Bilde 1 av Ryggeveien 410Bilde 2 av Ryggeveien 410
Digital salgsoppgave
Ryggeveien 410

1580 Rygge • Moss kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Rålekker 4-roms selveierleilighet med optimal planløsning | Garasje | Sentralt og rolig | Nybygg fra 2017
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
8
Antall soverom
3 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
71 m²
Bruksareal (BRA)
75 m²
Bruttoareal (BTA)
82 m²
Fellesutgifter
kr 2 312 / Mnd
Prisantydning
kr 3 400 000
Omkostninger
kr 92 570
Fellesgjeld
kr 2 883
Totalpris
kr 3 495 453
Fellesformue
kr 9 161
Byggeår
2017
Tomt
Eiet tomt 3321 m²
Oppdragsnummer
91210184
card-default

Halid Talic

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Halid
card-default

Adenis Pronaj

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Adenis
Prisantydningkr 3 400 000,-
Fellesgjeldkr 2 883,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 83 550,-
  
Totalpris kr 3 495 453
Eiendom
Ryggeveien 406, 1580 Rygge, Etasje: 1
Seksjonsbrøk: 65/4571 i Sameiet Rygge Atrium

Matrikkel
Gnr. 104 bnr. 275 snr. 8 orgnr. 919778520 i Moss kommune

Boligtype
Selveierleilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 71 kvm, Bruksareal: 75 kvm, Bruttoareal: 82 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2017

Tomt
Eiet tomt 3321 m² Tomten er fellesareal, og er pent opparbeidet asfalterte internveier, sittegrupper for beboere, og lekeplass for de minste.

Prisantydning
3 400 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 2 883,- pr. 31.12.20.
Andel fellesgjeld er iflg. forretningsfører kortsiktig leverandørgjeld og det er ikke felles lån i sameiet.

Andel fellesformue: kr. 9 161,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. omkostninger
3 400 000,- (Prisantydning)
2 883,- (Andel av fellesgjeld)

3 402 883,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
83 550,- (Dokumentavgift)

92 570,- (Omkostninger totalt)

3 495 453,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 312,- pr. mnd.

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra eierseksjonssameiet etc. kan medføre en økning i felleskostnadene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften og at felleskostnadene ble justert sist 22.09.2021. Det er normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Felleskostnad inkluderer
Fellesutgiftene inkluderer bla.: felles bygningsforsikring, strøm fellesareal, vedlikehold bygg og utvendig anlegg, tv/ internett (grunnpakke), kommunale avgifter (ikke eiendomsskatt), renhold, styrehonorar, forretningsførsel, revisjon og andre driftskostnader.

Eier
Mersid Softic

Beskrivelse
Rålekker, moderne og påkostet 4-roms selveierleilighet med optimal planløsning. Boligen er fra 2017 og holder følgelig en meget god standard.

Leiligheten har en åpen stue/kjøkkenløsning, tre gode soverom, to fullverdige flislagte bad, innvendig bod, og innbydende entré. Fra stuen er det tilgang til en herlig sydvendt balkong på ca. 11 kvm. med god plass til utemøbler, beplantning og grill.

Leiligheten ligger usjenert i høy 1. etasje (oppleves som 2. etasje fra bakkeplan)

Beliggende svært sentralt med umiddelbar nærhet til bussholdeplass og til alle Halmstads forretninger og tilbud.

Kvaliteter
- Attraktiv selveierleil. med sentral beliggenhet
- Optimal planløsning
- Kjøkken utstyrt med integrerte hvitevarer
- Høy første etasje (oppleves som 2. etasje fra bakkeplan).
- Trappefri og enkel adkomst til leilighetsplan
- Kjellerbod og heis i gården
- Nærhet til alle Halmstads forretninger og tilbud
- Bussholdeplasser i Ryggeveien like i nærheten
- Gangavstand til togstasjon. - ca. 50 min. til Oslo S.

Parkering
Det følger med parkeringsplass til leiligheten (p-plass nr. 10) som er i felles parkeringskjeller. Selger opplyser om at sameiet jobber for å tilby beboere muligheten til å koble el-bil lader til p-plass. Det vil ifølge eier legges hovedkabler frem til p-plasser. Ladeboks med installasjon må betales av seksjonseier selv, og evtl. strøm/kostnader for lading vil faktureres seksjonseier. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Parkeringsplassene er organisert som bruksretter til eierseksjonene. Sameiet eier en ideell andel av anleggseiendommen tinglyst på gnr. 4, bnr. 277 hvor det er bygget felles parkeringsanlegg, boder og andre installasjoner. Parkeringshuset betjener sameiets eiendom og omkringliggende eiendommer.

Utover dette er det gode parkeringsmuligheter ved gateparkering regulert etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Rygge Atrium er en del av det nye tyngdepunktet i Halmstad, midt i hjertet av solrike og landlige Rygge. Her vil du bo med praktisk gangavstand til alle hverdagslige fasiliteter og bli en del av de nye omgivelsene som danner fremtidens sentrum av Halmstad.

Ikke minst får du i fritiden nærhet til bade sjøen og en rekke aktivitetstilbud. Rygges langstrakte kyststripe med blankskurte svaberg og en rekke badeplasser er innenfor sykkelavstand, deriblant sommerperler som Larkollen og Fuglevik. En av landets mest anerkjente golfbaner, Evje Golfpark, er en kort kjøretur unna og har 18.hulls bane helt ned til vannkanten. Det fagre jordbrukslandskapet omkring er i seg selv også verdt gjentatte utflukter, kjent for sin kulturelle tyngde og rike historie.

Fra Rygge Atrium er dagligvareforretninger, assorterte småbutikker og ikke minst et personlig tjenestetilbud innenfor en komfortabel radius på få hundre meter. Du vil også nyte godt av enkel tilgang til et velutviklet kollektivtilbud og effektive reisemåter som raskt tar
deg videre til nært og fjernt. I Ryggeveien like utenfor passerer ekspressbuss til både Oslo og Gardermoen, samt flere regionale forbindelser blant annet mellom storbyene.

Fra togstasjonen som ligger bare få minutters gange unna er reisetiden til Oslo på like over 50 minutter og vil med den pågående utbyggingen reduseres betraktelig. Med bil tar du deg enkelt ut på E6 og videre til bade Oslo og svenskegrensen på omlag 40 minutter.

Bebyggelse
Hovedsakelig nyere blokker og leilighetsbebyggelse

Tomt
Eiet tomt, 3321 m²
Tomten er fellesareal i eierseksjonssameiet.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
Entré/gang, 3 soverom, 2 baderom, ,stue/kjøkken m. utg. balkong, og bod/teknisk rom.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Daniel Martens.

Antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur, frittbærende dekker, bærende yttervegger og leilighetskillevegger i armert betong. Pusset og malt fasade. Flatt tak (fall mindre enn 6 grader) antatt utført som kompakt tak. Dette er tak som ikke er luftet under tekkingen og skal som hovedregel ha innvendig nedløp for regn og smeltevann. Tekkematerialet er enten asfalt eller plast/gummibasert takbelegg. Isolasjonsskiktet er vanligvis plassert på oversiden av bærekonstruksjonen. Bærekonstruksjonen er av betong, metall eller treverk.

Takstmann opplyser i boligsalgsrapporten at de fleste punkter i boligen har fått  tilstandsgrad 1.

I tillegg opplyser selger om følgende i egenerklæringsskjema:
Kjenner du til om det foreligger skaderapporter, tilstandsvurderinger, boligsalgsrapporter eller målinger? Det er par sprekker i gipsvegger som jeg har klaget på ettårsbefaring som ikke er utbedret og utbygger T13 er i rettssak mot underleverandører.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 71 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:  Entré, bad/vaskerom, stue/kjøkken, og to soverom

Bruksareal
Bruksareal: 75 kvm

Boder
Innvendig bod på ca. 4 kvm. med god plass til oppbevaring. I tillegg følger det med leiligheten en kjellerbod som er i felles bodområde på ca. 5 kvm.

Standard
Rålekker 4-roms selveierleilighet fra 2017.

Entré:
Leiligheten har en lys og innbydende entré som gir et meget godt førsteinntrykk av boligen. God plass i éntre til å henge ifra seg ytterklær og til å sette fra seg sko.

Stue:
Stor og romslig stue med god plass til sofagruppe og tilhørende møblement. Store vindusflater gir rikelig med naturlig lysinnslipp inn i rommet. Fra stuen er det utgang til en herlig og solrik balkong på ca. 11 kvm.

Balkong:
Herlig sydvendt balkong med god plass til utemøbler, diverse beplantning, og grill. Balkongen har stilige fliser på gulv og rekkverk av metall og glass. Det er montert belysning og stikkontakter på balkongen.

Kjøkken:
Stort og påkostet kjøkken fra Drømmekjøkken med moderne kjøkkenfronter og benkeplate i corian-kompositt med integrert vask. Integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn, plantetopp og kjøl/frys følger med i handelen. God plass til stort spisebord med tilhørende møblement i "rommet" mellom kjøkken og stue.

Bad:
Stilig og pent flislagt bad med varmekabler i gulv og downligts i tak. På badet har man moderne baderomsinnredning med skuffeløsninger og speil med lys, dusjnisje med innfellbare dusjhører i herdet glass, og vegghengt toalett. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel på badet.

Hovedsoverom:
Romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og nattbord. Praktiske garderobeskap på rommet følger med i handelen. Direkte adkomst fra rommet til eget privat bad.

Bad II
Fullverdig og pent flislagt bad med direkte adkomst fra hovedsoverommet. På badet har man vegghengt toalett, servant og dusjnisje med dusjskyvedører i glass.

Øvrige soverom:
Alle rom i boligen er av god størrelse og passer ypperlig som gjesterom, barnerom, eller som kontor - alt etter ønske og behov. Garderobeløsninger følger med i handelen.

Innvendig bod:
Praktisk innvendig bod i leiligheten som gir gode oppbevaringsmuligheter. Fordelerskap m.m. er plassert i bod.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 14.11.2017.

I følge opplysninger gitt i søknad om midlertidig brukstillatelse er det registrert mindre vesentlige mangler for bygning D. Følgende er anmerket:
- Parkering skal løses med sikkerhet i byggeplass og innkjøring til p-kjeller må være klar til 04.12.2017.

Selger opplyser om at tiltak er gjort av sameiet, men før det kan gis ferdigattest skal gjenstående arbeider være utført og nødvendig dokumentasjon sendt til kommunen. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Oppvarming
Vannbåren varme til radiatorer, og elektrisk gulvvarme i entré og baderom. Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt på boliger i Moss kommune. Eiendomsskatt er beregnet til ca. kr. 4 000 for året 2020 ifølge selger. Eiendomsskatt fastsettes årlig av kommunen. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 312,- pr.mnd.

Det foreligger ikke ytterligere spesifisering/fordeling av forretningsfører. Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra eierseksjonssameiet etc. kan medføre en økning i felleskostnadene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften og at felleskostnadene ble justert sist 01.05.2021. Det er normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 10 000 kwh. pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.  Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av kabel-tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Det foreligger ikke spesifikasjon av fellesgjeld fra forretningsfører.
Andel av felles gjeld for boligen er kr. 2.883,- pr. 31.12.2020. Andel fellesgjeld er iflg. forretningsfører kortsiktig leverandørgjeld og det er ikke felles lån i sameiet.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
IF... Polisenummer: SP 1078400

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 787 954,- Som sekundærbolig Kr. 2 836 634,-

Sameie
Sameie: Rygge Atrium sameie, Orgnr: 919778520
Sameiets navn er Rygge Atrium Sameie 2 og består av eiendommen gnr 4, bnr 276 i Rygge kommune
Sameiet består av 59 eierseksjoner, 58 boligseksjoner og 1 næringsseksjon
Sameiet eier en ideell andel av anleggseiendommen gnr. 4, bnr. 277 hvor det er bygd et felles underjordisk parkeringsanlegg med boder og andre installasjoner.
Sameiet eier en ideell andel av en grunneiendom gnr 4, bnr 22 som bl.a. inneholder lekeplass, interne gangveier, sittegrupper o.l. Dugnad må påregnes.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.

Forretningsfører
Forretningsfører er BDO AS

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier, men sameiets styre og forretningsfører skal underrettes skriftlig om alle overdragelser og leieforhold.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnbokblad. Det er tinglyst 8 servitutter på eiendommens grunnbokblad som omhandler bestemmelser om vann og kloakkledninger, bestemmelser om gjerde, bestemmelser om adkomstrett, erklæring/avtale om byggeforbud mot ny bebyggelse, forbud mot å produsere/markedsføre tipper og tilhengere, bestemmelser om oppføring drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon, og bestemmelser om bebyggelse.

Ifølge eiendommens grunnbokblad datert 16.09.2021 er det foretatt sammenslåing av eierseksjoner den 07.09.2020, og en omnummerering ifm. kommuneendring (kommunesammenslåing). Ta kontakt med megler for mer informasjon.

For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
I henhold til informasjon fra Moss kommune datert 25.05.2021 omfattes eiendommen av kommuneplanens arealdel Halmstad med formål sentrumsformål nåværende. Eiendommen ligger i gul og rød støysone iht. T.1442.

Utsnitt av plan med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 23.05.2021 (vedtatt 23.03.2021) ligger tilgjengelig på eiendommens hjemmeside og kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 400 000,- (Prisantydning)
2 883,- (Andel av fellesgjeld)

3 402 883,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
83 550,- (Dokumentavgift)

92 570,- (Omkostninger totalt)

3 495 453,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon 1,50%. ink. mva. av salgssum

Tilrettelegging (Kr.14 500)

Markedspakke (Kr.14 900)

Oppgjør (Kr.7 200)

Visningshonorar (Kr.2 950)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
91-21-0184

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.

Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning.
For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.

Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig
dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et
"som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel
hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som
kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger
eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige
opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt
innvirkning på den avtalen som er inngått.
Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke
eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av
interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra
forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Ensjø Eiendomsmegling AS
EIE Ensjø
Org. nr:921542690
Gladengveien 24
0661 Oslo
Tlf: 22 34 34 64, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF / Partner Halid Talic

Saksbehandlere
Halid Talic
EIE Ensjø
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 46 79 09 93 / E-post: ht@eie.no

Adenis Pronaj
EIE Ensjø
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 40 04 79 24 / E-post: adp@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Ryggeveien 410
For mer om objektet
Ryggeveien 410

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: