Bilde 1 av Bjørnstadveien 79Bilde 2 av Bjørnstadveien 79
Digital salgsoppgave
Bjørnstadveien 79

1404 Siggerud • Nordre Follo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Fritidsbolig i naturskjønne omgivelser | Nær Langenvannet | Stor tomt på 2.872 kvm.
Vis i kart
Boligtype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Antall soverom
1 soverom
Primærrom (P-ROM)
59 m²
Bruksareal (BRA)
59 m²
Prisantydning
kr 2 800 000
Omkostninger
kr 79 270
Totalpris
kr 2 879 270
Byggeår
1958
Tomt
Eiet tomt 2872 m²
Oppdragsnummer
84210153
card-default

Rune Ørndal

Eiendomsmegler MNEF
Les om Rune
Prisantydningkr 2 800 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 9 900,-
Dokumentavgiftkr 68 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 2 879 270
Eiendom
Bjørnstadveien 79, 1404 Siggerud

Matrikkel
Gnr. 99 bnr. 70 i Nordre Follo kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 59 kvm, Bruksareal: 59 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
1958

Tomt
Eiet tomt 2872 m²

Prisantydning
2 800 000

Totalpris inkl. omkostninger
2 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
68 000,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

79 270,- (Omkostninger totalt)

2 879 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Eier
Rita Ribakova Aleksandrs Ribakovs

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling ved Rune Ørndal har gleden av å presentere Bjørnstadveien 79! En fritidsbolig med moderniseringsbehov, solrike utearealer og stor tomt på ca. 2 872 kvm. Eiendommen ligger i et rolig og naturskjønt boligområde på Siggerud med nærhet til marka, skole, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud.

Hytta består av en entré, gang, eldre kjøkken, stue med gode møbleringsmuligheter samt peis, enkelt bad og 1 soverom. Utvendig er det to solrike terrasser og en stor hage som innbyr til lek og moro for både store og små! Det er parkeringsmuligheter på egen tomt.

Det må påregnes oppussing ved kjøp av boligen. Velkommen til visning!

Parkering
Det er parkeringsmuligheter på egen tomt. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et rolig og naturskjønt boligområde på Siggerud i Nordre Follo kommune med nærhet til marka, skole, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud.

Siggerud er med sine ca. 1500 innbyggere et lite og intimt tettsted. Til tross for at Siggerud ligger landlig til er det kort vei til både flyplasser og hovedstaden. Området rundt Siggerud byr på mange flotte fiskevann og med vannene følger også gode bademuligheter, samt flotte tur- og friluftsområder i Sørmarka.

Siggerud IL kan tilby både allidrett, bordtennis, fotball, håndball, friidrett og orientering. Ved Siggerudhallen starter bl.a. en kupert lysløype med mulighet for å gå 2 - 5 kilometer. Stedet har i tillegg egen klatreklubb, samt skolekorps og pensjonistforening.

<b>Servicetilbud</b>
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Extra Siggerud. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Ski Storsenter 145 butikker og spisesteder, kurs- og konferansehotell, kinosenter med 8 saler, bowlinghall og helsetorg. Tog og buss stopper ved hovedinngangen og det er 1600 gratis parkeringsplasser på området. Kolbotn Torg er også et godt alternativ med sine 60 spennende butikker og restauranter.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Gjevikbakkene. Med bil fra Siggerud bruker man kun 12 min til Kolbotn, 13 min til Ski, 19 minutter til Oslo S, 35 min til Rygge og 45 minutter til Oslo Lufthavn, Gardermoen.

Siggerud barne- og ungdomsskole ligger ca. 7 minutter unna med bil. Skolen har blitt påbygget og renovert og sto ferdig høsten 2013. Den nye skolen har blitt et kultursentrum på Siggerud og brukes aktivt av alle i nærmiljøet. Det er også kort avstand til barnehager i området.

Bebyggelse
Området består for det meste av villa- og småhus bebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 2872 m²
Stor tomt, hvor største delen er relativt flat, opparbeidet med plen. Bak huset er det bratt fjell ned mot skog.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med eie eiendomsmegling skilter ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Inneholder
1.etasje - 59 kvm: Entré, bad / vaskerom, stue, kjøkken, soverom.

Byggemåte
Tomten er i dag bebygget med en fritidsbolig. Oppført på støpt ringmur, fundamentert til fjell. Krypkjeller som ifølge eier tidvis er meget fuktig. Trebjelkelag og murte yttervegger. Isolerglassvinduer i trekarmer. Sperretak, utvendig tekket med Shingel papp. Det er i tillegg en bod, med et antatt isolert rom, som har vært benyttet som anneks.

For ytterligere informasjon om byggemåte se verdi- og lånetakst som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 59 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 59 kvm

Boder
Det er ekstra lagringsplass i bod på tomten som har et antatt isolert rom.

Standard
Entré:
Gjennom inngangsdøren kommer du inn i entréen. Videre kommer du inn i gangen hvor det er en skyvedørsgarderobe med oppbevaringsplass.

Stue:
I stuen er det god plass til sofagruppe, tv-løsning og eventuelt spisebord. I rommet er det en peis som varmer godt på kalde høst- og vinterkvelder. Vindusflatene i stuen slipper inn rikelig med daglys som skaper et lyst innemiljø.

Kjøkken:
Eldre kjøkken med noe skap- og benkeplass.

Bad:
Hytta har et enkelt bad. Badet er utstyrt med et toalett, dusj, speil og en servant.

Soverom og garderobe:
Det er ett soverom i boligen. På soverommet er det en garderobe samt plass til seng. For øvrig er det lagringsplass i bod på tomten som har et antatt isolert rom.

Utearealer:
Fra stuen er det utgang til en overbygget terrasse. Her er det en utepeis og plass til noe møblement. Fra terrassen er det videre tilgang til enda en terrasse på ca. 60 kvm. Her er det god plass til diverse hagemøblement og grill. På varme sommerdager kan grillmaten nytes i solen i hyggelig selskap. Fra terrassen er det videre tilgang til den store hagen. Hagen innby til lek og moro og det er god boltreplass til både store og små!

Eksempler på innvendige overflater:
Gulv: Laminat.
Vegger: Panel, mur og slette vegger.
Himling: Panel og slette himlinger.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt verdi- og lånetakst.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest på tilkobling til offentlig avløpsanlegg datert 11.03.2008.

Det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på denne boligen i Nordre Follo kommune sine arkiver. Det er ikke uvanlig for eiendommer fra denne byggeperioden.

Oppvarming:
Hytta blir elektrisk oppvarmet. Tilleggsvarmes med peis i stuen.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er pr. dags dato ikke eiendomsskatt i Nordre Follo kommune.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Kr. 207 572,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Eier har opplyst om følgende punkter i egenerklæringsskjemaet:

- 2019 ny vannpumpe. Arbeidet ble utført av Larmerud Rørservice AS.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Vei/vann/kloakk
Offentlig avløp og privat vann.

Regulering
Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av situasjonskart og reguleringsplaner med bestemmelser er tilgjengelig i elektronisk salgsoppgave og hos megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
68 000,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

79 270,- (Omkostninger totalt)

2 879 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tilrettelegging (Kr.9 900)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Markedspakke 1 (Kr.11 900)
Oppgjør (Kr.8 900)
Provisjon (Kr.40 000)
Totalt kr. (Kr.74 765)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
84-21-0153

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Ski Eiendomsmegling AS
EIE Ski & Ås
Org. nr:818809522
Nordbyveien 27 A
1406 Ski
Tlf: 64 80 97 00, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF Rune Ørndal

Saksbehandlere
Rune Ørndal
EIE Ski & Ås
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 45 88 65 00 / E-post: ro@eie.no

EIE Ski & Ås
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Bjørnstadveien 79
For mer om objektet
Bjørnstadveien 79

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: