Bilde 1 av Kongsvingervegen 2244Bilde 2 av Kongsvingervegen 2244
Digital salgsoppgave
Kongsvingervegen 2244

2160 Vormsund • Nes kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Koselig småbruk fra 1890 på 3 mål tomt. Idyllisk farmenfølelse med låve og snekkerverksted. Restaureringsobjekt!
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
2 soverom
Primærrom (P-ROM)
108 m²
Bruksareal (BRA)
108 m²
Kommunale avgifter
kr 794 / Mnd
Prisantydning
kr 2 500 000
Omkostninger
kr 69 020
Totalpris
kr 2 569 020
Byggeår
1890
Tomt
Eiet tomt 3008 m²
Oppdragsnummer
185210035
card-default

Line Jorung

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les om Line
Prisantydningkr 2 500 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 55 000,-
  
Totalpris kr 2 569 020
Eiendom
Kongsvingervegen 2244, 2160 Vormsund

Matrikkel
Gnr. 84 bnr. 30 i Nes kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 108 kvm, Bruksareal: 108 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1890

Tomt
Eiet tomt 3008 kvm

Prisantydning
2 500 000

Takstrapport
Takstmann: Tommy Strøm
Takstdato: 26.10.21

Totalpris inkl. omkostninger
2 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger

200,- (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)

62 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 500 000,-))

12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

76 520,- (Omkostninger totalt)
2 576 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 9 518,41 pr. år Fordelt på følgende måte: Renovasjon kr 3552, feiegebyr kr 193, vanngebyr kr 4674, eiendomsskatt kr 1863

Eier
Audun Fonås Wahl Jorild M Sæther

Parkering
Det er god parkeringsmuligheter på eiendommen og gårdstunet.

Beliggenhet
Eiendommen har en landlig og idyllisk beliggenhet, ca. 2,6 km fra Vormsund sentrum i Nes kommune. Området byr på flotte friluftsområder og det er kort vei til skole, barnehage og øvrige servicetilbud i sentrum. Det er heller ikke langt til bymessige fasiliteter i Jessheim og Lillestrøm. Kommunesenteret Årnes ligger ca. 10 minutters kjøretur unna.

I umiddelbar nærhet finnes idylliske rekreasjonsarealer langs Vorma og utallige turmuligheter ellers. Nes golfklubb har en flott bane på Rommen, bare et par kilometer unna. Det er ellers sykkelavstand til Veslesjøen, Sagstusjøen, Aulihøgda og området rundt Dragsjøen. I Årnes sentrum finner man Nes Kulturhus, et moderne flerbrukshus med tre kinosaler og forskjellige kulturaktiviteter.

Raumnes og Årnes IL byr på et godt og variert idrettstilbud med flere flotte anlegg, og i tilknytning til Nes videregående ligger en svømmehall. Nes rideklubb har et aktivt og profesjonelt hestemiljø hvor det blant annet arrangeres knøttekurs, rideleir, stevner og juleshow. Av severdigheter kan Gamle Hvam og Nes Kirkeruiner anbefales.

Kort fortalt
- Idyllisk beliggende tomt på 3 mål.
- Autentisk enebolig fra 1890.
- Låve, snekkerbod og uthus.
- Koselig, skjermet gårdstun.
- Gode lys- og solforhold.
- Kort vei til sentrum og skoler.
- Fine turområder i nærheten.
- Inngang direkte til kjøkkenet.
- Innlagt kun kaldt vann.
- Dagligstue og spisestue.
- Totalt fem ildsteder.
- To soverom i andre etasje.
- Godt med lagringsplass.

Tomt
Eiet tomt, 3008 kvm
Eiendommen er på hele 3008 kvm og i tillegg til eneboligen er det oppført et snekkerverksted, låve og vognskjul på 1950-tallet. Sistnevnte må dog påregnes riving. Byggene danner et idyllisk tun og i tomtegrensene mot jordbruksarealene er det ulike typer trær som gir fin skjerming inn på tunet. Det er også opparbeidet en fin hage i tilknytning til eneboligen, med plen og prydbusker. Eiendommen har gode lys- og solforhold.

Servicetilbud
Handelen kan gjøres på blant annet Extra og Kiwi Vormsund som begge ligger på Amfi Eurosenteret. Senteret har et variert utvalg av butikker, i tillegg til legekontor, fysikalsk institutt og tannhelsetjeneste m.m. Jessheim Storsenter, Lillestrøm, Strømmen og Oslo ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon eller bil.
Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss. Nærmeste holdeplass er Nes kirke som ligger ca. 500 meter unna boligen. Det er ca. 9 minutters kjøring til Årnes stasjon som betjener alle togene på Kongsvingerbanen. Med bil tar det ca. 12 min til Hvam, 21 min til Jessheim, 34 min til Lillestrøm og 45 min til Oslo S.

Det er skolebussordning til Neskollen barneskole på Hvam, og for elever i ungdomstrinnene er det gangavstand til nye Vormsund ungdomsskole. På Hvam ligger også Hvam videregående skole som er landets største innenfor studieretning for Naturbruk. Studieretninger som Medier og kommunikasjon og Idrettsfag skaper ytterligere bredde.

Inneholder
1. etasje: 2 stuer, kjøkken og trappegang.
2. etasje: Trappegang og 2 soverom.

Annet: 3 boder i tilknytning til huset, låve og snekkerverksted.

Primærrom
Primærrom: 108 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 108 kvm

Standard
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Entré/kjøkken
Fra en overbygd svalgang er det inngang til boligens kjøkken. Rommet har vinduer mot både øst og syd, noe som gir fint lysinnslipp. Gulvet er belagt med heltre furu og veggene har panel malt i blåfarge.

Kjøkkenet er utstyrt med en stor vedfyrt komfyr, utslagsvask og kran med kaldt vann. I tillegg er det montert en enkel kjøkkeninnredning med benkeskap og overskap. Det er plass til både spisebord og dagseng i kjøkkenet. Fra kjøkkenet er det dør inn til en romslig gang med trapp til andre etasje.

To stuer
Boligen har to stuer, en dagligstue og en spisestue. I begge stuer er det tilkoblet vedfyrte støpejernsovner med krone på toppen. Stuene har gulv belagt med malt furu, og veggpanel som er malt solgult i dagligstuen og grønt i spisestuen.

Soverom og garderobe
I andre etasje har boligen to sjarmerende soverom som har malt heltregulv, malte panelvegger i duse blåtoner og vedfyrte støpejernsovner. Det er plass til garderobeskap på begge soverom, og i gangen utenfor er det lagringsplass. Gangen har laftede tømmervegger. Boligen har ellers et tilbygg med tre uteboder, så her er det godt med plass.
 

Ferdigattest
Det foreligger/foreligger ikke ferdigattest

Oppvarming - Teknisk
Boligen har i all hovedsak oppvarming med fyring av ved, men også noe strøm. Det er kun innlagt kaldt vann i boligen, og gråvann går til natur. Det er ca. 30 meter for tilkobling til kommunalt avløp fra eiendommen. Boligen har 230 V anlegg med skrusikringer, og hovedinntaket er på 25 A.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Kr. 9 518,41 pr. år Fordelt på følgende måte: Renovasjon kr 3552, feiegebyr kr 193, vanngebyr kr 4674, eiendomsskatt kr 1863
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Forsikring med polisenummer
Eika Polisenummer: 6822965 Premie: 8950

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 620 520,- Som sekundærbolig Kr. 2 233 871,-

Diverse
Det vil ikke bli vasket ytterigere før overlevering av boligen. Eier tar med alle personlige eiendeler. Snekkerverkstedet blir tømt. Traktor med tilhørende redskap blir fjernet, ellers ryddes ikke låve og vognskjul ytterligere.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Privat vei fra Konsvingervegen til eiendommen.
Tilknyttet offentlig vann.
Det vil komme krav om tilknygning til offentlig avløp ved eierskifte.

Regulering
Eiendommen er ikke regulert i reguleringsplan. Eiendommen er avsatt til boligformål i kommuneplanens arealdel.

Område for kulturminne
I forbindelse med arbeidet med kommunedelplan for kulturminner og kulturmiljøer ble det gjennomført en kartlegging av verneverdige bygninger i Nes kommune. Dette arbeidet ble gjort i perioden 2015-2017.

Bolighuset på Myrvold er registrert med svært høy verneverdi. Dette betyr at bygningen er vernet gjennom plan og bygningsloven. Se bestemmelse fra kommuneplanens arealdel under som gjelder denne bygningen. Dette vernet gjelder bygningens ytre og kommer til anvendelse ved søknadspliktige tiltak etter plan- og bygningsloven. Videre anbefales det at arbeider gjøres etter antikvariske prinsipper, da dette ofte er prinsipper som fører til varige løsninger for bygningene. Det er fullt mulig å sette i stand og oppgradere bygningen. Men alle søknadspliktige tiltak vil bli vurdert opp mot bygningens verneverdi.
Se vedlegg om kulturminnevrudering for utfyllende info.

Odel og konsesjon
Det er ikke odel og konsesjon på eiendommen.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 500 000,- (Prisantydning)
Omkostninger

200,- (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)

62 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 500 000,-))

12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
76 520,- (Omkostninger totalt)
2 576 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Markedspakke 1 (Kr.21 900)
Visningshonorar 2 visninger (Kr.6 000)
Provisjon (Kr.41 400)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 900)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.10 557)
Tilrettelegging (Kr.9 900)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.3 800)
Oppgjør (Kr.6 600)
Totalt kr. (Kr.103 865)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
185-21-0035

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt.

Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form.

Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

 

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Der du bor AS
EIE Hadeland
Org. nr:914525284
Vanneboes veg 211
2743 Harestua
Tlf: 46 07 46 07

Ansvarlig megler
Fagansvarlig eiendomsmegler MNEF Line Jorung

Saksbehandlere
Line Jorung
EIE Hadeland
Fagansvarlig eiendomsmegler MNEF
Mob: 90 05 05 67 / E-post: lijo@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Kongsvingervegen 2244
For mer om objektet
Kongsvingervegen 2244

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: