Bilde 1 av Enebakkveien 229BBilde 2 av Enebakkveien 229B
Digital salgsoppgave
Enebakkveien 229B

1187 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Innholdsrik og romslig enebolig (265 m²) i attraktivt og barnevennlig område. Solrikt, garasje, egen inngang til u.etg.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
265 m²
Bruksareal (BRA)
265 m²
Prisantydning
kr 13 100 000
Omkostninger
kr 328 520
Totalpris
kr 13 428 520
Byggeår
2009
Tomt
Eiet tomt 584 m²
Oppdragsnummer
58220028
card-default

Rita Josefsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Rita
Prisantydningkr 13 100 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 14 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 312 500,-
  
Totalpris kr 13 428 520
Eiendom
Enebakkveien 229B, 1187 Oslo

Matrikkel
Gnr. 160 Bnr. 583 i Oslo kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 265 kvm, Bruksareal: 265 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
2009

Tomt
Eiet tomt 584 kvm

Prisantydning
13 100 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Takstdato: 03.05.22

Totalpris inkl. omkostninger
kr 13 100 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 312 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 313 870,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 13 413 870,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 13 428 520,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Eier
Marianne Nevjen

Beskrivelse
Innholdsrik, romslig og fin enebolig i barnevennlige og rolige omgivelser på Abildsø, innenfor bomringen. Gode solforhold på terrasse og i hagen. Velfungerende og praktisk planløsning med bl.a 4 soverom, kjøkken, stue, loftstue, 2 bad, vaskerom og godt med lagringsmuligheter i boder. Boligen er nymalt på alle overflater. Her er det god standard, fine farger og materialvalg. Parkering i garasje og på tomten. Eiendommen ligger tett på flotte friområder ved Østensjøvannet og Østmarka. Tilhørighet til Abildsø skole.

- Ypperlig og stor familiebolig!
- Egen inngang til u.etg
- God planløsning
- 1-stavs parkett
- Vedpeis i stue 1.etg. og peisovn i u.etg
- Sydøst-vendt balkong på ca 8 m²
- Sydvest-vendt balkong på ca 16 m²
- Takterrasse på ca 54 m² over garasje
- Kort vei skoler, barnehager, kollektiv transport og butikker
- Gode rekreasjonsmuligheter i nærområdet
- Flotte turstier og bademuligheter ved Østensjøvannet og i Østmarka

Parkering
Parkering i frittstående garasje på ca 38 m², samt på tomten.

Beliggenhet
Eiendommen ligger fint til i villa og småhusbebyggelse med kort vei til Østensjøvannet med flotte turområder, rundt og gangvei videre inn i Østmarka med lysløyper, turterreng og badevann. Få minutter til Abildsø idrettspark med kunstgressbane og store gressplener.

Bebyggelse
Eiendommen ligger i et veletablert boligområde med hovedsakling villa og småhusbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt opparbeidet med gressplen, hekk og diverse beplantninger. Gruset gårdsplass.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Boligen sokner til populære Abildsø barne- og ungdomsskole. Skolen har skolefritidsordningen AKS. Det finnes VGS både på bl.a Lambertseter og Ulsrud. Det finnes flere barnehager i nærområdet.

Offentlig kommunikasjon
Bussholdeplass rett i nærheten ca 100 m, (rute 70, 70N, 78A og 78B) med hyppige avganger. Se www.ruter.no for rutetider.

Fritidstilbud
Østensjøvannet og Østmarka med turterreng, lysløyper og badevann rett i nærheten. Populære Østmarka byr på milevis av turløyper som leder til eksempelvis Rustadsaga, Skullerudstua, Østensjøvannet og Mariholtet. Badeplasser ved Nøklevann og Bestemorstranden. I nærheten har du også store, kjente friområder på bl.a Ekebergsletta og Brannfjell med EKT ridesenter, husdyrpark og minigolf, ikke langt unna. Flere idrettslag med tilbud innen en rekke idretter i gangavstand fra boligen. Kort vei til idrettsbane (Abildsøfeltet) og
Østensjøvannet med glimrende tur- og treningsmuligheter, hele året. Ved snørike vintre kjøres det opp skispor fra Abildsøfeltet til Abildsø gård og helt ut i Østmarka. Østmarka er et foretrukket turområde for mange med sitt rike utvalg av turmuligheter, blant annet finnes bade- og fiskemuligheter. Østensjøvannet er et godt kjent fuglereservat med turløype rundt. I tillegg er det flere Sats treningssentre på Ryen og Lambertseter i fin avstand, samt Skullerud Sportssenter ca 2 km unna og FreshFitness på Ryen.

Inneholder
Primær-rom: 265 m², Bruksareal: 265 m², Sekundærrom: 38 m²

1.etasje: (86 m² P-rom)
Primærrom: Entré, hall, stue og kjøkken

2.etasje: (90 m² P-rom)
Primærrom: Bad, loftstue og 3 soverom

U.etg: (89 m² P-rom)
Primærrom: Entré, gang, trappegang, bad, vaskerom, stue/kjøkken og 1 soverom

Sekundærrom: 38 m²
Garasjerom

Trapp og trapperom er medregnet i boligens primærareal. Bod på ca 6 m² ved inngangsparti har inngang kun fra utsiden, og er derfor utelatt fra arealoppmåling. Frittstående garasje på ca 38 m².

Det gjøres oppmerksom på at det ikke er godkjent innredning av deler i kjeller, og det er heller ikke tatt stilling til om dette lar seg gjøre. Deler av etasjen er av den grunn ikke godkjent til varig opphold. Arealene er medtatt i rapporten etter dagens bruk.
 
Alle innvendige og utvendige arealangivelser samt rombeskrivelse er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Rom er av takstmann definert etter dagens faktiske bruk, og samme definisjon er brukt i markedsføring av boligen (prospekt, finn.no annonse og annet salgsmateriell), uavhengig av hva rommene faktisk er byggemeldt som.

Byggemåte
Enebolig oppført i 2009. Boligen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur av lettklinkerelementer/betong. Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med stående trepanel. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Yttertak av valmtaksform utvendig tekket med takstein. Boligen har profilerte ytterdører. Balkongdører og vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra 2007.

Primærrom
Primærrom: 265 kvm
 

Bruksareal
Bruksareal: 265 kvm

Standard
Flott og innholdsrik enebolig med god standard, flytt rett inn!

Vindfang/Entré:
Romslig vindfang med god plass til oppbevaring i skyvedørsgarderobe, samt plass til oppheng på vegg.
Varmekabler i flislagt gulv.

Stue/Spisestue:
Boligen inneholder en fin og luftig stue/spisestue med utgang til sydøst-vendt balkong på ca 8 m² med gode solforhold. Det er godt med plass til ulik møblering for sofagruppe og annet møblement. Vedpeis i stuen gjør dette til et lunt oppholdsrom. Mange vinduer gir fint lysinnfall og god romfølelse. Spisestue i direkte tilknytning til kjøkkenet med plass til stort spisebord til flere gjester.

Kjøkken:
Pent kjøkken fra Arthur Bonnet. Kjøkkenløsning med profilerte fronter og laminert benkeplate. Fliser på vegg mellom kjøkkenbenk og overskap. Benkeskapsbelysning og stikkontakter. Nedfelt oppvaskkum av rustfritt stål med ett-greps armatur. Integrert komfyr med nedfelt keramisk platetopp fra Miele. Mekanisk kjøkkenventilator tilkoblet avtrekkskanal fra Miele. Integrert kjøleskap og fryser fra Miele. Integrert oppvaskmaskin fra Miele.
Vannrør av typen rør-i-rør system. Gulvflater belagt med en-stavs parkett med elektrisk gulvvarme.

Bad 2.etg:
Pent bad med flislagt gulv med elektrisk gulvvarme og flislagte vegger. Himlingsflater i malte flater med downlights. Vegghengt servantskap med heldekkende servant og ett-greps armatur. Speil på vegg over servant. Høyskap. Dusjnisje med innfellbare glassdører og dusjarmatur. Innfliset badekar med dusjarmatur. Innebygget sisterne med vegghengt toalett. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekksvifte i vegg.

Loftsstue 2.etg:
Romslig og super loftstue som passer perfekt som tv-stue, ungdomssone mm. Her er det god plass til sofa, tv-møblement og disverse utstyr. Herfra er det utgang til sydvest-vendt, solrik balkong på ca 16 m².

Stue/kjøkken u.etg:
Rosmlig stue med god plass til ulik møblering som sofa/tv-gruppe. Pent kjøkken i åpen løsning mot stue fra Arthur Bonnet. Kjøkkenløsning med profilerte fronter og laminert benkeplate. Fliser på vegg mellom kjøkkenbenk og overskap. Benkeskapsbelysning og stikkontakter. Nedfelt oppvaskkum av rustfritt stål med ett-greps armatur. Integrert komfyr med nedfelt keramisk platetopp fra Miele. Mekanisk kjøkkenventilator tilkoblet avtrekkskanal fra Miele. Integrert kjøleskap og fryser fra Miele. Integrert oppvaskmaskin fra Miele.

Bad u.etg:
Flislagt gulv med elektrisk gulvvarme og flislagte vegger. Himlingsflater i malte flater. Laminert benkeplate med
ovenpåliggende servant og ett-greps armatur. Speil med belysning på vegg over servant. Høyskap. Dusjnisje med vegg av glassbyggerstein, regnfallsdusj og dusjarmatur. Innebygget sisterne med vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin på bad. Vannrør av typen rør-i-rør system og kobber. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekksvifte i vegg.

Vaskerom u.etg:
Praktisk, flislagt gulv med elektrisk gulvvarme. Vegg og himlingsflater i malte flater. Vegghengt utslagsvask av rustfritt stål med ettgreps armatur. Innredning med glatte fronter og laminert benkeplate. Gulvmontert toalett. Opplegg for vaskemaskin. Vannrør av kobber. Varmtvannsberedere på 198 liter og 287 liter fra 2007. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekksvifte i vegg.

Soverommene:
Det er hele 4 soverom i boligen, 1 soverom er i boligens u.etg. og har god størrelse. De 3 andre rommene er i 2.etg. Hovedsoverom i  2.etg. er stort og har skyvedørsgarderobe, ellers god plass plass til oppbevaring og dobbeltseng. De to andre rommene i denne etasjen passer fint som barnerom eller kontor, de har garderobeksap og er ellers av fin størrelse.

1. etasje: Gulvflater belagt med en-stavs parkett, samt fliser med elektrisk gulvvarme i entré. Vegg og himlingsflater i malte flater. Downlights i entré og stue. Hvite profilerte innerdører med glassfelt. Skyvedørsgarderobe i entré.

2. etasje: Gulvflater belagt med en-stavs parkett. Vegg og himlingsflater i malte flater. Downlights i alle rom. Hvite profilerte innerdører. Skyvedørsgarderobe på soverom 1. Garderobeskap på soverom 2 og soverom 3.

U.etasje:
Kjeller delvis under terreng. Gulvflater belagt med en-stavs parkett, samt fliser. Elektrisk gulvvarme i alle gulv. Vegg og himlingsflater i malte flater. Hvite profilerte innerdører. Garderobeskap i gang.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Enebakkveien 229 B - Ombygging og fasadeendring - Ferdigattest - 2009

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Boligen er elektrisk oppvarmet kombinert med vedfyring og luft til luft varmepumpe.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Fordeling felleskostnader
Kommunale avgifter for 2022 kr. 21 588,89,-
Eiendomsskatt for 2022 kr. 13 053,-
Antatt ca. 26 000,- kWh pr år i følge Hafslund.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020:
Rekvirert, ikke mottatt.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 13 100 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 312 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 313 870,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 13 413 870,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 13 428 520,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke (Kr.12 900)

Markedspakke 1 (Kr.12 900)

Oppgjør (Kr.5 900)

Provisjon (forutsatt salgssum: 12 700 000,-) (Kr.88 900)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
58-22-0028

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Bekkelaget & Nordstrand Eiendom AS
EIE Bekkelaget & Nordstrand
Org. nr:974350521
Kongsveien 78
1109 Oslo
Tlf: 23 16 73 00

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner Rita Josefsen

Saksbehandlere
Rita Josefsen
EIE Bekkelaget & Nordstrand
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 93 88 15 37 / E-post: rij@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Enebakkveien 229B
For mer om objektet
Enebakkveien 229B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: