Bilde 1 av Drømtorpveien 8 bBilde 2 av Drømtorpveien 8 b
Digital salgsoppgave
Drømtorpveien 8 b

1400 Ski • Nordre Follo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

SKI-Halvpart tomannsbolig m/solrike terrasser-Usjenert hage-Ved Idrettsparken/skolen-Garasje-Egen inngang i kjeller
Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Eierseksjon
2
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
155 m²
Bruksareal (BRA)
178 m²
Bruttoareal (BTA)
195 m²
Fellesutgifter
kr 167 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 1 171 / Mnd
Prisantydning
kr 6 749 000
Omkostninger
kr 179 020
Totalpris
kr 6 928 020
Byggeår
1989
Tomt
Eiet tomt 799 m²
Oppdragsnummer
84200166
card-default

Gard Svendsrud

Fagansvarlig / Eiendomsmegler
Les om Gard
Prisantydningkr 6 749 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 170 000,-
  
Totalpris kr 6 928 020
Eiendom
Drømtorpveien 8 b, 1400 Ski

Matrikkel
Gnr. 131 bnr. 137 snr. 2 i Grendelaget Drømtorpveien Vest borettslag med orgnr. 982767040 i Nordre Follo kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 155 kvm, Bruksareal: 178 kvm, Bruttoareal: 195 kvm

Antall soverom
4

Byggeår
1989

Tomt
Eiet tomt 799 m²

Prisantydning
6 749 000

Totalpris inkl. omkostninger
6 700 000,- (Prisantydning)
Omkostninger

200,- (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)

167 500,- (Dokumentavgift forutsatt salgssum: 6 700 000,-)
168 870,- (Omkostninger totalt)
6 868 870,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 14 047 pr. år

Eier
Burhan Qaderi Anne-marit Yttervik

Parkering
Parkering i garasje eller på egen grunn.

Garasjen er oppført med grunnmur/yttervegger i pusset leca. Støpt betonggulv og yttertak. Motorisert leddport i aluminium montert i front. Samt en gangdør. Tak danner terrasse gulv over.

* Påkostninger : Eier opplyser at det ble gravd opp langs yttervegg i øst og langt ny drensplast langs denne siden i 2012. Garasjeport og gangdør er også skiftet etter byggeåret.

Fra tilstandsrapport bemerkes følgende:

" Ble målt noe utslag på fukt på nedre del av yttervegg/grunnmur i nord. Noe synlig fukt på betonggulv vestsiden av garasjeport. Eier opplyser at det burde vært etablert fall på sålen til garasjen i dette området."

Beliggenhet
Eiendommen ligger spesielt godt til i et barnevennlig og rolig boligområde med nærhet til marka med fine turstier og lysløyper og ca. 1 km fra Ski sentrums allsidige tilbud av alt et lite bysamfunn bør ha.

Fra boligen er det kort gangavstand via trygg skolevei til Ski barneskole og Ski ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Veldig bra bomiljø for barn og voksne.

Ski er regionssenteret i Follo. Det bor ca.120 000 mennesker i hele Follo som gjør at tilbudene er mange og varierte. I Ski sentrum finner man foruten Ski Storsenter, flere offentlige kontorer og en rekke butikker og servicetilbud. Dette gjør Ski til et attraktivt handelsområde. Kinosenter og en rekke restauranter og kaféer er også med på å skape et flott bymiljø. Ski kommune ble kåret til landets beste oppvekstkommune i 2005. Kommunen har nesten 100% barnehagedekning og har for øvrig et meget godt og variert fritidstilbud til barn og unge.

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Rema 1000, Meny og Coop Extra som ligger i nærheten av boligen. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger eiendommen i kort avstand fra Ski Storsenter. Senteret er et populært møtested med 145 butikker, restauranter, kino, bibliotek, bowling og legesenter m.m. Vinterbro Senter er også en attraktiv shoppingdestinasjon og ligger ca. 10 minutter unna med bil.

Bebyggelse
Området består for det meste av villa- og småhus bebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 799 m²
Tomten utgjør en felles eiet tomt med eierbrøk satt til 1/2. Tomten disponert av denne delen er opparbeidet med asfaltert innkjørsel foran garasjen. Murt trapp langs garasjen opp til hagen med belegningsstein i trase frem til inngangsparti. Over garasjen er det en herlig, sydvendt terrasse på ca. 22,5 kvm, med direkte adkomst til hagen. Diverse beplantning langs terrassen bidrar til å skape et skjermet uterom.

Boligen ligger på en romslig, solrik tomt, som er flott opparbeidet med gressplen, bed, hekk, trær, prydbusker og diverse beplantning. Den usjenerte hagen byr på godt med boltreplass for de minste, og her er det rom for en rekke aktiviteter året rundt. Langs eiendommen i syd er det en støttemur.

Sommerdagene kan også tilbringes på en innbydende terrasse utenfor stuen. Terrassen vender mot syd, med et areal på ca. 21, 5 kvm og terrassebord fra 2019. Det er belysning, markise og trapp ned til den flotte hagen. Mot naboen er det montert en levegg, og terrassen innbyr til lange, sosiale kvelder.

På eiendommen er det gode solforhold, så på uteplassene kan man ha glede av varme dager til fulle. Bak huset er det en stor, felles hage med fotballbane og lekeplass.

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Skole/barnehage
Det er kort vei til barneskole, ungdomsskole og videregående skoler, barnehager og musikkskole på Kontra.

Barnehage/skole/fritid

Skoghus barnehage.
Dynamitten barnehage.
Brakkebygrenda barnehage.

Skolekrets

Ski skole.
Ski ungdomsskole.

Se vedlagte nabolagsprofil med distanser via gange/bil til skoler og barnehager.

Offentlig kommunikasjon
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er i Kontra som ligger ca. 200 meter i gangavstand fra boligen. Nærmeste togstasjon er Ski Stasjon som tar deg inn til Oslo s på ca. 20 minutter.

Ski stasjon har hyppige bussavganger til nærområdene, flybuss til Rygge og Gardermoen og tog i retning Oslo flere ganger per time

Når Follobaneutbyggingen er ferdig i 2021 vil Ski-byen være et moderne kollektivknutepunkt med fornyet sentrumsområde. Follobanen vil tilrettelegge for flere persontog, flere godstog, et mer forutsigbart tilbud og redusert reisetid. Ca. reisetid til Oslo blir på bare 11 minutter.

Fritidstilbud
Ski idrettspark med fotball, håndball, ishockey, friidrett, tennis, ballbinge og klatrevegg mv.

Inneholder
Velkommen til Drømtorpveien 8b som er en fantastisk vertikaldelt tomannsbolig i sentrum av Ski. Dette er en god familiebolig med 4 soverom og 3 baderom hvorav ett har separat inngang/utgang som er svært praktisk mtp barn. Her er det god standard i en easy living og arealeffektiv bolig ved bruk av kvalitetsmaterialer fra kjente leverandører.

Huset har ett flotte kvaliteter både ute og inne over 3 plan som gir en meget romfølelse og et veldig innbydende hjemmemiljø.

1. etasje: Vindfang, gang/trapperom, kjøkken, bad/vaskerom, stue/spisestue og bod.
2. etasje: Gang/trapperom, bad og 3 soverom.
Kjeller: Gang, trapperom, bad, kjellerstue, soverom, bod/hobbyrom og bod/teknisk rom.

Annet: Utebod på ca. 5 kvm. Kaldloft.

1.etasje:
Vindfang:
Boligen har er overbygget inngangsparti. Vindfanget har grått laminatgulv og hvitmalte veggflater. Det er montert en hylle med knagger og stenger for oppheng. Vindfanget ligger i tilknytning til en gang med rom for ytterligere garderobeløsninger. I tillegg er det egen inngang til kjelleretasjen via en utvendig trapp.

Kjøkken:
Et lyst, stort kjøkken ligger i eget rom, med 1-stavs parkettgulv fra 2016, grå tapet og malte flater på veggene og plass til spisebord. Norema-innredningen fra 2010 har lyse, profilerte fronter og laminert benkeplate med dobbel oppvaskkum i rustfritt stål.

Over benken er det belysning og grå fliser, og over kokesonen er det montert en ventilator. Av hvitevarer har kjøkkenet integrert induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin, nyere mikrobølgeovn og en kombinert kjøl/frys - alle fra Siemens.

Stue/spisestue:
Stuen er stor og pen, med gode vindusflater som slipper inn rikelig med dagslys. En glassdør fører ut til en solrik terrasse - en vidunderlig romforlengelse i sommerhalvåret.

Videre har stuen 1-stavs parkettgulv fra 2016, lysmalte vegger og en kontrastvegg med mønstret tapet. En flott, hvit peisovn sikrer lune kvelder. Stuen er naturlig inndelt i ulike brukssoner, og i en noe skjermet del av rommet passer det utmerket å innrede med en koselig tv-krok.

Kjellerstue:
Ikjelleretasjen er det en innbydende stue med furugulv og hvitmalte panelvegger. Det er plass til tv-løsning og sofagruppe, og rommet er perfekt hvis barna trenger et sted å leke eller ungdommen i huset ønsker å trekke seg litt tilbake.

Bad/wc/vaskerom:
Boligen har hele tre bad beliggende i hver sin etasje. Badet i første etasje har egen, praktisk utgang til en liten uteplass i hagen, og baderomsgulvet er utstyrt med varme. Rommet har lyse vegg- og gulvfliser. Det er toalett og dusjkabinett i rommet.

Baderomsinnredningen består av en arbeidsbenk med nedfelt vaskekum i rustfritt stål, skuffer og underskap. Under benken er det opplegg for vaskemaskin, og i tillegg er det fire veggskap, hvorav det ene har et innfelt speil. Tilliggende badet er det en hendig bod.

Bad 2:
Badet i andre etasje har gulvvarme og gulvfliser i en nøytral sandstone. På veggene er det hvite fliser, gråmalt panel og inngang til kneloft. Det er toalett og et badekar. Den øvrige innredningen består av servant med underskap, to veggskap og et speil med belysning.

Bad 3: I kjelleren er det et bad med grå gulvfliser, gulvvarme og hvite veggfliser. Badet har toalett og dusjkabinett. Den øvrige innredningen består av servant med underskap og et speilskap med belysning.

Soverom og garderobe: Boligen har hele fire pene soverom - tre i andre etasje og ett i kjelleretasjen. Soverommet i kjelleretasjen er innredet med downlights og et stort garderobeskap, som har dels speilfronter.

Det ene soverommet i andre etasje var opprinnelig to soverom som lett kan tilbakeføres med en lettvegg ved behov. På hovedsoverommet i andre etasje er det plass til dobbeltseng og det er montert en stor, plassbygget skyvedørsgarderobe.

Lagring/bod: Ekstra lagringsplass finnes på loftet, i kneloft, utebod, i to kjellerboder og i en bod i første etasje. Den største boden i kjelleren er utstyrt med flere hyller og skap.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra boligsalgsrapport utført av takstmann Morten Bratberg.

Del av vertikaldelt tomannsbolig oppført over 3 plan (kjeller, 1. etasje og 2. etasje). Oppført på leca grunnmur til antatt morene grunn. Støpt betongsåle i kjeller. Etasjeskille i trebjelkelag. Yttervegger i bindingsverk med utvendig trekledning. Saltak med ark oppført i treverkskonstruksjon tekket med
betongstein. Vinduer og balkongdører med isolerglass. Elementpipe med blekk over tak.

Avvik som er påvist skyldes i hovedsak normal elde og bruksslitasje. Er blitt utført jevnlig med vedlikehold samt div. påkostninger/
oppussingsarbeider gjennom årenes løp.

Følgende punkter i rapporten er gitt TG2 og bør leses nærmere under hvert punkt bak i rapporten :

- Yttertak og beslag.
- Drenering.
- Vinduer.
- Ytterdører.
- Våtrom.
- VVS.
- Ventilasjon/luftbehandling.

Ingen punkter er gitt TG3.

Garasje/utebod er ikke gjennomgått eller beskrevet på tilstand. Kun enkelt visuelt gjennomgått.

Primærrom
Primærrom: 155 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 178 kvm

Boder
Oppført på støpt såle. Yttervegger i enkel bindingsverk med utvendig trekledning. Saltak tekket med betongstein.

Standard
Vedlagt følger en liten oversikt over de siste påkostninger/moderniseringer:

- Skiftet gulv i stue/kjøkken/gang i 2016. Samt overflatebehandling avt flere rom/vegger gjennom årenes løp.
- Dekke fra 2019 på en terrasse.
- Malt nord- og østveggen i 2019.
- Sydveggen malt i ca. 2016.
- Kontroll av elanlegg i 2012.
- Et stykk nytt vindu 2011 i andre etasje.
- Kjøkkeninnredning fra 2010
- Garasje: Gravd opp langs yttervegg i øst og langt ny drensplast langs denne siden i 2012. Garasjeport og gangdør er også skiftet etter byggeåret.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest og midlertidig brukstillatelse, datert 12.09.1989.

Oppvarming
Gulvarme på alle bad samt trapperom i kjeller. Ligger også varmekabler i yttre del av vindfag i kjeller (dog er disse aldri vært i bruk av eier).
Det er forøvrig ildsted i stue (Contura vedovn fra 2016) i 1. etasje, ellers er det ekstra panelovner.

* Tidligere eiers målte energibruk: 26 437 kWh pr. år, hvorav 25 731 kWh elektrisitet og 433,3 liter ved.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Kr. 14 047 pr. år

Eiendomsskatt
Ingen eiendomskatt i Ski kommune.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 000,- pr.år.
Pliktig medlemsskap i Grendelaget Drømtorpveien Vest.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 226 517,- Som sekundærbolig Kr. 4 599 326,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Alle rom i kjeller var byggemeldt som boder og hobbyrom. Senere etablert bad og innredet soverom/kjellerstue. Disse endringene er ikke byggemeldt eller søkt bruksendring hos kommunen

Diverse
- alarm fra verisure.
- div. belysning.
- div. garderobeskap/skyvedørsgarderober.
- kabel- tv. Flere uttak.
- Markise på terrasse i syd.

Elektrisk anlegg består av:

Sikringsskap : plassert i gangen i kjeller.
Hovedsikring: 63 amp.
Sikringstype: automatsikringer.
Overspenningsvern: Ja.

Selger har selv ikke bebodd eiendommen, og sitter derfor med begrenset kjennskap til eiendommens tilstand. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig.

** Alle rom i kjeller var byggemeldt som boder og hobbyrom. Senere etablert bad og innredet soverom/kjellerstue. Disse endringene er ikke byggemeldt eller søkt bruksendring hos kommunen.

Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste. I tillegg medfølger ikke taklampe i stuen og fastmonterte hyller i stuen (der tv har stått).

Kvaliteter/oppgraderinger/teknisk

- Garasje og gårdsplass.
- Stor, usjenert hage med hekk.
-To herlige, romslige terrasser.
- Dekke fra 2019 på en terrasse.
- Malt nord- og østveggen i fjor.
- Malt bod og rekkverk i 2019.
- Gulv fra 2016 i stue og gang.
- Skiftet gulv på kjøkken i 2016.
- Sydveggen malt i ca. 2016.
- Et vindu fra 2011 i andre etasje.
- Kjøkkeninnredning fra 2010.
- Mekanisk avtrekk fra kjøkken.
- Mekanisk avtrekk fra badene.
- Alarm fra verisure.
- 200 liters Høiax bereder.
- Elskap med automatsikringer.
- Kontroll av elanlegg i 2012.
- Opplegg for kabel-tv.
- Flere tv-uttak i boligen.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

* Eierskapet til felleshagen (Knr:3020 Gnr:131 Bnr:6 med IDEELL: 1/86) medfører plikt til medlemskap i Drømtorpveien Vest grendelag, med årsavgift på kr 2.000, - . Årsavgiftene dekker bl.a utgifter til gressklipping av fellesarealer og snømåking, se vedlagte vedtekter.


Utleie
Boligen fremstår som om den har en egen utleiedel (dvs. egen separat boenhet), men det gjøres oppmerksom på at denne IKKE er omsøkt eller godkjent av kommunen. Evt. søknad om bruksendring skjer for kjøpers regning og risiko.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei med privat intern gang- og stikkveier.
Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen ligger i et område regulert til Konsentrert småhusbebyggelse. Feltbetegnelse : B2.
Plannavn : OMRÅDET MELLOM SANDER GÅRD OG SKI KIRKE.
Ikrafttredelsesdato : 12.5.1980.

Kommunedelplan viser området for eksisterende bebyggelse.
KOMMUNEPLAN NORDRE FOLLO 2019-2030 AREALDEL SKI.
Ikrafttredelsesdato : 12.6.2019.

Direkte link under for:
Id 201710
Navn FV 152 KIRKEVEIEN
Status Planlegging igangsatt

http://webhotel3.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3020/201710/Dokumenter/Saksprotokoll%20FSK,%2006.02.2020,%20Sak%2020_20,%20201710%20Detaljregulering%20av%20fv.%20152%20Kirkeveien,%20Ski%20sentrum%20-%201.%20gangs%20behandling.PDF

Odel og konsesjon
Ingen odel eller konsesjon på eiendommen.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 749 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
170 000,- (Dokumentavgift)

179 020,- (Omkostninger totalt)

6 928 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Innhenting av grunnbok (Kr.808)

Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.3 390)

Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Markedspakke 1 (Kr.15 900)

Oppgjør (Kr.8 900)

Provisjon 0,85 % (forutsatt salgssum: 6 749 000,-) (Kr.57 366)

Tilrettelegging (Kr.9 900)

Totalt kr. (Kr.99 522)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
84-20-0166

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Ski Eiendomsmegling AS
Eie Ski
Org. nr:818809522
Nordbyveien 27 A
1406 Ski
Tlf: 64 80 97 00, Fax:

Ansvarlig megler
Fagansvarlig / Eiendomsmegler Gard Svendsrud

Saksbehandlere
Gard Svendsrud
Eie Ski
Fagansvarlig / Eiendomsmegler
Mob: 93 23 28 38 / E-post: gas@eie.no

Eie Ski
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Drømtorpveien 8 b
For mer om objektet
Drømtorpveien 8 b

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: