Bilde 1 av Dagboveien 1 ABilde 2 av Dagboveien 1 A
Digital salgsoppgave
Dagboveien 1 A

1406 Ski • Nordre Follo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Sjelden anledning | Stor enebolig som grenser til marka | Innerst i blindvei | Godkjent utleiedel | Solrik hage.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
6 soverom
Primærrom (P-ROM)
252 m²
Bruksareal (BRA)
290 m²
Bruttoareal (BTA)
312 m²
Kommunale avgifter
kr 2 612 / Mnd
Prisantydning
kr 11 500 000
Omkostninger
kr 323 520
Totalpris
kr 11 823 520
Byggeår
1998
Tomt
Eiet tomt 910 m²
Oppdragsnummer
84210058
card-default

Rune Ørndal

Eiendomsmegler MNEF
Les om Rune
Prisantydningkr 11 500 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 14 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 307 500,-
  
Totalpris kr 11 823 520
Eiendom
Dagboveien 1 A, 1406 Ski

Matrikkel
Gnr. 129 bnr. 942 i Nordre Follo kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 252 kvm, Bruksareal: 290 kvm, Bruttoareal: 312 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
6

Byggeår
1998

Tomt
Eiet tomt 910 m²

Prisantydning
11 500 000

Totalpris inkl. omkostninger
11 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
307 500,- (Dokumentavgift)

323 520,- (Omkostninger totalt)

11 823 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 31 333,84 pr. år

Eier
Harald Håkon Watz Liv Watz

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling ved Rune Ørndal har gleden av å presentere Dagboveien 1A! En romslig og vedlikeholdt enebolig med godkjent utleiedel, fine utearealer og garasje med innvendig adkomst. Eiendommen ligger innerst i blindvei i et rolig og etablert boligområde på Hebekk. Det er nærhet til offentlig kommunikasjon, skoler, barnehager og Ski sentrum.

Boligen går over 3 plan. I underetasjen kommer du inn i vindfanget som videre har adkomst til hallen. Det er flere boder med lagringsplass i etasjen og et flislagt bad. I 1.etasje er det en meget romslig stue med peis, lyst kjøkken med spiseplass, separat vaskerom med utgang til balkong og et flislagt bad. Fra stuen er det utgang til en steinlagt uteplass og hagen. I 2.etasje er det 4 soverom, et stort flislagt bad, bod og loftstue med utgang til en balkong. Utleiedelen har egen inngang og består av en åpen stue- og kjøkkenløsning, 2 soverom, bod og et flislagt bad / vaskerom.

Velkommen til visning!

<b>Kort fortalt:</b>
- Romslig og vedlikeholdt enebolig beliggende innerst i blindvei.
- Fine utearealer med balkonger, uteplass og hage.
- Godkjent utleiedel.
- Totalt 4 bad.
- Totalt 6 soverom.
- Garasje med innvendig adkomst.

Parkering
Det er parkering i garasjen som har innvendig adkomst samt på egen tomt. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen ligger innerst i blindvei i et rolig og etablert boligområde på Hebekk i Nordre Follo kommune. Ski er perfekt for fritidsaktivitet, utendørs som innendørs, og det er flere aktive idrettslag og organisasjoner i området. Det er kort vei til Ski Idrettspark med fotball, håndball, ishockey, friidrett, tennis, ballbinge og klatrevegg m.m. Ski har en av fylkets mest aktive turnforeninger med tilbud til alle aldersgrupper.

Eiendommen ligger i umiddelbar nærhet til naturskjønne Hebekkskogen, og har i tillegg kort vei til flotte tur- og friluftsområder i Nøstvedtmarka. Her finner du et stort nett av turstier og veier, samt mange interessante kulturminner. Området har også skiløyper, skistuer og akebakker om vinteren, samt terrengsykkelstier, fiskevann og kanomuligheter om sommeren.

Ca. 5 km unna ligger den idylliske badeplassen ved Midsjøvannet, og det er en kort biltur til Breivoll med deilig badestrand langs Bunnefjorden. En liten biltur unna ligger også Tusenfryd, Norges største fornøyelsespark, med et vell av attraksjoner for store og små. For øvrig kan Ski kino og Rådhusteatret i Ski anbefales.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Coop Prix, Kiwi, Rema 1000 eller Meny. Ønsker du ytterligere servicetilbud, er det kort avstand til Ski storsenter med 145 butikker og spisesteder, kinosenter, bowlinghall og helsetorg.

Hebekk har et godt kollektivtilbud med både buss, tog og flybuss i nærheten. Nærmeste holdeplass er Lysneveien som ligger ca. 200 meter fra boligen. Det tar ca. 20 minutter å gå til Ski stasjon og ca. 9 minutter med bussen. Når Follobanen står ferdig i 2022 vil toget bruke kun 11 min til Oslo S. Ved å benytte bil tar det ca. 11 min til Langhus, 18 min til Kolbotn, 26 min til Oslo S, og 50 min til Oslo lufthavn.

Fra eiendommen er det gangavstand til Hebekk barneskole og Ski ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærområdet, og et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bebyggelse
Området består for det meste av villa- og småhus bebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 910 m²
Tomten ligger innerst i blindvei og grenser til skogen. Gårdsplass / biloppstillingsplass er belagt med hagesingel.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med eie eiendomsmegling skilter ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Inneholder
Følgende rom inngår i p-rom:
Underetasje - 28 kvm: Entré, hall m / trapp, bad.
1.etasje - 104 kvm: Trapperom, stue / spisestue, kjøkken, bad, vaskerom.
2.etasje - 82 kvm: Loftstue m / trapp, kontor, 3 soverom, bad.
Utleiedel - 38 kvm: Vindfang, stue / kjøkken, 2 soverom, bad / vaskerom.

Resterende rom er s-rom:
Underetasje - 9 kvm: Bod klargjort for badstue, bod, teknisk rom
2.etasje - 2 kvm: Ventilasjonsrom.
Utleiedel - 6 kvm: Bod.
Garasje - 21 kvm: Garasjerom.

Byggemåte
Enebolig oppført 1998 med støpt såle ut yttervegger i underetasjen av thermomur ifylt betong. Hulldekke elementer mellom underetasje og 1. etasje. Trebjelkelag mellom 1. og 2. etasje. Yttervegger av tradisjonelt bindingsverk, utvendig kledd med malt trekledning. Sperretak konstruksjon, hvor 2.etasje har skrå himling. Det er i tillegg et lite inspeksjonsloft over dette. Garasje er del av huset med innvendig adkomst.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 252 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 290 kvm

Boder
Det er lagringsplass i flere boder i boligen samt noe lagringsplass i garasjen.

Standard
Entré:
Gjennom inngangsdøren kommer du inn i vindfanget som videre har tilgang til hallen. I vindfanget er det noe plass til jakkeoppheng og det er god plass til å sette opp en garderobeløsning i hallen.

Stue / spisestue:
Stuen er meget romslig og de store vindusflatene slipper inn rikelig med dagslys. Det er god plass til sofagruppe, tv-møblement og et større spisebord i rommet. I stuen er det en hyggelig peis med innsats som tilfører rommet en varm og lun atmosfære. Fra stuen er det utgang til en solrik steinlagt uteplass på ca. 15 kvm. Ved uteplassen er det elektrisk markise, belysning og utestikkontakt. Her kan grillmaten nytes på sommeren! Fra uteplassen er det tilgang til hagen som har god boltreplass for både store og små.

Loftstue:
Loftstuen passer ypperlig som en ekstra tv-stue eller et ekstra oppholdsareal til de største barna. Her er det god plass til sittegruppe og tv-løsning. I loftstuen er det i tillegg en peisovn som kommer godt med på kalde høst- og vinterkvelder. Fra rommet er det utgang til en balkong på ca.10 kvmmed dag- og kveldssol.

Kjøkken / spiseplass:
Lyst, u-formet kjøkken med hvite folierte samt profilerte fronter, laminat benkeplate og nedfelt kum samt koketopp. Det er lagt fliser og montert belysning over benken. I rommet er det en nyere Røros avtrekkshette med utkast. Kjøkkenet har god skap- og arbeidsplass slik at dagens måltider enkelt kan tilberedes. Ved kjøkkenet er det god plass til spisebord / kjøkkenbord. Her kan hele familien innta helgefrokosten i fellesskap! På grunn av den åpne løsningen kan kokken holdes med selskap mens maten tilberedes.

Bad:
Boligen har tre flislagte bad med gulvvarme i hoveddelen. Badet i underetasjen er innredet med en servantinnredning, speilskap, frittstående toalett og et dusjhjørne med plastdører. Fra badet er det adkomst til et rom som er forberedt for badstue (brukes og godkjent som bod i dag). Badet i 1.etasje er utstyrt med en servantinnredning, speilskap, frittstående toalett og et dusjhjørne med plastdører. Badet i 2.etasje inneholder en servantinnredning med dobbel servant, speil, høyskap, hjørneboblekar, frittstående toalett og et dusjhjørne med glassdører.

Vaskerom:
I boligens 1.etasje er det et separat vaskerom med flislagt gulv og tapetserte vegger. I rommet er det en arbeidsbenk, skyllekum i stål og opplegg for vaskemaskin / tørketrommel. Det er sluk i gulvet og fuget terskel. Fra vaskerommet er det utgang til en balkong på ca. 7 kvm.

Soverom og garderobe:
Det er totalt fire soverom i boligens hoveddel. På soverommene er det plass til garderobe, seng og eventuelt leksepult. For øvrig er det lagringsplass i flere boder i boligen samt noe lagringsplass i garasjen.

Utleiedel:
Boligen har en utleiedel på ca. 44 kvm med egen inngang. I entréen er det noe plass til yttertøy og sko. Utleiedelen har en åpen stue- og kjøkkenløsning. Det er plass til sofagruppe og tv-løsning. Kjøkkenet fra Norema har hvite fronter, laminat benkeplate og nedfelt kum. Det er montert belysning over benken og avsatt plass for hvitevarer. Badet i utleiedelen er flislagt. Her er det en servantinnredning, frittstående toalett, opplegg for vaskemaskin og et dusjhjørne med innsvingbare dører. I utleiedelen er det totalt to soverom med plass til garderobe / kommode, seng og nattbord. Det er også en stor bod med lagringsplass. Det er gulvvarme i hele utleieleiligheten.

Eksempler på innvendige overflater:
Gulv: Eik, lønn og ask parkett. Flislagt gulv i underetasjen. Laminat i utleiedel.
Vegger: Tapetserte, fliser og panelte.
Himling: Panel og malte slette.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse for hoveddelen datert 07.09.1998.

Oppvarming og teknisk:
Boligen har vannbåren varme i store deler av underetasjen ( bortsett fra boder), 1. etasje og bad 2. etasje. Tilleggsvarmes med ildsted i stuen samt loftstuen, og med panelovner ellers. Boligen har et ventilasjonsrom i 2.etasje. Her er aggregat for balansert ventilasjon plassert. Anlegget er fra byggeåret. Anlegget har ifølge eier varmegjenvinner og kjølemulighet. Teknisk rom har opplegg for vannbåren gulvvarme. Gulvvarme er elektrisk oppvarmet. Her er også varmtvannsbereder, hovedstoppekran, vannmåler, samlestokk og sentralstøvsuger plassert. Rommet har sluk, men ikke tettesjikt. Sluk er kun lekkasjesikring. Det er lagt rør inn i rommet med mulighet for tilkobling av bergvarmeanlegg eller luft-til-vann anlegg. Bergvarmeanlegg krever borring. Boligen har rør i rørsystem med samlestokk i teknisk rom. Varmtvannsberederen er på ca. 200 liter. El-anlegg er oppgradert i 2019 med automater med jordfeilbrytere. Utleiedel har sikringsskap med egen måler og automater fra byggeåret.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Kr. 31 333,84 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er pr. dags dato ikke eiendomsskatt i Nordre Follo kommune.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 81635667

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 763 981,- Som sekundærbolig Kr. 6 350 331,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Følgende punkter har fått TG2 i tilstandsrapporten:

- Drenering: Boligen er oppført på et tidspunkt, hvor dagens anbefalte dreneringsløsninger ble benyttet. Det er synlig dreneringspapp og bygningen har kun en vegg mot terreng. Takrennevann er ført til terreng. Tilstandsgrad på dreneringen er satt ut ifra alder på nedgravd bygningsdel.

- Yttervegger: Alder på kledningen tilsier at behov for stedvis utskifting kan forekomme. Det er observert enkelte bord som er noe værpåvirket, spesielt ned mot vannbrett. Tilstand satt ut ifra alder på utvendig konstruksjon, og forventet vedlikeholdsbehov.

- Balkonger, terrasser ol: Rekkverk balkong 1. etasje trenger noe vedlikehold. Dette har eier planlagt før overtakelse. Tilstandsgrad er satt ut ifra alder på terrassebord, rekkverk og bærende utvendig konstruksjon.

- Sanitærinstallasjoner, generelt - Underetasje / Bad: Badet har dusjhjørne med terskel. Her vil en eventuell lekkasje ikke kunne renne til sluk.
Det er sluk i rom, planlagt som badstue. Vann vil sannsynligvis renne inn her. Tilstandsgrad er satt ut ifra alder på overflater og tekniske installasjoner/ røropplegg eller manglende dokumentasjon på utførelse.

- Sanitærinstallasjoner, generelt - 1. etasje / Bad: Det antas at høy terskel er etablert for tilstrekkelig høyde på membran. Se for øvrig bad 2. etasje ang denne dusjløsningen.

- Sanitærinstallasjoner, generelt - 2. etasje / Bad: Her er dusjhjørne avgrenset med terskel. Denne vil forhindre eventuelt lekkasjevann på utsiden av dusjsone, fra å renne til sluk. Det er høy terskel ut av rommet, og forutsett at membran går helt oppunder terskel, vil badegulvet kunne fylles, og vann renne inn i dusjen før det renner ut av rommet. Det bemerkes allikevel at parkett på utside av badet er noe fuktpåvirket. Eier opplyser at dette er en gammel vannlekkasje fra kondenskar på ventilasjonsanlegg, og kommer ikke fra badet. Tilstandsgrad er satt ut ifra alder på overflater og tekniske installasjoner/ røropplegg eller manglende dokumentasjon på utførelse.

- Sanitærinstallasjoner, generelt - Utleiedel / Bad/vaskerom: Tilstandsgrad er satt ut ifra alder på overflater og tekniske installasjoner/ røropplegg eller
manglende dokumentasjon på utførelse.

- Sanitærinstallasjoner, generelt - 1. etasje / Vaskerom: Vaskerom har full funksjon selv om overflater og løsninger er fra byggeåret.

- Kjøkkeninnredning - Utleiedel / Stue/kjøkken: Tilstand er satt ut ifra generelt inntrykk av innredning, hengsler og tekniske løsninger.

Merk:
- Overflater, generelt: Parkett er noe fuktpåvirket i området ved kjølehjørne og utenfor bad/ teknisk rom i 2. etasje. Det er også noe knirk i deler av etasjen.

- Takkonstruksjoner: Taket er oppført med undertak av Sutakplater. Det er ikke etablert lufting mellom plater og isolasjon. Dette var på oppføringstidspunket benyttet løsning da man anså Sutakplater som diffusjonsåpne. På nyere leggeanvisninger bør det etableres luftespalte.
Det er ikke registrert avvik på grunn av denne løsningen. Det er ikke etablert gulv på kryploftet, og dette er derfor kun inspisert fra loftsluke.

- Kjøkkeninnredning - 1. etasje / Kjøkken: Eier opplyser at det ved et par anledninger har oppstått kondenslekkasje fra kjølehjørne. Dette har ført til en lite svelleskade på innredning og en sprekk i parkettgulvet. Kompressor for kjølehjørne er plassert på loft i garasjen.

- Luftbehandling, generelt - 2. etasje / Ventilasjonsrom: Mekaniske anlegg har en begrenset levetid. Kondensoppsamlingskar er tilkoblet avløp. Her har eier hatt 2 lekkasjer, som er synlig på parkett utenfor rommet. Servise og ettersyn er anbefalt. Takstmann har ikke kompetanse til å tilstandsvurdere aggregatet. Ventilasjon er ikke funksjonstestet.

Eier har opplyst om følgende punkter i egenerklæringsskjemaet:
- Liten sprekk i gulvflis bad underetasje og i gulvflis bad 1. etasje.
- Aquaflis utførte alt arbeid på hovedbad 2. etasje da huset ble bygd i 1998. To mindre bad av ufaglært / egeninnsats.
- Skjevhet/setningsskade hjørne vegg i et soverom 2. etasje.
- Maur i kjøkkenet i utleiedelen. Ble raskt fjernet med maurmiddel.
- Lekkasje fra tak (etasjeskiller i betong) mellom balkong og garasje.
- Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?: Lagt på ny dobbelmembran og sveiset i skjøter. Arbeidet ble utført Gunvaldsen & Sønn AS Blikkenslagerfirma.
- Skiftet ut alle automatsikringer med jordfeilautomater. Arbeidet ble utført av Elektro 1 Eiendom AS.
- El-anlegget ble kontrollert av Nettpartner Arena AS avd. Vinterbro 05.12.2018.
- Kjenner du til om det er foretatt radonmåling?: Ingen funn.
- Tilstandsrapport - befaringsdato 15.03.2021.
1. Har hatt kondenslekkasje fra kjølehjørnet som har ført til en liten svelleskade nederst på sidevegg og sprekk i parkett.
2. Hatt to lekkasjer fra ventilasjonsaggregatet som har medført sprekk på parkett utenfor ventilasjonsrommet. Den første skyldes uteglemt avløpsrør under byggeperioden. Den andre skyldes tilstoppet ventil fra dreneringskaret.
3. Taket ble høytrykksvasket i november 2016 og senere takbehandlet med impregnering i august 2017.
4. Huset ble sist malt i april 2015 - en vegg med to strøk.
5. Full taksjekk/retting med utskifting og tilkapping+festing av taksten i gradrenner, samt retting av taksten ved pipe-grad.
6. Grov- og finfilter er blitt skiftet hvert år i filterboksene tilknyttet ventilasjonsaggregatet.

Eier har opplyst om følgende påkostninger:
- Taksjekk 2015
- Vasket taket sist 2017, med impregnering.
- Malt utvendig 2015, med noe flekkarbeider 2020.
- Ny membran balkong ved vaskerom.

Annet
Eier har opplyst om følgende kostnader:
- Forsikring hus: kr. 5245 pr år.
- Forsikring innbo: kr. 1038 pr år.
- Strømforbruk inkl. utleiedel i 2020: 35872 kWh (årlig forbruk i utleiedelen er ca. 5000 kWh).

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Vei/vann/kloakk
Offentlig vann og avløp. Boligen ligger innerst i offentlig blindvei.

Regulering
Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av situasjonskart og reguleringsplaner med bestemmelser er tilgjengelig i elektronisk salgsoppgave og hos megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
11 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
307 500,- (Dokumentavgift)

323 520,- (Omkostninger totalt)

11 823 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.50 000)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.3 390)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Look (Kr.11 900)
Markedspakke 1 (Kr.15 900)
Oppgjør (Kr.8 900)
Provisjon (Kr.123 000)
Tilrettelegging (Kr.9 900)
Totalt kr. (Kr.227 055)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
84-21-0058

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Ski Eiendomsmegling AS
EIE Ski
Org. nr:818809522
Nordbyveien 27 A
1406 Ski
Tlf: 64 80 97 00, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF Rune Ørndal

Saksbehandlere
Rune Ørndal
EIE Ski
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 45 88 65 00 / E-post: ro@eie.no

EIE Ski
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Dagboveien 1 A
For mer om objektet
Dagboveien 1 A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: