Bilde 1 av Lysneveien 21ABilde 2 av Lysneveien 21A
Digital salgsoppgave
Lysneveien 21A

1423 Ski • Nordre Follo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Koselig enebolig med moderne kjøkken, 2 bad og 2 stuer | Garasje | Nærhet til marka, skoler, barnehager og Ski sentrum.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 soverom
Primærrom (P-ROM)
203 m²
Bruksareal (BRA)
217 m²
Bruttoareal (BTA)
238 m²
Kommunale avgifter
kr 1 203 / Mnd
Prisantydning
kr 7 500 000
Omkostninger
kr 201 520
Totalpris
kr 7 701 520
Byggeår
1970
Tomt
Eiet tomt 581 m²
Oppdragsnummer
84200170
card-default

Brynjar Netskar

Daglig leder / Eiendomsmegler
Les om Brynjar
card-default

Elisabeth Moe

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Elisabeth
Prisantydningkr 7 500 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 187 500,-
  
Totalpris kr 7 701 520
Eiendom
Lysneveien 21A, 1423 Ski

Matrikkel
Gnr. 133 bnr. 155 i Nordre Follo kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 203 kvm, Bruksareal: 217 kvm, Bruttoareal: 238 kvm

Antall soverom
5

Byggeår
1970

Tomt
Eiet tomt 581 m²

Prisantydning
7 500 000

Totalpris inkl. omkostninger
7 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
187 500,- (Dokumentavgift)

201 520,- (Omkostninger totalt)

7 701 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 14 428,40 pr. år

Eier
John Egil Aas

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling ved Brynjar Netskar har gleden av å presentere Lysneveien 21A! En koselig enebolig med et moderne kjøkken, 2 bad, 2 stuer og egen inngang til underetasjen. Eiendommen ligger i et rolig og etablert boligområde på Hebekk med nærhet til marka, Ski sentrum, skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon. Det er parkeringsmuligheter på egen tomt og i garasjen. Utearealene består av en hyggelig terrasse og en hage med boltreplass.

Boligen går over 2 plan. I 1.etasje er det en romslig vinkelstue med vedovn, moderne kjøkken med god skap- og benkeplass, flislagt bad og 3 soverom. I underetasjen er det en badstu, 2 soverom, kjellerstue, separat vaskerom og bod.

Velkommen til visning!

<b>Kort fortalt:</b>
- Koselig enebolig beliggende på Hebekk.
- Nærhet til marka, Ski sentrum, skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon.
- Fine utearealer med hage og terrasse.
- 2 stuer.
- Moderne kjøkken med god skap- og benkeplass.
- 2 bad.
- 5 soverom.
- Badstu.
- Egen inngang til underetasjen.
- Parkeringsmuligheter i garasjen og på egen tomt.

Parkering
Det er parkeringsmuligheter i garasjen og på egen tomt. Det er etablert elbil lader på yttervegg. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et rolig og etablert boligområde på Hebekk i Nordre Follo kommune. Ski er perfekt for fritidsaktivitet, utendørs som innendørs, og det er flere aktive idrettslag og organisasjoner i området. Det er kort vei til Ski Idrettspark med fotball, håndball, ishockey, friidrett, tennis, ballbinge og klatrevegg m.m. Ski har en av fylkets mest aktive turnforeninger med tilbud til alle aldersgrupper.

Eiendommen ligger i umiddelbar nærhet til naturskjønne Hebekkskogen, og har i tillegg kort vei til flotte tur- og friluftsområder i Nøstvedtmarka. Her finner du et stort nett av turstier og veier, samt mange interessante kulturminner. Området har også skiløyper, skistuer og akebakker om vinteren, samt terrengsykkelstier, fiskevann og kanomuligheter om sommeren.

Ca. 4 km unna ligger den idylliske badeplassen ved Midsjøvannet, og det er en kort biltur til Breivoll med deilig badestrand langs Bunnefjorden. En liten biltur unna ligger også Tusenfryd, Norges største fornøyelsespark, med et vell av attraksjoner for store og små. For øvrig kan Ski kino og Rådhusteatret i Ski anbefales.

<b>Servicetilbud</b>
Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Kiwi, Coop Prix, Rema 1000 eller Meny. Ønsker du ytterligere servicetilbud, er det kort avstand til Ski storsenter med 145 butikker og spisesteder, kinosenter, bowlinghall og helsetorg.

Hebekk har et godt kollektivtilbud med både buss, tog og flybuss i nærheten. Nærmeste holdeplass er Lysneveien som ligger ca. 250 meter fra boligen. Det er ca. 19 min å gå til Ski stasjon, og når Follobanen står ferdig i 2022 vil toget bruke kun 11 min til Oslo S. Ved å benytte bil tar det ca. 11 min til Langhus, 18 min til Kolbotn, 26 min til Oslo S, og 50 min til Oslo lufthavn.

Fra eiendommen er det gangavstand til Hebekk barneskole og Ski ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærområdet, og et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bebyggelse
Området består for det meste av villa- og småhus bebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 581 m²
Eier opplyser at det ble lagt belegningsstein i innkjørsel / gårdsplass i 2012. Hage med noe gressplen og beplantning. Veranda og terrasseplatting knyttet til boligen.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Eie eiendomsmegling. Velkommen til visning!

Inneholder
Følgende rom inngår i p-rom:
<b>Underetasje - 91 kvm:</b> Gang / trapperom, badstue, bad, kontor / soverom, vaskerom, kjellerstue, entré, soverom.
<b>1.etasje - 112 kvm:</b> Entré, 3 soverom, gang, trapperom, bad, kjøkken, stue / spisestue.

Resterende rom er s-rom:
<b>Underetasje -14 kvm:</b> Bod.

NB! Underetasje- Takhøyde målt noe varierende fra ca. 2.20 meter til ca. 2.32 meter.

Byggemåte
Grunnmur i pusset leca. Innvendig støpt betongsåle. Ukjent byggegrunn (trolig leire). Yttervegger i bindingsverk med utvendig malt liggende trekledning. Saltak med kaldtloft oppført i treverkskonstruksjon. Yttertak tekket med korrugerte stål / aluminiumsplater. Trebjelkelag i etasjeskille.

For ytterligere informasjon om byggemåte se vedlagt tilstandsrapport utført av takstmann Morten Bratberg datert 04.01.2021. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 203 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 217 kvm

Boder
Det er lagringsplass i bod i underetasjen, på kaldtloftet, i redskapsbod i hagen og noe lagringsplass i garasjen.

Standard
<b>Entré</b>
Inngangspartiet er overbygget og her det plass til et koselig cafésett som gir et godt førsteinntrykk av boligen. Gjennom inngangsdøren kommer du inn i entréen. Her er det plass til sko- og jakkeoppheng.

<b>Stue</b>
Romslig vinkelstue med gode møbleringsmuligheter til flere sittegrupper og tv-løsning. Mot kjøkkenet er det naturlig plass for spisebord hvor familien kan nyte dagens middag i fellesskap. I rommet er det en vedovn som varmer godt på kalde høst- og vinterkvelder. I stuen er det i tillegg en luft til luft varmepumpe. Vindusflatene i rommet slipper inn rikelig med dagslys og skaper en lys atmosfære. Fra stuen / spisestuen er det utgang til terrassen. Her er det plass til flere sittegrupper og grill. På sommeren er det bare å invitere til grilling i solen! Fra terrassen er det trapp ned til hagen som innbyr til lek og moro for både store og små.

<b>Kjøkken</b>
Moderne kjøkken fra Designa med hvite slette fronter, laminerte benkeplater og nedfelt oppvaskkum. Kjøkkenet er u-formet og det er rikelig med skap- og benkeplass slik at kokken kan tilberede dagens måltider. På veggen mellom overskap og benkeplate ved vasken er det lagt en glassplate og det er et flisfelt på veggen ved koketoppen. Under overskap er det montert belysning. Kjøkkenet har integrert kjøleskap, oppvaskmaskin, induksjonstopp og komfyr. Det er en skuff i rommet med integrert strykebrett.

<b>Kjellerstue</b>
I underetasjen er det en praktisk kjellerstue som kan brukes som en ekstra tv-stue, kinorom eller et ekstra oppholdsrom. Her er det plass til flere sittegrupper. I kjellerstuen er det en åpen peis som gir rommet en varm og lun atmosfære. Fra kjellerstuen er det i tillegg egen utgang ut.

<b>Bad / badstu</b>
Boligen har to flislagte bad med gulvvarme, ett i hver etasje. Badet i underetasjen er innredet med et dusjkabinett, frittstående badekar, speil og servantinnredning. I underetasjen er det også en badstu. Badet i 1.etasje er utstyrt med et dusjhjørne med svingbare glassdører, toalett, speil og servantinnredning.

<b>Vaskerom</b>
I underetasjen er det er separat vaskerom med malt mur på veggene og banebelegg på gulvet. Rommet inneholder en servant, skap, diverse hyller og opplegg for vaskemaskin. Bereder er også plassert her. Opplyst av eier at det ligger avløp for toalett i gulv under plassert skap.

<b>Soverom og garderobe</b>
Det er totalt fem soverom i boligen, tre i 1.etasje og to i underetasjen. På soverommene er det plass til seng, garderobe og leksepult. For øvrig er det lagringsplass i bod i underetasjen, på kaldtloftet, i redskapsbod i hagen og noe lagringsplass i garasjen.

<b>Eksempler på innvendige overflater:</b>
Gulv: Parkett, laminat, banebelegg og fliser.
Vegger: Malt panel, tapet, malt mdf smartpanel og malte flater. Fliser på bad.
Himling: Takessplater og malt panel.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport utført av takstmann Morten Bratberg datert 04.01.2021.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 02.02.1971.

<b>Oppvarming og teknisk</b>
Boligen blir oppvarmet med gulvvarme på bad i begge etasjer, vedpeis i kjellerstuen, vedovn i stuen, luft til luft varmepumpe (2012), stråleovn og elektriske ovner etter behov. Naturlig ventilasjon i boligen med mekanisk punktavsug fra kjøkkenvifte og vifte på bad 1. etasje. Tilluft via luker i yttervegg og spalteventiler i diverse vinduer. Varmtvannsberederen er på ca. 287 liter. Sikringsskapet er plassert i entréen og har automatsikringer. Det er skiftet innmat i sikringsskap i 2017, montert elbil lader på husveggen i 2019 og ny inntakskabel ble trukket i 2020, ref. eier.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 14 428,40 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er pr. dags dato ikke eiendomsskatt i Nordre Follo kommune.

Forsikring med polisenummer
Eika Polisenummer: 2559378

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 621 340,- Som sekundærbolig Kr. 5 836 825,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Følgende punkter har fått TG 2 i tilstandsrapporten utført av takstmann Morten Bratberg datert 04.01.2021:

- Overflater, generelt: Nyere gulv på enkelte rom i boligen. Varierende alder og tilstand på overflater. Synlig fuktskader i himlingsplate trapperom i underetasje. Noe bom/riss i div. fliser. Relativt store planavvik registret i himling 1. etasje.

- Direkte fundamentering: Ble observert enkelte sprekker og riss i grunnmur. Dette ble observert på gavlvegg mot øst samt på bod/vaskeromsvegg mot nord. Eier opplyser å ha fuget og malt over en sprekk på utside ved kjeller dør (syd). Eier opplyser videre at de ikke er kjent med at sprekker har utviklet seg i deres eierskap til boligen.

- Drenering: Drenering er fra byggeåret. Ble målt noe utslag på gulv og nedre del av grunnmur på vaskerom og bod. Målt med en protimeter fuktindikator mms2. Ble målt noe forhøyet fuktprosent i treverket til panel på soverom i kjeller (gavlvegg, ved vanninntak). Målt med protimeter fuktindikator mms2 og uisolerte pigger (ca. 1 cm lange pigger).

- Yttervegger: Ble observert noe påstartet råte i 2 stk. kledningsbord under vindu på syd veggen. Kledning er hovedsakelig fra byggeåret. Utvendig kledning må jevnlig vedlikeholdes med vask/maling.

- Vinduer: Tg2 satt grunnet varierende alder og tilstand på vinduer. Enkelte vinduer subber til karm. Innvendige kondensmerker på enkelte vinduer.

- Balkongdør ved spisestue 1. etasje: Utvendig kledning på nedre del av dørblad er blitt noe preget av slitasje. Vedlikehold med vask/maling kan anbefales.

- Ytterdør 1. etasje: TG er satt på bakgrunn av alder og at over halve forventet levetid er overgått.

- Innvendige dører: Noen dører vil ikke stå i åpen tilstand uten dørstopper. Noe slitasje på enkelte dører.

- Takkonstruksjoner: Ble observert relativt store skjevheter/avvik på planhet til taksperrer. Utradisjonell oppbygging av taksperrer. Nærmere undersøkelser anbefales.

- Taktekking og membraner: Undertegnende har ikke vært på yttertak. Kun inspisert fra utvendig bakkenivå (lå noe snø på yttertak ved befaring). Er ikke montert snøfangere på tak (bør vurderes i ferdsel soner). TG satt grunnet alder.

- Utvendige beslag: Funksjonalitet på beslag, takrenner og nedløp er ikke utført. Kun visuelt befart uten at det var regn ved befaring (lå snø på yttertak ved befaring). TG er satt på bakgrunn av observasjoner, alder og forventet levetid.

- Gulvsystemer: Enkle punktmålinger ble utført med en streklaser og tommestokk i stue/kjøkken i 1. etasje samt på gulv i trapperom og kjellerstue. Ble målt store avvik. Opptil ca. 8 cm.

- Kjøkkeninnredning: Ble observert en fuktskade i bunn på skap for innbygd kjøleskap. Derav TG2. Ellers ingen merknader.

- VVS-installasjoner, generelt: Ble lagt nytt vanninntak i 2005. Jmf. eier. Dette er lagt åpent i kjeller som igjen er blitt kasset inn. Deler av røropplegg er fra byggeåret og bereder er fra 1987. Dette med TG2.

- Luftbehandling, generelt: Ventilasjonen i boliger med denne alder er ikke tilfredsstillende slik vi kjenner systemer i dag. Det bør vurderes om ventilering kan bedres ved alternative løsninger. Ventilasjonen i boligen er iht. referansenivået når boligen ble oppført. Bør etableres mekanisk avtrekk fra alle våtrom, samt etablere luftespalte ved dørterskel til rom med avtrekk.

- Vaskerom i kjeller: Banebelegg på gulv ligger ikke under bereder og gulv er således ikke våtromstett i dette område. Ligger opprinnelig støpejernsluk i gulv. Noe motfall på gulv fra sluk mot dør mot kjellerstue.

- Baderom i 1. etasje: Ble observert bom i flere gulvfiser. Riss i flere flisfuger på vegg i dusjhjørnet. Burde vært etablert mulighet for vann utenfor dusjhjørnet å kunne renne til sluket. Lite fall på gulv mot en side av sluket. Ikke luftespalte ved dørterskel. Badet er blitt ca. 17 år.

Følgende punkt har fått TG 3 i tilstandsrapporten utført av takstmann Morten Bratberg datert 04.01.2021:

- Baderom i kjeller: Skruer på klemring til sluk har rustet. Bad er blitt ca. 31 år gammelt og har således passert sin antatt forventet levetid (med tanke på membran etc). Div. sprekker i gulvfliser. Ikke luftespalte ved dørterskel. Ble målt noe utslag med protimeter fuktindikator mms2 og uisolerte pigger i vegg mellom bad og trapperom. Synlig at det også har vært fukt i veggplater under trapp. Nærmere undersøkelser anbefales. TG ligger da mellom 2 og 3.

Merk:
- Ligger nedgravd oljetank på eiendommen (vest for boligen). Parafinbrenner i kjellerstue er koblet i fra. Metnor As har utført tetthetskontroll på nedgravd tank i 2012. Usikkert for takstmann om denne er sanert og fylt. Finnes spor av ledningsnett m.m av tidligere parafinbrenner.

- Kjøper må sørge for å bygge om oljefyr til biofyringsolje, eller fjerne oljetanken. Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon om nedgravde oljetanker og forbud mot fyringsolje og parafin til oppvarming, se: https://www.nordrefollo.kommune.no/tjenester/vann-og-avlop/sma-private-avlopsanlegg-ogoljetanker/.

- Balkonger, terrasser ol.: Overflater var dels dekket av snø ved befaring og uteplasser er ikke bedømt på tilstand. Kan dog nevnes at det ble observert noe korrosjon på armering til støpt dekke på veranda.

- Redskapsbod: Misfarge i undertak. Erfaringsmessig er det kort levetid på slike bygninger.

- Eier har tidligere leid ut deler av underetasjen gjennom egen inngang. Det ligger klart røropplegg på soverom / kontor og avløp for toalett i gulv under plassert skap, ref. eier.

- Eier har i 2020 fått Lilleng Assistanse AS til å sette inn vindu på det største soverommet i underetasjen som tilfredstiller krav til rømingsvei. Rommet er godkjent som disponibelt rom og eier har ikke søkt kommunen om godkjenning til bruksending av rommet til soverom. Dette må kjøper selv gjøre.

Eier har opplyst om følgende punkter i egenerklæringsskjemaet:
- 2003: Bad kjeller. Fukt i dusjhjørne. Arbeid utført av godkjent firma, ref. eier.
- Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?: Fornyet for å tilfredsstille behov.
- Kjenner du til om det er/har vært tilbakeslag av avløpsvann i sluk eller lignende?: Ca. 3 år siden. Åpnet avløpet og har siden benyttet Mudin / Plumbo som forebyggende 1-2 ganger i året. Ikke opplevd problemet igjen.
- La nye vannrør inn til huset ca. 2005. Graving: Gislingrud. Rørlegger: Olav C Jensen. Elektriker: Ski elektriske.
- Noe sprekk i mur som har vært der siden jeg kjøpte huset i 1987. Jeg har ikke opplevd endringer gjennom disse årene. Noe skjevhet i gulv som kan skyldes dette.
- Kun sporadisk mus. De siste 10 årene har vi kanskje tatt 4 mus fordelt på 2 av årene. Ikke opplevd problem etter at vi tettet en mulig inngang med stålull for 3 år siden.
- Tetthetskontroll av oljetank som ikke er i bruk i 2012. Sendt til kommunen og godkjent for 15 år, ref. eier. Arbeidet ble utført av Metnor AS.
- Nytt sikringsskap med automatsikringer 2018, Elbillader 2019 og utvidelse av kapasitet med 3-fas i 2020.
- Kontroll oljetank 2012. Levert kommune, godkjent til 2027, ref. eier.

Annet
Det gjøres spesielt oppmerksom på at det største soverommet, vaskerom og deler av badet i kjelleren ikke er godkjent til denne bruken. Disse rommene er inntegnet på de godkjente byggetegningene som disponibelt rom. Slik bruksendring fra tilleggsdel (dvs ikke oppholdsrom) til hoveddel er søknadspliktig, jf. plan- og bygningsloven § 20-1 d) jf. SAK10 § 2-1 c).

Kjøper påtar seg risikoen både  for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1969/4155-1/6  Best. om vann/kloakkledn.  
19.08.1969 
Kommunale ledninger - bestemmelser om vedlikehold

Servitutten omhandler eier av eiendommens plikt til å sikre kommunal kloakk og overvannsledning under huset på den måte Ski ingeniørvesen forlanger det før nytt byggearbeide på tomten blir utført. Kommunen har til enhver tid rett til å vedlikeholde ledningen og foreta de arbeider som er forbundet med dette, herunder rett til eventuell omlegging av ledningen til en trasé utenfor huset. Ski kommune er uten ansvar for eventuelle setningsskader på huset som måtte oppstå på grunn av kloakk- og overvannsledningenes beliggenhet.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vann og avløp med private stikkledninger. Kommunal adkomstvei.

Regulering
Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av situasjonskart og reguleringsplaner med bestemmelser er tilgjengelig i elektronisk salgsoppgave og hos megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
7 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
187 500,- (Dokumentavgift)

201 520,- (Omkostninger totalt)

7 701 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Visningshonorar (Kr.5 000)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.34 425)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.3 390)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Look (Kr.11 900)
Markedspakke 1 (Kr.15 900)
Oppgjør (Kr.8 900)
Provisjon (Kr.75 000)
Tilrettelegging (Kr.9 900)
Totalt kr. (Kr.165 980)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
84-20-0170

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Ski Eiendomsmegling AS
EIE Ski
Org. nr:818809522
Nordbyveien 27 A
1406 Ski
Tlf: 64 80 97 00, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler Brynjar Netskar

Saksbehandlere
Brynjar Netskar
EIE Ski
Daglig leder / Eiendomsmegler
Mob: 91 82 99 32 / E-post: bne@eie.no

Elisabeth Moe
EIE Ski
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 95 88 19 06 / E-post: em@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Lysneveien 21A
For mer om objektet
Lysneveien 21A

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: