Bilde 1 av Tunveien 79Bilde 2 av Tunveien 79
Digital salgsoppgave
Tunveien 79

1475 Finstadjordet • Lørenskog kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Finstadjordet | Flott rekkehus over to plan fra 2016. Pent uteområde, to garasjeplasser og ypperlig beliggenhet.
Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
25
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
117 m²
Bruksareal (BRA)
120 m²
Bruttoareal (BTA)
133 m²
Fellesutgifter
kr 5 875 / Mnd
Prisantydning
kr 6 790 000
Omkostninger
kr 177 770
Totalpris
kr 6 967 770
Byggeår
2016
Tomt
Eiet tomt 5382 m²
Oppdragsnummer
99200104
card-default

Ole Anders Strand Teslo

Partner | Salgsleder | Eiendomsmegler MNEF
Les om Ole
card-default

Alexander Birkeland

Coach | Medhjelper
Les om Alexander
Prisantydningkr 6 790 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 168 750,-
  
Totalpris kr 6 967 770
Eiendom
Tunveien 79, 1475 Finstadjordet

Matrikkel
Gnr. 100 bnr. 793 snr. 25 orgnr. 918306676 i Lørenskog kommune

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 117 kvm, Bruksareal: 120 kvm, Bruttoareal: 133 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2016

Tomt
Eiet tomt 5382 m²

Prisantydning
6 790 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,-
Andel fellesformmue kr. 0,-

Totalpris inkl. omkostninger
6 790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
168 750,- (Dokumentavgift)

177 770,- (Omkostninger totalt)

6 967 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 5 875,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Forretningsførsel, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, akonto varmtvann og fjernvarme, akonto garasje og bod, kabel-TV og internett (Telenor), trappevask, vaktmestertjeneste, drift og vedlikehold m.m.

Kommunale avgifter
De kommunale avgiftene er inkludert i felleskostnadene.

Eier
Anita Elaine Arnøy Bård Hermansen

Parkering
Boligen disponerer to parkeringsplasser i et lukket og oppvarmet garasjeanlegg - hvorav en plass med ladepunkt for elbil.
I tillegg er det gjesteparkering.

Beliggenhet
Boligen ligger perfekt til innerst i Tunveien med et pent og bilfritt uteområde. Her kan barna leke fritt og trygt i gode omgivelser. Lørenskog er i vekst og her bor du midt i smørøyet.

Med Triaden storsenter 750 meter unna og Metro storsenter ca. 20-25 minutters gange unna, har du gode servicetilbud som; restauranter, shopping, kino, bowling og treningskjeder veldig nært.

Triaden Senter er under utvidelse og vil få et enda større tilbud av shopping, spisesteder, treningssenter m.m. I tillegg vil senteret få et trampoline- og aktivitetssenter på 2800 kvm i den delen av bygget der kulturhuset holdt til før. I tillegg til trampolineparken, vil det bli lagt opp til en rekke ulike aktiviteter fra lekeland og Ninja-bane til Norges første Skyrider - en slags berg-og-dal-bane der man henger i en selge og følger en bestemt bane flere meter over bakken. Kafé, barnepass og bursdagsrom blir det også der.
For mer informasjon se; https://triaden.no/praktisk-informasjon/vi-bygger-ut/trampoline--og-aktivitetssenter-apner-pa-triaden/.

Dagligvarehandelen kan gjøres på Meny Rasta, Bunnpris Skårer, Rema 1000 Løkenhagen eller på søndagsåpen Joker etablert i Vestparken. Alle innen kort gangavstand.

En av Europas råeste skihaller SNØ, ligger ca. 8 minutter unna med bil.

Samtidig kan man snøre på seg skisko, sykkelsko eller løpesko og gå rett ut i Østmarka som er boligens nærmeste nabo. Her er det nydelige preparerte skiløyper om vinteren og herlige løyper hvor man kan løpe, sykle eller gå tur i når snøen er vekke.

Er du golfinteressert?
Losby golfklubb ligger 5 km unna. Her har du en av Norges peneste 18 hulls golfbaner hvor det blant annet ble arrangert NM i 2019. I tillegg er det en suveren 9 hulls golfbane samt en topp moderne 18 hulls fotballgolf bane på Losby. Noe for enhver smak altså. På Losby gods rett ved golfbanen kan man besøke dyrene på gården, være med på arrangementer for barna om søndagene, eller ta turen inn til Mønevann. Her kan man leie kano, grille og bade. Perfekt for en fin sommerdag.

Boligen sokner til Finstad barneskole (ca. 1,7 km). For elever i ungdomsskoletrinnene sokner boligen til Løkenåsen ungdomsskole (ca. 1,5 km). Det er gang/sykkelvei til begge skolene.

Det er flere barnehager i nærområdet.
Den nærmeste, Berger barnehage ligger 150m ved siden av boligen.
Barnehagen har seks avdelinger samt egne arealer som er spesielt tilrettelagt for barn med særskilte behov og den ble tatt i bruk i august 2020.
Benterud barnehage ligger 3 minutters gange fra boligen. Barnehagen ligger ved siden av Benterud skole og de samarbeider tett med skolen. Alle avdelingene har 16 barn i alderen 1-6 år, 4 barn under 3 år og 12 barn over 3 år på hver avdeling, i følge Lørenskog kommune sine hjemmesider. Videre finner du Løken barnehage som ligger ca. 15 minutters gange fra boligen.

Den offentlige kommunikasjonen er godt utbygd i Lørenskog med tog og buss. Fra Triaden er det meget gode bussforbindelser både i retning Oslo og Lillestrøm. Triaden bussholdeplass ligger ca. 7 minutters gange unna. Herfra går blant annet 110-bussen til Oslo bussterminal hver 10. minutt med ca. 30 minutters reisetid. Fra samme holdeplass er det avgang hver 10. minutt til Lillestrøm bussterminal med ca. 22 minutters reisetid. Fra boligen er det ca. 15 minutters sykkeltur til Lørenskog stasjon, hvor det er kort togtur til både Oslo S og Lillestrøm. stasjon.

Tidsavstander i bil:
Oslo sentrum: Ca. 20 min
Lillestrøm: Ca. 13 min
Oslo Lufthavn: Ca. 30 min

Bebyggelse
Rekkehus over 2 etasjer i Sameiet Masserud Tunet beliggende på Finstad i Lørenskog kommune. Sameiet består av 26 seksjoner

Tomt
Eiet tomt, 5382 m²

Rekkehuset har egen eiet tomt på 16 kvm opparbeidet med støpt dekke og terrasse. Sameiet har i tillegg felles tomteareal på 5382 kvm opparbeidet med blant annet støpte dekker, plenarealer og diverse beplantning, lekeapparater og sykkelstativer. Underjordisk garasjeanlegg med gjesteparkering.

Sameiebrøk: 111/3300

Adkomst
Adkomst til boligen via fellesområde.

Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Areal og fordeling pr etasje
1.etg: 67 kvm BRA / 64 kvm P-rom / 3 kvm S-rom
2.etg: 53 kvm BRA / 53 kvm P-rom

Leiligheten går over 2 plan og følgende rom er inkludert i P-rom:
1.etg: Entré, bad, stue/kjøkken, omkledningsrom og teknisk rom.
2.etg: Gang, bad og 3 soverom.

Utgang fra stue i 1.etasje til sydvendt markterrasse på ca. 18 m2. Utgang fra gang i 2.etasje til sydvendt takterrasse på ca. 14 m2.

Opprinnelig bod på ca. 3 m2 ved entré er benyttet som omkledningsrom og medregnet i boligens primærareal etter dagens bruk. Det er ikke søkt om bruksendring av rommet.

Leiligheten disponerer i tillegg to parkeringsplasser og en bod i kjeller. Parkeringsplasser er merket nr. 65 og nr. 35, den ene har el-billader. Bod merket nr. 103 er oppmålt til 5,5 m2.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Daniel Buchhave:

Grunn og fundamenter: Grunnmur og fundamenter av betong.

Yttervegger: Yttervegger av trekonstruksjoner med stående og liggende trekledning.

Takkonstruksjoner: Yttertak av pulttaks form i trekonstruksjoner. Renner og nedløp av metall.

Gulvsystemer: Bærende vegger og etasjeskiller av trekonstruksjoner.

Vinduer og dører: Dører og vinduer fra byggeår. Ytterdør med glassfelt. Balkongdører og vinduer fra Norgesvinduet med tre-lags glass og karmer/rammer av tre utvendig kledd med metall. Det er montert fjernbetjent utvendig solskjerming på vinduer i hovedsoverom.

Terrasser: Utgang fra stue i 1. etasje til sydvendt markterrasse på ca. 18 m2. Gulv belagt med terrassebord. Utebelysning og stikkontakt på vegg.
Utgang fra gang i 2. etasje til sydvendt takterrasse på ca. 14 m2. Gulv belagt med terrassebord. Utebelysning og stikkontakt på vegg.

Innvendige trapper: Trapp av trekonstruksjoner med trinn av eik.

Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav.
Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer
Tilstandsgrad 1: Svake symptomer
Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer
Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt)

Følgende er beskrevet av takstmann:
Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 2:
- Baderom 2. etasje: Slukets tilkomstmulighet for rengjøring - Tilkomst til sluket under badekar er vurdert til å være utilfredsstillende.

Øvrige bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1.

Standard
Velkommen til Tunveien 79 - et nydelig rekkehus over 2 plan med fantastisk beliggenhet på Finstadjordet. Dette rekkehuset er arkitekttegnet av Dark og holder en gjennomgående god standard på overflater, utstyr og innredning.

Alle flater er malt i 2018 i smakfulle, tidsriktige fargekombinasjoner. De fleste veggflater samt alle gulvlister er overmalt i 2021. Gulvflater er belagt med fliser med varme i entré og omkledningsrom i 1. etasje, samt 3-stavs parkett i øvrige oppholdsrom.

Boligen inneholder blant annet to romslige baderom, et stort og flott kjøkken fra Sigdal og 3 gode soverom. Her får du i tillegg tilgang til en herlig sydvendt markterrasse på ca. 18 kvm samt en superdeilig takterrasse på ca. 14 kvm med ypperlige solforhold.

Her kan du med andre ord bare flytte rett inn og nyte boligens kvaliteter!

1. ETASJE

Entré & omkledningsrom |
Boligens inngangsparti er svært romslig og innbydende med lyse flater og flislagt gulv med vannbåren varme, som også er gjennomgående i omkledningsrommet. Gangen er utstyrt med en innebygd skyvedørsgarderobe med speilfronter som har god plass til oppbevaring av sko og yttertøy. Fra gangen har man skyvedørsløsning til et pent omkledningsrom som også er utstyrt med en stor skyvedørsgarderobe med speilfronter. Dette rommet er svært praktisk og passer perfekt for den som ønsker ekstra oppbevaringsplass.
*Opprinnelig bod på ca. 3 m2 ved entré er benyttet som omkledningsrom og medregnet i boligens primærareal etter dagens bruk. Det er ikke søkt om bruksendring av rommet.

Stue, kjøkken & terrasse |
Boligen har en romslig og stilfull stue med åpen kjøkkenløsning og egen spisesone. Den gode følelsen og en herlig atmosfære treffer deg i sekundet du ankommer stuen. Vegg- og takflater er malt i lekre fargekombinasjoner og gulvflater er belagt med 3-stavs parkett. Stuen har store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys og gir en god romfølelse, og planløsningen er svært funksjonell med sofaseksjon, spiseplass og kjøkken i åpen løsning.

Stuen har gode innredningsmuligheter, med god plass til sofagruppe, bord og medievegg. Dagens spisesone er naturlig plassert mellom kjøkkenet og resten av stuen, tilrettelagt for sosiale lag og gode matopplevelser.

Kjøkkenet er i en åpen løsning mot stue og fungerer som boligens sosiale samlingspunkt. Den åpne løsningen bidrar også til at matlagingen blir ekstra hyggelig. Kjøkkenet har et moderne og tidsriktig uttrykk og har svært godt med oppbevaring- og benkeplass. Her er det valgt Sigdal kjøkkeninnredning fra 2016 med glatte fronter i matt hvit utførelse og benkeplater av laminat fra 2017. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som; Kombi kjøle-/fryseskap fra Whirlpool, samt oppvaskmaskin, komfyr, mikrobølgeovn og induksjonstopp fra Siemens fra 2018. Ventilator fra Røroshetta er integrert i overskap. Det er installert lekkasjestoppere og komfyrvakt. 

Fra stuen er det utgang til en sydvendt markterrasse på ca. 18 m2 med ypperlige solforhold! Her er det rikelig med plass til sittegruppe, grill og diverse. Her kan du nyte sommeren og invitere venner og familie til hyggelige sammenkomster.
*Det er lagt platting i 2018 og det er blitt satt opp lettvegg til det ene naborekkehuset i 2020.

Baderom |
Flislagt baderom fra byggeår med varmekabler i gulv og downlights i himling. Badet inneholder vegghengt servantskap med dører og ovenpåliggende servant, speil og stikkontakter på vegg over servant, vegghengt toalett samt dusjhjørne med innfellbare dører. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel - disse medfølger ikke.

2. ETASJE

Gang & takterrasse |
Videre ankommer du boligens 2. etasje via trappegangen. Her møtes du av en romslig gang med videre adkomst til bad nummer to samt alle tre soverommene. Fra gangen er det også utgang til en solrik sydvendt takterrasse på ca. 14 kvm med god plass til sittegrupper og grill (det er kun tillatt med elektrisk grill). Her kan du trekke deg tilbake og nyte late dager i rolige og behagelige omgivelser.

Baderom |
Moderne og lekkert baderom fra 2016 med varmekabler i gulv og downlights i himling. Badet er romslig og inneholder vegghengt servantskap med dører og ovenpåliggende servant, speilskap og stikkontakter på vegg over servant, vegghengt toalett, samt et deilig badekar i hjørnet med veggmontert hånddusj og innfellbar dusjdør. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom |
Boligen inneholder tre soverom av god størrelse. Hovedsoverommet er størst og har et svært lekkert uttrykk med store vindusflater som går over hele veggen. Det er installert fjernstyrt utvendig solskjerming, og rullegardiner og plisségardiner er installert av Lady. Veggene er malt i en mørkegrå farge som står i en stilig kontrast til den hvite himlingen, samt listene og karmene. Soverommet er videre utstyrt med en stor skyvedørsgarderobe på 2,4 m. som gir deg svært godt med lagringsplass. Det er god plass til dobbeltseng og nattbord.

De to øvrige soverommene er også av fin størrelse, og kan enkelt innredes med seng, nattbord, skrivebord og annet ønsket møblement. Begge soverommene er malt i duse fargetoner.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Utstyr
- Skyvedørsgarderober fra 2017 i entré, omkledningsrom og hovedsoverom
- Fjernstyrt utvendig solskjerming på vinduer i hovedsoverom
- Boligen har brannslukningsapparat og røykvarslere
- Radiatorer i 2. etasje

Tekniske installasjoner
VVS: Tekniske anlegg fra byggeår. Vannrør med rør-i-rør system. Avløpsrør av plast. Vannbåren gulvvarme i 1. etasje. Vannbåren varme til radiatorer i 2. etasje. Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Enhet for ventilasjonsanlegg fra Flexit plassert i teknisk rom. Fordelerskap for vånnbåren varme plassert i bad 1. etasje. Fordelerskap for rør-i-rør system med stoppekraner plassert i bad 1. etasje og bad 2. etasje.

Ventilasjon: Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Elektrisk: Sikringsskap med automatsikringer plassert i teknisk rom. Boligen har skjult elektrisk anlegg. Strømmåler og hovedsikring på 63 ampere er plassert i tavle på utsiden ved inngangsparti.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse på eiendommen datert 01.12.2016.

Oppvarming
Oppvarming med vannbåren varme. Gulvvarme i 1.etasje. Radiatorer i 2.etasje.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Kommunale avgifter

De kommunale avgiftene er inkludert i felleskostnadene.

Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Lørenskog kommune.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 5 875,- pr.mnd.
Forretningsførsel, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, akonto varmtvann og fjernvarme, akonto garasje og bod, kabel-TV og internett (Telenor), trappevask, vaktmestertjeneste, drift og vedlikehold m.m.

Herav:
Fellesutgifter Akonto p.t. kr 3164,- pr. mnd.
A konto fjernvarme kr 1 665,- pr. mnd.
Innbetaling vedlikeholdsfond kr 196,- pr. mnd.
Fellesutgifter Akonto (garasjeplasser + bod) p.t. kr 850,- pr. mnd.
Det er a-konto på bruk av fjernvarme og vann i selve boligen. Dette avregnes mot faktisk forbruk inntil 2 ganger i året
*Boligen disponerer to parkeringsplasser i et lukket og oppvarmet garasjeanlegg - hvorav en plass med ladepunkt for elbil.

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av sameiett kan medføre økning i felleskostnadene. Det er videre normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiften.

I følge styreleder er det ikke planlagt noe flere økninger pr. dags dato. Beboerne fikk en økning i februar som tar høyde for de planlagte økningene i år. Styret jobber med å få det noe ned, med det blir avgjort på årsmøtet. Reklamasjonstiden utløper desember i år. Styret har planer om å hente inn takstmann for å gå over området. Dette skal være tatt høyde for i felleskostnaden.

Faste løpende kostnader
For aktuell leilighet vil dette blant annet være strøm etter forbruk, forsikringer etc.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 500,- pr. mnd. Strømforbruket i januar 2021 var 648 kWh. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Sameiet har ingen fellesgjeld.

Årsregnskap
Ifølge regnskap pr 31.12.19 hadde sameiet følgende tall:
- Overskudd kr. 52 468,-

For ytterligere informasjon se årsberetning og regnskap som følger i salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i disse.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring Polisenummer: 86293947

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 431 161,- Som sekundærbolig Kr. 5 152 180,-

Sameie
Sameie: Sameiet Masserud Tunet, Orgnr: 918306676

Generelt om sameiet:
- Sameiet består av 26 seksjoner
- Parkeringsplassene i garasjeanlegget er en del av Masserud Parkeringssameie og består av 128 seksjoner som er boder og parkeringsplasser

Som vedlegg til salgsoppgaven finner man vedtekter, husordensregler, referat fra årsmøtet og årsregnskap for 2019. Vi oppfordrer alle interessenter til å sette seg grundig inn i dette.

Forretningsfører
Olavsgaard Eiendom AS

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Dyrehold
Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av sameiets dyreholdserklæring. Jf. husordensreglenes punkt 5 om dyrehold.

Husordensreglene er vedlagt salgsoppgave.

Diverse
Følgende hvitevarer medfølger i handelen: Hvitevarer på kjøkken.
Vaskemaskin og tørketrommel medfølger ikke.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd.

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vann og avløp. Private fellesveier inn frem til offentlig.
Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulering
Området reguleres til: Bebyggelse og anlegg
- Boligbebyggelse - konsentrert småhusbebyggelse (felt B2)
- Boligbebyggelse - blokkbebyggelse (felt B1 og B3)
- Boligbebyggelse (felt B4)

Kopi av reguleringskart med tegnforklaring er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
168 750,- (Dokumentavgift)

177 770,- (Omkostninger totalt)

6 967 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Provisjon: Fast pris 60 000,-

Tilrettelegging: 12 900,-

Grunnpakke: 15 000,-

Markedspakke: 16 900,-

Oppgjørshonorar: 6990,-

Visning/overtagelse: 3000,- pr stykk

Meglerbrev: 4000,-
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp er det avtalt; intet salg - ingen regning.

Oppdragsnummer
:99-20-0104

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Mekleriet Frogner AS
EIE Frogner & Aker Brygge
Org. nr:924606134
Frognerveien 22
0263 Oslo
Tlf: 22 12 06 62, Fax:

Ansvarlig megler
Partner | Salgsleder | Eiendomsmegler MNEF Ole Anders Strand Teslo

Saksbehandlere
Ole Anders Strand Teslo
EIE Frogner & Aker Brygge
Partner | Salgsleder | Eiendomsmegler MNEF
Mob: 98 15 11 92 / E-post: oat@eie.no

Alexander Birkeland
EIE Frogner & Aker Brygge
Coach | Medhjelper
Mob: 98 02 16 26 / E-post: abi@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Tunveien 79
For mer om objektet
Tunveien 79

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: