Bilde 1 av Jellumvegen 191Bilde 2 av Jellumvegen 191
Digital salgsoppgave
Jellumvegen 191

2160 Vormsund • Nes kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lekker enebolig beliggende på idyllisk tomt i Vormsund! Stor garasje på 99,8 kvm med verksted - Barnevennlig - Solrikt
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
197 m²
Bruksareal (BRA)
207 m²
Kommunale avgifter
kr 2 115 / Mnd
Prisantydning
kr 6 290 000
Omkostninger
kr 173 920
Totalpris
kr 6 463 920
Byggeår
2002
Tomt
Eiet tomt 1488 m²
Oppdragsnummer
77230132
card-default

Nathasha T. Pettersen

Eiendomsmegler | Kontorsjef
Les om Nathasha
Prisantydningkr 6 290 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
Dokumentavgiftkr 157 500,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 6 463 920
Eiendom
Jellumvegen 191, 2160 Vormsund

Matrikkel
Gnr. 106 Bnr. 18 i Nes kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 197 kvm, Bruksareal: 207 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
2002

Tomt
Eiet tomt 1488 kvm

Prisantydning
6 290 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Pål Einar Sommeling Takstdato: 01.09.23

Totalpris inkl. omkostninger
kr 6 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 157 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 158 870,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 448 870,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 6 463 920,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 25 378,28 pr. år Eiendomsskatt, renovasjon, slam og vann.

Eier
Raymond Fayen Elin Fayen Salbu

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling v/ Alexander Søvik har gleden av å presentere denne lekre eneboligen beliggende på en idyllisk og pent opparbeidet tomt i Vormsund. Eneboligen har gjennomgått store oppgraderinger de seneste årene og holder en gjennomgående høy standard. I Nes er det stille og rolig, god plass og gode oppvekstmiljøer samtidig gir kommunens geografiske plassering nærhet til både natur, storby og flyplassen.

Høydepunkter:
- Stor enebolig oppgradert i 2020
- Gjennomgående høy standard
- Fantastisk uteområde
- Stor grasje fra 2020 med varmepumpe og verksted for deg som elsker biler
- Drivhus for dyrking av egne grønnsaker
- Peisovn i stue
- Vannbåren gulvvarme i 1.etg
- Stort og pent kjøkken fra 2021 med integrerte hvitevarer
- To delikate badrom og eget vaskerom med bad
- 4 soverom
- Tomt på 1488 m2

Husk visningspåmelding!

Parkering
Parkering på egen tomt eller i egen private garasje.

Garasje med verksted fra 2020.

Beliggenhet
Eneboligen ligger i Nes som er en særpreget landbrukskommune og landets største kornkommune sentralt plassert på Østlandet med nærhet til Oslo og Gardermoen. I Nes er det stille og rolig, god plass og gode oppvekstmiljøer samtidig gir kommunens geografiske plassering nærhet til både natur, storby, flyplassen og dermed resten av verden. Nes sine særegenheter som elvemøtet mellom Glomma og Vorma, det bølgende kulturlandskapet og kulturhistorien, blandet med kjennetegn som tilgangen til natur og friluft, det rike kulturlivet og idrettstilbudet, mye frivillig arbeid og god dugnadsånd er med på å danne kommunens identitet. Tettstedet Årnes er kommunesenter og kjennetegnes som en landsbypreget stasjonsby langs Kongsvingerbanen.

Fra eiendommen er det kort vei til Fenstad barneskole og Vormsund ungdomsskole. I området ligger Nes og Hvam videregående skole, samt et godt utvalg barnehager.

Joker Fenstad og Joker Skogbygda er nærmeste dagligvare. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Amfi Eurosenteret og Amfi Årnes et rikt og variert utvalg.

Bebyggelse
Område består blant annet av landbruksområde og villabebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 1488 kvm

Boligen har tomt på 1 488,2 m2 opparbeidet med plenarealer, diverse beplantning, trapper i terreng og grusbelagte arealer bestående av innkjøring til garasje/gårdsplass samt belegningssteinsbelagte gangbaner.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Offentlig kommunikasjon
Nærmeste busstopp er Inngjerdingen som ligger 2,5 km fra boligen. Her tilbys det linje 461.

Årnes togstasjon ligger en 14 minutters kjøretur unna boligen. Her finner du toglinje R14.

Oslo Lufthavn Gardermoen ligger ca 30 minutter unna boligen med bil.

Fritidstilbud
Området har også kort vei til fotballbane, lysløype, skiløyper, golfbane, frisørsalong, samt Fenstad Spa og badeplass.

Raumnes og Årnes IL byr på et godt og variert tilbud med flere, flotte anlegg, og i tilknytning til Nes videregående er det nyere svømmehall. Nes rideklubb har et aktivt og profesjonelt hestemiljø, hvor de blant annet arrangeres knøttekurs, rideleir, stevner og juleshow. Årnes byr også på lekeplass, fotballbane, skøytebane, lysløype, skiløyper, treningssenter og badeplass.

Området er preget av vakker natur og rik tilgang på helårs friluftsaktiviteter i form av jakt, fiske, båtliv, golf og skiturer. Kampåa har spennende fiskemuligheter, spesielt for fluefiske om våren. I nærområdet finnes det også flere severdigheter som Svanfossen, Nes kirkeruin og Gamle Hvam museum.

I området er det merket sykkelvei som passer fint for hyggelige helgeturer med store og små. Området er ellers et snøsikkert sted vinterstid. Det er arrangeres flere skirenn hver vinter for barn og ungdom med lokalrenn og større renn. Nes skianlegg ligger ca. 7 km unna med sprintløype, snowboardbakke og asfaltert rulleskiløype. Anlegget har i tillegg egen innendørs smøreboder, arenabygg og kafeteria.

Inneholder
1. etasje: Entre/trapperom, baderom, bad/vaskerom, kjøkken med spiseplass, spisestue, stue, gang og 2 soverom.
Loftsetasje: Trapperom/gang, baderom, tvstue/soverom og soverom samt 2 garderoberom.

Byggemåte
Boligen ble oppført i 1999-2002, ferdigstilt i 2002 (GAB-register). Gulvflater i 1.etasje av betong og etasjeskillere av tre. Yttervegger og bærende konstruksjoner av ringmur samt støpt plate på mark og bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader er kledd med trepanel. Takkonstruksjon av tre i saltaks form utvendig tekket med betongtakstein.

Enebolig over 2 plan. Adkomst via inngangsparti i 1.etasje. Boligen består i 1.etasje av entre/trapperom, baderom, bad/vaskerom, kjøkken med spiseplass, spisestue, stue, gang og 2 soverom samt teknisk rom. Loftsetasje inneholder trapperom/gang, baderom, tv-stue/soverom og soverom samt 2 garderoberom og boder/kryploft. Gulvflater med laminat og fliser. Malte overflater fra 2021-2023 på vegger. Malte overflater i skråtak og i himlinger. Ikea kjøkkeninnredning fra 2021 med struktur fronter og integrerte hvitevarer. Flislagte baderom og bad/vaskerom. Utgang fra spiseplass, tv-stue/soverom og soverom til terrasse og veranda. Overbygget terrasse ved inngangsparti.

Primærrom
Primærrom: 197 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 207 kvm

Standard
Våtrom - Baderom 1. etasje:
Baderom med overflater fra 2020, sluk av typen plast fra byggeår (merking i sluk). Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Innredning med dobbel servant med 2 ett-greps armaturer. Speilskap med belysning samt dobbel stikkontakt på vegg. Frittstående toalett. Dusjnisje med ett-greps armatur med dusjhode samt hånddusj. Hjørne badekar med integrert armatur med hånddusj. Avtrekksventil med vifte på yttervegg. Malt overflate i himling med downlights. Delvis synlige vannrør av typen fleksi og typen kobber fra veggpunkter for rør i rør system, i  innredning. Avløpsrør av typen pvc. Fordelerskap for rør i rør system er plassert på vegg i teknisk rom.

Våtrom - Baderom loftsetasje:
Baderom med overflater fra 2020, sluk av typen plast fra 2015 (merking i sluk). Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Innredning med servant med ett-greps armatur. Speilskap med belysning og stikkontakt på vegg. Frittstående toalett. Dusjkabinett med integrert armatur med hånddusj. Avtrekksventil med vifte på yttervegg. Malt overflate i himling med downlights. Delvis synlige vannrør av typen fleksi fra veggpunkter for rør i rør system med stoppekraner, i innredning. Avløpsrør av typen pvc.  Fordelerskap for rør i rør system er plassert på vegg i teknisk rom.

Våtrom - Bad/Vaskerom:
Bad/Vaskerom med overflater fra 2020, sluk av typen plast fra byggeår (merking i sluk). Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Innredning med servant med ett-greps armatur. Frittstående toalett. Dusjhjørne med ett-greps armatur med dusjhode samt hånddusj. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og dobbel stikkontakt samt utslagsvask med ett-greps armatur, er plassert bak skyvedører. Avtrekksventil med vifte på yttervegg. Malt overflate i himling med downlights. Delvis synlige vannrør av typen fleksi fra veggpunkter for rør i rør system, i innredning. Avløpsrør av typen pvc. Fordelerskap for rør i rør system er plassert på vegg i teknisk rom. Bad/Vaskerom har også utgang til terreng.

Kjøkken:
Kjøkken med spiseplass. Gulvflater med laminat. Malte overflater på vegger. Ikea kjøkkeninnredning fra 2021 med struktur fronter og integrerte hvitevarer. Fritthengende ventilator tilkoblet avtrekkskanal. Laminert benkeplate med underlimt kompositt oppvaskkum med ett greps armatur samt induksjons koketopp. Stedvis platekledning over benkeplate og 3 doble stikkontakter på vegg. Innebygget stekeovn og kaffemaskin i høyskap. Innebygget oppvaskmaskin. Integrert kjøleskap med fryser og kjøleskap. Malt overflate i himling med downlights. Delvis synlige vannrør av typen fleksi og typen rør i rør system med stoppekraner, i benkeskap. Avløpsrør av typen pvc. Waterguard system samt automatisk stengeventil er montert.

Øvrige rom:
Gulvflater med laminat og fliser. Gulv i 1. etasje samt våtrom har vannbåren gulvvarme. Malte overflater fra 2021-2023 på vegger. Malte overflater i skråtak og i himlinger, med downlights i de fleste rom. Innerdører har profilerte dørblader. Garderobeskap på soverom samt i entre. Garderobeløsninger i garderoberom. Utgang fra spiseplass til terrasse. Utgang fra tv-stue/soverom og soverom til veranda. Overbygget terrasse, i forbindelse med inngangsparti. Ventilasjon er basert på en kombinasjon av naturlig ventilasjon samt mekanisk avtrekk.

Følgende har fått TG2 i tilstandsrapporten:
Våtrom - Baderom 1. etasje:
Overflater gulv Det ble observert riss/sprekk i 1 gulvflis foran badekar. Skade bør utbedres. Membran, tettesjikt og overgang til sluk. Alder på våtrommet tilsier aktsomhet med henhold til at tetthet ikke kan garanteres med hensyn til fuktgjennomgang i våtrommets membransjikt (overgang membran/slukmansjett og klemring). Fallforhold (gulv) Høydeforskjell fra topp slukrist til topp gulvoverflate ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Høydeforskjellen ble målt til 6 mm fra gulv ved dør til gulv ved sluk under badekar. Til informasjon har sluk i dusjnisje fall på 22 mm, men sluk er "isolert" grunnet skyvedør helt nedtil gulvoverflater.

Våtrom - Baderom loftsetasje:
Fallforhold (gulv) Høydeforskjell fra topp slukrist til topp gulvoverflate ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Høydeforskjellen ble målt til 12mm fra gulv ved dør til gulv ved sluk.

Våtrom - Bad/Vaskerom:
Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Alder på våtrommet tilsier aktsomhet med henhold til at tetthet ikke kan garanteres med hensyn til fuktgjennomgang i våtrommets membransjikt (overgang membran/slukmansjett og klemring).

Øvrige rom:
Overflater himling: Det ble observert stedvise riss/sprekker i enkelte plateskjøter i himlinger, spesielt i spisestue og på hovedsoverom. Forøvrig ingen merknader.

Loft - innredet:
Overflater himling/undertak: Det ble observert stedvise riss/sprekker i enkelte plateskjøter i himlinger, spesielt i trapperom/gang, tv-stue og på soverom. Forøvrig ingen merknader.

Tekniske anlegg:
Varmtvannsbereder (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): Varmtvannsbereder er tilkoblet med stikkontakt. Noe som kan generere fare for varmegang. Bereder må tilkobles via fast koblingsboks/servicebryter.

Stikkledninger og tanker:
Septiktank: Ingen dokumentasjon på materiale, type eller tilstand.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest for bolighus datert 27.11.02.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen dater 22.07.99. I byggetegninger er disponible rom i 2. etasje definert som soverom, TV-stue/soverom og bad, i tillegg er opprinnelig soverom og bod i 2. etasje definert som bod i dag. Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold.

Elektrisk anlegg
Elektrisk anlegg er hovedsakelig av typen skjult anlegg. Sikringsskap har automatsikringer. Skap er plassert på teknisk rom, på vegg mot entre. Garasje har eget sikringsskap. Hovedbryter i bolig har 3 x 56 Amp. Hovedbryter i garasje har 3 x 32 Amp. Til informasjon har det elektriske anlegget vært gjenstand for en overfladisk visuell kontroll, hovedsakelig på utkikk etter løse ledninger og eventuell berøringsfare.

Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Oppvarming med vannbåren gulvvarme i 1.etasje samt på våtrom og elektrisitet, kombinert med peisovn i stue.

Garasje har varmepumpe.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Kr. 25 378,28 pr. år Eiendomsskatt, renovasjon, slam og vann.
Gjelder fakturert beløp i 2022.

Renovasjon 4 282,52 kr
Slam 7 798,75 kr
Vann 7 323,01 kr

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til kr. 6 894,- i 2023.

Faste løpende kostnader
Forsikringer, kabel-tv/bredbånd, alarmer, eiendomsskatt, kommunale avgifter, m.m. Listen er ikke uttømmende.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2021: Som primærbolig Kr. 1 249 041,- Som sekundærbolig Kr. 4 496 548,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Vannrør av typen fleksi, kobber og typen rør i rør system. Delvis synlig på baderom, bad/vaskerom, teknisk rom og i kjøkkeninnredning. Fordelerskap for rør i rør system er plassert på vegg i teknisk rom. Teknisk rom har sluk. Avløpsrør av typen pvc. Eiendommen har nedgravet septiktank. Hovedstoppekran samt forbruksmåler for vann er plassert i hjørne av teknisk rom. Stakeluke for avløpsrør er ikke lokalisert innvendig i boligen. Varmtvannsbereder fra 2017 på 194 L, fordelerstokker for vannbåren varmeanlegg, trykktank og sirkulasjonspumpe samt sentralstøvsuger er plassert i teknisk rom. Boligen har naturlig ventilasjon og mekanisk avtrekk fra baderom, bad/vaskerom samt fra kjøkken. Seriekoblede røykvarslere tilkoblet alarmanlegg er montert i himlinger. Garasje har varmepumpe.

Diverse
Utdrag hentet fra selgers egenerklæringsskjema:
2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Ja, både av faglært og ufaglært / egeninnsats
Firmanavn: Roar Gulbrandsen
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Alle 3 våtrom oppgradert, etter det vi har fått opplyst fra tidliger eier. Men hun er ikke sikker på hva som er gjort.

2.1 Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
Ja
Firmanavn: Roar Gulbrandsen
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Oppgradert opplysnig fra tidliger eier. Utover det har vi ingen kjennskap.

2.2 Foreligger det dokumentasjon på arbeidene?
Nei, kommentar: Vi har ikke sett noe dokumentasjon på arbeid når vi kjøpte og ingen ting med bad er endret på i vårt eie.

5. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller?
Ja, kommentar: Tettet rundt pipe i 2 etg. før vårt eie (opplyst på egenerklæring tidliger eier) Utover dette er det ikke merket noe i vårt eie.

9. Kjenner du til om det er/har vært insekter/skadedyr i boligen som f.eks. rotter, mus, maur eller lignende?
Ja, kommentar: På vinter kan har vi kanskje merket 1mus i etasjeskille, aldri vært mus I rommene i huset og heller ikke sett noe tegn til det. På våren akkurat når frosten går kan man se noen få skogsmaur inne. Dette fordi huset er så nær skogen, de blir rask borte igjen. Ikke gjort tiltak da det ikke er skadedyr og ikke et problem.

12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, kun av ufaglært / egeninnsats.
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Terrassen er utvidet og satt på gelender oppe og nede. Tak innvendig i garasje er isolert med 20 cm isolasjon, vind og fukt sperre og gips. Senket inne tak i garrasje, isolert og lagt vindsperre

13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, både av faglært og ufaglært / egeninnsats
Firmanavn: K2elektro, Romerike Energi, Årnes elektro
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: K2 elektro- Lagt opp kurs til og montert elbillader nov.2021. Romerike Energi-Montert varmepumpe i garasje i 2021. Årnes elektro-Nytt sikringsskap og el-anlegg (opplyst fra tidligere eier).

13.1 Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
Ja, kommentar: Elitel 01.09.2016.

14. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, kommentar: Vannbåren varme anlegg kontroll 01.09.2019 Står skrevet på anlegget, mer inf har vi ikke ang. den har vi ikke da det i vårt eie ikke har vært noe problem med den vannbårende varmen Hafslund 2020.

15. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
Ja, kommentar: Det er montert el- bil lader i garasje nor 2021.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har offentlig adkomst, og er tilknyttet offentlig vannledningsnett og har privat septiktank.

Regulering
Eiendommen er ikke regulert i reguleringsplan, men er avsatt til LNFR-areal, spredt boligbebyggelse, nåværende i kommuneplan.
Det gjøres oppmerksom på at eiendommen ligger i LNF-område. Det er ikke tillatt med annen bygge- og anleggsvirksomhet enn den som har direkte tilknytning til landbruk eller stedbunden næring (tradisjonell landbruksvirksomhet).

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 6 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 157 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 158 870,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 448 870,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 6 463 920,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.11 350)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.78 750)
Tilrettelegging (Kr.17 900)
Visningshonorar (Kr.2 900)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.42 969)
Grunnpakke enebolig (Kr.9 655)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Markedspakke 2 (Kr.21 900)
Totalt kr. (Kr.194 436)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
77-23-0132

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Romeriksmegleren AS
EIE Lillestrøm
Org. nr:976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Alexander Søvik

Saksbehandlere
Alexander Søvik
EIE Lillestrøm
Eiendomsmegler
Mob: 98 23 96 49 / E-post: also@eie.no

Nathasha T. Pettersen
Eiendomsmegler | Kontorsjef
Mob: 95 48 12 14
[/ E-post: nap@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Jellumvegen 191
For mer om objektet
Jellumvegen 191

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: