Bilde 1 av Skådalsveien 8KBilde 2 av Skådalsveien 8K
Digital salgsoppgave
Skådalsveien 8K

0781 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Slemdal/Vettakollen-moderne, velholdt og innholdsrik enebolig m/usjenert hage, 2 garasjeplasser, utleie og praktikantdel
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
5
Antall soverom
6 soverom
Primærrom (P-ROM)
186 m²
Bruksareal (BRA)
186 m²
Bruttoareal (BTA)
204 m²
Fellesutgifter
kr 500 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 1 054 / Mnd
Prisantydning
kr 13 980 000
Omkostninger
kr 348 390
Totalpris
kr 14 328 390
Byggeår
2013
Tomt
Eiet tomt 1615 m²
Oppdragsnummer
60200082
Prisantydningkr 13 980 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 339 370,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
  
Totalpris kr 14 328 390
Eiendom
Skådalsveien 8K, 0781 Oslo

Matrikkel
Gnr. 35 bnr. 363 snr. 5 i Oslo kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 186 kvm, Bruksareal: 186 kvm, Bruttoareal: 204 kvm

Antall soverom
6

Byggeår
2013

Tomt
Eiet tomt 1615 m²

Prisantydning
13 980 000

Totalpris inkl. omkostninger
13 980 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
339 370,- (Dokumentavgift)
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

348 390,- (Omkostninger totalt)

14 328 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 12 640 pr. år

Parkering
Boligen disponerer 2 parkeringsplasser i felles garasje. God takhøyde og lagringsplass i forbindelse med plassene.

Eier
Tore Buer Ida Johnsen

Beskrivelse
Eiendomsmegler Kairon Wongraven ønsker velkommen til Skådalsveien 8 K.
En særdeles attraktiv, lys og innholdsrik enebolig over 3 plan, beliggende i barnevennlige omgivelser på Vettakollen. Boligen ligger stille og usjenert til i et skjermet og hyggelig bomiljø. God planløsning med store og åpne rom og godt med lagringsplass. Store vindusflater gir rikelig med naturlig lys inn i huset. Utgang fra stue til solrik markplatting / terrasse og vinterhage med hagen utenfor. Her kan barn ferdes trygt og fritt.

Beliggenhet
Fantastisk beliggenhet i stille område mellom Vettakollen og Skådalen. Eiendommen ligger tilbaketrukket og skjermet til i solrike og barnevennlige omgivelser. Eiendommen er ypperlig for barnefamilier hvor de små kan ferdes trygt i hagen og på lite trafikerte småveier. Gangavstand til Slemdal hvor man blant annet finner flere dagligvareforretninger, servicetilbud og Slemdal skole. Svendstuen skole, Montesorriskolen i Huldreveien og Internasjonal skole en kort gåtur unna.

Bebyggelse
Nyere enebolig fra 2013 med gjennomgående meget fin standard over tre etasjer. Separat utleiedel i underetasjen med egen inngang. Kan enten leies ut som 3 roms eller som 2 roms og 1 roms. Underjordisk, felles garasjeanlegg med oppstillingsplass for to biler samt meget god plass til hyller og utstyr samt felles sykkelparkering.
Det bygges en ny enebolig på nabotomten, se fasadetegning i bildekarusellen.

Tomt
Eiet tomt, 1615 m²
Pent opparbeidet og beplantet. fellestomt med asfalterte stikkveier og nedkjørsel med varmekabler til garasje. Planert hage i front mot syd med gressplen og Tujahekk samt adkomst rundt huset på begge sider.

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Skole/barnehage
Et svært barnevennlig område med kun noen minutters gange til blant annet Svendstuen, Slemdal og Midtstuen skole. Slemdal skole er jo renovert og nybygget med de beste fasiliteter.

Offentlig kommunikasjon
Her bor man i landlige omgivelser, hvor T-bane (Vettakollen eller Gulleråsen) i umiddelbar nærhet, vil ta deg til Majorstuen og sentrum på kort tid.

Fritidstilbud
Marka ligger i umiddelbar nærhet med turstier, sykkelveier og lysløyper. Flotte tur og bademuligheter om sommeren rundt Bånntjern, Vettakollen, Midtstuen og Sognsvann . Om vinteren kan man gå på ski rett ut i Skådalsløypa eller på kort tid befinne seg i Tryvann Vinterpark. Gangavstand til Hemingbanen, med et rikt utvalg av sports og fritidsaktivteter både for store og små.

Inneholder
1. etasje:
Entré/hall med varmekabler og godt med garderobeskap.
Stue/spisestue med peisovn og utgang hage med markplatting og vinterhage.
Åpen kjøkkenløsning med integrerte hvitevarer.
Gjestetoalett med varmekabler.

2. etasje:
Romslig trapperom.
Hovedsoverom med utgang balkong ca. 5,5 kvm.
3 soverom med god skapplass
Bad/wc med dusj, badekar og varmekabler.

Loft:
Lagringsplass, adkomst via stige.

Underetasje:
Separat inngang, varmekabler i hele underetasjen, bad med dusj, 3 fleksible rom hvor det også er klargjort for kjøkken med elektrisk og vann / avløp, trapperom med nesten 3 meter garderobeskap, romslig vaskerom.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra byggeår med integrerte hvitevarer og hvite glatte fronter på innredning. Vannrør i PEX rør i rør system og avløpsrør i plast.
Åpen løsning mot stue. 3- stavs eikeparkett på gulv. Malte vegg- og himlingsflater. Downlights i himling. Benkeplater i laminat. Underlimt
oppvaskkum i rustfritt stål og ett greps blandebatteri med hånddusj. Komfyr med induksjonstopp. Komfyrvakt. Frittstående kjøl- og fryseskap.
Vinkjøler. Oppvaskmaskin. Ventilator med avtrekk til kanal, integrert i overskap. Lys under overskap og stikkontakter på vegg. Microbølgeovn i
overskap. Opplegg for oppvaskmaskin i benkeskap.

Bad / wc 1. etg:
Flislagt bad fra byggeår. Vannrør i PEX rør i rør system og avløpsrør i plast. Gulvfliser og veggfliser. Malt himling med glatte flater, lyslampe og avtrekksventil. Dusjhjørnet med innsvingbare dører i glass og veggmontert hånddusj. Innredning med helservant, glatte fronter på skapdører og ett greps blandebatteri. Speil med lys og stikkontakter på vegg. Gulvmontert toalett. Balansert ventilasjon. Varme i gulv

Bad / wc 2. et:
Flislagt bad fra byggeår. Vannrør i PEX rør i rør system med fordelerskap på vegg i gang. Avløpsrør i plast. Gulvfliser og veggfliser. Malt himling/ skråhimling med glatte flater, lyslampe og avtrekksventil. Dusjhjørnet med innsvingbare dører i glass og veggmontert regn- og hånddusj. Nedsenket gulv i dusjsone med mosaikkfliser. Innmurt badekar med fliser og ett greps blandebatteri med hånddusj/ vannutkast (kran). Innredning med glatte fronter på skuffer og skapdører. Helservant med ett greps blandebatteri. Speil med lys og stikkontakter på vegg. Vegghengt toalett. Balansert ventilasjon. Varme i gulv. Åpningsbart vindu på vegg.

Vaskerom kjeller:
Vaskerom fra byggeår. Vannrør i PEX rør i rør system med fordelerskap på vegg. Avløpsrør i plast. Gulvfliser og malte glatte flater på vegger. Malt himling med glatte flater, lyslampe og avtrekksventil. Utslagsvask i rustfritt stål og ett greps blandebatteri. Innredning med glatte fronter på skapdører. Ventilasjonsaggregat. 300L varmtvannsbereder. Sentralstøvsuger. Stoppekran. Fuktføler/ lekkasjestopper. Balansert ventilasjon. Varme i gulv.

Gulv:
Parkett, fliser.

Vegger:
Malt gips, fliser på bad.

Himling:
Malte gipsflater.

Byggemåte
Grunn og fundamenter: Støpt betong, trolig på komprimerte masser/fast grunn.
Yttervegger: Betong grunnmur med bindingsverk innvendig isolert med mineralull og kledd med plater. Bindingsverk kledd med panel og isolert med
mineralull. Dekker: Trebjelkelag isolert med mineralull. Yttertak: Trekonstruksjon tekket med taksten.

Primærrom
Primærrom: 186 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 186 kvm

Boder
Meget god bodplass i underetasjen og i garasjen. Lagringsplass på loft.

Standard
Boligen er fra 2013 og holder av den grunn gjennomgående moderne standard på alle overflater. Smakfullt kjøkken, moderne og tiltalende bad med varmekabler, vedovn i stuen samt alle lysbrytere i Elko pluss. For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest.

Oppvarming
Elektrisk fyring. Varmekabler på bad og i hele underetasjen.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Kr. 12 640 pr. år

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: Kr. 10.416,- i 2020

Forsikring med polisenummer
If Polisenummer: 1914597

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019:
Som primærbolig Kr. 10 674 557,-

Forretningsfører
Sameiet har ikke forretningsfører.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Boligen fremstår som om den har en egen utleiedel (dvs. egen separat boenhet), men det gjøres oppmerksom på at denne ikke er omsøkt eller godkjent av kommunen. Evt. søknad om bruksendring skjer for kjøpers regning og risiko.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
13 980 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
339 370,- (Dokumentavgift)
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

348 390,- (Omkostninger totalt)

14 328 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Visningshonorar (Kr. 2 750)

Markedspakke 1 (Kr. 17 900)

Grunnpakke eierseksjon reg kart, målebrev og ferdigattest (Kr. 3 500)

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 14 500 000,-) (Kr. 116 000)

Oppgjørshonorar (Kr. 7 900)

Totalt kr. (Kr. 148 050)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
60-20-0082

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og Boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
LDW AS
Eie Vinderen
Org. nr:913752260
Borgenveien 66
0373 Oslo

Ansvarlig megler
Megler MNEF Kairon Wongraven

Saksbehandlere
Kairon Wongraven
Eie Vinderen
Megler MNEF
Mob: 4500 4646 / E-post: kw@eie.no
Eie Vinderen

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Skådalsveien 8K
For mer om objektet
Skådalsveien 8K

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.