Bilde 1 av Trollveien 9 Bilde 2 av Trollveien 9
Digital salgsoppgave
Trollveien 9

1482 Nittedal • Nittedal kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

ENEBOLIG MED BARNEVENNLIG BELIGGENHET | UTVIKLINGSPOTENSIALE I HAGE OG KJELLER M/ EGEN INNG. - 3 SOV. - KORTE AVSTANDER
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
89 m²
Bruksareal (BRA)
193 m²
Bruttoareal (BTA)
214 m²
Kommunale avgifter
kr 721 / Mnd
Prisantydning
kr 4 500 000
Omkostninger
kr 161 519
Totalpris
kr 4 661 519
Byggeår
1970
Tomt
Eiet tomt 1091 m²
Oppdragsnummer
77200047
card-default

Eirik Løvseth

Daglig leder / Megler / Partner
Les om Eirik
card-default

Nathasha T. Pettersen

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Nathasha
Prisantydning kr 4 500 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 12 650,-
Pantattest kjøper kr 199,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Dokumentavgift kr 147 500,-
   
Totalpris kr 4 661 519
Eiendom
Trollveien 9, 1482 Nittedal

Matrikkel
Gnr. 14 bnr. 842 i Nittedal kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 89 kvm, Bruksareal: 193 kvm, Bruttoareal: 214 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
1970

Tomt
Eiet tomt 1091 m²

Prisantydning
4 500 000

Totalpris inkl. omkostninger
4 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
147 500,- (Dokumentavgift)

161 519,50 (Omkostninger totalt)

4 661 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 8 650 pr. år Kommunale avgifter inkluderer feie- og tilsynsgebyr, målerleie, søppelhenting med ekstra henteavstand og abonnementsgebyr for vann og avløp. Beløpet kan variere med forbruk av vann og avløp.

Parkering
Frittstående dobbelgarasje på ca. 42 kvm. Ellers biloppstillingsplasser på gruslagt innkjørsel.

Eier
Frode Josefsen Terje Josefsen

Beskrivelse
VELKOMMEN TIL TROLLVEIEN 9!

Eirik Løvseth v/ EIE har gleden av å presentere denne eneboligen i et attraktivt og rolig boområde på Sørli/Rotnes i Nittedal kommune! Beliggenheten er meget barnevennlig med barnehage, skoler, offentlig kommunikasjon og rekreasjonsmuligheter rett i nærheten. Blant annet er Store- og Lille Vassøytjern dine nærmeste naboer! I tillegg er det kort avstand til Mosenteret med butikker, bank, apotek, vinmonopol og servicefunksjoner.

Eneboligen har en stor tomt på 1091 kvm som strekker seg rundt boligen. Du har dermed en hage som er øst-, sør- og vestvendt, samt innkjørsel mot nord. Tomten er ikke ferdig opparbeidet, men alt ligger til rette for en flat og fin hage. Her har du altså muligheten til å skape din idylliske drømmehage! Videre er det en stor uinnredet kjelleretasje på 94 kvm med et enormt utviklingspotensiale. Ønsker du å leie ut kjelleren eller bo i en enebolig med egen kjellerstue til barna? Valget er ditt! 1. etasje er meget innholdsrik og består av entré og gang med inngang til stue, tre soverom og bad. Fra stuen har du inngang til kjøkken og vaskerom, og videre inngang til 3 innvendige boder. Det må også påregnes modernisering av hoveddelen til huset.

Her er det med andre ord du som bestemmer hvordan du vil ha det!

Beliggenhet
Trollveien 9 ligger i et meget attraktivt boligområde på Sørli på Rotnes, i Nittedal kommune. Bebyggelsen i området består for det meste av eneboliger. Det er meget barnevennlige og rolige omgivelser. Barnehage, barne-, ungdoms- og videregående skole ligger i gangavstand. Nærmeste barneskole er Sørli som ligger ca. 9 minutters gange unna eiendommen.

Det finnes utallige turmuligheter sommer som vinter, lysløype, sykkelstier og koselige badevann. Eiendommen har Store- og Lille Vassøytjern som en av sine nærmeste naboer. Både innover i Nordmarka og på Romeriksåsene. Bademuligheter i Ørfiske eller i Høldippelen med gressplen og svaberg. Det er Ikke langt til Varingskollen alpinsenter, kun 13 minutter med bil eller 2 holdeplasser med toget. For de golfinteresserte er både banen på Hauger og Aas Gaard golfpark populære.

Mosenteret er nærmeste senter. Her er et variert utvalg av butikker, bank, apotek, vinmonopol og servicefunksjoner. Ved Nittedal stasjon er det en Bunnprisbutikk som ble utbygget og fornyet for ikke lenge siden. På Mo ligger også Kulturhuset og biblioteket, her er det mange arrangement og forestillinger. Biblioteket har publikumsvennlige åpningstider fra tidlig morgen til sen kveld.
Nittedal har et rikt og variert idretts- og kulturmiljø med korps, teatergrupper, velfungerende kulturskole, flere kor og idrettsklubber. Her vil nok de fleste finne en fin fritidsaktivitet de liker.

Det er god offentlig kommunikasjon med tog fra Nittedal stasjon, det tar ikke mange minuttene å gå bort til stasjonen hvor togturen går gjennom Nordmarka og sørger for en god start på dagen på vei til jobb i Oslo. Toget tar ca. 15 min til Nydalen og ca. 30 min til Oslo S. På riksvei 4 går det buss til både Oslo og Lørenskog. Lokalbuss går i området på hverdager, og bussholdeplassen ligger ca. 3 minutters gange fra boligen. Det er ca. 25 km til Oslo S og ca. 47 km til Gardermoen.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av eneboligbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 1091 m²

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
1. etasje, 99 kvm BRA:
Entré, gang, stue, kjøkken, tre soverom, bad, og vaskerom.

Kjeller, 94 kvm BRA:
Trappegang og uinnredet kjellerrom.

Dobbelgarasje, 42 kvm BRA.

Byggemåte
Enebolig over to plan, i tillegg dobbel frittstående garasje. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur av betong og leca. Etasjeskiller i boligen av trekonstruksjon. Veggkonstruksjon med bindingsverk av treverk med utvendig stående og liggende trekledning. Saltak i trekonstruksjon utvendig  tekket med takplater. Renner og nedløp av metall. Boligen har profilert entrédør fra byggeår og boddør fra 2009, nyere ytterdør til kjeller. Vinduer fra 1986, 1985 med to-lags glass og karmer/rammer av tre. Varevinduer/koblede vinduer fra byggeår i stue ogg bad. Kjellervinduer med to-lags glass
fra 1984. Terrassedør fra 2004 med to-lags glass og karmer/rammer av tre. Boligen har vannrør av typen kobber og avløpsrør i plast og støpejern. Hovedstoppekran plassert i kjeller. Varmtvannsbereder på ca 200 liter plassert i kjeller. Elektrisk oppvarming og vedfyring. Naturlig oppdriftsventilasjon i boligen.

Dette iht. vedlagte boligsalgsrapport.

Primærrom
Primærrom: 89 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 193 kvm

Boder
3 innvendige boder.

Standard
Kjøkken:
Gulvflater med belegg. Malt strie på vegger. Takessplater i himling. Kjøkkeninnredning fra ukjent årstall. Innredning med profilerte fronter i tre utførelse. Benkeplate i laminat/sponkjerne med nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål og ett-greps armatur. Fliser, belysning og stikkontakt over kjøkkenbenk. Integrert kjøleskap. Frittstående komfyr og oppvaskmaskin. Ventilator med avtrekk ut av bygget. Vannrør av typen kobber og avløpsrør i plast. Opplegg for oppvaskmaskin.

Bad:
Bad fra ukjent årstall. Belegg på gulv med gulvvarme og baderomsplater på vegger. Takessplater i himling. Servantinnredning med skap. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speilskap over servant med belysning. Badekar med to-greps armatur. Gulvmontert toalett. Vannrør
av typen kobber og avløpsrør i plast. Mekanisk avtrekksvifte.

Vaskerom:
Vaskerom fra ukjent årstall. Belegg på gulv og malte plater på vegger. Takessplater i himling. Utslagsvask i rustfritt stål med ett-greps armatur.
Opplegg for vaskemaskin. Vannrør av typen kobber og avløpsrør i plast. Ventil i himling, naturlig ventilasjon. Det er ikke sluk i rommet.

Øvrige rom:
Gulvflater belagt med parkett, laminat og belegg i entré. Malte veggflater, panelplater og malte plater. Takessplater i himling. Tregulv i boder samt trepanel på vegger og i himling. Malte innerdører, glass i dør til stue og gang, profilerte dører til boder. Plassbygde garderobeskap i soverommene og gang.

Kjeller:
Kjelleretasjen ligger under terreng. Støpt betonggulv mot grunn med fuktsperre. Ubehandlede betong/ murvegger. Trekledning i himling.
Oppgraderinger: Gulv med fuktsperre ble støpt i 2020.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 07.07.1971.

Sikringsskap med skrusikringer plassert i gang bak vaskerom. Automatsikringer i kjeller.

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet og vedfyring

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 8 650 pr. år Kommunale avgifter inkluderer feie- og tilsynsgebyr, målerleie, søppelhenting med ekstra henteavstand og abonnementsgebyr for vann og avløp. Beløpet kan variere med forbruk av vann og avløp.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt for 2020 er beregnet til kr 3 324,-

Faste løpende kostnader
Husforsikring, kommunale gebyrer, eiendomsskatt, m.m. Listen er ikke uttømmende.

Forsikring med polisenummer
if Skadeforsikring Polisenummer: 2091525

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 3 324 519,- Som sekundærbolig Kr. 923 478,-

Tekniske installasjoner:
Vannrør av typen kobber og avløpsrør av plast. Stoppekran og vannmåler plassert i kjeller. Varmtvannsbereder fra 2000 på ca 200 liter plassert i kjeller, i tillegg trykktank. Gulvvarme på bad. Naturlig oppdriftsventilasjon i boligen. Sentralstøvsuger. Bryter til pumpeanlegg plassert i bod. Alarm/varsel til pumpeanlegg plassert i et soverom, pumpeanlegg og drenssystem fra 2020. Utekran.

Diverse
Det gjøres spesielt oppmerksom på at dette er salg av eiendom for et dødsbo. Det må legges til grunn at arvingene har begrenset kjennskap til eiendommen, og at de derfor ikke er kjent med feil eller mangler utover det som fremkommer av salgsmaterialet. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig. Kjøper gjøres oppmerksom på at boligen ikke vil bli ytterliggere rengjorti forbindelse med overtakelsen.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Hentet fra grunnboken:
1969/6143-1/8  Erklæring/avtale  
19.12.1969 
Vedtak av kommunens vannforsynings- og kloakkreglement

1984/7225-1/8  Erklæring/avtale  
10.09.1984 
rettighetshaver:Knr:3031 Gnr:14 Bnr:842  
Bestemmelse om vannledning
Med flere bestemmelser

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
147 500,- (Dokumentavgift)

161 519,50 (Omkostninger totalt)

4 661 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tilrettelegging (Kr.6 900)
Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.585)
Visningshonorar x 2 (Kr.4 926)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.36 467)
Betalingsutsettelse (Kr.3 512)
Foto (Kr.7 750)
Grunnpakke enebolig (Kr.6 784)
Markedspakke 2 (Kr.19 900)
Provisjon (Kr.70 800)
Oppgjør (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.163 124)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
77-20-0047

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Romeriksmegleren AS
Eie Lillestrøm
Org. nr:976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / megler Eirik Løvseth

Saksbehandlere
Eirik Løvseth
Eie Lillestrøm
Daglig leder / megler
Mob: 97 54 99 34 / E-post: elo@eie.no

Nathasha T. Pettersen
Eie Lillestrøm
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 95 48 12 14 / E-post: nap@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.