Bilde 1 av Granåsveien 6Bilde 2 av Granåsveien 6
Digital salgsoppgave
Granåsveien 6

1458 Fjellstrand • Nesodden kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Idyllisk fritidsbolig med stor, frodig tomt på over 1,6 mål! - Usjenert hage med gode solforhold - Naturlige omgivelser!
Vis i kart
Boligtype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
100 m²
Bruksareal (BRA)
100 m²
Kommunale avgifter
kr 685 / Mnd
Prisantydning
kr 4 000 000
Omkostninger
kr 126 890
Totalpris
kr 4 126 890
Byggeår
1962
Tomt
Eiet tomt 1677 m²
Oppdragsnummer
77220178
card-default

Eirik Løvseth

Daglig leder / Megler / Partner
Les om Eirik
card-default

Nathasha T. Pettersen

Kontorsjef | Eiendomsmegler
Les om Nathasha
Prisantydningkr 4 000 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 9 900,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 115 620,-
  
Totalpris kr 4 126 890
Eiendom
Granåsveien 6, 1458 Fjellstrand

Matrikkel
Gnr. 9 Bnr. 126 i Nesodden kommune

Boligtype
Fritidseiendom

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 100 kvm, Bruksareal: 100 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1962

Tomt
Eiet tomt 1677 kvm

Prisantydning
4 000 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Tommy Sverre
Takstdato: 14.06.22

Totalpris inkl. omkostninger
kr 4 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 115 620,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 116 990,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 116 990,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 126 890,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 8 212,75 pr. år

Eier
Andre Thorsten Janke Britta Luitjens

Beskrivelse
VELKOMMEN TIL GRANÅSVEIEN 6!

EIE eiendomsmegling v/ Eirik Løvseth og Nathasha Pettersen har gleden av å presentere denne idylliske og innholdsrike fritidsboligen beliggende på Fjellstrand i Nesodden kommune! Eiendommen har en stor tomt med frodig og idyllisk hage!

Kort fortalt:
- Flott fritidsbolig med tilbaketrukken beliggenhet på Nesodden
- Stor tomt på ca. 1677 kvm
- Flott hage med frukttrær og bærbusker
- Gode solforhold og fantastiske uteplasser!
- Romslig stue over to halvetasjer
- Fritidsboligen har blitt brukt som helårsbolig de siste 17 årene
- Anneks og redskapsbod i hagen

Velkommen!

Parkering
Parkering på eiendommen.

Beliggenhet
Velkommen til idylliske Ellingstadåsen!

Opplev alle fordelene ved å bo så nær sjøen i landlige omgivelser! Store gleder for både små og store danner en perfekt ramme rundt boligen, som er tilrettelagt for gode opplevelser i hverdagen.

Nesodden kommune er en grønn halvøy, sentralt plassert med Oslofjorden på vestsiden og Bunnefjorden mot øst. Kommunen har sjøgrenser mot Oslo i nord, Asker og Bærum i vest, og mot Nordre Follo i øst. I sør grenser kommunen til Frogn.

I tillegg til de gode bade- og fiskemulighetene byr Nesodden på en lang rekke muligheter for alle som er glad i friluftsaktiviteter. De oppmerkede turstiene blir benyttet både sommer og vinter, og du finner dem både i skogen og langs kysten. På den populære kyststien, som slynger seg gjennom vakkert naturlandskap på østsiden av Nesodden, finner du i tillegg mange fine badeplasser. Kulturstien går like utenfor huset og leder til et fantastisk rekreasjonsområde med skog, sjø og nydelige utsiktspunkter. Ellingstadåsen vel har egen badeplass/strand ved sjøen og veltomt hvor man kan leke, sparke fotball og ha sosiale sammenkomster. Kort vei til matbutikk, frisør, blomsterforretning, kafé, barneskole og badeplass.

Du kan glede deg til 12 kilometer med gode opplevelser rundt hver sving, fra Blylaget til Nesoddtangen. Turstien er godt merket med stedvise tavler, med kart og lokalhistorisk informasjon. Alt ligger dermed til rette for spennende og lærerike turer for hele familien.

Kort vei til offentlig transport, som korresponderer med båt fra Tangen brygge videre til Aker brygge og Lysaker. Nærmeste bussholdeplass er Ellingstadåsen. Herfra går linje 570 og 575.

Bebyggelse
Området består av frittliggende småhusbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 1677 kvm
Tomten ligger i naturlige omgivelser med adkomst fra Granåsveien. På eiendommen er det et frittstående anneks, utvendig redskapsbod og en frittstående markterrasse. Tomten er opparbeidet med gruslagt innkjørsel, trær/ frukttrær, busker, fjell, plen og beplantning. Parkering på eiendommen.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
Fritidsbolig, 100 kvm BRA:
Entré, kjøkken/spisestue, stue, 3 soverom, gang/yttergang og bad.

Byggemåte
Fritidsbolig oppført med bærende konstruksjoner i mur- og trekonstruksjoner. Grunnmur i betongstein/ lettklinkerbetong/ søylefundamenter.
Yttervegger har stående/ liggende trekledning og pusset mur på fasaden. Saltakkonstruksjon i tre. Yttertaktekking er metallplater.

Primærrom
Primærrom: 100 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 100 kvm

Standard
Kjøkken
Kjøkkeninnredning fra byggeår. Vannrør i PEX rør i rør system og avløpsrør i plast. 1- stavs heltregulv. Malt trekledning på vegger og skråhimling. Benkeplater i heltre. Benkebeslag med 2 oppvaskkummer i rustfritt stål og ett greps blandebatteri. Frittstående komfyr med keramisk platetopp. Frittstående kjøl- og fryseskap. Oppvaskmaskin.

Bad
Tiltak utført i år 2005. Vannrør i synlige chromebelagte kobbererør. Avløpsrør i plast. Mosaikkfliser på gulv. Malt trekledning/ mosaikkfliser på vegger.
Malt trekledning i skråhimling. Badekar med veggmontert hånddusj. Servantskap med profilerte fronter på skapdører og helservant med ett greps
blandebatteri. Speil. Gulvmontert toalett. Mekanisk avtrekksvifte på vegg. Varme i gulv. 2 vinduer.

Øvrige rom
Gulv: 1- stavs heltregulv,
Vegger: Malt trekledning/ tapet/ mur, malte glatte flater.
Himling/ skråhimling: Malt trekledning, malte glatte flater.
Glatte/ profilerte innerdører.
Plassbygget garderobeskap i ett soverom.
Hems i ett soverom.
Luke i gulv til krypkjeller i ett soverom.

Følgende punkter har fått TG2 i tilstandsrapporten:
Bad:
Helhetsvurdering: TG 2 er valgt på grunn av rommets alder med tanke på tettesjikt, røropplegg samt andre installasjoner. Kostnader for utbedringer/utskiftninger må påregnes innen rimelig tid. Det er ikke praktisk mulig å gjennomføre fuktmåling/hulltaking grunnet innredninger. Basert på våtrommets slitasjegrad og registrerte avvik er TG 2 valgt for å belyse at konstruksjonen har fuktrisiko. Tilstanden inne i konstruksjonen er ikke
kjent. Det foreligger lite informasjon om våtrommet generelt og utførelsen bærer preg av egeninnsats, med den risiko dette innebærer.

Kjøkken:
Ventilasjon: Ikke mekanisk avtrekk. Krever ombygging.
Vannrør: Vannrørene er ikke plugget mot varerør. Av denne grunn kan eventuelt lekkasjevann fra rør-i-rør system forårsake følgeskader. Det er ikke montert automatisk lekkasjestopper for å begrense eventuelle lekkasjer fra vanninstallasjoner.
Overflater gulv: Gulvet bærer preg av slitasje. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
Innredning: Kjøkkeninnredningen bærer preg av alder/slitasje. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Øvrige rom:
Helhetsvurdering: Innvendige flater bærer preg av alder/slitasje. Overflater bør fornyes og vedlikehold er aktuelt.

Krypekjeller - Ifm. soverom
Utvendig inspeksjon: Det er ikke synlige ventiler i grunnmur som kan sikre gjennomlufting. Høy risiko for fukt og råteskader i krypkjeller. Det må etableres ventiler for gjennomlufting for å forhindre skade.
Innvendig inspeksjon: Krypkjelleren har symptomer som tyder på forhøyet fuktighet. Det er økt risiko for skader, oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales. Organiske materialer er lagret i krypekjelleren. Disse må fjernes.

Krypekjeller - Ifm. utsiden
Innvendig inspeksjon: Krypkjelleren har symptomer som tyder på forhøyet fuktighet. Det er ikke etablert fuktsperre mot grunn. Det er økt risiko for skader, oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales. Organiske materialer er lagret i krypekjelleren. Disse må fjernes.

Innvendige trapper:
Det er ikke rekkverk/håndløper i trappen. Av denne grunn oppfyller ikke trappeløpene dagens krav.

Etasjeskiller:
Skjevhetsmåling: Det er merkbare skjevheter i stue. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt i rommet er målt til 18mm. Målingene er foretatt i en eldre bygning og bør ses i den sammenheng. Skjevheter er mer påregnelige i eldre bygninger enn i nye. Årsaken til skjevhetene er ikke vurdert.

Tekniske anlegg:
Varmtvannsbereder (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): TG2 er valgt på grunn av alder og tilstand. Det kan ikke utelukkes behov for
reparasjoner/utskiftning innen rimelig tid. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
Annet: Vannpumpe og trykktank. TG er vurdert ut i fra alder. Vedlikehold kan være aktuelt frem i tid.

Yttervegger:
Konstruksjon: TG 2 er vurdert ut i fra alder. Bygningsdelen er stedvis fra byggeåret og vedlikehold kan være aktuelt frem i tid.
Fasader ink. kledning: Utvendige flater har stedvis etterslep på vedlikehold. Overflatebehandling trengs stedvis å fornyes. Det er noe rust på spikeren i kledningen.

Dører:
Ytterdører er av eldre dato, og det må forventes høyere varmetap fra disse dørene sammenlignet med dører fra nyere dato.

Vinduer:
4 vinduer av eldre dato. Vinduer bærer preg av slitasje og elde. Det er ikke observert synlige skader av større betydning, men tiltak anbefales.

Yttertak:
Konstruksjon: TG 2 er vurdert ut i fra alder. Bygningsdelen er stedvis fra byggeåret og vedlikehold kan være aktuelt frem i tid.
Gesimsløsninger: Det kan ikke verifiseres at det er etablert tilstrekkelig lufting i/ved gesims. Det er stedvis svertesopp (jordslag) i trekledningen. Ytterligere undersøkelser/ anbefales.

Terrasser:
Platting: Bygningsdelen er vurdert til å ha en alder/ tilstand som tilsier at det er usikker restlevetid. Betyr at vedlikehold/ overflatebehandling er en del av planleggingen.

Grunnmur:
Riss observert ved inngang til krypkjeller. Mest trolig ikke gjennomgående i muren uten at det kan sies med sikkerhet. Ytterligere undersøkelser anbefales.

Drenering:
Vann fra yttertak og bortledning: Takvann har kun utkast og det er ikke forsvarlig bortledning av vannet fra grunnmuren. Tiltak anbefales.
Utvendig terreng, inkl fuktsikring av grunnmur: Det vurderes at grunnmuren mangler fuktsikring. Tiltak anbefales.
Fuktmåling i lukkede konstruksjoner: Det er til fuktutslag i kjelleren som sees å ha en sammenheng med sviktende drenssystem/ fuktsikring. Tiltak må påregnes.
Fuktmerker / -symptomer i kjeller/underetg. Ink. eventuell krypekjeller og plate på mark: Kjelleren/underetasjen bærer preg av at dreneringen funksjonsmessig er svekket. Tiltak anbefales.
Alder: Dreneringens tilstand har påvirkning på krypekjellerens bygningstekniske tilstand. Drenering er nedgravd og skjult, og av den grunn må estimert tilstand vurderes ut i fra alder. Estimert teknisk levetid på drenssystem har et betydelig sprang, og er mellom 20 - 60 år. Av nevnte grunner er det vanskelig å angi noen eksakt tilstand, TG2 settes for å belyse risiko.

Stikkledninger og tanker:
Vann- og avløpsledninger (ink. stikkledninger): Utvendige vann- og avløpsrør har en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Restlevetiden er usikker.
Septiktank: Septiktank og gråvannstank. TG 2 er satt grunnet ukjent alder, og ingen dokumentasjon på type eller tilstand.

Frittstående byggverk - Pergola / platting:
Helhetsvurdering: Lekkasje i tak er påvist i overgang mot hovedtak. Bygningselementet har slitasje og trenger oppgradering/ vedlikehold.

Følgende punkter har fått TG3 i tilstandsrapporten:
Frittstående byggverk - Anneks:
Helhetsvurdering: Mindre frittstående byggverk på tomten har ikke vært gjenstand for detaljerte undersøkelser. Slitasje og mangler er påvist, eksempelvis råteskader. Tiltak må påregnes. Sjablongmessig prisanslag: kr 10 000 - 50 000

Frittstående byggverk - Redskapsbod
Helhetsvurdering: Frittstående bod. Slitasje og mangler er påvist, eksempelvis råteskader. Tiltak må påregnes. Sjablongmessig prisanslag: kr 10 000 - 50 000

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

Det gjøres oppmerksom på at boligen er en fritidsbolig, men har blitt brukt som helårsbolig i 17 år.

Det gjøres oppmerksom på at det er bygget på tilleggsdeler som ikke er omsøkt eller godkjent. Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Oppvarming er elektrisitet og vedfyring. Gulvvarme i bad og tilbygg mot vest.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 8 212,75 pr. år

Fakturert beløp i 2021
Renovasjon 3 310,00 kr
Slam 4 902,75 kr

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Strømforbruk, velavgift, forsikringer, kommunale avgifter, etc. Listen er ikke uttømmende.

Eiendommen er tilknyttet Ellingstadåsen vel og veilag.
Årsmøtet 2021 vedtok disse satsene for velkontingent og veiavgift:
- Velkontingent: 300 kr
- Veiavgift helårsboende: 1600 kr
- Veiavgift hytteboende: 600 kr
- Veiavgift for ubebygd eiendom: 250 kr

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring

Formuesverdi
Formuesverdi kr 154 348 pr.

Diverse
Kommentarer fra selgers egenerklæringsskjema:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil ved våtrommene, f. eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader?
Ja - Kommentar: svartsopp i dusjen; flisene i dusjen har løsnet

2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Ja, både av faglært og ufaglært / egeninnsats
Firmanavn: rørlegger: vet ikke; elektronikken: elekttrogutta Nesodden
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Badet ble oppført med egeninnsats men tilkoblinger til vann/avløp og alle elektriske tilkoblinger ble utført av faglærte

2.1 Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
Ja
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Badet ble oppført i 2005 med egeninnsats. Membran (i dusjen) og smøremembran (resten av badet: gulv og vegger) ble påført i egeninnsats.

3. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd, tilbakeslag, tett sluk eller lignende?
Ja - Kommentar: Det er noe tilbakeslag i dusj og vask på badet.

4. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?
Ja, kun faglært
Firmanavn: Sandnes
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Rørene har blitt spylt.

5. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller?
Ja - Kommentar: Det er noe fukt i krypekjelleren. Grunnmuren står på fjell. Drenering rundt den gamle delen av huset og tilbygg 1 (vestsiden) er mangelfull.

8. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader i boligen?
Ja - Kommentar: Det er noe svartsopp på veggen bak senga (dårlig sirkulasjon?!) i tilbygg 1 (vestsiden) antakelig vis grunnet dårlig lufting under gulvet.

9. Kjenner du til om det er/har vært insekter/skadedyr i boligen som: rotter, mus, maur eller lignende?
Ja - Kommentar: mus, maur

11. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja - Kommentar: Overgang fra hustaket til taket over uteplassen på østsiden har en glipe. Her drypper det vann når det regner.

12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, kun av ufaglært / egeninnstats
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når:
Takkonstruksjonen har blitt skiftet av erfaren, ufaglært snekker i 2010. Erfaren blikkslager har lagt på planja-plater.

13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, kun faglært
Firmanavn: Elektrogutta Nesodden
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Etter innflytting i 2005 har vi byttet til nytt sikringsskap. Strømforsyningen ble oppgradert fra hy
ttestrøm til boligstandard-strøm. Alt av elektroarbeid - også i sammenheng med tilbyggene mot vest (2007) og øst (2010) ble utført av faglærte elektrikere.

13.1 Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
Ja - Kommentar: Dokumentasjon fra elektrogutta foreligger.

14. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja - Kommentar: El-anlegget ble siste gang kontrollert av elektrogutta i 2011.

16. Kjenner du til om ufaglærte har utført arbeider som normalt bør utføres av faglærte personer utover det som er nevnt tidligere (f.eks. på drenering, murerarbeid, tømrerarbeid etc.)?
Ja - Kommentar: Veggen mot sør ble etterisolert og vinduene ble skiftet ut i 2019 av ufaglærte.

18. Kjenner du til forslag til- eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller eiendommens omgivelser?
Ja - Kommentar: Det foreligger reguleringsplan for området. https://www.nesodden.kommune.no/_f/p1/i6767c1b8-ebcd-45e0-a24e-ef5ae5979 d5a/7-ellingstadaasen-notat-loesninger.pdf
https://www.arealplaner.no/3023/dokumenter/10182/20150191_Reguleringsbestemmelser.pdf

19. Kjenner du til om det foreligger påbud/heftelser/krav/manglende tillatelser vedrørende eiendommen?
Ja - Kommentar: Tilbyggene i øst og vest ble ikke omsøkt.

22. Kjenner du til manglende brukstillatelse eller ferdigattest?
Ja - Kommentar: Dette er en fritidsbolig men den er blitt brukt som helårsbolig i 17 år. Vi vet ikke om det foreligger ferdigattest.

Tilleggskommentar:
Alle vinduer bortsett fra fire (to på nordsiden; to på badet) er blitt skiftet i 2011/2018. Alle vegger bortsett fra en del av nordveggen og baderomsveggen er blitt etterisolert. Taket ble laget nytt i 2011. Per i dag fungerer vannpumpen ikke optimalt. Faglært rørlegger har fått i oppdrag å fikse den og den skal være velfungerende ved overtakelse. Annekset har et råttent tak og en rotten vegg men vi bruker det som lager til oppbevaring og det funker bra. Utehuset har lekkasje i taket. Det oppsto en lekkasje i rørsystemet under oppvaskbenken. Problemet ble fikset og det har ikke vært noe lekkasje siden. Det er gulvvarme i tilbygget mot vest (kjøkken/ spisestue).

Annet
- Campingvogn i hagen medfølger.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utdrag fra grunnboken:
1947/317-1/5  Bestemmelse om veg  
25.01.1947 
Bestemmelse om generende virksomhet
Forbud mot visse former for næringsvirksomhet.
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1961/2446-1/5  Bestemmelse om bebyggelse  
10.06.1961 
Bestemmelse om benyttelse
Gjelder erklæring om å kun benytte bygget i forbindelse med sommer- og ferieopphold.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er ikke tilknyttet offentlig vann og avløp. Brønnvann.

Regulering
Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse. Se reguleringsbestemmelsene her: https://www.arealplaner.no/3023/dokumenter/10182/20150191_Reguleringsbestemmelser.pdf
Eiendommen ligger i radonutsatt område.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 4 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 115 620,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 116 990,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 116 990,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 126 890,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.8 477)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.55 500)
Visningshonorar (Kr.2 900)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.35 178,75)
Tilrettelegging (Kr.6 900)
Foto (Kr.7 750)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Markedspakke 1 (Kr.15 900)
Totalt kr. (Kr.141 617,75)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
77-22-0178

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Hyttepakken og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper fritidsbolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Hyttepakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring i forbindelse med kjøpet av fritidsboligen.

Hyttepakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for Hyttepakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Romeriksmegleren AS
EIE Lillestrøm
Org. nr:976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10

Ansvarlig megler
Daglig leder / megler Eirik Løvseth

Saksbehandlere
Eirik Løvseth
EIE Lillestrøm
Daglig leder / megler
Mob: 97 54 99 34 / E-post: elo@eie.no

Nathasha T. Pettersen
Kontorsjef | Eiendomsmegler
Mob: 95 48 12 14 / E-post: nap@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Granåsveien 6
For mer om objektet
Granåsveien 6

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: