Bilde 1 av Hilda Magnussens vei 15BBilde 2 av Hilda Magnussens vei 15B
Digital salgsoppgave
Hilda Magnussens vei 15B

1459 Nesodden • Nesodden kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Ekelund eldrebo: Alder- og prisregulert rekkehus over ett plan med to soverom, solrik terrasse.
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Borettslag
Antall soverom
2 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
75 m²
Bruksareal (BRA)
75 m²
Bruttoareal (BTA)
75 m²
Fellesutgifter
kr 3 148 / Mnd
Prisantydning
kr 1 529 963
Omkostninger
kr 8 010
Fellesgjeld
kr 14 054
Totalpris
kr 1 552 027
Fellesformue
kr 48 248
Byggeår
1990
Tomt
Eiet tomt 18366 m²
Oppdragsnummer
84230097
card-default

Nofel Alexander Aarsteinsen

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Nofel
Prisantydningkr 1 529 963,-
Fellesgjeldkr 14 054,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
  
Totalpris kr 1 552 027
Eiendom
Hilda Magnussens vei 15B, 1459 Nesodden, Etasje: 1

Matrikkel
Andelsnr. 6 Orgnr. 953068850 i Nesodden kommune

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 75 kvm, Bruksareal: 75 kvm, Bruttoareal: 75 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1990

Tomt
Eiet tomt 18366 kvm

Prisantydning
1 529 963

Tilstandsrapport
Takstmann: Kenneth Samuelsen Takstdato: 20.07.23 13:40

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 14 054,- pr.
Andel fellesformue: kr. 48 248,- pr.

Totalpris inkl. fellesgjeld
kr 1 529 963,- (Prisantydning)
kr 14 054,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 1 544 017,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
kr 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
kr 1 160,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 1 545 177,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 1 552 027,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 148,- pr. .

Sikringsordning fellesgjeld
"Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av 'X'. "

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget/aksjelaget.

Eier
Pål O. Nissen

Beskrivelse
Hilda Magnussens vei 15B er et lettstelt rekkehus over et plan fra 1990, attraktivt beliggende i rekka. Det er gangavstand til sjøen og flotte rekreasjonsområder, sentrum er lett tilgjengelig innenfor behagelig sykkel- og gangavstand eller få minutter med bil. Beboer må være over 55 år. Boligbyggelaget USBL tildeler boligen etter ansiennitet på medlemsliste for Eldrebo. Makspris for boligen er satt til kr. 1 529  963 ,- esk. omkostninger. Leiligheten oppleves lys og arealeffektiv.

Her venter blant annet et svært koselig kjøkken, stue med utgang til solrik og skjermet terrasse. Soverom og romslig flislagt baderom med deilig varmekabler i gulvet. Leiligheten har godt med oppbevaringsplass i bod. Borrettslaget har IN-ordning.

Parkering
Egen parkeringsplass.

Bebyggelse
Området består for det meste av villa- og småhus bebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 18366 kvm

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Leiligheten inneholder: Stue, kjøkken, soverom, bad, gang, vindfang, bod. Parkeringsplass.

Byggemåte
Rekkehus tilhørende Ekelund borettslag, beliggende i Nesodden kommune. Borettslaget består av 44 andeler. Felles tomt for borettslaget opparbeidet med asfalterte internveier, plenarealer, sittebenker, trær, prydbusker og diverse beplantning.

Rekkehus over 1 plan med uinnredet kaldt loft. Grunnmur av betong. Bærende konstruksjoner hovedsakelig av trekonstruksjoner. Yttervegger av trekonstruksjoner utvendig kledd med liggende trekledning. Saltakskonstruksjon utvendig tekket med takstein. Boligen har Profilert entrédør med sidelys fra 2017. Terrassedør med to-lags glass fra 1988. Vinduer med to-lags glass fra 1988. Oppvarming med elektrisitet.
Rekkehusleilighet med adkomst fra bakkeplan via delvis overbygget inngangsparti på ca. 16 m2. Boligen består av entré, gang, bod, bad, kjøkken, stue og to soverom. Utgang fra stue til vestvendt terrasse på ca. 22 m2. Boligen disponerer en utvendig bod på ca. 3,1 m2 samt en utvendig biloppstillingsplass.

Følgende punkter har fått TG2 i tilstandsrapporten:

Våtrom
Vannrør Koblingspunkter for vannrør er plassert i sjakt i tilstøtende rom til våtsone. Det er ikke etablert sikker avrenning til sluk eller automatisk vannstoppventil. TG2 er valgt for å belyse risiko.

Kjøkken
Varmtvannsbereder er plassert i tørt rom og har ikke automatisk vannstoppventil.
Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Vannrør: Koblingspunkter for vannrør er plassert under oppvaskkum, og det er ikke etablert
sikker avrenning til sluk eller automatisk vannstoppventil. TG2 er valgt for å belyse
risiko.

Innredning: Kjøkkeninnredning bærer stedvis preg av elde og slitasje. Enkelte fronter har behov for justering.

Øvrig rom
Ventilasjon (gjelder kun for P-ROM): Ventilasjonsspalte ved enkelte dører/terskler er ikke etablert. Fører til redusert avtrekkseffekt når døren er lukket.

Innerdører: Dørbladet til innerdør ved bad fra soverom 1 har kontakt med dørterskel/dørkarm, noe som gjør at døren henger når den åpnes og lukkes. Krever justering av dørblad/dørkarm.

Loft - uinnredet / råloft
Overflater vegger/undertak: Det observeres stedvis hull/utettheter i undertak. Tiltak anbefales. Det observeres fuktmerker i undertak ved pipe. Ukjent årsak. Til informasjon ble det utført fuktmåling med pigg i treverk med egnet instrument (Protimeter MMS) i fuktmerkene. Det ble ikke registrert forhøyede verdier. Målingene viser vektprosent under 16.

Overflater gulv: Det er observert spor (avføring) etter aktivitet av gnagere. Ytterligere undersøkelser for å avdekke skadeomfang og aktuelle tiltak bør påregnes.

Elektrisk anlegg
Forenklet vurdering av det elektriske anlegget: Det er kun fremlagt samsvarserklæring på deler av det elektriske anlegget, montert etter 1999. Se sjekkliste dokumentasjon. Det er ikke fremlagt dokumentasjon på anlegg av eldre dato. Med bakgrunn i manglende samsvarserklæringer og dokumentasjon bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.

Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon
Annet: Det observeres stedvis fuktmerker på innsiden av ytterkledning i utvendig bod. Dør til utvendig bod har behov for justering.

Dører og vinduer
Vinduer er av eldre dato, og det må forventes høyere varmetap fra disse vinduene
sammenlignet med vinduer fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på vinduer hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet.

Dører: Terrassedør er av eldre dato, og det må forventes høyere varmetap fra denne døren
sammenlignet med dører fra nyere dato. Dørbladet til terrassedør har kontakt med dørterskel ved åpning/lukking, og dørblad/dørkarm har behov for justering. Det registreres noe treg/tung lukkefunksjon på entrédør.

Yttertak
Tekking (undertak, lekter og yttertekking): Det er registrert symptomer på elde og slitasje. Det observeres blant annet stedvis mosevekst samt en sprukket takstein. Tiltak anbefales.

Beslag, renner, nedløp og snøfangere: Takrenner og beslag viser symptomer på slitasje. Det registreres stedvis utilstrekkelig fall på takrenner. Det er registrert stedvis lekkasjer fra takrenne ved inngangsparti. Tiltak bør påregnes.

Terrasser / platting på terreng
Terrasser på terreng (understøttet av bjelker / pilarer): Kun deler av terrassen er besiktiget da uteplassen er noe gjengrodd på befaringstidspunktet. Det er risiko for skjulte skader. Terrassebord er stedvis værslitt og har behov for overflatebehandling.

Drenering
Vann fra yttertak og bortledning: Takvann har kun utkast og det er ikke etablert bortledning av vannet i eget lukket avløpssystem. Konsekvens kan være økt fuktbelastning av grunnmuren.

Utvendig terreng, inkl fuktsikring av grunnmur:  Stedvis lite terrengfall vekk fra grunnmuren. Forholdet kan øke fuktbelastningen på grunnmuren. Forholdet bør holdes under oppsikt.
Det er høyst usikkert om grunnmuren er fuktsikret med grunnmurplater eller tilsvarende. Konsekvens kan være økt fare for fuktvandring i konstruksjoner under bakkenivå. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Alder: Drenering er nedgravd og skjult, og av den grunn må estimert tilstand vurderes ut ifra alder. Estimert teknisk levetid på drenssystem har et betydelig sprang, og er mellom
20 - 60 år. Av nevnte grunner er det vanskelig å angi noen eksakt tilstand, TG2 settes
for å belyse risiko.

Primærrom
Primærrom: 75 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 75 kvm

Boder
Utvendig og innvendig bod.

Standard
Entré
Gjennom inngangsdøren kommer du inn en trivelig entré med plass til å henge fra seg ytterklær og sko. I stuen er det plass til å sette opp et garderobeskap.

Stue
Stuen er lysmalt, har laminat på gulv og de store vindusflatene slipper inn rikelig med dagslys. rommet har plass til diverse møblement man måtte trenge, som sofagruppe, tv og spisebord.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning fra byggeåret med slette fronter. Benkeplater av laminat. Fliser på vegg over kjøkkenbenk. Benkeskapbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Stekeovn. På kjøkkenet er det god skapplass til å oppbevare kjøkkenutstyr. Gulvflate belagt med laminat. Veggflater med overmalt tapet.

Soverom
Soverommet har plass til diverse møblement man måtte trenge, som seng, skap og nattbord.

Bad
Baderommet er vurdert til å være fra 2020. Gulv med varme belagt med gulvbelegg.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
FERDIGATTEST
Det foreligger ferdigattest datert 21.08.90 som omhandler Nybygg boliger ( Gnr. 1, bnr. 47. rekke 12- 14.

Elektrisk anlegg
Sikringsskap med automatsikringer montert i entré.

Det er foretatt en forenklet vurdering av deler av det elektriske anlegget. Vurderingen omfatter ikke funksjonstesting, eller kontroll av skjult anlegg.
Det legges vekt på at den bygningssakkyndige ikke er el fagmann. Vurderingen er derfor begrenset til visuelle vurderinger og selgers informasjon. På
generelt grunnlag anbefales det alltid å gjennomføre en utvidet el-kontroll.
Forenklet vurdering:
Er det synlig tegn til merker på plugg til varmtvannsbereder: Nei.
Er det synlig tegn på termiske skader: Nei.
Er det synlig tegn på utette kabelinnføringer i inntak og/eller sikringsskap: Nei.
Selgers opplysninger:
Når ble det elektriske anlegget installert, eller siste gang totalt rehabilitert: Usikkert.
Foreligger det eltilsynrapport fra de siste fem år: Usikkert.
Forekommer det at sikringer løses ut: Ikke som jeg vet.
Har det vært brann, branntilløp eller varmgang i anlegget: Vet ikke.
Finnes det kursfortegnelse, og er antallet sikringer i samsvar med denne: Ja.
Har det vært utført egeninnsats eller ufaglært arbeid på det elektriske anlegget: Nei.
Fungerer hvitevarer som følger boligen: Kjøleskap og oppvaskmaskin fungerer, komfyr er ikke funksjonstester.

Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Eiendomsskatt
Den generelle eiendomsskattesatsen som skal gjelde for skattepliktige eiendommer samt for særskilt skattegrunnlag er fastsatt til 5,5 promille.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 148,- pr..

Består av forsikring, tv/bredbånd og kommunale avgifter/renovasjon.

Spesifikasjon av fellesgjeld
IN ORDNING
Det er mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld. Ta kontakt med forretningsfører for ytterligere informasjon.

Lånenummer: 11918535, Den Norske Stats Husbank
Serielån, 4 terminer per år.
Rentesats per 31.07.2023: 3.09% pa.
Antall terminer til innfrielse: 22
Saldo per 31.07.2023: 284 526
Andel av saldo: 14 055
( siste termin 30.12.2028 )

IN-ordning: Det er anledning til å nedbetale lånet den 15. juni og 15. desember, forutsatt flytende rente. Usbl må kontaktes senest to
uker før nedbetaling.

Forsikring med polisenummer
If Skadeforsikring NUF Polisenummer: SP587417

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht. Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca. 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Megler finner ikke formueverdien etter søk.

Borettslag
Borettslag: Ekelund borettslag, Orgnr: 953068850

1)Når andel overdras, har andelseiere i Ekelund borettslag forkjøpsrett slik at de to gruppene får forkjøpsrett innen de leilighetene deres andel tilhører. Eldrebok liste eller Nesodden kommune.
Borettslagets styre skal, så snart en bolig er ledig, informere andelseierne om at det er anledning til å gjøre forkjøpsretten gjeldende onnen 20 dager. det må skje skriftlig.

(2)Forkjøpsretten kan ikke gjøres gjeldende når andelen overdras til ektefelle, til andelseierens eller ektefellens slektning i rett opp- eller nedstigende linje, til fosterbarn som faktisk står i samme stilling som livsarving, til søsken eller noen annen som i de to siste årene har hørt til samme husstand som den tidligere eieren. Forkjøpsretten kan heller ikke gjøres gjeldende når andelen overføres på skifte etter separasjon eller skilsmisse, eller når et husstandsmedlem overtar andelen etter bestemmelsene i husstandsfellesskapslovens § 3.

(3)Styret bestemmer på grunnlag av ansiennitet hvilken andelseier som skal få overta andelen.

(4)Ansienniteten regnes etter overdragelsesdato. Står flere andelseiere med lik ansiennitet, går den foran som har lengst ansiennitet i Boligbyggelaget Usbl, Eldrebo, ved lik ansiennitet foretas loddtrekning.

(5)Andelseier som vil overta ny andel, må stille sin tidligere andelsleilighet til rådighet for borettslaget eller kommunen, hvis det er kommunen som har tildelingsrett på gjeldende andel/leilighet.
Boligbyggelaget Usbl eller kommunen tildeler

Forretningsfører
Usbl

Styregodkjenning
Overføring av andel og godkjenning av ny andelseier
(1)Når andelseier dør eller på annen måte flytter ut, skal andelen med tilhørende
borettsinnskudd overdras til en person som Nesodden kommune eller Boligbyggelaget Usbl peker ut.
(2)Boligbyggelaget Usbl har ansvar for å tildele 26 av boligene etter ansiennitet på
medlemsliste for Eldrebo.

(3)Det kan ikke skje overdragelse ved arv eller på annen måte til familiemedlemmer eller andre, bortsett fra gjenlevende ektefelle/samboer som benyttet leiligheten til felle bolig
sammen med andelseieren da denne døde. Barn over 55 år (se pkt. 12-1 Dispensasjon)
kan overta andelen uten å ha tilhørt samme husstand de siste 2 år.

(4)Den som har ervervet andel, må godkjennes av styret for at ervervet skal bli gyldig overfor borettslaget.

(5)Styret skal nekte godkjenning dersom ervervet vil være i strid med punkt 1-1 og 2-1 i disse vedtekter.
Styret skal også nekte godkjenning dersom overdragelsen er i strid med bestemmelser
om overdragelsesprisen. Videre kan styret nekte godkjenning når det ellers er saklig grunn til det.

(6)Nekter styret å godkjenne erververen som andelseier, skal det gis vedkommende og overdrageren skriftlig melding om dette innen 20 dager etter at det er mottatt søknad om godkjenning. I meldingen skal gis opplysning om grunnen til avslaget og om at dette er endelig dersom søksmål ikke er reist innen 20 dager etter at meldingen er mottatt.

(7)Har styret ikke innen fristen gitt melding med opplysninger som er nevnt i fjerde ledd, er erververen å anse som godkjent. Godkjenning kan trekkes tilbake innen ett år dersom opplysninger av betydning for godkjenningen er uriktige eller holdt tilbake, og erververen har eller burde hatt kjennskap til dette.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets/ boligaksjeselskapets medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Det er tillatt med dyrehold med tillatelse fra styret, men dyreholdet må ikke være til sjenanse for andre beboere.

Diverse
Eier har opplyst om følgende punkter i egenerklæringsskjemaet:

2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Ja, kun faglært.
Firmanavn: Renovert gjennom forsikringssak If.
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Dokumenter har USBL If-Forsikring.

2.1 Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Vet ikke.
Firmanavn: If Forsikring
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når:

2.2 Foreligger det dokumentasjon på arbeidene? Ja. Kommentar: If Forsikring og USBL

2.3 Er arbeidet bygge meldt? Vet ikke.

3. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd, tilbakeslag, tett sluk eller lignende? Vet ikke. Kommentar: Boligen ble renovert etter en vannskade.

13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, kun faglært.
Firmanavn: Drøbak elektriske
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Samværserklæring med godkjent el-anlegg.

13.1 Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?Ja. Kommentar: Drøbak elektriske.

14. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja. Kommentar: Samværserklæring.

24. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter, tilstandsvurderinger, boligsalgsrapporter eller målinger? Ja. Kommentar: Tilstandsrapport.

Annet
Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst)

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnbokblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


1945/874-1/5  Rettighet. 11.04.1945 
Rettighetshaver:Telegrafverket. Lnr: 1446227
leieavtale: årlig avgift nok 720 med flere bestemmelser. Leie av næringslokale
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1950/905159-1/5  Elektriske kraftlinjer. 21.02.1950 
Gjelder denne registerenheten med flere

1973/6034-1/5  Erklæring/avtale. 20.09.1973 
Rettighetshaver:Knr:3023 Gnr:1 Bnr:66. Bestemmelse om kloakkledning
 
1973/6821-1/5  Erklæring/avtale. 16.10.1973 
Bestemmelse om kloakkledning. Vegvesenets betingelser vedtatt
 

1973/8956-1/5  Best. om vann/kloakkledn. 19.12.1973 
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

1989/9382-3/5  Festekontrakt - vilkår. 18.09.1989 
 Festetid: 80 år. Bestemmelser om forlengelse med flere bestemmelser

40% av leilighetene tildeles av nesodden komm og de øvrige av eldrebo/nesodden boligbyggelag best om fremleie av leilighetene div best om tildeling av leilighetene ved evnt død borettslaget forplikter seg til å svare for kr 10.000 pr leilighet som etableres i tilskudd til stiftelsen. Eklund denne forpliktelsen skal ha pr etter husbanken og fellesobl til sikring av borettshavernes innskudd best om. Innskudd og husleie m fl best. best. om overdragelse
Gjelder feste
 

1990/10842-1/5  Erklæring/avtale. 14.12.1990 
BEST. om parkeringsplass og gangvei.Best. om kostnader. Best. om vedlikehold,m.fl.best.
Gjelder feste. Gjelder denne registerenheten med flere
 
2006/553951-1/200  Elektriske kraftlinjer. 13.11.2006
Rettighetshaver:FOLLO NETT AS. Org.nr: 982560713
Bestemmelse om veg
Bestemmelse om bebyggelse, med flere bestemmelser. Gjelder feste
 
2020/2226692-1/200  Bestemmelse om adkomstrett.13.03.2020
rettighetshaver:Knr:3023 Gnr:1 Bnr:455
rettighetshaver:Knr:3023 Gnr:1 Bnr:470  
Gjelder feste
 
2020/2226692-2/200  Bestemmelse om parkering. 13.03.2020.
rettighetshaver:Knr:3023 Gnr:1 Bnr:455
rettighetshaver:Knr:3023 Gnr:1 Bnr:470.
Gjelder feste


Vei/vann/kloakk
Offentlig vei, vann og kloakk.

Regulering
Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av situasjonskart, målebrev og reguleringsplaner med bestemmelser er tilgjengelig i elektronisk salgsoppgave og hos megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Id 19890064
Navn BERGER-EKELUND
Plantype: Eldre reguleringsplan
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 15.06.1989
Delareal 154 m. Formål :Turvei.
Delareal 758 m. Formål: Annen veigrunn.
Delareal 1 571 m. Formål: Kjørevei.
Delareal 131 m. Formål: Gang-/sykkelvei.
Delareal 1 124 m. Formål: Boliger, Feltnavn E
Delareal 109 m: Bestemmelsesområdemidlertidig bygge- og anleggsområde (utgått).
Delareal 131 m. Formål: Felles avkjørsel.
Delareal 12 936 m. Formål: Konsentrert småhusbebyggelse. Feltnavn E.
Delareal 382 m. Formål: Høyspenningsanlegg.
Delareal 89 m. Formål: Boliger. Feltnavn C.

Id 20120172
Navn: Tre Eker.
Plantype: Detaljregulering.
Status: Endelig vedtatt arealplan.
Ikrafttredelse: 17.12.2015.
Delareal 320 m. Formål: Parkeringsplasser. Feltnavn pf. ca.25 pl.
Delareal 8 m. Formål: Annen veggrunn - grøntareal. Feltnavn Annen veggrunn - grø.
Delareal 105 m. Formål: Fortau. Feltnavn fortau.
Delareal 108 m. Formål: Annen veggrunn - tekniske anlegg. Feltnavn: Annen veggrunn.
Delareal 73 m. Formål: Kjøreveg. Feltnavn: Veg.
Delareal 124 m. Formål: Parkeringsplasser. Feltnavn Frp ca.10 pl.
Delareal 136 m. RPHensynsonenavnH140. RPS ikring Frisikt.
Delareal 381 m. Formål: Veg. Feltnavn: Veg.
Delareal 133 m. RPHensynsonenavnH410_1. RB Infrastruktur: Krav vedrørende infrastruktur.
Delareal 39 m. Formål: Gangveg/gangareal/gågate. Feltnavn gangveien

Id 20020094
Navn: FJORDVANGVEIEN,ØVRE DEL.
Plantype: Eldre reguleringsplan.
Status: Endelig vedtatt arealplan.
Ikrafttredelse: 25.04.2002.
Delareal 6 m. Formål: Annen veigrunn.
Delareal 77 m. Formål: Boliger.

Id 20110159
Navn: Gang- og sykkelveg FV. 107, Hellvikveien.
Plantype: Detaljregulering.
Status: Endelig vedtatt arealplan.
Ikrafttredelse: 30.05.2013.
Delareal 73 m. Formål: Annen veggrunn - tekniske anlegg. Feltnavn: Annen veggrunn.

Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (500 meter)

Id 20150195
Navn: Eventyrveien 23.
Status: Planlegging igangsatt.
Plantype: Detaljregulering.

Id 20140186
Navn: Skjønhaug gbnr.1/23
Status: Planforslag
Plantype: Detaljregulering

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 1 529 963,- (Prisantydning)
kr 14 054,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 1 544 017,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
kr 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
kr 1 160,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 1 545 177,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 1 552 027,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tilrettelegging (Kr.14 900)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Grunnpakke borettslag (Kr.15 000)
Tingl. hjemmelserklæring (Kr.480)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.13 700)
Markedspakke 1 (Kr.15 900)
Oppgjør (Kr.7 900)
Provisjon (Kr.30 000)
Totalt kr. (Kr.100 380)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
84-23-0097

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Ski Eiendomsmegling AS
EIE Ski & Ås
Org. når:818809522
Haugenveien 5
1423 Ski
TF: 64 80 97 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmeglerfullmektig Nofel Alexander Aarsteinsen

Saksbehandlere
Nofel Alexander Aarsteinsen
EIE Ski & Ås
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 40 30 60 71 / E-post: naa@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Hilda Magnussens vei 15B
For mer om objektet
Hilda Magnussens vei 15B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: