Bilde 1 av Lunnerlinna 57DBilde 2 av Lunnerlinna 57D
Digital salgsoppgave
Lunnerlinna 57D

2730 Lunner • Lunner kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lekker, nyoppusset 3-roms selveier med god standard, peisovn, fin utsikt og stor, nyere terrasse. Sentral beliggenhet.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
4
Antall soverom
2 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
92 m²
Bruksareal (BRA)
104 m²
Fellesutgifter
kr 533 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 1 665 / Mnd
Prisantydning
kr 2 290 000
Omkostninger
kr 60 890
Totalpris
kr 2 350 890
Byggeår
1939
Tomt
Eiet tomt 1645 m²
Oppdragsnummer
185210027
card-default

Line Jorung

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les om Line
Prisantydningkr 2 290 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 51 870,-
  
Totalpris kr 2 350 890
Eiendom
Lunnerlinna 57D, 2730 Lunner, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 98 bnr. 37 snr. 4 i Lunner kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 104 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
Bygget fra 1939, leiligheten etablert i 2018

Tomt
Eiet tomt, 1645 m2

Leiligheten disponerer en naturlig del av hagen, som er opparbeidet med gressplen, hekk og diverse beplantning. Fra stuen er det utgang til en stor, nyere og delvis overbygget terrasse, med direkte adkomst til hagen. På terrassen er det strålende utsikt over nærliggende bolig- og naturområder. Uteplassen er utstyrt med belysning, utestikk, levegg og en uttrekkbar skjermvegg.

Terrassen passer perfekt til både rolige stunder og sosiale grillkvelder. Det er i senere tid lagt ny drenering på syd-, vest- og østveggen. I forbindelse med arbeidet ble leiligheten etterisolert utvendig. Sameiets fellesområde har plen, beplantning, skråninger med bark og en felles, gruslagt gårdsplass.


 

Prisantydning
2 290 000

Totalpris inkl. omkostninger
2 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
51 870,- (Dokumentavgift)

60 890,- (Omkostninger totalt)

2 350 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 533,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Forsikring av bygningen.

Kommunale avgifter
Kr. 19 973 pr. år
Fordelt på følgende måte: Eiendomsskatt kr. 4 234. forbruksgebyr vann kr. 2138,06. Abonnementsgebyr vann
kr. 1 997,5. Forbruksgebyr kloakk kr. 4 967,81.Abonnementsgebyr kloakk kr. 2 250. Renovasjon kr 3 770. Feiing/tilsyn kr 616

Eier
Britt Bergerud

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et sentralt og attraktivt boligområde i Lunner sentrum i Lunner kommune. Kun 5 minutters gange til togstasjonen. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Lunner byr på godt oppvekstmiljø i landlige omgivelser, samtidig som det er kort vei til hovedstaden og Oslo lufthavn.

I kommunen er det et rikt utvalg av lag, foreninger og idrettstilbud innen bl.a. fotball og håndball. På 30 minutter med bil kommer du til Varingskollen Alpinsenter, som har et godt tilbud uansett ferdigheter. Anlegget består av fire bakker og to terrengparker. Lunner er omkranset av vakkert landskap, der skogsområder og åkerlandskap møtes og byr på et eldorado for friluftsmennesker.

Det er kort vei til fine bade- og fiskevann, samt flotte tur- og friluftsområder som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Ca. 20 minutter fra sentrum finner man Mylla, et idyllisk vann som er et attraktivt utgangspunkt for flotte kanoturer gjennom Nordmarka. Om vinteren byr området på et godt antall skiløyper i variert terreng.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter
Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Kiwi, kun 5 minutts gange fra leiligheten. Lunner sentrum innehar også restaurant, fotpleie, massasje, frisør og minibank. Ønsker du ytterligere servicetilbud tar det ca. 10 min med tog til Gran Handelssenter som har et variert utvalg med bl.a. matbutikk, post, bank, apotek, helsekost, klær, interiør, vinmonopol, kafé/restaurant, lege og tannlege etc.

Alternativt ligger Hønefoss, Jessheim, Nittedal, Lillestrøm og Oslo godt innen rekkevidde. Området har et godt kollektivtilbud via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Solvangkrysset, som ligger kun to minutter unna. Det er ca. 4 minutters gange til Lunner stasjon, med togforbindelse til Gjøvik og Oslo.

Med bil tar det ca. 4 min til Roa, 26 min til Hønefoss, 36 min til Oslo Lufthavn og 51 min til Lillestrøm. Fra leiligheten er det kort vei til Lunner barneskole og Lunner ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Tomt
Eiet tomt, 1645 m²

Leiligheten disponerer en naturlig del av hagen, som er opparbeidet med gressplen, hekk og diverse beplantning. Fra stuen er det utgang til en stor, nyere og delvis overbygget terrasse, med direkte adkomst til hagen. På terrassen er det strålende utsikt over nærliggende bolig- og naturområder. Uteplassen er utstyrt med belysning, utestikk, levegg og en uttrekkbar skjermvegg.

Terrassen passer perfekt til både rolige stunder og sosiale grillkvelder. Det er i senere tid lagt ny drenering på syd-, vest- og østveggen. I forbindelse med arbeidet ble leiligheten etterisolert utvendig. Sameiets fellesområde har plen, beplantning, skråninger med bark og en felles, gruslagt gårdsplass.

Inneholder
Undertasje: Yttergang, entré, gang, bad/wc/vaskerom, kjøkken, stue, 2 soverom og 2 boder.
Annet: Disponibel bod på ca. 6 kvm i felles uthus.

Primærrom
Primærrom: 92 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 104 kvm

Standard
Entré/gang
Leiligheten ligger i underetasjen og har adkomst via terrassen. Vel innenfor døra møtes man av en yttergang med mørke gulvfliser og dør inn til en bod. De øvrige seksjonene har adkomst til gangen og boden på grunn av hovedstoppekranen. Videre har leiligheten en egen, innbydende entré, med store, mørke gulvfliser, gulvvarme og hvitmalte murvegger.
I en nisje er det montert en åpen garderobeløsning med skohyller, knagger og stang for oppheng. Entreen ligger i tilknytning til en gang med nytt parkettgulv, gulvvarme og downlights i himlingen. Gangen har plass til skap, og tilliggende rommet er det en bod - perfekt for oppbevaring av yttertøy og utstyr.

Kjøkken
Et stort, lekkert kjøkken fra 2018/19 ligger i eget rom. På gulvet er det ny parkett med varme, mens veggflatene er malt i hvitt. Innredningen fra Ikea har grå, profilerte fronter, vitrineskap og laminatbenkleplate med dobbel oppvaskkum. Over benken er det hvite metrofliser, og over kokesonen er det montert en stilren, hvit hetteventilator med belysning.
Downlights i deler av himlingen tilfører lys til arbeidsflatene. Av hvitevarer har kjøkkenet integrert induksjonstopp og stekeovn. I tillegg er det opplegg for oppvaskmaskin, og kjøkkenet har plass til spisebord.

Stue
Stuen er romslig og meget pen, med en stor skyvedør i glass som slipper inn godt med dagslys, samtidig som den ivaretar den fine utsikten over nærområdet. Glassdøren tar deg ut til den store terrassen, og dagslyset suppleres ypperlig av downlights i store deler av himlingen.
Videre har stuen nytt parkettgulv og gråmalte veggflater. Stuen er et lunt oppholdsrom med både gulvvarme og rentbrennende peisovn. Bak ildstedet er det en vegg med teglstein, og på gulvet ved peisovnen er det sorte fliser. Stuen innbyr til hyggelige kvelder, og det er plass til spisebord.

Bad/wc/vaskerom
Badet, som er pusset opp i 2010, er delikat med mørke vegg- og gulvfliser. Det er gulvvarme, downlights i himlingen og opplegg for vaskemaskin. Badet har toalett og et dusjhjørne med innfellbare dører. Den øvrige innredningen består av heldekkende servant med skuffer og et speil med belysning.

Soverom og garderobe
Leiligheten har to svært pene soverom med nytt parkettgulv og varme i gulvet. Hovedsoverommet er meget romslig, og i rommet står det et stort garderobeskap med hvite, profilerte fronter. Ekstra lagringsplass finnes i en bod tilliggende gangen, i en disponibel utebod og i en bod ved yttergangen.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Midlertidig brukstillatelse for bygning minus underetasje datert: 11.08.2009.
Midlertidig brukstillatelse for underetasje datert: 16.09.2010.
Ferdigattest datert: 12.10.2010.

Oppvarming
Leiligheten oppvarmes elektrisk med nyere gulvvarme i alle rom. I tillegg er det en rentbrennende peisovn i stuen. Leiligheten har et nytt, balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. En 200 liters varmtvannsbereder fra 2010 er plassert i boden. Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer, og det elektriske anlegget er oppgradert i senere tid.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Kr. 19 973 pr. år Fordelt på følgende måte: Eiendomsskatt kr. 4 234. forbruksgebyr vann kr. 2138,06. Abonnementsgebyr vann kr. 1 997,5. Forbruksgebyr kloakk kr. 4 967,81.Abonnementsgebyr kloakk kr. 2 250. Renovasjon kr 3 770. Feiing/tilsyn kr 616
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 533,- pr.mnd.
Inkludert i fellesutgifter er brøyting, forsikring av bygningen og vedlikeholdskostnader.

Forsikring med polisenummer
Nemi Polisenummer: 224767

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 650 724,- Som sekundærbolig Kr. 2 169 079,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.


 

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Privat vei fra Lunnerlinna og til eiendommen.

Regulering
Eiendommen er ikke i et regulert område, og ligger under Kommuneplanens arealdel 2013-2024

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 290 000,- (Prisantydning)
Omkostninger

200,- (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)

57 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 290 000,-))
58 620,- (Omkostninger totalt)
2 348 620,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Oppgjør (Kr.6 600)
Visningshonorar (Kr.10 000)
Provisjon (Kr.39 000)
Grunn og forsikringshonorar (Kr.16 600)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.3 800)
Markedspakke 1 (Kr.22 900)
Totalt kr. (Kr.104 895)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
185-21-0027

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Der du bor AS
EIE Hadeland
Org. nr:914525284
Vanneboes veg 211
2743 Harestua
Tlf: , Fax:

Ansvarlig megler
Fagansvarlig eiendomsmegler MNEF Line Jorung

Saksbehandlere
Line Jorung
EIE Hadeland
Fagansvarlig eiendomsmegler MNEF
Mob: 90 05 05 67 / E-post: lijo@eie.no

EIE Hadeland

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Lunnerlinna 57D
For mer om objektet
Lunnerlinna 57D

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: