Bilde 1 av Grensevegen 2Bilde 2 av Grensevegen 2
Digital salgsoppgave
Grensevegen 2

1929 Auli • Nes kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Sjarmerende enebolig fra 2003 med bad fra 2018, solrik hage, terrasse og vinterhage. Rett ved Auli Senter, buss og skole
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
2 soverom
Primærrom (P-ROM)
125 m²
Bruksareal (BRA)
146 m²
Kommunale avgifter
kr 990 / Mnd
Prisantydning
kr 3 900 000
Omkostninger
kr 98 870
Totalpris
kr 3 998 870
Byggeår
2003
Tomt
Eiet tomt 678 m²
Oppdragsnummer
185230019
card-default

Irja Haarberg

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Irja
Prisantydningkr 3 900 000,-
Dokumentavgiftkr 97 500,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 3 998 870
Eiendom
Grensevegen 2, 1929 Auli

Matrikkel
Gnr. 201 Bnr. 772 i Nes kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 125 kvm, Bruksareal: 146 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2003

Tomt
Eiet tomt 678 kvm

Prisantydning
3 900 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Thomas Andre Nordby Takstdato: 23.08.23 09:45

Totalpris inkl. omkostninger
kr 3 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 97 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 98 870,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 998 870,- (Totalpris inkl omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 11 877 pr. år Fordelt på følgende måte: Renovasjon kr. 4611, Feiegebyr kr. 295, Tilsyn brannforebygging kr. 190, Avløp kr. 6781. Se vedlegg i salgssoppgaven for nøyaktig fordeling.

Eier
May Synnøve Bråthen

Kort fortalt
- Enebolig med standard fra 2003.
- Lys, trivelig og familievennlig.
- Garasje med motorisert port.
- Skjermet terrasse på ca. 41 kvm.
- Herlig vinterhage på ca. 13 kvm.
- Velstelt og solrik hjørnetomt.
- Entré med plass til garderobe.
- Pent spisekjøkken med peisovn.
- Stue med plass til spisebord.
- En loftstue gir ekstra spillerom.
- Et flott baderom, renovert i 2018.
- Eget vaskerom/teknisk rom.
- To gode soverom med garderobe.
- Innvendig bod og stort garasjeloft.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Varmtvannsbereder var ny i 2013.

Parkering
Det er parkering i en frittstående dobbelgarasje med motorisert leddport. Garasjen er på ca. 32 kvm, og har et loft med takhøyde på ca. 1,8 meter og en gulvflate på ca. 21 kvm. Øvrig parkering skjer på gårdsplassen og etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et rolig og naturskjønt boligområde på Søndre Auli i Nes kommune. Beliggenheten er dessuten meget barnevennlig, ca. 5 min gange fra barneskolen og ca. 15 min gange fra nærmeste barnehage. I tillegg er det umiddelbar nærhet til bussholdeplass og til Auli Senter med sitt gode og varierte utvalg.
 
Aulifeltet ligger i bakkant av boligen og har et skrånende landskap med flott utsikt over store deler av Nes. Det er nærhet til nydelige rekreasjonsarealer, og i skogen bak ligger Svarstadtjernet med bademuligheter og turområder. Det er ca. 5 min sykling til Rånåsfoss familiebad, og det er mulighet for å sette ut båt på Glomma, både ovenfor og nedenfor Rånåsfoss kraftverket.
 
Kommunen har et aktivt idrettslag som kan skilte med fotball, håndball, basket, friidrett, barneidrett, hopp, ski og tennis på timeplanen. Rett ved barneskolen er det bygget en ny aktivitetshall som sto ferdig i 2023 og det er ca. 1,5 km til fotballbane på Rånåsfoss.
 
Rett utenfor Årnes sentrum finner du Neshallen med kafé og bowling. Nes rideklubb har et aktivt og profesjonelt hestemiljø, hvor det blant annet arrangeres knøttekurs, rideleir, stevner og juleshow. Nes Golfklubb holder til på Rommen Golfpark ved Vormsund, og det er kort vei til golfanlegg på Hvam som ligger i vakre omgivelser.

Uteområde
Eiendommen er en solfylt hjørnetomt som delvis arronderes med hvitmalte tregjerder og en skjermende hekk. Det er velstelt plenareal, prydbusker, klatreplanter, bed og en gruslagt gårdsplass. En liten lekestue skaper ekstra trivsel for de minste barna.
 
Stuen har utgang til en terrasse på ca. 41 kvm, hvorav 13 kvm er en herlig vinterhage med skyvedører i glass. Terrassen skjermes med høyreiste levegger og markise, og det er trapp ned til hagen.
 
Hele uteplassen fremstår som en usjenert idyll med god plass til sittegrupper, grilling og sosiale sammenkomster. Markisen skjermer for sol og lett yr, mens vinterhagen sørger for at utvendig hygge stort sett kan nytes året rundt. Belysning bidrar til at man koser seg ute til langt inn i sene kveldstimer.

Tomt
Eiet tomt, 678 kvm

Skole/barnehage
På Aulifeltet er det to barnehager og en barneskole. Det er ca. 5 min gange til Auli skole som er i vekst og nye lokaler er planlagt ferdigstilt i 2025. For elever i ungdomstrinnene er det bussordning til Runni ungdomsskole på Årnes. På Årnes ligger også Nes vgs., som har en nyere svømmehall i tilknytning til bygget.

Offentlig kommunikasjon
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Auli Senter som ligger rett ved boligen, og det er ca. 8 min gange til til Auli togstasjon som har avganger i retning Kongsvinger og Oslo S. Med bil tar det ca. 14 min til Årnes, 27 min til Lillestrøm, 29 min til Oslo Lufthavn Gardermoen og 45 min til Oslo S

Fritidstilbud
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Extra og Kiwi som ligger i nabolaget. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Auli Senter et godt og variert utvalg. Amfi Årnes og Fokus på Sørumsand ligger også godt innen rekkevidde.

Inneholder
1. etasje: Entre, bad, vaskerom, soverom, kjøkken, stue og vinterhage.
2. etasje: Loftstue, bod og soverom.
Annet: Garasje.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport.

Takstmanns vurdering av TG2:
- Baderom: Ventilasjon grunnet at det kun er naturlig og ikke mekanisk. Avløpsrør grunnet alder.
- Vaskerom: Ventilasjon grunnet at det kun er naturlig og ikke mekanisk., overflater gulv grunnet alder og tettesjikt grunnet alder.
-Kjøkkeninnredning grunnet alder.
-Krypkjeller grunnet tilstøtende terreng.
-Innredet loft: Mangelfull ventilasjon, overflater gulv grunnet stedvis svelling. Lukket kontruksjon og oppbygging er ukjent.
- Innvendig trapper grunnet mangel på håndløper.
-Elektrisk anlegg grunnet manglende samsvarserklæring.
-Tekking yttertak grunnet alder.
-Drenering grunnet manglende bortledning,terreng har stedvis fall mot grunnmur og alder.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 125 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entré, bad, vaskerom, stue,
kjøkken, loftstue og 2 soverom

Bruksareal
Bruksareal: 146 kvm

Boder
Det er oppbevaringsplass i en romslig bod i andre etasje. Boden har laminatgulv, samt trepanel på vegger og i himlingen. Det er ytterligere oppbevaringsplass i garasjen og på garasjeloftet. Sistnevnte er på ca. 21 kvm.

Standard
For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Entré
Fra gårdsplassen er det trinn opp til et overbygget inngangsparti med velkomstterrasse på ca. 4 kvm, sittebenk og belysning. En hvitmalt ytterdør med glassfelt fører inn i entreen. Entreen har en romslig utforming med åpen løsning inn til både kjøkkenet og stuen. Det er laminatgulv, tapetserte vegger og god plass for garderobeløsning. En tretrapp fører opp til andre etasje.
 
Kjøkken
Kjøkkenet ligger i eget rom, har peisovn og plass til spisebord. Perfekt til alt fra en rolig kaffekopp til samlende måltider og koselige spillkvelder. Peisovnen skaper ekstra varme og hygge på kjølige dager. Det er laminatgulv, tapetserte vegger, samt to vinduer som sørger for et lyst og luftig preg.
 
Den takoppforede kjøkkeninnredningen er fra byggeåret, og har slette fronter, belysning, laminerte benkeplater og et benkebeslag i rustfritt stål. Det er lagt fliser på vegg mellom over- og underskap. Kjøkkenet har integrert ventilator, opplegg for oppvaskmaskin og avsatt plass til øvrige hvitevarer.
 
Stue
Stuen har god kontakt med kjøkkenet og det er plass til spisebord - en naturlig møteplass for familie og venner. Dessuten er det utgang til vinterhage, noe som lager en fin forlengelse av rommet. Stuen har laminatgulv, malte vegger og en bred vindusflate som gir godt lysinnslipp.
 
Loftstue
Loftstuen har god plass for møblement og kan gi ytterligere boltreplass for hele familien. Stuen har laminatgulv, malt strietapet på veggene og flere vinduer som fyller rommet med dagslys. Med soverom i samme etasjen ligger alt til rette for en mer privat ungdomsavdeling.
 
Bad/wc/vaskerom
Eneboligen har bad og vaskerom, som begge ligger i første etasje og har adkomst fra entreen. Badet ble renovert i 2018 med et flott resultat, og har flislagt gulv med varme, flislagte vegger og naturlig avtrekk.
 
Det er speilskap med overlys, heldekkende servant på skuffemøblement og et matchende høyskap. I tillegg er det gulvmontert toalett, og et frittstående badekar med glassdør, hånddusj og deilig regnfallsdusj.
 
Vaskerom
Vaskerommet har standard fra byggeår. Det er gulvbelegg, tapetserte vegger, et vindu som gir supplerende arbeidslys og naturlig avtrekk. For øvrig har rommet et høyskap, opplegg for vaskemaskin, samt tekniske installasjoner.
 
Soverom og garderobe
Boligen har ett stort soverom i hver etasje. Soverommet i første etasje har adkomst fra stuen. Rommet har laminatgulv, malte vegger og to romslige garderobeskap. Soverommet i andre etasje har adkomst fra loftstuen. Det er laminatgulv, malte vegger, skråtak og en skyvedørsgarderobe med speilfronter.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest datert 30.09.2003 som omhandler enebolig. Det er gitt godskjennelse for garasjen datert 23.10.2005 og den er registrert tatt i bruk hos kommunen.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen dater 29.04.2005. I byggetegninger er utvidelse av stue i 2.etasjen definert som soverom. Det vil derfor være mulig å omgjøre den delen av loftstua som er definert som soverom tilbake til soverom. Arealene er likevel medtatt i takstrapport som henholdsvis primær- og sekundærrom. Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Boligen varmes opp med elektrisitet og vedfyring. Det er stedvis panelovner, gulvvarme på badet og en peisovn på kjøkkenet. Luftbehandling skjer ved naturlig ventilasjon. Varmtvannsbereder fra 2013 er på 198 liter og plassert på vaskerommet. Det samme er hovedstoppekran og sikringsskap med automatsikringer.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Kr. 11 877 pr. år Fordelt på følgende måte: Renovasjon kr. 4611, Feiegebyr kr. 295, Tilsyn brannforebygging kr. 190, Avløp kr. 6781. Se vedlegg i salgssoppgaven for nøyaktig fordeling.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: 5742 kr.pr.år.

Forsikring med polisenummer
IF Polisenummer: 5860065

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2021: Som primærbolig Kr. 1 057 105,- Som sekundærbolig Kr. 3 805 578,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei og avløp.
Eiendommen er tilknyttet privat vann fra Årnes Vannverk:
Følgende gebyrer vedtatt .
Beregning med vannmåler:
- Fastgebyr pr. enhet: 3570,-
- Variabelt gebyr pr.person: 616 pr, år ekskl.mva.

Det betales ett variabelt gebyr pr. person. Antall personer hentes fra Folkeregisteret.
Vanngebyret faktureres med en halvdel i Januar og en halvdel i August.

Regulering
Eiendommen er regulert etter reguleringsplan med navn "Søndre Auli III" datert 25.06.1985. For forhold som ikke omfattes av reguleringsplan henvises det til kommuneplanens arealdel 2019-2030.

Odel og konsesjon
Det er ikke odel eller konsesjon på eiendommen.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 3 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 97 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 98 870,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 998 870,- (Totalpris inkl omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunn og forsikringshonorar (Kr.9 900)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.1 900)
Provisjon (Kr.36 000)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.33 057)
Oppgjør (Kr.5 900)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.3 800)
Markedspakke 1 (Kr.19 500)
Visningshonorar (Kr.3 000)
Totalt kr. (Kr.113 057)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
185-23-0019

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Der du bor AS
EIE Hadeland
Org. nr: 914525284
Vanneboes veg 211
2743 Harestua
Tlf: 46 07 46 07

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Daglig leder Line Jorung

Saksbehandlere
Irja Haarberg
EIE Hadeland
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 41 32 98 07 / E-post: ih@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Grensevegen 2
For mer om objektet
Grensevegen 2

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: