Bilde 1 av Kaptein Oppegaards vei 6 C og 6 DBilde 2 av Kaptein Oppegaards vei 6 C og 6 D
Digital salgsoppgave • Prosjekt
Kaptein Oppegaards vei 6 C og 6 D

1170 Oslo • Oslo kommune

Prisantydning i prosjekt

kr 14 950 000 - 15 950 000

Arealer: 246 - 257 m²Antall enheter: 2 (1 solgt)Byggeår: 0
Nordstrand - 2 (1 solgt) store attraktive boliger. Mulighet for hybel | Bygging vedtatt | Dobbel garasje | Stor tomt.
Last ned salgsoppgaveSe alle enheter i prosjektet
Boligtype
Enebolig
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
5 - 5 soverom
Tomt
Eiet tomt 2222 m²
Oppdragsnummer
36249001
card-default

Jens Christian Killengreen

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Jens

Se alle prosjektenhetene i tabellen lenger ned på siden.

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Jens Christian Killengreen

Arealer
Totalt BRA 246 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 209 kvm - 215 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 37,40 kvm - 42,40 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 2,40 kvm - 3,40 kvm

Priser fra - til
Priser fra 14 950 000 - til 15 950 000

Beskrivelse
I Kaptein Oppegaards vei 6 c og 6 D har arkitekt Søren Yran tegnet to store eneboliger. Boligenes arkitektur har et moderne og tidsriktig preg. Hvert hus får store grunnflater på ca. 100 kvm., og store hager, noe som er sjeldent på nyere boliger i dag. Hver bolig har stor hage som følger eksklusivt med eiendommen. Se vedlagte utenomhusplan fra seksjoneringsbegjæringen der tomteareal er tinglyst som tilleggsdel for boligen. Eiendommene har en tilbaketrukket og skjermet beliggenhet og det er gode solforhold på tomten.

Boligen vil holde en høy standard både utvendig og innvendig. Boligene vil bli ført opp iht. TEK-17. Kvaliteter som dobbelt garasje, mulighet for å etablere hybel, balansert ventilasjonsanlegg, 1-stavs eikeparkett og snekkerbygd kjøkken fra Bærum Kjøkkensenter fremhever boligens kvaliteter. Alt av materialer i standardleveransen er nøye utvalgt og tilpasset boligenes utforming og stil. Det er fokusert på store vindusflater som gir gode lysforhold og et klassisk og moderne preg.

Husene er tegnet spesielt for tomten av i en modernistisk stil, uten å gå på kompromiss med klassiske kvaliteter i hverken planløsninger eller materialvalg.

Kort fortalt:
- Flotte arkitekttegnede eneboliger
- Tegnet av arkitekt Søren Yran.
- Stor hage eksklusivt tilhørende hvert hus (tinglyst tilleggsdel)
- Master soveromsavdeling med suiteløsning
- Ytterligere 4 soverom
- Stort stue med peis og åpen kjøkkenløsning.
- Spesialtilpasset kjøkken fra eksklusive Bærum kjøkkensenter
- 2 stuer
- 3 baderom
- Separat toalett
- Eget vaskerom
- Gode solforhold
- God og arealeffektiv planløsning
- Mulighet for å etablere hybel på ca. 33 og 34 kvm (se alternativ skisse)
- Antatt ferdigstillelse 4. kvartal 2025
- 1-stavs eikeparkett
- Tilvalgs muligheter for personlig tilpassing
- Idyllisk beliggende på Nordstrand/Munkerud like ved Lambertseter

Innhold
Hus 2 - snr. 3:
1.etasje
(Totalt BRA: 96,2 kvm)
(BRA-i: 64,8 kvm)
Entrè, separat toalett, trappeløp, stor stue med åpen kjøkkenløsning, peis og utgang hage.

(BRA-e: 37,4 kvm)
Stor bod og dobbelt garasje.

Alternativ planløsning med hybel:
Gang, hall med trappeløp og vaskerom. Inngang hybel.
Hybel: Egen inngang til entré, soverom, baderom og stue med åpen kjøkkenløsning. Hybelen blir ca. 34 kvm. Estimert leieinntekt kr 14 000,- pr. mnd.

2.etasje
(BRA-i: 103,9 kvm)
Trappeløp, stue utgang sydvendt balkong på 2,4 kvm., vaskerom, baderom, 2 soverom og hovedsov med walk-in-closet og bad en suite.

TBA: 2,4 kvm.

Alternativ planløsning:
Trappeløp, stor stue med peis, åpen kjøkkenløsning og utgang sydvendt balkong på 2,4 kvm., soverom, baderom og hovedsov med walk-in-closet og bad en suite.

3.etasje
BRA-i: 46,3 kvm)
Trappeløp, loftstue, 2 soverom og baderom. Lave knevegger med lagringsplass under taket.

Totalt areal:
BRA: 246,4 kvm.
BRA-i 209 kvm.
BRA-e: 37,4 kvm
TBA 2,4 kvm.

Alternativ planløsning med hybel kan bestilles som tilvalg. Det vil påløpe en tilleggskostnad på kr 200 000,-, dersom det skal etableres hybel. Det er ikke inkludert kjøkkeninnredning, men opplegg for vann og avløp.

Adressen på boligen er Kaptein Oppegaards vei 6 D.

Hver bolig har stor hage som følger eksklusivt med eiendommen. Se vedlagte utenomhusplan fra seksjoneringsbegjæringen der tomteareal er tinglyst som tilleggsdel for boligen.

Standard
Gulv
Gulv på grunn utføres i betong. Etasjeskiller leveres som trebjelKelag med overliggende spon og underliggende himling av gips. Evt. underliggende bjelker og tekniske føringslinjer vil i prinsipp bli innkasset/lagt i nedforet himling.Innkassing/ nedforing av føringsveier må påregnes.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning leveres fra Bærum Kjøkkensenter. Kjøkkeninnredning og rør/ blandebatteri og el tilkobling er kostnadsberegnet til kr. 150.000 inkl. mva. og montering. Spesifiseres nærmere etter avtale.

Baderom:
Det leveres toaletter i hvitt porselen fra Porsgrund, IFØ, Vikingbad, Gustavsberg, eller tilsvarende kvalitet fra annen leverandør. Det leveres en servant pr bad med ett-greps blandebatteri fra Tapwell, Vikingbad eller tilsvarende annen leverandør. Det leveres fliser av normal god kvalitet på baderom/vaskerom. Dusjnisje leveres med dusjvegg i normal god kvalitet.

Sanitærutstyr
Baderomsinnredning leveres fra Brødrene Dahl type Malin eller Lind bad 60/90 eller tilsvarende kvalitet. Baderoms innredning og servantbatteri er kostnadsberegnet til ca kr. 8.000 inkl. mva. og montering per bad. Det leveres kun vask m/blandebatteri til WC. Vaskerom leveres uten innredning.

Som spillvannsledninger legges PVC-rør i grunnen, som soil/ PP -rør i sjakter der dette kreves pga. lyd- og brannkrav. Vannledninger i boligene legges skjult i himlinger og lettvegger som" rør i rørsystem" med egne vannskap plassert der det er mest ideelt.

Innvendige dører
Dører innvendig i boligen leveres som hvit malt glatt utførelse type Swedoor Clever-line Easy, ellertilsvarende kvalitet fra annen leverandør. Dørvridere, låse skilt og evnt. skyvedørsbeslag (kopp) leveres i" børstet stål". Karm/vindussmyg, foringer og listverk leveres i malt utførelse med synlig spikring. 

Vegger/flater
Innvendige lettvegger leveres med gipsplatekledning og 70/95mm mm isolasjon. Vegger rundt baderom og kjøkken forsterkes for oppsetting av veggfliser og kjøkkeninnredning.
Nødvendige vertikale og horisontale sjakter for føring av tekniske anlegg er ikke påført.
Alle vegger i våtrom som kles med fliser monteres det våtromsplater av typen Wedi / Master Board eller tilsvarende. 

Veggflater i beboelsesrom, vaskerom og wc leveres som sparklet og malt gips. Vegger på bad leveres med fliser.

Himling i boligen leveres som sparklet og malt gips.

Gulv i beboelsesrom leveres med 14 mm eikeparkett fra 1. stavs fra Moland/Burghley Wideplank Eik m/kjerne, UV-matt lakk, hvid, Classic eller liknende i tilsvarende kvalitet. Det leveres hvitmalte gulvlister i furu i alle rom som leveres med parkett. Alt listverk leveres med synlig spikring. Gulv på bad, vaskerom og WC leveres med keramiske fliser.

Det presiseres at boder, garasje, disponible rom leveres som ubehandlet mur eller ubehandlet gips klar for sparkling og maling på vegger og i himling.

Yttervegger over terreng leveres som isolerte vegger med dobbel falset stående kledning med grunning og mellomstrøk som bør/skal etterbehandles innen 2 år. Yttervegger under terreng utføres i sprøytebetong/termomur.

Oppvarming
Termostatstyrte panelovner i alle oppholdsrom med parkett og varmekabler i våtrom.

Ventilasjon
Alle boenheter leveres med balansert ventilasjon med separat avtrekk fra kjøkken ut i yttervegg iht. TEK (17).

Beliggenhet
Meget attraktiv beliggenhet på Nordstrand/Munkerud i et familievennlig boligområde med umiddelbar nærhet til det meste av servicefasiliteter. Gaten er stille og tilbaketrukket med lite gjennomgangstrafikk.

Området byr på et trivelig miljø med mange barn og er et attraktivt bosted for de som ønsker nærhet til et rikt frilufts- og fritidstilbud, en kort reisevei unna sentrum. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, tennisanlegg, svømmehall, treningssenter, kjøpesenter, kino, bibliotek, skoler, barnehager, kollektivtransport, diverse servicetilbud og Østmarka. Nordstrand idrettsforening er kjent for sitt gode og allsidige idrettsmiljø som består av bl.a. av håndball, fotball, alpint og all sport. Damehåndballen har elitesatsing. Nordstrand IF på 'Niffen' med håndballhall og fotballbane med kunstgress i umiddelbar nærhet. Østmarka ligger i nærområdet med flotte turmuligheter sommer som vinter. Den lokale lysløypa ligger også rett i nærheten av eiendommen. Lambertseter idrettsforening ligger også i nærområdet med flott friidrettsanlegg og fotballbaner - svømmehall i tilknytning til Lambertseter skole i tillegg til lokal lysløype på Bergkrystallen.

Noen få minutters kjøring i retning sentrum ligger Ekebergsletta. Området rundt Ekebergsletta kan tilby lysløype, idrettsanlegg, minigolfbane, ridesenter, husdyrpark, store friområder, skulpturpark og Ekebergrestauranten mm.

Dagligvarehandelen kan enkelt gjøres ved bl.a. Kiwi, Rema 1000 og Meny. Fra eiendommen er det gangavstand til hyggelige Sætertorg med matbutikk, spisesteder, caféer, apotek, postkontor, mm. Bydelens største kjøpesenter ligger på Lambertseter. Dette er et relativt nytt og moderne senter på ca 20.000 kvm som åpnet høsten 2010, med omtrent 70 butikker samt egen kino (Symra). Her finnes bl.a. bibliotek og vinmonopol. God mat finner du i den kjente gourmetbutikken Jacobs, på Holtet.

Det er offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. Nærmeste T-bane holdeplass er Munkelia. Busstopp i Oberst Rodes vei kun noen hundre meter fra boligene.

Ellers er det flere badeplasser langs fjorden, hvor bl.a. Hvervenbukta, Katten og Nordstrand bad kun er en kort sykkeltur unna. Bundefjorden Seilforening (BSF) og Ormsund Roklubb holder til i et trivelig miljø på Malmøya med aktivt seilmiljø og romiljø for barn og voksne.

Tomt
Eiet tomt, 2222 kvm

Oppdragsnummer
36-24-9001

For å gi bud må du gå inn på en enhet i prosjektet. Du kan se alle enhetene tilgjengelig ved å gå til og åpne prosjektenheter og klikke deg videre inn på den enheten du ønsker å legge inn bud på.

Har du spørsmål rundt budgivningen er det bare å kontakte megler.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Boliger i prosjektet

EnhetsnrRomEtasjeStørrelseTotalprisStatus
Bilde 3 av Kaptein Oppegaards vei 6 C og 6 D
For mer om objektet
Kaptein Oppegaards vei 6 C og 6 D

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: