Bilde 1 av Slattum Terrasse 47CBilde 2 av Slattum Terrasse 47C
Digital salgsoppgave
Slattum Terrasse 47C

1480 Slattum • Nittedal kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Attraktivt rekkehus m/nyere kjøkken og 2 oppgraderte bad, stor entré | Garasje m/ lader | Påbygg
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Selveier
Antall soverom
2 soverom
Primærrom (P-ROM)
128 m²
Bruksareal (BRA)
133 m²
Fellesutgifter
kr 1 508 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 771 / Mnd
Prisantydning
kr 4 500 000
Omkostninger
kr 125 220
Fellesgjeld
kr 2 228
Totalpris
kr 4 627 448
Fellesformue
kr 10 488
Byggeår
1964
Tomt
Eiet tomt 95 m²
Oppdragsnummer
20230358
card-default

Even Østmo Rabo

Eiendomsmegler | Fagansvarlig | Partner
Les om Even
Prisantydningkr 4 500 000,-
Fellesgjeldkr 2 228,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
Dokumentavgiftkr 108 800,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 4 627 448
Eiendom
Slattum Terrasse 47C, 1480 SLATTUM

Matrikkel
Gnr. 7 Bnr. 160 i Nittedal kommune

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 128 kvm, Bruksareal: 133 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.
Underetasjen oppfyller ikke kravene til dagens byggeforskrifter som gjelder for rømning.

Det foreligger ikke byggetegninger eller byggesaker i kommunens arkiver for boligene i Slattum terrasse 1-61 og rommene er benevnt etter dagens bruk.

Antall soverom
2

Byggeår
1964

Tomt
Eiet tomt 95 kvm

Prisantydning
4 500 000

Totalpris inkl. omkostninger
kr 4 500 000,- (Prisantydning)
kr 2 228,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 4 502 228,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 108 800,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 110 170,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 612 398,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 627 448,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 9 245 pr. år Vannmåler er installert, forbruk av vann og avløp vil derfor påvirke kommunale avgifter.

Eier
Magnus Larsen

Beskrivelse
Entré
Velkommen inn i et velholdt rekkehus med romslig planløsning, nylige oppgraderinger, tilbygg fra 2019 og pent fargevalg. Ytterdøren har kodelås, et must for barnefamilier. Entreen ligger i tilbygget, har grå flislaminat på gulv, og en fin kombinasjon av grågrønne og sorte vegger. Det er downlights i himling og et praktisk garderobesystem innerst i rommet.

Kjøkken
Kjøkkenet fikk ny innredning i 2017, har vindu mot nordøst og god plass til frokostbord ved vinduet. Innredningen er plassert i L-form, pluss et ekstra høyskap på endeveggen. Kjøkkenet har takhøye skap, hvite, glatte fronter med freste grep og benkeplate i sort laminat med nedfelt vaskekum. Mot stuen er det laget en åpning mellom benk og skap, slik at det er god kontakt mellom rommene.

Kjøkkenet har integrert stekeovn, induksjonstopp, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Det er ventilator over kokesonen og godt med belysning over benken. Veggene i rommet er sortmalt, i fin kontrast til den hvite innredningen, og det er plisségardin på vinduet.

Stue
Stuen er lys og trivelig med sydvestvendte vinduer og utgang til terrasse og hage. Terrassen er ca. 19 kvm og blir en fin forlengelse av rommet i sommerhalvåret. Stuen har lysbeige veggflater, laminatgulv i enstavs design, glatt, hvitmalt himling og små, sorte vegglamper. Veggen mot trapperommet og pipeløpet er malt sort, og det er montert en fin peisovn for ekstra hygge.

Kjellerstue
I underetasjen, en trapp ned fra hovedstuen, er det et innredet rom, benyttet som kjellerstue. Rommet har kamin i hjørnet, parkettgulv, lysmalte vegger med fondvegg i tapet og hvitmalt panelhimling. Det er god plass til møbler i rommet, noe som gir ekstra fleksibilitet og bruksmuligheter for familien.
Underetasjen oppfyller ikke kravene til dagens byggeforskrifter som gjelder for rømning.

Bad/wc/vaskerom
Rekkehuset har to pene, tidsmessige bad, det ene i andre etasje og det andre i underetasjen. Badet i andre etasje ble oppgradert i 2013 med nytt sluk i dusjsone, påstøp med varmekabler, membraner og inventar med armaturer. Rommet har mørke gulvfliser, hvite veggfliser, hvitmalt panelhimling og et lite vindu. Innredningen består av servant på sort skap, matchende speilskap, et toalett og et dusjhjørne med glassvegg.

Bad 2
Badet i underetasjen ble pent oppgradert i 2017 med varmekabler, membran, fliser, rørføringer og inventar med armaturer. Badet har lysebrune gulvfliser, beige veggfliser, detaljer med rullestein på veggene, downlights og et smalt vindu. Innredningen består av en bolleservant på flislagt benk, speil med integrert belysning, et toalett og et dusjkabinett. Ved siden av servantbenken er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i søyleløsning, og i skap er det nyere varmtvannsbereder fra 2022.

Soverom og garderobe
Rekkehuset har to romslige, lyse soverom i andre etasje. Rommene har gode vindusflater, laminatgulv, hvitmalt panelhimling og lyse veggflater, henholdsvis i panel og glatte flater. Det er vindusmarkiser over vinduene. Fra det ene soverommet er det adkomst til et rom brukt som omkledningsrom. Boligene er i utgangspunktet bygget med 3 soverom i 2.etg. Da løst med en vegg ekstra mellom vinduene. Det kan enkelt, og på selgers regning endres til 3 soverom.

Omkledningsrommet har hylleinnredning og god plass til garderobeløsninger, samt adkomst til lagringshems med gulvflate på ca. 11 kvm. Det andre soverommet er innredet med en innebygd skyvedørsgarderobe som har speilfronter. Boligen har ellers garderobeinnredning i entreen, samt lagringsplass i to kjellerboder og utebod.

Uteområde:
Rekkehuset har en nydelig beliggenhet, tett opp mot skog og mark, kun 3-4 minutters gange fra Nitelva. Her er det mulighet for helårs rekreasjon i idylliske omgivelser. Det er gangavstand til skoler, barnehager, dagligvare, buss og idrettsanlegg, samt kort vei til flere butikker på Hagan. Fellesarealene er pent opparbeidet med asfalterte internveier, trær, busker og store plenarealer.

Rekkehuset ble oppgradert med ny takpapp i 2019/2020, vinduer i 2016, 2015 og 1986, og balkongdør i 2006. Boligen har inngangsparti mot nordøst og her er det bygd en markterrasse med tredekke og trapp til repos ved inngangen. Uteplassen måler til sammen 17 kvm, ligger inntil en utebod på ca. 2,3 kvm og har levegg med spiler på siden.

På motsatt side har stuen utgang til en sydvestvendt terrasse og hage. Terrassen er ca. 19 kvm og har god plass til utemøbler, slik at sommerdagene kan nytes med maksimal komfort. Terrassen har dekke av tre, levegg på sidene, markise og utebelysning. Hagen er inngjerdet av hvitmalt stakitt og har plen, vintergrønne busker og fin boltreplass.

Kort fortalt
- Attraktivt rekkehus over tre plan.
- Nyere takpapp fra 2019/2020.
- Flere vinduer byttet i senere år.
- Terrasse på 17 kvm ved inngang.
- Sydvestvendt terrasse på 19 kvm.
- Inngjerdet hageparsell med plen.
- Utebod på 2,3 kvm ved inngangen.
- Entré med garderobesystem.
- Koselig stue med peisovn.
- Kjøkken fra 2017 med spiseplass.
- Alle hvitevarer er integrert.
- Rom med kamin i bruk som kjellerstue.
- To pene bad, oppgradert i 2013 og 2017.
- Opplegg for vaskemaskin.
- To gode soverom i andre etasje.
- Skyvedørsgarderobe med speil.
- Omkledningsrom med hems.
- Varmtvannsbereder fra 2022.
- Sikringsskap med automatsikringer.

Parkering
Parkering i garasje med Elbillader.

Sameiet har også felles parkering og tre plasser med elbillader som kan benyttes etter førstemann til mølla-prinsippet.
Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Rekkehuset ligger i et rolig og veletablert bomiljø på Slattum i Nittedal kommune. Området er attraktivt og barnevennlig med kort avstand til Hagan Senter, barnehager og barne- og ungdomsskole. Det er i tillegg nærhet til marka med flotte turog rekreasjonsmuligheter.

Nærbutikksenter ligger kun få minutter unna, her finner du lege, tannlege, dyrlege, frisør og Prix matbutikk. På Hagan, ca 1,5 km unna finner du bl.a. to matbutikker med lang åpningstid, apotek og blomsterbutikk. Servicetilbud som bl.a. post i butikk, frisør, kiropraktor, lege, tannlege, pizzabaker og "Folkets" som er et nyåpnet spisested. Kommunesenteret ligger på Mo, ca 6 km unna, midt i Nittedal. Her ligger Mo senter med et godt utvalg av butikker og spisesteder. Du finner det meste av hva du trenger her, også apotek, bank og vinmonopol. Ønsker man et større utvalg av butikker nås Lillestrøm og Strømmen på 15 minutter om man kjører bil. Det er heller ikke langt til Stovner senter.

Kulturhuset "Flammen" ligger på Mo, med yrende liv og arrangementer både på dag og kveldstid. Den velfungerende kulturskolen holder hus her. Det gjør også kor, strykeorkester, teatergrupper og korps. Det fristes det med kjente artister gjennom hele året og også kino iblant. Biblioteket som ligger i tilknytning til kulturhuset har publikumsvennlige åpningstider fra tidlig morgen til sen kveld alle dager.

Det er meget fine friluftsmuligheter i Lillomarka sommer og vinter med utgang fra Slattum barneskole hvor det også er lysløype. Hvis du er glad i friluftsliv har du mange muligheter, om sommeren frister idylliske badevann. Og det er milevis med tur og sykkelstier. Hva med å sykle gjennom marka på vei til jobb i Oslo?

Fra Skytta går det også lysløype, like ved ligger Bjønndalen skianlegg med skiarena, akebakke og Tuftepark med Norges lengste monkeybar. Vinterstid kan du søke ly i lavvoen. Mange legger søndagsturen til Sørskogen, tradisjonell markastue hvor Atle Sørskogen serverer sine berømte kanelboller! Varingskollen alpinsenter ligger 15 min unna med bil, her er det flere nedfarter og terrengpark. På toppen av Varingskollen ligger Toppstua hvorfra det er fantastisk utsikt innover Nordmarka. Det er flere golfbaner i nærheten. Banene på Aas Gaard Golfpark, Hauger Golfklubb og Groruddalen Golfklubb er populære. Ved ungdomskolen ligger Li idrettsanlegg med flere kunstgressbaner og svømmehall. Gjelleråsen Idrettsforening har klubbhuset sitt her. Nittedal har et rikt og variert idretts- og kulturmiljø med korps, en godt fungerende kulturskole, teatergrupper, flere kor og idrettsklubber.

Bebyggelse
Område består stort sett av rekkehus- og småhusbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 95 kvm

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
1. etasje: Entré, kjøkken og stue.
2. etasje: Gang, bad, 2 soverom og rom benyttet som omkledningsrom.
Underetasje: Bad, rom benyttet som kjellerstue og 2 boder.
Annet: Disponibel utebod på ca. 2,3 kvm.

Byggemåte
Rekkehus tilhørende Brenninghaugen Huseierlag beliggende i Nittedal kommune. Tomt for boligen opparbeidet med busker, plenområde, terrasser og asfaltert gangvei. Fellesområder består av busker, trær, diverse beplantning, garasjeanlegg, biloppstillingsplasser og asfalterte internveier.

Rekkehus over tre etasjer. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur av betong. Bærende konstruksjoner av betong og trekonstruksjoner. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Yttervegger av trekonstruksjoner utvendig kledd med liggende og stående trekledning. Saltak i trekonstruksjoner utvendig belagt med takpapp. Boligen har slett entrédør fra med sikkerhetslås og elektronisk dørvrider fra Yale doorman. Vinduer med to-lags isolerglass fra 2015 og 1986. Vindu med tre-lags glass fra 2016. Balkongdør med to-lags isolerglass fra 2006. Oppvarming med elektrisitet, elektriske varmekabler og vedfyrte ildsteder. Ventilasjon basert på mekanisk og naturlig avtrekk med tilluft via vindusspalter og veggventiler.

Adkomst til boligen via asfaltert gangvei til boligens hovedinngangsparti i 1.etasje.

Boligen består av 2.etasje med: gang, bad, to soverom og rom benyttet som omkledningsrom.

1.etasje består av: entré, kjøkken og stue. Utgang fra stue til terrasse på ca 19 m2.

Underetasje består av bad, rom benyttet som kjellerstue og to boder.

I tillegg disponerer boligen en utvendig bod på ca 2,3 m2.

Byggemåte er gjengitt fra tilstandsrapport. Fullstendig rapport er inkludert i salgsoppgave.

4% av bygningsdeler er gitt tilstandsgrad 3:
Ildsteder / skorsteiner innvendig. (Omfatter ikke funksjonalitet og innvendig pipeløp) - Ildsteder inne i boligen Sjablongmessig prisanslag - Kr 0 - 10 000
P-ROM - Rømningsvei i kjelleretasjen.
Brann - Rømningsveier - Sjablongmessig prisanslag Kr 0 - 10 000

52% av bygningsdelene er gitt tilstandsgrad 2:
Våtrom - Bad. 2.etasje - Ventilasjon, Vannrør, Sanitærutstyr / innredning, Overflater vegger, Membran, tettesjikt og overgang til sluk, Fallforhold (gulv), Avløpsrør (ink. sluk)
Våtrom - Bad. Underetasje - Helhetsvurdering
Kjøkken - 1.etasje. - Vannrør, Annet
Øvrige rom - 1+2 etasje - Ventilasjon (gjelder kun for P-ROM), Overflater gulv, Innerdører
Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje) - Underetasje -Ventilasjon (gjelder kun for P-ROM), Overflater gulv, Konstruksjoner (tilfarergulv, himling og vegger), Innerdører
Innvendige trapper 
Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom - Vannrør (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom), Stakeluke, Avløpsrør. (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom)
Radon 
Elektrisk anlegg - Forenklet vurdering av det elektriske anlegget
Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon - Fasader ink. kledning
Yttertak - Tekking (undertak, lekter og yttertekking), Annet
Balkonger, terrasser, veranda etc - Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer)
Terrasser / platting på terreng - Terrasser på terreng (understøttet av bjelker / pilarer), Platting
Utvendige trapper - Helhetsvurdering
Grunnmur, fundamenter - Fundamenter
Drenering - Utvendig terreng, inkl fuktsikring av grunnmur, Fuktmåling i lukkede konstruksjoner, Alder
Stikkledninger og tanker - Vann- og avløpsledninger (ink. stikkledninger)

43% av bygningsdelene er gitt tilstandsgrad 1. 1% av bygningsdelene er gitt tilstandsgrad iu (ikke undersøkt). Se tilstandsrapport inkludert i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av bygningsdelene.

Følgende fremkommer av selgers egenerklæring:
Kjenner du til om det er/har vært feil ved våtrommene, f. eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller
soppskader?
Ja. Var defekt ring i sluk i bad 2etg i 2011.Utbedret uten noen problem siden.
Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Ja, både av faglært og ufaglært / egeninnsats. Granat Consultant , Rørteknikk, Terje Nilsen. Granat Consultant står for membran, flis. Rørteknikk og Terje Nilsen står for rør i vegg og kopling av dusj/servant.
Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
Ja. Granat Consultant. 2013 Ny membran og kopling av sluk utført av Granat Consultant bad 2.etg. 2017 Ny membran
og kopling til sluk utført av Granat Consultant - Se eget vedlegg.
Foreligger det dokumentasjon på arbeidene?
Nei.
Er arbeidet byggemeldt?
Nei.
Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f. eks dårlig trekk, sprekker,
pålegg etter tilsyn, fyringsforbud eller lignende?
Ja. Ikke problem, men feier bad om å være forsiktig med fuktig ved og papp/papir pga litt mye sot
ved forrige feiing. Ble skrapet og feiet.
Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, kun faglært. (Nortekk Taksenter AS)Nytt tak ble lagt i 2020.
Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank,
sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, kun faglært. Omega Istallasjon, Tore Svendsberget. 2017. Nye tekniske kurser for vaskemaskin/tørketrommel fra nytt sikringsskap. Stikk for
v.maskin, stikk for tørketrommel, stikk over servant. Lys over servant. Varmekabel (lavtbyggende matter) samt regulator. Down light (led) med dimmebryter.
Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen?
Ja. Inngangspartiet er bygget på.
Er innredningen/utbyggingen godkjent hos bygningsmyndighetene?
Ja. Påbygget ved inngangspartiet er ferdig godkjent og tegnet inn i kart. Krevde kun nabovarsel.
TILLEGGSKOMMENTAR: Se eget skriv (FDV) vedlagt.

Primærrom
Primærrom: 128 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
Underetasje: Rom benyttet som kjellerstue. Bad.
1. etasje: Entré, kjøkken, stue.
2. etasje: Gang, bad, to soverom, rom benyttet som omkledningsrom.

Bruksareal
Bruksareal: 133 kvm

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest datert 28.11.66 med bemerkning på at skader på fundament forutsettes utbedret innen 1.1.67.

Det er ikke mottatt byggetegninger fra kommunen. Meglerforetaket har derfor ikke hatt mulighet for å kontrollere hvorvidt dagens bruk er byggesøkt, og eller samsvarer med det som er byggesøkt, eller er godkjent. Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold.

Selger har selv bygget inn eksisterende sportsbod(frittstående) med hovedhus, som har blitt til nytt inngangsparti og ny entré. Dette ble gjort i 2016.
Det foreligger tillatelse om tiltak, og selger er i prosess med kommunen om ferdigattest.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Rekkehuset har elektrisk oppvarming med varmekabler på begge bad. Det er vedfyring i peisovn i stuen og vedkamin i underetasjen. Ventilasjon er naturlig med mekanisk avtrekk fra kjøkkenventilator. Varmtvannsbereder fra 2022 er på ca. 190 liter. Sikringsskapet har automatsikringer.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 9 245 pr. år Vannmåler er installert, forbruk av vann og avløp vil derfor påvirke kommunale avgifter.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt på boliger/fritidsboliger/eiendommer i Nittedal kommune. Eiendomsskatt for inneværende år er beregnet til kr. 5 293,-. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.
Eiendomsskatt faktureres i tillegg til andre kommunale avgifter.

Faste løpende kostnader
Fellesutgifter er i dag på kr. 1 508,- pr. mnd, men vil øke med 30% fra 1.1.2024 grunnet økte kostnader for huseierlaget.
Inkludert: Forsikring av bygningene og fellesareal, gressklipping, snørydding, kabel-TV.

I tillegg til offentlige/ kommunale avgifter og eiendomsskatt kommer kostnader ifb strøm, forsikring, tv/internett, felleskostnader mm. Listen er ikke uttømmende.

Det må påregnes økninger i fellesutgifter som følge av vedlikehold, oppgradering og generelle prisøkninger.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige forsikring Polisenummer: 76537700

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 216 428,- Som sekundærbolig Kr. 4 379 141,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Sameiets felleslån har en restsaldo på 292 220,- per 20.11.23 med rente på 7,85% og en restløpetid på 2 år og 8 mnd. Lånenummer OBOS01-98207526398.

Brenninghaugen Huseierlag:
Huseierlaget består av 131 boliger med hvert sitt bruksnummer (selveiere). Eierne av disse boligene (huseierne) eier i sameie gnr. 7, bnr. 48 og gnr. 7, bnr. 55 som består av fellesarealer, og vaskeri og utleiebolig (felles bygningsmasse).
I tillegg kan det i sameie eies noe driftsmateriell jfr., regnskapet.
Huseierlaget er registrert i Brønnøysund med org nr. 975 496 902.

Dyrehold:
Dyrehold skal ikke være til sjenanse for naboer. Eier plikter å holde orden med egne dyr,
herunder å fjerne ekskrementer fra egne hunder og katter.
Innenfor huseierlagets område er det ekstraordinær båndtvang (i bånd) for hunder og katter hele året.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. 

0/900572-1/8 Opprettelse av realsameie
Denne matrikkelenhet har andel i Knr. 3031, gnr. 7, bnr. 48: 1/132

For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.
Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eierseksjonssameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse og avsatt i kommuneplanen til boligbebyggelse, nåværende.

Odel og konsesjon
Nei.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 4 500 000,- (Prisantydning)
kr 2 228,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 4 502 228,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 108 800,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 110 170,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 612 398,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 627 448,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Oppgjør (Kr.7 500)
Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585)
Provisjon (Kr.40 000)
Tilrettelegging (Kr.15 000)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.27 665,50)
Innhenting av forretningsfører info OBOS (Kr.3 688)
Eierskiftegebyr (Kr.6 215)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 000)
Markedspakke 1 (Kr.24 900)
Grunnpakke enebolig (Kr.5 900)
Totalt kr. (Kr.134 453,50)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
20-23-0358

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Øvre Romerike Eiendomsmegling AS
EIE Jessheim
Org. nr: 826962992
Saggata 7
2053 Jessheim
Tlf: 40 40 65 84

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Fagansvarlig | Partner Even Østmo Rabo

Saksbehandlere
Even Østmo Rabo
EIE Jessheim
Eiendomsmegler | Fagansvarlig | Partner
Mob: 98 84 51 10 / E-post: eor@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Slattum Terrasse 47C
For mer om objektet
Slattum Terrasse 47C

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: