Bilde 1 av Linjeveien 21Bilde 2 av Linjeveien 21
Digital salgsoppgave
Linjeveien 21

1087 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Enebolig med stor og solrik tomt på 1755 m2 - Utbyggingspotensial - Flott utsikt og beliggenhet - Dobbelgarasje
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
197 m²
Bruksareal (BRA)
216 m²
Bruttoareal (BTA)
238 m²
Kommunale avgifter
kr 1 431 / Mnd
Prisantydning
kr 13 800 000
Omkostninger
kr 346 370
Totalpris
kr 14 146 370
Byggeår
1938
Tomt
Eiet tomt 1755 m²
Oppdragsnummer
75210133
card-default

Daniel Berggren

Fung. Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Les om Daniel
card-default

Sandra Nilssen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Les om Sandra
Prisantydningkr 13 800 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 345 000,-
  
Totalpris kr 14 146 370
Eiendom
Linjeveien 21, 1087 Oslo

Matrikkel
Gnr. 106 bnr. 55 i Oslo kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 197 kvm, Bruksareal: 216 kvm, Bruttoareal: 238 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1938

Tomt
Eiet tomt 1755 kvm

Boligen har en solrik og flott  tomt på hele 1755 m2 som er pent opparbeidet med plenarealer, diverse beplantning, frukttrær og asfalterte arealer. Varmekabler i innkjøring samt i oppkjøring til bolig.

Prisantydning
13 800 000

Totalpris inkl. omkostninger
13 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
345 000,- (Dokumentavgift)

346 370,- (Omkostninger totalt)

14 146 370,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 17 169 pr. år

Eier
Karin Helene Nielsen

Parkering
Boligen har dobbelgarasje (delvis under terreng) på ca. 40,1 m2 (5,59 x 7,17 m) av murkonstruksjon. Det er i tillegg flere biloppstillingsplasser på egen tomt. Varmekabler i innkjøring samt i oppkjøring til bolig.

Beliggenhet
Boligen ligger i et meget attraktivt i veletablert og rolig villaområde på populære Høybråten med nærhet til det meste! Skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud ligger alle innen kort rekkevidde fra boligen. Kombinasjonen av fredelige og barnevennlige omgivelser med nærhet til skoler, barnehager, kollektivtransport, marka og servicetilbud gjør dette til et svært attraktivt sted å bosette seg.

Boligen sokner til populære Høybråten barneskole og Stasjonsfjellet ungdomsskole som begge ligger i nærheten. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Dagligvarehandelen kan enkelt gjøres på Kiwi eller på Joker (søndagsåpen). Det er kun en spasertur til Furuset senter med blant annet legesenter, bibliotek, apotek, treningssenter, flere kafeer og en rekke forretninger. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til bl.a. Stovner senter eller Lørenskog med både Metro og Triaden kjøpesenter. Strømmen storsenter med over 200 butikker og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via bil eller offentlig kommunikasjon.

Fra boligen er det også kort vei til marka som har flotte tur- og friluftsområder som gir svært gode rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Løypenettet i både Østmarka og Lillomarka er flott preparert på vinterstid med belyste løyper, og det er det flotte bade- og fiskevann i nærheten. I tillegg finnes det utallige aktivitetstilbud i nærheten som bl.a. lekeplasser, tennisbaner, Golfbane (Stovner og Losby), fotballbaner, svømmehall og ridesenter. Verdensparken, som et ledd i "Groruddalssatsningen", ligger også i gangavstand fra boligen. Høybråten og Stovner IL har begge et godt idrettstilbud for barn og unge innenfor flere idretter som fotball, håndball, basketball, langrenn, friidrett, alpint, innebandy, orientering og turn.

I tillegg er verdens største innendørs skianlegg, SNØ en kort kjøretur unna. For den langrennsglade er det to kilometer med langrennsløyper fordelt på tre nivåer i taket og under bakken. Alpinbakken er 505 meter lang, 100 meter bred og har en helning på opp til 38 prosent. Terrengparken inneholder forskjellige rails, blåparkhopp og en bigjump. Anlegget består også av Thon Hotels Restaurant, Thon Hotels meeting and conference, Evo fitness m.m.

Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon via tog og buss. Nærmeste togstasjon er Haugenstua, som ligger kun ca. 10 minutters gange fra boligen. Toget går hvert 15.minutt og tar deg raskt inn til sentrum med en reisevei på kun 13 minutter til Oslo S. Nærmeste bussholdeplass er i Høybråtenveien og på Haugenstua. Med bil tar det ca. 7 min til Stovner, 10 min til Økern, 14 min til Oslo S og 33 min til Oslo lufthavn.

Bebyggelse
Bebyggelsen består hovedsakelig av eneboliger, to-mannsboliger og rekkehus.

Tomt
Eiet tomt, 1755 kvm

Boligen har en solrik og flott tomt på hele 1755 m2 som er pent opparbeidet med plenarealer, diverse beplantning, frukttrær og asfalterte arealer.
Det er Varmekabler i innkjøring samt i oppkjøring til bolig.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Daniel Berggren og Sandra Nilssen ved din lokale eiendomsmegler EIE har gleden av å presentere Linjeveien 21, innholdsrik enebolig over 2 plan. Eiendommen har en meget god beliggenhet med flott, solrik tomt på hele 1755 m2. Boligen ligger fint til i Linjeveien på et lite høydedrag, hvilket gir meget gode solforhold og flott utsikt. Nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og marka, gjør dette til et ettertraktet, barnevennlig og meget hyggelig boligområde!

Dette er en innholdsrik enebolig med stor og flott tomt. Boligen holder en eldre standard, påkostninger må påregnes. Eiendommen har et stort potensial, her kan du skape din drømmebolig!

Reguleringsplan S-4220. Tillates inntil 24% bebygd areal (BYA)

Boligen går over 2 plan og inneholder:

Underetasje: Entre/trapperom, baderom, vaskerom, kjellerstue, gang samt 2 boder og rom med oljetank.
1.etasje: Trapperom/gang, baderom, kjøkken, spisestue, stue, 3 soverom og kontor/hobbyrom.

Det medfølger i tillegg dobbelgarasje og utvendig bod på ca. 3,5 m2.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Pål Einar Sommeling:

Boligen ble oppført i 1938 (GAB-register), tilbygget i 1969/70. Gulvflater i U. Etasje av mur og etasjeskillere av mur/tre. Yttervegger og bærende konstruksjoner av grunnmur og bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader er kledd med beiset trepanel. Takkonstruksjon av tre i valmtaks form
utvendig tekket med tegltakstein. Oppvarming med radiatorer og varmekabler, kombinert med peis i stue og oljefyr på vaskerom. Parkering i dobbel garasje og på asfaltert innkjøring/gårdsplass på egen eiendom.

For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 197 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
Underetasje: Entre/trapperom, baderom, vaskerom, kjellerstue og gang.
1. etasje: Trapperom/gang, baderom, kjøkken, spisestue, stue, 3 soverom, kontor/soverom og garderoberom.

Bruksareal
Bruksareal: 216 kvm

Boder
2 innvendige boder samt rom med oljetank. Utvendig bod i U. Etasje på ca. 3,5 m2

Standard
Underetasje:
Entre/trapperom
Romslig hall med god plass til oppbevaring og mulighet for garderobeløsning om ønskelig.

Baderom
Baderom fra ca. 2004 (merking i sluk). Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Innredning med profilerte fronter og servant med Oras ett-greps
armatur. Innmurt speil samt belysning med stikkontakt på vegg. Frittstående toalett. Dusjnisje med skyvedører og Oras ett-greps armatur samt
hånddusj. Avtrekksventil i innkassing på vegg. Malt overflate i himling. Delvis synlige vannrør av typen kobber og typen pvc, i innredning. Avløpsrør
av typen pvc.

Vaskerom/teknisk rom
Vaskerom oppgradert rundt 2001 (merking i sluk). Flislagt gulv og malte muroverflater på vegger. Benkeplate med utslagsvask med FM Mattsson ett-greps armatur. Belysning med stikkontakt på vegg. Opplegg for vaskemaskin og 2 doble stikkontakter på vegg. Malt overflate i himling. Delvis synlige
vannrør av typen kobber og typen pvc langs vegg. Hovedstoppekran, under benk. Avløpsrør av typen pvc. Eldre oljefyr (og varmtvannstank) med
brenner for biodiesel fra 2019 er plassert mot rom med oljetank. Trykktank og sirkulasjonspumpe er montert på vegg. Innvendig oljetank fra 1969/70
er plassert i eget rom. Luke i gulv, med adkomst til kum for stakeluke for avløpsrør av typen støpejern.

Kjellerstue
Koselig kjellerstue med god plass til sittegruppe.
I følge tinglyst erklæring fra 1968 har oslo kommune godkjent peisestue/hobbyrom i kjeller for midlertidig opphold, det medfører at det ikke er godkjent for varig arbeidsrom eller til nattopphold.

Boder
2 boder med god lagringsplass.

1. etasje:
Trapperom/gang
Det er adkomst til loft fra trapperommet i 1.etasje (arealer på loft er ikke målbare grunnet lav takhøyde, men utgjør likevel en gulvflate på ca. 41 m2, for lagring).

Baderom
Eldre, flislagt bad med gulvvarme. Innredning med sjalusi skapfronter og servant med ett-greps armatur. Speilskap og belysning med stikkontakt på vegg. Innbygget skap i hjørne. Frittstående toalett. Frittstående badekar med Oras ettgreps armatur samt hånddusj. Avtrekksventil i hjørneskap samt på yttervegg. Malt overflate i himling. Delvis synlige vannrør av typen kobber, i innredning. Avløpsrør av typen pvc. Sluk av typen støpejern.

Kjøkken
Eldre kjøkkeninnredning med profilerte fronter, overskap med belysning under og ventilator tilkoblet avtrekkskanal. Heltre benkeplate og heldekkende benkebeslag med nedsenket utslagskum og oppvaskkum med Mora ett-greps armatur. Malte fliser over benkeplate og 4 enkle stikkontakter i lysarmaturer. Frittstående Beha komfyr med 4 kokeplater er plassert i nisje. Innebygget Asko oppvaskmaskin. Frittstående Gram kjøleskap. Malt overflate i skråtak og i himling. Delvis synlige vannrør av typen kobber med stoppekraner samt brannslange, i benkeskap. Avløpsrør av typen pvc som går ned i avløpsrør av typen støpejern. Radiator med varmtvann er montert på vegg, under vindu. Gulvflater med eikeparkett. Malte overflater på vegger.

Stue/spisestue
Romslig stue med peis og god plass til sittegrupper. Fra stuen er det flott utsikt igjennom store vinduer samt gode lysforhold.
Koselig spisestue med plass til stort bord.

3 soverom
Boligen har 3 romslige soverom. Ett av soverommene har utgang til luftebalkong.

Kontor/hobbyrom
Boligen har et praktisk arbeidsrom/kontor.

Terrasse/balkong
Utgang fra stue til sydvendt overbygget terrasse på ca. 19,8 m2. Utgang fra soverom B til overbygget balkong på ca. 1,6 m2. Gulvflater av
terrassebord. Rekkverk samt levegger av malt trepanel.

Diverse:
Vinduer fra varierende årstall. Eldre vinduer med trerammer har 1+1 og 2 lags glass, enkelte vinduer har også blyglass. Vinduer fra 1969, 1981,
1983, 1989 og 1994 med trerammer har 2 lags glass. Skyve terrassedør fra 1983 med trerammer har 3 lags glass. Balkongdør fra 1969 med
trerammer har 2 lags glass. Entredør av typen tre.

Taktekking av tegltakstein fra 1969/70. Takkonstruksjon av tre i valmtaks form, utvendig tekket med tegltakstein fra 1969/70 (tilbygningsår).

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest på følgende som omhandler:
Våningshus og uthus fra 1938.
Tilbygg enebolig fra 1973.
Garasje fra 1979.

Oppvarming
Oppvarming med radiatorer og varmekabler, kombinert med peis i stue og oljefyr på vaskerom.

Fra 1.1.2020 ble det forbudt å bruke fyringsolje og parafin til oppvarming i privatboliger.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 17 169 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til kr. 3 079,- for 2021

Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Faste løpende kostnader
Strøm, kommunale avgifter, eiendomsskatt, forsikringer, TV og internett. Denne listen er ikke uttømmende.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 795 127,- Som sekundærbolig Kr. 6 462 456,-

Tekniske installasjoner:
Vannrør av typen kobber og typen pvc. Delvis synlig på baderom, vaskerom og i kjøkkeninnredning. Hovedstoppekran er plassert under benkeplate
på vaskerom. Brannslange er montert i benkeskap på kjøkken. Avløpsrør av typen pvc og typen støpejern. Radiatorer med varmtvann fra oljefyr (og
varmtvannsbereder) med brenner fra 2019 for biodiesel. Oljefyr, trykktank og sirkulasjonspumpe er plassert på vaskerom. Innvendig oljetank fra
1969/70 er plassert i eget rom ved vaskerom. Boligen har naturlig ventilasjon og mekanisk avtrekk fra kjøkken. Trådløse seriekoblede røykvarslere
tilkoblet alarmanlegg er montert i himlinger.

Diverse
Eiendommen selges med fullmakt. Fullmaktshaver har selv ikke bebodd eiendommen de senere år, og sitter derfor med begrenset kjennskap til eiendommens tilstand. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1927/920197-1/105  Bestemmelse om veg  
 24.06.1927 
Bestemmelse om benyttelse
 
1936/9441-1/105  Bestemmelse om veg  
 21.08.1936 
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om kloakkledning

1936/10409-1/105  Erklæring/avtale  
16.09.1936 
Bestemmelse om kloakkledning
 
1965/7372-1/105  Erklæring/avtale  
02.06.1965 
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

1968/6232-1/105  Erklæring/avtale  
02.05.1968 
Bestemmelse om benyttelse
ANG KJELLERROM
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
 
1976/18703-1/105  Best om garasje/parkering  
03.08.1976 
Midlertidig dispensasjon fra vegloven
Kan ikke slettes uten samtykke fra vegsjefen

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-4220 datert 15.03.06 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser er vedlagt den digitale salgsoppgaven.

Pågående byggesaker hos naboer, se planinnsyn:
https://od2.pbe.oslo.kommune.no/kart/[606978,6647197,9

Linjeveien 23 - Oppføring av rekkehus - Riving av garasje og utebod
Linjeveien 23 - Oppføring av enebolig
Idrettsveien 12 - FORELØPIG SAK - Oppføring av boliger

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med megler/selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
13 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
345 000,- (Dokumentavgift)

346 370,- (Omkostninger totalt)

14 146 370,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tilrettelegging (Kr.10 000)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Visningshonorar (Kr.5 000)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.62 100)
Foto (Kr.6 250)
Innhenting av grunnbok (Kr.404)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.2 434)
Innhenting av servitutter 3 stk (Kr.516)
Markedspakke 2 (Kr.17 500)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.96 600)
Totalt kr. (Kr.206 889)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
75-21-0133

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Novum Eiendomsmegling AS
EIE Stovner
Org. nr:990224463
Stovner senter 3
0913 Oslo
Tlf: 22 30 18 00, Fax: 22 52 01 10

Ansvarlig megler
Fung. Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner Daniel Berggren

Saksbehandlere
Daniel Berggren
EIE Stovner
Fung. Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Mob: 45 22 00 69 / E-post: db@eie.no

Sandra Nilssen
EIE Stovner
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Mob: 99 38 10 66 / E-post: sin@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Linjeveien 21
For mer om objektet
Linjeveien 21

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: