Bilde 1 av Trelastveien 10 CBilde 2 av Trelastveien 10 C
Digital salgsoppgave
Trelastveien 10 C

1415 Oppegård • Nordre Follo kommune

Prisantydning

kr 4 690 000

Omkostninger: kr 125 320Totalpris: kr 4 815 320
Romslig & pen 4-romsleilighet med 31kvm vestvendt terrasse | VV&Fyring inkl. | 21 min fra Oslo S | Mulighet for garasje*
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
23
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
82 m²
Bruksareal (BRA)
86 m²
Bruttoareal (BTA)
93 m²
Fellesutgifter
kr 2 959 / Mnd
Prisantydning
kr 4 690 000
Omkostninger
kr 125 320
Totalpris
kr 4 815 320
Byggeår
2020
Tomt
Fellestomt 2727 m²
Oppdragsnummer
76200012
card-default

Usman Ahmed

Megler/ Fagansvarlig / Jurist
Les om Usman
card-default

Akin Buga

Partner | Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Akin
Prisantydningkr 4 690 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 690 000,-)kr 117 250,-
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)kr 6 700,-
  
Totalpris kr 4 815 320
Eiendom
Trelastveien 10 C, 1415, Oppegård

Matrikkel
Gnr. 241 bnr. 86 snr. 23, leilighetsnr. 23 orgnr. 924474777 i Nordre Follo kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 82 kvm, Bruksareal: 86 kvm, Bruttoareal: 93 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
2020

Tomt
Fellestomt 2727 m²
Tomten er opparbeidet med asfalterte internveier, gressplen, beplantning, lekeplasser m.m.

Prisantydning
4 690 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Ingen lån registrert for selskap.

Totalpris inkl. omkostninger
4 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
117 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 690 000,-))
6 700,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))

125 320,- (Omkostninger totalt)

4 815 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr.2 959,- pr.mnd.


Felleskostnad inkluderer
Felleskostnader på 2.959 inkluderer:
Felleskostnader 2.580,-
Kabel-tv 379
Forbrukeren plikter å være medlem i Torgkvartalet huseierforening, i følge OBOS vil dette være inkl. i felleskostnadene. Ihht. forretnigsfører vil felleskostnadene øke med kr. 100 ,- for Myrvoll St. felles.

Eier
Saba Ashraf Hassan Zia Ullah

Beskrivelse
Velkommen til Trelastveien 10C - ditt nye familiehjem på Myrvoll Stasjon!
En gjennomgående og romslig 4-romsleilighet med vestvendt terrasse på ca. 31kvm med utgang grøntarealer. Leiligheten gir en god helhetsfølelse med pene detaljer og tidsriktige fargevalg. Leiligheten holder en høy standard fra byggeår 2020 og bærer preg av oppgraderinger i ettertid. Man kjenner fort at dette er et sted en vil trives!

Entré | Velkommen inn
Allerede i det du beveger deg over dørstokken skjønner du at dette et er hjem du vil trives i. Behagelige farger i entréen gir et uslåelig førsteinntrykk. Her er det en stor og praktisk garderobeløsning/bod for både sko, yttertøy og annen oppbevaring.

Stue & Marbodal-kjøkken | Vestvendt terrasse
Stuen er romslig og praktisk inndelt i egen sone for sofagruppe, spiseplass og du har lett tilgang til kjøkkenet. Kombinasjonen av den gjennomgående løsningen og de store vindusflatene skaper en lun atmosføre i leiligheten som gir en god helhetsfølelse. Fra stuen har du adkomst en vestvendt terrasse på ca. 31 kvm. Terrassen er delvis innglasset og gir deg muligheten til å nyte terrassen uavhengig av værforhold. Fra den vestvendte terrassen har du tilgang til områdets fellesarealer som du kan nyte usjenert.

I denne leiligheten finner vi et ekslusivt Marbodal-kjøkken med integrerte hvitevarer fra Siemens. Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot stuen/spisesone. Kjøkkeninnredning med hvite fronter og benkeplate i betongmønstret laminat, og godt med arbeidsplass. Kjøkkenventilatoren er montert, og er av typen Røros metall. Det som gjenstår er at du overtar kjøkkenet og viser frem dine kokkeferdigheter. Med god benkeplass er det kun fantasien som stopper dine ferdigheter på kjøkkenet!

Bad | Med opplegg for vaskemaskin & tørketrommel
Leiligheten har et stilrent og elegant bad med flislagte vegger og gulv. Badet er romslig og det er opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel. Det er en praktisk benkeplate med skap på badet. Dusjhørne med glassfronter er montert og det er vegghengt klosett fra Geberit. For øvrig er det servantskap med heldekkende servant og speil. Det er også downlights i himlingen. Baderomsgulvet er oppvarmet med vannbåren varme.

Separat WC |
Første dør inn til venstre møter vi på et praktisk separert toalett. Innredning består av servant med skap og et speil. Det er dowlights i himlingen. Det er montert et moderne klosett fra Geberit.

Soverom I | "Master-bedroom"
Leiligheten i sin helhet består av tre soverom hvor det ene defineres som hovedsoverommet. Rommet er romslig og byr på flere innredningsmuligheter. Det er blant annet god plass til dobbeltseng, eget kontorhjørne og det følger med garderobeskap fra Elfa. Rommet vender mot  blokkas bakside og har godt isolerte vinduer.

SOVEROM II & III |
Leiligheten har to soverom til. Begge soverommene er av god størrelse og har god plass. Det er blant annet god plass til seng, kontorløsning og nattbord! Det medfølger selvfølgelig garderobeløsning, og ikke minst har du en egen garderobeløsning/bod rett utenfor.

Bod | Tre stk
Det medfølger to innvendige boder samt en sportsbod i kjeller med heisadkomst.

Garasje | Med heisadkomst
I tilknytning til boligen kan garasjeplass i garasjeanlegg medfølge for tillegg i prisen(les mer under parkering). Se bilde i bildeserien.

Denne boligen bør oppleves! Vi ses på visning - husk visningspåmelding!

Parkering
En parkeringsplass i felles lukket garasjeanlegg kan medfølge for en tillegg på kr. 300.000,-. Anlegget er av nyere standard og er oppvarmet. Garasjeplassen er oppmerket med plass nr. 8 som ligger rett ved inngangsdøra. Det er heis rett fra garasjen til inngangsdøra.

Beliggenhet
Velkommen til Myrvoll Stasjon - et område under stor vekst!
Myrvoll stasjon har blitt et helt nytt boligområde, med både rekkehus og leiligheter. Myrvoll ligger i Nordre Follo kommune, med mange tilbud til innbyggerne. På Myrvoll har vi nærhet til naturliv og servicetilbud, med turstier rett utenfor døren og alt ligger til rette for et aktivt liv.

Mange vil velge å si at denne boligen har den perfekte beliggenheten med umiddelbar nærhet til The Well, Oppegård golfbane, slalåmsenter og ulike badestrender. Dagligvarehandelen kan gjøres hos Kiwi som ligger ca. 50m unna boligen, om ikke har du kort kjøretur til Kolbotn Torg eller Ski Storsenter.

For den med størst idrettsglede i familien er Ingierkollen slalåmsenter med to skibakker i nærområdet. For de minste i huset kan du nyte Kolbotnvannet med skøyter på beina eller nyte utsikten på sommerstid. Østmarkas lysløyper kan brukes til å stå på ski på vinterstid, og på sommerstid kan du nyte dem med sykkel eller til fots.

Myrvoll stasjon er den urørte delen av vår vakre by. Det er et sted du umiddelbart vil forelske deg i! Du er omringet av naturskjønne omgivelser hvor skogen bugner av blåbær og sopp, på sommeren har du vakre badevann som ligger en kort sykkeltur unna. Området er kjent for sine flotte sykkelstier, dermed regner vi avstandene med sykkelturer. Det tar ca. 10-12 minutter å sykle til Kolbotn sentrum, og på 10 minutter sykler du til Gjersjøen og flotte badeplassen Eister.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass for begge er Myrvoll stasjon, som ligger ca. 200 meter fra boligen. Toget bruker ca. 21 min til Oslo S. Med bil fra Myrvoll tar det ca. 6 min til Kolbotn Torg, 12 min til Ski Storsenter, 12 min til Vinterbro senter, 18 min til Oslo S og 45 min til Oslo Lufthavn Gardermoen.

Bebyggelse
Omkringliggende bebyggelse står i all hovedsak av leiligheter og småhus.

Tomt
Fellestomt, 2727 m²
Sameiets tomt er eiet. Tomten er opparbeidet med asfalterte internveier, gressplen, beplantning, lekeplasser m.m. Tomten er fellesareal i sameiet, og kan som utgangspunkt benyttes av alle seksjonseiere.

Adkomst
Trelastveien har adkomst fra Tverrveien. Det vil bli skiltet med EIE EIENDOMSMEGLING premium visningskilt på annomsert felles visninger. Skiltingen vil starte fra rundkjøringen inn til Trelastveien og inn mot leiligheten. Følg veien nedover forbi KIWI og inn til høyre vil du se leilighetens inngangsparti på venstre hånd.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen, Trelastveien 10C.

Inneholder
Leiligheten går over 1 plan og inneholder følgende:

Entré, bad, et separat WC, 3 soverom, åpen stue/kjøkkenløsning og adkomst til vestvendt terrasse på ca. 26kvm.  I tillegg er det 2 innvendige boder med skyvedør og 1 romslig kjellerbod.

Byggemåte
Fundamentering: Betongsåle støpt på komprimert sprengsteinsfylling kombinert med pillarer/pæler til fjell.
Grunnmur: Vegger mot terreng (grunnmurer) støpes i betong og isoleres utvendig.
Bærekonstruksjoner: Bærende yttervegg utføres med 20 cm betong eller brannisolerte stålsøyler.
Innvendige bærende leilighetskillevegger er av 20 cm betong.
Etasjeskiller utføres med 25 cm betong.
Yttervegger: Yttervegger er bindingsverk av tre med 25-27 cm isolasjon og fuktbestandig plate utvendig.
Vinduer: Vindu og vindusdører leveres med U-verdi 0,9 W/m2K.
Yttertak: Betongdekke isolert på overside. Isolasjon skråskjæres med fall til sluk og tekkes med pappmembran. Vannet fra takflatene ledes bort i rør innvendig i bygget.
Fasademateriale: Hovedsakelig tegl, for øvrig trepanel og plater.
Innvendige vegger: Ikke bærende innvendige vegger bygges av bindingsverk av tre/stålprofiler som kles med gipsplater. Der det er krav om isolering mot lyd og/eller brann, for eksempel mellom leiligheter, bygges dobbelt bindingsverk som kles med to lag gipsplater på hver side og isoleres med mineralull. Der veggene skal kles med fliser legges ett lag sopp- og fuktresistent plate og ett lag kryssfiner. Innvendige lettvegger isoleres med 5 cm mineralull for å dempe lyd.

Boligene bygges i samsvar med krav i Plan- og bygningsloven, Teknisk forskrift av 2010 (TEK 10). TEK 10 angir minstekravet for nybygg.
Det er imidlertid besluttet at alle boliger skal prosjekteres til å være minst 25% bedre enn krav i TEK 10 når det gjelder beregnet behov for levert energi til romoppvarming og tappevann, inkludert energi til vifter og pumper, men eksklusive energi til teknisk utstyr og belysning o.l. JM bygger etter reviderte energikrav gjeldende fra 01.01.2017.

Primærrom
Primærrom: 82 kvm Arealangivelsene er innhentet fra leveransebeskrivelsen og er ikke oppmålt av megler.

Bruksareal
Bruksareal: 86 kvm Arealangivelsene er innhentet fra leveransebeskrivelsen og er ikke oppmålt av megler.

Boder
Leiligheten har 2 innvendige boder med skyvedører. Det leveres en sportsbod for hver bolig plassert i kjeller. Vegger mellom boder leveres av stålnetting. Bod i kjeller er markert med nr. 24.

Standard
Boligene har sikkerhetsstillelse for at opprinnelig selger oppfyller sine forpliktelser i henhold til kjøpekontrakt. Sikkerhetsstillelse/garanti er på 5% av kjøpesummen(til nåværende selger) og står 5 år etter overtagelsen(Boligen ble tatt over 30. januar 2020). Boligene forutsettes derfor å ha tilstandsgrad 1 på samtlige utførelser.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til leveransebeskrivelse som vil bli fremlagt på visning. Se for øvrig også vedlagte tilstandsrapport utarbeidet av Tommy Berg, datert 02.02.2021.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse. JM er ansvarlig for å innhente ferdigattest, men kjøper er innforstått med at denne normalt ikke foreligger før lang tid etter overtakelse. Etter pålegg fra Finanstilsynet rettet mot samtlige meglerforetak (ref. rundskriv 21 / 2011) informeres ved dette om at det pr. dato for overtakelse av den enkelte boligseksjon ikke vil foreligge ferdigattest, samt at ferdigattest først vil foreligge lang tid etter overtakelse.

Bakgrunnen er at deler av de arbeider som er påkrevet for å få ferdigattest, ikke vil være ferdig pr. dato for overtakelse av den enkelte boligseksjon.

Oppvarming
Oppvarming med vannbåren termostatstyrt radiator. Elektriske varmekabler med termostat på baderom.

Det er balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: 0,-

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 959,- pr.mnd.
Fellesutgiftene inkluderer: - Felleskostnader 2.580,- - Kabel TV 379,-

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under felleskostnader, påløper kostnader til for eksempel strøm og innboforsikring som vil variere fra bruker til bruker.

Kjøper må også medregne kostnader til kommunale avgifter som er tatt ut av felleskostnader. Disse er pålydende kr. 1623,- per kvartal.

Forsikring med polisenummer
Tryg forsikring Polisenummer: 7260048

Formuesverdi
Likningsverdi for boligen vil være avhengig av om den er primærbolig(der boligeier er bosatt iht. Folkeregisteret) eller sekundærbolig(andre bolig man eier). Satsene vil utgjøre henholdsvis 30 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger og 90 prosent for sekundærboliger. Likningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå sine årlige kvadratmetersatser. For beregning av likningsverdi, gå inn på denne lenken:
https://www.skatteetaten.no/no/Person/Selvangivelse/tema-og-fradrag/Bolig/Likningsverdi/Boligkalkulator/boligkalkulator/

Sameie
Sameie: Myrvoll Torg Sameie 1, Orgnr: 924474777


Sameiet Myrvoll Torg sameie 1 består av 61 boligseksjoner og 7 næringsseksjoner.

Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning.

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning v/ Heidi K.G.

Tekniske installasjoner:
Det medfølger Altibox med Kabel-TV og internett inkludert i felleskostnadene.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt så fremt dette ikke medfører urimelig sjenanse for naboer. Hunder skal alltid være i bånd i ganger og øvrige fellesarealer. Katter skal ikke være uten tilsyn av eier på innvendige fellesarealer. Det er eiers ansvar at dyr ikke gjør fra seg på sameiets fellesarealer eller utearea- ler som eies/disponeres av den enkelte sameier.

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at dette er prosjektbolig fra nygbygg. Det kan forekomme avvik i informasjonen og det tas forbehold om dette. Informasjonen for denne boligen er hentet fra JM sine nettsider i og med at OBOS ikke har all informasjon tilgjengelig for dette sameiet. OBOS refererer til utbygger sine hjemmesider og all informasjon fra denne salgsoppgaven er hentet fra JM. Dersom det er noen spørsmål er det bare å ta kontakt med megler pr. telefon eller e-post.

Selger har selv ikke bebodd eiendommen.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Vei, vann og kloakk er offentlig tilknyttet.

Vann- og avløpsledninger
Vårt kartverk inneholder informasjon om offentlige vann- og avløpsledninger. Private vann- og
avløpsledninger kan være mangelfulle og usikre i enkelte områder.
Utbygger er selv ansvarlig for å gjøre nødvendige undersøkelser på/ved byggetomten for å avklare
nøyaktig beliggenhet/høyde av vann og avløpsledninger. Kommunen fraskriver seg ethvert ansvar for
hendelser knyttet til feil plassering av ledninger i de digitale kartdataene i forhold til virkelig
plassering i bakken.

Regulering
Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
117 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 690 000,-))
6 700,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))

125 320,- (Omkostninger totalt)

4 815 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.6 000)
Henvendelse til finansinstitusjon (Kr.1 000)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.5 995)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.5 165)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.1 750)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Løfte annonse på finn.no (Kr.1 100)
Markedspakke 1 (Kr.13 900)
Løfte annonse på finn.no andre gang (Kr.1 100)
Provisjon (forutsatt salgssum: 4 690 000,-) (Kr.30 000)
Oppgjør (Kr.5 900)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Visningshonorar (Kr.2 900)
Totalt kr. (Kr.97 270)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
76-20-0012

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Fredensborg Eiendomsmegling AS
EIE Fredensborg
Org. nr:912446980
Fredensborgveien 33
0177 Oslo
Tlf: 95 99 43 03, Fax:

Ansvarlig megler
Megler/ Fagansvarlig / Jurist Usman Ahmed

Saksbehandlere
Usman Ahmed
EIE Fredensborg
Megler/ Fagansvarlig / Jurist
Mob: 95 88 58 62 / E-post: ua@eie.no

Akin Buga
EIE Fredensborg
Partner | Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 93 00 29 23 / E-post: ab@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Trelastveien 10 C
For mer om objektet
Trelastveien 10 C

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: