Bilde 1 av Lundliveien 19 BBilde 2 av Lundliveien 19 B
Digital salgsoppgave
Lundliveien 19 B

0584 Oslo • Oslo kommune

Prisantydning

kr 15 500 000

Omkostninger: kr 396 520Totalpris: kr 15 896 520
Stor og nyoppusset generasjensbolig. Meget lekkert og innholdsrikt, barnevennlig og solrikt. Egen kjellerinngang.
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
2
Antall soverom
7 soverom
Primærrom (P-ROM)
219 m²
Bruksareal (BRA)
243 m²
Kommunale avgifter
kr 1 523 / Mnd
Prisantydning
kr 15 500 000
Omkostninger
kr 396 520
Totalpris
kr 15 896 520
Byggeår
1956
Tomt
Fellestomt 900 m²
Oppdragsnummer
71230051
card-default

Silje Dammen

Eiendomsmegler | Partner
Les om Silje
Visninger
Søndag 26. mar.
14:30 - 15:30
Meld deg på visning
Prisantydningkr 15 500 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 15 500 000,-)kr 387 500,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
  
Totalpris kr 15 896 520
Eiendom
Lundliveien 19 B, 0584 Oslo

Matrikkel
Gnr. 123 Bnr. 593 Snr. 2 i Oslo kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 219 kvm, Bruksareal: 243 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
7

Byggeår
1956

Tomt
Fellestomt 900 kvm

Prisantydning
15 500 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Rune Mannsåker Takstdato: 24.02.23

Totalpris inkl. omkostninger
kr 15 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 387 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 15 500 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 388 870,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 15 888 870,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 15 896 520,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad inkluderer
Kostnader med eiendommen som ikke knytter seg til den enkelte bruksenhet, skal fordeles mellom sameierne etter sameiebrøken med mindre særlige grunner taler for å fordele kostnadene etter nytten for den enkelte bruksenhet eller etter forbruk. Sameiebrøken er 1/2 på hver seksjon

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter er i 2023 på kr. 4.569,- pr. kvartal.

Eier
Ingar Slettebø

Beskrivelse
Silje Dammen ved EIE eiendomsmegling Løren og Økern ønsker velkommen til Lundliveien 19B. Dette er en nyoppusset familiebolig over fire plan som holder en høy standard. Her i Lundliveien 19 B vil du oppleve en bolig med god planløsning og hvor alt ligger til rette for en god familiedynamikk. Boligen ligger idyllisk og skjermet til i solrike, rolige og frodige omgivelser på Risløkka/Bjerke i Oslo. Eiendommen er meget familievennlig med gangavstand til barnehager, skoler og et godt kollektivtilbud, noe som gjør det spesielt attraktivt for barnefamilier.

Boligen var opprinnelig en hel horisontaldelt tomannsbolig og har derfor flere bruksmuligheter, enten som en stor enebolig med egen inngang til kjeller eller som generasjonsbolig. Med sine totalt 7 soverom, 4 stuer og 4 bad kan du kombinere bruken etter behov.

I 1.etg. er det trappegang, gang, bad, to soverom og stort kjøkken i åpen løsning mot stue med utgang til terrasse med trapp til hage. 2.etg byr på stor stue med utgang til balkong, lekkert bad med badekar og tre romslige soverom. Det er mulighet for å etablere kjøkken eller enda et soverom i deler av stuen. Her ligger vann/avløp klart i veggen.

Underetasjen har i likhet med resten av huset flere bruksmuligheter. Her er det to soverom, to stuer, hvorav en med delikat kjøkken og to bad med opplegg for vaskemaskin. Stue/kjøkken, bad og soverom har lyddør mot resten av kjeller.
Videre er det et stort lagringsloft og et innredet isolert rom med vindu.

Kort fortalt
- Stor nyoppusset enebolig med mange bruksmuligheter.
- Opprinnelig hel horisontaldelt tomannsbolig.
- Perfekt generasjonsbolig.
- Meget fin beliggenhet i attraktivt boligområdet på Risløkka/Bjerke.
- Stor, solrik, frodig og skjermet eiendom.
- Eiendommen ligger barnevennlig til i rolig og trafikkstille gate.
- Boligen har i dag 7 soverom, 4 stuer og 4 bad.
- Alle fire bad er fra 2022 og har opplegg for vaskemaskin.
- Høy standard på materialer.
- Lekkert kjøkken fra 2022 med delvis integrerte hvitevarer.
- Kjøkken og stue i 1.etg. med god plass til stort spisebord.
- Ett pipeløp med mulighet for ildsted i begge etasjer.
- Ny drenering rundt huset fra 2022.
- Nye vinduer i hele huset fra 2022.
- Nytt elektrisk anlegg fra 2022.
- Egne seriemålere for strøm i 2.etg og deler av kjeller.
- Gang med fliser og gulvvarme.
- Stor kjeller med egen inngang fra hagen.
- Stort lagringsloft med isolert og pent kontor.
- Kort vei til skoler og barnehager.
- Kort vei til offentlig transport.
- Nærmeste busstopp er i Lundliveien.
- Gode kollektivmuligheter fra både Bjerke og Økern.
- Kort vei til marka.

Denne eiendommen er verdt en titt. Husk å meld deg på visning!

Parkering
Boligen har grusede biloppstillingsplasser, se utomhusplan (vedlegg til vedtekter).
Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Det er beboerparkering i gaten.
Det er innført beboerparkering i området. Prisene gjelder for ett år:
Bensinbil, dieselbil, hybridbil, ladbar hybridbil: 5.700 kroner.
Motorsykkel og moped: 2.850 kroner.
El-bil: 1.920 kroner.
El-motorsykkel og el-moped: 960 kroner.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et attraktivt, rolig og barnevennlig boligområde på Bjerke/Risløkka i Oslo, like ved Bjerke Travbane. Det er kort vei til et godt offentlig kollektivtilbud, en rekke butikker, servicetilbud og fasiliteter, samt hovedfartsårer som bringer deg ut og inn av bysentrum.

Bjerkedalen park ligger en kort spasertur fra boligen, med fine promenader, paviljong og sandstrand. Parken er svært pent beplantet, og en av parkens hovedattraksjoner er Hovinbekken med fossefall.

Nylig åpnet det Nordic Padel - Norges råeste padel- og golfsenter på Risløkka rett ved T-banen (Østre Aker vei 60). Her er det 10 dobbelbaner og 1 singelbane som gir deg en optimal opplevelse sammen med familie og venner. I tillegg til padel har de også seks Trackman golfsimulatorer. Ikke tenk på vær eller vind, møt opp og velg mellom over 100 baner. Hallen har garderober, proshop, samt loungeområde og er åpen alle dager kl. 06.00-24.00.

Hasle-Løren IL er en aktiv klubb med tilbud innenfor fotball, ishockey, ski, innebandy, håndball, sykling og multisport. Løren Idrettspark ligger i gangavstand og består av kunstgressbaner, klubbhus, Løren ishall og Lørenhallen. Sistnevnte benyttes i all hovedsak til håndball og innebandy. Årvoll gård ligger også i nærheten, og kan by på konserter, revy og husflidslag.

Sørover fra boligen finner man Valle Hovin og Valhall Arena, som er kjent for sine allsidige idrettsanlegg og store konsertarrangementer. Her finner du også Hovindammen, en liten idyll med omkringliggende gangstier, sittebenker og grønne lunger.

Fra eiendommen er det også kort vei til Årvoll idrettsplass med fotballbaner som islegges vinterstid. Like ved anlegget ligger også Årvoll gård - et kulturelt og sosialt møtested for store og små.

Det er ca. 2,2 km til Oslo skisenter Grefsenkollen. Herfra er det fine turveier inn mot Trollvannsstua og deilige badevann. Det er en fin fottur som tar ca. 1 time til toppen av Grefsenkleiva, hvor den populære Grefsenkollen restaurant ligger. Med fantastisk utsikt mot fjorden og hovedstaden har restauranten en eventyrlig ramme for både dagsutflukter, utekonserter og andre trivelige begivenheter.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Bjerke, Kiwi i Økern Torgvei, Coop prix i Refstadveien, Rema 1000 på Brobekk og på Årvoll og ikke minst på Meny Vollebekk. Ønsker du ytterligere servicetilbud har både Linderud og Storo Senter et godt utvalg. Økernsenteret ligger en kort spasertur unna - et område i sterk utvikling med store planer. Det er også kort vei til Løren med et rikt servicetilbud.

For de som liker å holde seg i form er det også flere treningssentre i nærheten. På Bjerke har du Fitness 24/Seven som holder døgnåpent treningssenter. Videre har du også SATS på Linderud, Sportytude på Økern eller Sterk på Løren. I tillegg åpner Studio Jobbsprek i de nye lokalene til Økern Portal.

Det er gangavstand til Økern som er i sterk utvikling med planer om å bli sentrum for nye Hovinbyen. Her står som nevnt Økern Portal ferdig i løpet av året. Økern Portal skal kombinere kontorlokale med næringsvirksomhet, samt at det foreligger det planer fra Steen & Strøm og Storebrand om å bygge ut et urbant, bærekraftig og levende bysentrum med torg, parker og møteplasser. Det bygges i tillegg flere nye kontorbygg i tillegg til to hoteller i nærområdet.

Av søndagsåpne butikker kan du velge mellom Nærbutikken på Risløkka, Bunnpris og Joker på Løren, samt Circle K på Bjerke som holder åpent døgnet rundt alle dager hele året. På Bjerke finner du restauranter som Pizza restauranten En Til Pizza. Her trenger du ikke nødvendigvis bare gå for å spise en god steinovnsbakt pizza. Det er også lov og bare ta en drink eller to, et glass vin eller en kopp kaffe. I tillegg finner du kinarestauranten Panda som serverer både kinesisk og norsk mat. De viser også fotballkamper på storskjerm. I tillegg får du kjøpt sushi på Bjerke sushi.

Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via god offentlig kommunikasjon og bil, med hovedstadens rike utvalg av fasiliteter.

Buss og T-bane
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane, hvorav nærmeste holdeplass er Lundliveien, ikke langt fra boligen. Her går til daglig buss nr. 60 Vippetangen, som tar deg til Økern og videre ned til sentrum. Det er ca. 10 min gange til Økern T-banestasjon og Løren T-banestasjon, som er to kollektivknutepunkter. Her går Linje 4- og 5 Vestli og 4 Bergkrystallen via Storo og 5 Ringen via Tøyen. T-banen fra Økern bruker 9 min til Jernbanetorget og 12 min til Nationaltheatret. Linje 4 mot Bergkrystallen bruker 8 min til Nydalen fra Økern.

Bussholdeplassen på Bjerke ligger ca. 15 minutters gange fra boligen og her går buss nr. 31 døgnet rundt alle dager, samt buss nr. 22, 31E, 33, 58, 301, 321 har jevne avganger. Flybuss F1 Gardermoen bruker ca. 30 min til Oslo Lufthavn.

Tidsavstander med bil
Med bil tar det ca. 2 min til Økern,
4 min til Løren
5 min til Linderud,
6 min til Storo,
10 min til Furuset,
13 min til Oslo S
32 min til Oslo lufthavn.

Skoler og barnehager
Eiendommen har gangavstand til Løren barneskole og Refstad barneskole (sistnevnte er midlertidig flyttet til Bredtvet i påvente av at ny skole skal stå ferdig i 2023). For elever i ungdomstrinnene er det gangavstand til Årvoll skole og Frydenberg skole på Løren. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Det er kort vei til Handelshøyskolen BI i Nydalen.

Et utvalg av barnehager
Hestehaven familiebarnehage: 0-3 år
Refstad barnehage: 1-6 år
Økern barnehage: 1-6 år
Økernly barnehage: 9 mnd.- 6 år
Bjerkedalen barnehage: 1-6 år
Læringsverkstedet Bjerke Panorama: 0-6 år
Orelia barnehage: 1-6 år
Sofus barnehage: 1 -6 år
Økernveien private familiebarnehage: 0-4 år

Et utvalg av skoler
Refstad skole (midlertidig flyttet til Bredtvet frem til 2023): 1-7 trinn
Løren skole: 1-7 trinn
Årvoll skole: 1-10 trinn
Linderud skole: 1-10 trinn
Vollebekk skole: 1-10 trinn
Linderud skole: 1-10 trinn
Frydenberg skole: 8-10 trinn
Engebråten skole 8-10 trinn
Bjerke videregående skole

Bebyggelse
Området består i det vesentligste av villabebyggelse.

Tomt
Fellestomt, 900 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Inneholder
Arealbeskrivelse
Underetasje: P-rom: 71 kvm som består av: Trapperom, vaskerom/bad, oppholdsrom, 2 soverom, stue/kjøkken og bad.
Alle rom i underetasjen inngår i P-rom.

1.etg.: P-rom: 74 kvm som består av: Entré/trapperom, bad/wc, gang, 2 soverom,  stue og kjøkken.
Alle rom i 1.etg inngår i P-rom.

2.etg.: P-rom: 74 kvm som består av: Trapperom, gang, bad, 3 soverom og stue.
Alle rom i 2.etg inngår i P-rom.

Loft.: S-rom: 24 kvm som består av: Råloft og innredet rom.
Alle rom på loft inngår i S-rom.

Byggemåte
Takkonstruksjonen har sperrekonstruksjon og knevegger. Taktekkingen er av betongtakstein. Takrenner og nedløp av stål. Ytterveggene har
bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har liggende bordkledning. Bygningen har malte trevinduer med tre-lags isolerglass. Bygningen har teak hovedytterdør.  Ytterdøren i underetasjen er isolert og har glassfelt.  Balkongdørene ha tre-lags isolerglass.
Utgang fra stuen i 1. etasje til ca. 4 kvm. Sydøstvendt utkraget balkong med trapp ned til hagen.  Utgang fra stuen i 2. etasje til ca. 3 kvm.
Sydvestvendt utkraget balkong. Utvendig betongtrapp ved inngangspartiet med smijernsrekkverk. For mer info, se vedlagt tilstandsrapport i salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 219 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 243 kvm

Boder
Boligen har et stort råloft og innredet rom.

Standard
Nyoppusset bolig av meget bra standard. Alle bad, kjøkken, el-anlegg, rør-opplegg, overflater, etc. nytt i 2022. Tak, ytterveggskonstruksjoner, etasjeskillere og grunnmuren er fra byggeåret.

Entré/gang/trapperom
Entré og gang gir umiddelbart et godt førsteinntrykk av boligen! Her vil du oppdage at det er godt og komme hjem og fint å være gjest. Fra overbygget inngangsparti kommer du inn i en stor flislagt gang/trapperom med gulvvarme. Det er dekorative 60X60 fliser på gulv og vegger malt i en pen gråfarge. Det er trapp opp til 2.etg og loft, samt dør og trapp ned til underetasjen.

Soverom
Boligen har mulighet for mange soverom og her har man mye fleksibilitet for hvordan man ønsker å bruke boligen. Totalt har boligen 7 godkjente soverom og mulighet for flere. To av soverommene ligger i 1.etg og hovedsoverom og to barnerom ligger i 2.etg. Det er også en mulighet for å etablere et soverom til i deler av stuen.

Det er også to soverom i underetasjen hvorav ett kan stenges av mot hoveddelen med lyddør. Da får du soverom, stue/kjøkken og bad med egen inngang.

Alle boligens soverom er malt i delikate farger og har 1-stavsparkett på gulv, samt at det er god plass til seng, skrivebord og garderobe.

I tillegg er det et innredet og oppusset rom med vindu på loftet som ikke er godkjent for varlig opphold, men som har fungere utmerket for noen som vil trekke seg tilbake på hjemmekontor.

Bad/vaskerom wc
Totalt har boligen fire pene bad fra 2022 hvor alle bad har opplegg for vaskemaskin og med gulvvarme. Hovedbadet ligger i 2.etg. og har lekre store fliser på gulv og vegg. Det er både badekar og dusj med innfellbare dusjvegger, servant med skuffer og speilskap med belysning. Det er nisje i vegg over badekar og toalett. Videre er del Led-spotter i tak.
Badet i 1.etg har fliser på gulv og i dusjsone. Det er toalett, servant med skuffer og speilskap med belysning.

I underetasjen er det et stort og praktisk vaskerom med dusj og toalett. Det er grå fliser på gulv og i dusjsonen, detaljer i krom, samt gulvvarme. Det er satt inn en pen innredning med både underskap, benkeplate og overskap. Under benkeplaten er det lagt opp til både vaskemaskin og tørketrommel. Her får man ryddet bort alt av sengetøy, håndklær og vaskesaker.

Det er også et bad i tilknytning til stuen med egen kjellerinngang.
I likhet med det andre badet er det dusj med dusjdører i glass, hånddusj og regnfallsdusj, gulvvarme, vegghengt wc og hvit innredning med skuffer, samt speil med integrert belysning.

Kjøkken, spisestue og stue 
Totalt finnes det fire stuer og to kjøkken i boligen. Stue og kjøkken i 1.etg ligger i en åpen løsning, Her får du rikelig med naturlig lys og sol fra vinduer på tre av fire sider. Stuen har god plass til stort spisebord i tillegg til sofaløsning.

Gjennomgående for hele boligen er at det er en-stavs eikeparkett på gulv, utbredt bruk av spotter i tak og malte vegger, samt at alle vinder er listefrie. Rommet har utgang til terrasse med trapp ned til hage. 

Kjøkkenet har en lekker grå innredning med mye skap og benkeplass. Videre er det ovn og mikro i høyskap og integrerte hvitevarer med unntak av frittstående kombinert kjøl/frys.

Original trapp i tre er malt og her kommer du til andre etasje og loft. Det er en stor stue i andre etasje med flott utsikt mot Risløkka. Rommet får mye fantastisk lys gjennom store vindusflater og det er utgang til balkong. Balkongen har sol store deler av sagen og til sent på kveld.

Underetasje med egen inngang
I underetasjen har du to store stuer, hvorav en med kjøkken og egen inngang. Det er vaskerom med dusj og toalett til hoveddelen samt to store soverom. Det er lagringsplass under trapp. Alle rom i kjeller er godkjent for varig opphold. Det er mulighet for å stenge av en egen del fra hoveddelen da det er satt inn lyddør.

Hage og tomten
Eiendommen har en frodig og solrik hage som strekker seg store deler rundt huset. Sameiet skal bestå av 2 boligseksjoner. Den enkelte sameier har full rettslig råderett over sin seksjon, herunder rett til salg, utleie og pantsettelse.

Den enkelte sameier har videre disposisjons- og råderett over angitt tomteareal i henhold til utomhusplan kalt "Vedlegg til vedtekter for Lundliveien 19 b-c" datert 10.02.23. Utomhusplanen vedlegges vedtektene og anses som en del av vedtektene.
Den enkelte seksjonseier har rett til å sette opp gjerde eller hekk for å avgrense sitt tomteareal i henhold til disse vedtektene og vedlagte utomhusplan, dog gjelder dette ikke gårdsplass/gruset areal.

Den enkelte sameier har også rett til å nytte fellesarealer til det de er beregnet til eller vanlig brukt til.

Sammendrag boligsalgsrapport
Takstmann vurderer boligen fra tilstandsgrad 0-1 til 3, hvor 0-1 er best og 3 er dårligst.

Det er gitt følgende TG2 avvik som kan kreve tiltak:
Utvendig > Nedløp og beslag grunnet at det mangler tilfredsstillende adkomst til pipe for feier. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på renner/nedløp/beslag.

Utvendig > Takkonstruksjon/Loft grunnet: Det er begrenset/dårlig ventilering av takkonstruksjonen. Det er litt svak lufting ved gesimser og det er ingen
ventiler i gavlvegger. Konstruksjonen er fra byggeåret og det kan ikke utelukkes svekkelser.

Utvendig > Dører grunnet: Det er avvik:
Døren har en del bruksslitasje og slark i vrideren.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger grunnet: Det er påvist andre avvik:
De utkragede konstruksjonene er fra byggeåret. Tilstandsgrad settes med alder som symptom.

Utvendig > Utvendige trapper
Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter. Forholdene gjelder for betongtrappen på hovedinngangen.

Innvendig > Radon: Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke. (Selger opplyser at dette ble lagt i forbindelse med isolering og støp av nytt kjellergulv).

Våtrom > Ventilasjon > Vaskerom grunnet: Rommet har kun naturlig ventilasjon. Det etablerte avtrekkssystemet fungerer ikke tilfredsstillende.

TG2 som ikke krever umiddelbare tiltak:
Utvendig > Taktekking grunnet: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på taktekkingen.

Utvendig > Veggkonstruksjon grunnet at det er påvist andre avvik:
Veggkonstruksjonen er fra byggeåret, og kledningen har noe oppsprukne panelbord. Malingen blærer enkelte steder, trolig p.g.a. det tidligere har vært
brukt maling med linolje.

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn: Det er påvist andre avvik: Bjelkelagene er fra byggeåret. Tilstandsgrad settes med alder som symptom.

Innvendig > Innvendige trapper: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper.

Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter: Det er påvist andre avvik:
Grunnmuren er fra byggeåret, og tilstandsgrad settes med alder som symptom.

Sammendrag fra selgers egenerklæringsskjema: 
2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/vaskerom.
 - Ja, kun av faglært.
Rør Karlsen VVS, Svein Karlsen, mob: 922 48 280, svein@karlsen-vvs-no.
Elektro: Helset Elektro AS, Jonas Haaland, mob, 41341367, jonas@helsetelektro.no
Flis: RK Bygg AS, Robert Kupiec, mob: 96856513. rkbyggoslo@gmail.com.

3. Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet.
-Ja, RK Bygg AS, Robert Kupiec.

4. Foreligger det dokumentasjon på hvordan bad/vaskerom er bygget opp?
Våtromssertifisering/garanti/funkksjonstesting/beskrivelse/uavhengig kontroll eller annet?
- Ja, Se Beskrivelse i rapport av takstmenn Rune Mannsåker.

6. Kjenner du til om det har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp/rør?
- Ja, kun av faglært. Nye Bunnledninger og nytt røropplegg i hele huset. Det er lagt nye stikkledninger for vann og avløp frem til kum ved tomtegrense.
Rør Karlsen VVS, Svein Karlsen, mob: 922 48 280, svein@karlsen-vvs-no.

13. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasser/fasader/vinduer/garasje?
- Ja, kun av faglært. Renovert terrasse i 1.etg og byttet vinduer u hele huset. Huset ble utvendig malt i 2022.
RK Bygg AS, Robert Kupiec, mob: 96856513. rkbyggoslo@gmail.com.

15. Har det vært utført arbeid i forbindelse med drenering?
- Ja, kun av faglært.
Ny drenering rundt huset i 2022. Breivik AS, Anders Breivik 99570288, Anders@kabrevik.no

17. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på elanlegget eller andre installasjoner, for eksempel oljetank/sentralfyr/ventilasjon?
-Ja, kun av faglært.
Nytt elektrisk anlegg i 2022. Helset Elektro AS, Jonas Haaland, mob, 41341367, jonas@helsetelektro.no.
Utvendig TKS skap med måler for hele huset. Egne seriemålene for 2.etg og deler av u.etg.
Foreligger det samsvarserklæring? Ja.

23. Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut/lagt gulv/kledd vegger på kjeller eller loft eller andre deler av boligen?
- Ja. Ferdigattest gitt 14.03.2023.

27. Kjenner du til om det er utført øvrige arbeider på boligen som reparasjon/oppussing/bygging?
Ja, kun av faglært. Yttervegger i 1. og 2.Etg. innvendig isolert med 5 cm med unntak av trapperom og loft. Kjellergulv pigget opp for nye bunnledninger og lagt 5 cm isolasjon og radonduk. Vegger og himlinger kledd med ny gips, sparklet og malt. Ny parkett lagt på eksisterende undergulv i 1.etg og 2.etg. og innredet rom på loft. RK Bygg OSLO AS.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger attestert tilsynsrapport for tomannsbolig fra 1958.
Det foreligger ferdigattest fra 2022 på sammenføyning av bruksenheter.
Sisre godkjente byggetegninger stemmer godt overens med slik huset fremstår i dag. Det foreligger ferdigattest datert 14.03.2023 på bruksendring av underetasjen på eksisterende enebolig fra tilleggsdel til hoveddel og fasadeendringer. I underetasjen etableres stue, soverom, bad og vaskerom. Fasadeendringene innebærer flytting av dør i underetasjen fra fasade vest til fasade syd, og utvidelse av vinduer i underetasjen på boligens fasade sør, vest og nord. Arealet i underetasjen har intern forbindelse til resten av boligen.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming - Teknisk
Boligen varmes opp via elektrisk oppvarming. Det er et pipeløp for peis i både 1.- og 2.etg. Alle bad har gulvvarme. Boligen har mekanisk ventilasjon fra badene (med unntak av vaskerom) og begge kjøkken. Høiax varmtvannsbereder på ca. 300 liter. Sikringsskap med automatsikringer i trapperommet i 1. og 2. etasje.
Det er også et  sikringsskap i overskap i kjøkken i U. etasjen.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 4 569 pr. kvartal
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke beregnet eiendomsskatt fo rboligen pt.
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2022 på inntil 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr ,- pr..

Faste løpende kostnader
Det er ikke lagt opp til fellesutgifter.

Kjøper må påregne kostnader til:
- TV og internett.
- Privat strømforbruk.
- Kommunale avgifter.
- Forsikringer.
- Andre normale utgifter.
- Eiendomsskatt.

Forsikring med polisenummer
If skadeforsikring.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2021: Som primærbolig Kr. ,- Som sekundærbolig Kr. ,-
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht. Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca. 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Sameie
,

Forretningsfører
Sameiet har ingen ekstern foretningsfører.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd
Det foreligger følgende servitutter/avtaler på eiendommen:
Det er tinglyst en avtale/erklæring fra 1954 med dagboksnummer: 11141. Denne omhandler: nåværende eiere og fremtidige eiere av Lundliveien 19 B, gnr. 123 bnr. 593 forplikter seg til å følge vann- og kloakkreglementet.
Det er tinglyst en bestemmelse om vann/kloakkledning med dagboksnummer: 11142. Denne omhandler rett for Lundliveien 19 B til å føre kloakkledning fra og vannledning til sin eiendom over Lundliveien 21. Det samme gjelder for Lundliveien 19 B og 21 over eiendommen til Krokliveien 4. Eierne av disse tre eiendommene er solidarisk ansvarlig for reparasjoner og vedlikehold av ledninger som er felles.
Det foreligger også en bestemmelse om vei fra 1954 med dagboksnummer: 7344. Bestemmelsen går ut på at det er gitt midlertidig fritak for opparbeidelse av vei i 8 meter bredde.
Lundliveien godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde på 4,5 meter bred kjørebane.

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Regulering
Eiendommen ligger i et område som er regulert for byggeområde for boliger.
Det foreligger en pågående plansak som gjelder forsterkning av vannforsyningens overføringssystemer saksnr. 201915152.
Det ble den 13.02.23 sendt ut nabovarsel om nytt tilbygg, takutstikk og endring av tak på garasje, samt bruksendring ifm. oppgradering av eksisterende enebolig på eiendommen Lundliveien 21A.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 15 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 387 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 15 500 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 388 870,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 15 888 870,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 15 896 520,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Visningshonorar (Kr.3 450)
Markedspakke (Enebolig og digital markedsføing LOOK 7dager) (Kr.31 000)
Grunnpakke (Kr.5 000)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 500)
Oppgjør (Kr.7 500)
Provisjon (forutsatt salgssum: 15 500 000,-) (Kr.116 250)
Totalt kr. (Kr.166 700)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
71-23-0051

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Løren & Økern Eiendomsmegling AS
EIE Løren & Økern
Org. nr:916510845
Lørenveien 41 D
0507 Oslo
Tlf: 40 02 00 95

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Partner Silje Dammen

Saksbehandlere
Silje Dammen
EIE Løren & Økern
Eiendomsmegler | Partner
Mob: 41 61 14 07 / E-post: sd@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Lundliveien 19 B
For mer om objektet
Lundliveien 19 B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: