Bilde 1 av Håvalds vei 4Bilde 2 av Håvalds vei 4
Digital salgsoppgave
Håvalds vei 4

1185 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Enebolig med oppussingsbehov. Solrik tomt, skjermet beliggenhet. U. etg. med egen inngang. Garasje og carport.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 soverom
Primærrom (P-ROM)
241 m²
Bruksareal (BRA)
248 m²
Bruttoareal (BTA)
271 m²
Kommunale avgifter
kr 19 000 / Mnd
Prisantydning
kr 11 500 000
Omkostninger
kr 297 270
Totalpris
kr 11 797 270
Byggeår
1973
Tomt
Eiet tomt 781 m²
Oppdragsnummer
11210043
card-default

Fernando Gomez

Daglig leder/Eiendomsmegler
Les om Fernando
card-default

Mads Petter Karlsen

Eiendomsmegler
Les om Mads
Prisantydningkr 11 500 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 14 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 281 250,-
  
Totalpris kr 11 797 270
Eiendom
Håvalds vei 4, 1185 Oslo

Matrikkel
Gnr. 160 bnr. 6 i Oslo kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 241 kvm, Bruksareal: 248 kvm, Bruttoareal: 271 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
5

Byggeår
1973

Tomt
Eiet tomt 781 m²

Prisantydning
11 500 000

Totalpris inkl. omkostninger
11 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
281 250,- (Dokumentavgift)

297 270,- (Omkostninger totalt)

11 797 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 19 000

Eier
Amir Mehrad

Parkering
Garasje tilkoblet boligen. I tillegg til de oppmålte arealene er det carport på ca. 18 kvm.

Beliggenhet
Dette er en meget familievennlig bolig med en tiltalende tomt/hage. Eiendommen er beliggende på Brattlikollen, som er et meget attraktivt og barnevennlig villastrøk, med kort vei til alt en moderne familie trenger i en hektisk hverdag. Det er få minutters gange til offentlig kommunikasjon (buss og T-bane), skoler i alle alderstrinn, barnehager, diverse forretninger og servicetilbud mm. Flotte tur og rekreasjonsmuligheter i området med Brannfjell og Ekebergsletta i gangavstand fra eiendommen

Veletablert og populært boligstrøk i bydel Nordstrand ca 6,0 km fra Oslo sentrum. Området består hovedsakelig av villabebyggelse som passer perfekt for barnefamilier. Kort avstand til en rekke barnehager og skoler, offentlig kommunikasjon samt et rikt service tilbud. Eiendommen ligger i et populært, sentralt og barnevennlig boligområde på Bekkelaget i Oslo kommune, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder og et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.
Området har kort vei til fotballbane, skøytebane, lysløype, idrettshall, tennisanlegg, ridesenter, treningssenter, kino og bibliotek m.m. Eiendommen har også nærhet til flotte tur- og friluftsområder som Brannfjell med lysløyper, populære Ekebergsletta og Ekebergskogen med bl.a. Ekeberg Skogpark.

Det er også kort vei til sjøen med populære badestrender som Hvervenbukta og Katten. For koselige søndagsturer anbefales Østensjøvannet, som er et meget naturskjønt turområde med et unikt fugleliv med over 200 forskjellige arter.
Området Ekeberg-Bekkelaget hører til bydel Nordstrand, som bl.a. er kjent for sitt gode og allsidige idrettsmiljø innen håndball, fotball, alpint og allsport. Populære Nordstrandhallen med sine fasiliteter ligger en liten kjøretur unna, samt bl.a. friidrettsbane og kunstgressbane på Sportsplassen. Flere treningssentre i umiddelbar nærhet, blant annet et av de nyeste og største treningssentrene til Elixia (2.700 m², nytt i 2009) med bl.a. SPA fasiliteter.

Shopping
Boligen har en meget sentral beliggenhet med kort gangavstand til kolonialbutikker som bl.a. Rema 1000 i Sandstuveien og Kiwi på Karlsrud. Lambertseter senter, Manglerud Senter og Bryn senter er 3 nærliggende kjøpesentre i nærområdet, som alle har et godt utvalg av butikker og service tilbud. I tillegg bør også nevnes at det er kort vei også til Jacobs på Holtet. På Holtet finner man også nytt treningssenter, helsetilbud, apotek, post, bank, minibank, mote, parfymeri, interiør, jernvare, elektrisk, blomsterhandel, kafé, restaurant etc.
Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil med alt det innebærer av hovedstadens fasiliteter og servicetilbud.

Kollektivtilbud
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk og T-bane. Nærmeste holdeplass er Bekkelagshjemmet og ligger ca. 2 min fra boligen.

Skole og barnehage
Det ligger tre barnehager innenfor en radius på ca 700 meter og boligen sokner til Karlsrud barne- og ungdomsskole ca 900 meter unna. Det er også
gangavstand til velrenoverte Lambertseter videregående skole.

Tomt
Eiet tomt, 781 m²

Inneholder
Enebolig med tilkoblet garasje og carport beliggende ved Brattlikollen i Oslo kommune. Hovedsakelig flat tomt med stedvis skrånende områder
opparbeidet med asfaltert oppkjørsel med varme, plenarealer og diverse beplantning. Terrasse på baksiden av boligen mot sydvest på ca. 33 m2.
Takoverbygget uteområde belagt med betongheller og utepeis tilknyttet carport.

Enebolig over to etasjer bestående av:
Underetasje med vindfang, gang, to soverom, bad, kjøkken, stue, tv-stue, vaskerom og bod.
1.etasje med vindfang, hall, to bad, tre soverom, kjøkken og stue med åpen løsning mot spisestue. Det ene badet er tilknyttet soverom 1.

Takoverbygget uteområde med utepeis ved inngangsparti på ca. 23 m2 og terrasse på baksiden av boligen vendt mot sydvest på ca. 33 m2.

Garasjen tilkoblet boligen er felles eiet av Håvalds vei 4 og håvalds vei 4b. Garasjen er delvis adskilt med vegg mellom arealene.

Informasjon:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at det er ikke er søkt om bruksendring på deler av underetasje samt hybel og det er heller ikke tatt stilling til om
dette lar seg gjøre. Arealene er medtatt i rapporten etter dagens bruk.

Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Byggemåte
Boligen er oppført i 1973 med grunnmur og gulv mot grunn av betong. Etasjeskillere av siporex. Yttervegger med stående og liggende trekledning.
Yttertak med saltaksform i trekonstruksjon utvendig tekket med takstein. Ytterdør med sidefelt fra byggeår. Vinduer og terrassedør med to-lags glass
med karmer av tre fra byggeår. Oppvarming med elektrisitet og vedfyring. Ladestasjon til el-bil montert i garasje.
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 241 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
Underetasje - Vindfang, gang, bad, vaskerom, kjøkken, stue, to soverom og tvstue og stue. 112 kvm.

1. etasje - Vindfang, hall, to bad, tre soverom, kjøkken og stue med åpen løsning mot spisestue. 129 kvm.

Info hentet fra takstraporten.

Bruksareal
Bruksareal: 248 kvm

Standard
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt Boligsalgsrapport.

Under blir TG2 og TGe3 fremhevet, info fra Boligsalgsrapport.

Bad - Med tilkomst fra Hall:
TG 3 er valgt på hele våtrommet på grunn av høy alder og/eller slitasjegrad. Det er blant annet registrert fliser med manglende vedheft, manglende fugemasse og utilfredstillende rørgjennomføringer i våtsoner. Rommet bærer preg av ufagmessig utførelse og har behov for total fornying.

Bad - Med tilkomst fra soverom 1:
TG 3 er valgt på hele våtrommet på grunn av høy alder og/eller slitasjegrad. Det er blant annet registrert fliser med manglende
vedheft, manglende fugemasse og utilfredstillende rørgjennomføringer i våtsoner. Rommet bærer preg av ufagmessig utførelse og har behov for total fornying.

Bad - Hybel:
TG 3 Rommet bærer preg av ufagmessig utførelse med synlige skader i overflater, som følger av dette har rommet behov for total fornying.

Vaskerom - Underetasje:
TG 2 er valgt på grunn av rommets alder med tanke på tettesjikt, røropplegg samt andre installasjoner. Det ble blant annet observert stor slitasje på gulvets overflate samt utilfredstillende rørgjennomføringer i våtsoner.

Kjøkken - Underetasje:
TG 2 er valgt på grunn av kjøkkenets alder med tanke på innredninger, overflater, røropplegg samt andre installasjoner.

Kjøkken - 1.Etasje:
TG 2 er valgt på grunn av kjøkkenets alder med tanke på innredninger, overflater, røropplegg samt andre installasjoner.

Øvrige rom - 1.Etasje:
TG 2 Gulvet bærer preg av alder og stedvis slitasje.

Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje):
TG 2 Det mangler gulvlister på deler av underetasje.
Etasjen har vegger under bakkenivå som er utlektet fra grunnmuren. Ut i fra alder på drenering, vurderes denne konstruksjonen å ha en fuktrisiko selv om synlige skader ikke er observert. I vegg ble det foretatt måling av relativ fuktighet ved å bore et hull på ca. 15 mm og å stikke inn en sonde. Resultatet er som følger: Relativ fuktighet er 63 % med temperatur 11 grader celsius og duggpunkt på ca 4 grader celsius. Målepunkt er tatt
på følgende sted hjørne ved tv-stue. Verdiene er moderate i forhold til risikoen for fuktskader. Dette betyr likevel at det kanvære nødvendig å utføre tiltak, men akutt handling er ikke nødvendigvis påkrevd. Full kunnskap er likevel ikke mulig å gi pga. begrenset inspeksjon.

Loft - uinnredet / råloft:
Inspeksjonsluke uten trappestige, anbefaler at dette monteres for enklere inspeksjon av råloftet.

Ildsteder / skorsteiner innvendig:
Peis i murverk med innsats montert på skorstein i stue (1. etasje).
Peisovn fra Dovre med ubrennbar plate av metall montert i hall (1. etasje).
Peisovn med ubrennbar plate på gulv av stein montert i stue (underetasje).

Innvendige trapper:
Det er ikke håndløpere i trappen. TG2 er satt iht NS3600 (som henviser til dagens forsikriftskrav) grunnet sikkerhet.

Etasjeskiller - Underetasje/1.etasje:
TG 2 Det er noe merkbare skjevheter i boligen. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til 23 mm i stue, 20 mm på soverom 1 (1.etasje), 10 mm i tv-stue og 5 mm i stue (underetasje). Årsaken til skjevhetene er ikke vurdert.

Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon:
TG 2 Utvendige fasader er besiktiget fra bakkenivå med de begrensninger dette innebærer. Utvendige flater har etterslep på vedlikehold.

Vinduer/ytterdører:
TG 2 Vinduer bærer preg av slitasje og elde. Det er ikke observert synlige skader av større betydning, men basert på tilstanden er restlevetiden redusert/usikker.
Ytterdører bærer preg av slitasje og elde. Det er ikke observert synlige skader av større betydning, men basert på tilstanden er restlevetiden redusert/usikker.

Yttertak - Hovedtak:
Symptomer på slitasje og elde er registrert. TG2 er valgt for å belyse at bygningsdelen har en alder og tilstand som tyder på behov for tiltak i fremtiden. Restlevetiden er usikker.
Utilfredsstillende/mangelfull løsning mht. bortledning av vann fra bygning.
Fotbeslag rundt skorstein opplyses av eier å ha blitt skiftet i år 2019.
Taket er inspisert fra garasjetak med de begrensninger dette innebærer.

Drenering:
Dreneringens tilstand har påvirkning på underetasjens bruksområder og bygningstekniske tilstand. Drenering er nedgravd og skjult, og av den grunn må estimert tilstand vurderes ut i fra alder. Estimert teknisk levetid på drenssystem har et betydelig sprang, og er mellom 20 - 60 år. Av nevnte
grunner er det vanskelig å angi noen eksakt tilstand, men basert på alder er restlevetiden vurdert til å være usikker.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest.

- Sikringskap med skrusikringer, automatsikringer, størmmålere og kursoversikter montert på vegg i underetasje. (hybel)
- Sikringsskap med automatsikringer, måler og kursoversikt montert på vegg i garasje.

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet og vedfyring.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Kr. 19 000
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: kr. 6 352,00 i året.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 2 536 466,- Som sekundærbolig Kr. 8 454 885,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt.

Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Regulert til boligformål.

Odel og konsesjon
Ingen.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
11 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
281 250,- (Dokumentavgift)

297 270,- (Omkostninger totalt)

11 797 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tilrettelegging (Kr.19 900)
Provisjon (Kr.112 500)
Markedspakke 2 (Kr.15 900)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.58 562,50)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.3 500)
Visningshonorar x6 visninger (Kr.17 400)
Innhenting av grunnbok (Kr.202)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.202)
Oppgjør (Kr.6 900)
Totalt kr. (Kr.235 066,50)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
11-21-0043

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Skedsmo Eiendomsmegling AS
EIE Skedsmokorset
Org. nr:997701151
Furuholtet 1
2020 Skedsmokorset
Tlf: 48 10 04 00, Fax: 63 87 42 82

Ansvarlig megler
Daglig leder/Eiendomsmegler Fernando Gomez

Saksbehandlere
Fernando Gomez
EIE Skedsmokorset
Daglig leder/Eiendomsmegler
Mob: 91 65 17 78 / E-post: fg@eie.no

Mads Petter Karlsen
EIE Skedsmokorset
Eiendomsmegler
Mob: 93 63 45 58 / E-post: mpk@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Håvalds vei 4
For mer om objektet
Håvalds vei 4

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: