Bilde 1 av Bjerkehageveien 10 Bilde 2 av Bjerkehageveien 10
Digital salgsoppgave
Bjerkehageveien 10

1405 Langhus • Nordre Follo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Stor enebolig med flott, usjenert tomt på 1.565 kvm - Gangavstand til skole, barnehage og tog.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
245 m²
Bruksareal (BRA)
262 m²
Bruttoareal (BTA)
280 m²
Kommunale avgifter
kr 1 273 / Mnd
Prisantydning
kr 7 900 000
Omkostninger
kr 204 769
Totalpris
kr 8 104 769
Byggeår
1973
Tomt
Eiet tomt 1565 m²
Oppdragsnummer
84200125
card-default

Rune Ørndal

Eiendomsmegler MNEF
Les om Rune
Prisantydning kr 7 900 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 14 650,-
Pantattest kjøper kr 199,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Dokumentavgift kr 188 750,-
   
Totalpris kr 8 104 769
Eiendom
Bjerkehageveien 10, 1405, Langhus

Matrikkel
Gnr. 122 bnr. 55 i Nordre Follo kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 245 kvm, Bruksareal: 262 kvm, Bruttoareal: 280 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
1973

Tomt
Eiet tomt 1565 m²

Prisantydning
7 900 000

Totalpris inkl. omkostninger
7 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
188 750,- (Dokumentavgift)

204 769,50 (Omkostninger totalt)

8 104 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 15 273,30 pr. år De kommunale avgiftene vil variere ut ifra vannforbruk.

Parkering
Det er parkering i garasjen og på egen tomt. I garasjen er det et garasjerom, bod og et isolert rom. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Eier
Gustav Gotfred Kielland

Beskrivelse
Eie eiendomsmegling ved Rune Ørndal har gleden av å presentere Bjerkehageveien 10. En innholdsrik enebolig med moderniseringsbehov, stor tomt på 1565m² og garasje. Boligen ligger i et rolig og barnevennlig område på Langhus med nærhet til alt du trenger i en hektisk hverdag. Langhus barneskole, barnehage og Haugjordet ungdomsskole ligger i nærheten med tilhørende ballplasser og muligheter for aktivitet for både store og små.

Boligens 1.etasje inneholder en entré, åpen stue med peis, spisestue, kjøkken med spiseplass, 2 bad og 3 soverom hvor hovedsoverommet har egen adkomst til ett av badene. Kjelleren består av en stor kjellerstue, badstue med dusjrom, toalettrom, hobbyrom, kontor, teknisk rom / vaskerom og boder. I garasjen er det garasjerom, bod og et isolert rom.

Det må påregnes oppussing ved kjøp av denne boligen. Velkommen til visning!

<b>Kort fortalt:</b>
- Innholdsrik enebolig med moderniseringsbehov.
- Nærhet til skoler, barnehage, offentlig kommunikasjon og matbutikker.
- Stor tomt på 1565m².
- Solrike uteplasser med god plass til sittegrupper og grill.
- Nytt Bergvarmeanlegg fra 2018.
- Åpen stue med peis og godt lysinnslipp.
- Spisestue.
- Kjøkken med spiseplass.
- Romslig kjellerstue.
- 3 soverom og kontor.
- 2 bad.
- Toalettrom.
- Dusjrom / badstue.
- Hobbyrom.
- Teknisk rom / vaskerom.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Parkering i garasjen og på egen tomt.
- Garasje med garasjerom, bod og et isolert rom.

Beliggenhet
Boligen ligger i et rolig og barnevennlig område på Langhus med nærhet til alt du trenger i en hektisk hverdag. Langhus barneskole og Haugjordet ungdomsskole ligger i nærheten med tilhørende ballplasser og muligheter for aktivitet for både store og små.

Langhusområdet er perfekt for fritidsaktivitet utendørs som innendørs. Det er flere aktive idrettslag og mange andre organisasjoner i nærområdet. Det er kort vei til lekeplass, flott idrettsanlegg med fotballbaner, skøytebane, golfbane, idrettshall, svømmehall, badeplass på Breivoll med deilige sandstrender, tennisanlegg, ridesenter, treningssenter, kino og bibliotek m.m.

Eiendommen har også nærhet til flotte tur- og friluftsområder samt lysløype. I tillegg er det kort vei til Sørmarka med skiløyper, skistuer og akebakker om vinteren, samt terrengsykkelstier, fiskevann og kanomuligheter om sommeren.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Coop Extra eller Meny på Langhus som ligger en kort kjøretur unna boligen. Langhus nærsenter ligger ca. 5 minutter unna med bil og byr på dagligvarebutikken Meny, apotek, legesenter, ulike forretninger samt flere restauranter m.m. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kun ca. 4,5 km til Ski Storsenter med 145 butikker, restauranter, kino, bibliotek, bowling og legesenter. Dette er et populært møtested i kommunen hvor tog og buss stopper ved hovedinngangen. Her er det også 1600 gratis parkeringsplasser.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste togstasjon er Langhus stasjon som ligger ca. 9 minutter i gangavstand fra boligen. Toget har avgang to ganger i timen og tar deg inn til Oslo på ca. 20 minutter. Med bil fra Langhus tar det ca. 8 min til Oppegård, ca.8 min til Ski, 15 min til Vinterbro, ca. 15 min til Kolbotn, 24 min til Oslo S, og ca. 50 min til Oslo Lufthavn Gardermoen.

Eiendommen har gangavstand til Langhus barneskole (ca. 300 meter) og Haugjordet ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager som ligger rett i nærheten av boligen.

Bebyggelse
Området består for det meste av villa- og småhus bebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 1565 m²
Tomten er opparbeidet med plen og prydbusker. Asfaltert biloppstillingsplass og gangvei til inngang. Del av tomten fremstår som naturtomt.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Eie eiendomsmegling. Velkommen til visning!

Inneholder
Følgende rom inngår i p-rom:
<b>1.etasje - 140 kvm:</b>Vindfang, hall, 3 soverom, bad hall, bad, hovedsoverom, spisestue, kjøkken, stue.
<b>Kjeller - 105 kvm:</b> Gang, hobbyrom, kontor, peisstue, badstue / dusjrom, wc.

Resterende rom er s-rom:
<b>Kjeller - 17 kvm:</b> Matbod, bod, teknisk rom.

NB! Teknisk / vaskerom er medtatt som s-rom på grunn av overflater og innredning. Boligen har et kaldt loft med adkomst via loftsluke med stige.

Byggemåte
Enebolig oppført 1973 på støpt grunnmur og støpte kjellergulv. Trebjelkelag mellom etasjene og yttervegger av tradisjonelt bindingsverk, utvendig kledd med beiset trekledning. Isolerglassvinduer i lakkerte trekarmer. Saltak med delvis kaldt loft, og full innvendig himling. Taket er utvendig tekket med Decra takpanner.

For ytterligere informasjon om byggemåte se vedlagt tilstandsrapport utført av takstmann Stein Haugen datert 24.08.2020. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 245 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 262 kvm

Boder
Det er lagringsplass i bodene i kjelleren samt i bod / hobbyrom i garasjen.

Standard
<b>Entré</b>
Godt innenfor boligens dørstokk kommer du inn i entréen. Her er det plass til noe ytterklær og sko. Videre kommer du inn i hallen som har adkomst til boligens tre soverom og ett av badene.

<b>Stue / spisestue</b>
Stuen er åpen og på grunn av de store vindusflatene slippes det inn rikelig med daglys. Den gode takhøyden gjør at rommet føles luftig. Det er god plass til sofaløsning og tv-opplegg og i stuen er det en peis som varmer godt når den kalde høsten og vinteren står for tur. Bak peisen er det en spisestue med plass til spisebord. Her kan familien nyte dagens middag i felleskap. Fra stuen er det utgang til den overbygde verandaen på ca. 10 kvm og til en platting på ca. 35 kvm. Her er det god plass til å invitere kjente og kjære på middagsbesøk på sommeren! Fra plattingen er det tilgang til hagen som har god boltreplass til både store og små.

<b>Kjellerstue / hobbyrom</b>
I kjelleren er det en stor kjellerstue med god plass til sittegrupper og tv-løsning. I rommet er det en peis som gir rommet en varm og lun atmosfære. Kjellerstuen kan brukes som en ekstra tv-stue eller som et ekstra oppholdsrom når familien får besøk. I kjelleren er det også et hobbyrom med god plass til diverse møblement.

<b>Kjøkken</b>
Kjøkkenet er fra byggeåret, men har fronter som er ca. 10 år gamle. Innredningen har profilerte fronter, heldekkende benkebeslag og noe heltre benkeplate. Kjøkkenet har plass til kjøkkenbord slik at frokosten kan inntas i felleskap på morgenen. Det er avsatt plass for komfyr og kjøleskap i rommet. På kjøkkenet er det ikke oppvaskmaskin i dag.

I tillegg til integrerte hvitevarer, medfølger kun hvitevarer som står beskrevet i salgsoppgaven.

<b>Bad / badstue / dusjrom / wc</b>
Boligen har to bad i 1.etasje. Badet med adkomst via hallen har flislagt gulv med gulvvarme og plater på veggene. Dette badet er innredet med en servant med speilskap, dusjbatteri uten dusjgarnityr og et frittstående toalett. Det andre badet er flislagt, har gulvvarme og egen adkomst via hovedsoverommet. Badet er utstyrt med en servantinnredning med høyskap, dusjhjørne med plastdører, badekar og et frittstående toalett. Det er et delvis flislagt og malt dusjrom med adkomst til badstue med elektrisk ovn i kjelleren. Her er det furupanel og benk i 2 høyder. I kjelleren er det i tillegg et toalettrom med flislagt gulv og malte tak og vegger. I rommet er det et frittstående toalett og en servant.

<b>Teknisk rom / vaskerom</b>
I kjelleren er det et teknisk rom / vaskerom med malt betonggulv med sluk og malte tak og vegger. Her er det en stål skyllekum, opplegg for vaskemaskin, hovedstoppekran, vannmåler, varmtvannsbereder og bergvarmepumpe.

<b>Soverom, kontor og garderobe</b>
Det er totalt tre soverom i boligens 1.etasje og ett kontor i kjelleren. På soverommene er det god plass til seng, garderobe / kommode og eventuelt leksepult. På hovedsoverommet er det tilgang til eget bad. For øvrig er det lagringsplass i bodene i kjelleren samt i bod / hobbyrom i garasjen.

<b>Eksempler på innvendige overflater:</b>
Gulv: Parkett, laminat, fliser og tepper.
Vegger: Strie, fliser og panel.
Himling: Malte slette og panel.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport utført av takstmann Stein Haugen datert 24.08.2020.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest på eneboligen datert 15.12.1975.

<b>Oppvarming og teknisk</b>
Boligen blir oppvarmet med bergvarmeanlegg til vannbårne radiatorer, ildsted i stue samt kjellerstue, elektriske panelovner og med gulvvarme på baderom. Det er naturlig avtrekk i boligen via ventiler til luftepipe/ kanal. Til-luft via ventiler i vegg og vinduer. Mekanisk kjøkkenventilator. Boligen har en dobbeltmantlet bereder tilkoblet bergvarmepumpe fra 2017. Sikringsskapet har automatsikringer. Det er skiftet innmat i sikringsskap, antatt i forbindelse med montering av bergvarmeanlegg.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Kr. 15 273,30 pr. år De kommunale avgiftene vil variere ut ifra vannforbruk.

Eiendomsskatt
Det er pr. dags dato ikke eiendomsskatt i Nordre Follo kommune.

Forsikring med polisenummer
If Polisenummer: 5050455

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 764 093,- Som sekundærbolig Kr. 6 350 735,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Følgende punkter har fått TG 2 i tilstandsrapporten utført av takstmann Stein Haugen datert 24.08.2020:

- Grunn og fundamenter, generelt: Eldre bygninger uten tette-sjikt (plast) mot grunn, vil stort sett alltid ha noe fukt i konstruksjonen. Ny drenering vil kunne redusere dette, men det er ikke noe garanti for at kjeller blir helt tørr, da det ofte er kapillært sug fra grunn. Fukt i konstruksjonen fører ofte til saltutslag og av-flassing i nedre del av vegger. Det er viktig at denne fukten kan fordampe og luftes ut. Utforring av kjellervegger krever riktig utførelse, og ansees som en risiko konstruksjon.

- Drenering: Tilstandsgrad på dreneringen er satt utifra alder på nedgravd bygningsdel.

- Yttervegger: Alder på kledningen tilsier at behov for stedvis utskifting kan forekomme. Tilstand satt utifra alder på utvendig konstruksjon, og forventet vedlikeholdsbehov.

- Vinduer: Tilstandsgrad er satt ut ifra alder på isolerglass, karm og mekanisme.

- Ytterdører og porter: Tilstandsgrad er satt ut ifra alder på isolerglass, karm og mekanisme.

- Takkonstruksjoner: Tilstand er satt utifra generell tilstand, alder og eventuelt synlige skader.

- Balkonger, terrasser ol.: Tilstandsgrad er satt utifra alder på terrassebord, rekkverk og bærende utvendig konstruksjon.

- Sanitærinstallasjoner, generelt - 1. etasje / Bad hall: Badet er fra byggeåret. Det har ikke vært i bruk som bad i det siste, kun toalett. Det er ikke avdekket tegn på svikt. Det er ikke sikkert rommet vil tåle bruk av dusj rett på overflater. Tilstandsgrad er satt ut ifra alder på overflater og tekniske installasjoner/ røropplegg eller manglende dokumentasjon på utførelse.

- Sanitærinstallasjoner, generelt - 1. etasje / Bad hovedsoverom: Badet er fra byggeåret. Det mangler skruer i klemring insluket.

- Sanitærinstallasjoner, generelt - Kjeller / Badstue/ dusjrom: Det er godt fall på gulvet i dusjen og opprinnelig plastsluk. Det er noe fuktmerker over sokkelflis, og det er antatt ikke tettesjikt. Rommet er overskredet forventet levetid. Manglende tettesjikt skader ikke konstruksjonen utover noe avflassing av puss og maling.

- Sanitærinstallasjoner, generelt - Kjeller / Wc: Det er noe løs puss og sokkelflis langs gulvet. Tilstandsgrad er satt ut ifra alder på overflater og tekniske installasjoner/ røropplegg eller manglende dokumentasjon på utførelse.

- Kjøkkeninnredning - 1. etasje / Kjøkken: Tilstand er satt utifra generelt inntrykk av innredning, hengsler og tekniske løsninger.

- VVS-installasjoner, generelt: Tilstandsgrad er satt utifra alder på røropplegg.

- VVS-installasjoner, generelt - Kjeller / Teknisk rom: Rommet har overflater fra byggeåret. Deler av røranlegg er også fra byggeåret. Tilstandsgrad er satt utifra alder på røropplegg.

Merk:
- Boligen har tidligere hatt oljefyring. I følge kommunen er denne fjernet.
- Utvendige beslag: Det er opplyst om noe rust på pipehatt for lufting av soli.
- Overflater, generelt: Synlige skader utover bruksslitasje: Det er noe knirk i stuegulvet.
- Garasje: Bygningen er ikke tilstandsvurdert. Det bemerkes allikevel at gulv i garasjen ikke er armert, og har en stor setning.

Eier har opplyst om følgende punkter i egenerklæringsskjemaet:
- Byttet vekk huntonittplater på tak og erstattet disse metallplater for 5-6 år siden. Arbeidet ble gjort av Follo blikk og tak.
- El-anlegget (skapet med sikringer) ble totalt bygd om og modernisert for 3-4 år siden. Lagt inn automatsikringer og overspenningsvern. Arbeidet ble gjort av Elmontasje AS. Samsvarserklæring skal foreligge, men eier finner ikke gjenpart av dokumentet.
- Huset er slik det opprinnelig ble bygd. Vedrørende om innredningen/utbyggingen er godkjent hos bygningsmyndighetene: Ingen opplysning om annet foreligger.

Eier har opplyst om følgende påkostninger:
- Montert bergvarmepumpe ca. 2 år.
- Skiftet inngangsdør ca. 5 år.
- Smijernsrekkverk 2011.
- Skiftet taktekke 2008.
- Skiftet garasjeport 1999.

Eier opplyser om et strømforbruk på ca. 6000 kr i året og en forsikringssum på ca. 10 000 kr i året.

Annet
Det gjøres spesielt oppmerksom på at kjellerstuen, hobbyrom, kontor og vaskerom i kjelleren ikke er godkjent til denne bruken. Disse rommene er inntegnet på de godkjente byggetegningene som disponible rom og fyrrom. Slik bruksendring fra tilleggsdel (dvs ikke oppholdsrom) til hoveddel er søknadspliktig, jf. plan- og bygningsloven § 20-1 d) jf. SAK10 § 2-1 c).

Kjøper påtar seg risikoen både  for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1961/619-1/6 Bestemmelse om deleforbud
27.02.1961
Bestemmelse om benyttelse
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser

Servitutten omhandler et deleforbud på parsellen som sier at parsellen ikke kan deles og at det ikke kan bebygges mer enn 1 våningshus, bestemmelse om formål og at eiendommen ikke skal brukes til industriell virksomhet, full gjerdeplikt mot vei og vanlig halv gjerdeplikt mot naboer og gjensidig rett for tomteeiere i Bjerkehagen til føring av vann- og kloakkledninger, elektriske ledninger og telefonledninger over hverandres eiendom således at ulemper av betydning ikke skal oppstå.

Meglers kommentar: Etter samtaler med kommunen bekrefter de at servittuten ikke er til hinder for adskillelse av tomt. Det er gjeldende kommune og reguleringsplan som legges til grunn ved en søknad om deling av tomten.

1964/2521-1/6 Erklæring/avtale
15.07.1964
FRA EIER AV GNR. 122 BNR. 55 TIL SKI KOMMUNE OM AT INNFLYTT-
ING I GARASJE M/BIROM ELLER VÅNINGSHUS IKKE VIL FINNE STED
UTEN AT TILLATELSE ER GITT AV SKI BYGNINGSRÅD.

Dette er en erklæring som omhandler at undertegnede erklærer at han ikke skal flytte inn i garasje m/birom eller våningshus før det blir gitt tillatelse fra Ski Bygningsråd.

1972/5891-1/6 Best. om vann/kloakkledn.
20.11.1972
VEDTAK AV KOMMUNENS REGLEMENT

Dette er en erklæring om eiers forpliktelser i forhold til kommunal vann- og kloakkanlegg.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vann og avløp. Boligen ligger inntil offentlig vei.

Regulering
Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av situasjonskart og reguleringsplaner med bestemmelser er tilgjengelig i elektronisk salgsoppgave og hos megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Vest for Langhus stasjon og sør for eiendommen er det regulert til fremtidig boligbebyggelse. For området ved Linås planlegges det for 170 boenheter fordelt på 85 rekke- og småhus samt 85 blokkleiligheter i 5 etasjer. Dette området vil ha adkomst via Bøhlerveien. I Parkveien ved Langhus stasjon bygges det 125 leiligheter. Ved Langhus gård skal det oppføres en blanding av leiligheter og rekkehus.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
7 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
188 750,- (Dokumentavgift)

204 769,50 (Omkostninger totalt)

8 104 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Visningshonorar (Kr.7 500)
Tilrettelegging (Kr.9 900)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.34 654,50)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.3 390)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Look (Kr.11 900)
Markedspakke 1 (Kr.15 900)
Provisjon (Kr.60 400)
Oppgjør (Kr.8 900)
Totalt kr. (Kr.154 109,50)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
84-20-0125

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og Boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Ski Eiendomsmegling AS
Eie Ski
Org. nr:818809522
Nordbyveien 27 A
1406 Ski
Tlf: 64 80 97 00, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF Rune Ørndal

Saksbehandlere
Rune Ørndal
Eie Ski
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 45 88 65 00 / E-post: ro@eie.no

Eie Ski
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.