Bilde 1 av Sigrid Undsets vei 1BBilde 2 av Sigrid Undsets vei 1B
Digital salgsoppgave
Sigrid Undsets vei 1B

1412 Sofiemyr • Nordre Follo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Meget familievennlig og innholdsrikt rekkehus! Barnevennlig beliggenhet. 3 sov. Sydvendt terrasse/hage. Parkering.
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
90 m²
Bruksareal (BRA)
121 m²
Fellesutgifter
kr 3 002 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 724 / Mnd
Prisantydning
kr 5 170 000
Omkostninger
kr 133 620
Fellesgjeld
kr 34 753
Totalpris
kr 5 338 373
Fellesformue
kr 22 894
Byggeår
1966
Tomt
Eiet tomt 125 m²
Oppdragsnummer
77220275
card-default

Eirik Løvseth

Daglig leder / Megler / Partner
Les om Eirik
card-default

Nathasha T. Pettersen

Eiendomsmegler | Kontorsjef
Les om Nathasha
Prisantydningkr 5 170 000,-
Fellesgjeldkr 34 753,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 119 600,-
  
Totalpris kr 5 338 373
Eiendom
Sigrid Undsets vei 1B, 1412 Sofiemyr

Matrikkel
Gnr. 249 Bnr. 982 i Nordre Follo kommune

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 90 kvm, Bruksareal: 121 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1966

Tomt
Eiet tomt 125 kvm

Prisantydning
5 170 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Thomas Andre Nordby V/ Anticimex Takstdato: 27.09.22

Totalpris inkl. omkostninger
kr 5 170 000,- (Prisantydning)
kr 34 753,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 5 204 753,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 119 600,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 120 970,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 325 723,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 338 373,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 8 685 pr. år

Eier
Odd Agerup Tone Elise Agerup

Beskrivelse
VELKOMMEN TIL SIGRID UNDSETS VEI 1B!

EIE eiendomsmegling v/ Eirik Løvseth og Nathasha Pettersen har gleden av å presentere dette innbydende rekkehuset over to plan + kjeller. Rekkehuset har en populær og særdeles barnevennlig beliggenhet nær skoler på Sofiemyr! Her får du en familievennlig planløsning og flott, solrik uteplass!

Kort fortalt:
- Pent og innbydende rekkehus
- Nyere kjøkken og bad!
- Rolig og barnevennlig bomiljø
- Flott og solrik terrasse, samt lettstelt hage
- Boligen går over to plan + innredet kjeller
- God lagringsplass i boder
- 3 store soverom i 2. etasje
- Peisovn i stuen
- Boligen disponerer en parkeringsplass
- Kort vei til barne- og ungdomsskole
- Nærhet til Sofiemyr idretts- og svømmehall og idrettspark med gress- og kunstgressbaner

Velkommen til visning!

Parkering
Egen biloppstillingsplass på felles parkeringsplass. Ellers parkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Rekkehuset ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Sofiemyr i Nordre Follo kommune, litt sør for Kolbotn. Sofiemyr ligger midt i smørøyet når det gjelder skoler, barnehager og alt av fritidsaktiviteter i regi av Kolbotn IL. Det er umiddelbar nærhet til idrettsanlegg og flott natur.

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000 og Coop Extra, som ligger i gangavstand. Det er omtrent 3 km til Kolbotn Torg med 60 spennende butikker og restauranter, samt helse- og servicetjenester. Her finner du også gågater og kulturhus. Alternativt ligger Vinterbro senter, Ski storsenter og Oslo sentrum godt innen rekkevidde.

Tomt
Eiet tomt, 125 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Fra boligen er det få minutters gangavstand til Sofiemyr barneskole, Fløysbonn ungdomsskole og Roald Amundsen videregående skole. Det er flere skoler i nærheten å velge mellom. Til Bråten barnehage er det ca. 2 min gangavstand, ca. 3 min gangavstand til Holberg barnehage og ca. 10 min. gangavstand til Tømteveien barnehage.

Offentlig kommunikasjon
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Sofiemyeåsen, som ligger ca. 7 min unna. Videre tar det ca. 14 min å gå til Solbråtan stasjon, og herfra bruker toget 19 min til Oslo S.

Fritidstilbud
Et av utgangspunktene for turløypenettet i Øst- og Sørmarka går fra Fløysbonn gård. Herfra er det blant annet lysløypenett over til Østre Greverud gård og Østli skole, totalt ca. 13 km. På Greverud er det 18-hulls golfbane. Alt ligger godt til rette for en aktiv fritid.

Sofiemyr idrettspark er kommunens sentralanlegg og består av stadion, fotball- og friidrettsanlegg med lys og de fleste fasiliteter. Det er flere baner, både grus, gress og kunstgress, samt ishockeybane og balløkke.

Ellers kan Sofiemyr friste med svømmehall, treningssenter og idrettshall med mer. Ønsker du å kjøre slalåm, kan du besøke Ingierkollen slalåmsenter. Like ved finner du Kolbotn tennisklubb med anlegg som også kan benyttes vinterstid. Badeturen kan gjerne legges til populære Ingierstrand ved Bunnefjorden.

Det er en kort kjøretur til familie- og attraksjonsparken Tusenfryd, Kolben kulturhus, og til Ski storsenter med bowlinghall og 8 kinosaler. The Well - et fantastisk spaanlegg med en rekke velværetilbud er bare et lite stykke unna boligen - ca. 15 min gangvei.

Inneholder
Rekkehus over tre plan. Boligen består av:
- Uinnredet kjeller med boder.
- 1. etasje med entré, gang, stue og kjøkken. Utgang fra stue til terrasse på ca. 10 kvm.
- 2. etasje med gang, bad, wc-rom og tre soverom.

Byggemåte
Rekkehus oppført i 1966. Bygningen har støpt gulv mot grunn og grunnmur av betong. Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med trepanel. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med takpapp. Boligen har ytterdør av tre med glassfelter. Terrassedør med karmer av tre og to-lags glass fra 2014. Vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra 1978/1979/1985/1986. Vinduer med karmer av tre og tre-lags glass fra 2014. Vindu med karm av pvc og tre-lags glass fra 2017.

Primærrom
Primærrom: 90 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 121 kvm

Boder
Utvendig sportsbod på ca. 4 kvm i felles bodbygg.

Standard
Kjøkken
Kjøkkenløsning fra 2019. Kjøkkeninnredning med hvite profilerte fronter og laminert benkeplate. Fliser på vegg mellom kjøkkenbenk og overskap. Benkeskapsbelysning og stikkontakter. Komfyr med keramisk platetopp. Mekanisk kjøkkenventilator tilkoblet avtrekkskanal. Integrert kjøleskap og fryser. Integrert oppvaskmaskin. Vannrør av typen rør-i-rør. Vannstoppventil er montert. Synlige avløpsrør av plast. Gulvflater belagt med laminat med elektrisk gulvvarme. Vegg og himlingsflater i malte flater. Downlights i himling.

Bad - 2. etasje
Baderom renovert i 2018. Flislagt gulv med elektrisk gulvvarme. Vegger med baderomsplater. Himlingsflater i malte flater med downlights. Servantskap med heldekkende servanter og ett-greps armaturer. Overskap med speildører og belysning på vegg over servant. Høyskap. Dusjkabinett med glassdører og dusjarmatur. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekksvifte i vegg.

Toalettrom (Ikke våtrom)
Wc-rom fra byggeår med tiltak utført i senere tid. Gulv belagt med gulvbelegg. Vegger i tapetserte flater. Himlingsflater i malte flater. Gulvmontert toalett. Vannrør av kobber. Avtrekksventil i vegg.

Øvrige rom
1. etasje: Gulvflater belagt med parkett. Vegger i malte flater, malt trepanel og malt strietapet. Himlingsflater i malte flater og trepanel. Hvite profilerte innerdører. Innerdør med glassfelt inn til gang.
2. etasje: Gulvflater belagt med parkett og laminat. Vegger i tapetserte flater og malt strietapet. Himlingsflater av takess og malt trepanel. Hvite profilerte innerdører. Plassbygget garderobeskap på soverom 1. Diverse hylleløsninger I bod. Boligen har naturlig ventilasjon med tilluftsventiler i vinduer.

Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje)
Kjeller delvis under terreng. Uinnredet kjeller bestående av boder. Betonggulv. Vegger i betong og trepanel. Himlingsflater i trepanel. Naturlig ventilasjon med tilluftsventiler i yttervegger.

Terrasser / platting på terreng
Utgang fra stue til terrasse på ca. 10 kvm. Bærende konstruksjoner av tre med spaltegulv. Levegg av tre. Utvendige stikkontakter, utelys og markise på terrassen.

Følgende punkter har fått TG2 på tilstandsrapporten:
Bad - 2. etasje
- Overflater gulv: Det er stedvis fugeglippe mellom gulv og vegg. Fuger må fornyes.
- Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Tettesjikt/slukmansjett ikke klemt med klemring i sluk og er derfor spesielt utsatt for lekkasjer. Tettesjikt i sluk bør fornyes.
- Fukt i tilliggende konstruksjoner: Det er ikke praktisk mulig å gjennomføre fuktmåling/hulltaking, grunnet våtsonens plassering. TG2 er satt for å belyse risiko.
- Fallforhold (gulv): Lokalfall er mindre enn hva som ideelt anbefales. Det ble målt på tilfeldig sted og målingen viste en høydeforskjell på 2 mm. Fallet er mindre enn 1:50 i en avstand på 80 cm.
- Avløpsrør (ink. sluk): Selv om det er gjort oppgraderinger på våtrommet, er sluket ikke skiftet. Erfaringsmessig medfører dette økt fare for lekkasje rundt sluket.

Toalettrom (Ikke våtrom)
- Sanitærutstyr / innredning: Trykkbryter på toalett stenger ikke vanntilførsel. Pakning eller flottør må skiftes ut.

Øvrige rom
- Overflater vegger: Stedvis noe riss/sprekker i innvendige hjørner i 2.etasje.
- Overflater himling: Riss/sprekker i plateskjøter i stue.
- Overflater gulv: Stedvis noe gulvknirk i 2.etasje. Noe brukslitasje på laminatgulv i soverom 1 og soverom 3.
- Innerdører: Dørbladet til innerdør ved soverom 2 har kontakt med dørterskel/dørkarm, noe som gjør at døren henger når den åpnes og lukkes. Krever justering av dørblad/dørkarm.

Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje)
- Ventilasjon (gjelder kun for P-ROM): Klaffventiler stedvis i vegg. Usikker tilluftløsning. Anbefaler mer kontrollerbar ventilering.
- Overflater vegger: Synlige fuktmerker på fjell i tidligere krypekjeller som indikerer utilsiktet fuktighet. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Innvendige trapper
- Innvendige trapper: Det er kun rekkverk/håndløper på en side. TG 2 i henhold til NS 3600.

Etasjeskiller - 1. etasje
- Skjevhetsmåling: Det er målt noe skjevheter i kjøkken og stue. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt i kjøkken er målt til ca 10 mm, og ca 14 mm i stue. Årsak til skjevhetene er ikke kjent.

Etasjeskiller - 2. etasje
- Skjevhetsmåling: Det er målt skjevheter i gang og soverom 1. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt i gang er målt til ca 24 mm, og ca 15 mm i soverom 1. Årsak til skjevhetene er ikke kjent.

Tekniske anlegg, VVS anlegg
- Varmtvannsbereder (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): TG2 er valgt på grunn av alder. Det kan ikke utelukkes behov for reparasjoner/utskiftning innen rimelig tid. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

- Vannrør (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): TG2 er valgt på vannrør i boligen som er fra husets opprinnelige byggeår. Tilstandsgrad er satt ut fra alder og materialvalg. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

- Hovedstoppekran: Stoppekran er av eldre type. Anbefalt brukstid er vurdert til å være passert. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Elektrisk anlegg
- Forenklet vurdering av det elektriske anlegget: Det er kun samsvarserklæring på deler av det elektriske anlegget, montert etter 1999.

Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon
- Fasader ink. kledning: Underkant på panel er stedvis råteskadet på vegg mot syd. Råteskader bør utbedres.

Dører og vinduer
- Vinduer: Vinduer fra 1978/1979/1985/1986 er av eldre dato og har behov for oppgraderinger/ overflatebehandling. Det må forventes høyere varmetap fra disse vinduene sammenlignet med vinduer fra nyere dato.
- Dører: Ytterdør har kontakt med dørterskel/dørkarm, noe som gjør at døren henger når den åpnes. Krever justering av dørblad.

Yttertak
- Helhetsvurdering: Taktekkingen bærer preg av elde og slitasje. Det er ikke registrert lekkasjer eller skader. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn og vedlikehold.

Drenering
- Helhetsvurdering: Dreneringens tilstand har påvirkning på underetasjens bruksområder og bygningstekniske tilstand. Drenering er nedgravd og skjult, men er vurdert å være fra bygningens opprinnelige byggeår. Alder samt symptomer på utilsiktet fuktighet tilsier at forventet gjenværende brukstid er kort/utløpt.Se punkt "Konstruksjoner" under avsnitt om Rom under terreng. Av nevnte grunner er det vanskelig å angi noen eksakt tilstand, men på bakgrunn av at det påvises fuktproblemer bør det påregnes utbedringer/utskiftninger.

Stikkledninger og tanker
- Vann- og avløpsledninger (ink. stikkledninger): Alder og materialvalg tilsier at anbefalt brukstid og restlevetid på vann- og avløpsrør med tilliggende utstyr bør vies spesiell oppmerksomhet. Materialene er skjulte i grunnen og dermed er det kun alder som kan gi indikasjon på tilstand. TG2 settes for å belyse risiko.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 26.10.1972.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Boligen er elektrisk oppvarmet kombinert med vedfyring.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 8 685 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Nordre Follo kommune pt.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 002,- pr.mnd.

Felleskostnader 2 669
Kapitalkostnad avdrag 215
Kapitalkostnad renter 118

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 12135639492, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 13.09.2022: 4.35% pa.
Antall terminer til innfrielse: 43
Saldo per 13.09.2022: 695 067
Andel av saldo: 34 753
Første termin/første avdrag: 29.08.2018 ( siste termin 29.05.2033 )
Det er ikke vedtatt avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld.

Faste løpende kostnader
Felleskostnader, kommunale avgifter, strømforbruk, forsikring, alarmer, etc. Listen er ikke uttømmende.

Forsikring med polisenummer
If Skadeforsikring NUF Polisenummer: SP587495

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig Kr. 1 298 595,- Som sekundærbolig Kr. 4 674 943,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Kommentarer fra selgers egenerklæringsskjema:
2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Hvis nei, gå til punkt 3.
Ja, både av faglært og ufaglært / egeninnsats
Firmanavn: Utført av bekjente og elektriker fra Elektrounion og Micro matic norge AS
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Hele badet pusset opp . Papirer fra elektriker medfølger .Handleliste fra opppussing av bad medfølger der fremgår det at det er brukt membrand. Se også bilder fra elektriker.
2.1 Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
Ja
Firmanavn: Utført av bekjente
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Hele badet pusset opp . Gamle plastpanner fjernet og nytt grunnarbeid ble gjort helt fra bunn .

2.2 Foreligger det dokumentasjon på arbeidene?
Ja - Kommentar: Det elektriske .

3. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd, tilbakeslag, tett sluk eller lignende?
Ja - Kommentar: Noen ganger tett sluk i vask

4. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?
Ja, kun faglært
Firmanavn: Oslosnekkerne
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: I forbindelse med nytt kjøkken .

5. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller?
Ja - Kommentar: Ja vannsig blindkjeller

6. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f. eks dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn, fyringsforbud eller lignende?
Nei - Kommentar: Tilsyn av feier .

9. Kjenner du til om det er/har vært insekter/skadedyr i boligen som f.eks. rotter, mus, maur eller lignende?
Ja - Kommentar: Har hatt en rotte i kjelleren men det er flere år siden. Det er satt opp bokser ute av sameie .

14. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja - Kommentar: Byttet sikringsskap

18. Kjenner du til forslag til- eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller eiendommens omgivelser?
Ja - Kommentar: Det skal bygges ny skole, men det vil ikke berøre eiendommen her .

28. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i sameiet/laget/selskapet som f.eks. rotter, mus, maur eller lignende?
Ja - Kommentar: Rotter. Det er sett rotter , men det er gjort tiltak i sameie mot dette .

Tilleggskommentar:
Rekkehuset ble kjøpt av Odd Agerup i 1976. Ektefelle Tone Agerup ble medeier i 2022 men har bodd der i 18 år .

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt vannledningsnett.

Regulering
Eiendommen er konsentrert til småhusbebyggelse.
Eiendommen ligger i faresone for flom, høyspenningsanlegg og ras- og skredfare.
Aktsomhetsgrad for radon på eiendommen er middels til lav.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 5 170 000,- (Prisantydning)
kr 34 753,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 5 204 753,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 119 600,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 120 970,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 325 723,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 338 373,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.4 500)
Provisjon (Kr.40 000)
Tilrettelegging (Kr.6 900)
Visningshonorar (Kr.2 900)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.27 567,50)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.19 655)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Markedspakke 1 (Kr.15 900)
Megler på overtagelse (Kr.2 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.129 334,50)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
77-22-0275

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Romeriksmegleren AS
EIE Lillestrøm
Org. nr:976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10

Ansvarlig megler
Daglig leder / megler Eirik Løvseth

Saksbehandlere
Eirik Løvseth
EIE Lillestrøm
Daglig leder / megler
Mob: 97 54 99 34 / E-post: elo@eie.no

Nathasha T. Pettersen
Eiendomsmegler | Kontorsjef
Mob: 95 48 12 14 / E-post: nap@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Sigrid Undsets vei 1B
For mer om objektet
Sigrid Undsets vei 1B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: