Bilde 1 av Aagots vei 5 ABilde 2 av Aagots vei 5 A
Digital salgsoppgave
Aagots vei 5 A

0687 Oslo • Oslo kommune

Prisantydning

kr 14 900 000

Omkostninger: kr 381 520Totalpris: kr 15 281 520
Stor familie-/generasjonsbolig med solrike uteplasser og pent opparbeidet hage. 5 bad og 5 sov! Dobbeltgarasje.
Vis i kartLast ned salgsoppgave
Boligtype
Enebolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
1
Antall soverom
5 soverom
Primærrom (P-ROM)
252 m²
Bruksareal (BRA)
261 m²
Kommunale avgifter
kr 1 922 / Mnd
Prisantydning
kr 14 900 000
Omkostninger
kr 381 520
Totalpris
kr 15 281 520
Byggeår
1969
Tomt
Eiet tomt 2844 m²
Oppdragsnummer
58210080
card-default

Carl Fredrik Sønsteby

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF/ Partner
Les om Carl
card-default

Selma Nygaard Thorkildsen

Eiendomsmegler / Siviløkonom
Les om Selma
Prisantydningkr 14 900 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 14 900 000,-)kr 372 500,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
  
Totalpris kr 15 281 520
Eiendom
Aagots vei 5 A, 0687 Oslo

Matrikkel
Gnr. 146 bnr. 17 snr. 1 i Oslo kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 252 kvm, Bruksareal: 261 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
5

Byggeår
1969

Tomt
Andel av eiet tomt på 2 844 kvm.

Utomhusplanen følger seksjoneringsbegjæringen fra 2004, der man ved hjelp av farger viser hvilken del av tomten hver enhet disponerer. Hus A disponerer den oransje delen. Areal benevnt som felles er felles for B-G, og gjelder ikke for A.

Prisantydning
14 900 000

Totalpris inkl. omkostninger
14 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
372 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 14 900 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

381 520,- (Omkostninger totalt)

15 281 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Eier
Christin Elisabeth Melder Henrik Melder

Beskrivelse
Innholdsrik familiebolig med bruksrett på andel av eiet tomt på 2 844 kvm. Boligen er innredet som to separate boenheter, hovedetg. og underetg., med utleiemulighet. Denne er ikke byggesøkt. Hovedetg. har tilgang til stor og skjermet hage som er pent opparbeidet. Attraktiv beliggenhet i blindvei med kort gange til Oppsal senter, buss/T-bane, barnehager, skoler mm. Boligen ligger høyt i terrenget. Dette gir et luftig inntrykk både inne og ute.

KORT FORTALT:
- Velegnet som generasjonsbolig
- Koselig, overbygd terrasse - fungerer som en forlengelse av stuen i hovedetg.
- Flere solrike uteplasser rundt boligen, i tillegg til hagen med dukkehus
- 5 baderom
- Dobbeltgarasje på 38 kvm
- Del av sameie på 7 enheter; denne eneboligen og et rekkehus med 6 enheter. Hver enhet disponerer egen del av utomhusområdet.

Parkering
Til boligen følger en stor og romslig dobbelgarasje, oppmålt til 38 kvm. I tillegg er det mulighet for biloppstillingsplasser i forkant av denne på gruslagt adkomstområde.

Beliggenhet
Boligen er attraktivt beliggende i blindvei, i et familievennlig boligområde på Oppsal/Ulsrud. Herfra har man kort vei til de fleste fasiliteter. Få minutters gange til Oppsal senter med Meny dagligvarebutikk, frisør, apotek, Nille og bakeri. I tillegg har man ytterligere dagligvarebutikk, kafé, sushi og bibliotek ved senteret. Det er også kort vei til flere større kjøpesentre som Tveita, Bryn og Lambertseter senter med de fleste fasiliteter og servicetilbud. På Bøler er det også senter, med blant annet vinmonopol.

Fra boligen har man ca fem minutters gange til både buss- og T-bane forbindelse. Fra Oppsal T-bane kjører linje 3 og man har omtrent 17 minutters reisetid til sentrum. Fra bussholdeplass ved Oppsal senter har man buss nr. 61 (Tveita T - Bøler T), 78A/B ØstensjøRing, samt nattbuss 3N fra Oslo sentrum.

Området fremstår som ideelt for barnefamilier med flere barnehager i nærområdet, samt gang- og sykkelvei til Østensjø barneskole og Skøyenåsen ungdomsskole. I tillegg finnes det et mangfold av fritidsaktiviteter i nærheten som blant annet Trasop og Haraløkka idrettsanlegg, Abildsø og Rustad med kunstgressbaner og skiforening, Oppsal Arena med mange lag og foreninger, samt Bøler bad med ekstra oppvarmet vann. Sistnevnte rehabiliteres i disse dager.

Nærhet til Østmarka gir flotte tur- og rekreasjonsmuligheter. I Østmarka kan naturen nytes både sommer som vinter, da man kan bade eller fiske i eksempelvis Nøklevann, gå eller sykle til Rustadsaga eller ta seg en skitur til Skullerudstua eller Mariholtet. Her er det rikt utvalg av lysløypenett og sykkelstier! Østensjøvannet ligger også i nærområdet, med omkringliggende friområder. Området rundt Østensjøvannet er vernet som naturreservat og er en av bydelens mest brukte tur- og rekreasjonsområder.

Bebyggelse
Området er i all hovedsak bebygget med småhus som villaer og rekkehus, samt tomannsboliger.

Adkomst
Direkte fra Aagots vei.

Inneholder
Hovedetasje (P-rom/BRA 130kvm/130kvm): entré/gang, kjøkken, stue/spisestue, to baderom og fire soverom. Uinnredet kaldtloft med adkomst via loftsluke. Utgang fra stuen til sydvestvendt balkong, oppmålt til 12,5 kvm. Utgang fra hovedsoverom til nordvestvendt balkong på ca 10 kvm.

Underetasje (P-rom/BRA 122kvm/131kvm): Adskilt leilighet i underetasjen: entré, kjøkken, stue, to bad, bod og soverom/stue. Utgang til nordvestvendt markterrase oppmålt til ca 19 kvm. Adskilt del i underetasje: entré, stue, kjøkken, bad og innredet rom.

I tillegg har boligen to frittliggende markterraser oppmålt til ca 17 kvm og 7 kvm, samt bruksrett til stor hage. Dobbeltgarasje oppmålt til 38 kvm.

Byggemåte
Bolig over en etasje samt underetasje. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur av betong. Etasjeskiller av tre. Yttervegger av trekonstruksjoner ogbetong, utvendig kledd med stående trekledning og teglstein. Yttertak av saltaksform utvendig tekket med takstein.

Primærrom
Primærrom: 252 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 261 kvm

Standard
Familiebolig over to etasjer. Boligen har profilerte entrédører. Balkongdører og vinduer med rammer/karmer av tre, og to-lags glass fra ukjent årstall. Sikringsskap med automatsikringer og måler er plassert i entré/gang i hovedetasjen. Sikringsskap med automatsikringer og måler er plassert i bod i adskilt leilighet i underetasjen. Boligen har delvis skjult og delvis åpent elektrisk anlegg.

HOVEDETASJE:
Entré/gang: Entré med plass til å sette fra seg sko og videre stor gang med mye potensial.

Stue med utgang til terrasse/hage: Meget romslig stue med store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. Dette bidrar til en god romfølelse. Den gode størrelsen gjør det mulig å møblere i soner. Plass til stor sofagruppe med tilhørende TV-møbler, lesekrok, mm. I tilknytning til kjøkkenet er det god plass til stort spisebord, der måltidene kan nytes i hyggelig lag. Peis gir mulighet for vedfyring og ekstra hygge på kalde høst- og vinterkvelder. Gulvflate er belagt med parkett. Fra stuen er det utgang til sydvestvendt, overbygd balkong på 12,5 kvm med varmelamper, utebelysning og markiser. Måten balkongen er innredet og brukes på gjør den til en forlengelse av stuen. Gulv belagt med terrassebord og rekkverk av tre. Her ifra har man igjen tilgang til nydelig hage. Hagen er pent opparbeidet med gressplen, prydbusker, dukkestue, sittegruppe, mm. Gode solforhold og usjenert beliggenhet gjør at sommerdagene kan nytes til det fulle.

Kjøkken: Lyst kjøkken med god skapplass og rikelig med arbeidsbenk. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter og fliser på vegg over benkeplate av laminat, med nedfelt oppvaskkum. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over benkeplate. Fin plass til spisebord under vindu med utsikt ut mot hagen. Kjøkkenet har frittstående hvitevarer; komfyr med keramisk platetopp og kjøleskap med fryser fra Siemens. Oppvaskmaskin fra Bosch. Vegghengt ventilator tilkoblet avtrekk. Gulvflatene på kjøkkenet er belagt med parkettbord. Slette veggflater og himling er malt.

Bad 1: Delikat, flislagt bad med varme i gulv og downlights i himling. Et godt sted å starte dagen! Vegghengt servantskap gir lagringsmuligheter for toalettartikler, mm. Innmurt badekar med ett-greps armatur er populært for både store og små. Videre er badet utstyrt med vegghengt toalett, speil med belysning over servant og mekanisk avtrekksvifte på vegg. To vinduer gir naturlig lys og mulighet for ekstra lufting. Baderommet ble pusset opp i 2010 og ble på nytt oppgradert med varmekabelmatte og nye gulvfliser i 2021.

Bad 2: Etasjen sitt andre baderom fremstår også delikat, med pene flisvalg. Badet har varme i gulv og downlights i himling. Eget dusjhjørne med innfellbare dusjvegger og dusjarmatur tilkoblet hånddusj og regndusj. Vegghengt servantskap gir lagringsmuligheter for toalettartikler, mm. Videre er badet utstyrt med speil med belysning over servant, opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og frittstående toalett, samt mekanisk avtrekksventil i himling. Dette badet ble også pusset opp i 2010 er beliggende vegg i vegg med Bad 1. Tørketrommelen medfølger ikke i handelen.

Hovedsoverom: Stort hovedsoverom med god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. Gode lagringsmuligheter for klær og sko i garderobeløsning bak forheng/gardin. Fra dette soverommet har man utgang til en nordvestvendt terrasse på ca 10 kvm, med luftig utsyn. Gulv belagt med terrassebord og rekkverk av tre.

Soverom 2: Godt soverom med god plass til seng og skrivepult, samt garderobeskap. Rommet passer perfekt som barne-/ ungdomsrom.

Soverom 3: Soverom av god størrelse. Rommet benyttes i dag som garderoberom og har rikelig med oppbevaringsmuligheter for klær og sko.

Soverom 4: Godt soverom som passer godt som barne-/gjesterom.


UNDERETASJE:
Adskilt leilighet i kjeller:
Entré: Flislagt entré med gulvvarme, med plass til å henge fra seg ytterklær. Utenfor har man en nordvestvendt markterrasse oppmålt til ca 19 kvm. Den gode størrelsen gir plass til ulike utemøblement. Markterrassen har utebelysning og markise. Gulv belagt med terrassebord og rekkverk av tre.

Kjøkken: Stilig kjøkken med åpen løsning mot gang med kontorplass. Her er det også plass til spisebord. Kjøkkeninnredning med slette fronter og plater på vegg over benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum av rustfritt stål, samt benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Kjøkkenet har nedfelt keramisk platetopp og integrert komfyr. Frittstående kjøleskap med fryser. Vegghengt ventilator tilkoblet avtrekk. Gulv belagt med fliser med gulvvarme og det er downlights i himling.

Stue 1: Romslig stue med god plass til sofagruppe med tilhørende TV-møbler og spisebord. Gode vindusflater slipper inn rikelig med naturlig lys. Peis med kleberstein gir mulighet for vedfyring og ekstra hygge på kalde høst- og vinterkvelder. Gulv er belagt med parkett.

Stue 2/soverom: Ekstra stue/oppholdsrom som ligger i tilknytning til gangen. Tilgang videre inn til rom som benyttes som soverom, med dobbel skyvedør i mellom. Gulv er belagt med gjennomgående parkett.

Bad 1: Flislagt bad med varme i gulv og downlights i himling. Vegghengt servantskap med ovenpåliggende servant gir lagringsmuligheter for toalettartikler, mm. Videre er badet utstyrt med speil på vegg over servant, badekar med ettgreps armatur og vegghengt toalett, samt mekanisk avtrekksvifte i himling. Badet ble pusset opp i 2004. Vaskemaskinen på dette badet medfølger ikke.

Bad 2: Flislagt bad med varme i gulv og downlights i himling. Egen dusjsone med dusjarmatur tilkoblet hånddusj.  Vegghengt servantskap med ovenpåliggende servant med ett-greps armatur og speil på vegg. Videre er badet utstyrt med vegghengt toalett og naturlig avtrekksventil i himling. Badet ble pusset opp i 2010, men sluket ble ikke skiftet.

Bod: Gode lagringsmuligheter i innvendig boder med dør i mellom. To varmtvannsberedere på ca 287 liter fra 2002 er plassert i den ytterste boden.

 
Adskilt del i kjeller:
Entré: Entré med plass til å henge fra seg.

Stue: Lys stue med plass til sofagruppe. Gulv er belagt med laminat.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning med slette fronter og benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum av rustfritt stål og ett-greps armatur. Gulvflate belagt med parkettbord. Vegger i malt mur og panel, samt himling med panel.

Bad: Baderom fra byggeår med gulv- og veggflater i betong, samt noe malte flater og baderomsplater. Dusjsone med dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Videre er badet utstyrt med vegghengt servant med ett-greps armatur og belysning over, frittstående toalett, samt naturlig avtrekksventil i himling. Badet er blitt vurdert til tilstandsgrad 3 og tiltak må påregnes.

Innredet rom: Innredet som med kjellervindu. Rommet er ikke godkjent for varig opphold.


For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest på huset fra 1976, og på garasjen fra 1974.

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet kombinert med vedfyring.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 5 766,38 pr. kvartal
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter. Kommunale avgifter for A faktureres og betales separat fra B-G.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt utgjør kr 437,75 for fjerde kvartal i 2021.

Forsikring med polisenummer
Storebrand Polisenummer: 0033601225

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019:
Som primærbolig Kr. 12 693 331,-

Sameie
Eiendommen er i dag en del av et lite sameie med rekkehusene med samme gatenummer, Sameiet Aagotsvei 5A-5G. Det ble opprettet i forbindelse med at rekkehusene ble oppført på denne boligens tomt. Det er vedlagt en seksjoneringsbegjæring som ligger til grunn for den seksjoneringen i 2004. Det samme gjelder utomhusplan, hvor det med ulike farger er fastlagt hvilke enheter som har bruksrett hvor.

Det var opprinnelig tenkt at hus A skulle bli forsøkt fradelt fra rekkehusene B-G, slik at hus A ikke lenger skulle være en del av sameiet. Det vites ikke om en slik fradeling vil bli godkjent av Oslo kommune, plan- og bygningsetaten. For eneboligens del vil en slik fradeling kun være positivt, men det fungerer også fint per i dag slik det er lagt opp da man har bruksrett til hver sin del. Dersom en fradeling ikke lar seg gjøre, vil sameiet bestå slik det er i seksjoneringsbegjæringen fra 2004, med vedtekter og utomhusplan. Det betyr i grunn at hus A lever for seg, og B-G lever sammen.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Vegglampetter i stuen medfølger ikke.

Det finnes en nedgravd oljetank i hagen, ved inngangen til hovedetasjen. Denne ble i følge selger tømt rundt 2006.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Vei/vann/kloakk
Boligen er offentlig tilknyttet med private vann- og stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål.

Det er avsatt en veierklæring i fobindelse med utbygging av denne eiendommen. Den sier at veien er godkjent i sin nåværende bredde inntil evt. ytterligere utnyttelse av Aagots vei.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
14 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
372 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 14 900 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

381 520,- (Omkostninger totalt)

15 281 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Garantiforsikring (Kr.3 000)
Provisjon (forutsatt salgssum: 14 900 000,-) (Kr.134 100)
Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.585)
Direkteutlegg for selger, annonse i storutgave Nordstran blad, Østensjø (Kr.3 500)
Grunnpakke (Kr.13 900)
Markedspakke 1 (Kr.23 900)
Visningshonorar (Kr.5 000)
Overtagelse (Kr.3 000)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 900)
Oppgjør (Kr.5 900)
Totalt kr. (Kr.195 785)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
58-21-0080

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovvalg
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9. Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset. Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).
En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Bekkelaget & Nordstrand Eiendom AS
EIE Bekkelaget & Nordstrand
Org. nr:974350521
Kongsveien 78
1109 Oslo
Tlf: 23 16 73 00

Ansvarlig megler
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF/ Partner Carl Fredrik Sønsteby

Saksbehandlere
Carl Fredrik Sønsteby
EIE Bekkelaget & Nordstrand
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF/ Partner
Mob: 93 08 51 38 / E-post: cfs@eie.no

Selma Nygaard Thorkildsen
Eiendomsmegler / Siviløkonom
Mob: 97 97 75 14 / E-post: snt@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Aagots vei 5 A
For mer om objektet
Aagots vei 5 A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: