Bilde 1 av Ekravegen 29Bilde 2 av Ekravegen 29
Digital salgsoppgave
Ekravegen 29

2150 Årnes • Nes kommune

Prisantydning

kr 4 800 000

Omkostninger: kr 134 020Totalpris: kr 4 934 020
ÅRNES/BODDING - Pen enebolig med dobbelgarasje og separat utleieleilighet. Rett ved togstasjon.
Vis i kartLast ned salgsoppgave
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
6 soverom
Primærrom (P-ROM)
196 m²
Bruksareal (BRA)
200 m²
Bruttoareal (BTA)
219 m²
Kommunale avgifter
kr 571 / Mnd
Prisantydning
kr 4 800 000
Omkostninger
kr 134 020
Totalpris
kr 4 934 020
Byggeår
2014
Tomt
Eiet tomt 866 m²
Oppdragsnummer
83210008
card-default

Vegard Tønsberg

Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les om Vegard
Visninger
Torsdag 02. des.
17:00 - 18:00
Meld deg på visning
Prisantydningkr 4 800 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 800 000,-)kr 120 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
  
Totalpris kr 4 934 020
Eiendom
Ekravegen 29, 2150 Årnes

Matrikkel
Gnr. 179 bnr. 67 i Nes kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 196 kvm, Bruksareal: 200 kvm, Bruttoareal: 219 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
6

Byggeår
2014

Tomt
Eiet tomt 866 kvm

Prisantydning
4 800 000

Totalpris inkl. omkostninger
4 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
120 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 800 000,-))
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

134 020,- (Omkostninger totalt)

4 934 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 6 852 pr. år

Eier
Andrzej Milewski

Beskrivelse
Ekravegen 29 er en attraktiv enebolig over to plan - oppført i 2014. Boligen har en separat utleieleilighet med  2 soverom, og denne kan gi gode leieinntekter. Her bor man i rolige og barnevennlige omgivelser, like ved tog, buss og flotte turmuligheter. Eneboligen ligger på en flat tomt med hekk, og utelivet kan nytes til fulle på en sydvendt terrasse som måler ca. 103 kvm. Det er parkering i en dobbelgarasje og på en stor, singlet gårdsplass.

Stuen i hoveddelen er innbydende med varmepumpe og godt lysinnslipp, mens kjøkkenet har mye skapplass og dels integrerte hvitevarer. Videre er det to flislagte bad i hver sin etasje og en hyggelig loftstue for ekstra spillerom. Med hele fire soverom er det god plass til familier med flere barn, og i det ene rommet står det en skyvedørsgarderobe.

Parkering
Det er parkering i en dobbelgarasje på ca. 42 kvm, som har elektrisk portåpner. I tillegg er det gode muligheter for parkering på en stor, singlet gårdsplass foran garasjen.

Beliggenhet
Eneboligen ligger i et rolig og barnevennlig område på Bodding, syd for Årnes i Nes kommune. Fra boligen er det kort vei til flotte turområder, og det er kun en liten rusletur ned til god rekreasjon langs Glomma. I Årnes finner man lekeplass, fotballbane, skøytebane, treningssenter og badeplass. Raumnes og Årnes IL byr på et godt og variert idrettstilbud med flere, flotte anlegg.

I tilknytning til Nes videregående skole er det en nyere svømmehall, og i Neshallen er det kafé og bowling. Nes rideklubb har et aktivt og profesjonelt hestemiljø, hvor det blant annet arrangeres knøttekurs, rideleir, stevner og juleshow. Nes Golfklubb holder til på Rommen Golfpark ved Vormsund, og i tillegg er det golfanlegg på Hvam.

I sentrum ligger Nes Kulturhus - et moderne flerbrukshus med tre kinosaler og forskjellige kulturaktiviteter. Området har en rik kulturhistorie som blant annet kan oppleves på Gamle Hvam eller Nes Kirkeruiner.

Bebyggelse
Eiendommen består av enebolig med separat utleieleilighet og stor dobbelgarasje. Området består av eneboliger og gårdsbruk.

Tomt
Eiet tomt, 866 kvm

Omgivelsene er rolige og barnevennlige, like ved fine turmuligheter langs Glomma. Eneboligen ligger på en flat og meget romslig tomt, pent opparbeidet med gressplen, hekk og diverse beplantning. Hagen byr på godt med boltreplass for de minste, og her er det rom for en rekke aktiviteter året rundt. Foran garasjen finner man en stor, singlet gårdsplass med gode muligheter for parkering.

Fra stuene i begge enhetene er det utgang til en sydvendt og delvis overbygget markterrasse på til sammen 103 kvm. En levegg deler opp terrassen slik at hoveddelen og leiligheten disponerer hver sin del av uteplassen. Terrassen som tilhører hoveddelen har utestikk, belysning og direkte adkomst til hagen. Her kan man enkelt innrede i ulike soner, og terrassen innbyr til store, sosiale sammenkomster.

Skole/barnehage
Fra eneboligen er det skolebussordning til Framtun barneskole og Runni ungdomsskole. Nes videregående skole ligger på Årnes, og kommunen har et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Offentlig kommunikasjon
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Bodung stasjon, som ligger kun to minutters gange unna. Her er det både busstopp og togavganger, morgen og ettermiddag, mot Kongsvinger og Oslo. Med bil fra Bodding tar det ca. 19 min til Jessheim, 27 min til Oslo Lufthavn, 30 min til Lillestrøm og 39 min til Oslo S.

Inneholder
1. etasje: Gang, bad/wc/vaskerom, stue/kjøkken og 2 soverom.
2. etasje: Bad/wc, loftstue, 2 soverom og bod.
1. etasje (utleieleilighet): Gang, bad/wc/vaskerom, stue og kjøkken.
2. etasje (utleieleilighet): Gang, 2 soverom og bod.
Annet: Utebod på gårdsplassen.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Magnus Karlstad:

Boligen er oppført med grunnmur og gulv mot grunn av betong. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Yttervegger med liggende trekledning. Saltak av trekonstruksjon tekket med takstein. Vinduer og terrassedører i 2-lags glass fra 2014 og 2019. Takvinduer fra 2005. Profilerte entrédører med
glassfelt. Oppvarming med elektrisitet og luft til luftvarmepumpe. Mekanisk ventilasjon.
Boligen og utleiedelen har gulvflater belagt med fliser, laminat og parkett. Veggflater med malte flater og plater. Himlingsflater med malte flater og plater. Profilerte innerdører.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 196 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 200 kvm

Standard
Gang
Eneboligen har adkomst via den store terrassen og en overbygget ytterdør. Gangen ligger i direkte tilknytning til stuen, med lyse gulvfliser, downlights i himlingen og malte veggflater. I gangen står det en smart garderobeløsning med høyskap, skuffer og knagger.

Stue
Stuen er romslig og innbydende med gode lysforhold via store vinduer. En glassdør fører ut til den herlige terrassen, og dagslyset suppleres ypperlig av downlights i store deler av himlingen. På gulvet er det parkett, mens veggflatene er malt i en dus gultone og en varm oransjefarge.
I stuen er det montert en varmepumpe som sørger for jevn og behagelig varme. Det er åpen kjøkkenløsning, og stuen er et sosialt allrom for hele familien. Rommet er naturlig inndelt i ulike brukssoner, og det passer utmerket å innrede med spisebord utenfor kjøkkenet.

Kjøkken
Et tidløst kjøkken har åpen løsning mot stuen, og innredningen er montert i en smart u-form. Her er det hvite, profilerte fronter, vitrineskap og sort benkeplate med dobbel oppvaskkum. Det er godt med skap- og benkeplass på kjøkkenet - her blir matlagingen en lek.
Over benken er det belysning og hvite fliser, og over kokesonen er det installert en ventilator. Downlights i deler av himlingen tilfører ekstra lys til arbeidsflatene. Kjøkkenet har integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. I tillegg er det en kombinert kjøl/frys.

Loftstue
I andre etasje finner man en hyggelig stue med takvindu, parkettgulv og lysmalte panelplater på veggene. Stuen gir ekstra fleksibilitet til familien, og rommet er perfekt hvis barna trenger et sted å leke eller ungdommen i huset ønsker å trekke seg litt tilbake.

Bad/wc/vaskerom
Av våtrom har hoveddelen to delikate bad i hver sin etasje. Badet nede er meget romslig, med lyse veggfliser og mørke gulvfliser i fin kontrast. Her er det gulvvarme og downlights i himlingen. Badet har vegghengt toalett og et dusjhjørne med innfellbare dører. Baderomsinnredningen består av servant med hvite skuffer og et speilskap med belysning.
Ikke nok med det, langs den ene veggen er det en stor skapinnredning med både under- og overskap. Innredningen har en arbeidsbenk med nedfelt vaskekum, og under benken er det opplegg for vaskemaskin.

Bad 2
Badet i andre etasje er smakfullt innredet med de samme gulvflisene som badet nede, mens veggene er kledd med både lyse og sorte fliser. På badet er det gulvvarme, toalett og et dusjhjørne med innfellbare dører. Den øvrige innredningen består av servant med hvite skuffer og et speilskap med integrert belysning.

Soverom og garderobe
Hoveddelen har fire pene soverom, to i hver etasje. Hele fire soverom gir mange valgmuligheter, og det ene rommet benyttes i dag som kontor. Begge soverommene oppe har plass til dobbeltseng, og i det største rommet nede står det en stor skyvedørsgarderobe med dels speilfronter. Gangen er innredet med en skapløsning, og ekstra lagringsplass finnes i en utebod, i garasjen og i en bod i andre etasje.


Utleieleilighet
I eneboligen er det en separat utleieleilighet på ca. 68 kvm, og leiligheten har nummer 31. Utleiedelen går over to etasjer, bestående av to ganger, bad, stue, kjøkken, to soverom og bod. Leiligheten har egen inngang via terrassen og en overbygget ytterdør. Gangen ligger i direkte tilknytning til kjøkkenet, med lyse gulvfliser og hvimalte panelplater på veggene. Om ønskelig er det plass til skap eller andre garderobeløsninger.


Et pent, tidsriktig kjøkken har åpen løsning mot stuen, men ligger likevel noe skjermet fra deler av rommet. Innredningen har hvite, slette fronter og sort benkeplate med dobbel oppvaskkum. Det er godt med skap- og skuffeplass på kjøkkenet. Over benken er det belysning og store, grå fliser, og over kokesonen er det montert en ventilator. Downlights i deler av himlingen tilfører ekstra lys til arbeidsflatene. Av hvitevarer har kjøkkenet integrert platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin.

Stuen er romslig og meget pen, med et stort vindu som slipper inn godt med naturlig lys. Det er utgang til den store terrassen, og dagslyset suppleres fint av downlights i deler av himlingen. Videre har stuen 1-stavs laminatgulv, en varmepumpe og lysmalte panelplater på veggene. 

Badet er lekkert innredet med store, grå fliser på både gulv og vegger. Det er gulvvarme og opplegg for vaskemaskin. Badet har toalett og et dusjhjørne med innfellbare vegger. Baderomsinnredningen består av servant med hvite skuffer og et speilskap med belysning.

Leiligheten har to soverom beliggende sammen i andre etasje, smakfullt innredet med laminatgulv og lysmalte panelplater på veggene.


For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest detret 06.11.2014

Oppvarming - Teknisk
Eneboligen oppvarmes elektrisk med en varmepumpe både i stuen i hoveddelen og i stuen i leiligheten. I tillegg er det stedvis panelovner og gulvvarme på badene. Det er mekanisk avtrekk fra kjøkken og bad - ellers naturlig tilluft. Ventilasjonsaggregatene er montert i de innvendige bodene.

En 194 liters varmtvannsbereder er plassert på badet nede, og utleieleiligheten har egen bereder på badet. Både hoveddelen og utleieleiligheten har et sikringsskap med automatsikringer plassert i gangen. Enkelte vinduer i huset ble skiftet i 2019.

Boligen er tilknyttet fiber.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Kr. 6 852 pr. år

Vannavgift til Årnes Vannverk: Kr 3 080 pr boenhet for inntil 2 personer + kr 770 pr person. I dag betaler de totalt kr 6 930, pr år.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: Kr. 3 801 pr. år

Forsikring med polisenummer
Storebrand Polisenummer: 1879161

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 055 800,- Som sekundærbolig Kr. 3 800 880,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


2012/636096-1/200  Erklæring/avtale   07.08.2012 
Rettighetshaver:Knr:3034 Gnr:179 Bnr:68  
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.


Utleie
Boligen har egen utleiedel (egen separat boenhet) som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Privat innkjøring.
Kommunalt avløp.
Vann fra Årnes vannverk.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Odel og konsesjon
Ikke aktuelt for denne boligen.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
120 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 800 000,-))
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

134 020,- (Omkostninger totalt)

4 934 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

LOOK Markedsføring sosiale medier (Kr.3 990)
Visningshonorar pr stk (Kr.2 500)
Grunnpakke enebolig (Kr.3 990)
Markedspakke 1 (Kr.14 990)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (forutsatt salgssum: 4 800 000,-) (Kr.72 000)
Tilrettelegging (Kr.12 990)
Totalt kr. (Kr.115 960)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
83-21-0008

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Følgende gjelder der handel kommer i stand før 1. januar 2022
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9. Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset. Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).
En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Følgende gjelder der handel kommer i stand etter 1. januar 2022
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

NB: For eiendommer hvor handel kommer i stand etter 01.01.2022 gjelder følgende: Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Aurskog-Høland Eiendomsmegling AS
EIE Bjørkelangen
Org. nr:913294114
Kompveien 2668
1940 Bjørkelangen
Tlf: 62 11 11 11

Ansvarlig megler
Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF Vegard Tønsberg

Saksbehandlere
Vegard Tønsberg
EIE Bjørkelangen
Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Mob: 90 54 40 21 / E-post: vt@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Ekravegen 29
For mer om objektet
Ekravegen 29

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: