Bilde 1 av Vannebos veg 195Bilde 2 av Vannebos veg 195
Digital salgsoppgave
Vannebos veg 195

2743 Harestua • Lunner kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lekker 3-roms selveier fra 2020, med heisadkomst og carport. Stor og vestvendt balkong med flott utsikt. Sentralt!
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
17
Antall soverom
2 soverom
Etasje
5
Primærrom (P-ROM)
61 m²
Bruksareal (BRA)
64 m²
Fellesutgifter
kr 4 218 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 810 / Mnd
Prisantydning
kr 3 990 000
Omkostninger
kr 108 120
Totalpris
kr 4 098 120
Byggeår
2020
Tomt
Eiet tomt 6771 m²
Oppdragsnummer
185230021
card-default

Line Jorung

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Daglig leder
Les om Line
Prisantydningkr 3 990 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 250,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 97 500,-
  
Totalpris kr 4 098 120
Eiendom
Vannebos veg 195, 2743 Harestua, Etasje: 5

Matrikkel
Gnr. 116 Bnr. 215 Snr. 17 i Lunner kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 61 kvm, Bruksareal: 64 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2020

Tomt
Eiet tomt 6771 kvm

Prisantydning
3 990 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Anticimex Takstdato: 07.09.23 11:32

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,-
Andel fellesformue kr. 0,-

Totalpris inkl. omkostninger
kr 3 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 97 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 98 870,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 088 870,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 098 120,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 218,- pr. mnd.

Kommunale avgifter
Kr. 9 710 pr. år Fordelt på følgende måte: Forbruksgebyr vann kr 1927, Ab.gebyr vann kr 1998, forbruksgebyr kloakk kr 3286, ab.gebyr kloakk kr 2500

Eier
Kim Erik Eriksen Veronica Johansen

Kort fortalt
- Lekker 3-roms selveier i 5. etasje.
- God og moderne standard fra 2020.
- Sentral og attraktiv beliggenhet.
- Rema 1000-butikk i første etasje.
- Heisadkomst til alle etasjeplan.
- Følger med egen parkeringsplass.
- Vestvendt balkong på ca. 16 kvm.
- Solskjerming fra Scandic. 
- Fellesområde med lekeapparater.
- Nydelig utsikt over landskapet.
- Vannbåren gulvvarme i alle rom.
- Stilrent kjøkken i smart u-form.
- Barløsning og god skapplass.
- Det er dels integrerte hvitevarer.
- Åpen stue med stor vindusflate.
- Stuen har utgang til balkongen.
- Helfliset bad med regnfallsdusj.
- Opplegg for vaskemaskin på badet.
- To pene soverom, ett med stort skap.
- Lagring i bod inne og i ekstern bod.
- Carport med elbil-lader. 

Parkering
Det følger med egen Carport med elbil-lader. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et sentralt og attraktivt boligområde på Harestua i Lunner kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Harestua ligger sør i Lunner og grenser mot Nittedal. Stedet byr på et godt oppvekstmiljø i landlige omgivelser, men samtidig med kort vei til hovedstaden og Oslo lufthavn.

Her finnes et rikt utvalg av lag, foreninger og idrettstilbud, der Harestua IL har tilbud innen blant annet fotball, turn, ski og alpint. Fotballstadionet ligger i kort gangavstand, og det er kort vei til lysløype og fine skiløyper. På ca. 17 min kommer du til Varingskollen Alpinsenter som har tilbud innen alle ferdigheter. Anlegget består av fire bakker og to terrengparker. Harestua Arena ligger rett ved, med håndballflate, basishall og en av landets flotteste bortennishaller.

Harestua er omkranset av vakkert landskap der flotte skogsområder og åkerlandskap møtes og skaper et eldorado for friluftsmennesker. Det er kort vei til fine bade- og fiskevann, samt flotte tur- og friluftsområder som gir gode rekreasjon både sommer og vinter. Harestuvannet har flere gode badeplasser, der Bøhrentangen er den største. Her er det fin sandstrand og benker, samt kort vei til Harestua kro som selger is, forfriskninger og driver kanoutleie.

Ca. 10 minutter fra Harestua finner du Mylla, et idyllisk vann som er et attraktivt utgangspunkt for flotte kanoturer gjennom Nordmarka. Mellom Mylla Sag og Harestua finner du Svartbekken, som er et snøsikkert område som passer bra for tidlige skiturer nordøst i Nordmarka. Om sommeren egner stedet seg godt for sykkelturer.

Uteområde
Beliggenheten er strålende, med kort gangavstand til alt man trenger i hverdagen. Leiligheten er en del av Sagparken, et moderne og kompakt sentrum med dagligvare og blomsterbutikk. Fellesområdet er pent opparbeidet med grøntarealer, sykkelstativer, diverse beplantning og asfalterte internveier. Til barnas store glede er det lekeapparater på fellesarealet.

Fra stuen er det utgang til en vestvendt og overbygget balkong på ca. 16 kvm, med flott og vidstrakt utsikt over de skogkledde omgivelsene. På balkongen er det utestikk og belysning, og glassflater langs rekkverket ivaretar den fine utsikten. Uteplassen innredes enkelt i ulike soner, og innbyr til både stille stunder og lange, sosiale kvelder

Tomt
Eiet tomt, 6771 kvm

Skole/barnehage
Fra leiligheten er det kort gangavstand til Harestua barne- og ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Harestua Arena barnehage er den nærmeste - kun 3 min unna.

Offentlig kommunikasjon
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Harestua nord, som ligger ca. 9 min unna. Videre er det ca. 8 minutters gange til Harestua stasjon. Med bil tar det ca. 11 min til Grua, 14 min til Roa, 41 min til Hønefoss, 38 min til Oslo Lufthavn og 37 min til Lillestrøm.

Fritidstilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Kiwi Harestua og Rema 1000 Harestua. Sistnevnte ligger i første etasje av bygget, og enklere får man det ikke. Ønsker du ytterligere servicetilbud tar det ca. 25 min til Gran med Smietorget kjøpesenter som har et variert og godt utvalg av butikker. Alternativt ligger Hønefoss, Jessheim, Nittedal, Lillestrøm og Oslo godt innenfor rekkevidde.

Inneholder
5. etasje: Entré, bad/vaskerom, stue/kjøkken, 2 soverom og bod.
Annet: Disponibel bod på ca. 5 kvm i 2. etasje.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport.

Takstmanns vurdering av TG2:
- Overflater gulv grunnet bom i flis på baderom og stedvis riss i i gulvoverflater på øvrig rom.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 61 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entré, bad, stue med åpen kjøkkenløsning og 2 soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 64 kvm

Boder
Det er en disponibel bod i andre etasje.

Standard
For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Entré
Leiligheten ligger i femte etasje og har adkomst via en felles oppgang med heis. Det er en utvendig svalgang i etasjen, og ved inngangen er det god plass til kafésett. Vel inne ønskes man velkommen av en entré med mørke gulvfliser og gråmalte veggflater.

Entreen har gulvvarme, downlights og dørtelefon ved inngangsdøren. Langs den ene veggen er det store skyvedører med dels speilfronter, og bak dørene er det både et stort garderobeskap og en hendig bod - perfekt for oppbevaring av yttertøy og utstyr.

Stue
Stuen og kjøkkenet danner et åpent og lekkert allrom, med flotte lys- og utsiktsforhold via en stor vindusflate langs veggen i front. Her kan man sette seg godt til rette i sofakroken og skue utover de naturskjønne omgivelsene. Dagslyset suppleres ypperlig av downlights rundt store deler av himlingen, og en glassdør fører ut til den vestvendte balkongen.

Om sommeren er det hyggelig å trekke ut for både avslapning og middager i sola. På stuegulvet er det lagt lys 1-stavs parkett med varme, som står godt til veggflater malt i en delikat gråtone. Stuen er naturlig inndelt i ulike brukssoner, og det passer utmerket å innrede med spisebord ved kjøkkeninnredningen. 

Kjøkken
Kjøkkenet er moderne og meget funksjonelt, oppført i en smart u-form med god skap- og benkeplass. Innredningen har sorte, glatte fronter og grå benkeplate av laminat med nedfelt oppvaskkum. Ut mot stuen er det en fin barløsning med stikkontakter på siden, perfekt til måltider og gode samtaler, men også for lekselesing mens middagen tilberedes.

Over benken er det belysning, og over kokesonen er det montert en ventilator. Downlights i deler av himlingen tilfører ekstra lys til arbeidsflatene. Av hvitevarer har kjøkkenet integrert induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn, i tillegg til et frittstående kjøleskap med fryseskuff.  

Bad/wc/vaskerom
Dagene får en god start på et stilrent bad med hvite veggfliser, downlights og lysegrå gulvfliser. Badet har gulvvarme, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin. Et dusjhjørne er utstyrt med sort regnfallsdusj og innfellbare glassdører. Den øvrige innredningen består av servant med hvite skuffer og et speil med integrert belysning.

Soverom og garderobe
Leiligheten har to smakfulle soverom med 1-stavs parkett, downlights og vannbåren gulvvarme. Hovedsoverommet er meget pent og romslig, med mye lys og luft. Veggene er malt i en mørk og trendy blåfarge, noe som bidrar til en avslappende atmosfære.

I rommet er det tv-uttak og et stort, plassbygget skyvedørsgarderobe med dels speilfronter. Også entreen er innredet med skyvedørsgarderobe.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest datert 21.12.2020 for kombinert bygg: bolig, forretning og kontor

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Leiligheten oppvarmes med vannbåren gulvvarme tilknyttet et felles sentralvarmeanlegg. Det er et balansert ventilasjonsanlegg, og leiligheten får varmtvann via varmeanlegget. Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer, og er plassert i boden. På kjøkkenet er det installert komfyrvakt og lekkasjestopper. Stuevinduene har lamellgardiner for solskjerming.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Kr. 9 710 pr. år Fordelt på følgende måte: Forbruksgebyr vann kr 1927, Ab.gebyr vann kr 1998, forbruksgebyr kloakk kr 3286, ab.gebyr kloakk kr 2500
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: kr 4 674,-

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 218,- pr.mnd.
Fellesutgifter: Felleskostnader kr. 2 397, TV/Bredbånd kr. 599, Filterbytte kr. 50, Administrasjonskostnad måler kr. 45, A konto oppvarming kr. 500, A konto varmtvann kr. 300, A-konto kaldtvann og avløp kr. 327.

Faste løpende kostnader
Felleskostnader.
Kommunale utgifter.
Innboforsikring.
Strøm etter forbrk. (for 2022 ble det brukt 7500 kwt)

Forsikring med polisenummer
Fremtind Forsikring AS Polisenummer: 3370931

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2021: Som primærbolig Kr. 735 848,- Som sekundærbolig Kr. 2 649 053,-

Sameie
Sameie: Sagparken sameie, Orgnr: 925615358

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner
Internett fra Viken fiber. TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Det er ikke noen regler for dyrehold i vedtektene.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Regulering
Eiendommen er regulert etter reguleringsplan med navn "Detaljregulering for Lunner helse- og omsorgssenter og Harestua sentrum" datert 07.06.2018. For forhold som ikke omfattes av reguleringsplanen henvises det til kommuneplanens arealdel 2013-2024.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 3 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 97 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 98 870,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 088 870,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 098 120,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.1 900)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.1 900)
Visningshonorar x 2 (Kr.6 000)
Provisjon (Kr.39 000)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.22 609)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.6 215)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Grunn og forsikringshonorar (Kr.16 600)
Markedspakke 1 (Kr.19 500)
Oppgjør (Kr.6 600)
Totalt kr. (Kr.126 319)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
185-23-0021

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Der du bor AS
EIE Hadeland
Org. nr: 914525284
Vanneboes veg 211
2743 Harestua
Tlf: 46 07 46 07

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Daglig leder Line Jorung

Saksbehandlere
Line Jorung
EIE Hadeland
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Daglig leder
Mob: 90 05 05 67 / E-post: lijo@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Vannebos veg 195
For mer om objektet
Vannebos veg 195

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: