Bilde 1 av Langårdsveien 22Bilde 2 av Langårdsveien 22
Digital salgsoppgave
Langårdsveien 22

1404 Siggerud • Nordre Follo kommune

Prisantydning

kr 7 450 000

Omkostninger: kr 202 270Totalpris: kr 7 652 270
Stor og innholdsrik enebolig/ generasjonsbolig | Idyllisk og landlig | Solrik tomt på 2.7 mål | Nær Oslo.
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned salgsoppgaveVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
2 soverom
Primærrom (P-ROM)
219 m²
Bruksareal (BRA)
230 m²
Bruttoareal (BTA)
230 m²
Kommunale avgifter
kr 763 / Mnd
Prisantydning
kr 7 450 000
Omkostninger
kr 202 270
Totalpris
kr 7 652 270
Byggeår
1961
Tomt
Eiet tomt 2766 m²
Oppdragsnummer
84230091
card-default

Nofel Alexander Aarsteinsen

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Nofel
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 7 450 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 450 000,-)kr 186 250,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 14 650,-
  
Totalpris kr 7 652 270
Eiendom
Langårdsveien 22, 1404 Siggerud

Matrikkel
Gnr. 102 Bnr. 49 i Nordre Follo kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 219 kvm, Bruksareal: 230 kvm, Bruttoareal: 230 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1961

Tomt
Eiet tomt 2766 kvm

Prisantydning
7 450 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Lars Erik Bergersen Takstdato: 12.06.23 12:35

Totalpris inkl. omkostninger
kr 7 450 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 186 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 450 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 187 620,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 637 620,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 652 270,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 9 148 pr. år

Eier
Lars Thoresen

Beskrivelse
Velkommen til Langårdsveien 22 i Østmarka - en boligeiendom utenom det vanlige! Bor du i byen og ønsker deg nærmere marka, rolige omgivelser og gode turmuligheter? Har du et ønske om å bytte ut leilighet og byliv med stor tomt og flott natur i umiddelbar nærhet? Da er dette den perfekte boligen for deg! Et koselig hus med marka rett utenfor døren, kun 500 meter fra Oslo-grensa. Eiendommen ligger usjenert og tilbaketrukket til, men har likevel kun 20 minutters kjøretur til Oslo sentrum og kort vei til sentrale fasiliteter. Eiendommen består av enebolig med uthus beliggende på Siggerud i Ski kommune. Det er gang- og sykkelsti til Siggerud hvor det er barne- og ungdomsskole, idrettsplass og barnehage. Servicemuligheter med dagligvareforretning i lokalområdet. 25 minutters kjøretur til Ski sentrum med Ski Storsenter som tilbyr alt innen shopping og caféer/spisesteder, kinosenter m.m. Det er offentlig kommunikasjon med buss til både Oslo og Ski og nærmeste bussholdeplass ligger ca. 800 meter unna. Området har mange flotte fiskevann, og med vannene følger også gode bade- og padlemuligheter. Rolandsjøen og Sværsvann ligger kun ti minutters gange fra boligen. Det er også kort vei til Krokhol Golfklubb med 18 hulls golfbane og svømmehall på Lambertseter. Siggerud IL kan tilby både all idrett, bordtennis, fotball, håndball, friidrett og orientering. Ved Siggerudhallen starter bl.a. en kupert lysløype med mulighet for å gå 2-5 kilometer. Stedet har i tillegg egen klatreklubb og skolekorps.

Parkering
Egen parkering og garasje.

Beliggenhet
Solrik og flott enebolig rett utenfor Oslogrensa på Siggerud, ved naturskjønne Rolandsjøen i nærheten av marka. Eiendommen har en fredelig og naturskjønn beliggenhet tilgrensende marka og idylliske badevann. Her finner man endeløse tur- og rekreasjonsmuligheter i umiddelbar nærhet, med flotte turmuligheter sommer og vinter. Ellers kan Østmarka og Sørmarka tilby mange flotte turisthytter, stier og flere fiskevann m.m. som man kan utforske etterhvert. I nærmiljøet har man gode muligheter til alt fra bading, padling, fotturer, sykling, jakt / fiske og skiturer.

Kort biltur til Senter syd Mortensrud og Ski storsenter, hvor det er en rekke butikker og servicetilbud. Nærmeste matbutikk er Joker Klemetsrud som ligger ca. 8 minutters kjøring fra eiendommen. Det er ca. 10 minutters kjøring til Havaristen. Et par minutters gange til bussholdeplass, med god forbindelse til Oslo og Ski. Ca. 20 min med bil til Oslo. Ca. 20 minutter med bil til Ski sentrum. til Siggerud hvor det er barne- og ungdomsskole, idrettsplass og barnehage. Området har mange flotte fiskevann, og med vannene følger også gode bade- og padlemuligheter. Rolandsjøen og Sværsvann ligger kun ti minutters gange fra boligen. Det er også kort vei til Krokhol Golfklubb med 18 hulls golfbane og svømmehall på Lambertseter. Siggerud IL kan tilby både all idrett, bordtennis, fotball, håndball, friidrett og orientering. Ved Siggerudhallen starter bl.a. en kupert lysløype med mulighet for å gå 2-5 kilometer. Stedet har i tillegg egen klatreklubb og skolekorps.

Bebyggelse
Området består for det meste av villa- og småhus bebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 2766 kvm

Adkomst
Fra Oslo: Følg E6 i retning Gøteborg og ta av til høyre ved avkjørsel mot Enebakk, Holmlia, Bjørndal og Klemetsrud. Ta deretter til venstre i første rundkjøring og til høyre i neste. Følg veien rett frem i siste rundkjøring. Fra hovedveien ta til venstre inn Rolandveien. Deretter hold til venstre inn på Langårdsveien. Det vil bli skiltet med EIE visningskilt ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Inneholder
Kjeller: Entré/gang, bad, gang, vaskerom, kjøkken, kjellerstue og rom benyttet som soverom.

1.etasje: Entré, kontor, bad, to soverom, stue og kjøkken. Loftsetasje: Rom benyttet som kontor og rom benyttet som soverom.

Garasje med hobbyrom og lager.

Byggemåte
Enebolig beliggende på Siggerud, Nordre Follo kommune. Skrånende tomt opparbeidet med singlet/gruset gårdsplass/adkomstvei, gressplen, trær og diverse beplantning. Boligen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur av lettklinkerblokker samt sparesteinsmur. Yttervegger og etasjeskillere av trekonstruksjoner. Fasader utført i stående trekledning. Takkonstruksjon utført i saltaksform utvendig tekket med takstein(taket er besiktiget fra bakkeplan). Boligen har profilert/glatt ytterdør i kjeller med karmer av tre. Vinduer i kjeller med karmer av tre og to-lags glass fra byggeår, ukjent årstall samt 2018. Profilerte entrédør i 1.etasje med karmer av tre, gassfelt og kodelås. Terrassedør med karmer av tre og to-lags glass fra 2022. Vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra 1981, 1984, 1998 og 2022. Vinduer i loftsetasje med karmer av tre og to-lags glass fra 1998.

Boligen er elektrisk oppvarmet kombinert med vedfyring og varmepumper. Bolig over to plan samt loftsetasje bestående av innredet og uinnredet del. Kjeller består av entré/gang, bad, vaskerom, kjøkken, rom benyttet som soverom, gang og kjellerstue. Utgang fra entré/gang til syd-vestvendt terrasse på ca. 38 m². 1.etasje består av entré, kontor, to soverom, bad, stue og kjøkken. Utgang fra stue til delvis overbygget syd-vestvendt terrasse på ca. 27 m². Loftsetasje består av rom benyttet som soverom, rom benyttet som kontor og uinnredet loft. Frittstående dobbel garasje med elektriske leddporter samt innredet loftstue over garasje.

Følgende punkter har fått TG2 i tilstandsrapporten:

Våtrom - Bad i kjeller:
Ventilasjon: Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk. Redusert luftutskiftning.
Overflater vegger: Misfarging påvist på flisfuger i dusjsonen. Fuger bør rengjøres.

Våtrom - Bad i 1.etasje:
Ventilasjon: Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert. Fører til redusert avtrekkseffekt når døren er lukket. Lufttilførsel bør etableres. Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk. Redusert luftutskiftning. Mekanisk avtrekk bør etableres.

Vannrør er vurdert til å ha en alder som tilsier begrenset/usikker restlevetid.
Overflater vegger:  Elastiske flisfuger har stedvis manglende vedheft. Fuger bør fornyes.
Overflater gulv: Elastiske flisfuger har stedvis manglende vedheft. Misfarging påvist på flisfuger. Fuger bør rengjøres/fornyes.

Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Tettesjiktet har en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. Rommets lekkasjesikkerhet kan derfor ikke verifiseres, eventuelt bør nytt tettesjikt etableres.

Kjøkken - Kjøkken i kjeller:

Ventilasjon: Det er kun kullfilter og ikke separat avtrekk fra rommet. Dette kan medføre økt fuktbelastning i boligen. TG2 i henhold til NS 3600.

Overflater vegger: Finish arbeid bærer stedvis preg av ikke fagmessig utførelse.

Kjøkken - Kjøkken 1.etasje:
Vannrør er vurdert til å ha en alder som tilsier begrenset/usikker restlevetid.
Overflater vegger: Vegoverflater har stedvis behov for oppgraderinger.
Overflater gulv: Laminatgulv har stedvis noe bruksslitasje.
Innredning: Kjøkkeninnredningen bærer preg av alder og stedvis bruksslitasje.

Øvrige rom:
Ventilasjon (gjelder kun for P-ROM): Ventilasjon vurderes med fordel å kunne vært bedre.
Overflater gulv: Gulvflater har stedvis noe bruksslitasje. Stedvis noe knirk i gulvflater i stue.

Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje)
Ventilasjon (gjelder kun for P-ROM): Klaffventiler stedvis i vegg. Usikker tilluftløsning. Anbefaler mer kontrollerbar ventilering.
Overflater vegger: Vegoverflater bærer stedvis preg av alder og tilstand.
Overflater himling: Himlingsflater bærer stedvis preg av alder og tilstand.
Overflater gulv: Gulvflater bærer stedvis preg av alder og tilstand.

Konstruksjoner (tilfarergulv, himling og vegger): Etasjen har vegger under bakkenivå som er utlektet fra grunnmuren. Ut i fra alder på drenering, vurderes denne konstruksjonen å ha en fuktrisiko selv om synlige skader ikke er observert. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Innerdører: Enkelte innerdører bærer preg av alder og tilstand.

Loft - innredet
Ventilasjon (gjelder kun for P-ROM): Kun tilluftventil i vindu. Tilfredsstillende ventilasjon bør etableres.
Overflater gulv: Stedvis noe bruksslitasje på gulvoverflater.

Konstruksjonsoppbygging: Konstruksjonen er delvis lukket, og det er ikke kjent hvordan oppbyggingen er utført. Erfaringsmessig betraktes slike konstruksjoner som risikokonstruksjoner blant annet med tanke på fukt-/kondensproblematikk. Det er ikke observert skader eller symptomer på skader, men skader kan ikke utelukkes. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at tiltak kan iverksettes ved behov. TG2 er valgt for å belyse risiko.

Innerdører: Terrassedør med glassfelt bærer preg alder.

Ildsteder / skorsteiner innvendig. (Omfatter ikke funksjonalitet og innvendig pipeløp)

Skorsteiner inne i boligen: Det er på befaringstidspunktet ikke observert skader av større betydning på pipe, TG2 settes grunnet alder.

Iinnvendige trapper: Trappenes bruksflater bærer preg av slitasje. Overflater må fornyes.
TG2 er satt iht NS3600 (som henviser til dagens forskriftskrav) grunnet sikkerhet. Det er kun rekkverk/håndløper på en side. TG 2 i henhold til NS 3600.(Gjelder trapp fra 1.etasje til kjeller).

Etasjeskiller - Kjeller: Skjevhetsmåling Det er målt noe skjevheter i etasjen. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til ca 25 mm på kjøkken. Forøvrig ingen merknader i det andre rommet som er målt.

Etasjeskiller - Loftsetasje: Skjevhetsmåling Det er målt noe skjevheter i etasjen. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til ca 23 mm på kjøkken. Forøvrig ingen merknader i det andre rommet som er målt.

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom):

Varmtvannsbereder (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): Sikkerhetsventil mangler kontrollert avrenning til avløp. Krever oppfølging med jevnlig
ettersyn.

Vannrør (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom):  TG2 er valgt på vannrør i boligen som er fra 1998 og eldre. Tilstandsgrad er satt ut fra alder og materialvalg. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Hoved stoppekran er vurdert til å ha en alder som tilsier begrenset/usikker restlevetid.

Avløpsrør. (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): TG2 er valgt på avløpsrør i boligen som er fra husets opprinnelige byggeår. Tilstandsgrad er satt ut fra alder og materialvalg. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Kommentar til areal

Rom benyttet som soverom i kjeller er vurdert til å ha en størrelse/utforming som avviker fra tiltenkt funksjon. Det er ikke kjent om rommet er godkjent og det er heller ikke tatt stilling til om dette lar seg gjøre.

Arealet er omtalt i rapporten etter dagens bruk. Det gjøres spesielt oppmerksom på at det ikke er søkt om/godkjent innredning av loftsetasje og det er heller ikke tatt stilling til om dette lar seg gjøre. Etasjen er av den grunn ikke godkjent til varig opphold. Arealet er medtatt i rapporten etter dagens bruk.

Elektrisk anlegg

Forenklet vurdering av det elektriske anlegget:  Det er ikke fremlagt samsvarserklæring på elektrisk arbeid/anlegg montert etter 1999. Med bakgrunn i de registrerte avvik/manglende dokumentasjon bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.

Avvik på byggetegningene og plantegningene.
 Soverommet i 1 etasje på bygge tegningen fra kommunen står som 6,3 kvm rom. På plantegningene står det at det er separert med en lettvegg som utgjør et soverom og et kontor.

Primærrom
Primærrom: 219 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Kjeller: Entré/gang, bad, gang, vaskerom,
kjøkken, kjellerstue og rom benyttet som soverom.
1.etasje: Entré, kontor, bad, 2 soverom, stue og kjøkken.

Loftsetasje: Rom benyttet som kontor og rom benyttet som soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 230 kvm

Boder
Bod med adkomst fra terrasse i kjeller har inngang kun fra utsiden.

Standard
Stue
Rommet har en elegant peis, som gir både varme og atmosfære. Dette skaper en koselig og innbydende stemning, spesielt på kjølige kvelder. Denne romslige stuen har en praktisk planløsning som gir god plass til å innrede og møblere etter eget ønske. Med tilstrekkelig plass til komfortable sitteplasser, underholdningssenter og spisestue. Ideelt for å skape et sosialt og funksjonelt oppholdsområde.

Stuen har direkte tilgang til en terrasse som er syd-vestvendt på 27 m², hvor du kan nyte frisk luft og utendørsliv. Dette gir muligheten til å utvide oppholdsområdet og skape en sømløs overgang mellom inne og ute. Stuen har store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. Dette skaper en lys og luftig atmosfære, samtidig som det gir deg muligheten til å nyte den vakre naturen.

Soverom
Soverommene gir deg god plass til å slappe av og nyte en god natt søvn. Rikelig med plass til seng, nattbord og annet nødvendig møblement. Her er det store vinduer som slipper inn naturlig lys og gir en fantastisk utsikt over omgivelsene. Det er totalt tre soverom og ett rom som benyttes/innredet som soverom.

Kjøkken 1.etasje
Kjøkkenet har et praktisk layout som maksimerer plassen og gir god lagringsplass. Den romslige benkeplaten gir rikelig med arbeidsområde for matlaging og baking.

Kjøkken i kjeller
Dette kjøkkenet er en moderne løsning fra 2019. Kjøkkeninnredningen har stilfulle fronter med profiler og en laminert benkeplate som gir et tiltalende utseende. Mellom benkeplaten og overskapene er det en praktisk montert kjøkkenplate. Overskapene er utstyrt med belysning som gir god synlighet. Kjøkkenet inkluderer også en integrert oppvaskmaskin, en frittstående stekeovn med induksjonstopp og et kjøleskap med frysedel. For effektiv luftventilasjon er det en integrert ventilator med kullfilter. Praktiske oppbevaringsløsninger,

Bad i kjeller
Baderommet i denne boligen ble oppgradert i 2010 og har en flott stil. Gulvet er flislagt med gulvvarme, og veggene er også flislagt. Taket har tre panel og innebygde downlights som gir god belysning. Innredningen består av en gulvstående enhet med en heldekkende servant. Dette vaskerommet er en praktisk og funksjonell del av boligen.

Vaskerom i kjeller
Dette vaskerommet er opprinnelig fra byggeåret og er utformet med funksjonalitet i tankene. Gulvet er støpt i solid betong, og veggene er malt med en jevn murpuss. Taket er dekket av praktiske himlingsplater. Det er også tilrettelagt for en vaskemaskin og tørketrommel, slik at du kan håndtere klesvasken med letthet.

Bad i 1.etasje
Baderom som er opplyst å være fra ca. 2003. Baderommet er utstyrt med flislagt gulv inkludert gulvvarme, som skaper en behagelig atmosfære. Videre finner du en veggmontert innredning med en dobbel heldekkende servant og en pålitelig to-greps armatur. Over servanten er det et speil med integrert belysning.

Garasje med hobbyrom og lager.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
FERDIGATTEST FOR TILBYGG
Det foreligger ferdigattest datert 17.10.1972 som omhandler tilbygg.

Vi kan ikke se at det foreligger noen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse på denne boligen i Ski kommunes arkiver.

Elektrisk anlegg
Sikringsskap med automatsikringer plassert i entré i 1. etasje, pumpehus og garasje. Boligen har åpent/skjult elektrisk anlegg.

Det er foretatt en forenklet vurdering av deler av det elektriske anlegget. Vurderingen omfatter ikke funksjonstesting, eller kontroll av skjult anlegg.
Det legges vekt på at den bygningssakkyndige ikke er el fagmann. Vurderingen er derfor begrenset til visuelle vurderinger og selgers informasjon. På
generelt grunnlag anbefales det alltid å gjennomføre en utvidet el-kontroll.
Forenklet vurdering:
Er det synlig tegn til merker på plugg til varmtvannsbereder: Nei
Er det synlig tegn på termiske skader: Nei
Er det synlig tegn på utette kabelinnføringer i inntak og/eller sikringsskap: Nei

Selgers opplysninger:

Når ble det elektriske anlegget installert, eller siste gang totalt rehabilitert: hovedsakelig rehabilitert mellom 1998 og 2005.

Foreligger det eltilsynrapport fra de siste fem år: Nei

Forekommer det at sikringer løses ut: Nei

Har det vært brann, branntilløp eller varmgang i anlegget: Nei
Finnes det kursfortegnelse, og er antallet sikringer i samsvar med denne: mangler kursfortegnelse i sikringsskap.

Har det vært utført egeninnsats eller ufaglært arbeid på det elektriske anlegget: Ja egeninnsats, men faglært. Fungerer hvitevarer som følger boligen: Ja

Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming supplert med vedfyring og varmepumpe.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 9 148 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: Det er pr. dags dato ikke eiendomsskatt i Nordre Follo kommune.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr ,- pr..

Faste løpende kostnader
Det må påregnes kostnader til strøm, oppvarming, innboforsikring, kommunale avgifter samt vedlikehold.

Forsikring med polisenummer
IF Polisenummer: 8178382

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2021: Som primærbolig Kr. 1 680 643,- Som sekundærbolig Kr. 6 050 313,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Eier har opplyst om følgende punkter i egenerklæringsskjemaet:

2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Hvis nei, gå til punkt 3. Ja, både av faglært og ufaglært / egeninnsats.
Firmanavn: Eier.
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Røranlegg og membran er gjort av Faglært. Støpning og flislegging gjort av eier.

2.1 Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Ja.
Firmanavn: Faglært. 
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Røranlegg og membran er gjort av faglært.

4. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Ja, kun faglært Firmanavn: Faglært.
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Røranlegg og membran er gjort av faglært.

7. Kjenner du til om det er/har vært skjevheter/setningsskader, f. eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Ja. Kommentar: Gulv i 1 etg. er blitt rettet opp.

9. Kjenner du til om det er/har vært insekter/skadedyr i boligen som f.eks. rotter, mus, maur eller lignende? Ja. Kommentar: Periodisk mus på loft og kjeller, men ikke de 3 siste år. Ser ut som dette er løst nå.

12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, kun av ufaglært / egeninnsats.
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Jeg bygde om huset i 1998.

Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, kun faglært.
Firmanavn: Lars Thoresen, Elektriker gr. L
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Det ble lagt nytt skjult anlegg.

14. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja. Kommentar: E verket var på kontroll for ca. 10 år siden.

20.1 Hvis ja, er rommene som benyttes til ovennevnte godkjent til beboelse (rom til varig opphold) av bygningsmyndighetene? Ja. Kommentar: Hybel i kjeller er pusset opp.

21. Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen? Ja. Kommentar: Loft ble bygget ut i 1998 i forbindelse med nye A takstoler.

21.1 Er innredningen/utbyggingen godkjent hos bygningsmyndighetene? Ja. Kommentar: Fikk byggetillatelse ja.

22. Kjenner du til manglende brukstillatelse eller ferdigattest? Ja. Kommentar: Ingen ferdigattest.

25. Kjenner du til andre forhold av betydning som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)? Ja. Kommentar: Felles vei og vann med nabo.

27. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedrørende eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld? Ja. Kommentar: Medlem av Langårdsveien Vel. Velavgift i år er 1500,-

TILLEGGSKOMMENTAR:
Huset var opprinnelig en hytte fra 1950 tallet som har blitt ombygd i 2 omganger. 1974 og 1998.

Annet
Medlem av Langårdsveien Vel. Velavgift i år er 1500,-

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1967/1687-1/6 BESTEMMELSE OM VEG
20.05.1967 
Vedlikeholdsplikt
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vei, vann og kloakk.

Regulering
Kommuneplaner
Id: KPLAN2023
Navn: Kommuneplan Nordre Follo 2023 - 2034
Plantype: Kommuneplanens arealdel
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 03.05.2023

Delareal 650 m
Hensynsone                  
Fare Flomfare

Delareal 2 766 m
AngittHensyn Hensyn friluftsliv
Hensynsone

Delareal 247 m
Hensyn Bevaring naturmiljø
Hensynsone

Delareal 2 766 m
KPHensynsone
Båndlegging etter lov om naturområder i Oslo og nærliggende kommuner (marka lova)

Delareal 126 m
Hensynsone
Fare Ras- og skredfare

Delareal 2 766 m
Arealbruk
LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gardstilknyttet næringsvirksomhet basert på gardens ressursgrunnlag. Nåværende.
           
Kommuneplaner under arbeid

KPLAN2023
Status: Endelig vedtatt arealplan
Plantype: Kommuneplanens arealdel

Odel og konsesjon
OVER 2 DEKAR
På grunn av eiendommens størrelse kreves det egenerklæring om konsesjonsfrihet. Dvs. at kjøper må erklære på eget fastsatt skjema at eiendommen ikke er konsesjonspliktig, eller at bruken av eiendommen ikke vil utløse konsesjon. Det er en forutsetning for avtalen at egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet fylles ut av kjøper, og at denne godkjennes av kommunen før overtakelse av eiendommen finner sted. Det vil ikke kunne foretas oppgjør før egenerklæringsskjema foreligger i signert og godkjent stand.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 7 450 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 186 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 450 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 187 620,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 637 620,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 652 270,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.3 390)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Look (Kr.7 900)
Markedspakke 1 (Kr.19 900)
Oppgjør (Kr.7 900)
Provisjon (forutsatt salgssum: 7 750 000,-) (Kr.45 000)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Totalt kr. (Kr.103 055)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
84-23-0091

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Ski Eiendomsmegling AS
EIE Ski & Ås
Org. nr:818809522
Haugenveien 5
1423 Ski
Tlf: 64 80 97 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Elisabeth Moe

Saksbehandlere
Nofel Alexander Aarsteinsen
EIE Ski & Ås
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 40 30 60 71 / E-post: naa@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Langårdsveien 22
For mer om objektet
Langårdsveien 22

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: