Bilde 1 av Kvernhusvegen 12 - kopi fremtidsfullmaktBilde 2 av Kvernhusvegen 12 - kopi fremtidsfullmakt
Digital salgsoppgave
Kvernhusvegen 12 - kopi fremtidsfullmakt

2743 Harestua • Lunner kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Romslig enebolig med carport, nyere varmepumpe og solrik tomt på over ett mål. Landlig og barnevennlig, like ved skolen.
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
2 soverom
Primærrom (P-ROM)
127 m²
Bruksareal (BRA)
154 m²
Kommunale avgifter
kr 1 459 / Mnd
Prisantydning
kr 3 200 000
Omkostninger
kr 96 420
Totalpris
kr 3 296 420
Byggeår
1968
Tomt
Eiet tomt 1166 m²
Oppdragsnummer
185230017
card-default

Line Jorung

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Daglig leder
Les om Line
Prisantydningkr 3 200 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 15 050,-
Dokumentavgiftkr 80 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 3 296 420
Eiendom
Kvernhusvegen 12 - kopi fremtidsfullmakt, 2743 Harestua

Matrikkel
Gnr. 173 Bnr. 125 og Gnr. 173 Bnr. 321 i Lunner kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 127 kvm, Bruksareal: 154 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1968

Tomt
Eiet tomt 1166 kvm

Prisantydning
3 200 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Per Olav Nordeng Takstdato:

Totalpris inkl. omkostninger
kr 3 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 80 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 81 370,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 281 370,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 3 296 420,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 17 506 pr. år Fordelt på følgende måte: Renovasjon kr 4691, Årsavgift feiing/tilsyn kr 419, Forbruksgebyr vann kr 2920, Abonnementsgebyr vann kr 1997, Forbruksgebyr kloakk kr 4978, Abonnementsgebyr kloakk kr 2500.

Eier
Åge Borgen

Parkering
Det er parkering i en carport på ca. 12 kvm og på en gruslagt gårdsplass foran huset.

Beliggenhet
Eneboligen ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Harestua i Lunner kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Harestua ligger sør i Lunner og grenser mot Nittedal. Stedet byr på et godt oppvekstmiljø i landlige omgivelser, samtidig som det er kort vei til hovedstaden og Oslo lufthavn.

Her finnes et rikt utvalg av lag, foreninger og idrettstilbud, der Harestua IL har tilbud innen blant annet fotball, turn, ski og alpint. Fotballstadion ligger ved skolen og det er kort vei til lysløype og fine skiløyper. Kun 70 meter fra huset finner du treningssenteret TT Harestua, og på 17 min med bil kommer du til Varingskollen Alpinsenter som har tilbud innen alle ferdigheter. Anlegget består av fire bakker og to terrengparker.

Harestua er omkranset av vakkert landskap der flotte skogsområder og åkerlandskap møtes og skaper et eldorado for friluftsmennesker. Det er kort vei til fine bade- og fiskevann, samt flotte tur- og friluftsområder som gir god rekreasjon både sommer og vinter. Harestuvannet har flere gode badeplasser, der Bøhrentangen er den største. Her er det fin sandstrand og benker, samt kort vei til Harestua kro som selger is, forfriskninger og driver kanoutleie.

Ca. 10 minutter fra Harestua finner du Mylla, et idyllisk vann som er et attraktivt utgangspunkt for flotte kanoturer gjennom Nordmarka. Mellom Mylla Sag og Harestua finner du Svartbekken, som er et snøsikkert område som passer bra for tidlige skiturer nordøst i Nordmarka. Om sommeren egner stedet seg godt for sykkelturer.

Kort fortalt
- Eldre enebolig over to etasjer.
- Eneboligen har godt potensial.
- Sentralt, men avskjermet område.
- Landlig og meget barnevennlig.
- Carport og gruslagt gårdsplass.
- Stor tomt med lyst- og uthus.
- Vestvendt terrasse ved stuen.
- Gode solforhold på tomten.
- Kjøkken med liten spiseplass.
- Lun stue med flere brukssoner.
- Vedovn og nyere varmepumpe.
- Tre innredede rom i kjelleren.
- Bad innredet med badekar.
- Enkel vaskekjeller i boligen.
- To soverom med flere skap.
- Loft, teknisk rom og kjellerbod.

Uteområde
Eiet tomt, 1166 kvm

Området er sentralt, men likevel avskjermet, med gangavstand til alt man trenger i hverdagen. Eneboligen ligger på en solrik og delvis inngjerdet tomt - terrassert ned mot Sveselva. Tomten er på over ett mål, pent opparbeidet med gressplen, uthus, prydbusker, blomsterbed og diverse beplantning. Hagen byr på mye boltreplass for både store og små. Her er det god plass til trampoline, kjøkkenhage, ballspill og andre aktiviteter året rundt.

Den skrånende delen av eiendommen består av en naturtomt med stedlig vegetasjon, og nede ved elva har boligen et usjenert lysthus. Taket på boligen ble tekket om i 2017, og foran inngangen finner man en gruslagt gårdsplass med mulighet for parkering. Fra stuen er det utgang til en vestvendt terrasse på ca. 10 kvm, med markise og trapp ned til den store hagen. Det er gode solforhold på eiendommen, så på terrassen nytes virkelig varme dager til fulle.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Kiwi Harestua og Rema 1000 Harestua. Ønsker du ytterligere servicetilbud tar det ca. 25 min til Gran med Smietorget kjøpesenter som har et variert og godt utvalg av butikker. Alternativt ligger Hønefoss, Jessheim, Nittedal, Lillestrøm og Oslo godt innenfor rekkevidde.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplasser er Harestua nord og Harestua skole, som begge ligger ca. 7 min unna. Videre er det ca. 1,8 km til Harestua stasjon. Med bil tar det ca. 11 min til Grua, 14 min til Roa, 41 min til Hønefoss, 38 min til Oslo Lufthavn og 37 min til Lillestrøm.

Fra boligen er det ca. 9 minutters gange til Harestua barne- og ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager, hvor Eventyrskogen er den nærmeste.

Planløsning
1. etasje: Vindfang, gang, bad, trapperom, kjøkken, stue/spisestue og 2 soverom.
Kjeller: Gang, vaskekjeller, 3 innredede rom, matbod/teknisk rom og bod
Annet: Uthus på ca. 15 kvm og kaldloft som har adkomst via takluke med gardintrapp.

Byggemåte
Takstmannens vurdering ved TG2. Forkortet sammendrag fra taksten.

1.1 Byggegrunn, fundamenter, grunnmur, drenering og sikring mot vann og fuktighet
Levetid avhenger av vedlikehold, belastninger og påkjenninger bygningsdelen blir utsatt for.
1.3 Terrengforhold. TG2 er satt TG1 benyttes ikke på terreng, her må man vurdere/se på tiltak sammen med drenering.
2.1 Yttervegger: TG2 Punktvise skader som kan repareres, tiltak bør påregnes. Behov for normalt ettersyn og vedlikehold. Stedvis værslitt/oppsprukket trevirke.
3.1 Vinduer og ytterdører: TG2 punktvise skader på materialet eller skader på overflatebehandlingen som medfører behov for mindre reparasjoner og vedlikehold. Dårlige detaljer, spesielt vannbord, som vil gi følgeskader over tid.
4.2 Undertak, lekter og yttertekking (taktekkingen):TG2 Betyr at bygningsdelen kan ha vesentlige avvik. Det er symptomer på manglende funksjon.Svikt i undertak og mangel på fluenetting.
6.1 Balkonger, verandaer og lignende: TG2 Mangelfull fagmessig utførelse. Symptom på eller registrerte skader, kombinasjon av alder og materiale tilsier at det kan være behov for tiltak. Høyde på rekkverk er ikke i henhold til anbefaling/forskrift.
7.1.1-3 BAD Overflate vegger, gulv, himling, membran og sluk: TG2 er satt ut fra helhetsvurdering og alder.
8.1 KJØKKEN:TG 2 er satt ut fra alder.
9.1.1 INNREDET KJELLER Veggenes og himlingens overflater: TG 2 ut fra alder/betyr at bygningsdelen kan ha avvik eller har symptomer på skade.
9.1.2 INNREDET KJELLER Gulvets overflate: TG 2 ut fra alder/betyr at bygningsdelen kan ha avvik eller har symptomer på skade.
10.1 WC og innvendige vann- og avløpsrør: TG2 gis med bakgrunn i at standardens krav til dokumentasjon av utførelsen av skjulte røranlegg ikke er oppfylt. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelser, men vær oppmerksom på at dette er risikokonstruksjoner med fare for lekkasje i sammenkoblinger og utstyr.
10.5 Ventilasjon: TG2 Mangelfull ventilasjon i forhold til Bruksbelastning, eller luftmengde vurdert å være for liten. Helhetsvurderingen og dårligste TG er utgangspunkt for vurdering.
11.1 Elektrisk anlegg og samsvarserklæring:TG2 betyr at bygningsdelen kan ha vesentlige avvik. Kort gjenværende brukstid.

Primærrom
Primærrom: 127 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: 1. etg: Vindfang, entre, bad, kjøkken, kjellertrapp, spisetue, stue, 2 soverom og trapperom. Kjeller: Trapperom, kjellerstue/bar i åpen løsning og kontor.

Bruksareal
Bruksareal: 154 kvm

Standard
For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Vindfang
Eneboligen har et overbygget inngangsparti med belysning og ringeklokke. Vel inne møtes man av et vindfang med gulvbelegg og vegger malt i mint. Her passer det fint å innrede med knagger og skohyller. Vindfanget ligger i tilknytning til en gang med rom for skap eller andre garderobeløsninger.

Kjøkken
I boligen er det et separat og velholdt kjøkken med blått belegg på gulvet. Ut til stuen er det en buet åpning, og på kjøkkenet er det rom for en hyggelig, liten spiseplass. Innredningen er delvis plassbygget, med hvite, glatte fronter, skyvedører, benkeplate av laminat og heldekkende utslagsvask i staÌŠl. Over benken er det belysning, og over kokesonen er det montert en ventilator. Kjøkkenet har avsatt plass for komfyr og et lite kjøleskap.

Stue
Stuen er et lunt og hyggelig oppholdsrom i praktisk L-form, innredet med både vedovn og nyere varmepumpe. Store vinduer i to himmelretninger slipper inn godt med dagslys, og en glassdør fører ut til den solfylte terrassen mot vest. Det er ingen innsyn i front, og vinduene bringer noe av de grønne inn i stuen.

På gulvet er det lagt parkett, mens veggene er holdt i ulike duse farger. Stuen er naturlig inndelt i ulike brukssoner, og det passer utmerket å innrede med spisebord utenfor kjøkkenet. I tillegg er det to innredede rom i kjelleren, som i dag benyttes som stuer. Det ene rommet ligger i tilknytning til en stor bar.

Bad/wc/vaskerom
Planløsningen byr på et bad i hovedetasjen og en enkel vaskekjeller med opplegg for vaskemaskin. Badet er innredet med vinylfliser på gulvet, stråleovn og hvitmalte vegger. På badet er det toalett og badekar med dusjløsning. Den øvrige innredningen består av en enkel servant, to små veggskap og et speil med belysning.

Soverom og garderobe
Eneboligen har to soverom i første etasje, og på hovedsoverommet er det god plass til dobbeltseng og annet møblement. Begge soverommene er innredet med flere plassbygde skap, og boligen har for øvrig godt med ekstra lagringsplass i uthuset, på loftet, i en  kjellerbod og i et teknisk rom i kjelleren.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse datert 08-08.1969 vedrørende bolig.
Det er mottatt byggetegninger fra kommunen dater 14.03.1968.  I byggetegninger er kjelleren i hovedsak definert som disponible rom/bod og vaskerom. (boligens tilleggsdel - det vil si rom som ikke er godkjent for varig opphold). Arealene er likevel medtatt i takstrapport som henholdsvis primær- og sekundærrom. Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming - Teknisk
Eneboligen oppvarmes elektrisk med stedvis panelovner, stråleovn på badet og en Panasonic varmepumpe fra 2019 i stuen. I tillegg er det en vedovn i stuen. Det er mekanisk avtrekk fra kjøkkenet, ellers naturlig tilluft. En varmtvannsbereder fra 2018 er plassert i vaskekjelleren, og på kjøkkenet er det installert komfyrvakt. Sikringsskapet er utstyrt med skrusikringer, og er montert i kjellertrappa.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Kr. 17 506 pr. år Fordelt på følgende måte: Renovasjon kr 4691, Årsavgift feiing/tilsyn kr 419, Forbruksgebyr vann kr 2920, Abonnementsgebyr vann kr 1997, Forbruksgebyr kloakk kr 4978, Abonnementsgebyr kloakk kr 2500.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: 3825 kr.pr.år.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 10373840

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2021: Som primærbolig Kr. 988 987,- Som sekundærbolig Kr. 3 560 353,-

Tekniske installasjoner
Fiber fra Telenor innlagt i huset.
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Selger har selv ikke bebodd eiendommen, og sitter derfor med begrenset kjennskap til eiendommens tilstand. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med bygningssakkyndig eller annen fagkyndig.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Eiendommen kan i si helhet leies ut

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Regulering
Eiendommen er regulert etter reguleringsplan "kvernhusmoen" datert 29.03.2001. For forhold som ikke omfattes av reguleringsplanen henvises det til kommuneplanens arealdel.

Odel og konsesjon
Det er ikke odel eller konsesjon på eiendommen.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 3 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 80 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 81 370,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 281 370,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 3 296 420,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunn og forsikringshonorar (Kr.10 900)
Visningshonorar (Kr.3 000)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.17 632)
Provisjon (Kr.39 000)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.3 800)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 900)
Markedspakke 1 (Kr.19 500)
Oppgjør (Kr.6 600)
Totalt kr. (Kr.103 332)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
185-23-0017

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Der du bor AS
EIE Hadeland
Org. nr:914525284
Vanneboes veg 211
2743 Harestua
Tlf: 46 07 46 07

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Daglig leder Line Jorung

Saksbehandlere
Line Jorung
EIE Hadeland
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Daglig leder
Mob: 90 05 05 67 / E-post: lijo@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Kvernhusvegen 12 - kopi fremtidsfullmakt
For mer om objektet
Kvernhusvegen 12 - kopi fremtidsfullmakt

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: