Bilde 1 av Finstadveien 18MBilde 2 av Finstadveien 18M
Digital salgsoppgave
Finstadveien 18M

1406 Ski • Nordre Follo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Strøkent enderekkehus over 3 plan, med nyere bad og kjøkken | Solrik marketerrasse | Garasjeplass med el-bil lader
Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
139 m²
Bruksareal (BRA)
139 m²
Bruttoareal (BTA)
152 m²
Fellesutgifter
kr 1 334 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 1 183 / Mnd
Prisantydning
kr 5 950 000
Omkostninger
kr 165 270
Totalpris
kr 6 115 270
Byggeår
1971
Tomt
Festet tomt 99 m²
Oppdragsnummer
84210063
card-default

Brynjar Netskar

Daglig leder / Eiendomsmegler
Les om Brynjar
Prisantydningkr 5 950 000,-
Transport av festekontraktkr 2 500,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 148 750,-
  
Totalpris kr 6 115 270
Eiendom
Finstadveien 18M, 1406 Ski

Matrikkel
Gnr. 137 bnr. 1 orgnr. 988787531 Fnr. 243 i Nordre Follo kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 139 kvm, Bruksareal: 139 kvm, Bruttoareal: 152 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
1971

Tomt
Festet tomt 99 m²

Prisantydning
5 950 000

Totalpris inkl. omkostninger
5 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
2 500,- (Transport av festekontrakt)
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
148 750,- (Dokumentavgift)

165 270,- (Omkostninger totalt)

6 115 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 14 187,36 pr. år

Eier
Farooq Asghar Ali Linda Aspeslåen

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling ved Brynjar Netskar har gleden av å presentere Finstadveien 18M! Et innbydende enderekkehus med solrik terrasse / hage, 2 nyere bad og 2 stuer, samt garasjeplass i felles rekke med el-bil lader. Eiendommen er beliggende i et meget populært og barnevennlig boligområde på Nordre Finstad med få minutters gange til skoler, buss, barnehager, Ski sentrum og butikker.

Boligens 1.etasje består av en entré med skyvedørsgarderobe, stilrent nyere kjøkken fra Norema med integrerte Siemens hvitevarer og en trivelig stue. I 2.etasje er det 3 soverom samt et nyere bad. I kjelleren finner du kjellerstuen, et flott nyere bad, nyere vaskerom og soverom. Fra stuen er det utgang til den solrike terrassen som videre har tilgang til hagen.

Velkommen til visning!

Kort fortalt:
- Innbydende enderekkehus på Nordre Finstad.
- Fasaden på baksiden og fremsiden er endret / oppdatert i 2020 med nye 3 lags glassvinduer med soldemping, og selvrensende. Dette er gjort i både i kjeller, 1 etg og 2 etg. + verandadør.
- Solrik terrasse og hage.
- 4 soverom.
- 2 stuer og 2 nyere bad.
- Nyere kjøkken fra Norema med integrerte Siemens hvitevarer.
- Nytt elektrisk anlegg fra 2018
- Garasjeplass i felles garasjeanlegg med el-bil lader.

Parkering
Det er parkering i garasje i nyere, felles rekke med ladestasjon for el-bil. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen er beliggende i et meget populært og barnevennlig boligområde på Nordre Finstad med få minutters gange til skoler, barnehager, Ski sentrum og butikker. Like utenfor døren har du lekeplasser, akebakke og marka med fine tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter.

Ski er regionssenteret i Follo. Det bor ca.120 000 mennesker i hele Follo som gjør at tilbudene er mange og varierte. I Ski sentrum finner man foruten Ski Storsenter, flere offentlige kontorer og en rekke butikker og servicetilbud. Dette gjør Ski til et attraktivt handelsområde. Kinosenter og en rekke restauranter og kaféer er også med på å skape et flott bymiljø. Ski kommune ble kåret til landets beste oppvekstkommune i 2005. Kommunen har nesten 100% barnehagedekning og har for øvrig et meget godt og variert fritidstilbud til barn og unge.

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Kiwi og Meny som ligger i nærheten av boligen. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger eiendommen i kort avstand fra Ski Storsenter. Senteret er et populært møtested med 145 butikker, restauranter, kino, bibliotek, bowling og legesenter m.m. Vinterbro Senter er også en attraktiv shoppingdestinasjon og ligger ca. 10 minutter unna med bil.

Ski har meget gode fritidsmuligheter for barn og ungdom med bl.a. speider, fritidsklubb, musikkorps, teatergrupper, musikkskole, godt utbygget idrettsanlegg med friidrett, flere fotballbaner, håndballhaller, ishockey, tennis, klatrevegg mv.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Markveien som ligger ca. 450 meter i gangavstand fra boligen. Nærmeste togstasjon er Ski Stasjon som tar deg inn til Oslo s på ca. 20 minutter. Follobanen med nytt dobbeltspor som er planlagt ferdigstilt i 2022 reduserer reisetiden til Oslo med tog til ca.11 min.

Bebyggelse
Området består for det meste av villa- og småhus bebyggelse.

Tomt
Festet tomt, 99 m²

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med eie eiendomsmegling skilter ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Inneholder
Kjeller - 43 kvm: Trapp / kjellerstue, vaskerom, bad, soverom.
1.etasje - 48 kvm: Entré, trapp / stue / spiseplass / kjøkken.
2.etasje - 48 kvm: Trapp / gang, bad, 3 soverom.

NB! Det gjøres oppmerksom på at det er ikke er fremlagt søknad / godkjent innredning av kjeller ved befaringstidspunktet. Etasjen er av den grunn ikke godkjent til varig opphold. Arealene er medtatt i rapporten etter dagens bruk.

Byggemåte
Rekkehus oppført med bærende konstruksjoner og etasjeskiller i trekonstruksjoner. Yttervegger har liggende trekledning på fasaden. Grunnmur i mur / betong. Flat takkonstruksjon i tre. Yttertaktekking er sveiset takpapp.

Til opplysning er det utført tiltak i år 2020 med ny trekledning på fasade.  Fasaden på baksiden og fremsiden er endret/oppdatert i 2020 med nye 3 lags glassvinduer med soldemping, og selvrensende. Dette er gjort i både i kjeller, 1 etg og 2 etg. + verandadør.

For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 139 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 139 kvm

Boder
Det er ekstra lagringsplass i redskapsboden i hagen.

Standard
Entré:
Et trivelig inngangsparti med en nordvendt terrasse på ca. 25 kvm ønsker deg velkommen inn! Ved inngangspartiet er det plass til å sette opp et cafésett eller en sittegruppe. Gjennom inngangsdøren kommer du inn i entréen. Her er det en skyvedørsgarderobe med plass til å legge fra seg yttertøy og sko. Videre kommer du inn på kjøkkenet.

Stue:
I stuen er det gode møbleringsmuligheter for sofagruppe og tv-løsning. De store vindusflatene slipper inn godt med naturlig dagslys og lyser opp rommet. Videre er det utgang til en solrik, sydvendt terrasse på ca. 28 kvm fra stuen. Her er ca. 4 kvm overbygget og det god plass til sittegruppe og grill. På varme sommerdager er det bare å invitere kjente og kjære på grilling i solen! Fra terrassen har du videre tilgang til hagen hvor det er boltreplass.

Kjellerstue:
Kjellerstuen passer ypperlig som en ekstra tv-stue / kinorom hvor de største barna eller de voksne kan trekke seg tilbake når venner / kjente er på besøk. Her er det god plass til sofagruppe og tv-møblement.

Kjøkken:
Stilren, nyere kjøkkeninnredning fra Norema med glatte fronter, laminat benkeplate og underlimt oppvaskkum. Det er lagt mosaikkfliser over kjøkkenbenken og montert belysning under overskap. På kjøkkenet er det god skap- og benkeplass som gjør det enkelt for hele familien å hjelpe til med middagsforberedelsene! Kjøkkenet har integrerte hvitevarer fra Siemens med komfyr / mikrobølgeovn, komfyr / dampovn, kjøle- / fryseskap i høyskap, oppvaskmaskin og induksjonstopp. Den stilige barløsningen tilrettelegger for ekstra arbeids- og sitteplass. I rommet er det plass til spisebord hvor familien kan innta dagens måltider i fellesskap. På kjøkkenet er det komfyrvakt og lekkasjestopper / fuktføler.

Bad:
Det er to nyere, stilfulle bad med gulvvarme i boligen. Badet i 2.etasje er innredet med et dusjkabinett med skyvedører i glass, innredning med glatte fronter på skuffer og skapdører, dobbel servant, speilskap og et gulvmontert toalett. Badet i kjelleren har tilgang via vaskerommet og er utstyrt med dusjvegger og dusjdører i glass, veggmontert  regn- og hånddusj, frittstående badekar, vegghengt toalett, innredning med glatte fronter på skuffer og skapdører, benkeplate i laminat, to servantboller i porselen og to speil.

Vaskerom:
I kjelleren er det et nyere separat vaskerom med gulvvarme som har adkomst til badet. Her er det opplegg for vaskemaskin / tørketrommel, varmtvannsbereder og innredning med glatte fronter på skapdører.

Soverom og garderobe:
Boligen har totalt fire soverom, tre i 2.etasje og ett i kjelleren. På soverommene er det plass til garderobe / kommode, seng og eventuelt leksepult.

Eksempler på innvendige overflater:
Gulv: Laminat, fliser, 2- stavs parkett.
Vegger: Malte glatte flater, tapet, fliser, malt trekledning.
Himling: Malt trekledning / smartpanel, malte glatte flater. Spotter i taket på badet og vaskerom i kjeller med lys som slår seg på via sensorer.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt boligsalgsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 22.05.1975.

Oppvarming og teknisk:
Oppvarming er elektrisitet og luft til luft varmepumpe. Gulvvarme i vaskerom og bad. Naturlig ventilasjon på bad i 2.etasje. Mekanisk ventilasjon med avtrekksvifte på vegg på bad i kjelleren. Naturlig ventilasjon på vaskerom. Kjøkkenvifte på vegg med avtrekk til kanal og yttervegg. Vannrør med ulik materiale og alder. Stedvis kobber og "rør i rør". Årstall på vannrør er fra ulike tidsperioder uten at dette kan angis mer spesifikk. Avløpsrør i plast. Årstall på avløpsrør er fra ulike tidsperioder uten at dette kan angis mer spesifikk. Fordelerskap for vannrør er plassert på vaskerom. 300L varmtvannsbereder fra år 2018. Luft til luft varmepumpe fra år 2018. Sikringsskap er plassert under trapp i kjeller. Automatsikringer med jordfeilbryter. Digital strømmåler. Hovedsikring er på 50 AMP. Det elektriske anlegget er fra år 2018.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Kr. 14 187,36 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er pr. dags dato ikke eiendomsskatt i Nordre Follo kommune.

Fordeling felleskostnader
Grendelagsavgiften for 2021 er foreløpig satt til 16 000 kr (vedtas på GF 2021 i løpet av 1. halvår. På GF 2019 ble det gjort vedtak om ekstraordinær innbetaling til grendelagets vedlikeholdsfond med 2500 kr i årene 2019 til og med 2023. Dette beløpet er inkorporert i årets grendelagsavgift. Grendelagsavgiften inkl. bl.a.: Kabel-tv (nyere anlegg m/internett inkludert), brøyting og vedlikehold av gangveier lekearealer og øvrige felles innretninger. Til orientering har grendelaget nylig oppgradert ledningsnettet, gangveier, garasjeanlegg, m.m. Avgiften betales normalt i 4 deler.

Forsikring med polisenummer
Jernbaneverket forsikring Polisenummer: 1869382

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 139 749,- Som sekundærbolig Kr. 4 103 096,-

Diverse
Følgende punkter har fått TG 2 i tilstandsrapporten:

Bad - 2. Etasje
- Ventilasjon: Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk.
- Overflater gulv: Gulvbelegg har utettheter i overganger mot dørterskel.

Bad - Ifm. vaskerom i kjeller
- Vannrør: Vannrør i gulv er ikke plugget mot varerør. Løsningen er usikker og anbefaler ytterligere undersøkelser.
- Slukets plassering i forhold til at vann utenfor dusjsonen kan nå det: Sluket er isolert inne i dusjsonen. Vannsøl eller lekkasjevann utenfor denne sonen har ingen/redusert mulighet til å nå sluket.
- Overflater gulv: Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser ved dørterskel, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.
- Fallforhold (gulv): Det er stedvis motfall på gulvflater utenfor dusjsonen.

Vaskerom - Kjeller
- Overflater gulv: Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser ved dørterskel, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.
- Fallforhold (gulv): Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til 0 mm. Dette er vurdert til ikke å være tilfredsstillende med tanke på lekkasjesikkerhet.

Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje)
- Konstruksjoner (tilfarergulv, himling og vegger): Etasjen har vegger under bakkenivå som er utlektet fra grunnmuren. Ut i fra alder på drenering, vurderes denne konstruksjonen å ha en fuktrisiko selv om synlige skader ikke er observert. Ytterligere undersøkelser anbefales.

Innvendige trapper
- Innvendige trapper: Åpninger i rekkverket på mer enn 0,10 meter. Av denne grunn oppfyller ikke trappeløpene dagens krav.

Etasjeskiller - Kjeller, 1- og 2. Etasje
- Skjevhetsmåling: Det er mindre merkbare skjevheter i boligen. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt i stue er målt til 30mm og 15mm i kjøkken. Årsak til skjevhetene er uvisst.

Terrasser / platting på terreng
- Terrasser på terreng (understøttet av bjelker / pilarer): Mangler rekkverk på øvre del.
- Platting: Bygningsdelen er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid. Betyr at økt vedlikehold er en del av planleggingen.

Merk:
- Takhøyde: Kjeller har en takhøyde lavere enn 2.2 meter.

Eier har opplyst om følgende punkter i egenerklæringsskjemaet:
- Ble vannlekkasje i bad 2.etg. Dette er nå utbedret og i orden.
- Nytt bad i kjeller, og nytt bad 2 etg. Arbeidet ble utført av Langseth Snekkertjenester AS.
- Foreligger det dokumentasjon på arbeidene?: Faktura som beskriver utført arbeid.
- Vannlekkasje 2.etg. utbedret av forsikring.
- Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?: Nytt bad i kjeller, og nytt bad 2 etg. og nye rør på kjøkken, til vannkran og oppvaskmaskin. Arbeidet ble utført av Langseth Snekkertjenester AS.
- Ny garasje i 2018. Ny fasade bak og foran i 2020. + Bytte av vinduer og terrassedør. Arbeidet ble utført av Igland garasje og Tømrer Atle Hangeland.
- Alt av det elektriske er byttet ut, med nye kabler og sikringsskap. Alt det elektriske er nytt fra 2018. Varmepumpe installert 2019. Arbeidet ble utført av EL kontakten Langhus og Romerike Ventilasjon.
- Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?: Ligger på boligmappen og EL-kontakten.
- Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?: EL kontakten..
- Ladeboks til bilen i garasjen.
- Eier kjenner til at det er nedgravd oljetank på eiendommen. Oljetank er tømt, og fylt opp med masse.
- Bygd et nytt bad i kjelleren, og et soverom i kjeller. Dette er ikke godkjent hos bygningsmyndighetene.
- Kjenner du til andre forhold av betydning som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)?: Festetomt.

Følgende følger ikke med boligen ved salg:
- Lampe stue.
- Lampe trapp 2 etg.
- Lampe spisebord.
- Lampe/vifte hovedsoverom.

4 Større prosjekter og oppgraderinger i grendelaget:

- Det ble 2014 / 2015 foretatt en total oppgradering av ledningsnettet (vann/kloakk) på feltet. De aller fleste rørstrekk som tidligere var eiet av grendelaget er nå eiet av kommunen. Innstrekk fra kommunal ledning inn til den enkelte bolig er privat. Rekkehusene og noen andre strekk er private flerbrukerstrekk.

- Grendelaget har etablert felles renovasjon med nedgravde renovasjonsbeholdere til erstatning for tradisjonell renovasjonsløsning. Det samles inn plastavfall, papp/papir og restavfall. Renovasjonsavgift faktureres som ordinær kommunal avgift, men den valgte løsning gir prisreduksjon på 20 % i forhold til ordinær renovasjonsavgift.

- I forbindelse med og i etterkant av oppgradering av vann- og avløpsnettet er det foretatt en total oppgradering av det interne veinettet.

- De gamle garasjeanleggene (bygget i 1970) på området ble sanert i 2018 og nye garasjerekker er satt opp (260 garasjerom fordelt på 13 garasjeanlegg). Alle garasjeanleggene er ferdigstilt og tatt i bruk.

For ytterligere informasjon om vedtekter, protokoller fra årsmøte, m. m besøk sameiets hjemmeside på www.nordrefinstad.no.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at kjellerstuen, soverom i kjelleren, vaskerom og deler av badet i kjelleren ikke er søkt godkjent til denne bruken.  Disse rommene er inntegnet på de godkjente byggetegningene som hobbyrom og boder. Slik bruksendring fra tilleggsdel (dvs ikke oppholdsrom) til hoveddel er søknadspliktig, jf. plan- og bygningsloven § 20-1 d) jf. SAK10 § 2-1 c).

Kjøper påtar seg risikoen både  for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette.

Annet
Boligen tilhører Grendelaget Nordre Finstad 1 som det er pliktig medlemskap i. Forretningsfører for bortfester er Brænds Økonomi i Askim.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1971/5639-3/6  Best. om vann/kloakkledn.  
21.10.1971 
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Gjelder feste

1971/5639-5/6  Festekontrakt - vilkår  
21.10.1971 
festetid: 99 år
ÅRLIG AVGIFT NOK 185
BESTEMMELSER OM REGULERING AV LEIEN
MED FLERE BESTEMMELSER
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

1972/1748-1/6  Erklæring/avtale  
14.04.1972 
BESTEMMELSE OM SAMVIRKE VEDKOMMENDE VERTIKALT DELT BOLIG
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

Festeavtale
Areal: 99 kvm, Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2070, Festeavgift: 1714, Festeavgiften justeres hvert 10. år og neste justering er i 2030. Eierskiftegebyret er kr. 2500,-.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vann og avløp. Adkomst via private internveier.

Regulering
Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av situasjonskart og reguleringsplaner med bestemmelser er tilgjengelig i elektronisk salgsoppgave og hos megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Skogområdet sydvest for eiendommen er regulert til fremtidig boligbebyggelse. "Planområdet fremstår som en ubebygd naturtomt. Hensikten med planarbeidet er å legge til rette for om lag 200 boliger, barnehage, utearealer for boligene og en helhetlig gang - og sykkelveiløsning.", ref. DETALJREGULERI NG FOR NORDRE FINSTAD felt BHH2 og B4.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
2 500,- (Transport av festekontrakt)
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
148 750,- (Dokumentavgift)

165 270,- (Omkostninger totalt)

6 115 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Eierskiftegebyr (grendelag) trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.3 000)
Provisjon (Kr.49 900)
Tilrettelegging (Kr.9 900)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.31 173,50)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.3 390)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Look (Kr.11 900)
Markedspakke 1 (Kr.15 900)
Oppgjør (Kr.8 900)
Totalt kr. (Kr.135 628,50)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
84-21-0063

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Ski Eiendomsmegling AS
EIE Ski
Org. nr:818809522
Nordbyveien 27 A
1406 Ski
Tlf: 64 80 97 00, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler Brynjar Netskar

Saksbehandlere
Brynjar Netskar
EIE Ski
Daglig leder / Eiendomsmegler
Mob: 91 82 99 32 / E-post: bne@eie.no

EIE Ski
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Finstadveien 18M
For mer om objektet
Finstadveien 18M

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: