Bilde 1 av Myllavegen 441Bilde 2 av Myllavegen 441
Digital salgsoppgave
Myllavegen 441

2742 Grua • Lunner kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Romslig og familievennlig bolig på Mylla/Nordmarka. Tilbygg fra 2020, dobbelgarasje, veranda og flott hage.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
149 m²
Bruksareal (BRA)
255 m²
Bruttoareal (BTA)
279 m²
Kommunale avgifter
kr 8 531 / Mnd
Prisantydning
kr 4 950 000
Omkostninger
kr 141 020
Totalpris
kr 5 091 020
Byggeår
1958
Tomt
Eiet tomt 1446 m²
Oppdragsnummer
185210026
card-default

Line Jorung

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les om Line
Prisantydningkr 4 950 000,-
Dokumentavgiftkr 125 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 14 650,-
  
Totalpris kr 5 091 020
Eiendom
Myllavegen 441, 2742 Grua

Matrikkel
Gnr. 173 bnr. 60 i Lunner kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 149 kvm, Bruksareal: 255 kvm, Bruttoareal: 279 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
1958, tilbygget i 2020

Tomt
Eiet tomt, 1446 m2

Eiendommen ligger naturskjønt til på Mylla. Eiertomten på 1446,9 kvm ligger i skrånende terreng med flott natur i ryggen, samt fin utsikt mot grønnkledde åser, Fløyta og Myllavannet i front. Store deler av tomten er grundig og pent opparbeidet i senere tid. Fra innkjørselen er det en gangsti som snor seg gjennom barkbed med belysning og prydvekster. Stien ender opp ved et steinbelagt areal som går i front av boligen.

Arealet i belegningsstein leder opp til en flat gressplen med trapp opp til inngangspartiet og verandaen. Tomten er for øvrig inngjerdet, så her leker små og firbente trygt og godt. Verandaen er utkraget og går langs to sider av boligen. Arealet på ca. 48 kvm gir god plass til å skape et hyggelig uterom med grill og sittegrupper.

I forbindelse med tilbygget ble det drenert rundt boligen. Av andre utendørs oppgraderinger, er det drenert i 2014, husmorvinduer fra 2007-2010, unntatt kjellervinduene som er overflatebehandlet. Gammel del etterisolert utvendig i 2014 og innveding 5 cm i første etasje.

Prisantydning
4 950 000

Totalpris inkl. omkostninger
4 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
125 000,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

141 020,- (Omkostninger totalt)

5 091 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 8 531,60 Fordelt på følgende måte: Kontrollgebyr avløpsanlegg kr. 270,- Årsavgift septiktømming kr. 1334,- Årsavgift feiing/tilsyn kr. 616,- Eiendomsskatt kr. 6311,60.

Eier
Thor Egil Wedin

Servicetilbud i området
Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Rema 1000 og Kiwi Grua. Ønsker du ytterligere servicetilbud dekker hyggelige Roa sentrum de fleste daglige behov. Lunner-tunet kjøpesenter, Gran handelsstand og Mosenteret i Nittedal ligger også godt innen rekkevidde med et utvalg av butikker.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Myllsdammen som ligger ca. 60 meter fra boligen. Det er togstasjon på Grua. Ved å benytte bil tar det ca. 9 min til Grua, 15 min til Roa, 23 min til Gran, 37 min til Oslo lufthavn, samt 41 min til Jessheim.

Det er skoleskyssordning til Grua barneskole og Lunner ungdomsskole. Kommunen har et godt utvalg private og kommunale barnehager, der de nærmeste barnehagene ligger på Grua. For elever på videregående trinn, ligger Hadeland Videregående skole på Gran.

Parkering
Det er parkering i en integrert dobbelgarasje, i tilbygget fra 2020. Garasjen har et areal på ca. 44 kvm, to motoriserte leddporter i stål, samt dør inn til boligens underetasje. Garasjen har sparklet gulv og det er påført epoxy-maling. Det er også plass til biler på den grusede gårdsplassen utenfor.  Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et usjenert og naturskjønt område på Mylla i Lunner kommune. Lunner byr på et godt oppvekstmiljø i landlige omgivelser, men samtidig med kort vei til hovedstaden og Oslo lufthavn.

Med grense til Nordmarka noen minutter fra eiendomme er dette et sant eldorado for naturelskere. Her finner du flotte skog- og friluftsområder, med et stort nettverk av turstier og flere fiske- og badevann. Blant annet er det umiddelbar nærhet til Myllavannet og godt utgangspunkt for fine kanoturer i Nordmarka.

Om vinteren byr området på et stort antall av gode skiløyper i variert terreng. Ved Svea sportshytte kan du ta en pust i bakken under skiturer. Av severdigheter kan en tur til Hadelands Bergverksmuseum, Norges eldste, registrerte jerngruve, anbefales. Her har du blant annet mulighet til å få et unikt innblikk i gruvedriften.

Det er ca. 5 km til Grua, hvor ungdoms- og idrettslaget har tilbud innen blant annet fotball, alpint og hopp. Slalåmbakken ligger ved Grua barneskole og er et fint lokalt tilbud. I tillegg er det etablert Tuftepark på Grua.


Kort fortalt
- Romslig enebolig over tre plan.
- Med et stort tilbygg fra 2020.
- I naturskjønne omgivelser.
- Flott utsikt mot Myllavannet m.m.
- Pent og nylig opparbeidet tomt.
- Utkraget veranda på ca. 48 kvm.
- Parkering ute og i dobbelgarasje.
- Praktisk entré med to kott.
- Lyst, funksjonelt spisekjøkken.
- Luftig stue med god plass.
- Lekkert baderom fra 2020.
- Vaskemaskinopplegg i bad.
- Også et eldre bad i 2. etasje.
- Innredet rom og fire soverom.
- Rikelig med lagringsplass.
- Oppgradert el.-anlegg.
- Privat vann og avløp.
- Drenert 2014
- Etterisolert 5 cm utvendig.
- Etterisolert 5 cm innvendig 1. etg.

Tomt
Eiet tomt, 1446 m²

Eiendommen ligger naturskjønt til på Mylla. Eiertomten på 1446,9 kvm ligger i skrånende terreng med flott natur i ryggen, samt fin utsikt mot grønnkledde åser, Fløyta og Myllavannet i front. Store deler av tomten er grundig og pent opparbeidet i senere tid. Fra innkjørselen er det en gangsti som snor seg gjennom barkbed med belysning og prydvekster. Stien ender opp ved et steinbelagt areal som går i front av boligen.

Arealet i belegningsstein leder opp til en flat gressplen med trapp opp til inngangspartiet og verandaen. Tomten er for øvrig inngjerdet, så her leker små og firbente trygt og godt. Verandaen er utkraget og går langs to sider av boligen. Arealet på ca. 48 kvm gir god plass til å skape et hyggelig uterom med grill og sittegrupper.

Det ble drenert rundt opprinnelig bolig ca 2014. Gammel del er etterisolert utv 5 cm + asfaltplater pluss ny kledning i 2013-2014. Av andre utendørs oppgraderinger, er det i hovedsak husmorvinduer fra  mellom 2007 og 2010, unntatt kjellervinduene som er overflatebehandlet.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Planløsning
Planløsning
1. etasje: Entré, kott, trapperom/hall, stue, spisekjøkken, bad/wc/vaskerom og 2 soverom.
2. etasje: Trapperom, bad/wc, kott i knevegger, innredet rom og 2 soverom.
Underetasje: Trapperom og 3 boder.
Annet: Utvendig bod.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Eivind Pettersen:

Eneboligens opprinnelige del er fundamentert med gulv på grunn og betongvegger satt på sprengstein og fjell. Tilbygget er fundamentert med såle på grunn og lecavegger på tilkjørte masser.
Det er etablert gulv på grunn med radonsperre i garasje. Boligen har yttervegger av isolert bindingsverk og liggende panel
utvendig.
Etasjeskiller av trebjelkelag med brannskille mellom garasje og beboelig del. Takkonstruksjon av typen saltak med W-takstoler i
tilbygg og tradisjonelt sperretak fra byggeår i opprinnelig del.
Tilbygg er tekket med Decra takplater. Øvrig tak er tekket med metallplater med taksteinimitasjon.

Takstmann har gjennomgått boligen og gjort vurderinger på en tilstandsgrad fra 1 til 3. Graderingene er som følger:
- Tilstandsgrad 0, TG0: Ingen symptomer
- Tilstandsgrad 1, TG1: Svake symptomer
- Tilstandsgrad 2, TG2: Middels kraftige symptomer
- Tilstandsgrad 3, TG3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt)

For boligen er følgende anmerket med TG 2:
- Gulv på grunn og vegger mot grunn, grunnet forhøyede fuktverdier. samt at konstruksjoner under terreng fra tidsperioden vurderes som risikokonstruksjon.
- Takkonstruksjon i opprinnelig del av bolig grunnet avdekket svertesopp på undertak, samt spor etter mus.
- Taktekking på opprinnelig del av bolig, grunnet levetidsbetraktning
- Takrenner på opprinnelig del av bolig, grunnet avdekket svikt i takrenner og manglende snøfangere.
- Belegg bad loft, grunnet levetidsbetraktning og sprekk i skjøt
- Baderomspanel loft, grunnet levetidsbetraktning
- Luftbehandling bad loft, grunnet manglende mekanisk avtrekk vurdert i sammenheng med manglende diffusjonstetting mot loft.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 149 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
1.etg (105 kvm): Bad, kjøkken, kontor, stue, trapperom, vindfang, soverom.
2. etg (44 kvm): Bad, trapperom, 3 soverom

Bruksareal
Bruksareal: 255 kvm

Standard
Entré
Inngangspartiet ligger på verandaen og leder inn til en entré bestående av vindfang og hall. Begge har hvert sitt kott, og i hallen er det i tillegg en åpen garderobeløsning med hyller og oppheng. I vindfanget er gulvet lagt med flisemønstret belegg, mens hallen har laminatgulv og begge har lysmalte panelvegger.

Kjøkken
Kjøkkenet i boligen ligger i tilbygget fra 2020. Rommet har enstavs laminatgulv, lysmalte vegger og downlights. Ved vinduet er det fin plass til et spisebord. Kjøkkeninnredningen har profilfronter og er montert i en romslig L-form med god benke- og skapplass. I tillegg er det en avlastningsseksjon med plass til kjøleskap ved siden av.

Benkeplaten er i marmormønstret laminat og har en nedfelt oppvaskkum i stål. Veggen mellom over- og underskap er beskyttet med hvite, flisemønstrede plater. Kjøkkenet har en komfyrnisje med ventilator over, samt opplegg til oppvaskmaskin.


Stue
Mellom kjøkkenet og entreen ligger det en innbydende stue. Rommet har en avlang form som kan møbleres i ulike soner. Gode vindusflater i to himmelretninger, deriblant en dør til verandaen, sørger for et lyst og lett rom. En varmepumpe holder temperaturen jevn og komfortabel året rundt. Stuegulvet er lagt med et lyst, enstavs parkettgulv, mens veggene er malt og tapetsert i varme toner.

Bad/wc/vaskerom
I eneboligen er det to bad, hvorav det i første etasje ble etablert av fagfolk i 2020. Dette badet har mørke fliser på gulv og sokkel. Veggene er kledd i baderomsplater i hvitt flisemønster og betongimitasjon.

Badet har gulvvarme, downlights og innsynsfritt vindu. Ellers har det vegghengt toalett, et dusjhjørne med forheng, og opplegg til vaskemaskin. Baderomsinnredningen består av en hvit skuffeseksjon med heldekkende servant, to matchende høyskap og et dobbelt speilskap.

Bad 2
Badet i andre etasje ble sist oppgradert rundt 1985. Det er holdt i lyse toner, med baderomspanel på vegger og belegg med oppbrett på gulv. I senere tid har det fått nytt frittstående toalett. For øvrig har badet vindu, badekar med hånddusj og en hvit baderomsinnredning. Innredningen består av hvite underskap med nedfelt servant og matchende veggskap med speil og lys mellom.

Soverom og garderobe
I eneboligen er det til sammen fire soverom - to i første etasje og to i andre etasje. I tillegg er det et innredet rom i andre etasje. Soverommene er av svært god størrelse og begge soverom i 2. etg har garderobeskap. Ytterligere oppbevaringsplass finnes i entreen. For lagring er det kott i knevegger, tre store boder og et trapperom i underetasjen, samt en utvendig bod på 4,4 kvm.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse datert 02.06.2020 vedrørende Tilbygg/påbygg. Følgende er anmerket:
Ferdigattest må begjæres når nedenstående arbeid er utført.
- Utvendig kledning på tilbygg
- Terasse
- Fasadeendringer
Må utføres innen: 01.06.2022

Oppvarming - Teknisk
Eneboligen er elektrisk oppvarmet med gulvvarme i alle rom i tilbygg, noe panelovner, og varmepumpe i stue. Det er mekanisk avtrekk fra kjøkkenet og det nye badet. Den øvrige ventilasjonen er naturlig. Sikringsskapet har automatsikringer og har blitt oppgradert av henholdsvis Roa elektriske i 2012 og 3elektro i 2020.

Det er rør-i-rør-opplegg til kjøkkenet og det nye badet, med fordelerskap i den ene kjellerboden. Det er privat vann til boligen, og trykktank og varmtvannsbereder er plassert i kjelleren. Boligen har også privat avløp med tett kloakktank, samt separat kum med overløp til sidegrøfter for gråvann.

Energimerking
Energiattest med energimerke G

Kommunale avgifter
Kr. 8 531,60 Fordelt på følgende måte: Kontrollgebyr avløpsanlegg kr. 270,- Årsavgift septiktømming kr. 1334,- Årsavgift feiing/tilsyn kr. 616,- Eiendomsskatt kr. 6311,60.
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: kr. 6311,60

Faste løpende kostnader
Strøm, kommunale avgifter, renovasjon, eget strømforbruk, tv/internet m.m.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige, Kr 5723 pr år.
Polisenummer: 89403066

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 417 376,- Som sekundærbolig Kr. 1 502 553,-

Tekniske installasjoner:
Eventuell TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Annet
Fra tidligere tilsyn fra feier, er det anmerket følgende:
Anmerkninger
- Ildsted,  Begge ildsteder mangler sideplater.
- Enhet,  Røykvarsler virker dårlig. Eier er innformert om dette.
- Enhet,  Brannslokningsapparat bør byttes.
- Skorstein, Skorstein i 2 etg er ikke pusset.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig.
 

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har privat vann, og kloakk med privat septikk.
Eiendommen har adkomst via privat vei som leder til kommunal vei.

Regulering
Eiendommen er i kommuneplanens arealdel avsatt til bolig.
Det er Kommuneplanens arealdel 2013-2024 med Id nr  0533-2013-0005 som er gjeldene.

Odel og konsesjon
Det er ikke odel eller konsesjon på eiendommen.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
125 000,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

141 020,- (Omkostninger totalt)

5 091 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Markedspakke 1 (Kr.23 900)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.3 800)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.22 950)
Oppgjør (Kr.6 600)
Visningshonorar pr visning (Kr.2 500)
Tilrettelegging (Kr.16 600)
Provisjon (Kr.75 000)
Totalt kr. (Kr.151 350)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
185-21-0026 

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.


 

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.

Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning.
For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.

Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig
dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et
"som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel
hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som
kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger
eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige
opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt
innvirkning på den avtalen som er inngått.
Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke
eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av
interessenten(e). I illegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra
forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Der du bor AS
EIE Hadeland
Org. nr:914525284
Vanneboes veg 211
2743 Harestua
Tlf: 4607 4607

Ansvarlig megler
Fagansvarlig eiendomsmegler MNEF Line Jorung
 

Saksbehandlere
Line Jorung
EIE Hadeland
Fagansvarlig eiendomsmegler MNEF
Mob: 90 05 05 67 / E-post: lijo@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Myllavegen 441
For mer om objektet
Myllavegen 441

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: