Bilde 1 av Holtegrenda 82Bilde 2 av Holtegrenda 82
Digital salgsoppgave
Holtegrenda 82

1423 Ski • Nordre Follo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lys sentrumsnær leilighet med store terrasser og parkering i garasjeanlegg.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
30
Antall soverom
2 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
69 m²
Bruksareal (BRA)
72 m²
Bruttoareal (BTA)
79 m²
Fellesutgifter
kr 2 087 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 437 / Mnd
Prisantydning
kr 4 500 000
Omkostninger
kr 121 520
Totalpris
kr 4 621 520
Fellesformue
kr 27 328
Byggeår
2009
Tomt
Fellestomt 11143 m²
Oppdragsnummer
84210002
card-default

Brynjar Netskar

Daglig leder / Eiendomsmegler
Les om Brynjar
card-default

Elisabeth Moe

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Elisabeth
Prisantydningkr 4 500 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 112 500,-
  
Totalpris kr 4 621 520
Eiendom
Holtegrenda 82, 1423 Ski, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 133 bnr. 301 snr. 30 orgnr. 993453854 i Nordre Follo kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 69 kvm, Bruksareal: 72 kvm, Bruttoareal: 79 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2009

Tomt
Fellestomt 11143 m²

Prisantydning
4 500 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 31.12.19
Andel fellesformue: kr. 27 328,- pr. 31.12.19

Totalpris inkl. omkostninger
4 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
112 500,- (Dokumentavgift)

121 520,- (Omkostninger totalt)

4 621 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 087,- pr. mnd.

Kommunale avgifter
Kr. 5 240,30 pr. år

Eier
Knut Harald Christensen

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling ved Brynjar Netskar har gleden av å presentere Holtegrenda 82. En trivelig 3-roms selveier med to solrike balkonger, lyse oppholdsrom og parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Eiendommen er beliggende i et rolig og barnevennlig område på Hebekk med nærhet til det du vil trenge i hverdagen. Det er kort vei til Hebekk skole, barnehager, nærbutikk, offentlig kommunikasjon og Ski sentrum.

Leiligheten ligger i byggets 2.etasje og det er adkomst via felles utvendig overbygget trapp. Boligen har en innbydende stue med gasspeis og det er god plass til møblement du måtte trenge. Videre har boligen et lyst kjøkken med plass til spisebord, flislagt bad / vaskerom, 2 soverom og bod. Det medfølger i tillegg én bod i felles garasjeanlegg.

Velkommen til visning!

<b>Kort fortalt:</b>
- Trivelig 3-roms selveier på Hebekk.
- Kort vei til Hebekk skole, barnehager, nærbutikk, offentlig kommunikasjon og Ski sentrum.
- Solrike balkonger på begge sider av leiligheten.
- Innbydende stue med gasspeis og god plass til møblement.
- Lyst kjøkken med plass til spisebord.
- Flislagt bad / vaskerom.
- 2 soverom.
- Lagringsplass i 2 boder.
- Parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

Parkering
Leiligheten disponerer en garasjeplass i felles garasjeanlegg (merket nr. 30). Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen er beliggende i et rolig og barnevennlig område på Hebekk med nærhet til det du vil trenge i hverdagen.

Hebekk skole ligger ca. 7 minutter i gangavstand fra boligen noe som legger til rette for en kort og trygg skolevei. Det er også flere barnehager i nærområdet.

Ski er regionssenteret i Follo. Det bor ca. 120 000 mennesker i Follo som gjør at tilbudene er mange og varierte. I Ski sentrum finner man foruten Ski Storsenter, flere offentlige kontorer og en rekke butikker og servicetilbud. Dette gjør Ski til et attraktivt handelsområde. Kinosenter og en rekke restauranter og kaféer er også med på å skape et flott bymiljø. Ski kommune ble kåret til landets beste oppvekstkommune i 2005. Kommunen har nesten 100% barnehagedekning og har for øvrig et meget godt og variert fritidstilbud til barn og unge.

Det er i underkant av 7 minutter å kjøre til badeplass ved Midsjøvannet, og ca. 15 minutter å kjøre til Breivoll som har en flott badestrand langs Bunnefjorden. En liten biltur fra eiendommen ligger Tusenfryd, Norges største fornøyelsespark. For øvrig kan Ski kino og Rådhusteatret i Ski anbefales

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Coop Prix, Meny eller Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger eiendommen ca. 5 minutter unna Ski Storsenter med bil. Senteret er et populært møtested med 145 butikker, restauranter, kino, bibliotek, bowling og legesenter m.m. Vinterbro Senter er også en attraktiv shoppingdestinasjon og ligger ca. 10 minutter unna med bil.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Ski stasjon som ligger ca. 300 meter fra boligen. Det er ca. 10 minutters gange til Ski stasjon og toget tar deg inn til Oslo S på ca. 20 minutter. Follobanen med nytt dobbeltspor er planlagt ferdigstilt i 2022 og reduserer reisetiden til Oslo med tog til ca.11 min.

Bebyggelse
Området består for det meste av villa- og småhus bebyggelse.

Tomt
Fellestomt, 11143 m²
Fellesarealer opparbeidet med asfalterte adkomstveier, gressplen, diverse beplantning og sittegrupper.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Eie eiendomsmegling. Velkommen til visning!

Inneholder
Følgende rom inngår i p-rom:
<b>2.etasje - 69 kvm:</b> Entré, bad, to soverom, kjøkken og stue.

Resterende rom er s-rom:
<b>2.etasje - 3 kvm:</b> Bod.

Byggemåte
Boligbygg over to etasjer samt garasjekjeller. Garasjekjeller oppført i betongkonstruksjoner. Yttervegger, etasjeskiller og bærende konstruksjoner i
hovedsak av treverk. Utvendig fasade kledd med liggende trepanel. Takkonstruksjon utført i saltaksform, utvendig tekket med takstein (taket er ikke
besiktiget). Leiligheten har hvit slett entrédør med kikkehull. Balkongdører og vinduer med trekarmer og to-lags glass fra byggeår.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 69 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 72 kvm

Boder
Det er lagringsplass i boden i leiligheten samt i bod i felles garasjeanlegg.

Standard
<b>Entré</b>
Et hyggelig inngangsparti ønsker deg velkommen. Leiligheten ligger i byggets 2.etasje og det er adkomst via felles utvendig overbygget trapp. Godt innenfor leilighetens dørstokk kommer du inn i entréen. Her er det et muligheter for oppbevaring av yttertøy og sko. Fra entréen har du tilgang til badet, stuen og boden.

<b>Stue</b>
Stuen er innbydende og vindusflatene i rommet slipper inn godt med dagslys og gir et trivelig innemiljø. Det er god plass til sofagruppe og tv-møblement. I rommet er det en stilig, innbygd gasspeis som gir stuen en varm atmosfære. Fra stuen er det utgang til den nordvestvendte balkongen på ca. 8 kvm. Her er det plass til sittegruppe og eventuelt grill. På sommeren blir balkongen en forlengelse av stuen slik at du kan flytte selskapet utendørs i solen.

<b>Kjøkken</b>
L-formet kjøkken med slette hvite fronter, laminert benkeplate og nedfelt oppvaskkum. Kjøkkenet har god skap- og benkeplass til tilberedning av dagens måltider. I rommet er det god plass til spisebord og det er avsatt plass for hvitevarer. Fra kjøkkenet er det utgang til en balkong på ca. 9 kvm. Balkongen er sydøstvendt slik at du kan nyte kaffen på morgenkvisten.

<b>Bad / vaskerom</b>
Boligen har et flislagt bad med lun gulvvarme. Badet er utstyrt med en vegghengt innredning med heldekkende servant, speil, dusjhjørne med innfellbare glassdører og toalett. Bak skyvedørene i rommet er det opplegg for vaskemaskin.

<b>Soverom og garderobe</b>
Det er totalt to soverom i leiligheten. På hovedsoverommet er det et garderobeskap samt plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. På den andre soverommet er det plass til seng, garderobe og eventuelt leksepult. Dette rommet kan brukes som gjesterom, barnerom eller eventuelt kontor. Alt etter smak og behag. For øvrig er det lagringsplass i boden i leiligheten samt i bod i felles garasjeanlegg.

<b>Eksempler på innvendige overflater:</b>
Gulv: 2-stavs parkett og fliser.
Vegger: Malte slette flater på vegger og fliser.
Himling: Malte slette flater.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 05.11.2009.

<b>Oppvarming og teknisk</b>
Boligen blir oppvarmet med elektrisitet og gasspeis. Ventilasjon er basert på balansert ventilasjon samt tilluftsventiler i vinduer på soverom. Ventilasjonsaggregat plassert på vegg i bod. Varmtvannsberederen er på ca. 200 liter og den er plassert i hjørnet bak skyvedørene på badet. Vannrør av typen rør-i-rør system. Fordelerskap for rør-i-rør system og hovedstoppekran for vann er plassert på vegg i baderom. Synlige avløpsrør av plast. Waterguard lekkasjesikringssystem på bad. Leiligheten har sentralstøvsuger med motorenhet plassert på vegg i bod. Sikringsskap med automatsikringer og strømmåler plassert på vegg i entré. Hovedsikringens kapasitet er 40A. Leiligheten har delvis skjult og delvis synlig elektrisk anlegg.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Kr. 5 240,30 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er pr. dags dato ikke eiendomsskatt i Nordre Follo kommune.

Fordeling felleskostnader
Felleskostnadene inkluderer blant annet utvendig forsikring, internett/tv , felles renovasjon, snømåking og gressklipping av fellesområder, vedlikehold av garasjeanlegg mv.

kr. 3500,- i gassutgifter i året kommer i tillegg.

Styret kan vedta indeksregulering av felleskostnadene, ref. forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
IF Polisenummer: SP-4047776.5.1
Dette er sameiets felles forsikring. Kjøper må selv tegne egen forsikring som dekker innbo og løsøre.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2018:
Som primærbolig Kr. 948 803,-
Som sekundærbolig Kr. 3 415 692,-

Sameie
Sameie: Sameiet Holen I Ski, Orgnr: 993453854

Styregodkjenning
Ja.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Følgende punkter har fått TG 2 i tilstandsrapporten datert 20.01.2021:
- Bad - Overflater gulv: Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.

Merk:
- Bad - Fallforhold (gulv): Lokalfall i dusjsonen er mindre enn hva som ideelt anbefales, men er likevel vurdert som tilstrekkelig. Det ble målt på tilfeldig sted og målingen viste en høydeforskjell på 13 mm.
- Øvrige rom - Overflater vegger: Riss/sprekk observert på vegg over dør til soverom ved stue. Overflater gulv: Noe bruksslitasje på gulv i entré.

Eier har opplyst om følgende punkt i egenerklæringsskjemaet:
- Årlig kontroll av gasspeis, utvendig og innvendig.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

2005/678-2/6  Bestemmelse om veg  
17.01.2005 
rettighetshaver:Knr:3020 Gnr:134 Bnr:10  
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Overført fra: 3020-133/301
Gjelder denne registerenheten med flere

Servitutten omhandler diverse veiretter  og forpliktelser i tilknytning til veiene mellom gnr. 134 bnr. 10 og gnr. 133 bnr 1 og 301. Det fremgår også rett til å anlegge/ha liggende og vedlikeholde vann- og avløpsledninger over gnr. 133 bnr. 301.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vann og avløp. Holtegrenda er en privat vei.

Regulering
Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av situasjonskart og reguleringsplaner med bestemmelser er tilgjengelig i elektronisk salgsoppgave og hos megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Nord for eiendommen foregår det en plan under arbeid. "Formålet med planen er å legge til rette for utbygging av omsorgsboliger, barnehage og boliger. Planområdet har tidligere vært brukt som skoleområde for Follo barne- og ungdomsskole, og formålet er i hovedsak i tråd med kommuneplan for Nordre Follo, der området er avsatt til offentlig/privat tjenesteyting. Det vurderes at tiltaket ikke får vesentlige konsekvenser for miljø eller samfunn, og at det derfor ikke faller ikke inn under § 6, § 7 eller § 8 i forskrift om konsekvensutredning", ref. brev MELDING OM IGANGSETTING AV REGULERINGSARBEID, NORDRE FOLLO KOMMUNE GBNR 129/477 og del av 129/389 datert 18.03.2020.

Vest for eiendommen går toglinjene fra Ski stasjon. Follobanen er under utbygging og arbeidet vil være ferdig ca. desember 2022.

Over toglinjene mot øst er det en plan under arbeid. "Hensikten med planarbeidet er å legge til rette for boligbebyggelse i form av blokker i Waldemarhøyveien 5-7. Planområdet er på ca. 6 da inkludert tilgrensende veier, og er i dag regulert til boligbebyggelse områdeplan for Ski sentrum. Krav om konsekvensutredning er vurdert i henhold til forskrift om konsekvensutredning. Konklusjonen er at planen ikke faller inn under vilkårene for en konsekvensutredning.", ref. brev om oppstart av planarbeid.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
112 500,- (Dokumentavgift)

121 520,- (Omkostninger totalt)

4 621 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 860)
Provisjon (Kr.45 000)
Tilrettelegging (Kr.9 900)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.21 495)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.3 150)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.3 390)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Look (Kr.11 900)
Markedspakke 1 (Kr.15 900)
Oppgjør (Kr.8 900)
Totalt kr. (Kr.129 560)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
84-21-0002

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Ski Eiendomsmegling AS
EIE Ski
Org. nr:818809522
Nordbyveien 27 A
1406 Ski
Tlf: 64 80 97 00, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler Brynjar Netskar

Saksbehandlere
Brynjar Netskar
EIE Ski
Daglig leder / Eiendomsmegler
Mob: 91 82 99 32 / E-post: bne@eie.no

Elisabeth Moe
EIE Ski
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 95 88 19 06 / E-post: em@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Holtegrenda 82
For mer om objektet
Holtegrenda 82

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: