Bilde 1 av Sandertunet 105Bilde 2 av Sandertunet 105
Digital salgsoppgave
Sandertunet 105

1400 Ski • Nordre Follo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Bo i solrik 3-roms | Nær sentrum, skoler og idrettspark.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
12
Antall soverom
2 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
63 m²
Bruksareal (BRA)
65 m²
Bruttoareal (BTA)
71 m²
Fellesutgifter
kr 2 500 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 479 / Mnd
Prisantydning
kr 3 800 000
Omkostninger
kr 98 870
Totalpris
kr 3 898 870
Fellesformue
kr 36 750
Byggeår
1994
Tomt
Fellestomt 2902 m²
Oppdragsnummer
84210062
card-default

Brynjar Netskar

Daglig leder / Eiendomsmegler
Les om Brynjar
card-default

Elisabeth Moe

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Elisabeth
Prisantydningkr 3 800 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 97 500,-
  
Totalpris kr 3 898 870
Eiendom
Sandertunet 105, 1400 Ski, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 132 bnr. 274 snr. 12 orgnr. 992403691 i Nordre Follo kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 63 kvm, Bruksareal: 65 kvm, Bruttoareal: 71 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1994

Tomt
Fellestomt 2902 m²

Prisantydning
3 800 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 31.12.20
Andel fellesformue: kr. 36 750,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. omkostninger
3 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
97 500,- (Dokumentavgift)

98 870,- (Omkostninger totalt)

3 898 870,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 500,- pr. mnd.

Kommunale avgifter
Kr. 5 743,20 pr. år
Avgiften gjelder abonnement vann og avløp, samt renovasjon. Forbruksavgift på vann og avløp blir fakturert samlet til sameiet inntil videre, ref. Nordre Follo kommune. Kommunale avgifter vil fra 01.01.2022  tilkomme seksjonseier, ikke legges inn sameiet som idag ligger i felleskostnader.

Eier
Einar Norum

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling ved Brynjar Netskar har gleden av å presentere Sandertunet 105! En pen 3-roms selveier med solrik balkong, 2 soverom og parkeringsplass i felles carport. Leiligheten ligger i umiddelbar nærhet av barnehage, barneskole, undomskole, vidergående og idrettsparken. Her er det  et barnevennlig og rolig boligområde med nærhet til marka med fine turstier og lysløyper samt kun ca. 1 km fra Ski sentrums allsidige tilbud av alt et lite bysamfunn bør ha. 

Boligen ligger i byggets 2.etasje og det er adkomst via felles utvendig trapp samt svalgang. Godt innenfor leilighetens dørstokk kommer du inn i entréen. Her er det plass til å legge fra seg sko og yttertøy. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen tilrettelegger for gode møbleringsmuligheter og rommet blir et naturlig samlingspunkt. Videre har boligen et flislagt bad / vaskerom, 2 soverom og walk-in closet / bod. Fra stuen er det tilgang til den solrike balkongen som kommer ypperlig med på varme sommerdager!

Velkommen til visning!

<b>Kort fortalt:</b>
- Pen 3-roms selveier beliggende nær Ski sentrum.
- Solrik balkong.
- Åpen stue- og kjøkkenløsning.
- 2 soverom og walk-in closet.
- Flislagt bad / vaskerom.
- Parkering i felles carport.

Parkering
Leiligheten har én parkeringsplass i felles carport. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et barnevennlig og rolig boligområde med nærhet til marka med fine turstier og lysløyper samt kun ca. 1 km fra Ski sentrums allsidige tilbud av alt et lite bysamfunn bør ham og i umiddelbar nærhet av barnehage, barneskole, undomskole, vidergående og idrettsparken.

Ski er regionssenteret i Follo. Det bor ca.120 000 mennesker i hele Follo som gjør at tilbudene er mange og varierte. I Ski sentrum finner man foruten Ski Storsenter, flere offentlige kontorer og en rekke butikker og servicetilbud. Dette gjør Ski til et attraktivt handelsområde. Kinosenter og en rekke restauranter og kaféer er også med på å skape et flott bymiljø. Ski kommune ble kåret til landets beste oppvekstkommune i 2005. Kommunen har nesten 100% barnehagedekning og har for øvrig et meget godt og variert fritidstilbud til barn og unge.

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Rema 1000, Meny og Coop Extra som ligger i nærheten av boligen. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger eiendommen i kort avstand fra Ski Storsenter. Senteret er et populært møtested med 145 butikker, restauranter, kino, bibliotek, bowling og legesenter m.m. Vinterbro Senter er også en attraktiv shoppingdestinasjon og ligger ca. 10 minutter unna med bil.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er i Ski skole som ligger ca. 300 meter i gangavstand fra boligen. Nærmeste togstasjon er Ski Stasjon som tar deg inn til Oslo s på ca. 20 minutter. Follobanen med nytt dobbeltspor som er planlagt ferdigstilt i 2022 reduserer reisetiden til Oslo med tog til ca.11 min.

Bebyggelse
Området består for det meste av villa- og småhus bebyggelse.

Tomt
Fellestomt, 2902 m²
Fellesområder opparbeidet med asfalterte internveier, plenarealer, prydbusker og diverse beplantning.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med eie eiendomsmegling skilter ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Inneholder
Følgende rom inngår i p-rom:
2.etasje - 63 kvm: Entré, bad, stue / kjøkken, to soverom.

Resterende rom er s-rom:
2.etasje - 2 kvm: Bod.

Byggemåte
Boligbygg over to etasjer. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av betong- og trekonstruksjoner. Fasader utført i liggende panel. Yttertak av saltaksform i trekonstruksjoner utvendig tekket med takstein (taket er ikke besiktiget). Uinnredet kaldtloft med adkomst via loftsluke i entré. Profilert Swedoor entrédør med kikkehull og felt av glass. Heve-skyvedør og vinduer med karmer av tre i 2-lags glass fra byggeår.

For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 63 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 65 kvm

Boder
Det er lagringsplass i walk-in closet / bod på hovedsoverommet samt i utvendig bod.

Standard
Entré:
Boligen er beliggende i byggets 2.etasje og det er adkomst via felles utvendig trapp samt svalgang. Godt innenfor leilighetens dørstokk kommer du inn i entréen. Her er det plass til å legge fra seg sko og yttertøy.

Stue:
Den åpne stue- og kjøkkenløsningen tilrettelegger for gode møbleringsmuligheter og rommet blir et naturlig samlingspunkt. Vindusflatene i stuen sørger for et lyst innemiljø. I rommet er det en peisovn som kommer godt med på kjølige kvelder. Fra stuen er det utgang til den solrike balkongen på ca. 5 kvm. Her er det plass til sittegruppe og eventuelt grill. På sommeren kan du invitere gjester over på grilling og nyte solen i godt selskap!

Kjøkken:
Praktisk kjøkken med glatte fronter og benkeplater av tre med nedfelt oppvaskkum. Det er en malt flate mellom kjøkkenbenk og overskap, samt benkeskapsbelysning under overskap. På kjøkkenet er det god arbeidsplass slik at du enkelt kan tilberede dagens måltider. Det er avsatt plass for hvitevarer i rommet.

Oppgraderinger: Ny ventilator, benkeplater og oppvaskkum i 2020.

Bad / vaskerom:
Flislagt bad med gulvvarme fra 2012. Badet er innredet med et vegghengt servantskap, ovenpåliggende servant, speil, skap, frittstående toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe:
Leiligheten har totalt to soverom. På hovedsoverommet er det tilgang til walk-in closet / bod og det er god plass til dobbeltseng. På den andre soverommet er det garderobeskap og plass til seng samt leksepult. Dette rommet kan benyttes som kontor, gjesterom eller barnerom. Alt etter smak og behag. For øvrig er det lagringsplass i walk-in closet / bod på hovedsoverommet samt i utvendig bod.

Eksempler på innvendige overflater:
Gulv: Gulvflate i bod belagt med gulvbelegg. Øvrige gulvflater belagt med fliser og laminat.
Vegger: Veggflater av tapetserte og malte flater samt fliser.
Himling: Himlingsflater av plater.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt boligsalgsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 14.11.1997.

Oppvarming og teknisk:
Boligen blir oppvarmet med elektrisitet og peisovn. Mekanisk avtrekksvifte på bad og kjøkken i kombinasjon med tilluftsventiler i vinduer. Vannrør av typen kobber, forkrommede- og glødde rør. Synlige avløpsrør av plast. Vannmåler og stoppekraner plassert under oppvaskkum. Oso varmtvannsbereder på ca. 107 liter fra 2017 plassert i benkeskap på kjøkkenet. Sikringsskap med automatsikringer og strømmåler plassert i entré. Leiligheten har hovedsakelig skjult elektrisk anlegg.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Kr. 5 743,20 pr. år Avgiften gjelder abonnement vann og avløp, samt renovasjon. Forbruksavgift på vann og avløp blir fakturert samlet til sameiet inntil videre, ref. Nordre Follo kommune.
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er pr. dags dato ikke eiendomsskatt i Nordre Follo kommune.

Fordeling felleskostnader
Felleskostnadene inkluderer blant annet kabel-tv / bredbånd, felles forsikring, drift og vedlikehold, m.m.

Styret planlegger utvendig vedlikehold med maling av fasaden. Dette skal tas opp på årsmøte i sommer og det er mulig at felleskostnadene kan øke med tanke på å finansiere dette, ref. forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring Polisenummer: 83143855
Dette er sameiets felles forsikring. Kjøper må selv tegne egen forsikring som dekker innbo og løsøre.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 785 376,- Som sekundærbolig Kr. 2 827 355,-

Sameie
Sameie: Boligsameiet Sander Øst, Orgnr: 992403691

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning AS.

Styregodkjenning
Nei.

Diverse
Følgende punkter har fått TG 2 i tilstandsrapporten:

Bad - Adkomst fra entré
- Sanitærutstyr og innredning: Servantskap har noe svelleskader.
- Membran, tettesjikt og sluk (i gulv og vegger) ink. rørgjennomføringer: Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og membran er uoversiktlig, og det kan derfor ikke verifiseres at løsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer.
- Fallforhold (gulv): Lokalfall i dusjsonen er mindre enn hva som ideelt anbefales. Det ble målt på tilfeldig sted og målingen viste en høydeforskjell på 12 mm. Fallet er mindre enn 1:50 i en avstand på 80 cm. Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til 17 mm. Dette er vurdert til ikke å være tilfredsstillende med tanke på lekkasjesikkerhet. Gulv utenfor dusjsonen er tilnærmet flatt.

Kjøkken
-  Vannrør: Vannrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid.
- Innredning: Deler av kjøkkeninnredningen bærer preg av alder/slitasje.

Øvrige rom
- Overflater gulv: Gulvet bærer noe preg av slitasje.

Vinduer/ytterdører
- Vinduer: Vinduer er av eldre dato og har behov for oppgraderinger/overflatebehandling. Det må forventes høyere varmetap fra disse vinduene sammenlignet med vinduer fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på enkelte vinduer, hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som
forventet. Beslag på vannbord mangler.
- Dører: Ytterdører er av eldre dato og har behov for oppgraderinger/overflatebehandling. Det må forventes høyere varmetap fra disse dørene sammenlignet med dører fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på dører hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet.

Balkonger, terrasser, veranda etc
- Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer): Balkongen bærer noe preg av alder og slitasje.

Merk:
- Skjevhetsmåling: Det er mindre målbare skjevheter i leiligheten. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til 9 mm i stue/kjøkken og 11 mm i soverom 1.
- Takhøyde: Deler av stue/kjøkken og soverom 1 har en takhøyde lavere enn 2,2 meter.

Eier har opplyst om følgende punkter i egenerklæringsskjemaet:
- Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?: Total renovering. Flislegger Antoins Tsolakis, og byggmester Eivind Halvorsen.
- Ny membran, varmekabler, og sluk. Av Antonis Tsolakis
- Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?: Utført kontroll 2020.
- Kjenner du til forslag til- eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller eiendommens omgivelser?: Nabo skal bygge loft.
- Styret diskuterer å øke felleskostnader grunnet beising. Som er forventet utført neste år.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Vei/vann/kloakk
Offentlig vann og avløp. Sandertunet er en privat vei.

Regulering
Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av situasjonskart og reguleringsplaner med bestemmelser er tilgjengelig i elektronisk salgsoppgave og hos megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Ved eiendommen er det en plan under arbeid, ref. reguleringsplan kart som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

"Planforslaget innebærer en utvidelse og ombygging av Kirkeveien til en attraktiv bygate. I gatesnittet etableres det to kjørefelt, et kollektivfelt, midtrabatt, siderabatter med gatetrær og regnbed for lokal overvannshåndtering, samt gang- og sykkelveger på begge sider. Planen omfatter også kollektivfelt i Langhusveien fra og med holdeplass ved Ski sykehus og til kryss med Kirkeveien (ca. 300 m). Dagens kryss mellom Kirkeveien og hhv. Langhusveien og Sanderveien gjøres om til én oval rundkjøring. Det etableres bussholdeplass (kantstopp) ved Ski skole. Det legges opp til fire krysningspunkter for gående i Kirkeveien og to i Langhusveien. Det etableres opphøyd gangfelt ved holdeplass Ski skole og ved Skoleveien. Tiltaket vil omfatte nytt veglys og omlegging av kabler og ledninger. På grunn av bredt vegprofil i delvis skrånende terreng blir det behov for en del støttemurer. Disse er planlagt utført i granitt. Enkelte steder blir murene høyere enn 1,5 m. Det blir også behov for støttemurer langs nye adkomstveger og mot gravhaugen ved krysset med Sanderveien. Eksisterende trykkreduksjonskum ved kryss med Sanderveien opprettholdes og får ny adkomst med kulvert og driftsveg fra Kirkeveien øst", ref. dokument "detaljreguleringsplan fv. 152 Kirkeveien, Ski sentrum" datert 28.06.2019.

Ski sentrum er under utvikling og det må påregnes byggearbeider i området med opprettelse av nye boliger, leiligheter og nye veier. Nord for Sandertunet er det regulert til fremtidig boligbebyggelse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
97 500,- (Dokumentavgift)

98 870,- (Omkostninger totalt)

3 898 870,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.3 220)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Tilrettelegging (Kr.9 900)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.19 509)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.3 390)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Look (Kr.11 900)
Markedspakke 1 (Kr.12 500)
Oppgjør (Kr.8 900)
Provisjon (Kr.35 000)
Totalt kr. (Kr.111 879)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
84-21-0062

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Ski Eiendomsmegling AS
EIE Ski
Org. nr:818809522
Nordbyveien 27 A
1406 Ski
Tlf: 64 80 97 00, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler Brynjar Netskar

Saksbehandlere
Brynjar Netskar
EIE Ski
Daglig leder / Eiendomsmegler
Mob: 91 82 99 32 / E-post: bne@eie.no

Elisabeth Moe
EIE Ski
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 95 88 19 06 / E-post: em@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Sandertunet 105
For mer om objektet
Sandertunet 105

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: