Bilde 1 av Ormerudveien 38Bilde 2 av Ormerudveien 38
Digital salgsoppgave
Ormerudveien 38

1410 Kolbotn • Nordre Follo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Hel tomannsbolig over tre plan beliggende i rolig og barnevennlig område. Stor og solrik tomt. Gangavstand til det meste
Vis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
7 soverom
Primærrom (P-ROM)
214 m²
Bruksareal (BRA)
220 m²
Bruttoareal (BTA)
243 m²
Kommunale avgifter
kr 2 286 / Mnd
Prisantydning
kr 8 650 000
Omkostninger
kr 236 520
Totalpris
kr 8 886 520
Byggeår
1953
Tomt
Eiet tomt 1662 m²
Oppdragsnummer
84210145
card-default

Mateusz Adam Zubrzynski

Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Les om Mateusz
Prisantydningkr 8 650 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 222 500,-
  
Totalpris kr 8 886 520
Eiendom
Ormerudveien 38, 1410 Kolbotn

Matrikkel
Gnr. 240 bnr. 339 i Nordre Follo kommune

Boligtype
Tomannsbolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 214 kvm, Bruksareal: 220 kvm, Bruttoareal: 243 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
7

Byggeår
1953

Tomt
Eiet tomt 1662 kvm

Prisantydning
8 650 000

Totalpris inkl. omkostninger
8 650 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
222 500,- (Dokumentavgift)

236 520,- (Omkostninger totalt)

8 886 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 27 424 pr. år

Eier
Mariusz Czudek Przemyslaw Jozef Wozniak

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling ved Mateusz Zubrzynski har gleden av å presentere Ormerudveien 38! Her får du en hel tomannsbolig over tre plan som ligger i et attraktivt og populært boligområde på Kolbotn. Boligen ligger svært sentralt med kort vei til dagligvarebutikk, kollektivtransport, skoler og barnehager og andre fasiliteter. Mange gode turområder som har skogs- og grusveier som kan benyttes både på sommeren og vinteren.

Praktisk planløsning som passer godt for storfamilien. Boligen fremstår som godt vedlikeholdt og det er utført en rekke oppgraderinger de senere år. Innvendig fremstår boligen som attraktiv med tre separate innganger, kjøkken og bad i hver etasje og mye boltreplass for de yngste. Solrik og stor tomt med fine uteplasser rundt boligen.

Parkering
Parkering foran eiendommen på gårdsplassen.
Frittstående dobbelgarasje på 47 m2 med belysning og leddport. Ny kurs til el-bil lader 10A med jordfeilbryter type B.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et trivelig og veletablert boligområde på Kolbotn. Kolbotn er det naturlige knutepunktet nord i Nordre Follo kommune med sine bymessige fasiliteter og nærhet til både Oslo sentrum og Oslofjorden. Boligen ligger svært sentralt med kort vei til nærbutikk, kollektivtransport, marka og andre fasiliteter, samt kort vei til skoler og barnehager.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste bussholdeplass er Kolbotn sentrum og ligger kun 600 m fra boligen. Derfra går linje 86 mot Svartskog og 87 mot Hauketo stasjon. Tog til Oslo S tar 11-13 minutter fra Kolbotn stasjon, som ligger 9 min gange fra boligen. Ved togstasjonen er det også bussterminal og drosjeholdeplass. Med bil fra Kolbotn tar det ca. 20 min til Ski, 11 min til Mortensrud, 20 min til Oslo S og 50 min til Oslo Lufthavn Gardermoen. 

Beliggenheten er særdeles gunstig for barnefamilier, med få meters gangavstand til barnehager og kort vei til barne- og ungdomsskole. Det er kort gangavstand (ca. 800m) til både Kolbotn barnehage - Skolebakken og (ca. 1 km) Rikeåsen andelsbarnehage. Skolebarn i området har kun 400 metters tur til Kolbotn skole (1-7 kl.) eller 1,9 km til Tårnåsen skole (1-7 kl.). For ungdommer er det 20 minutters gangavstand til Ingieråsen skole (8-10 kl.) eller til Hellerasten ungdomsskole (8-10 kl.).

Nærområdet byr også på flotte tur- og rekreasjonsmuligheter, og Nordre Follo kommune har et bredt utvalg av fritidsaktiviteter for store og små. Her finner du flere idrettshaller, svømmehall, alpinanlegg, lysløyper og skatepark. For den golfinteresserte kan området friste med to flotte 18-hulls golfbaner. I området har du gode turområder som har skogs- og grusveier som kan benyttes både på sommeren og vinteren. Løypenett til Østmarka og muligheter for turorientering, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter. I tillegg er det kort vei til kyststi, populære Hvervenbukta og andre idylliske badesteder langs Oslofjorden.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved Coop Prix Kolbotn og Rema 1000 Kolbotn. Kolbotn Torg, et kjøpesenter med Vinmonopol, apotek, Coop Mega og over 50 andre butikker ligger i nabolaget. Vis-a-vis Torget ligger Kolben kulturhus med bibliotek, kinosal og et rikholdig kulturprogram. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Holmlia senter og Ski Storsenter et rikt og variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Lambertseter senter og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Bebyggelse
Området består for det meste av villa- og småhus bebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 1662 kvm
Tomt opparbeidet med gruslagt innkjørsel, biloppstillingsplasser, steinlagte gangstier, gressplen, trær, diverse beplantning, frittstående garasje, lekestue og gjerder.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Underetasje: Entré, bad, kjøkken, toalettrom, stue, tv-stue og to soverom.
1. etasje: Entré, gang, bad, stue, kjøkken, bod/garderobe og to soverom.
2. etasje: Entré/gang, bad, kjøkken, stue og tre soverom.
Øvrig: Garasje

Byggemåte
Boligen oppført i 1953. Støpt plate på mark. Grunnmur av pussede og malte betong og murkonstruksjoner. Etasjeskillere av treverk. Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med liggende trekledning. Takkonstruksjon av saltaksform utvendig tekket med takstein (taket er ikke besiktiget). Boligen har profilerte entrédører. Balkongdør med to lags glass fra 1982 samt terrassedør med tre-lags glass fra 2016. Vinduer med to-lags glass fra 1982 samt vinduer med tre-lags glass fra 2016. Vindusfelt av glassbyggerstein i kjeller fra ukjent årstall.

Primærrom
Primærrom: 214 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 220 kvm

Standard
Hel tomannsbolig over tre plan med separate innganger. Boligen fremstår som godt vedlikeholdt og det er utført en rekke oppgraderinger de senere år. Praktisk planløsning som passer godt for storfamilien. Eiendommen har solrik beliggenhet med fine uteplasser og stor hage rundt boligen.

Boligen består av:
1.etasje:
Innbydende entré med romslig skyvedørsgarderobe som har god plass til å henge av seg ytterklær og sette fra seg skoene.

Stuen er romslig og blir et sosialt allrom for hele familien. Stuen har god plass til sofamøblement, TV-seksjon og en velegnet spiseplass i tilknyttning til kjøkkenet. Store vindusflater i stuen gir rikelig med naturlig lys. Fra stuen er det utgang til sydvendt balkong på ca. 11,5 m2 med utsikt over hagen.

Delvis åpen kjøkkenløsning mot stuen. Kjøkkensonen defineres av moderne kjøkkeninnredning med hvite slette overskaps-fronter, i kontrast til mørke slette underskaps-fronter og laminerte benkeplater. Nedsenket oppvaskkum av kompositt materiale med ett-greps armatur. Fliser på vegg over kjøkkenbenk. Benkeskapbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Integrert induksjonstopp og stekeovn. Opplegg og plass til oppvaskmaskin. Avsatt plass til frittstående kjøleskap.

Baderom med flislagte overflater, behagelig gulvvarme og stilfull innredning. Baderommet er innredet med frittstående toalett, dusjkabinett, vask med underskap, speiloverskap og det er både opplegg og plass til vaskemaskin. Dusjkabinett med skyvedører av glass. Dusjarmatur tilkoblet hånddusj og regndusj.

Det er to gode soverom i første etasje. På hovedsoverommet er det god plass til dobbeltseng, nattbord og stor garderoberekke. Det andre soverommet passer fint som barnerom eller gjesterom. Her er det plass til seng, skrivepult og garderobeskap.

Lagringsplass i utvendig bod på ca. 3 kvm ved inngangen.

2. etasje:
Koselig uteplass med terrassegulv foran inngangen. Terrassen blir en forlengelse av boligen på varme sommerdager slik at det er enkelt å flytte selskapet utendørs. Her er det plass til sittegrupper og eventuelt grill.
 
Entré som er holdt i moderne farger, og gir et godt førsteinntrykk av etasjen.

I stuen er det mye boltreplass for hele familien, samt muligheten til å møblere med store sittegrupper, ulike hylleløsninger, TV-seksjon og spisestue. Utgang fra stue til øst-vendt balkong på ca. 1,8 m2.

Kjøkken med kjøkkeninnredning med gråmalte slette fronter og laminerte benkeplater. Rommet har god skap- og benkeplass for å tilberede måltider til hele familien og eventuelle gjester som kommer på besøk. Fliser mellom benkeplater og overskap, samt montert belysning over benkeplater. Opplegg og plass til komfyr og oppvaskmaskin. Avsatt plass til frittstående kjøleskap.

Baderom med flislagt gulv med varme. Veggflater belagt med malte treplater samt malte fliser i dusjnisje. Himling belagt med lyse himlingsplater. Vegghengt servant med ett-greps armatur. Speilskap med belysning over servant. Gulvstående skap med lyse slette fronter.
Dusjnisje med dusjforheng. Gulvstående toalett fra Porsgrund. Opplegg for vaskemaskin.

I andre etasje er det totalt tre soverom i god størrelse. Soverommene er malte i lyse farger og innredet med garderobeskap. Det er nok plass til enkeltseng, nattbord og eventuelt pult.

Underetasje:
Underetasje består av entré/gang som knytter sammen kjellerstue, TV-stue og gang som vil ta deg videre til kjøkken og bad samt toalett.
Både kjellerstue og TV-stue fremstår som romslig med nok plass til sofamøblement, TV-seksjon og en spiseplass.  Kjelleretasjen har to rom som brukes til soverom. 

Kjøkken med gulvbelegg, malte slette veggflater og lyse himlingsplater. Kjøkkeninnredning med slette lyse fronter og benkeplate av laminat. Nedsenket oppvaskkum av rustfritt stål med ett-greps armatur fra Oras. Stikkontakter på vegg over kjøkkenbenk. Opplegg og plass til komfyr, oppvaskmaskin og vaskemaskin. Avsatt plass til frittstående toalett. Ventilator med kullfilter montert på vegg. Varmtvannsbereder på 300 liter og stoppekraner plassert i skap.

Flislagt baderom fra 2014 med himling belagt med lyse himlingsplater. Dusjkabinett med skyvedører av glass. Dusjarmatur
tilkoblet hånddusj. Separat toalett med frittstående toalett og vask.

Underetasje har en utvendig bod/lagringsplass oppmålt til ca. 10 m2.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på denne eiendommen i Nordre Follo kommune sine arkiver. Det er ikke uvanlig for eiendommer fra denne byggeperioden.

Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Det er mottatt byggetegninger for dobbelgarasje fra kommunen datert 02.06.1993. Disse samsvarer med dagens bruk av boligen.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen dater 16.03.1952. Det gjøres spesielt oppmerksom på at planløsningen innvendig ble forandret siden boligen ble oppført og disse endringene ble ikke søkt om godkjenning i kommunen. I henhold til godkjente byggetegninger er underetasje registrert som en kjeller med matboder, brensel-rom og vask/tørkerom. Garderobe i første etasje er godkjent som trapperom. Soverom ved inngangen i andre etasje er godkjent som trapperom.  Arealene er likevel medtatt i takstrapport som henholdsvis primær- og sekundærrom. Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming.
Oso varmtvannsbereder på 300 liter

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 27 424 pr. år

Standard satser inkl mva.:
Renovasjon: kr 4736,88/år (større størrelse)
Vann forbruk: kr 20,50/ m3
Avløp forbruk: kr 29,65/ m3
Vann abo: kr 2195,-/år (2 Boenheter)
Avløp abo: kr 2597,50/år (2 Boenheter)
Feiing: kr 425,-/år per pipeløp

Kommunale eiendomsgebyrer faktureres ut med ¼ årsgebyr og forskudd 4 ganger per år. Fakturadatoer er ca. 20.02, 20.05, 20.08 og 20.11. Variable volumer (vann og avløp) avregnes etter forbruk.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er pr. dags dato ikke eiendomsskatt i Nordre Follo kommune.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr ,- pr..

Faste løpende kostnader
Øvrige kostnader som f.eks. vedlikehold, internett, alarm, kabel-TV kommer i tillegg

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 037 793,- Som sekundærbolig Kr. 3 736 056,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Følgende punkter har fått TG2 i tilstandsrapporten:
Bad - Underetasje
- Ventilasjon - TG 2 gjelder: Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk.
- Fallforhold (gulv) - TG 2 gjelder: Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 0 mm. Dette er vurdert til ikke å være tilfredsstillende med tanke på lekkasjesikkerhet. Gulv utenfor dusjsonen er tilnærmet flatt.
Bad - 1. etasje.
- Ventilasjon - TG 2 gjelder: Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert. Fører til redusert avtrekkseffekt når døren er lukket. Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk.
- Sanitærutstyr og innredning -  TG 2 gjelder: Servantskap har fuktskader.
Overflater vegger - TG 2 gjelder: Det er ikke fuget i overgang vegg/himling.
Bad - 2. etasje.
- Ventilasjon - TG 2 gjelder: Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk.
- Vannrør - TG 2 gjelder: Kobberrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid.
- Overflater gulv - TG 2 gjelder: Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Enkelte gulvfliser har skader i overflatemateriale.
- Membran, tettesjikt og sluk (i gulv og vegger) ink. rørgjennomføringer. - TG 2 gjelder: Det kan ikke verifiseres om det er benyttet membran på våtrommets gulvflater/veggflater. Ytterligere undersøkelser anbefales.
Kjøkken - Underetasje.
- Ventilasjon - TG 2 gjelder: Kullfilter, og ikke eget utkast ut av bygget.
- Varmtvannsbereder - TG 2 gjelder: Varmtvannsbereder fra ukjent årstall. Sikkerhetsventil mangler kontrollert avrenning til avløp. TG 2 er valgt på grunn av alder. Det kan ikke utelukkes behov for reparasjoner/utskiftning innen rimelig tid.
Innredning - TG 2 gjelder: Kjøkkeninnredningen bærer preg av alder/slitasje.
Kjøkken - 2. etasje.
- Vannrør - TG 2 gjelder: Kobberrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid.
- Innredning - TG 2 gjelder: Det er stedvis registrert skader/svelling i benkeskap. Armatur har sprekk/skade i håndtak.
Toalettrom (Ikke våtrom) - Underetasje.
- Helhetsvurdering - TG 2 gjelder: TG 2 er valgt på grunn av rommets alder med tanke på tettesjikt, røropplegg samt andre installasjoner. Det ble ikke observert synlige feil eller skader på befaringstidspunktet.
Øvrige rom
- Overflater gulv - TG 2 gjelder: Det er stedvis knirk i gulvet i 1 og 2 etasje.
Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje)
-Overflater gulv - TG 2 gjelder: Laminatgulv i tv-stue. Gulvet bærer preg av slitasje. Laminatbord er stedvis løsnet i skjøter. Stedvis
manglende gulvbelistning i underetasjen.
- Konstruksjoner (tilfarergulv, himling og vegger). - TG 2 gjelder: Etasjen har vegger under bakkenivå som er utlektet fra grunnmuren. Ut i fra alder på drenering, vurderes denne konstruksjonen å ha en fuktrisiko selv om synlige skader ikke er observert. Ytterligere undersøkelser anbefales.
Loft - uinnredet / råloft
- Overflater vegger/undertak - TG 2 gjelder: Fuktmerker påvist, men er tørket inn. Ukjent årsakssammenheng. Overflatesøk med fuktindikasjonsinstrument ble gjennomført, og det ble ikke registrert forhøyede verdier.
Etasjeskiller - 2. etasje.
- Skjevhetsmåling - TG 2 gjelder: Det er noe merkbare skjevheter i 2. etasje. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt på 2,0 meter er målt til 18 mm i entre/gang og 18 mm i stue.
Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon
- Fasader ink. kledning - TG 2 gjelder: Panelet kan ikke ses å være montert med lufting. Det vil normalt påvirke levetiden på panelet negativt. Det er ikke observert synlige skader på trekledning.
Vinduer/ytterdører
- Vinduer - TG 2 gjelder: Vinduer fra 1982 og ukjent årstall. Vinduer er av eldre dato, og det må forventes høyere varmetap fra disse vinduene sammenlignet med vinduer fra nyere dato. Det er registrert fukt/kondens merker i vinduer i underetasje. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på vinduer hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet.
- Dører - TG 2 gjelder: Balkongdør i 2 etasje er av eldre dato, og det må forventes høyere varmetap fra disse dørene sammenlignet med dører fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på dører hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet. Entrédør
Yttertak
- Tekkingsoverflate og undertak - TG 2 gjelder: Symptomer på slitasje, elde og nedsatt funksjon i taktekkingen er registrert. TG2 er valgt for å belyse at bygningsdelen har en alder og tilstand som tyder på behov for tiltak i fremtiden. Restlevetiden er usikker.
Balkonger, terrasser, veranda etc
- Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer) - TG 2 gjelder: Overflate gulv er slitt og trenger fornying.
Terrasser / platting på terreng
Terrasser på terreng (understøttet av bjelker /pilarer) - TG 2 gjelder: Terrasse 1.etasje. Manglende fall. Vannansamlinger påvist på betonggulv.
Grunnmur, fundamenter
- Grunnmur - TG 2 gjelder: Det registreres sprekker/avskallinger på grunnmur i lagringsplass under terrasse.
Drenering
- Utvendig terreng, ink fuktsikring av grunnmur TG 2 gjelder: Det er høyst usikkert om grunnmuren er fuktsikret
med grunnmursplater eller tilsvarende.
- Alder - TG 2 gjelder: Dreneringens tilstand har påvirkning på underetasjens bruksområder og bygningstekniske tilstand. Drenering er nedgravd og skjult, og av den grunn må estimert tilstand vurderes ut i fra alder. Estimert teknisk levetid på drenssystem har et betydelig sprang, og er mellom 20 - 60 år. Av nevnte grunner er det vanskelig å angi noen eksakt tilstand, men basert på alder er restlevetiden vurdert til å være usikker.
Terreng og forstøtningsmurer
- Terrengforhold - TG 2 gjelder: Avrenning fra takvann anbefales ført tilstrekkelig ut fra grunnmur.

For mer informasjon det vises til boligsalgsrapport utført av Lars Petter Ausland

Eier har opplyst om følgende punkter i egenerklæringsskjemaet:
2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Ja, kun av ufaglært / egeninnstats - Baderom kjeller, varmekabel og alt elekrisk i baderom i 1 etasje. Oppuset badet i 2014
2.1 Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
Ja - Membran kjeller og første etasje
2.2 Foreligger det dokumentasjon på arbeidene?
Nei
2.3 Er arbeidet byggemeldt?
Nei
11. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja - Gammelt terasse
12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, kun av ufaglært / egeninnstats - Nytt fasade på en siden av huset i 2016, nytt terrasse og trapper, maling av hele fasade
13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, kun faglært. Firmanavn: Jordet Elektro, rett elektro, Norsk elektro service. Nye sikringer i sikringsskapet, nye ledninger til soveromemene, byttet 2 fase til 3 fase i gangen, ny strømmåler i 2 etasje, ny ledning til el-biler lader. Utbedring av el-anlegget i 1 etasje ,ny sikringsskap,ny strømmåler 1 etg.,nye varmekabeler på baderommet i 1 etasje, utbedring av el-anlegget i kjelleren.
13.1 Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
Ja - Har godkjenning fra elektriker
14. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja- Har sjekket og målet strøm etter arbeid
15. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
Vanlig stikkontakt ute med godkjenning
20. Selges eiendommen med utleiedel, leilighet eller hybel eller lignende?
Ja
20.1 Hvis ja, er rommene som benyttes til ovennevnte godkjent til beboelse (rom til varig opphold) av bygningsmyndighetene?
Nei
21. Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen?
Ja - Kjøkken,baderom,2 soverom under etg. Nytt soverom 2 etg ,garderobe i 1 etasje
21.1 Er innredningen/utbyggingen godkjent hos bygningsmyndighetene?
Nei

Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Det gjøres oppmerksom på at det ikke er samsvar mellom byggegodkjente tegninger mottatt fra kommunen og dagens utnyttelse av eiendommen. Dette gjelder underetasje som i henhold til bygningstegninger er godkjent som kjeller med matboder, brensel-rom og vask/tørkerom. Garderobe i første etasje som i henhold til bygningstegninger er godkjent som trapperom. Soverom ved inngangen i andre etasje som i henhold til bygningstegninger er godkjent som trapperom. Kjøper overtar ansvar, risiko og konsekvenser knyttet til dette/ulovligheten, kfr. oppdragsansvarlig.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.
Utleie
Boligen fremstår som om den har en egen utleiedel (dvs. egen separat boenhet), men det gjøres oppmerksom på at denne ikke er omsøkt eller godkjent av kommunen. Evt. søknad om bruksendring skjer for kjøpers regning og risiko.

For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt ovenfor plan og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slik godkjennelse og bærer ingen risiko/ansvar for at slik godkjennelse gis.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vei, vann og kloakk.

Regulering
Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse-frittliggende småhusbebyggelse. Reguleringsplan med ID 2014002 vedtatt 12.09.2016 gjelder for denne eiendommen.

Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (500 meter):

Id 202003
Navn SKRENTEN NYBAKKEN
Status Planlegging igangsatt
Plantype Detaljregulering

Id 2018014
Navn Skiveien 54
Status Planforslag
Plantype Detaljregulering

Id 2018007
Navn Sentrumsgården BFKT4
Status Planlegging igangsatt
Plantype Detaljregulering

Id 202009
Navn SKRENTEN PANORAMA
Status Planlegging igangsatt
Plantype Detaljregulering

Kopi av situasjonskart, målebrev og reguleringsplaner med bestemmelser er tilgjengelig i elektronisk salgsoppgave og hos megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Odel og konsesjon
Det er ingen odelsrett eller konsesjonsplikt på denne eiendommen.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
8 650 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
222 500,- (Dokumentavgift)

236 520,- (Omkostninger totalt)

8 886 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Oppgjør (Kr.6 900)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Styling / Direkteutlegg for selger (Kr.4 600)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.48 857)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.2 730)
Look (Kr.7 900)
Markedspakke 1 (Kr.10 000)
Provisjon (Kr.53 400)
Tilrettelegging (Kr.11 500)
Totalt kr. (Kr.149 780)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
84-21-0145

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Ski Eiendomsmegling AS
EIE Ski & Ås
Org. nr:818809522
Nordbyveien 27 A
1406 Ski
Tlf: 64 80 97 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Fagansvarlig Mateusz Adam Zubrzynski

Saksbehandlere
Mateusz Adam Zubrzynski
EIE Ski & Ås
Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Mob: 96 70 60 87 / E-post: mz@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Ormerudveien 38
For mer om objektet
Ormerudveien 38

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: