbeltseng og nattbord. Videre har rommet god lagringsplass i stort garderobeskap.
Lysmalte veggoverflater og parkettgulv.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 05.03.2004.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming med enkelte panelovner, gulvvarme på badet, entre, wc og fyring med ved.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Kommunale gebyrer
Vanngebyrer: 384,80,-
Avløpsgebyrer: 600,47,-
Feie og tilsynsgebyr: 41,83,-
Fastledd renovasjon: 205,06,-
2.500 L conteiner: 133,16,-

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt for bolig i Lørenskog kommune.
Les mer her: https://www.lorenskog.kommune.no/tjenester/skatt-og-avgift/eiendomsskatt-2/

Faste løpende kostnader
Strøm, innboforsikring m.m. Denne listen er ikke fullkommen.

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring Polisenummer: 6679254

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 527 150,- Som sekundærbolig Kr. 5 497 740,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Annet
Sameie: Sameiet Rolvsrud Skog, Org.nr.: 986 174 079
Sameiet består av 19 boligseksjoner.

Sameiets økonomi:
Sameiet hadde avvikende regnskapsår, men endret dette i 2022 til normalt regnskapsår.

Budsjett 2022:
Inntekter 321 400,-
Utgifter 203 700,-
Driftsresultat 117 700,-

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer enn to boligseksjoner i et boligsameie lf. eierseksjonsloven §23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Offentlig tilknyttet.

Regulering
Området er regulert til bolig.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 7 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 180 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 200 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 181 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 381 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 390 450,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.9 700)
Visningshonorar (Kr.2 900)
Tilstandsrapport (Kr.11 350)
Boligstyling (Kr.29 900)
Fornying av Finn-annonse (Kr.2 000)
Fornying Finn-annonse (Kr.2 500)
Grunnpakke enebolig (Kr.6 500)
Henvendelse til finansinstitusjon (Kr.1 000)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 500)
Markedspakke 1 (Kr.21 900)
Oppgjør (Kr.6 000)
Totalt kr. (Kr.97 250)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
75-23-0183

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Novum Eiendomsmegling AS
EIE Stovner
Org. nr: 990224463
Stovner senter 3
0913 Oslo
Tlf: 22 30 18 00

Ansvarlig megler
Daglig leder | Eiendomsmegler MNEF | Partner Petter Eia Haavi

Saksbehandlere
Petter Eia Haavi
EIE Stovner
Daglig leder | Eiendomsmegler MNEF | Partner
Mob: 90 79 19 94 / E-post: peh@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Rolvsrudveien 7A
For mer om objektet
Rolvsrudveien 7A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: