Bilde 1 av Grønlundveien 8Bilde 2 av Grønlundveien 8
Digital salgsoppgave
Grønlundveien 8

1423 Ski • Nordre Follo kommune

Prisantydning

kr 12 000 000

Omkostninger: kr 316 020Totalpris: kr 12 316 020
Ombygget enebolig med fantastisk tomt | Beliggende i blindvei | Seperat utleiedel | Inntil Ski sentrum | Nær skoler
Vis i kartLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
6 soverom
Primærrom (P-ROM)
249 m²
Bruksareal (BRA)
311 m²
Bruttoareal (BTA)
343 m²
Kommunale avgifter
kr 2 322 / Mnd
Prisantydning
kr 12 000 000
Omkostninger
kr 316 020
Totalpris
kr 12 316 020
Byggeår
1917
Tomt
Eiet tomt 1460 m²
Oppdragsnummer
84210055
card-default

Brynjar Netskar

Daglig leder / Eiendomsmegler
Les om Brynjar
Visninger
Tirsdag 11. mai
17:30 - 18:30
Søndag 09. mai
17:30 - 18:30
Meld deg på visning
Prisantydningkr 12 000 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 000 000,-)kr 300 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 14 650,-
  
Totalpris kr 12 316 020
Eiendom
Grønlundveien 8, 1423 Ski

Matrikkel
Gnr. 129 bnr. 43 i Nordre Follo kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 249 kvm, Bruksareal: 311 kvm, Bruttoareal: 343 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
6

Byggeår
1917

Tomt
Eiet tomt 1460 m²

Prisantydning
12 000 000

Totalpris inkl. omkostninger
12 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
300 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 000 000,-))
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

316 020,- (Omkostninger totalt)

12 316 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 27 857,93 pr. år

Eier
Christine Sørlle-skovly Ole Christian Sørlle-Skovly

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling ved Brynjar Netskar har gleden av å presentere Grønlundveien 8! En innholdsrik og strøken enebolig med godkjent utleieleilighet på ca. 48 kvm, stor solrik tomt på ca. 1460 kvm og flotte utearealer. Eneboligen ble oppført i 1917, men den ble påbygget / ombygget i 1965 og 2015. Eiendommen er beliggende i et rolig og barnevennlig område på Hebekk med nærhet til det du vil trenge i hverdagen. Det er kort vei til Hebekk barneskole, Ski sentrum, matbutikker og offentlig kommunikasjon.

Hoveddelen består 5 soverom, 2 stuer, spisestue med åpen kjøkkenløsning, entré, 2 pene bad, toalettrom og flere boder. Leiligheten består av en åpen stue- og kjøkkenløsning, nyere bad / vaskerom, soverom, nyere kjøkken og bod. Utvendig er det flere terrasser og en stor hage med god boltreplass til store og små! Det er parkering på gårdsplassen og det er montert el-bil lader på husveggen.

Velkommen til visning!

<b>Kort fortalt:</b>
- Strøken og innholdsrik enebolig beliggende på Hebekk.
- Godkjent utleieleilighet med stue/kjøkken, soverom, bod og bad/vaskerom.
- Utleieleiligheten har varmekabler i alle gulv unntatt bod.
- Utleieleilighet leies ut for 13000,- pr mnd
- Stor solrik tomt på ca. 1460 kvm med flotte uteplasser.
- 5 soverom i hoveddelen.
- Balanasert ventilasjon med varmegjenvinning.
- 2 stuer i hoveddelen.
- 2 pene bad i hoveddelen samt toalettrom.
- Gravd ut for planlagt basseng under terrasse mot sør-vest.
- Parkering på egen gårdsplass. El-bil lader montert på husveggen.

Parkering
Det er parkeringsmuligheter på egen gårdsplass. Det er montert el-bil lader på husveggen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen er beliggende i et rolig og barnevennlig område på Hebekk med nærhet til det du vil trenge i hverdagen.

Hebekk skole ligger i ca. 12 minutters gangavstand fra boligen noe som legger til rette for en kort og trygg skolevei. Det er også flere barnehager i nærområdet.

Ski er regionssenteret i Follo. Det bor ca. 120 000 mennesker i Follo som gjør at tilbudene er mange og varierte. I Ski sentrum finner man foruten Ski Storsenter, flere offentlige kontorer og en rekke butikker og servicetilbud. Dette gjør Ski til et attraktivt handelsområde. Kinosenter og en rekke restauranter og kaféer er også med på å skape et flott bymiljø. Ski kommune ble kåret til landets beste oppvekstkommune i 2005. Kommunen har nesten 100% barnehagedekning og har for øvrig et meget godt og variert fritidstilbud til barn og unge.

Det er i underkant av 7 minutter å kjøre til badeplass ved Midsjøvannet, og ca. 15 minutter å kjøre til Breivoll som har en flott badestrand langs Bunnefjorden. En liten biltur fra eiendommen ligger Tusenfryd, Norges største fornøyelsespark. For øvrig kan Ski kino og Rådhusteatret i Ski anbefales

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Coop Prix, Meny eller Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger eiendommen ca. 5 minutter unna Ski Storsenter med bil. Senteret er et populært møtested med 145 butikker, restauranter, kino, bibliotek, bowling og legesenter m.m. Vinterbro Senter er også en attraktiv shoppingdestinasjon og ligger ca. 10 minutter unna med bil.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Vilbergveien som ligger ca. 200 meter fra boligen. Det er ca. 12 minutters gange til Ski stasjon og toget tar deg inn til Oslo S på ca. 20 minutter. Follobanen med nytt dobbeltspor er planlagt ferdigstilt i 2022 og reduserer reisetiden til Oslo med tog til ca.11 min.

Bebyggelse
Området består for det meste av villa- og småhus bebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 1460 m²
Tomten er opparbeidet med singlet gårdsplass, steinlagt adkomstveier, gressplen og diverse beplantning. Biloppstillingsplasser i gårdsplass.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med eie eiendomsmegling skilter ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Inneholder
Følgende rom inngår i p-rom:
1.etasje - 145 kvm: Hoveddel (100 m²): Entré, gang, vaskerom/bad, wc-rom, stue og spisestue med åpen kjøkkenløsning. Leilighet(48 m²): Entré, gang, bad, soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.
Innredet loft - 104 kvm: Loftstue, bad og fem soverom.

Resterende er s-rom:
1.etasje - 3 kvm: Bod i leilighet.
Kjeller - 37 kvm: 2 boder.
Kaldtloft - 22 kvm: Kaldtloft.

NB! Kaldtloft er medregnet i boligens sekundærareal, dette grunnet adkomst, gangbart gulv og høydedrag. Deler av kaldtloft er ikke målbart grunnet lav takhøyde, den totale gulvflaten er målt til 49 m². Etablert bod under trapp i 1.etasje.

Byggemåte
Enebolig med separat utleiedel fra 1917 påbygget/ombygget i 1965 og 2015. Gulv på grunn av betong. Grunnmur av betong. Yttervegger og etasjeskillere av trekonstruksjoner. Fasader utført i stående kledning. Takkonstruksjonen er utført i saltaksform kombinert med tilnærmet flat del utvendig tekket med takstein og papp/membran. Profilert/glatt entrédør av tre med glassfelt og Yale elektronisk kodelås til hoveddel samt glatt entrédør av tre til leilighet. Terrassedør med karmer av tre og to-lags glass fra 2015. Vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra 2015, 2017 og 2020. Vinduer med karmer av tre og to-lags vareglass fra ukjent årstall. Kjeller med utvendig adkomst bestående av to boder samt krypkjeller

For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 249 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 311 kvm

Boder
Det er lagringsplass i flere boder i boligen og på kaldtloftet.

Standard
Entré:
Gjennom inngangsdøren kommer du inn i entréen som har lun gulvvarme. Her er det en garderobeløsning slik at du får lagt fra deg yttertøy og sko.

Stue / spisestue:
Stuen er stilfull og vindusflatene i rommet sørger for et lyst og trivelig innemiljø. I rommet er det god plass til flere sittegrupper og tv-løsning. I stuen er det en vedovn som tilfører rommet en varm og lun atmosfære. Ovnen kommer godt med på kjølige høst- og vinterkvelder. I spisestuen er også varmepumpen plassert. Mot kjøkkenet er det naturlig plass til spisebord. Her kan familien innta middagen i fellesskap!

Kjøkken:
Mørk kjøkkeninnredning med profilerte fronter, heltre benkeplate og nedfelt oppvaskkum. Det er flislagt mellom benkeplate og overskap samt montert overskapslys. På kjøkkenet får kokken god arbeidsplass til å tilberede dagens måltider. Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot spisestuen slik at gjestene kan holdes med selskap mens maten tilberedes. I rommet er det integrert stekeovn med nedfelt keramisk koketopp og integrert ventilator tilkoblet avtrekkskanal. Det er avsatt plass for øvrige hvitevarer.

Loftstue:
I loftstuen er det god plass til sittegruppe og tv-løsning. Rommet kommer ypperlig med som en ekstra tv-stue eller eventuelt som et ekstra oppholdsareal til de største barna.

Bad / vaskerom / wc:
I hoveddelen er det to pene bad, ett i hver etasje. Badet i loftsetasjen er fra 2015 og har downlights i himling, flislagt gulv med gulvvarme og flislagte samt glatte malte vegger. Badet er innredet med en vegghengt innredning med heldekkende dobbel servant, overskap med speildører, dusjnisje med to regnfallsdusjer og et vegghengt toalett. Badet / vaskerommet i 1.etasje er fra 2006 med oppgraderinger gjort i 2020 (flis-på-flis gulv samt ny innredning). I rommet er det flislagt gulv med gulvvarme, vegger utført i glatte malte flater og fliser, samt downlights i himling. På badet / vaskerommet er det en vegghengt benkeplate med nedfelt utslagsvask, dusjnisje med glassdører og opplegg for vaskemaskin / tørketrommel. I 1.etasje er det et toalettrom fra ca. 2016 med flislagt gulv og vegger utført i glatte malte flater samt speilplater. På toalettrommet er det en vegghengt innredning med heldekkende servant og et vegghengt toalett.

Soverom og garderobe:
I hoveddelen er det totalt fem soverom. På alle soverommene er det garderobeløsninger og god plass til seng og leksepult. For øvrig er det lagringsplass i flere boder i boligen og på kaldtloftet.

Utleieleilighet:
Boligen har en godkjent utleieleilighet på ca. 48 kvm med egen inngang. I entréen / gangen er det gulvvarme og det er plass til yttertøy og sko i garderobeskapet. I leiligheten er det en åpen stue- og kjøkkenløsning. Det er god plass til sofagruppe og tv-løsning i rommet.  Kjøkkeninnredningen er fra 2016 og har glatte fronter og laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Det er montert kjøkkenplater mellom benkeplate og overskap, samt overskapslys. På kjøkkenet er det avsatt plass for hvitevarer og montert komfyrvakt. Integrert ventilator fra Villavent tilkoblet avtrekkskanal. Kjøkkenet er L-formet som tilrettelegger for god skap- og benkeplass. I innredningen er det tilrettelagt for spiseplass. I utleieleiligheten er det et innbydende bad fra 2016 med downlights i himling, flislagt gulv med gulvvarme og flislagte samt glatte malte vegger. Rommet inneholder en vegghengt innredning med heldekkende servant, speil, dusjnisje med glassdører, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin. Leiligheten har ett soverom med et garderobeskap og god plass til dobbeltseng med nattbord. For øvrig er det lagringsplass i boden i leiligheten.

Utvendig:
Utgang fra entré til sydvest-vendt terrasse på ca. 85 kvm. Her er det meget god plass til å underholde til langt på natt på sommeren! Nordvest-vendt markterrasse på ca. 39 kvm tilknyttet inngangsparti til leilighet. Her er det god plass til hagemøblement og grill. Frittliggende markterrasse på ca. 44 kvm på boligens sydvestlige side. På sommeren kan de voksne nyte solen på terrassene mens barna leker i hagen. I hagen er det god boltreplass til både store og små.


Eksempler på innvendige overflater:
Gulv: Gulvflater belagt med fliser, en-stavs parkett og malt laminat.
Vegger: Vegger utført i glatte malte flater, fliser, tapetserte flater og teglstein.
Himling: Himlingsflater utført i glatte malte flater. Rosset i himling spisestue.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt boligsalgsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 19.04.2021 til tilbygg til enebolig og bruksendring fra garasje til sekundærbolig.

Oppvarming og teknisk:
Boligen er elektrisk oppvarmet kombinert med vedovn i stue og luft-luft varmepumpe plassert i spisestue. Ventilasjon er basert på balansert ventilasjon i hoveddel. Ventilasjon er basert på naturlig ventilasjon med tilluftsventiler i yttervegger i leiligheten. Vannrør av typen rør-i-rør system samt kobber. Fordelerskap for rør-i-rør system er plassert i vegg bad hoveddel samt soverom leilighet. Fordelerstammer for rør-i-rør system plassert i krypkjeller. Høiax varmtvannsbereder på ca. 200 L fra 2016 plassert i krypkjeller samt Høiax varmtvannsbereder på ca. 300 L fra 2018 plassert i bod kjeller. Hovedstoppekran for vann er plassert i bod kjeller. Sentralstøvsuger plassert i krypkjeller med uttak i begge etasjer. Ventilasjon er basert på balansert ventilasjon med aggregat plassert på kaldtloft. Hovedsikringsskap med automatsikringer plassert i bod under trapp samt sekundærskap plassert i leilighet. Hovedsikringens kapasitet er 63A. Boligen har skjult/åpent elektrisk anlegg.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 27 857,93 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er pr. dags dato ikke eiendomsskatt i Nordre Follo kommune.

Forsikring med polisenummer
Tryg Polisenummer: 7272562

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 388 944,- Som sekundærbolig Kr. 5 000 198,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Installert Viken fiber.

Diverse
Følgende punkter har fått TG 2 i tilstandsrapporten:

Bad - Adkomst fra loftstue
- Overflater gulv: Det registreres bomlyd i gulvfliser ved dør, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.

Bad - Leilighet: Adkomst fra gang
- Overflater vegger: Riss/sprekk i flis ved trykk knapp til toalett.

Vaskerom - /bad. Adkomst fra gang
- Slukets tilkomstmulighet for rengjøring: Vannlås i sluk dusjsone er støpt fast, dette vanskeliggjør rengjøring.
- Membran, tettesjikt og sluk (i gulv og vegger) ink. rørgjennomføringer: Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og membran er uoversiktlig, og det kan derfor ikke ved visuell kontroll verifiseres at løsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer.

Kjøkken - Hoveddel
- Vannrør: Vannrørene er ikke plugget mot varerør. Av denne grunn kan eventuelt lekkasjevann fra rør-i-rør system forårsake følgeskader.
- Overflater gulv: Se punkt gulv under øvrige rom.
- Innredning: Benkeplate bærer preg av alder/slitasje.

Kjøkken - Leilighet
- Vannrør: Det er ikke montert automatisk lekkasjestopper for å begrense eventuelle lekkasjer fra vanninstallasjoner.
- Innredning: Kjøkkeninnredningen bærer stedvis preg av slitasje.

Toalettrom (Ikke våtrom) - Adkomst fra gang
- Sanitærutstyr / innredning: Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert.

Øvrige rom - Hoveddel
- Overflater vegger: Tapet har stedvis dårlig vedheft til underlag.
- Overflater gulv: Noe knirk i gulv overgang spisestue/kjøkken.

Innvendige trapper
- Innvendige trapper: TG2 er satt iht NS3600 (som henviser til dagens forskriftskrav) grunnet sikkerhet. Det er kun rekkverk/håndløper på en side.

Etasjeskiller - 1.etasje
- Skjevhetsmåling: Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til 23 mm i stue og 27 mm i spisestue. Målingene er foretatt i en eldre bygning og bør ses i den sammenheng. Skjevheter er mer påregnelige i eldre bygninger enn i nye. Årsaken til skjevhetene er ikke vurdert.

Etasjeskiller - Innredet loft
- Skjevhetsmåling: Det er noe merkbare skjevheter i boligen. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt på 2,0 meter er målt til 10 mm på soverom 3. Målingene er foretatt i en eldre bygning og bør ses i den sammenheng. Skjevheter er mer påregnelige i eldre bygninger enn i nye. Årsaken til skjevhetene er ikke vurdert. Forøvrig ingen merknader i det andre rommet som er målt.

Vinduer/ytterdører
- Vinduer: TG 2 er gitt vinduer med to-lags vareglass i kjeller: Vinduer er av eldre dato og har behov for oppgraderinger/overflatebehandling. Det må forventes høyere varmetap fra disse vinduene sammenlignet med vinduer fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på enkelte vinduer, hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet.

Drenering
- Vann fra yttertak og bortledning: Avløpssystem for takvann er gravet over før tilknytning til kommunalt i gata mellom nr 8 og nr 2. Pågående sak med
Nordre Follo kommune.
- Utvendig terreng, ink fuktsikring av grunnmur: Grunnmursplater mangler klemlist, dette kan medføre utilsiktet fukttilførsel.

Terreng og forstøtningsmurer
- Terrengforhold: Fall ut fra grunnmur kunne med fordel vært større. Dette for å unngå utilsiktede vannansamlinger inn mot grunnmuren.

Merk:
- Veien inn til Grønlundveien 2,4 og 6 er en del av den oppgitte størrelsen på tomta(1460 m²), ved eventuelt utnyttelses grad på dette trekkes fra.
- Overvann/takvann mangler tilkobling til kommunalt nett, grunnet at det er gravet over. Pågående sak med Nordre Follo kommune for avklaring, ref. selger.
- Tomme rør lagt frem til planlagt basseng, utekjøkken og garasje for fremtidig strøm og vann, ref. selger.
- Tilrettelagt for dobbel terrassedør fra kjøkken ut til hage mot nord / utekjøkken.
- Fundamenter: Fundamenter er naturgitt skjult, og det er for øvrig ingen sikre og dokumenterte opplysninger om type fundamenter som huset har.
- Byggegrunn: Byggegrunnens beskaffenhet er ukjent.

Eier har opplyst om følgende punkter i egenerklæringsskjemaet:
- Våtrom AS; nytt bad med ny membran i 2.etg. Det foreligger samsvarserklæring på arbeidene. Arbeidene er byggemeldt og det er mottatt ferdigattest april 2021.
- Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?: Omlegging av avløpsledning. Arbeidet ble utført av Hmb Maskin.
- Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller?: Dette er nylig drenert og rettet. Brudd på overvannsledning i vei etter eldre gravearbeider.
- Råte i bjelke i etasjeskille 1.etg. Er utbedret april 2021.
- Borebille angrep på stubbloftsplank og bære bjelke. Utbedret april 2021.
- Skiftet kledning og vinduer, samt etterisolering. Arbeidet ble utført av Nerius Bygg AS.
- Nytt sikringsskap, inntaksskabel og skap. Nytt el-anlegg. Arbeidet ble utført av Akershus Elektro AS. Akershus elektro sluttkontroll utført.
- Elbil lader montert.
- Byggemeldt og godkjent utleiedel.
- Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen?: Bruksendring på garasje til leilighet.
- Er innredningen/utbyggingen godkjent hos bygningsmyndighetene?: Byggemeldt og godkjent med ferdigattest.
- Kjenner du til andre forhold av betydning som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)?: Avtale om overvann fra Grønlundveien 6.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Det foreligger en samtykkeerklæring mellom eier av Grønlundveien 8 og eier av Grønlundveien 6 vedrørende samtykke til at nabo i Grønlundveien 6 har tilknyttet drensrør for overvann til drensrør på Grønlundveien 8 eiendom. Det er tillatt ett tilknytningspunkt og er begrenset til overvann fra grunn på eiendommen langs eiendomsgrense.

Det foreligger også en avstandserklæring mellom eiere av Grønlundveien 6 og 8, hvor eier av Grønlundveien 6 samtykker til at eier av Grønlundveien 8 kan plassere nedsenket basseng nærmere nabogrensen enn 4 meter. Samtykket begrenses til 0,5 meter fra felles grense.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vann og avløp. Veien inn til Grønlundveien 2,4 og 6 er en del av den oppgitte størrelsen på tomta(1460 m²), denne veien er privat. Grønlundveien med adkomst via Nordbyveien er kommunal.

Regulering
Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av situasjonskart og reguleringsplaner med bestemmelser er tilgjengelig i elektronisk salgsoppgave og hos megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Bak Hebekk skole er det plan under arbeid. "Formålet med planen er å legge til rette for utbygging av omsorgsboliger, barnehage og boliger. Planområdet har tidligere vært brukt som skoleområde for Follo barne- og ungdomsskole, og formålet er i hovedsak i tråd med kommuneplan for Nordre Follo, der området er avsatt til offentlig/privat tjenesteyting", ref. brev MELDING OM IGANGSETTING AV REGULERINGSARBEID, NORDRE FOLLO KOMMUNE GBNR 129/477 og del av 129/389.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
12 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
300 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 000 000,-))
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

316 020,- (Omkostninger totalt)

12 316 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.3 390)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Look (Kr.11 900)
Markedspakke 1 (Kr.15 900)
Oppgjør (Kr.8 900)
Provisjon (forutsatt salgssum: 12 000 000,-) (Kr.90 000)
Tilrettelegging (Kr.9 900)
Totalt kr. (Kr.144 055)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
84-21-0055

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Ski Eiendomsmegling AS
EIE Ski
Org. nr:818809522
Nordbyveien 27 A
1406 Ski
Tlf: 64 80 97 00, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler Brynjar Netskar

Saksbehandlere
Brynjar Netskar
EIE Ski
Daglig leder / Eiendomsmegler
Mob: 91 82 99 32 / E-post: bne@eie.no

EIE Ski
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Bilde 3 av Grønlundveien 8
For mer om objektet
Grønlundveien 8

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: