Bilde 1 av Finstad hageby 65Bilde 2 av Finstad hageby 65
Digital salgsoppgave
Finstad hageby 65

1423 Ski • Nordre Follo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Tiltalende rekkehus med innbydende oppholdsrom og carport | Nær bussholdeplass, lekeplass, skogen, barnehage og skole
Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
97 m²
Bruksareal (BRA)
106 m²
Bruttoareal (BTA)
115 m²
Fellesutgifter
kr 860 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 978 / Mnd
Prisantydning
kr 5 390 000
Omkostninger
kr 148 020
Totalpris
kr 5 538 020
Byggeår
2011
Tomt
Eiet tomt 151 m²
Oppdragsnummer
84200189
card-default

Brynjar Netskar

Daglig leder / Eiendomsmegler
Les om Brynjar
card-default

Elisabeth Moe

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Elisabeth
Prisantydningkr 5 390 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 134 000,-
  
Totalpris kr 5 538 020
Eiendom
Finstad hageby 65, 1423 Ski

Matrikkel
Gnr. 137 bnr. 748 orgnr. 911701588 i Nordre Follo kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 97 kvm, Bruksareal: 106 kvm, Bruttoareal: 115 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2011

Tomt
Eiet tomt 151 m²

Prisantydning
5 390 000

Totalpris inkl. omkostninger
5 390 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
134 000,- (Dokumentavgift)

148 020,- (Omkostninger totalt)

5 538 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 11 733,90 pr. år

Eier
Anders Johan Laugsand Ragnhild Midtsjø Laugsand

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling ved Brynjar Netskar har gleden av å presentere Finstad Hageby 65! Et gjennomgående rekkehus med 2 bad, solrike utearealer og carport. Eiendommen ligger i et nyetablert og barnevennlig boligområde på Finstad med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Boligen går over 2 plan. 1.etasje består av en åpen stue- og kjøkkenløsning med gode møbleringsmuligheter, flott kjøkken fra Norema, bad / vaskerom og entré med skyvedørsgarderobe. I 2.etasje er det 3 soverom og et pent bad. Det er lagringsmuligheter i boden i 2.etasje og i diverse boder utendørs. På begge sider av boligen er det solrike utearealer med en stor terrasse og en platting.

Velkommen til visning!

<b>Kort fortalt:</b>
- Gjennomgående rekkehus på Finstad.
- Nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.
- Solrike utearealer.
- Åpen stue- og kjøkkenløsning.
- 2 pene, flislagte bad.
- 3 soverom.
- Vannbåren gulvvarme i alle rom i 1. etasje samt på bad i 2. etasje.
- Parkering i carport og utenfor denne.

Parkering
Det er parkering i carporten som er tilknyttet boligen samt på plass utenfor denne. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et nyetablert og barnevennlig boligområde på Finstad i Nordre Follo kommune med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Området ved magasinleiren (5 minutter i gangavstand) i Ski er under utvikling og ved oppføring av boliger er det planlagt en ny ungdomsskole for Finstad.

I umiddelbar nærhet er det flere lekeplasser, skiløyper og flott friluftsområde med skog og akebakke. Her er det bare å knyte på seg joggesko eller spenne på seg skiene og legge avsted. Ski Idrettspark har fotball, håndball, ishockey, friidrett, tennis, ballbinge, klatrevegg m.m.

Det er i underkant av 10 minutter å kjøre til badeplass ved Midtsjøvannet, og ca. 12 minutter å kjøre til Breivoll som har en flott badestrand langs Bunnefjorden. En liten biltur fra eiendommen ligger Tusenfryd, Norges største fornøyelsespark. For øvrig kan Ski kino og Rådhusteatret i Ski anbefales.

<b>Servicetilbud</b>
Dagligvarehandelen kan gjøres ved Meny Ski og Kiwi Finstad. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger eiendommen ca. 20 minutter i gangavstand fra Ski sentrum og Ski Storsenter. Sistnevnte er et populært møtested med 145 butikker, restauranter, kino, bibliotek, bowling og legesenter m.m. Vinterbro Senter er også en attraktiv shoppingdestinasjon.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Villenga som ligger ca. 200 m fra boligen. Det er ca. 2 km til Ski stasjon og toget bruker ca. 22 minutter til Oslo S. Når det nye dobbeltsporet står ferdig vil togreisen til / fra Oslo reduseres ned til ca. 11 minutter.

I Ski sentrum er det også bussavganger til Ås, Drøbak, Vinterbro og Bøleråsen. Ved å benytte bil fra Finstad tar det ca. 8 min til Vinterbro, 15 min til Kolbotn, 25 min til Oslo S, 29 min til Moss og 49 min til Oslo Lufthavn.

Fra eiendommen er det kort gangavstand til Finstad barneskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Ski videregående, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bebyggelse
Området består for det meste av blokk- og småhus bebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 151 m²
Tomten er opparbeidet med asfaltert innkjørsel og på grunn i carport. Terrasseplatting og sportsbod ved inngangsparti. Hage mot vest med terrasseplatting, plante / urtekasser og en bod. Granittmur på fellesareal mot vest. Biloppstillingsplass i carport samt på plass utenfor denne.

Fellesarealene på området er parkmessige opparbeidede med grøntarealer, asfalterte gang-/ adkomstarealer, parkeringsplasser, lekeplasser, diverse plen og diverse beplantning.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Eie eiendomsmegling. Velkommen til visning!

Inneholder
Følgende rom inngår i p-rom:
<b>1.etasje - 51 kvm:</b> Entré, bad, stue, kjøkken.
<b>2.etasje - 46 kvm:</b>Trapperom, gang, bad, 3 soverom.

Resterende rom er s-rom:
<b>1.etasje - 3 kvm:</b> Teknisk rom.
<b>2.etasje - 6 kvm:</b> Bod.

NB! Er utbygd en sjakt i trapperom i 2.etasje. Areal for dette er inkl. i oppgitt areal og medtatt som s- rom.

Byggemåte
Eiendommen er bebygd med et rekkehus over 2 plan. Carport, sportsbod og en frittstående bod. Rekkehuset er oppført på antatt ringmur i stripefundament av lettklinkerelementer. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende trekledning. Flatt yttertak tekket med antatt papp eller folie hvor beslag, renner og nedløp er utført med behandlet stål. Varme og lydisolering antas å være oppført etter byggeårets normer og krav. Vinduer og balkongdører med 3- lags isolerglass. Trebjelkelag i etasjeskille.

For ytterligere informasjon om byggemåte se vedlagt tilstandsrapport utført av takstmann Morten Bratberg datert 21.12.2020. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 97 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 106 kvm

Boder
Det er lagringsplass i boden i 2.etasje, i sportsboden ved inngangspartiet og i bod på terrasseplattingen.

Standard
<b>Entré</b>
Ved inngangspartiet er det en platting på ca. 11 kvm som ønsker deg velkommen. Her kan det settes opp et cafésett hvor morgenkaffen kan nytes. I entréen er det plass til jakke- og skooppbevaring i skyvedørsgarderoben.

<b>Stue</b>
Boligen har en praktisk åpen stue- og kjøkkenløsning med gode møbleringsmuligheter. Det er god plass til sofaløsning og tv-møblement. Mot kjøkkenet er det god plass til spisebord hvor familien kan innta dagens middag i fellesskap. Vindusflatene i rommet skaper en lys atmosfære. Fra stuen er det utgang til den vestvendte terrassen på ca. 31 kvm. Her kan familien samles til grilling i solen på sommeren.

<b>Kjøkken</b>
Flott kjøkkeninnredning fra Norema med hvite profilerte fronter, benkeplater i heltre samt én benkeplate ved koketopp i stein, og nedfelt oppvaskkum. Det er montert lys under overskap. Kjøkkenet har god plass til å tilberede dagens måltider til familien. I rommet er det integrert komfyr, induksjonstopp, kombiovn med micro / komfyr (komfyr, platetopp og kombiovn fra Miele) og et vinskap. Det er avsatt plass for oppvaskmaskin og kjøleskap. Skrog er fra byggeåret. I 2016 ble kjøkkenet utvidet med flere skap, nye fronter, ny benkeplate i stein og heltre, og nye integrerte hvitevarer, ref. selger.

Oppvaskmaskin og kjøleskap medfølger ved salg.

<b>Bad / vaskerom</b>
Boligen har to pene, flislagte bad med gulvvarme, ett i 1.etasje og ett i 2.etasje. Badet / vaskerommet i 1.etasje er innredet med et dusjhjørne med svingbar glassdør, vegghengt toalett, servantinnredning, speil og opplegg for vaskemaskin. Badet i 2.etasje er utstyrt med et vegghengt toalett, servantinnredning, speil og et dusjhjørne med svingbare glassdører.

<b>Soverom og garderobe</b>
Det er totalt tre soverom i boligen. På hovedsoverommet er det en romslig garderobe og god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. På de resterende soverommene er det god plass til seng, garderobe og eventuelt leksepult. For øvrig er det lagringsplass i boden i 2.etasje, i sportsboden ved inngangspartiet og i bod på terrasseplattingen. 

<b>Eksempler på innvendige overflater:</b>
Gulv: Fliser og parkett (eik). Epoksy på bod/teknisk rom i 1. etasje.
Vegger: Sparklet og malte flater. Fliser på baderom.
Himling: Sparklet og malte flater. Innfelt downlights i himling på enkelte rom.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport utført av takstmann Morten Bratberg datert 21.12.2020.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 16.07.2014.

<b>Oppvarming og teknisk</b>
Boligen blir oppvarmet med vannbåren radiatorer på soverom i 2. etasje. Vannbåren gulvvarme i alle rom i 1. etasje samt på bad i 2. etasje. Balansert ventilasjonssystem "HERU roterende varmeveksler" avtrekk fra kjøkken, teknisk rom og baderom. Tilluft til oppholdsrom. Varmtvannsberederen (2011) er på 50 liter og er plassert på teknisk rom. Sikringsskapet er plassert på teknisk rom og har jordfeilautomat. Ble i 2016 trukket ny kurs til koketopp på kjøkken samt montert diverse nye lys elektriske punkter. Eier har samsvarserklæring, ref. selger. Boligen har en sentralstøvsuger med uttak i begge etasjer. Motor plassert på teknisk rom.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Kr. 11 733,90 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er pr. dags dato ikke eiendomsskatt i Nordre Follo kommune.

Fordeling felleskostnader
Felleskostnadene inkluderer blant annet grendehus, felles forsikring, drift og vedlikehold, m.m.

Forsikring med polisenummer
If Skadeforsikring Polisenummer: 762562
Eier må påse fullverdiforsikring av sitt rekkehus da forsikringen gjennom Finstad Hageby Villenga kun er ansvarsforsikring.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 180 802,- Som sekundærbolig Kr. 4 250 888,-

Diverse
Følgende punkter har fått TG 2 i tilstandsrapporten utført av takstmann Morten Bratberg datert 21.12.2020:

- VVS-installasjoner, generelt: Vannskap for rør i rør er plassert i dette rommet (teknisk rom). Gulv er ikke våtromstett med oppkant på minst 25 mm mot alle ytterkanter av rommet (under trapp). Derav Tg2.

- Luftbehandling, generelt: Skulle vært luftespalte ved dørterskel til teknisk rom. Derav TG2. Ellers ingen merknader.

- Bad/vaskerom i 1. etasje: Sprekt en veggflis bak/underkant av vegghengt toalett. Er fall på gulv i dusjhjørnet. Dog er det et på en side mindre fall enn 1/50. Derav TG2. Ellers ingen spesielle merknader.

Merk:
- Carport: Kledning på søyler for yttertak står stedvis under ferdig asfalt. Kledning er da noe mer utsatt for fukt/råte. Ingen råte ble observert.

- Bod på terrassen: Ble observert hulrom under betongsåle i ytre hjørnet (masser under såle og satt seg). Sprekk i puss på overgang gulv/vegg og tak/vegg.

Annet
Rekkehuset er en del av Finstad Hageby Villenga sameie med org.nr 911 701 588. Her er det pliktig medlemskap. OBOS Eiendomsforvaltning AS er forretningsfører.

Vi gjør oppmerksom på at det blir en økning av priser på OBOS tjenester med virkning fra 1.1.2021.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Vei/vann/kloakk
Offentlig vann og avløp med private stikkledninger. Felles privat adkomstvei.

Regulering
Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av situasjonskart og reguleringsplaner med bestemmelser er tilgjengelig i elektronisk salgsoppgave og hos megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Skogsområdet vest for eiendommen er regulert til fremtidig boligbebyggelse. Øst for Finstad skole oppføres det en ny bydel.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 390 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
134 000,- (Dokumentavgift)

148 020,- (Omkostninger totalt)

5 538 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Kveldsfoto (Kr.3 500)
Tilrettelegging (Kr.9 900)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.3 390)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Look (Kr.11 900)
Markedspakke 1 (Kr.15 900)
Oppgjør (Kr.8 900)
Provisjon (Kr.39 000)
Totalt kr. (Kr.94 055)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
84-20-0189

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Ski Eiendomsmegling AS
EIE Ski
Org. nr:818809522
Nordbyveien 27 A
1406 Ski
Tlf: 64 80 97 00, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler Brynjar Netskar

Saksbehandlere
Brynjar Netskar
Eie Ski
Daglig leder / Eiendomsmegler
Mob: 91 82 99 32 / E-post: bne@eie.no


Eie Ski

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Finstad hageby 65
For mer om objektet
Finstad hageby 65

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: