Bilde 1 av Magasinparken 32 Bilde 2 av Magasinparken 32
Digital salgsoppgave
Magasinparken 32

1423 Ski • Nordre Follo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Nyoppført og stilfull 3-roms leilighet i Skis nye bydel | Moderne løsninger | Heis og garasjeplass | Nær Ski sentrum
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
2 soverom
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
65 m²
Bruksareal (BRA)
68 m²
Fellesutgifter
kr 3 912 / Mnd
Prisantydning
kr 5 000 000
Omkostninger
kr 8 010
Fellesgjeld
kr 475 000
Totalpris
kr 5 483 010
Byggeår
2020
Tomt
Fellestomt m²
Oppdragsnummer
84200164
card-default

Rune Ørndal

Eiendomsmegler MNEF
Les om Rune
card-default

Mats Våge

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Mats
Prisantydning kr 5 000 000,-
Fellesgjeld kr 475 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 6 850,-
Pantattest kjøper kr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk kr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk kr 480,-
   
Totalpris kr 5 483 010
Eiendom
Magasinparken 32, 1423 Ski, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 136 bnr. 254, andelsnr. 15 i Urban villa b borettslag med orgnr. 923703055 i Nordre Follo kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 68 kvm

Antall soverom
2

Byggeår
2020

Tomt
Fellestomt m²

Prisantydning
5 000 000

Andel f.gjeld/Formue
Andel fellesgjeld: kr. 475 000,- pr. 13.10.20

Totalpris inkl. fellesgjeld
5 000 000,- (Prisantydning)
475 000,- (Andel av fellesgjeld)

5 475 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 010,- (Omkostninger totalt)

5 483 010,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 912,- pr. mnd.

Sikringsordning fellesgjeld
"Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av gjensidige.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Parkering
Det medfølger én parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser. Det er egen sykkelplass med egen nedkjøring og mulighet for å montere ladeboks til Elbil i garasjen.

Eier
Rune Johannes Andresen

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling ved Rune Ørndal har gleden av å presentere Magasinparken 32. En nyoppført 3-roms leilighet med moderne løsninger, heis, sørøstvendt balkong og parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Eiendommen er beliggende i en ny bydel i Ski med kort vei til skoler, barnehager, Ski sentrum og offentlig kommunikasjon.

Leiligheten har heisadkomst fra garasjeplan til etasjeplan som gjør at du kan gå tørrskodd fra dør til dør sommer som vinter. Gjennom inngangsdøren kommer du inn i entréen hvor du kan sette opp et garderobeskap. Videre har leiligheten en åpen stue- og kjøkkenløsning med gode møbleringsmuligheter, stilrent kjøkken fra Sigdal, delikat flislagt bad / vaskerom, 2 soverom og bod. Det medfølger i tillegg en sportsbod i felles kjeller.

Velkommen til visning!

<b>Kort fortalt:</b>
- Nyoppført 3-roms leilighet beliggende i Skis nye bydel.
- Nærhet til skoler, barnehager, Ski sentrum og offentlig kommunikasjon.
- Romslig balkong med utgang fra stuen.
- Åpen stue- og kjøkkenløsning.
- Stilrent kjøkken fra Sigdal.
- Delikat, flislagt bad med opplegg for vaskemaskin.
- 2 soverom.
- Sportsbod i felles kjeller.
- Vannbåren varme i alle gulv.
- Elektrisk solskjerming på alle vinduene.
- Parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

Beliggenhet
Magasinparken ligger kun noen få hundre meter vest for Ski sentrum som har gode handlemuligheter og urbane gleder som kino, kulturhus og hyggelige uteplasser. Her finner du også kaféer og spisesteder for ulike anledninger. Området rundt har også et mangfold av fritidsaktiviteter for både store og små, med alt fra hesteridning og golf, via håndball og fotball til teater, i umiddelbar nærhet. I tillegg er området et eldorado for deg som er glad i friluftsliv enten du liker å tusle med termos i sekken langs rådyrtråkk, padle i kano i blikkstille skogsvann, fiske etter abbor eller teste sykkelformen langs milevis av skogsveier og stier.

Ski er regionssenteret i Follo. Det bor ca. 120 000 mennesker i Follo som gjør at tilbudene er mange og varierte. I Ski sentrum finner man foruten Ski Storsenter, flere offentlige kontorer og en rekke butikker og servicetilbud. Dette gjør Ski til et attraktivt handelsområde. Kinosenter og en rekke restauranter og kaféer er også med på å skape et flott bymiljø. Ski kommune ble kåret til landets beste oppvekstkommune i 2005. Kommunen har nesten 100% barnehagedekning og har for øvrig et meget godt og variert fritidstilbud til barn og unge.

Det er i underkant av 7 minutter å kjøre til badeplass ved Midsjøvannet, og ca. 15 minutter å kjøre til Breivoll som har en flott badestrand langs Bunnefjorden. En liten biltur fra eiendommen ligger Tusenfryd, Norges største fornøyelsespark. For øvrig kan Ski kino og Rådhusteatret i Ski anbefales.

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Kiwi, Coop Prix, Meny eller Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger eiendommen i kort avstand fra Ski Storsenter. Senteret er et populært møtested med 145 butikker, restauranter, kino, bibliotek, bowling og legesenter m.m. Vinterbro Senter er også en attraktiv shoppingdestinasjon og ligger ca. 10 minutter unna med bil.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Ski stasjon vest og nærmeste togstasjon er Ski stasjon. Toget tar deg inn til Oslo s på ca. 20 minutter. Follobanen med nytt dobbeltspor er planlagt ferdigstilt i 2022 og reduserer reisetiden til Oslo med tog til ca.11 min.

Bebyggelse
Området består for det meste av blokk-, villa- og småhus bebyggelse.

Tomt
Fellestomt, m²

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med eie eiendomsmegling skilter ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Inneholder
Følgende rom inngår i p-rom:
<b>3.etasje - 65 kvm:</b> Stue / kjøkken, bad / vaskerom, 2 soverom og entré.

Resterende rom er s-rom:
<b>3.etasje - 3 kvm:</b> Bod.

Primærrom
Primærrom: 65 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 68 kvm

Boder
Det er lagringsplass i boden i leiligheten på ca. 3 kvm samt i sportsbod i felles kjeller.

Standard
<b>Entré</b>
Det er heisadkomst fra garasjeanlegget og opp til etasjeplan, noe som tilrettelegger for at du kan gå tørrskodd fra bilen og inn til leiligheten sommer som vinter. Gjennom inngangsdøren kommer du inn i entréen. Her er det plass til å sette opp en garderobeløsing eller eventuelt en knaggløsning slik at du får lagt fra deg yttertøy og sko.

<b>Stue</b>
I stuen er det god plass til sofaløsning og tv-møblement. Vindusflatene i rommet slipper inn rikelig med dagslys og skaper et trivelig innemiljø. Mot kjøkkenet er det naturlig plass for spisebord hvor dagens måltider kan nytes! Fra stuen er det utgang til den sørøstvendte balkongen. Her er det god plass til sittegrupper og eventuelt grill. Fra balkongen har du fint utsyn mot magasinhallene.

<b>Kjøkken</b>
Stilrent kjøkken fra Sigdal som ligger i åpen løsning mot stuen. Kjøkkenet har god skap- og benkeplass til matforberedelser og kjøkkenoppbevaring. På grunn av den åpne løsningen kan kokken holdes med selskap mens maten tilberedes.

<b>Bad / vaskerom</b>
Delikat, flislagt bad med gulvvarme og downlights i himling. Badet er innredet med et vegghengt toalett, servantinnredning, speil, dusjnisje med glassvegger og opplegg for vaskemaskin.

<b>Soverom og garderobe</b>
Leiligheten har to soverom. På hovedsoverommet er det god plass til dobbeltseng, garderobe og nattbord. På det andre soverommet er det plass til seng, garderobe og eventuelt leksepult. Dette rommet kan brukes som barnerom, kontor eller gjesterom. Alt etter smak og behag. For øvrig er det lagringsplass i boden i leiligheten på ca. 3 kvm samt i sportsbod i felles kjeller.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse. Ferdigattesten vil bli gitt senere, ref. utbygger.

<b>Oppvarming og teknisk</b>
Boligen blir oppvarmet med vannbåren varme i alle gulv. Det er balansert ventilasjon i boligen og sikringsskapet har automatsikringer. Felles varmtvannsbereder.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Eiendomsskatt
Det er pr. dags dato ikke eiendomsskatt i Nordre Follo kommune.

Fordeling felleskostnader
Felleskostnadene inkluderer blant annet felles forsikring, kommunale avgifter, akonto oppvarming / VV, drift og vedlikehold, m.m.

Faktisk fordeling av felleskostnadene vil avvike noe, pga. avrundinger. Felleskostnadene inkluderer ikke parkeringsleie, dette vil komme i tillegg.

Da borettslaget er nyoppført vil budsjettert regnskap kunne avvike noe. Styret vil kunne ønske flere og andre tjenester enn det som følger av budsjettet, og dette vil kunne medføre høyere kostnader.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Bank: DNB
Type: Annuitetslån.
Terminer per år: 4.
Lånets løpetid: 40 år.
Saldo: kr. 9 539 000,-
Andel saldo: kr. 475 000,-
Effektiv rente ved låneopptak: 1,81%.
Nominell rente ved låneopptak: 1,79%.

Lånet er avdragsfritt i 10 år.
Lånet vil bli omfattet av en IN-ordning, der hver enkelt vil få anledning til å innfri hele eller deler av sin andel av fellesgjelden, etter egne regler.

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Borettslag
Borettslag: Urban villa b borettslag, Orgnr: 923703055

Forretningsfører
Enqvist Eiendomsdrift AS.

Forkjøpsrett
Det er ikke forkjøpsrett i borettslaget.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Regulering
Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av situasjonskart og reguleringsplaner med bestemmelser er tilgjengelig i elektronisk salgsoppgave og hos megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Magasinparken utbygges for fullt og byggetrinn 2 og 3 er under utbygging. Finstad skole, som ligger sørvest for eiendommen skal utbygges og det vil bli bygget en barnehage ved oppsynsmannstunet.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 000 000,- (Prisantydning)
475 000,- (Andel av fellesgjeld)

5 475 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 010,- (Omkostninger totalt)

5 483 010,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon (Kr.44 900)
Tilrettelegging (Kr.9 900)
Tinglysing sikringspant borettslag (Kr.480)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Eierskiftegebyr selger (Kr.5 860)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 860)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.3 150)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.3 390)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Markedspakke 1 (Kr.15 900)
Oppgjør (Kr.8 900)
Totalt kr. (Kr.101 820)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
84-20-0164

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Ski Eiendomsmegling AS
Eie Ski
Org. nr:818809522
Nordbyveien 27 A
1406 Ski
Tlf: 64 80 97 00, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF Rune Ørndal

Saksbehandlere
Rune Ørndal
Eie Ski
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 45 88 65 00 / E-post: ro@eie.no

Mats Våge
Eie Ski
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 95 82 35 58 / E-post: mvaa@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.