Bilde 1 av Magasinparken 26Bilde 2 av Magasinparken 26
Digital salgsoppgave
Magasinparken 26

1423 Ski • Nordre follo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Flott 3-roms fra 2021 m/heis, 2 delikate bad, mastersuite og stilig kjøkken. Solrik terrasse på 88 kvm. Garasje m/lader.
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
2 soverom
Primærrom (P-ROM)
92 m²
Bruksareal (BRA)
95 m²
Fellesutgifter
kr 4 209 / Mnd
Prisantydning
kr 9 400 000
Omkostninger
kr 18 785
Totalpris
kr 9 418 785
Fellesformue
kr 21 626
Byggeår
2021
Tomt
Eiet tomt 1054 m²
Oppdragsnummer
84230145
card-default

Brynjar Netskar

Daglig leder / Eiendomsmegler
Les om Brynjar
Prisantydningkr 9 400 000,-
Dokumentavgift for garasjeplass (2,5 % av 350 000 kr) + tinglysningsgebyrkr 9 335,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 8 250,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 500,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 500,-
  
Totalpris kr 9 418 785
Eiendom
Magasinparken 26, 1423 SKI

Matrikkel
Andelsnr. 26 Orgnr. 923703594 i Nordre follo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 95 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2021

Tomt
Eiet tomt 1054 kvm

Prisantydning
9 400 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Stein Gunnar Rølles Takstdato: 17.10.23

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,-
Andel fellesformue: kr. 21 626,- pr.

Totalpris inkl. fellesgjeld
kr 9 400 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
kr 9 335,- (Dokumentavgift for garasjeplass (2,5 % av 350 000 kr) + tinglysningsgebyr)
--------------------------------------------------------
kr 10 535,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 9 410 535,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 8 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 9 418 785,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 209,- pr. mnd.

Sikringsordning fellesgjeld
"Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av 'X'. "

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget/aksjelaget.

Eier
Roy Magne S Taranger Heidi Hansen Taranger

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling ved Brynjar Netskar har gleden av å presentere Magasinparken 26. En stor, moderne 3-roms andelsleilighet fra 2021 med areal på ca. 95 kvm. Leiligheten ligger på hjørnet i fjerde etasje, har heisadkomst og utgang til en fantastisk terrasse på ca. 88 kvm med pergolino, sol fra morgen til kveld og fin utsikt til parkmessig fellesareal. Til leiligheten følger en garasjeplass med elbillader, plassert like ved heisen.

Kort fortalt
  • Lekker 3-roms hjørneleilighet.
  • Ligger i fjerde etasje med heis.
  • Fantastisk terrasse på 88 kvm.
  • Sol fra morgen til 21.30-tiden.
  • Pergolino over innerste del.
  • Garasjeplass med elbillader.
  • P-plassen ligger rett ved heisen.
  • Mulighet for kjøp av ekstra plass.
  • Entré med skyvedørsgarderobe.
  • Vannbåren gulvvarme i alle rom.
  • Varmtvann fra fellesanlegg.
  • Luftig stue, åpen mot kjøkken.
  • Gode vindusflater på to sider.
  • Påkostet kjøkken med flott øy.
  • Integrerte hvitevarer fra Miele.
  • To delikate bad med regnfallsdusj.
  • Opplegg for vaskemaskin.
  • To soverom, inkl. en mastersuite.
  • Skyvedørsgarderobe og bod.
  • Ekstern bod på ca. 5,5 kvm.

Uteområdet
Leiligheten ligger på hjørnet i fjerde etasje, som er byggets nest øverste. Bygget ble oppført i 2021 og har heis fra garasjekjeller til etasjene. Fra leiligheten er det utgang til en fantastisk terrasse på ca. 88 kvm med god plass til møblering i flere soner. Uteplassen har sol fra soloppgang til 21.30-tiden om sommeren og utsyn til «Sommerfugllunden» i Magasinparken.

Terrassen har dekke av terrassebord, fin utebelysning, rekkverk med stålspiler og en pergolino på innerste del ved terrassedøren. Dette gir en ekstra lun og skjermet plass inntil levegg mot nabo. Det er flere blomsterkasser med vintergrønt og stauder på terrassen, som er med på å skape grønn hygge.

Områdene rundt bygningene er parkmessig opparbeidet med dammer, bekker og nydelig beplantning. Brede promenader, gressplener, tuftepark og sittebenker skaper trivsel for beboerne. Det er tilrettelagt for alle aldersgrupper og meget barnevennlig med barneskole rett i nærheten, ungdomsskole under utbygging og ny barnehage på feltet under planlegging.

Parkering
Det medfølger en garasjeplass med elbillader i fellesanlegg i kjelleren. Garasjeplassen ligger like ved heisen og det er mulighet for kjøp av ekstra plass med lader ved siden av til kr 350 000 pluss omkostninger. Anlegget har også gjesteplasser. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Leiligheten ligger i attraktive Magasinparken, rett vest for Ski sentrum i Nordre Follo kommune. Det tar ca. 5 minutter å gå til Ski stasjon, og herfra tar toget deg til Oslo på ca. 12 minutter. Finstadskogen, Hebekkskogen og Holstadmarka ligger like ved med stier på kryss og tvers, og om vinteren kjøres det opp skiløyper.

Magasinparken er et nyere felt som fortsatt er under utbygging. Det er tuftet på grunnen til gamle Ski Magasinleir, og flere av de vernede bygningene står igjen på tomten. Etter planen skal det etableres restaurant og kulturaktiviteter i de gamle magasinhallene. Fellesarealene har allerede fått flotte parker med dammer, bekker og nydelig beplantning, og mer kommer.

Det vil bli flere lekeplasser, vannveier, promenader og bilfritt bydelstorg på den gamle ekserserplassen. I tillegg bygges det ny ungdomsskole på feltet, og det er barnehage under planlegging.

Fra Magasinparken er det ca. 2,1 km til Ski Idrettspark som har fotballbaner, friidrettsbane, tennisanlegg, ishall, håndballhaller og klatrevegg. Kommunen har en av fylkets mest aktive turnforeninger med et godt tilbud til alle aldersgrupper. Svømmehall finnes i sentrum.

Det tar i underkant av 10 minutter å kjøre til den idylliske badeplassen ved Midsjøvannet og Breivoll, med deilig badestrand langs Bunnefjorden. Det er også en liten biltur til Tusenfryd, Norges største fornøyelsespark, med et vell av attraksjoner for store og små. For øvrig kan Ski kino og Rådhusteatret i Ski anbefales.

Bebyggelse
Området består for det meste av villa-, blokk- og småhus bebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 1054 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Offentlig kommunikasjon
Togstasjon og Follobanne ligger  ca 5 minuttersgange fra leiligheten

Fritidstilbud
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi Finstad (450 meter unna), Meny Ski og Rema 1000 Ski. Det planlegges torg med ulike forretninger og servicetilbud, blant annet en restaurant, på feltet.

Ønsker du ytterligere servicetilbud, ligger leiligheten få minutters gange fra Ski sentrum og Ski Storsenter - et populært møtested med 145 butikker, restauranter, kino, bibliotek, bowling og legesenter m.m. Vinterbro Handelspark er også en attraktiv shoppingdestinasjon.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Finstad skole, som ligger ca. 700 meter fra leiligheten. Det er gangavstand til Ski stasjon, som i tillegg til hyppige togavganger, også er et knutepunkt for buss og taxi. Herfra er det bussavganger til Ås, Drøbak, Vinterbro og Bøleråsen. Ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Vinterbro, 20 min til Kolbotn, 30 min til Oslo S, 40 min til Moss og 60 min til Oslo lufthavn Gardermoen.

Eiendommen ligger ca. 150 meter i luftlinje fra Finstad barneskole og ca. 1,4 km fra Ski ungdomsskole. Ny ungdomsskole, Magasinet ungdomsskole, er under oppføring, så denne vil ligge i umiddelbar nærhet når den står klar. Det vil også komme barnehage på feltet. Det finnes per i dag flere barnehager rundt 1 km fra eiendommen og det er kort vei til Ski videregående skole og Drømtorp videregående skole

Inneholder
4. etasje: Entré, stue/kjøkken ,soverom, soverom 2, dusjbad, bad, gang og bod.
Sportsbod på ca. 5,5 kvm.

Byggemåte
Bygning generelt:
Leilighet i boligblokk registrert tatt i bruk 2021 og oppført med bærende konstruksjoner i stål -og betong. Utfyllende vegger i antatt bindingsverk som utvendig forblendet med teglstein. Flate takkonstruksjoner som dels tekket som torvtak/sedum og membraner/papp.

Følgende punkter har fått TG2 i tilstandsrapporten:
Utvendig - Balkonger, terrasser og rom under balkonger.
Vurdering av avvik: Tredekke har noe uttørking/oppsprekking og skruehoder som stikker over overflater. Forholdet har pt. ingen betydelig byggtekniske konsekvens men har behov for vedlikehold med olje/beis og skruer etterskrus.

Primærrom
Primærrom: 92 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entré, stue/kjøkken, soverom, soverom 2, dusjbad, bad og gang.

Bruksareal
Bruksareal: 95 kvm

Boder
Det følger en innebod på ca. 3 kvm og ifølge selger en ekstern bod på ca. 5,5 kvm.

Standard
Entré
Velkommen inn i en lys og luftig leilighet med moderne standard og pent materialvalg, en bolig som fremstår nesten som ny. Entreen har lyse fliser på gulv, vegger malt i en varm gråbeige nyanse og listefritt tak med downlights. Det er vannbåren varme i gulv, noe som gjelder for alle rom, med unntak av bod. I entreen er det montert skoskap, knaggrekke og en stor skyvedørsgarderobe med speilfronter. Det er plass til ytterligere entrémøbler.


Kjøkken
Kjøkkenet ligger i åpen løsning til stuen, men godt tilbaketrukket i egen sone. Innredningen er plassert langs to sider og har i tillegg en stor kjøkkenøy med skap på to sider, som gir et skille til stuen. Skapplassen er enorm og arbeidssonen har særdeles god flyt.
Innredningen har hvite rammefronter i klassisk stil, benkeplate i eikefarget laminat med planlimt vaskekum i stål, pop-up stikk i kjøkkenøya, god benkebelysning og to pendellamper over kjøkkenøya.
Alle hvitevarer er integrert fra kvalitetsmerket Miele. Her er det to stekeovner, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, induksjonstopp, fryser, kjøleskap, samt en slimline ventilator med komfyrvakt. Fra kjøkkenet er det direkte utgang til den flotte terrassen, slik at det er enkelt å ta med måltidet ut på fine sommerdager.


Stue
Stuen er et lyst og luftig rom med åpen kjøkkenløsning, store vinduer på to sider og delikat fargevalg. Veggene er malt i en varm gråbeige tone, det er enstavs laminat på gulv og listefritt tak med spotbelysning. Det er god plass til en stor hjørnesofa, tv-løsning og spisebord i stuen. Fra stuen er det utgang til en fantastisk terrasse på ca. 88 kvm, med pergolino på innerste del, blomsterkasser med stauder og busker, og flotte solforhold.


Bad/wc/vaskerom
Leiligheten har to lettstelte, moderne bad, det ene med inngang fra entreen og det andre som en del av mastersuiten. Sistnevnte har både vannbåren gulvvarme og varmekabler. Dette rommet har lyse, sandfargede fliser på gulv og vegger, downlights og opplegg for vaskesøyle.
Innredningen består av en heldekkende servant på brun skuffeseksjon, speilskap med overlys, veggmontert toalett, og et dusjhjørne med innfellbare glassvegger, regnfallsdusj og hånddusj.

Det andre badet har inngang fra entreen og har samme flisvalg, downlights og matchende servantinnredning. Det er rundt speil over servanten og høyskap ved siden av. Badet har, som masterbadet, veggmontert toalett og et dusjhjørne med innfellbare glassvegger, regnfallsdusj og hånddusj.


Soverom, mastersuite og garderobe
Leiligheten har to luftige soverom, inkludert en stor mastersuite med eget bad og bod. Soverommet har god takhøyde, gråmalte vegger, enstavs laminatgulv, dagslys fra to høye vinduer og listefritt tak med spotbelysning.
Langs den innerste veggen er det montert en takhøy skyvedørsgarderobe med speilfronter og stilig innredning. Det andre rommet er holdt i samme farger og materialer. Det er god plass til garderobeløsning, seng og annet. Leiligheten har ellers en plasstilpasset skyvedørsgarderobe i entreen og lagringsplass i ekstern bod på 5,5 kvm.


For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest for Magasinparken 26 - hus E felt BB1 fra Nordre Follo kommune datert 20.09.2023. Ferdigattesten er vedlagt prospektet.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert 18.04.2018. Disse samsvarer med dagens bruk av boligen.

Elektrisk anlegg
Sikringsskap med jordfeilautomater, overspenningsvern og hovedbryter. Måler og hovedsikring på 32 amp. er plassert i fellestavle i oppgangen. Det er forevist rapport for utført kontroll / tilsyn av Norgesnett datert 13.10.2022 uten at det er påvist avvik.

1. Foreligger det eltilsynsrapport de siste 5 år, og det er ikke foretatt arbeid på anlegget etter denne, utenom retting av eventuelle avvik i eltilsynsrapport (dvs en el-tilsynsrapport uten avvik)? Ja.

Branntekniske forhold:
Leiligheten er utstyrt med felles brannalarm, rislingsanlegg og håndslukker.
1. Er det mangler for brannslukningsutstyr i boligen iht. forskriftskrav på søknadstidspunktet, men minst Byggeforskrift 1985? Nei. I følge eier er røykdetektorer tilknyttet felles varslingsanlegg. Det er installert rislingsanlegg i boligen.

2. Er det skader på brannslokkingsutstyr eller er apparatet eldre enn 10 år. Nei.

3. Er det mangler på røykvarsler i boligen iht. forskriftskrav på søknadstidspunktet, men minst Byggeforskrift 1985. Nei.

4. Er det skader på røykvarslere? Nei.

Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Leiligheten varmes opp med vannbåren gulvvarme i alle rom, foruten bod. Varmen kommer fra et sentralanlegg og det er i tillegg elektrisk gulvvarme på hovedbadet, så man kan velge om man vil bruke det eller sentralvarmen i dette rommet. Ventilasjonen er balansert. Sikringsskapet har jordfeilautomater. Varmt tappevann kommer fra sentralanlegget.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter A

Eiendomsskatt
Det er pr. dags dato ikke eiendomsskatt i Nordre Follo Kommune.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 209,- pr.mnd.
Felleskostnader dekker: - Felleskostnader lik fordeling kr 996 - Bredbånd kr 260 - Andel felleskostnader etter eierbrøk kr 2953 Totalt kr 4209 pr. mnd. I tillegg kommer akonto varmt vann og oppvarming kr 1349

Årsregnskap
Borettslaget har et positivt årsresultat for 2022 på kr. 133 900.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige forsikring ASA Polisenummer: 89934514

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 458 908,- Som sekundærbolig Kr. 5 252 068,-

Borettslag
Borettslag: Urban villa e borettslag, Orgnr: 923703594

Forretningsfører
Enqvist boligforvaltning AS.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret i borettslaget. Dette kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.

Forkjøpsrett
Det foreligger ikke forkjøpsrett for borettslagets medlemmer.

Tekniske installasjoner
Innvendige vann- og avløpsledninger:
Innvendig infrastruktur for vann og avløp i plast, kobber og stål. Vannforsyning via rør i rør med fordelerskap i soverom som er drenert til rom med sluk. Lekkasjestopper med magnetventil og sensor til kjøkken. Kursoversikt i skap. Stoppekraner i fordelerskap. Det er infrastruktur innenfor leilighetens omsluttende vegger og gulv som er beskrevet. Takstingeniør har ikke spesialkompetanse på rør / infrastruktur for vann og avløp og det anbefales alltid gjennomgang av personell med spesialkompetanse.

Ventilasjon:
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Det er forevist dokumentasjon på innregulering av anlegget.

Vannbåren varme:
Vannbåren gulvvarme som i følge eier tilknyttet Follo sentralvarmeanlegg og fungerer normalt. I tillegg elektrisk gulvvarme i bad med adkomst fra soverom. Det er infrastruktur innenfor leilighetens omsluttende vegger og gulv som er beskrevet. Takstingeniør har ikke spesialkompetanse på rør / infrastruktur for vann og avløp og det anbefales alltid gjennomgang av personell med spesialkompetanse. 

TV-tuner følger med objektet, da det følger abonnementet til borettslaget.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste. Det gjøres oppmerksom på at eiendomsmegler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E-Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

Annet
Eier har opplyst om følgende punkter i egenerklæringsskjemaet:

2.  Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Ja, kun faglært. Firmanavn: Solid AS. Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Lydisolerte rør i taket på badet og på soverom.

2.2 Foreligger det dokumentasjon på arbeidene? Ja. Arbeidet er utført av Solid AS som reklamasjon.

13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, kun faglært. Firmanavn: Ôstberg Norge AS. Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Byttet ventilasjonsaggregat/ reklamasjon.

13.1 Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)? Ja. Kommentar: Anlegget er nytt. Arbeidene er utført av Installatøren Fredrikstad AS.

14. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja. Kommentar: Eltilsyn 13.10.22 - ingen feil/ mangler.

15. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag? Ladeboks på egen garasjeplass i fellesgarasje.

26. Kjenner du til om sameie/laget/selskapet er involvert i tvister av noe slag? Ja. kommentar: Se eget notat.

Tilleggskommentar:
Bakgrunn:
Det pågår en rettslig prosess mot utbygger som følge av mangler ved fellesarealene i prosjektet (felleskjeller, utomhus og øvrige fellesarealer). På grunn av organiseringen av borettslagene er hver enkelt andelseier (inkludert selger) formelt sett part gjennom å være sameier i BB1 Garasjesameie. Styret i garasjesameiet BB1 Garasjesameie håndterer saken på vegne av beboerne, ettersom det er tale om felles rettigheter og forpliktelser for andelseierne. Dersom saken mot utbygger helt eller delvis fører frem, vil tilkjent prisavslag/erstatning tilfalle BB1 Garasjesameie slik at styret kan forestå nødvendige utbedringer av fellesarealene på vegne av andelseierne. Mellom kjøper og selger avtales følgende: Borettslagets forsikring er ansvarlig for å dekke fremtidige kostnader til advokat og sakkyndige knyttet til oppfølgning av krav mot utbygger som følge av mangler ved garasjeanlegget. Selger dekker utgifter som ikke dekkes av forsikringen, samt eventuelle idømte sakskostnader. Utgifter utover det forsikringen dekker til advokat og sakkyndige faktureres den som til enhver tid er andelseier og dertil sameier av garasjeseksjonen. Kjøper må deretter kreve refusjon av selger for utgifter til advokat og sakkyndige ifm. mangelssaken mot utbygger.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Borettslaget er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål i reguleringsplankart BB1.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 9 400 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
kr 9 335,- (Dokumentavgift for garasjeplass (2,5 % av 350 000 kr) + tinglysningsgebyr)
--------------------------------------------------------
kr 10 535,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 9 410 535,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 8 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 9 418 785,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Boligklargjøring (Kr.13 000)
Eierskiftegebyr selger for garasje og bod (Kr.3 215)
Oppgjør (Kr.7 900)
Provisjon (Kr.72 400)
Tilrettelegging (Kr.15 900)
Heving av annonse på Finn.no (Kr.2 500)
Markedspakke Premium + (Kr.37 500)
Grunnpakke borettslag (Kr.16 000)
Fakturagebyr (factoring) (Kr.3 450)
Totalt kr. (Kr.171 865)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
84-23-0145

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Ski Eiendomsmegling AS
EIE Ski & Ås
Org. nr: 818809522
Haugenveien 5
1423 Ski
Tlf: 64 80 97 00

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler Brynjar Netskar

Saksbehandlere
Brynjar Netskar
EIE Ski & Ås
Daglig leder / Eiendomsmegler
Mob: 91 82 99 32 / E-post: bne@eie.no

David Hekmatnia
Trainee
Mob: 40 45 18 07
[/ E-post: dh@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Magasinparken 26
For mer om objektet
Magasinparken 26

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: