Bilde 1 av Trelastveien 10 CBilde 2 av Trelastveien 10 C
Digital salgsoppgave
Trelastveien 10 C

1415 Oppegård • Nordre Follo kommune

Prisantydning

kr 4 990 000

Omkostninger: kr 132 820Totalpris: kr 5 122 820
MYRVOLL STASJON - Nyere 4-roms selveier m/ v.vendt terrasse! VV&Fyring inkl.! Garasjemulighet! Heis! Trappefri adkomst!
Vis i kartLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
23
Antall soverom
3 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
82 m²
Bruksareal (BRA)
86 m²
Bruttoareal (BTA)
86 m²
Fellesutgifter
kr 3 747 / Mnd
Prisantydning
kr 4 990 000
Omkostninger
kr 132 820
Totalpris
kr 5 122 820
Byggeår
2020
Tomt
Fellestomt 2727 m²
Oppdragsnummer
76200012
card-default

Usman Ahmed

Megler/ Fagansvarlig / Jurist
Les om Usman
card-default

Akin Buga

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Akin
Prisantydningkr 4 990 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000,-)kr 124 750,-
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)kr 6 700,-
  
Totalpris kr 5 122 820
Eiendom
Trelastveien 10 C, 1415, Oppegård, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 241 bnr. 86 snr. 23 orgnr. 924474777 i Nordre Follo kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 82 kvm, Bruksareal: 86 kvm, Bruttoareal: 86 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
2020

Tomt
Fellestomt 2727 m²

Prisantydning
4 990 000

Totalpris inkl. omkostninger
4 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
124 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000,-))
6 700,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))

132 820,- (Omkostninger totalt)

5 122 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr.3 747,- pr.mnd.


Felleskostnad inkluderer
Felleskostnader på 3.747 inkluderer:
A konto oppv/v.vann 688,-
Myrvoll St. felles 100,-
Felleskostnader 2.580,-
Kabel-tv 379
Forbrukeren plikter å være medlem i Torgkvartalet huseierforening, i følge OBOS vil dette være inkl. i felleskostnadene.

Eier
Saba Ashraf Hassan Zia Ullah

Beskrivelse
Velkommen til Trelastveien 10C - ditt nye hjem!

En attraktiv og praktisk 4-roms leilighet med mye lys og gode rom! Leiligheten er romslig og de store vindusflatene gir økt romfølelse. En praktisk og god planløsning gir gode innredningsmuligheter både på soverommene og i stuen. Boligen består av entré, 3 soverom, bad, et separat WC, 2 innvendig boder, åpen stue-/kjøkkenløsning med egen spisebords sone, sist, men ikke minst egen terrasse på ca. 10m²

ENTRÉ:  Allerede i det du beveger deg over dørstokken skjønner du at dette et er hjem du vil trives i. Behagelige farger i entréen gir et uslåelig førsteinntrykk. Her er det en stor og praktisk garderobeløsning/bod for både sko, yttertøy og annen oppbevaring.

WC: Første dør inn til venstre møter vi på et praktisk separert toalett. Innredning består av servant med skap og et speil. Det er dowlights i himlingen og selvfølgelig er baderomsgulvet oppvarmet! Det er montert et moderne klosett fra Geberit.

BAD: Videre innover kommer man til badet. Stilrent og elegant med flislagte vegger og gulv gir badet en god helhetsfølelse. Badet er romslig og det er opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel. Det er en praktisk benkeplate med skap på badet. Dusjhørne med glassfronter er montert og det er vegghengt klosett fra Geberit. For øvrig er det servantskap med heldekkende servant og speil. Det er også downlights i himlingen. Baderomsgulvet er oppvarmet med vannbåren varme.

HOVEDSOVEROMMET: Ovenfor badet har du inngangen til boligens største soverom. Rommet er romslig og byr på flere innredningsmuligheter. Det er blant annet god plass til dobbeltseng, eget kontorhjørne og det følger med garderobeskap fra Elfa. Rommet vender mot en blokkas bakside og har godt isolerte vinduer.

STUEN: Velkommen til stuen. Stuen har en åpen løsning mot kjøkkenet som gjør det enkelt å dele inn stue og kjøkken i flere soner. Det er godt med innslipp av sol og dagslys gjennom de store vindusflatene. Innerst i stuen har man tv-sone mens det er plass til koselig spisebord ved åpningen mellom stuen og kjøkkenet. Størrelsen på spisebord kan varieres avhengig av ditt behov og plassering for øvrig. Fra stuen er det også utgang til terrasse på hele 10 kvm hvorav delvis innglasset.

TERRASSE: Det er her familiestundende og minnene starter. Etter en lang dag med middagsgjestene kan dere trekke ut mot den usjenerte terrassen og nyte resten av kvelden. Terrassen kan nytes sommer som vinter med praktisk innglassing!

KJØKKENET: Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot stuen/spisesone. Det er levert fra Marbodal kjøkken, med hvite fronter og laminat benkeplate i betongmønstret og det er godt med arbeidsplass. Du behøver ikke å installere hvitevarer, her er alt av integrerte fra Simens. Kjøkkenventilatoren er montert, og er av typen Røros metall. Det som gjenstår er at du overtar kjøkkenet og viser frem dine kokkeferdigheter. Med god benkeplass er det kun fantasien som stopper dine ferdigheter på kjøkkenet! Bor det en kokk i deg?

SOVEROM 2 OG 3: Begge soverommene er av god størrelse og har god plass. Det er blant annet god plass til dobbeltseng og evt nattbord! Det medfølger selvfølgelig garderobeløsning, og ikke minst har du en egen garderobeløsning/bod rett utenfor...

Boligen gir en helhetlig god og lun følelse i stille, samtidig sentrale, med kort vei til det meste, men allikevel naturskjønne omgivelser. Vi må ikke glemme at her kan du flytte rett inn i en leilighet hvor alt er på plass!

I tilknytning til boligen kan garasjeplass i garasjeanlegg medfølge for tillegg i prisen(les mer under parkering). Se bilde i bildeserien. Forøvrig medfølger en sportsbord på minst 5 kvm.

Møt til visning!

Parkering
En parkeringsplass i felles lukket garasjeanlegg kan medfølge for en tillegg på kr. 300.000,-. Anlegget er av nyere standard og er oppvarmet. Garasjeplassen er oppmerket med plass nr. 8 som ligger rett ved inngangsdøra. Det er heis rett fra garasjen til inngangsdøra.

Beliggenhet
Myrvoll stasjon blir et helt nytt boligområde, med både rekkehus og leiligheter. Myrvoll ligger i Nordre Follo kommune, som er en god kommune å bo i, med mange tilbud til innbyggerne. På Myrvoll har vi nærhet til naturliv og servicetilbud, med turstier rett utenfor døren og alt ligger til rette for et aktivt liv.

Mange vil velge å si at denne boligen har den perfekte beliggenheten med umiddelbar nærhet til The Well, Oppegård golfbane, slalåmsenter og ulike badestrender. Dagligvarehandelen kan gjøres hos Kiwi som ligger ca. 20m unna boligen, om ikke har du kort kjøretur til Kolbotn Torg eller Ski Storsenter.

For den med størst idrettsglede i familien er Ingierkollen slalåmsenter med to skibakker i nærområdet. For de minste i huset kan du nyte Kolbotnvannet med skøyter på beina eller nyte utsikten på sommerstid. Østmarkas lysløyper kan brukes til å stå på ski på vinterstid, og på sommerstid kan du nyte dem med sykkel eller til fots.

Myrvoll stasjon er den urørte delen av vår vakre by. Det er et sted du umiddelbart vil forelske deg i! Du er omringet av naturskjønne omgivelser hvor skogen bugner av blåbær og sopp, på sommeren har du vakre badevann som ligger en kort sykkeltur unna. Oppegård(Nordre Follo) kommune er kjent for sine flotte sykkelstier, dermed regner vi kun avstandene med sykkelturer. Det tar ca. 10-12 minutter å sykle til Kolbotn sentrum, og på 10 minutter sykler du til Gjersjøen og flotte badeplassen Eister.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass for begge er Myrvoll stasjon, som ligger ca. 200 meter fra boligen. Toget bruker ca. 20 min til Oslo S. Med bil fra Myrvoll tar det ca. 6 min til Kolbotn Torg, 12 min til Ski Storsenter, 12 min til Vinterbro senter, 18 min til Oslo S og 45 min til Oslo Lufthavn Gardermoen.

Bebyggelse
Omkringliggende bebyggelse står i all hovedsak av leiligheter og småhus.

Tomt
Fellestomt, 2727 m²
Sameiets tomt er eiet. Tomten er ikke endelig oppmålt, noe som skjer ved oppmålingsforretning som avholdes av kommunen. Det tas således forbehold om justering av endelig tomteareal og tomtegrenser. Tilsvarende forbehold tas dersom fradeling eller sammenføyning skal finne sted etter krav fra offentlige myndigheter. Det tas også forbehold om justering av fellesarealer i forbindelse med seksjoneringen hvis dette anses hensiktsmessig.

Adkomst
Det vil bli satt opp  EIE Eiendomsmegling visningsskilt under annonserte visninger.

Inneholder
Leiligheten går over 1 plan og inneholder følgende:

Entré, bad, et separat WC, 3 soverom, åpen stue/kjøkkenløsning og egen privat terrasse.
I tillegg er det 2 innvendige boder med skyvedør og 1 romslig kjellerbod.

Byggemåte
Fundamentering: Betongsåle støpt på komprimert sprengsteinsfylling kombinert med pillarer/pæler til fjell.
Grunnmur: Vegger mot terreng (grunnmurer) støpes i betong og isoleres utvendig.
Bærekonstruksjoner: Bærende yttervegg utføres med 20 cm betong eller brannisolerte stålsøyler.
Innvendige bærende leilighetskillevegger er av 20 cm betong.
Etasjeskiller utføres med 25 cm betong.
Yttervegger: Yttervegger er bindingsverk av tre med 25-27 cm isolasjon og fuktbestandig plate utvendig.
Vinduer: Vindu og vindusdører leveres med U-verdi 0,9 W/m2K.
Yttertak: Betongdekke isolert på overside. Isolasjon skråskjæres med fall til sluk og tekkes med pappmembran. Vannet fra takflatene ledes bort i rør innvendig i bygget.
Fasademateriale: Hovedsakelig tegl, for øvrig trepanel og plater.
Innvendige vegger: Ikke bærende innvendige vegger bygges av bindingsverk av tre/stålprofiler som kles med gipsplater. Der det er krav om isolering mot lyd og/eller brann, for eksempel mellom leiligheter, bygges dobbelt bindingsverk som kles med to lag gipsplater på hver side og isoleres med mineralull. Der veggene skal kles med fliser legges ett lag sopp- og fuktresistent plate og ett lag kryssfiner. Innvendige lettvegger isoleres med 5 cm mineralull for å dempe lyd.

Boligene bygges i samsvar med krav i Plan- og bygningsloven, Teknisk forskrift av 2010 (TEK 10). TEK 10 angir minstekravet for nybygg.
Det er imidlertid besluttet at alle boliger skal prosjekteres til å være minst 25% bedre enn krav i TEK 10 når det gjelder beregnet behov for levert energi til romoppvarming og tappevann, inkludert energi til vifter og pumper, men eksklusive energi til teknisk utstyr og belysning o.l. JM bygger etter reviderte energikrav gjeldende fra 01.01.2017.

Primærrom
Primærrom: 82 kvm Arealangivelsene er innhentet fra leveransebeskrivelsen og er ikke oppmålt av megler.

Bruksareal
Bruksareal: 86 kvm Arealangivelsene er innhentet fra leveransebeskrivelsen og er ikke oppmålt av megler.

Boder
Leiligheten har 2 innvendige boder med skyvedører. Det leveres en sportsbod for hver bolig plassert i kjeller. Vegger mellom boder leveres av stålnetting. Bod i kjeller er markert med nr. 24.

Standard
Boligene har sikkerhetsstillelse for at opprinnelig selger oppfyller sine forpliktelser i henhold til kjøpekontrakt. Sikkerhetsstillelse/garanti er på 5% av kjøpesummen(til nåværende selger) og står 5 år etter overtagelsen(Boligen ble tatt over 30. januar 2020). Boligene forutsettes derfor å ha tilstandsgrad 1 på samtlige utførelser.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til leveransebeskrivelse som vil bli fremlagt på visning.

Ferdigattest
Ved overtakelse skal det foreligge midlertidig brukstillatelse. JM er ansvarlig for å innhente ferdigattest, men kjøper er innforstått med at denne normalt ikke foreligger før lang tid etter overtakelse. Etter pålegg fra Finanstilsynet rettet mot samtlige meglerforetak (ref. rundskriv 21 / 2011) informeres ved dette om at det pr. dato for overtakelse av den enkelte boligseksjon ikke vil foreligge ferdigattest, samt at ferdigattest først vil foreligge lang tid etter overtakelse.

Bakgrunnen er at deler av de arbeider som er påkrevet for å få ferdigattest, ikke vil være ferdig pr. dato for overtakelse av den enkelte boligseksjon.

Oppvarming
Oppvarming med vannbåren termostatstyrt radiator. Elektriske varmekabler med termostat på baderom/wc.

Det er balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: 0,-

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 747,- pr.mnd.

Faste løpende kostnader
I tillegg til de ovennevnte kostnader påløper andre faste, løpende utgifter for den enkelte bolig, som bl.a innboforsikring og strømutgifter.

Forsikring med polisenummer
Tryg forsikring Polisenummer: 7260048

Formuesverdi
Likningsverdi for boligen vil være avhengig av om den er primærbolig(der boligeier er bosatt iht. Folkeregisteret) eller sekundærbolig(andre bolig man eier). Satsene vil utgjøre henholdsvis 30 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger og 90 prosent for sekundærboliger. Likningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå sine årlige kvadratmetersatser. For beregning av likningsverdi, gå inn på denne lenken:
https://www.skatteetaten.no/no/Person/Selvangivelse/tema-og-fradrag/Bolig/Likningsverdi/Boligkalkulator/boligkalkulator/

Sameie
Sameie: Myrvoll Torg Sameie 1, Orgnr: 924474777


Sameiet Myrvoll Torg sameie 1 består av 61 boligseksjoner og 7 næringsseksjoner.

Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning.

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning v/ Heidi K.G.

Tekniske installasjoner:
Det medfølger Altibox med Kabel-TV og internett inkludert i felleskostnadene.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt så fremt dette ikke medfører urimelig sjenanse for naboer. Hunder skal alltid være i bånd i ganger og øvrige fellesarealer. Katter skal ikke være uten tilsyn av eier på innvendige fellesarealer. Det er eiers ansvar at dyr ikke gjør fra seg på sameiets fellesarealer eller utearea- ler som eies/disponeres av den enkelte sameier.

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at dette er prosjektbolig fra nygbygg. Det kan forekomme avvik i informasjonen og det tas forbehold om dette. Informasjonen for denne boligen er hentet fra JM sine nettsider i og med at OBOS ikke har all informasjon tilgjengelig for dette sameiet. OBOS refererer til utbygger sine hjemmesider og all informasjon fra denne salgsoppgaven er hentet fra JM. Dersom det er noen spørsmål er det bare å ta kontakt med megler pr. telefon eller e-post.

Selger har selv ikke bebodd eiendommen, og sitter derfor med begrenset kjennskap til eiendommens tilstand. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Vei, vann og kloakk er offentlig tilknyttet.

Regulering
Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
124 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000,-))
6 700,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))

132 820,- (Omkostninger totalt)

5 122 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.5 700)
Henvendelse til finansinstitusjon (Kr.1 000)
Visningshonorar (Kr.2 700)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.5 860)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 860)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.4 200)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.1 750)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.586)
Look (Kr.4 500)
Løfte annonse på finn.no (Kr.1 100)
Løfte annonse på finn.no andre gang (Kr.1 100)
Markedspakke 1 (Kr.9 900)
Provisjon (forutsatt salgssum: 4 990 000,-) (Kr.30 000)
Oppgjør (Kr.5 900)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Totalt kr. (Kr.96 036)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
76-20-0012

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av bolig. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.soderbergpartners.no for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Fredensborg Eiendomsmegling AS
Eie Fredensborg
Org. nr:912446980
Fredensborgveien 33
0177 Oslo
Tlf: 99 35 56 11, Fax:

Ansvarlig megler
Megler/ Fagansvarlig / Jurist Usman Ahmed

Saksbehandlere
Usman Ahmed
Eie Fredensborg
Megler/ Fagansvarlig / Jurist
Mob: 95 88 58 62 / E-post: ua@eie.no

Akin Buga
Eie Fredensborg
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 93 00 29 23 / E-post: ab@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Bilde 3 av Trelastveien 10 C
For mer om objektet
Trelastveien 10 C

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: