Bilde 1 av Utsikten 9Bilde 2 av Utsikten 9
Digital salgsoppgave
Utsikten 9

2743 Harestua • Lunner kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Stilfullt oppgradert, familievennlig enebolig - Bad og kjøkken fra 2021 - Solrik, velstelt tomt - Lun terrasse - Garasje
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
200 m²
Bruksareal (BRA)
208 m²
Kommunale avgifter
kr 1 801 / Mnd
Prisantydning
kr 4 900 000
Omkostninger
kr 147 670
Totalpris
kr 5 047 670
Byggeår
1967
Tomt
Eiet tomt 1027 m²
Oppdragsnummer
185230011
card-default

Line Jorung

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Daglig leder
Les om Line
Prisantydningkr 4 900 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 15 050,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 131 250,-
  
Totalpris kr 5 047 670
Eiendom
Utsikten 9, 2743 Harestua

Matrikkel
Gnr. 173 Bnr. 171 i Lunner kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 200 kvm, Bruksareal: 208 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
1967

Tomt
Eiet tomt 1027 kvm

Prisantydning
4 900 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Pål Einar Sommeling Takstdato: 27.07.23 12:00

Totalpris inkl. omkostninger
kr 4 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 131 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 132 620,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 032 620,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 047 670,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 21 603 pr. år Fordelt på følgende måte: Renovasjon kr. 4691, Årsavgifft feiing/tilsyn kr. 838, forbr.geb. vann 4279, abo.geb. vann kr. 1997, forbr.geb. kloakk 7297, abo.geb kloakk kr. 2500.

Eier
Deborah Lawrence

Kort fortalt
- Omfattende oppgradert familiebolig.
- Innholdsrik planløsning over 2 plan.
- Garasje og stor, gruslagt gårdsplass.
- Særdeles velstelt tomt på over 1 mål.
- Gode solforhold og vakker beplantning.
- Vestvendt, overbygd terrasse på 10 kvm.
- Pen entré og hall med peisovn fra 2020.
- Klassisk og velutstyrt kjøkken fra 2021.
- Lun, romslig stue og luftig spisestue.
- Stor kjellerstue med peisovn fra 2020. 
- Helfliset bad/wc fra 2021 i 1. etasje.
- Separat wc-rom og vaskerom i u.et.
- 4 gode soverom, 3 med garderobe.
- Gode lagringsmuligheter inne og ute.
- Varmtvannsbereder på ca. 200 liter.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Balansert ventilasjonsanlegg.

Parkering
Det er parkering i en frittliggende garasje og på en stor, gruslagt gårdsplass. Garasjen er på ca. 22 kvm, og har motorisert leddport, innlagt strøm og belysning. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eneboligen ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Harestua i Lunner kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Harestua ligger sør i Lunner og grenser mot Nittedal. Stedet byr på et godt oppvekstmiljø i landlige omgivelser, men samtidig med kort vei til hovedstaden og Oslo lufthavn.

Her finnes et rikt utvalg av lag, foreninger og idrettstilbud, der Harestua IL har tilbud innen blant annet fotball, turn, ski og alpint. Fotballstadion ligger ved skolen og det er kort vei til lysløype og fine skiløyper. På 17 min kommer du til Varingskollen Alpinsenter som har tilbud innen alle ferdigheter. Anlegget består av fire bakker og to terrengparker.

Harestua er omkranset av vakkert landskap der flotte skogsområder og åkerlandskap møtes og skaper et eldorado for friluftsmennesker. Det er kort vei til fine bade- og fiskevann, samt flotte tur- og friluftsområder som gir gode rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Harestuvannet har flere gode badeplasser, der Børentangen er den største.

På Børentangen er det fin sandstrand og benker, samt kort vei til Harestua kro som selger is, forfriskninger og driver kanoutleie. Ca. 10 minutter fra Harestua finner du Mylla, et idyllisk vann som er et attraktivt utgangspunkt for flotte kanoturer gjennom Nordmarka. Mellom Mylla Sag og Harestua finner du Svartbekken, som er et snøsikkert område som passer bra for tidlige skiturer nordøst i Nordmarka. Om sommeren egner stedet seg godt for sykkeltur

Uteområde
Eneboligen ligger fint plassert på en solrik og særdeles velstelt tomt på 1027,8 kvm. Tomten er pent opparbeidet med gressplen, prydbusker, trær og vakker beplantning, og en stor gruslagt gårdsplass er pent rammet inn med kantstein.

Fra spisestuen er det utgang til en overbygd terrasse på ca. 10 kvm med støpt gulv og malt rekkverk. Terrassen byr på lune og usjenerte forhold, og har trapp ned til gårdsplass og hage. Huset ble sist malt utvendig i 2021, og fremstår som velholdt og pent.

Tomt
Eiet tomt, 1027 kvm

Inneholder
1. etasje: Entré, hall, bad/wc, 3 soverom, kjøkken, spisestue og stue.
Underetasje: Trapperom/kjellerstue, gang, hobbyrom/soverom, wc-rom, vaskerom og bod.
Annet: Krypkjeller med en gulvflate på ca. 37 kvm

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport.

Taksmanns vurdering av TG3:
-Våtrom: Vaskerom grunnet alder og avvik etter dagens standard

Taksmanns vurdering av TG2:
-Våtrom: Vaskerom grunnet alder og avvik etter dagens standard
-Toalettrom: Grunnet alder
-Krypkjeller: Grunnet at denne typen konstruksjon har erfaringsmessig vist seg skadeutsatt. Til informasjon er god ventilasjon etablert.
-Innvendig trapper: Rekkverk oppfyller ikke dagens krav
-VVS: Varmtvannsbereder (TG2 gjelder kun tilkobling med stikkontakt); vannrør - grunnet alder (gjelder kun resterende vannrør fra byggeår;); stoppekran (grunnet alder/tilstand); avløpsrør - grunnet alder (gjelder kun resterende avløpsrør fra byggeår)
-Verandadør og vinduer - grunnet alder (gjelder kun vinduer fra byggeår, dvs. 8 av 17 totalt; øvrige vinduer er fra 2014 og 2021)
-Drenering: Grunnet alder
-Stikkledninger: Grunnet alder (gjelder stikkledninger fra byggeår kun nedenfor stakeluke og under såle; øvrige avløpsrør er fra 2014/2021).

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 200 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 208 kvm

Standard
Entré
Eneboligen har et pent, overbygd inngangsparti med hellelagt adkomst, støpt trapp og takmontert utebelysning. Vel inne er det en lys entré og stor, luftig hall - begge med lysmalte vegger og 1-stavs lys eik parkettgulv fra 2022. I hallen er det en moderne peisovn fra 2020, samt god plass til ønsket garderobeløsning.

Kjøkken
Kjøkkenet, som var nytt i 2021, har et klassisk og lekkert design med langstrakte benkeflater og rikelig med oppbevaringsplass. Innredningen fra Ikea har hvite, profilerte fronter, takhøye skap og lys eik heltrebenkeplate med nedfelt, sort komposittkum. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøl-/fryseskap, mikro-/dampovn, stekeovn og induksjonstopp, samt ventilator, komfyrvakt og god arbeidsbelysning. Avløpsrør, rør i rør med stoppekraner og Waterguard system (fra 2021)

Stue og spisestue
Stuen oppleves som lun og koselig, med lyslasert panel på veggene og trestavs parkett på gulvet. Dagslyset strømmer inn via store sprossevinduer i to himmelretninger, og på kveldstid er det en åpen, oppmurt peis i det ene hjørnet som setter den rette stemningen.

Opp et nivå fra stuen er det en lys og romslig spisestue med god plass til å samle familie og venner til hyggelige måltider rundt et langbord. Spisestuen har lysmalte vegger mot gyllent gulv, og rommet har utgang til en overbygd terrasse på ca. 9 kvm. Fra terrassen er det videre adkomst til hage og gårdsplass.

Kjellerstue
I underetasjen er det en stor, luftig stue med utmerket møbleringsfrihet - et kjærkomment element for storfamilien. Etasjen ble betydelig oppgradert i 2014, og kjellerstuen fikk lyse, glatte vegger, downlights i himlingen og tostavs eikeparkett  på gulvet med ny fuktsperre, gulvvarme og balansert ventilasjon. I 2020 ble det montert en moderne, rentbrennende peisovn.

Bad/wc/vaskerom
Boligen innholder et bad/wc, et wc-rom og et vaskerom. Badet, som ligger i første etasje, ble pusset opp i 2021 og fremstår som delikat og moderne. Her er det lyse fliser på veggene og matchende fliser på gulv med gulvvarme. Baderomsinnredningen har hvite fronter og består av en heldekkende servant på en skuffeseksjon og et stort speil med integrert belysning. Videre har badet et vegghengt toalett og et innfliset badekar med veggmontert regnfallsdusj. Nytt avløpsrør, rør-i-rør system og Waterguard

Wc-rom og vaskerom
I underetasjen ligger wc-rommet og vaskerommet vegg-i-vegg. Sistnevnte ble pusset opp i 2014, og har hvitmalte vegger og lysbeige fliser på gulv med gulvvarme. Av innredning er det benkeplate og skuffeseksjon, og rommet er videre utstyrt med opplegg for vaskemaskin og en utslagsvask i stål.

Soverom og garderobe
Det er fire gode soverom i eneboligen - tre i første etasje og ett i underetasjen. Alle soverommene er holdt i duse, delikate fargetoner, og hvert rom har store vinduer som sørger for rikt, naturlig lysinnslipp. Det er plassbygde garderobeskap på alle soverommene i første etasje, og boligen har for øvrig oppbevaring- og lagringsplass i en innebod på ca. 8 kvm, i krypkjeller og i en utebod på ca. 4,2 kvm.


For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest.
Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Plantegning ved for kjeller avviker fra innsendt byggesøknad. Nåværende eier har ingen kunnskap om innredning/endring av kjeller er byggemeldt eller omsøkt.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Eneboligen er elektrisk oppvarmet med panelovner og med gulvvarme i flere rom. Dette suppleres med vedfyring i stue, entré og kjellerstue. Det er balansert ventilasjon, samt mekanisk avtrekk fra kokesonen på kjøkkenet. Sikringsskapet har automatsikringer, og boligens varmtvannsbereder på ca. 200 liter er plassert på vaskerommet.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 21 603 pr. år Fordelt på følgende måte: Renovasjon kr. 4691, Årsavgifft feiing/tilsyn kr. 838, forbr.geb. vann 4279, abo.geb. vann kr. 1997, forbr.geb. kloakk 7297, abo.geb kloakk kr. 2500.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: 5721 kr.pr.år.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 79379382

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2021: Som primærbolig Kr. 911 132,- Som sekundærbolig Kr. 3 280 074,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Det hefter et næringsforbud på eiendommen.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.
Det er registrert servitutter på eiendommen. Disse ligger vedlagt i salgsoppgaven. Reguleringsplanen ivaretar de begrensninger som servituttene inneholder. Det er feks forbud mot næringsvirksomhet, samt kommunens rett til anlegge vann og kloakkledninger på tomten.


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Regulering
Eiendommen er regulert etter reguleringplan "Furumo I, II,
III, Furumohaugen" datert 30.06.1982. For forhold som ikke omfattes av reguleringsplanen henvises det til kommuneplanens arealdel 2013-2024

Odel og konsesjon
Det er ikke odel eller konsesjon på eiendommen.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 4 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 131 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 132 620,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 032 620,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 047 670,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Markedspakke 1 (Kr.12 500)
Visningshonorar pr visning (Kr.3 000)
Provisjon (Kr.63 000)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.38 632,50)
Grunn og forsikringshonorar (Kr.16 600)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.3 800)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 900)
Oppgjør (Kr.6 600)
Totalt kr. (Kr.147 032,50)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
185-23-0011

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Der du bor AS
EIE Hadeland
Org. nr:914525284
Vanneboes veg 211
2743 Harestua
Tlf: 46 07 46 07

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Daglig leder Line Jorung

Saksbehandlere
Line Jorung
EIE Hadeland
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Daglig leder
Mob: 90 05 05 67 / E-post: lijo@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Utsikten 9
For mer om objektet
Utsikten 9

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: