Bilde 1 av Balders vei 14BBilde 2 av Balders vei 14B
Digital salgsoppgave
Balders vei 14B

1400 Ski • Nordre Follo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Bo sentralt i del av tomannsbolig nær Ski sentrum og skoler | Fine utearealer og garasje | 2 bad
Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
2
Antall soverom
2 soverom
Primærrom (P-ROM)
162 m²
Bruksareal (BRA)
177 m²
Bruttoareal (BTA)
197 m²
Kommunale avgifter
kr 1 290 / Mnd
Prisantydning
kr 6 500 000
Omkostninger
kr 166 520
Totalpris
kr 6 666 520
Byggeår
1995
Tomt
Fellestomt 1119 m²
Oppdragsnummer
84200107
card-default

Brynjar Netskar

Daglig leder / Eiendomsmegler
Les om Brynjar
Prisantydningkr 6 500 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Dokumentavgiftkr 157 500,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 6 666 520
Eiendom
Balders vei 14B, 1400, Ski

Matrikkel
Gnr. 132 bnr. 249 snr. 2 i Nordre Follo kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 162 kvm, Bruksareal: 177 kvm, Bruttoareal: 197 kvm

Antall soverom
2

Byggeår
1995

Tomt
Fellestomt 1119 m²

Prisantydning
6 500 000

Totalpris inkl. omkostninger
6 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
157 500,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

166 520,- (Omkostninger totalt)

6 666 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 15 472,10 pr. år De kommunale avgiftene vil variere ut ifra vannforbruk.

Eier
Berit Hansen Leif Hansen

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling ved Brynjar Netskar har gleden av å presentere Balders vei 14 B. En trivelig del av tomannsbolig med 2 bad, garasje og fine utearealer. Eiendommen ligger i et barnevennlig og rolig boligområde med nærhet til marka med fine turstier og lysløyper samt kun ca. 1 km fra Ski sentrums allsidige tilbud av alt et lite bysamfunn bør ha.

I boligens 1.etasje kommer du inn i entréen som har et garderobeskap. Videre er det tilgang til et separat vaskerom, toalettrommet og den åpne stue- og kjøkkenløsningen hvor det er god plass til møblement. På kjøkkenet er det god plass til matlaging og oppbevaring av kjøkkenutstyr. I 2.etasje er det et flislagt bad og 2 soverom. Kjelleren består av et flislagt bad og 2 innredede rom. Fra stuen er det utgang til den solrike markterrasseplattingen som videre har tilgang til hagen.

Velkommen til visning!

<b>Kort fortalt:</b>
- Trivelig del av tomannsbolig over 3 plan.
- Nærhet til marka, skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og Ski sentrum
- Solrik markterrasseplattingen og hage.
- Romslig vinkelstue som ligger i åpen løsning med kjøkkenet.
- 2 flislagte bad.
- 2 soverom og 2 innredede rom.
- Elektrisk gulvvarme i alle gulv i kjeller.- og 1. etasje med unntak av boder i kjeller.
- Parkering i garasjen samt foran denne.

Parkering
Det er parkering i garasjen og foran denne. Garasjen har leddport og automatisk portåpner med fjernkontroll. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et barnevennlig og rolig boligområde med nærhet til marka med fine turstier og lysløyper samt kun ca. 1 km fra Ski sentrums allsidige tilbud av alt et lite bysamfunn bør ha.

Ski er regionssenteret i Follo. Det bor ca.120 000 mennesker i hele Follo som gjør at tilbudene er mange og varierte. I Ski sentrum finner man foruten Ski Storsenter, flere offentlige kontorer og en rekke butikker og servicetilbud. Dette gjør Ski til et attraktivt handelsområde. Kinosenter og en rekke restauranter og kaféer er også med på å skape et flott bymiljø. Ski kommune ble kåret til landets beste oppvekstkommune i 2005. Kommunen har nesten 100% barnehagedekning og har for øvrig et meget godt og variert fritidstilbud til barn og unge.

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Rema 1000, Meny og Coop Extra som ligger i nærheten av boligen. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger eiendommen i kort avstand fra Ski Storsenter. Senteret er et populært møtested med 145 butikker, restauranter, kino, bibliotek, bowling og legesenter m.m. Vinterbro Senter er også en attraktiv shoppingdestinasjon og ligger ca. 10 minutter unna med bil.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er i Kontra som ligger ca. 250 meter i gangavstand fra boligen. Nærmeste togstasjon er Ski Stasjon som tar deg inn til Oslo s på ca. 20 minutter. Follobanen med nytt dobbeltspor som er planlagt ferdigstilt i 2022 reduserer reisetiden til Oslo med tog til ca.11 min.

Bebyggelse
Området består for det meste av villa- og småhus bebyggelse.

Tomt
Fellestomt, 1119 m²
Solrik og flat felles tomt. Pent opparbeidet med grøntarealer, busker, trær og beplantning. Belegningsstein i innkjørsel og til inngang. Støttemur (type Asak el.) til nabo i nord. Blomsterbed med vannspeil og fontene mellom inngang og garasje i nord (lokk til vannspeil vinterstid er lagret av eier). Gjerdet mot eiendommen på sydsiden er iflg eier av vedlikeholdsfri plast med garanti på 30 år. Tomten er felles med nabo i Balders vei 14A.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Eie eiendomsmegling. Velkommen til visning!

Inneholder
Følgende rom inngår i p-rom:
<b>2.etasje - 49 kvm:</b> Gang m / trapp, 2 soverom, bad.
<b>1.etasje - 66 kvm:</b> Entré / gang m / trapp, kjøkken m / spiseplass / spisestue / stue, vaskerom, wc.
<b>Kjeller - 47 kvm:</b> Gang m / trapp, 2 innredede rom, bad.

Resterende rom er s-rom:
<b>Kjeller - 15 kvm:</b> 2 boder.

Kaldtloft med tilkomst via luke med loftstige fra gang.

NB! Det er bruken av rommet ved befaring, som avgjør om rommet defineres av takstmannen som P-rom eller S-rom. Dette betyr at et rom både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken. For å få formelt godkjent rom må det søkes endringsmelding fra tilleggsdel til hoveddel i kommunen. Da trer en rekke krav og bestemmelser inn, herunder dagslys, rømningsveier osv.

Byggemåte
Tomannsbolig i betong-, Leca- og trekonstruksjoner. Boligen er oppført på støpte såler på faste masser/sprengstein iflg eier. Grunnmur over bakkenivå er pusset og malt. Dreneringen er utført i henhold til praksis på byggetid. Grunnmursplast med kantlist var stort sett skjult, men antas å ligge gjennomgående på yttervegg under terreng (plast var synlig på sider i lyskasse til vinduer). Yttervegger i bindingsverk som utvendig er kledd med liggende kledning. Saltak i trekonstruksjoner. Betongstein, takrenner og nedløp fra byggeår. Ingen snøfangere på hustaket, kun stigetrinn. Støpt gulv i kjeller. Lecadekke mellom kjeller og 1.etasje. Trebjelkelag som gulv/etasjeskillere mellom 1.-, og 2. etasje.

For ytterligere informasjon om byggemåte se vedlagt tilstandsrapport utført av takstmann Harald Ringen datert 28.09.2020. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 162 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 177 kvm

Boder
Det er lagringsplass i flere boder i boligen samt i garasjen.

Standard
<b>Entré</b>
Gjennom inngangsdøren kommer du inn i entréen hvor det er et garderobeskap med oppbevaringsplass. I entréen er det tilgang til toalettrommet, vaskerommet og stuen.

<b>Stue</b>
Romslig vinkelstue med store vindusflater som slipper inn rikelig med dagslys. I rommet er det gode møbleringsmuligheter for både sofaløsning, sittegruppe og tv-møblement. Mot kjøkkenet er det god plass til spisebord. Mellom kjøkkenet og stuen er det montert en elementpeis med innsats som sørger for et varmt og lunt innemiljø. Fra stuen er det utgang til en solrik markterrasseplatting på ca. 33 kvm. Her er det god plass til sittegrupper og grill. Videre er det tilgang til hagen hvor det er boltreplass.

<b>Kjøkken</b>
Kjøkken fra Sigdal med profilerte heltre fronter / vitrinefronter og heltre benkeplate med nedfelt kjøkkenbeslag. Kjøkkenet er L-formet og det er god plass i rommet til matlaging og oppbevaring av kjøkkenutstyr. I rommet er det integrert platetopp (keramisk), stekeovn, oppvaskmaskin og kjølehjørne. Kjøkkeninnredningen ble ifølge opplysninger fra eier sendt bort for maling med tokomponent maling (plast) i 2018. Benkeplaten var ny i 2018, ventilatoren er fra 2019, kjølehjørnet ble byttet ut i 2010 og kjøkkenarmatur er skiftet til ny, ref. eier.

I tillegg til integrerte hvitevarer, medfølger kun hvitevarer som står beskrevet i salgsoppgaven.

<b>Bad / wc</b>
Boligen har to flislagte bad, ett i 2.etasje og ett i kjelleren. Badet i 2.etasje er utstyrt med nedfelte dobbelservanter i kompositt, underskap, speil, gulvmontert toalett, dusjkabinett og et hjørnebadekar. Badet i kjelleren inneholder en heldekkende servant, underskap, pipe som er flislagt (sotluke), innfliset speil, gulvmontert toalett og et dusjkabinett. I 1.etasje er det et toalettrom med flislagt gulv og brystningspanel på veggene. Her er det et toalett, speil og en servant.

<b>Vaskerom</b>
Separat vaskerom med skyllekum, sluk i gulvet samt opplegg for vaskemaskin og tørkeskap.

<b>Soverom, innredede rom og garderobe</b>
Boligen har to soverom i 2.etasje og to innredede rom i kjelleren. Det er god plass til garderobe, seng og lekepult på alle soverommene. For øvrig er det  lagringsplass i flere boder i boligen samt i garasjen.

<b>Eksempler på innvendige overflater:</b>
Gulv: Fliser, Alloc laminatgulv, gulvbord, laminatgulv.
Vegger: Malte flater, malt strie, malt miljøtapet, malt panel, ubehandlet brystningspanel, malt smartpanel, malte pussflater, våtromsbelegg og fliser.
Himling: Malte flater, takess, ubehandlet panel, ubehandlet lecaplank.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport utført av takstmann Harald Ringen datert 28.09.2020.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest på boligen datert 30.10.1996 og på garasjen datert 14.10.1998.

<b>Oppvarming og teknisk</b>
Boligen blir oppvarmet med elektrisk gulvvarme i alle gulv i kjeller.- og 1. etasje med unntak av boder i kjeller. Også varme i badegulv i 2. etasje. Ildsted og elektriske panelovner etter behov ellers. Panelovner har system for nattsenking av temperatur. Det er mekanisk avtrekk i boligen med vifte på loft som styres fra kjøkkenventilator. Ellers naturlig til-luft via veggventiler, vindusspalter og åpne vinduer. Fuktstyrt el-vifte på bad i kjeller. Varmtvannsbereder på ca. 200 liter fra ca. 2004 er installert i skap i kjeller. Det er sluk i gulvet ved bereder. Hovedstoppekran og vannmåler er plassert samme sted. Utvendig vannkran. Vannrør i kobber og rustfritt stål og avløpsrør i plast i boligen. Sikringsskapet er plassert i entré / hall og har automatsikringer. Sentralstøvsugeranlegg med nødvendige uttak og motor/styringsenhet plassert i skap i kjeller.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Kr. 15 472,10 pr. år De kommunale avgiftene vil variere ut ifra vannforbruk.

Eiendomsskatt
Det er pr. dags dato ikke eiendomsskatt i Nordre Follo kommune.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter i sameiet fordeles likt mellom de to seksjonene.

Forsikring med polisenummer
PF Forsikring Polisenummer: 751126478

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 070 421,- Som sekundærbolig Kr. 3 853 516,-

Sameie
Sameie: Boligsameie Gnr. 132 Bnr. 249,

Seksjonseierne plikter å være medlem av sameiet og seksjonseierne har forkjøpsrett. Det påhviler sameierne den fulle vedlikeholdsplikt for sin egen seksjon med garasje. Vedlikehold og reparasjoner av felles kloakk og vannledning bekostes av sameiet.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Følgende punkter har fått TG 2 i tilstandsrapporten utført av takstmann Harald Ringen datert 28.09.2020:

- Drenering: Utforede yttervegger og gulv under terreng som var vanlig praksis tidligere, ansees i dag generelt som en risikokonstruksjon da bakomliggende løsning ikke er kjent og heller ikke tilgjengelig for inspeksjon. Dette blir da en risikokonstruksjon som kan føre til råte- og soppskader over tid. Opplyst fra eier at det ikke er isolert bak kledningen, kun luftlag mot muren. Dette er en ok løsning så lenge muren er tørr. Eier opplyste at de ikke er kjent med noe fuktproblemer i kjelleren.

- Taktekking og membraner: En del mose på taksteinen som bør fjernes. Overflatebelegg er slitt men steinen kan vare en god del år enda. Tilstandsgraden er satt etter en helhetlig vurdering av taktekkingen. Tilstand er gitt med tanke på 25 års alder og klimapåvirkning. Besiktigelsen er gjort fra terrengnivå.

- Sanitærinstallasjoner, generelt - 2. etasje / Bad: Badet er 25 år gammelt men virker forsiktig brukt. Badekaret mangler blandebatteri men røropplegget ligger klart i vegg under side på karet. Sluket må fylles med vann av og til. Noe riss i fuger og ujevne fuger mellom flisene. Det mangler fug rundt karmlister på dør samt terskellist. Tilstandsgrad satt ut fra helhetlig vurdering av rommet samt alder på underliggende konstruksjoner. Badet har oppnådd intervall for forventet levetid. Likevel fungerer baderommet bra med dagens tilstand og bruk. Visuelt synlige flisoverflater, innredning og sanitærutstyr utover evt. kommenterte punkter virker normalt greit utført og gis TG 1 isolert sett.

- Sanitærinstallasjoner, generelt - Kjeller / Bad: Våtrom med mindre fuktbelastning på vegger og gulv over tid pga. av dusjing i kabinett. Våtrommet er lite benyttet i det daglige. Det er ikke registrert tilluftspalte i eller under dørblad. Anbefales å etablere for bedre luftsirkulasjon i rommet. Ansees for å være enkelt å utbedre. Bør undersøkes av fagkyndig. Litt slag i varmtvannsrøret. Eier har gjort tiltak for å motvirke dette. Mangler terskellist på dør. Tilstandsgrad satt ut fra helhetlig vurdering av rommet samt alder på underliggende konstruksjoner. Badet har oppnådd intervall for forventet levetid.
Likevel ser baderommet ut til å fungere greit med dagens tilstand og lite bruk. Visuelt synlige overflater, innredning og sanitærutstyr utover evt. kommenterte punkter gis TG 1.

Merk:
- Det er montert rømningsstige på vegg utenfor det ene soverommet i 2. etasje.
- Kjøkkeninnredning - 1. etasje / Kjøkken m/spiseplass/spisestue/stue: Drypplekasje fra kjøkkenarmatur, skulle skiftes av eier. Noe grov og ujevn struktur i en skapfront.
- Overflater på innvendig himling: Noe skjevhet i tak samt litt skjolder i maling på største soverom i 2 etasje.
- Garasje: Eier opplyste at det er lagt varmekabler i rist utenfor garasjen. Tilstandsgraden er gitt etter en helhetlig vurdering av bygningen/garasjen. En del mose på taket. Isolert sett TG 2.

Eier har opplyst om følgende punkter i egenerklæringsskjemaet:
- Feilmontert takvindu i bad 2. etasje forårsaket kondens på vinduet. Vinduet byttet ut og monteringen korrigert i 2019. Diffusjonssperre rundt vinduet fornyet ifb. montering av nytt vindu. Arbeidet ble gjort av Per Norum.
- Ifb. med lekkasje ved skorsteinen hos naboen ble det montert heldekkende pipebeslag. I 2020 ble beslagene som tetter overgangene mellom husvegg og tak der hvor husene står inntil hverandre skiftet. Arbeidet ble gjort av Follo Tak og Vedlikehold.
- Det er skiftet viftemotor og styringspanel for ventilasjonsanlegget. Utført av eier.
- Det ble utført kontroll av det elektriske anlegget i ca. 2018.
- Eier sto selv for oppføring av grunnmur i Leca, under veiledning fra Leca og kontroll fra Ski kommune.
- Det er lagt gulv (med god lufting) på loftet. To rom i kjellerener innredet med panel/panelplater og laminat på gulv. Det er også innredet et bad i kjelleren. Her var el. og røropplegg lagt klart fra da bygget var ferdig i 1995.

Eier har opplyst om følgende påkostninger:
- Kjøkkeninnredning i 1.etasje er fra byggeår med oppgraderinger. Innredningen ble iflg. opplysninger fra eier sendt bort for maling med to-komponent maling (plast) i 2018. Heltre benkeplater i eik nye i 2018. Hele kjølehjørnet ble byttet ut i 2010.
- Takvindu (velux) ble skiftet på badet i 2019.
- Motordrevne persienner på karnappvinduene.

Annet
Det gjøres spesielt oppmerksom på at hobbyrom i kjelleren ikke er godkjent til denne bruken. Dette rommet er inntegnet på de godkjente byggetegningene som disponibelt rom. Slik bruksendring fra tilleggsdel (dvs ikke oppholdsrom) til hoveddel er søknadspliktig, jf. plan- og bygningsloven § 20-1 d) jf. SAK10 § 2-1 c).

Kjøper påtar seg risikoen både  for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

2000/12378-2/6  Erklæring/avtale  
19.09.2000 
Denne seksjon har tilleggsdel - areal.
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere

Servitutten omhandler seksjoneringen av boligen, bygningstegninger samt vedtektene i sameiet.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vann og avløp. Adkomst fra kommunal vei.

Regulering
Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av situasjonskart og reguleringsplaner med bestemmelser er tilgjengelig i elektronisk salgsoppgave og hos megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Sør og sørvest for eiendommen bak idrettsplass er det regulert til fremtidig boligbebyggelse og kombinertbebyggelse og anleggsformål. Ved eiendommen er det en plan under arbeid.

"Planforslaget innebærer en utvidelse og ombygging av Kirkeveien til en attraktiv bygate. I gatesnittet etableres det to kjørefelt, et kollektivfelt, midtrabatt, siderabatter med gatetrær og regnbed for lokal overvannshåndtering, samt gang- og sykkelveger på begge sider. Planen omfatter også kollektivfelt i Langhusveien fra og med holdeplass ved Ski sykehus og til kryss med Kirkeveien (ca. 300 m). Dagens kryss mellom Kirkeveien og hhv. Langhusveien og Sanderveien gjøres om til én oval rundkjøring. Det etableres bussholdeplass (kantstopp) ved Ski skole. Det legges opp til fire krysningspunkter for gående i Kirkeveien og to i Langhusveien. Det etableres opphøyd gangfelt ved holdeplass Ski skole og ved Skoleveien. Tiltaket vil omfatte nytt veglys og omlegging av kabler og ledninger. På grunn av bredt vegprofil i delvis skrånende terreng blir det behov for en del støttemurer. Disse er planlagt utført i granitt. Enkelte steder blir murene høyere enn 1,5 m. Det blir også behov for støttemurer langs nye adkomstveger og mot gravhaugen ved krysset med Sanderveien. Eksisterende trykkreduksjonskum ved kryss med Sanderveien opprettholdes og får ny adkomst med kulvert og driftsveg fra Kirkeveien øst", ref. dokument "detaljreguleringsplan fv. 152 Kirkeveien, Ski sentrum" datert 28.06.2019.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
157 500,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

166 520,- (Omkostninger totalt)

6 666 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Oppgjør (Kr.8 900)
Tilrettelegging (Kr.5 000)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Visningshonorar (Kr.5 000)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.23 184)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.3 390)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Look (Kr.11 900)
Markedspakke 1 (Kr.15 900)
Provisjon (Kr.50 400)
Totalt kr. (Kr.125 239)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
84-20-0107

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og Boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Ski Eiendomsmegling AS
Eie Ski
Org. nr:818809522
Nordbyveien 27 A
1406 Ski
Tlf: 64 80 97 00, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler Brynjar Netskar

Saksbehandlere
Brynjar Netskar
Eie Ski
Daglig leder / Eiendomsmegler
Mob: 91 82 99 32 / E-post: bne@eie.no

Eie Ski
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Balders vei 14B
For mer om objektet
Balders vei 14B

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: