Bilde 1 av Kjeppestadveien 18 Bilde 2 av Kjeppestadveien 18
Digital salgsoppgave
Kjeppestadveien 18

1400 Ski • Nordre Follo kommune

Prisantydning

kr 6 950 000

Omkostninger: kr 187 769Totalpris: kr 7 137 769
Nyrenovert enebolig med flott tomt. Romslig dobbelgarasje med ekstra bod. Gangavstand til "alt".
Vis i kart Last ned salgsoppgave
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
141 m²
Bruksareal (BRA)
181 m²
Bruttoareal (BTA)
202 m²
Kommunale avgifter
kr 738 / Mnd
Prisantydning
kr 6 950 000
Omkostninger
kr 187 769
Totalpris
kr 7 137 769
Byggeår
1955
Tomt
Eiet tomt 1108 m²
Oppdragsnummer
84200057
card-default

Rune Ørndal

Eiendomsmegler MNEF
Les om Rune
Prisantydning kr 6 950 000,-
Pantattest kjøper kr 199,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 950 000,-) kr 173 750,-
Boligkjøperpakke Buysure (valgfritt) kr 12 650,-
   
Totalpris kr 7 137 769
Eiendom
Kjeppestadveien 18, 1400, Ski

Matrikkel
Gnr. 135 bnr. 81 i Nordre Follo kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 141 kvm, Bruksareal: 181 kvm, Bruttoareal: 202 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
1955

Tomt
Eiet tomt 1108 m²

Prisantydning
6 950 000

Totalpris inkl. omkostninger
6 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
173 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 950 000,-))
12 650,- (Boligkjøperpakke Buysure (valgfritt))

187 769,50 (Omkostninger totalt)

7 137 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 8 856,50 pr. år De kommunale avgiftene vil variere ut ifra vannforbruk.

Parkering
Ja.

Beskrivelse
Eie eiendomsmegling ved Rune Ørndal har gleden av å presentere Kjeppestadveien 18. En innbydende enebolig over 2 plan + kjeller med nytt bad og kjøkken, tidsriktige fargevalg, solrik terrasse og hage. Boligen ble oppført i 1955, men den har blitt omfattende oppgradert det siste året. Eiendommen ligger i sentrum med alle servicetilbud i umiddelbar nærhet. Det er også nærhet til barne- og ungdomsskolen, videregående skole, offentlig kommunikasjon samt Ski Idrettspark.

Stuen har blitt åpnet opp slik at kjøkkenet ligger i åpen løsning. I stuen er det gode møbleringsmuligheter og godt med lysinnslipp fra vindusflatene. Videre har boligen et flott kjøkken med barløsning, moderne baderom, tre toalettrom, separat vaskerom, koselig loftstue og 3 soverom. Det er utgang til den solrike terrassen fra stuen og det er god boltreplass til både store og små i hagen. Parkering foregår i dobbelgarasjen samt på egen tomt.


Kort fortalt:
- Innbydende enebolig over 2 plan + kjeller.
- Omfattende oppgraderinger det siste året.
- Umiddelbar nærhet til Ski storsenter, videregående skole, offentlig kommunikasjon samt Ski Idrettspark.
- Nærhet til barne- og ungdomsskole.
- Solrik terrasse på ca. 40 kvm.
- Hage med god boltreplass.
- Åpen stue- og kjøkkenløsning i stilrene farger.
- Gode møbleringsmuligheter i stuen.
- Stilig peisovn i stuen.
- Flott, nytt kjøkken med barløsning.
- Koselig loftstue.
- Moderne, nytt bad.
- 3 toalettrom.
- Separat vaskerom.
- 3 soverom.
- Gulvvarme i hele 1.etasje.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Parkering i dobbelgarasjen og på egen tomt.

Beliggenhet
Eiendommen har en sentrumsnær beliggenhet rett ved Ski sentrum med alle servicetilbud i umiddelbar nærhet. Det er også nærhet til barne- og ungdomsskolen, videregående skole, offentlig kommunikasjon samt Ski Idrettspark.

Ski er regionssenteret i Follo. Det bor ca.120 000 mennesker i Follo som gjør at tilbudene er mange og varierte. I Ski sentrum finner man foruten Ski Storsenter, flere offentlige kontorer og en rekke butikker og servicetilbud. Dette gjør Ski til et attraktivt handelsområde. Kinosenter og en rekke restauranter og kaféer er også med på å skape et flott bymiljø. Ski kommune ble kåret til landets beste oppvekstkommune i 2005. Kommunen har nesten 100% barnehagedekning og har for øvrig et meget godt og variert fritidstilbud til barn og unge.

Det tar i underkant av 5 minutter å kjøre til badeplass ved Midsjøvannet, og ca. 15 minutter å kjøre til Breivoll som har en flott badestrand langs Bunnefjorden. En liten biltur fra eiendommen ligger Tusenfryd, Norges største fornøyelsespark. For øvrig kan Ski kino og Rådhusteatret i Ski anbefales.

<b>Servicetilbud</b>
Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Meny, Coop Extra og Rema 1000 som ligger i nærheten av boligen. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger eiendommen ca. 400 meter unna Ski Storsenter. Senteret er et populært møtested med 145 butikker, restauranter, kino, bibliotek, bowling og legesenter m.m. Vinterbro Senter er også en attraktiv shoppingdestinasjon og ligger ca. 10 minutter unna med bil.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Løkkåsveien som ligger ca. 150 meter fra boligen. Nærmeste togstasjon er Ski togstasjon og toget tar deg inn til Oslo s på ca. 20 minutter. Follobanen med nytt dobbeltspor som er planlagt ferdigstilt i 2022 reduserer reisetiden til Oslo med tog til ca.11 min.

Bebyggelse
Området består for det meste av villa- og småhus bebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 1108 m²

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med eie eiendomsmegling skilter ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Inneholder
Følgende rom inngår i p-rom:
<b>Kjeller - 25 kvm:</b> Trapperom / gang, vaskerom og wc.
<b>1.etasje - 68 kvm:</b> Entré, gang, stue, kjøkken og bad.
<b>2.etasje - 48 kvm:</b> Gang, 3 soverom, loftstue og wc. NB! Etasjen er ikke fult målbar på grunn av takhøyde/ skrå himling.

Resterende rom er s-rom:
<b>Kjeller - 40 kvm:</b> Verksted og 3 boder.

NB! Kjeller fremstår som en råkjeller. Det er likevel valgt å registrere wc, vaskerom og gang som P-rom. Takhøyde er målt til 195-200 cm.

Byggemåte
Enebolig oppført ca. 1955 med kjeller og 2 etasjer. Boligen er oppført på leirgrunn, uten kappilærbrytende sjikt ( plastduk). Yttervegger av mur,
innvendig pusset. Råkjeller med murte og pussede yttervegger mot terreng. Trebjelkelag mellom etasjene og yttervegger i tradisjonelt reisverk. Yttervegger er senere etterisolert og har nyere kledning. Isolerglassvinduer i malte trekarmer. Sperretak, utvendig tekket med betongtakstein. Utvendig ble boligen oppgradert ca. 1995. Yttervegg mot veien er lydisolert utvendig med dobbel gipsplater bak kledning. Det er et kaldt loft med adkomst via loftsluke i gangen 2. Etasje.

For ytterligere informasjon om byggemåte se vedlagt tilstandsrapport utført av takstmann Stein Haugen datert 22.04.2020. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 141 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 181 kvm

Boder
Det er lagringsplass i 3 boder i kjelleren, i bod i garasjen med utvendig adkomst samt i redskapsboden på tomten.

Standard
<b>Entré</b>
Godt innenfor boligens dørstokk kommer du inn i entréen. Her er det lysmalte vegger og flislagt gulv med gulvvarme. I entréen er det et garderobeskap med god oppbevaringsplass til yttertøy og sko.

<b>Stue</b>
Boligen har en romslig stue som har blitt åpnet opp slik at kjøkkenet ligger i åpen løsning. Det er gode møbleringsmuligheter i rommet med god plass til sofagruppe og tv-møblement. I stuen er det en ny, stilig og moderne peisovn med glass på tre sider. Peisovnen gir rommet en varm og lun atmosfære og den varmer godt på kjølige kvelder. Mot kjøkkenet er det naturlig plass til spisebord. Her kan du invitere til middagsbesøk! Fra stuen er det utgang til den solrike terrassen på ca. 40 kvm. Her er det god plass til grill og sittegrupper. På sommeren er det bare å invitere venner og familie på grilling i solen!

<b>Kjøkken</b>
Nytt, flott kjøkken fra Ikea med hvite, slette fronter og integrerte håndtak, laminat benkeplate og underlimt sort kum. Kjøkkenet er u-formet med skuff i skuff og det er meget god benkeplass til å tilberede dagens måltider. Det er en praktisk barløsning som vender mot spiseplassen som gir ekstra sitteplasser og hvor frokosten kan inntas på morgenkvisten. På kjøkkenet er det en flislagt vegg og downlight belysning. Det er integrert koketopp i rommet og komfyr samt mikrobølgeovn i høyskap.

I tillegg til integrerte hvitevarer, medfølger kun hvitevarer som står beskrevet i salgsoppgaven.

<b>Loftstue</b>
I 2.etasje er det en koselig loftstue med plass til sittegruppe og eventuelt tv. Her kan man lage en ekstra tv-stue til de største barna slik at de får et rom å trekke seg tilbake til når vennene er på besøk.

<b>Bad / wc</b>
Boligen har et nytt og moderne flislagt bad med dusjnisje og tidsriktige sorte detaljer, gulvvarme og downlights i himling. Badet er innredet med en sort servantinnredning med heldekkende servant og stikkontakt i skuff, badekar, dusjhjørne med innfellbare glassdører og et vegghengt toalett. Det er i tillegg to toalettrom i boligen, ett i kjelleren og ett i 2.etasje. Toalettrommet i kjelleren er et meget enkelt wc med betonggulv og pussede murvegger. Toalettrommet i 2.etasje er nytt og inneholder et vegghengt toalett, speilskap og servantinnredning. Rommet har malte vegger og laminatgulv. Det er panelovn og avtrekksvifte i yttervegg.

<b>Vaskerom</b>
I kjelleren er det et separat vaskerom med betonggulv og pussede murvegger. Nytt vannfordelingsskap, vanninntak, vannmåler og varmtvannsbereder er plassert her. I rommet er det nytt sluk og opplegg for vaskemaskin.

<b>Soverom og garderobe</b>
Det er totalt tre soverom i boligen. På soverommene er det garderobeskap og god plass til seng og eventuelt leksepult. For øvrig er det lagringsplass i tre boder i kjelleren, i bod i garasjen med utvendig adkomst samt i redskapsboden på tomten.

<b>Eksempler på innvendige overflater:</b>
Gulv: Parkett, laminat, og fliser.
Vegger: Malte slette vegger, noe malt panel og fliser.
Himling: Malte slette og malt panel.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport utført av takstmann Stein Haugen datert 22.04.2020.

Ferdigattest
Det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på denne eiendommen i Ski kommune sine arkiver. Det er ikke uvanlig for eiendommer fra denne byggeperioden.

<b>Oppvarming og teknisk</b>
Boligen blir oppvarmet med gulvvarme på baderom, entré, varmefolie i gang, stue / kjøkken, ildsted i stuen og elektriske panelovner for øvrig. Boligen har mekanisk punkt-avtrekk. Ventilasjonen er basert på avtrekk fra baderom og kjøkken med til luft via ventil i vegg/ vindu på oppholds- og soverom. Det er I tillegg montert avtrekksvifte på wc og loft. Varmtvannsberederen (2018) er på 250 liter. Røropplegg er oppgradert i forbindelse med oppussing av bad, wc og kjøkken. Røropplegg på vaskerom er også skiftet, ref. eier. Sikringsskapet har automatsikringer. Store deler av el-opplegget er oppgradert. Det er ny innmat i sikringsskap og det er gulvvarme i hele 1. Etasje. Omfattende bruk av downlight belysning. Det er klargjort for utvidelse av el anlegg i kjeller. Det foreligger samsvarserklæring på utførte el-arbeider, ref. eier.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Kr. 8 856,50 pr. år De kommunale avgiftene vil variere ut ifra vannforbruk.

Eiendomsskatt
Det er pr. dags dato ikke eiendomsskatt i Nordre Follo kommune.

Forsikring med polisenummer
Sparebank 1 Nord-Norge Polisenummer: 19913445

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 988 498,- Som sekundærbolig Kr. 3 558 594,-

Parkering
Det er parkering i dobbelgarasjen som har plass til 2 biler, samt på egen tomt. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Tekniske installasjoner:
Det er installert fibernett i boligen. Nytt abonnement må tegnes av ny eier. Det ligger guidekabel til robotgressklipper i hagen. Robotgressklipper følger ikke med.

Diverse
Følgende punkter har fått TG 2 i tilstandsrapporten utført av takstmann Stein Haugen datert 22.04.2020:
- Grunn og fundamenter, generelt: Både gulv og vegger har vært utsatt for fukt. Det er drenert rundt deler av boligen, med det må påregnes noe kapillært sug opp i kjellergulvet.
- Drenering: Boligen har ny drenering på tre sider. Det er fuktmerker på innvendige kjellervegger, men disse er stort sett fra før drenering ble utbedret. Det må allikevel påregnes noe kapillært sug fra grunn. Denne er ført ut i offentlig nett ute i veien.
- Ytterdører og porter: Ytterdør kan ved varmt vær, og når sola har stått på, være noe vanskelig å få låst. Tilstandsgrad er satt ut ifra alder på isolerglass, karm og mekanisme.
- Takkonstruksjoner: Etter at huset ble etterisolert, ble luftsirkulasjon på loftet hemmet. Dette har ført til fuktpåvirket panel undertak. Det er nå montert en avtrekksvifte for å skape sirkulasjon. Takbord var ved befaringen helt tørre. Undertaket har funksjon, men det er viktig å etterse at det er god sirkulasjon og tørk, for at ikke taket skal ta skade. Tilstand er satt ut ifra generell tilstand og eventuelt synlige skader.
- Innvendig lakkert furutrapp med trerekkverk: Kjellertrapp er slitt.

Merk:
- Gammel septiktank er ikke fylt med grus.
- Vinduer: Det kan se ut som det er lagt på en plastfilm inne i vinduene. Denne har på enkelte vinduer krøllet seg langs kanten på vindusrammen. Vinduene har full funksjon. Avviket er kun kosmetisk.
- Utvendige beslag: akfotbeslag ned mot takrenne har flasset noe. Dette er kun kosmetisk.
- Pipe over taket er murt opp på nytt i forbindelse med omlegging av taket.
- Frittbærende dekker: Det er ikke målt avvik i overflater over 15 mm, men det er noe svikt når man går over gulvet.
- Vaskerom: Det er lagt opp nytt røropplegg og sluk i gulvet er skiftet. Det er betonggulv uten tettesjikt, og sluket er en lekkasjesikring. Sluket ligger heller ikke på gulvets laveste punkt. Ved oppussing av rommet vil man avrette gulvet med riktig fall til sluk, ref.eier. I forbindelse med oppgradering av røropplegget, har det oppstått en lekkasje fra varmtvannsberederen. Dette skal utbedrede med å montere en trykktank, for å utligne trykket i anlegget. Dette vil bli gjort før overtakelse. Det må tidvis påregnes noe høy fuktighet i rommet. Det er veggventiler i yttervegg.


Boligen er omfattende oppusset i 1. og 2. Etasje 2019/20 og eier har opplyst om følgende påkostninger:
- Pusset opp gang med fliser, slette vegger, senket himling med downlight.
- Stue kjøkken med parkett, varmefolie slette overflater, downlight belysning.
- Åpnet opp mellom stue kjøkken og ny kjøkkeninnredning.
- Nytt flislagt bad.
- Skiftet innvendige dører.
- Malt trapperom.
- 2 etasje er malt, ominnredet med ny inndeling av rom. Nye gipsvegger, malte slette.
- Etablert wc, 2. etasje
- Oppgradert el-anlegg, med ny innmat i sikringsskap, brytere og kontakter.
- Nytt røropplegg, rør i rør og waterguard system med føler på kjøkken og wc.

Boligen fikk av forrige eier oppgraderinger utvendig ca. 1995:
- Drenering 3 sider.
- Etterisolert og ny kledning.
- Energiglassvinduer.
- Lydisolert ut mot veien.
- Betongtakstein
- Utvendig oljetank fjernet.

Eier har opplyst om følgende produkter angående oppussingen:

Bad:
Badekar: Neptun Designbad - Barcelona
Kran og dusjgarnityr til badekar: Vikingbad
Toalett: Villeroy Boch toalett
Sisterne og spyleknapp: Tece (Seal bag)
Dusjbatteri og dusjdører: Vikingbad
Dusjgarnityr: Vikingbad
Vask: Vikingbad
Kran til vask: Tapwell


WC 2. etasje:
Toalett: Villeroy boch
Sisterne og spyleknappknapp: Tece (Seal bag)
Kran: Tapwell

Stue:
Gulv: 1 stav parkett - Kährs Eik antium
Peis: Nordpeis Praha

Kjøkken:
IKEA - VOXTORP

2. etasje:
Gulv: Pergo Chalked nordic oak

Vaskemaskin, tørketrommel og frittstående fryseskap i kjeller medfølger ikke ved salg.

Annet
Eier opplyser om et gjennomsnitt i strømkostnader på kr. 2500 pr mnd. Ca. 1000 pr mnd sommer / ca. 3000-3500 pr mnd vinter

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Vei/vann/kloakk
Offentlig vann og avløp. Boligen ligger inntil offentlig vei.

Regulering
Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av situasjonskart, målebrev og reguleringsplaner med bestemmelser er tilgjengelig i elektronisk salgsoppgave og hos megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
173 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 950 000,-))
12 650,- (Boligkjøperpakke Buysure (valgfritt))

187 769,50 (Omkostninger totalt)

7 137 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tilrettelegging (Kr.9 900)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Visningshonorar (Kr.2 500)
fornying finn (Kr.500)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.3 390)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Markedspakke 1 (Kr.15 900)
Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 6 950 000,-) (Kr.250 200)
Oppgjørshonorar (Kr.8 900)
Totalt kr. (Kr.292 855)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
84-20-0057

Internett
www.eie.no

Eier
Morten Jensen Mia Le

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og Boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Ski Eiendomsmegling AS
Eie Ski
Org. nr:818809522
Nordbyveien 27 A
1406 Ski
Tlf: 64 80 97 00, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF Rune Ørndal

Saksbehandlere
Rune Ørndal
Eie Ski
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 45 88 65 00 / E-post: ro@eie.no

Eie Ski
/

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF Rune Ørndal
Mobil: 45 88 65 00
E-post: ro@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.