Bilde 1 av Solbråtanveien 16 B Bilde 2 av Solbråtanveien 16 B
Digital salgsoppgave
Solbråtanveien 16 B

1410 Kolbotn • Nordre Follo kommune

Prisantydning

kr 6 500 000

Omkostninger: kr 30 669Totalpris: kr 6 530 669
STOREBUKTA - 3R selverier i 2etg - Meget god intern beliggenhet - 15 kvm balkong - Salg av kontraktsposisjon for B203
Vis i kart Last ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Leilighet
Eierform
Selveier
Antall soverom
2 soverom
Primærrom (P-ROM)
81 m²
Bruksareal (BRA)
81 m²
Prisantydning
kr 6 500 000
Omkostninger
kr 30 669
Totalpris
kr 6 530 669
Tomt
Fellestomt m²
Oppdragsnummer
84200131
card-default

Mats Våge

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Mats
Prisantydning kr 6 500 000,-
Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 172 800,-) kr 29 300,-
Pantattest kjøper kr 199,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
   
Totalpris kr 6 530 669
Eiendom
Solbråtanveien 16 B, 1410, Kolbotn

Matrikkel
Gnr. 40 bnr. 1045 i Nordre Follo kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 81,50 kvm, Bruksareal: 81,50 kvm

Antall soverom
2

Tomt
UTOMHUSARBEIDER

Utomhusarealene vil bli opparbeidet med utgangspunkt i utomhusplan i prospektet. Selger forbeholder seg imidlertid retten til å foreta endringer med hensyn til utforming og materialvalg. Grøntområder vil bli beplantet og lagt med ferdiggress. Adkomst tilparkeringskjeller blir asfaltert.

Utvendig vannkran for felles bruk vil bli plassert der selger finner dette hensiktsmessig.

Endelig materialbruk og omfang er ikke detaljprosjektert. Det leveres utendørs belysning etter en nærmere detaljert belysningsplan. Det tas forbehold om å levere lyktestolper istedenfor pullerter, som fremkommer av enkelte illustrasjoner.

Prisantydning
6 500 000

Totalpris inkl. omkostninger
6 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
29 300,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 172 800,-))
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

30 669,50 (Omkostninger totalt)

6 530 669,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Parkering
JA

Eier
Helén Ruud

Beliggenhet
OM STOREBUKTA
Idylliske Storebukta er av mange kalt Kolbotns indrefilet med god grunn. For det første ligger den bare fem minutters hyggelig spasertur fra torget og togstasjonen. For det andre oppfyller den folkets kriterium nummer e´n når de skal vurdere en eiendom: fin beliggenhet.

Kolbotn er med sine drøyt seks tusen innbyggere en attraktiv og populær plass å bo. Det ligger sentralt til bare et kvarters togtur fra Oslo S - en pendlerfavoritt som kombinerer avslappende småbyliv med kort reisevei til en spennende jobb i hovedstaden.

KOLBOTN - ET GODT STED Å BO
Kolbotn blir stadig mer populært, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Her bor du nemlig behagelig tilbaketrukket samtidig som Oslo S er bare et kvarter unna med tog. Men spør du dem som bor her, så bor de ikke i Kolbotn fordi det er nær Oslo. De bor her fordi Kolbotn rett og slett er et bra sted å bo.

Der man kanskje tenker på en småby langs en toglinje som litt søvnig, er Kolbotn lys våken med blant annet eget kulturhus og et av landets største idrettslag med flere tusen medlemmer.

Er du av den handleglade typen, er Kolbotn torg stedet med sine koselige butikker og hyggelige kafeer. Et stopp innom her etterfulgt av en liten tur langs strandpromenaden er obligatorisk for mange fastboende på lørdag formiddag.

Bebyggelse
Området består for det meste av villa- og småhus bebyggelse.

Tomt
Fellestomt, m²

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
2. etasje - 81,5 kvm - P-rom: Entré, 2 soverom, Bad, Stue/kjøkken, Gjestetoalett

S-rom: Ingen

Øvrig:
- 1 sportsbod i felles anlegg
- 1 biloppstillingsplass i felles anlegg

Byggemåte
Konstruksjon:
Bygningene utføres med bærekonstruksjon i betong og stål. Fasadene bygges opp som isolerte stendervegger og kles utvendig med aluminium, tegl og treverk. Innvendige lettvegger utføres i stenderverk, kledd med gipsplater. For store skyvedører til balkong eller andre dører som ikke er rømningsvei vil åpningskraft kunne bli mer enn 30 N.

Balkonger/terrasser:
Balkong- og terrassegulv er å anse som utvendig konstruksjon. Drypp fra overliggende balkong, rekkverk og konstruksjoner må påregnes ved regn/snøsmelting osv. Utformingen av rekkverk vil være i tre, metall og glass. Balkonger og terrasser får tremmegulv.

Vinduer/vindusdører:
Det leveres trevinduer med utvendig aluminiumskledning og energiglass iht. isolasjonskrav. En del vinduer kan ikke nåes for sikker vindusvask, og disse leveres med utvendig selvrensende overflate. Ved evt. ønske om pussing av disse fra utsiden må dette utføres av personell med tilgang til egnet
utstyr. Det leveres skyvedør fra stue til balkong. For store skyvedører til balkong eller andre dører som ikke er adkomsteller rømningsvei vil åpningskraft kunne bli mer enn 30 N. Utforinger og gerikter leveres ferdig malt fra fabrikk, med synlige stifter. Enkelte steder vil smyg gipses og males på stedet.

Diverse utstyr:
Brannslukningsutstyr i henhold til forskriftskrav. Det installeres boligsprinkling med synlige sprinklerhoder.

Primærrom
Primærrom: 81,5 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 81,5 kvm

Boder
Det medfølger sportsbod.

Standard
Gulv:
Stue, kjøkken, soverom, gang og bod leveres med 1-stavs parkett i hvitlasert eik som standard. I entré leveres fliser i format 60x60 cm av type Re-micron G. På badegulv leveres porselensfliser Re-micron GB 30x30 cm. I nedsenket dusjsone på bad leveres tilsvarende gulvflis i mosaikk, format ca. 3x3 cm. Dusjnisje og dusjområde senkes ca. en flistykkelse i forhold til det øvrige gulvet for bedre vannhåndtering.

Vegger:
Innvendige vegger av gips sparkles og males. Vegger mot naboleiligheter og trapperom, som utføres i betong, vil ha sparklet og malt overflate. På bad leveres porselensfliser på vegg, type Re-micron GB 30x60 cm, lagt liggende.
Fargene som leveres i denne leiligheten er: Gang: Jotun 1434 Elegant, Stue/ Kjøkken: Jotun 9918 Klassik Hvit, Soverom 1: Jotun 10342 Kalkgrå, Soverom 2: Jotun 10341 Kalk.

Himling:
I boligrom leveres sparklet og malt himling i betong. Der himling fôres ned i leiligheten, leveres malt gips. Rørføringer vil i all hovedsak bli skjult bak innkassinger og som helt eller delvis nedforede gipshimlinger, fortrinnsvis i entré, gang, bad og over kjøkkenskap. Nedforing også i områder der dette er nødvendig av hensyn til isolasjonskrav eller tekniske føringer.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning type Mobalpa Kiffa z-line i fargen Polarhvit. Som benkeplate leveres 12 mm Quarts på toppplaten med matchende sider. Selger forbeholder seg rett til å levere kjøkken i tilsvarende kvalitet fra annen anerkjent leverandør. Tilvalg på kjøkken: marmor på kjøkkenø, og det er inkludert platetop som er tilpasset benkeplate på kjøkken. Se tilvalgbeskrivelse.

Bad og gjestetoalett:
På bad leveres innredning med underskap i bredde som vist på kontraktstegning. Innredning fra Mobalpa type Loa matt Tinngrå med håndtak i krom. Selger kan velge å levere baderomsinnredning i tilsvarende kvalitet fra annen leverandør. Gjestetoalett er tilvalg.

UTSTYR
- Heis
- Callinganlegg
- Vannbårent varmeanlegg
- Balansert ventilasjon

Jfr. opprinnelig leveransebeskrivelse.

Ferdigattest
Prosjektselger/utbygger er ansvarlig for å fremskaffe lovpålagte attester før overtagelse.

Eiendomsskatt
Det er pr. dags dato ikke eiendomsskatt i Nordre Follo kommune.

Fordeling felleskostnader
FELLESUTGIFTER
Størrelsen på felleskostnadene baserer seg på budsjett med grunnlag i erfaringstall fra liknende prosjekter. Felleskostnader skal dekke sameiets ordinære driftskostnader. Det legges til grunn et moderat omfang av nødvendige tjenester. Etter at sameiet eretablert og konstituert, vil sameiet kunne vurdere
omfang av tjenester og derved hvilket kostnadsnivå sameiet ønsker. Fellestjenester for blant annet garasje og utearealer vil deles med like deler for alle seksjonene, mens leilighetene vil dekke de kostnader som gjelder leilighetene spesielt, tilsvarende for townhousene. For de kostnadene som skal dekkes av alle,
skal de fordeles slik at 30% skal fordeles med like deler for seksjonene og 70% fordeles etter eierbrøk basert på boligenes bruksareal (BRA).

Erfaringsmessig vil felleskostnadene for leilighetene beløpe seg til ca. kr 32,- til kr 35,- per kvm BRA per måned og for townhousene til ca. kr 28,- til 30,- per BRA per måned.

Fellesutgiftene skal dekke blant annet vannbåren oppvarming og varmtvann, felles forsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, samt renhold, drift og vedlikehold av fellesarealer og adkomstvei. Tv og internett er ikke inkludert i estimatet ovenfor.

Forsikring med polisenummer
Boligen vil bli forsikret gjennom boligsameie. Kjøper må selv forsikre innbo og løsøre.

Diverse
PARKERINGSKJELLER
Det bygges felles parkeringskjeller. Det medfølger 1 parkeringsplass til alle leiligheter bortsett fra 2-roms leiligheter. Mulighet for kjøp av ekstra parkeringsplass, men det er et begrenset antall ekstra plasser. Se den til enhver tid gjeldende prisliste for nærmere informasjon.

Til hver parkeringsplass leveres 1 stk. portåpner for åpning av garasjeport. I parkeringskjeller leveres asfalt, ingen sluk. Betongvegger og betonghimling sprøytemales/støvbindes.

Fri kjørehøyde vil være ca. 2,1 meter. Lokale nedforinger/ tekniske installasjoner vil forekomme.

Kjøper av parkeringsplass må betale en forholdsmessig andel av kostnadene til drift og vedlikehold av garasjeanlegget, som kommer i tillegg til de alminnelige fellesutgiftene.

BESKRIVELSE AV SAMEIET
Eierseksjonen vil tilhøre et sameie som også omfatter garasjeanlegg. Selger forbeholder seg retten til å organisere og fordele parkeringsplasser og sportsboder på den måten som for selger anses mest hensiktsmessig, for eksempel som en del av sameiets fellesareal med dertil tilhørende bruksretter, seksjonert
som tilleggsareal til den enkelte seksjon eller som en særskilt næringsseksjon. I forbindelse med overtagelser beholder selger fordelingsrett til parkeringsplasser og sportsboder inntil alle seksjoner er overlevert.

Seksjonsnummer og eierbrøk bestemmes i forbindelse med seksjoneringen. Sameiet vil ivareta forvaltning av fellesarealer innenfor eiendommen.

Vedtekter vil bli utarbeidet av selger i samråd med forretningsfører før konstituerende sameiermøte. Dokumentene vil i sin endelige form fremlegges/vedtas i forbindelse med konstituerende sameiermøte og kan senere endres.

Som seksjonseier i et eierseksjonssameie, vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin boenhet. Seksjonseierne får felles bruksrett til sameiets fellesareal. De andre sameierne har, i henhold til Eierseksjonslovens § 31, panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av
sameieforholdet.

KONTRAKT, FREMDRIFT OG ØKONOMI
Oppdraget gjelder salg av kontraktsposisjon som gir rett til kjøp av leilighet B203 i boligprosjektet Storebukta på nærmere angitte vilkår. Boligen ble kjøpt for kr. 5.950.000,- den 23.07.2018.

Partene i prosessen er:
- Storebukta Boligutvikling AS - utbygger av prosjektet Storebukta blir kalt SELGER i transportdokumenter.
- Hélen Ruud - selger av kontraktsposisjonen blir kalt KJØPER 1 i transportdokumenter.
- Kjøper av denne konstraktsposisjonen blir kalt KJØPER 2 i transportdokumenter.
- Ski eiendomsmegling AS/ EIE økonomi AS tar oppgjør/kontrakt på salg av kontraktsposisjonen.
- Sem & Johnsen Prosjektmegling, NyeBoliger AS er prosjektmegler og tar oppgjør/tinglysningen på eiendommen (hovedoppgjøret).

Selger av kontraktsposisjonen (KJØPER 1) har inngått avtale med utbygger (SELGER) om kjøp av ovennevnte bolig under oppføring. Ved kjøp av kontraktsposisjonen trer KJØPER 2 inn i nevnte kontrakt/prosjektkontrakt med SELGER og overtar de rettigheter og forpliktelser som KJØPER 1 av kontraktsposisjonen har i henhold til opprinnelig kontrakt/prosjektkontrakt.

Prisbilde for KJØPER 2 på transport av kontraktsposisjon ser slik ut:
- Vederlag for kontraktsposisjonen (merverdi): kr. 493 123,-
-Tilvalg: kr 26.877,-
-Transportgebyr: kr. 30.000,-
- Opprinnelig kjøpesum for leiligheten: kr. 5.950.000,-
Totalt: Kr. 6.500.000,- + omkostninger, dokumentavgift av andel tomteverdi, ikke av hele kjøpesummen.

Omkostningene består av:
Dokumentavgift (2,5 %) av tomteverdien: kr. 29 320,-
Tinglysningsgebyr for kjøpers panteobligasjon: kr. 729,-
Tinglysningsgebyr for skjøte: kr. 525,-
Seksjoneringsgebyr: kr. 5 000,-


Jfr. opprinnelig kontrakt/prosjektkontrakt (datert 24.07.18).

VED KONTRAKTSINNGÅELSE PÅ KJØP AV KONTRAKTSPOSISJONEN INNBETALES TIL EIE ØKONOMI:
Selgers tidligere innbetalte forskudd: kr. 595 000,-.
Vederlag for kontraktsposisjonen: kr. 523 123,-.
Transportgebyr: kr. 30 000,-.

Totalt kr. 1 148 123,- som innbetales ved kontraktsinngåelse.

Resterende kjøpesum og omkostninger for eiendommen innbetales av KJØPER 2 til prosjektmegler i hht. opprinnelig kjøpekontrakt/en uke før overtagelse av selve eiendommen.

Evt. påløpte renter tilfaller KJØPER 2 frem til skjøtet på eiendommen er tinglyst på KJØPER 2. Partene godskrives likevel ikke renter når disse for hver av partene utgjør mindre enn et halvt rettsgebyr, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-10 tredje ledd.

LOVGIVING - DIVERSE
Salget av selve kontraktsposisjon reguleres av kjøpsloven og avhendingsloven, mens den opprinnelige kjøpekontrakten som faktisk skal transporteres reguleres av Bustadoppføringslova.

 
KJØPER 2 sin plikt til å betale for kontraktsposisjonen faller bort dersom boligselger ikke ferdigstiller boligen.
Innbetalt merverdi og transportgebyr fra KJØPER 2 kan ikke frigis KJØPER 1 før KJØPER 2 har overtatt og fått rettsvern for sin nye bolig via tinglyst skjøte.
Forskudd kan frigis KJØPER 1 før overtagelse, men først etter at KJØPER 2 har fått rettsvern for boligen via eierskiftemelding til SELGER og så fremt det fra SELGER foreligger § 47 garanti etter bustadoppføringslova.

Andre bestemmelser kan gjøres gjeldende dersom KJØPER 2 ikke er forbruker.

Storebukta Boligutvikling AS (SELGER) må samtykke til transport av kontraktsposisjon og utsteder nytt skjøte til KJØPER 2.

KJØPER 1 har intet ansvar for forsinket/mangelfull leveranse overfor KJØPER 2. Dette gjelder selv om manglene viser seg å være vesentlige og ender opp med heving. KJØPER 2 må forholde seg til utbygger/selger på selve husleveransen.

Kjøper er gjort kjent med at han/hun kun kan erverve to seksjoner i sameiet i h.h.t lov om eierseksjoner, § 22, tredje ledd.

GARANTIER
Det er stillet garanti fra utbygger (selger) i henhold til Bustadoppføringslova.
Garanti etter § 12 utgjør 3% i byggeperioden og 5 % i garantiperioden (5 år fra overtagelse) beregnet av opprinnelig kjøpesum, ikke på merverdien KJØPER 2 betaler for kjøp av kontraktsposisjonen. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetalinger/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter bekostes ikke av selger (KJØPER 1).

Merk: Siste antatt innflytting er Mars 2021.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Eier får full råderett over egen seksjon og kan fritt leie den ut til boligformål.

Vei/vann/kloakk
Offentlig adkomst. Boligen blir tilkoblet offentlig vann og avløp med private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til kombinert bebyggelse og anlegg, boligbebyggelse, blokkbebyggelse, konsentrert småhusbebyggelse, nærmiljøanlegg, uteoppholdsareal, samferdselsanlegg og teknisk infrastruktur, grønnstruktur og vassdrag.

Tilstøtende eiendommer inord er i områdeplan regulert til blokkbebyggelse og næring. Eiendommen i øst er regulert til jernbane. Eiendommen i syd er nærmiljøanlegg og Kolbotnvannet. Eiendommen i vest er per i dag regulert til blokkbebyggelse og konsentrert småhusbebyggelse. Detmåpåregnes at eiendommene på vestsiden av Theodor Hansens vei vil kunne bli utbygget og fortettet.

Overtagelse
Bygging er i gang. Forventet ferdigstillelse er 1. kvartal 2021, men dette tidspunktet er foreløpig og ikke bindende, og utløser ikke dagmulkt.

Når selger har opphevet forbeholdene stilt i avtalen skal selger fastsette en overtagelsesperiode som ikke skal være lenger enn 3 måneder. Selger skal skriftlig varsle kjøper om når overtagelsesperioden begynner og slutter. Senest 10 uker før ferdigstillelse av eiendommen skal selger gi kjøper skriftlig melding om endelig overtagelsesdato. Den endelige datoener bindende og dagmulktsutløsende, og skal ligge innenfor overtagelsesperioden.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
29 300,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 172 800,-))
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

30 669,50 (Omkostninger totalt)

6 530 669,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Markedspakke 1 (Kr.1 500)
Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 6 500 000,-) (Kr.52 000)
Oppgjørshonorar (Kr.8 900)
Tilrettelegging (Kr.9 900)
Totalt kr. (Kr.72 300)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
84-20-0131

Budgivning
Ved bud er det totalprisen som skal oppgis = opprinnelig kjøpesummen i prosjektkontrakten + pris for kontraktsposisjonen + tilvalg + transportgebyr. Det er denne summen som også er oppgitt som prisantydning på eiendommens annonse.

Alle bud skal inngis skriftlig til megler.
Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg.
Senere bud kan inngis per epost eller SMS.
Budforhøyelser må ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og Boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Ski Eiendomsmegling AS
Eie Ski
Org. nr:818809522
Nordbyveien 27 A
1406 Ski
Tlf: 64 80 97 00, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler Brynjar Netskar

Saksbehandlere
Mats Våge
Eie Ski
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 95 82 35 58 / E-post: mvaa@eie.no

Eie Ski
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.