Bilde 1 av Langsveien 295Bilde 2 av Langsveien 295
Digital salgsoppgave
Langsveien 295

2552 Dalsbygda • Os (Innlandet) kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Hytte med stabbur og stor tomt med panoramautsikt mot Rondane. (17 km fra Røros).
Vis i kart
Boligtype
Hytte
Eierform
Selveier
Antall soverom
2 soverom
Primærrom (P-ROM)
42 m²
Bruksareal (BRA)
57 m²
Prisantydning
kr 790 000
Omkostninger
kr 27 270
Totalpris
kr 817 270
Byggeår
1970
Tomt
Eiet tomt 1872 m²
Oppdragsnummer
39170254
card-default

Odd André Engh

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Odd
Prisantydningkr 790 000,-
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)kr 8 900,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 17 000,-
  
Totalpris kr 817 270
Eiendom
Langsveien 295, 2552, Dalsbygda

Matrikkel
Gnr. 123 bnr. 76 i Os (Innlandet) kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 42 kvm, Bruksareal: 57 kvm
Det er ikke foretatt arealmåling av takstmann. Målene er omtrentlig angitt.

Antall soverom
2

Byggeår
1970

Tomt
Eiet tomt 1872 m²

Prisantydning
790 000

Totalpris inkl. omkostninger
790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
17 000,- (Dokumentavgift)

27 270,- (Omkostninger totalt)

817 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Eier
Carl Oxholm Creutz

Beskrivelse
Hytte med stabbur og stor tomt med panoramautsikt mot Rondane. Hytta ligger ved liten elv, i et område med rikt fiske, jakt og turterreng. Tomtens størrelse tilsier at det er muligheter for å kunne fradele ytterligere en tomt til hyttebebyggelse. Stabbur fra 1998

Hytta ligger ved en liten elv i et område med rikt fiske, jakt og turterreng, 8 km. fra Dalsbygda og ca. 18 km. fra Røros. Stabbur fra 1998.

Husene er godt vedlikeholdt og ble beiset i 2019. I 2014 ble det lagt nytt tak (belegg), på hovedhytten. Boden er nyrenovert med nytt tak. Hovedhytten har sommervann og inneholder stue med peis, spisestue med ovnpeis, kjøkken, gang, toalettrom og soverom med bl.a. dusjrom og vask. Stabburet har fire soveplasser. Boden inneholder bl.a. et toalett. I boden står også et bensinaggregat som forsyner hytten med nødvendig strøm for bl.a. tv, lys og kjøleskap. Det er og innlagt 12v anlegg. Alle husene selges med innbo og løsøre.

Parkering
Om sommeren kan det kjøres til døren. På vinterstid må det beregnes å parkere på egen parkeringsplass langs med vei, ca. 150 meter gange fra hytta.

Beliggenhet
Høyt og fritt beliggende i natursjønne omgivelser. Sommerstid er det kjørevei helt frem til døren.

Bebyggelse
Hyttebebyggelse

Tomt
Eiet tomt, 1872 m²
Grunnet tomtens størrelse kan eiendommen være egnet for en begrenset fortetning/mulig fradeling. Selger har fått dette opplyst over telefon ifra Os kommune. Interesenter oppfordres til selv å kontakte kommunen for å få dette bekreftet/avkreftet. Det er videre gitt tillatelse til å sette opp gjerde/skigard langs tomtens grenser.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Primærrom
Primærrom: 42 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 57 kvm

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen.

Formuesverdi
Formuesverdi kr 167 654 pr.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Vei/vann/kloakk
Det er etablert sommervann, vann på kjøkken & bad. Gråvannsløsning. Toalett i form av separat utedo samt kjemikalietoalett inne.

Regulering
Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
17 000,- (Dokumentavgift)

27 270,- (Omkostninger totalt)

817 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.3 128)
Provisjon (Kr.37 500)
Oppgjør (Kr.5 500)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Markedspakke 1 (Kr.6 000)
Utsatt fakturering (Kr.2 500)
Løfting av Finn-annonse (Kr.1 000)
Løfting av Finn-annonse (Kr.1 000)
Totalt kr. (Kr.71 528)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
39-17-0254

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.


Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
EIE Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00, Fax: 66 90 21 00

Ansvarlig megler
Odd André Engh

Saksbehandlere
Odd André Engh
EIE Asker
Mob: 90 04 49 17 / E-post: oae@eie.no

EIE Asker
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Langsveien 295
For mer om objektet
Langsveien 295

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: