Bilde 1 av Holmenkollveien 16 BBilde 2 av Holmenkollveien 16 B
Digital salgsoppgave
Holmenkollveien 16 B

0376 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Frittliggende stor & pen enebolig - 6 sov - parkmessig opparbeidet hage - Hybel/praktikantdel - Dobbelgarasje m/hems
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
6 soverom
Primærrom (P-ROM)
349 m²
Bruksareal (BRA)
353 m²
Bruttoareal (BTA)
407 m²
Kommunale avgifter
kr 2 851 / Mnd
Prisantydning
kr 18 500 000
Omkostninger
kr 468 520
Totalpris
kr 18 968 520
Byggeår
1895
Tomt
Eiet tomt 1450 m²
Oppdragsnummer
50210195
card-default

Synnøve Nyhagen

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder
Les om Synnøve
card-default

Ida Lundøy Pedersen

Eiendomsmegler
Les om Ida
Prisantydningkr 18 500 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 14 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 452 500,-
  
Totalpris kr 18 968 520
Eiendom
Holmenkollveien 16 B, 0376 Oslo

Matrikkel
Gnr. 27 bnr. 381 i Oslo kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 349 kvm, Bruksareal: 353 kvm, Bruttoareal: 407 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
6

Byggeår
1895

Tomt
Eiet tomt 1450 kvm

Prisantydning
18 500 000

Takstrapport
Takstmann: Anticimex Øst v/Pål Einar Sommeling
Takstdato: 16.12.21

Totalpris inkl. omkostninger
18 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
452 500,- (Dokumentavgift)

468 520,- (Omkostninger totalt)

18 968 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 34 203,55 pr. år

Eier
Jill Vibeke Lorentzen Krane Alexander Lorentzen Krane

Beskrivelse
Svært innholdsrik enebolig med attraktiv og idyllisk beliggenhet ved Holmenbekken. Eiendommen er pent opparbeidet med bl.a. gressplen og prydbusker, samt ca. 100 kvm markterrasse. Boligen er pusset opp fra 2012, med bl.a. nye kjøkken, bad, toalettrom og overflater m.m.
  
  • Flott innflytningsklar enebolig
  • Familievennlig bolig med flere oppholdsrom
  • Stor og solrik hage med platting og flott gressplen
  • Sydvendt terrasse med utgang fra spisestue
  • Del av underetasjen er innredet med bl.a. bad og kjøkken
  • Dobbelgarasje med lagringsloft og elbil lader
  • Gårdsplass med ekstra parkeringsplass for to biler
  • Utvendig bod på ca. 20 kvm
  • Gangavstand til offentlig transport, nærbutikker, skoler og barnehager

Parkering
Frittstående dobbelgarasje på ca. 43,4 kvm (5,97 x 7,27 meter) med ladepunkt for elbil, samt asfaltert innkjøring/gårdsplass på egen eiendom.

Gårdsplass med ekstra parkeringsmuligheter.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et veletablert boligområde på Smestad, godt plassert i grønne omgivelser med Holmenbekken rett nedenfor tomten.

Gode tur- og rekreasjonsmuligheter i området med kort vei til Husebyskogen med skiløyper om vinteren. Hyggelige turområder i nærheten finner du også rundt Holmendammen. Om vinteren etableres det skøytebane på Gressbanen, mens det om sommeren er fotballbane. Gode treningsmuligheter finnes også innendørs i nærområdet med SATS Njårdhallen på Makrellbekken, Evo Fitness eller SATS/Røa bad på Røa. I Njårdhallen er det muligheter for tennis enten utendørs eller i hallen samt håndball, turn m.m.

Det er bra med offentlig kommunikasjon i området med buss nr. 45 (Voksen Skog/Majorstuen) i Holmenkollveien, nærmeste stopp er Bernhard Herres vei ca. 50 meter fra boligen. Bussen bruker ifølge. ruter.no ca. 7 minutter til Majorstuen. Kort vei også til nærmeste T-banestasjon med både Makrellbekken og Smestad T-banestasjon i nærheten. Fra Smestad T-banestasjon bruker du ca. 7 minutter til Nationaltheatret. Fra Smestad T-banestasjon kan du dessuten velge mellom både linje 2 og linje 3, hvilket gjør at du har muligheten til å effektivt bevege deg både ned til sentrum og et godt stykke inn i Bærum.

For dagligvarehandelen er Coop Extra på Makrellbekken nærmest. Men det er også kort vei til Matkroken ved Gressbanen eller Smestad dagligvare i Smedstadkrysset. Ønsker du et bedre utvalg er det heller ikke langt til Røa Senter med bl.a. stor Meny-butikk, apotek, blomsterforretning, kaféer, eller Røa Torg med vinmonopol, restauranter klesforretninger m.m. Er du blant de shoppingglade kan du ta buss eller T-bane ned til Majorstuen der Oslos største handlegate Bogstadveien byr på et mangfoldig utvalg av klesbutikker, interiørbutikker, kaféer, restauranter, m.m., eller til CC-Vest , som er en 5 min. kjøretur unna.

Boligen sogner til Smestad barneskole og Ris Ungdomsskole. Flere barnehager i området med bl.a. Revehiet familiebarnehage, Giske barnehage, Dalskroken barnehage, Holmen barnehage og Rugekassen familiebarnehage.

Tomt
Eiet tomt, 1450 kvm
Tomt opparbeidet med plenarealer, diverse beplantning, trapper i terreng og asfalterte arealer bestående av innkjøring til garasje/gårdsplass samt belegningssteinsbelagte gangbaner.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Underetasje: Trapperom/gang, baderom, kjellerstue, bod og soverom samt trapperom/gang, baderom, toalettrom, badstue, kjøkken og spisestue/stue. Fra spisestuen/stuen er det utgang til sydvendt terrasse på ca. 19 kvm med trapp til terreng.

1. etasje: Entré, toalettrom, gang/trapperom, kjøkken, spisestue, stue og soverom samt entré/trapperom og soverom. Utgang fra spisestue/stue i hoveddel til terrasse.

2. etasje: Trapperom/gang, baderom og 3 soverom, samt omkledningsrom.

Loftsetasje: Trapperom og loftstue/TV-stue.

Byggemåte
Bygning generelt
7-roms enebolig over 3 plan med praktikantdel/hybel. Boligen ble oppført i 1895, tilbygg fra 1980. Gulvflater i underetasje av mur og etasjeskillere av tre. Yttervegger og bærende konstruksjoner av grunnmur og bindingsverkskonstruksjon, utvendig fasader er kledd med beiset/malt trepanel. Takkonstruksjon av tre i vinkel saltaks form med ark utvendig tekket med glasert tegltakstein.
Takstein på tilbygg ble omlagt i 2019/20.

Garasje
Boligen har en frittstående dobbel garasjebygning på ca. 43,4 kvm (5,97x7,27 meter innvendige mål). Gulvflater av betong. Yttervegger og bærende konstruksjoner av bindingsverkskonstruksjon, utvendig kledd med beiset/malt trepanel. Takkonstruksjon av tre i saltaksform, utvendig tekket med glasert tegltakstein. Garasjen har leddport med portåpner, vinduer og dør. Belysning i tak og stikkontakter på vegg. Det er montert ladepunkt for elbil på vegg. Garasjen har i tillegg et lagringsloft på ca. 29 kvm (ikke målbart grunnet takhøyder under 1,9 meter).

Ytterdører
Entrédør av typen trefiber har sidefelt med 2-lags glass.
Terrassedør fra 2011 med PVC-rammer og 3-lags glass.
Dør av eldre type av tre mot utvendig bod, under terrasse. 

Vinduer
Tilbygg har koblede vinduer av eldre type med trerammer og 2+1-lags glass.
Enkelte vinduer har blyglass.
Flertallet av vinduer fra 2011 med PVC-rammer og 3 lags glass.
Velux takvindu med 3-lags glass.

Innvendige trapper
Innvendige trapper av tre i malt utførelse.
Trinn i hoveddel er belagt med tepper.
Rekkverk av tre i malt utførelse.

Terrasse
Gulvflater av terrassebord.
Rekkverk av metall og glass.
Det er montert markise på vegg.
I tillegg er det belegningssteinsbelagte arealer, samt plattinger over 3 plan på til sammen ca. 100 kvm.

Primærrom
Primærrom: 349 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 353 kvm

Boder
Utvendig bod på ca. 20 kvm.
Garasjen har i tillegg et lagerloft på ca. 29 kvm (ikke målbart grunnet takhøyder under 1,9 meter).
Lagringsloft over 2. etasje i hovedbygningen.

Standard
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt boligsalgsrapport utført av Anticimex  v/Pål Einar Sommeling.

Hoveddel
Kjøkken 1. etasje hoveddel
Schmidt kjøkkeninnredning med glatte/høyglans fronter og benkeplate av typen laminat med nedsenket oppvaskkum og ett-greps armatur fra Nobili. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som bred induksjonstopp, mikrobølgeovn, stekeovn, kaffemaskin og oppvaskmaskin, alle fra Siemens. Fritthengende ventilator tilkoblet avtrekkskanal. Plass i egen nisje til 90 cm bredt frittstående kjøleskap. Kjøkkenet har delvis synlige vannrør av typen fleksi fra veggpunkter for rør-i-rør system med stoppekraner i benkeskap. Avløpsrør av typen PVC.

Bad 2. etasje hoveddel
Pent flislagt baderom med gulvvarme pusset opp i 2013. Himlingen er av malt overflate med skråtak og downlights. Baderommet er innredet med servantinnredning med to innebygde Tapwell ett-greps armaturer, speilskap, samt belysning på vegg. Videre har badet et vegghengt toalett med Geberit innebygget sisterne, dusjnisje med praktisk skyvedør og 2 innebygde Tapwell ett-greps armaturer med takdusj, samt hånddusj. I tillegg har baderommet et innmurt badekar med Tapwell ett-greps armatur med hånddusj. Det er montert avtrekksventil med vifte på yttervegg, og fordelerskap for rør-i-rør system er montert i trappegang/gang på vegg mot baderom.

Bad underetasje hoveddel
Stilig flislagt baderom med gulvvarme puset opp i 2018. Malt overflate i himlingen med downlights. Baderommet er innredet med servant med ett-greps armatur fra Gustavsberg, speil over servant, vegghengt toalett med innebygget sisterne fra Grohe og dusjhjørne med nedsenket gulv, glassvegg og ett-greps armatur med hånddusj. Det er opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel på badet. Avtrekksventil med vifte montert på vegg. Delvis synlige vannrør av typen fleksi fra veggpunkter for rør-i-rør system, under servant. Avløpsrør av typen PVC. Stoppekran er plassert bak vaskemaskin. Oso varmtvannsbereder fra 2018 på 287 liter er plassert i hjørnet av badet.

Toalettrom 1. etasje hoveddel
Flislagt toalettrom med gulvvarme og malt overflate i himling. Toalettrommet er innredet med Søyleservant med to-greps armatur, speil samt belysning på vegg og et vegghengt toalett med innebygget Grohe sisterne. Avtrekksventil på vegg. Delvis synlige vannrør av typen kobber bak søyleservant. Avløpsrør av typen PVC.

Tilbygg
Kjøkken underetasje tilbygg
Ikea kjøkkeninnredning med høyglans fronter og laminat benkeplate med nedsenket skyllekum og ett-greps armatur fra Damixa. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som Bosch induksjonstopp, Ikea stekeovn og Siemens oppvaskmaskin. Fritthengende ventilator tilkoblet avtrekkskanal. Egne nisjer til to frittstående kjøleskap/fryser. Delvis synlige vannrør av typen fleksi fra veggpunkter for rør-i-rør system med stoppekraner i benkeskap. Avløpsrør av typen PVC.

Bad underetasje tilbygg
Flislagt baderom med gulvvarme og malt overflate i himling fra 1989. Baderommet er innredet med høyskap og innredning med profilerte fronter og servant med ett-greps armatur fra Tapwell, speil over servant og dusjhjørne med ett-greps armatur med hånddusj, samt stang til forheng. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på badet. Det er montert avtrekksventil med vifte på yttervegg. Delvis synlige vannrør av typen fleksi, kobber og typen rør-i-rør system med stoppekraner plassert i innredning/høyskap. Avløpsrør av typen PVC. Eldre sluk av typen plast. Baderommet har adkomst til badstue.

Badstue
Boligen har en badstue med tilgang fra baderom i tilbygg. Badstuen har gulvflater med fliser og trepanel på vegger og himlingen. Badstuen er innredet med benker i to høyder langs veggene. Det er montert belysning på vegg og tilluftsventil og avtrekksventil. Tylö badstuovn på 6 kW er montert på vegg.

Toalettrom underetasje tilbygg
Flislagt toalettrom med gulvvarme og malt overflate i himling. Toalettrommet er innredet med servantskap med ett-greps armatur fra Grohe, speil med belysning på vegg over servant og et frittstående toalett. Avtrekksventil med vifte på yttervegg. Delvis synlige vannrør av typen fleksi og typen kobber i innredning. Avløpsrør av typen PVC.

Overflater øvrige rom
Gulvflater med enstavs eikeparkett, parkett, tepper og fliser.
Malt trepanel, tapet og malte overflater på vegger.
Malt trepanel og malte overflater i skråtak og himlinger.

Overflater innredet loft
Gulvflater med tepper.
Tapet og malte overflater på vegger.
Malt trepanel i skråtak med Velux takvindu.

Takhøyder underetasje hoveddel
Trapperom/gang: 2,10 meter
Kjellerstue: 2,09 meter
Soverom: 2,08 meter
Baderom: 2,06 meter

Takhøyder 1. etasje hoveddel
Entré: 2,59 meter
Kjøkken: 2,39 meter
Spisestue: 2,53 meter
Stue: 2,55 meter
Soverom: 2,58 meter
Toalettrom: 2,57 meter

Takhøyder 2. etasje hoveddel
Trapperom/gang: 2,51 meter
Øvrige rom har skråtak og himlinger er fra 1,98-2,55 meter

Takhøyder underetasje tilbygg
Trapperom/gang: 2,47 meter
Kjøkken og spisestue: 2,58 meter
Stue: 2,57 meter
Toalettrom og bad: 2,10 meter

Takhøyder 1. etasje tilbygg
Entré: 2,49 meter
Soverom: 2,56 meter

Takhøyde loftsetasje tilbygg
Loftsetasjen har skråtak fra 0,05/2,3-3,51 meter

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 28.01.2013 som omhandler bærendekonstruksjon byttes.
Det foreligger ferdigattest datert 14.08.1992 som omhandler garasje.
Det foreligger ferdigattest datert 04.05.1987 som omhandler støttemur.
Det foreligger ferdigattest datert 02.09.1983 som omhandler tilbygg.
Det foreligger ekspedisjonsdokument datert 02.11.1935 som omhandler Innredning WC.

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet, varmepumper og gulvvarme kombinert med peis/peisovner i tilbygg og i hoveddel.

Varmefolie under parkett i stue, spisestue og kjøkken i hoveddel.

Varmekabler under gulvflater på kjøkken i tilbygg.

Åpen peis i kjellerstue i hoveddel.
Peisovn med glassfront i spisestue/stue i underetasje tilbygg.
Wodtke peisovn med glassfront i stue i hoveddel.

LG varmepumpe er montert på vegg i gang/trapperom 1. etasje og på vegg i trappegang i 2. etasje i hoveddel.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 34 203,55 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Eiendomsskatt for 2021 er beregnet til kr. 30 462,-

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr ,- pr..

Forsikring med polisenummer
Winterbergh Polisenummer: 100358646

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020: Som primærbolig Kr. 5 055 062,- Som sekundærbolig Kr. 18 198 222,-

Tekniske installasjoner
Boligen har naturlig ventilasjon og mekanisk avtrekk fra baderom, samt kjøkken.

Trådløse seriekoblede røykvarslere tilkoblet alarmanlegg er montert i himlinger.

Elektrisk anlegg er hovedsakelig av typen skjult anlegg.
Sikringsskap har automatsikringer. Skap er plassert i trapperom mellom 1. etasje og underetasje hoveddel.
Skap i 2. etasje er plassert i trapperom.
Skap for tilbygg er plassert på yttervegg ved kjøkken i underetasje.
Hovedsikringer av typen skrusikringer har 3x63 Amp.

VVS
Vannrør av typen fleksi, kobber og typen rør-i-rør system.
Delvis synlig på baderom, toalettrom og i kjøkkeninnredninger.
Fordelerskap for rør-i-rør system er montert i trappegang i 2. etasje i hoveddel.
Avløpsrør av typen PVC.
Oso varmtvannsbereder fra 1998 på 287 liter er plassert på baderom i underetasje tilbygg.
Oso varmtvannsbereder fra 2018 på 287 liter er plassert på baderom i underetasje hoveddel.

Diverse
Målbare arealer i loftsetasje i tilbygg er målt til 60 centimeter utenfor takhøyder på 1,9 meter. Gulvflater utgjør likevel totalt 40 kvm.

NB! Siste godkjente tegninger (vedlagt i prospketet) fra Plan- og Bygningsetaten fra 1980, beskriver den nordligste delen av huset som loft/lager, garasje/bod og kjeller. Eiendommen er i dag innredet på annet vis, bl.a. med loftstue, soverom, hybel/praktikantdel mm. Konferer megler.  Det er bygget egen dobbelgarasje (med ferdigattest) på eiendommen.
Ved avvik fra dagens bruk og sist godkjent bruk, er det godkjent bruk fra Plan- og Bygningsetaten som er gjeldende.Konferer megler.

I hoveddelen er underetasjen godkjent hos Plan- og Bygningsetaten som musikkstue, vaskerom, wc.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Tinglyste heftelser:
1898/21-1/105  Bestemmelse om bebyggelse tinglyst 20.05.1898 
Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser

1930/48-2/105  Bestemmelse om vannledn. tinglyst 28.11.1930 

1935/58-1/105  Best. om vann/kloakkledn. tinglyst 23.08.1935 
 
1953/6960-1/105  Skjønn tinglyst 26.05.1953 
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1988/31959-1/105  Erklæring/avtale tinglyst 13.05.1988 
Midlertidig dispensasjon fra Vegloven vedr. garasje
Kan ikke slettes uten samtykke fra vegsjefen
 
Grunndata
1898/900185-1/105  Registrering av grunn tinglyst 22.04.1898
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:0301 Gnr:27 Bnr:1
 
Rettigheter på andre eiendommer
Rettigheter på 0301-32/233
Rettigheter i eiendomsrett

1930/48-3/105  Bestemmelse om vannledn. tinglyst 28.11.1930 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:27 Bnr:381  

Rettigheter på 0301-32/240/0/1,2
Rettigheter i eiendomsrett

1930/49-3/105  Bestemmelse om vannledn. tinglyst 28.11.1930 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:27 Bnr:381  
Gjelder denne registerenheten med flere

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
18 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
452 500,- (Dokumentavgift)

468 520,- (Omkostninger totalt)

18 968 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Markedspakke 1 (Kr.24 950)

Grunnpakke enebolig (Kr.11 692)

Oppgjør (Kr.6 700)

Provisjon (forutsatt salgssum: 19 300 000,-) (Kr.115 800)

Visningshonorar (Kr.2 500)

Totalt kr. (Kr.162 545,75)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
50-21-0195

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
In-Vest Eiendomsmegling AS
EIE Røa
Org. nr:945064358
Griniveien 10
0756 Oslo
Tlf: 22 51 11 11, Fax: 22 52 08 05

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder Synnøve Nyhagen

Saksbehandlere
Synnøve Nyhagen
EIE Røa
Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder
Mob: 92 06 54 82 / E-post: sn@eie.no

Ida Lundøy Pedersen
EIE Røa
Eiendomsmegler
Mob: 41 30 73 89 / E-post: ilp@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Holmenkollveien 16 B
For mer om objektet
Holmenkollveien 16 B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: