Bilde 1 av Atriumveien 9DBilde 2 av Atriumveien 9D
Digital salgsoppgave
Atriumveien 9D

1406 Ski • Nordre Follo kommune

Prisantydning

kr 5 090 000

Omkostninger: kr 143 770Totalpris: kr 5 233 770
Moderne enderekkehus beliggende flott til på feltet | Nær skole, barnehage og marka.
Vis i kartLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
132 m²
Bruksareal (BRA)
140 m²
Bruttoareal (BTA)
155 m²
Fellesutgifter
kr 1 334 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 1 442 / Mnd
Prisantydning
kr 5 090 000
Omkostninger
kr 143 770
Totalpris
kr 5 233 770
Byggeår
1970
Tomt
Festet tomt 95 m²
Oppdragsnummer
84200172
card-default

Brynjar Netskar

Daglig leder / Eiendomsmegler
Les om Brynjar
card-default

Elisabeth Moe

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Elisabeth
Prisantydningkr 5 090 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 090 000,-)kr 127 250,-
Transport av festekontraktkr 2 500,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
  
Totalpris kr 5 233 770
Eiendom
Atriumveien 9D, 1406 Ski

Matrikkel
Gnr. 137 bnr. 1 orgnr. 988787531 Fnr. 205 i Nordre Follo kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 132 kvm, Bruksareal: 140 kvm, Bruttoareal: 155 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
1970

Tomt
Festet tomt 95 m²

Prisantydning
5 090 000

Totalpris inkl. omkostninger
5 090 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
127 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 090 000,-))
2 500,- (Transport av festekontrakt)
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

143 770,- (Omkostninger totalt)

5 233 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 17 300,30 pr. år De kommunale avgiftene vil variere ut ifra vannforbruk.

Eier
Derin Amedy Diman Amedy

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling ved Brynjar Netskar har gleden av å presentere Atriumveien 9D. Et innbydende enderekkehus med lyse oppholdsrom, 2 stuer og garasjeplass i nyere, felles rekke med ladestasjon for el-bil. Eiendommen er beliggende i et meget populært og barnevennlig boligområde på Nordre Finstad med få minutters gange til skoler, barnehager, Ski sentrum og butikker. Like utenfor døren har du lekeplasser, akebakke og marka med fine tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter.

Boligen går over 3 plan og består av en delvis åpen stue- og kjøkkenløsning, stilfullt kjøkken med spiseplass, entré, 3 soverom, flislagt bad, toalettrom, separat vaskerom, boder og kjellerstue.

Velkommen til visning!

<b>Kort fortalt:</b>
- Innbydende enderekkehus beliggende på Finstad.
- Nærhet til skoler, barnehager, butikker og Ski sentrum.
- Solrik terrasse og hage.
- Delvis åpen stue- og kjøkkenløsning.
- Separat vaskerom.
- Kjellerstue.
- 3 soverom.
- Garasjeplass i nyere, felles rekke med ladestasjon for el-bil.

Parkering
Det er parkering i garasje i nyere,  felles rekke med ladestasjon for el-bil. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen er beliggende i et meget populært og barnevennlig boligområde på Nordre Finstad med få minutters gange til skoler, barnehager, Ski sentrum og butikker. Like utenfor døren har du lekeplasser, akebakke og marka med fine tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter.

Ski er regionssenteret i Follo. Det bor ca.120 000 mennesker i hele Follo som gjør at tilbudene er mange og varierte. I Ski sentrum finner man foruten Ski Storsenter, flere offentlige kontorer og en rekke butikker og servicetilbud. Dette gjør Ski til et attraktivt handelsområde. Kinosenter og en rekke restauranter og kaféer er også med på å skape et flott bymiljø. Ski kommune ble kåret til landets beste oppvekstkommune i 2005. Kommunen har nesten 100% barnehagedekning og har for øvrig et meget godt og variert fritidstilbud til barn og unge.

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Kiwi og Meny som ligger i nærheten av boligen. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger eiendommen i kort avstand fra Ski Storsenter. Senteret er et populært møtested med 145 butikker, restauranter, kino, bibliotek, bowling og legesenter m.m. Vinterbro Senter er også en attraktiv shoppingdestinasjon og ligger ca. 10 minutter unna med bil.

Ski har meget gode fritidsmuligheter for barn og ungdom med bl.a. speider, fritidsklubb, musikkorps, teatergrupper, musikkskole, godt utbygget idrettsanlegg med friidrett, flere fotballbaner, håndballhaller, ishockey, tennis, klatrevegg mv.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Markveien som ligger ca. 250 meter i gangavstand fra boligen. Nærmeste togstasjon er Ski Stasjon som tar deg inn til Oslo s på ca. 20 minutter. Follobanen med nytt dobbeltspor som er planlagt ferdigstilt i 2022 reduserer reisetiden til Oslo med tog til ca.11 min.

Bebyggelse
Området består for det meste av villa- og småhus bebyggelse.

Tomt
Festet tomt, 95 m²
Fra stuen er det utgang til sydvendt terrasse med levegg mot nabo i øst. Hekk mot naboer. Hagen er opparbeidet med plen og beplantninger. Dette er en enderekke. Fordelen med å være i enden av rekken er; praktisk å kunne bevege seg fritt "rundt" eiendommen. Fellesarealene er opparbeidet med gressplen, lekeplasser, diverse beplantning samt asfalterte adkomstveier og interne gangveier på feltet.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med eie eiendomsmegling skilter ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Inneholder
Følgende rom inngår i p-rom:
<b>Kjeller - 36 kvm:</b> Kjellerstue med trapp, gang, vaskerom, wc.
<b>1.etasje - 48 kvm:</b> Entré, kjøkken med spiseplass og trapp, stue.
<b>2.etasje - 48 kvm:</b> Gang / trapperom, bad, 3 soverom.

Resterende rom er s-rom:
<b>Kjeller - 8 kvm:</b> 2 boder.

Luke i himling med tilgang til kaldtloft. Ikke målbart areal.

NB! Det gjøres oppmerksom på at kjeller ikke tilfredsstiller alle krav til varig oppholdsrom. Rom er dog likevel medtatt i p- rom grunnet rommenes bruk i dag. Takhøyde i etasjen er målt fra ca. 1,98 meter til 2,04 meter.

Byggemåte
Enderekkehus over 2 plan + innredet kjeller. Oppført på støpte betongkonstruksjoner med grunnmur i mur / betongkonstruksjon og trolig porebetong som hovedsakelig er innvendig utforet og kledd. Yttervegger i isolert bindingsverk av tre som utvendig er kledd med trepanel. Flatt takkonstruksjon oppført i treverkskonstruksjon med bordtak antatt tekket med papp eller folie. Trebjelkelag i etasjeskille. Vinduer med 2- lags isolerglass og 2- lags pressglass. Rammer og karmer i tre.

For ytterligere informasjon om byggemåte se vedlagt tilstandsrapport utført av takstmann Morten Bratberg datert 09.11.2020. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 132 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 140 kvm

Boder
Det er lagringsplass i to boder i kjelleren samt i redskapsbod i hagen.

Standard
<b>Entré</b>
Ved inngangspartiet er det en nordvendt terrasse på ca. 17 kvm som ønsker deg velkommen. Her kan du sette opp sittegruppe eller eventuelt et cafésett. Alt etter ønske og behag. Gjennom inngangsdøren kommer du inn i entréen. Her er det en skyvedørsgarderobe med oppbevaringsplass til ytterklær og sko.

<b>Stue</b>
Lys stue med vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig dagslys. Stuen ligger i en delvis åpen løsning med kjøkkenet hvor trappen til 2.etasje skiller rommene. Det er god plass til sofaløsning og tv-møblement i rommet. Fra stuen er det utgang til en sydvendt terrasse på ca. 25 kvm. Her er det god plass til sittegrupper og grill. På varme sommerdager kan du invitere venner og familie på grilling i solen. Fra terrassen er det videre tilgang til hagen som har boltreplass til store og små.

<b>Kjellerstue</b>
I kjellerstuen er det god plass til sittegruppe og eventuelt tv-løsning. Rommet passer ypperlig som en ekstra tv-stue eller eventuelt et ekstra oppholdsareal når noen i familien får besøk.

<b>Kjøkken</b>
Stilfull kjøkkeninnredning med slette fronter i svart og hvit høyglans med laminerte benkeplater og nedfelt oppvaskkum. Kjøkkenet er u-formet som tilrettelegger for god skap- og benkeplass. Mellom overskap og kjøkkenbenk er det lagt fliser, og det er montert belysning under diverse overskap. Kjøkkenet har integrert komfyr, induksjonstopp, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap under kjøkkenbenk. Det er avsatt plass for frittstående kjøleskap. Kjøkkenet er fra ca. 2012 og oppvaskmaskinen er fra 2020, ref. eier. Ved kjøkkenet er det plass til spisebord hvor familien kan spise middag i fellesskap.

<b>Bad / wc</b>
Boligen har et flislagt bad i 2.etasje med lun gulvvarme og downlights i himling. Badet er utstyrt med et dusjhjørne med svingbare glassdører, vegghengt toalett, servantinnredning og et høyskap. I kjelleren er det et toalettrom med malte plater på veggene og banebelegg på gulvet. Her er det et vegghengt toalett og en servant. Nytt toalett i 2020, ref. eier.

<b>Vaskerom</b>
I kjelleren er det et separat vaskerom med malt mur og malt panel / veggplater på veggene, samt malt betong på gulvet. Rommet inneholder en utslagsvask i rustfritt stål, skap, hylle og opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsberederen er også plassert her.

<b>Soverom og garderobe</b>
Det er tre soverom i boligens 2.etasje. På soverommene er det god plass til seng, garderobe og eventuelt leksepult. Før øvrig er det lagringsplass i to boder i kjelleren samt i redskapsbod i hagen. 

<b>Eksempler på innvendige overflater:</b>
Gulv: Laminat, parkett og fliser. Banebelegg i kjellergang og toalett rom. Betong på vaskerom og kjellerbod.
Vegger: Malte flater. Fliser på bad.
Himling: Malt panel, malte flater. Malt mdf panel på bad 2. etasje.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport utført av takstmann Morten Bratberg datert 09.11.2020.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 22.05.1975.

<b>Oppvarming og teknisk</b>
Boligen blir oppvarmet med gulvvarme i kjellerstuen og på bad i 2.etsje. Tilleggsvarmes med panelovner. Det er naturlig ventilasjon i boligen med mekanisk punktavsug fra bad 2. etasje og kjøkkenventilator. Tilluft via luker i yttervegg og spalteventiler i diverse vinduer. Varmtvannsberederen er på ca. 200 liter og er plassert på vaskerommet. Sikringsskapet er plassert i kjelleren og har automatsikringer. Opplyst at det ble skiftet innmat i sikringsskap i ca. 2012. Info fra tidligere takst.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 17 300,30 pr. år De kommunale avgiftene vil variere ut ifra vannforbruk.

Eiendomsskatt
Det er pr. dags dato ikke eiendomsskatt i Nordre Follo kommune.

Fordeling felleskostnader
Grendelagsavgiften for 2020 er foreløpig satt til 16 000 kr (vedtas på GF 2020 i løpet av 1. halvår. På GF 2019 ble det gjort vedtak om ekstraordinær innbetaling til grendelagets vedlikeholdsfond med 2500 kr i årene 2019 til og med 2023. Dette beløpet er inkorporert i årets grendelagsavgift. Grendelagsavgiften inkl. bl.a.: Kabel-tv (nyere anlegg m/internett inkludert), brøyting og vedlikehold av gangveier lekearealer og øvrige felles innretninger. Til orientering har grendelaget nylig oppgradert ledningsnettet, gangveier, garasjeanlegg, m.m. Avgiften betales normalt i 4 deler.

Forsikring med polisenummer
Codan Forsikring

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 114 967,- Som sekundærbolig Kr. 4 013 880,-

Diverse
Følgende punkter har fått TG 2 i tilstandsrapporten utført av takstmann Morten Bratberg datert 09.11.2020:

- Overflater, generelt: Soverom i 2. etasje er blitt oppusset i senere tid. Samt lagt nye gulv. Opplyst av eier. Himling på bad 2. etasje samt overflater på vaskerom, kjellergang og kjellerboder med noe slitasje og derav TG2. Fleste overflater i huset har Tg1.

- Direkte fundamentering: Ble observert sprekk i betongsåle i en kjellerbod. Grunnmur er innvendig utforet og kledd. Dette ble tidligere ansett for å være god metode, men i dag ansees det for å være en utsatt konstruksjon i den grad man ikke får inspisert bakenforliggende materialer.

- Drenering: Ingen endringer eller påkostninger er registrert på drenering siden byggeåret og derav TG2. Grunnmur i kjeller er innvendig utforet og kledd på flere rom. Dette gjør at inspeksjon og fuktmålinger mot grunnmur ikke er mulig uten destruktive inngrep noe som ikke er foretatt. Ble målt utslag på fukt på nedre del av grunnmur i kjellerbod samt på betonggulv i bod, vaskerom ved befaring (noe saltutslag også på et område i bod (nordveggen). Måling ble målt med en protimeter fuktindikator mms2. Med tanke på byggeåret er det antatt ikke kapilærbrytende sjikt under betongsåle mot grunn. Dette kan gi kapillært oppsug av fukt fra grunnen.

- Yttervegger: Ble observert enkelte utvendig kledningsbord med råte på nordveggen. Utskiftning av div. kledningsbord og maling kan forventes.

- Vinduer: Vinduer mot nord med slitasje. Vinduer mot syd har TG1.

- Ytterdør 1. etasje: Dør er blitt en del år og derav noe bruksslitasje. Dørblad subber noe til karm ved bruk.

- Takkonstruksjoner: Ble observert stedvis svertesopp i undertak på kaldtloft (vanlig for område. Bedring av lufting bør vurderes). Grunnet skade/slitasje på beslag til pipe ble denne erstattet i 2019. Downlightskasser mot kaldtloftet er ikke montert lufttett slik at varmluft trenger opp på loftet. Råte i takkonstruksjon over inngangsparti (dette taket bør utbedres). Alder på taktekket er ikke blitt kjent.

- Innvendig trapp: Ikke montert håndløper i trappeløp. Derav TG2. Ellers ingen spesielle merknader.

- Balkonger, terrasser ol: Sydvendt terrasse og levegger er blitt preget av noe slitasje/elde. Brennmerke på terrassegulv. Ingen merknader på terrasse ved inngangsparti.

- Gulvsystemer: Noe skjevheter. Typisk for feltet.

- Kjøkkeninnredning: Mangler en front på et underskap. Ellers ingen spesielle merknader. Ingen unormale fuktverdier ble påvist i utsatte soner.

- VVS-installasjoner, generelt: Variabel alder på ledningsnett. Deler av anlegget er fra byggeåret og deler er skiftet ut. Opprinnelig soil og sluk i kjeller.

- Luftbehandling, generelt: Ventilasjonen i boliger med denne alder er ikke tilfredsstillende slik vi kjenner systemer i dag. Det bør vurderes om ventilering kan bedres ved alternative løsninger. Ventilasjonen i boligen er iht. referansenivået når boligen ble oppført. Burde vært mekanisk avtrekk fra vaskerom og toalett rom i kjeller.

- Vaskerom i kjeller: Ikke montert membran på gulv. Opprinnelig støpejerns sluk i gulv. Anbefales tett membran på gulv.

- Toalett rom i kjeller: Eldre servant og røropplegg. Ble målt utslag på fukt i veggplate i underkant av toalettskål. Nærmere undersøkelser anbefales. Ventilasjon fra rommet er kun ledet ut til vaskerom.

- Baderom i 2. etasje: Jordingskabel i gulv er ikke koblet til slukrist (skulle ikke vært viderekobling på jordingskabel i sluket). Sprekk i en veggflis bak vegghengt toalett samt noe bevegelse i bakplate på kasse for toalett. Stedvis noe ufagmessig utførelse av sokkelflis. Noe svelling i mdf panel i himling i dusjhjørnet (antatt etter vanndamp/vannsprut ved dusjing).

Merk:
- Redskapsbod i hagen på ca. 4,6 kvm. Preget av noe slitasje.

Eier har opplyst om følgende punkter i egenerklæringsskjemaet:
- Oppgraving av oljetanken. Eier husker ikke navnet på firmaet som utførte arbeidet.
- Det foreligger samsvarserklæring fra Oslo elektriker service.

4 Større prosjekter og oppgraderinger i grendelaget:

- Det ble 2014 / 2015 foretatt en total oppgradering av ledningsnettet (vann/kloakk) på feltet. De aller fleste rørstrekk som tidligere var eiet av grendelaget er nå eiet av kommunen. Innstrekk fra kommunal ledning inn til den enkelte bolig er privat. Rekkehusene og noen andre strekk er private flerbrukerstrekk.

- Grendelaget har etablert felles renovasjon med nedgravde renovasjonsbeholdere til erstatning for tradisjonell renovasjonsløsning. Det samles inn plastavfall, papp/papir og restavfall. Renovasjonsavgift faktureres som ordinær kommunal avgift, men den valgte løsning gir prisreduksjon på 20 % i forhold til ordinær renovasjonsavgift.

- I forbindelse med og i etterkant av oppgradering av vann- og avløpsnettet er det foretatt en total oppgradering av det interne veinettet.

- De gamle garasjeanleggene (bygget i 1970) på området ble sanert i 2018 og nye garasjerekker er satt opp (260 garasjerom fordelt på 13 garasjeanlegg). Alle garasjeanleggene er ferdigstilt og tatt i bruk.

For ytterligere informasjon om vedtekter, protokoller fra årsmøte, m. m besøk sameiets hjemmeside på www.nordrefinstad.no.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at kjellerstuen og toalettrommet i kjelleren ikke er godkjent til denne bruken.  Disse rommene er inntegnet på de godkjente byggetegningene som hobbyrom og sportsbod. Slik bruksendring fra tilleggsdel (dvs ikke oppholdsrom) til hoveddel er søknadspliktig, jf. plan- og bygningsloven § 20-1 d) jf. SAK10 § 2-1 c).

Kjøper påtar seg risikoen både  for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette.

Annet
Boligen tilhører Grendelaget Nordre Finstad 1 som det er pliktig medlemskap i. Forretningsfører for bortfester er Brænds Økonomi i Askim.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


1971/6897-3/6  Best. om vann/kloakkledn.  
17.12.1971 
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Gjelder feste

Denne servitutten gjelder kommunens rett til å anlegge og vedlikeholde ledninger, m.m. Servitutten inngår i festekontrakten som er vedlagt i salgsoppgaven.

1971/6897-5/6  Festekontrakt - vilkår  
17.12.1971 
festetid: 99 år
ÅRLIG AVGIFT NOK 190
BESTEMMELSER OM REGULERING AV LEIEN
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

Dette er festekontrakten som foreligger på eiendommens grunnboksblad. Kontrakten ligger vedlagt i salgsoppgaven.

1972/1919-1/6  Erklæring/avtale  
22.04.1972 
BESTEMMELSE OM SAMVIRKE VEDKOMMENDE VERTIKALT DELT BOLIG
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

Servitutten omhandler alle eierene av rekkehuset sin felles samt egen vedlikeholdsplikt, m.m.

Festeavtale
Areal: 95 kvm, Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2070, Festeavgift: 1752, Det er justering av festeavgiften i 2030 og eierskiftegebyret er på kr. 2500,-,

Vei/vann/kloakk
Offentlig vann og avløp. Kommunal adkomstvei, og private internveier.

Regulering
Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av situasjonskart og reguleringsplaner med bestemmelser er tilgjengelig i elektronisk salgsoppgave og hos megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Deler av skogen syd for eiendommen er regulert til fremtidig boligbebyggelse.

Overtagelse
Overtagelse er 15 april.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 090 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
127 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 090 000,-))
2 500,- (Transport av festekontrakt)
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

143 770,- (Omkostninger totalt)

5 233 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.3 390)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Eierskiftegebyr til grendelaget (Kr.2 500)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Look (Kr.11 900)
Markedspakke 1 (Kr.15 900)
Oppgjør (Kr.8 900)
Provisjon (forutsatt salgssum: 5 090 000,-) (Kr.63 625)
Tilrettelegging (Kr.9 900)
Totalt kr. (Kr.120 180)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
84-20-0172

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Ski Eiendomsmegling AS
Eie Ski
Org. nr:818809522
Nordbyveien 27 A
1406 Ski
Tlf: 64 80 97 00, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler Brynjar Netskar

Saksbehandlere
Brynjar Netskar
Eie Ski
Daglig leder / Eiendomsmegler
Mob: 91 82 99 32 / E-post: bne@eie.no

Elisabeth Moe
Eie Ski
Mob: 95 88 19 06 /

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Bilde 3 av Atriumveien 9D
For mer om objektet
Atriumveien 9D

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: