Bilde 1 av Skogholtveien 4ABilde 2 av Skogholtveien 4A
Digital salgsoppgave
Skogholtveien 4A

1178 Oslo • Oslo kommune

Prisantydning

kr 12 600 000

Omkostninger: kr 329 020Totalpris: kr 12 929 020
Enebolig med godkjent hybel - Oppussingsbehov - Attraktiv beliggenhet på et høydedrag - 4 soverom - Solrik tomt
Vis i kartLast ned salgsoppgave
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
207 m²
Bruksareal (BRA)
207 m²
Bruttoareal (BTA)
229 m²
Prisantydning
kr 12 600 000
Omkostninger
kr 329 020
Totalpris
kr 12 929 020
Byggeår
1984
Tomt
Eiet tomt 786 m²
Oppdragsnummer
58200047
card-default

Rita Josefsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Rita
Visninger
Torsdag 26. nov.
17:00 - 18:00
Søndag 29. nov.
13:00 - 14:00
Meld deg på visning
Prisantydningkr 12 600 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 600 000,-)kr 315 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
  
Totalpris kr 12 929 020
Eiendom
Skogholtveien 4A, 1178 Oslo

Matrikkel
Gnr. 158 bnr. 922 i Oslo kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 207 kvm, Bruksareal: 207 kvm, Bruttoareal: 229 kvm

Antall soverom
4

Byggeår
1984

Tomt
Eiet tomt 786 m²

Prisantydning
12 600 000

Totalpris inkl. omkostninger
12 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
315 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 600 000,-))
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

329 020,- (Omkostninger totalt)

12 929 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Eier
Klaus Reinert Andreassen Nikolai Andreassen

Beskrivelse
Enebolig over 2 plan med godkjent hybel i et populært og attraktivt område på Bekkelaget/Nordstrand.  Eiendommen ligger på et høydedrag med noe utsikt og har en barnevennlig, solrik tomt på 785.7 m². Innholdsrik planløsning med bl.a romslig stue, delvis adskilt kjøkken med spiseplass, 4 soverom, 2 bad, wc, vaskerom, kjellerstue og godt med lagringsplass. Boligen har moderniseringsbehov. Tilhørighet til populære Bekkelaget skole. Parkering på gårdsplass.

Høydepunkter:
- Perfekt familiebolig med stor potensiale!
- Godkjent hybel med ferdigattest
- 4 soverom (det ene i hybel)
- Ekstra god takhøyde i flere deler av boligen, b.la i del stue på 3,15 m
- Platekledning av metall på yttertak av nyere dato
- Usjenert og fin beliggenhet i et lite trafikkert område
- Utgang fra kjøkken og spisestue/stue til solrik terrasse/markterrasser
- Kort vei til off.transport, barne og ungdomsskole
- Handlesteder som Lambertseter, Holtet og Sæter i nærområdet

Parkering
Parkering på grusbelagt innkjøring/gårdsplass på egen eiendom.

Beliggenhet
Boligen har en attraktiv beliggenhet i et godt og etablert bomiljø i bydel Nordstrand, på Bekkelaget. Svært barnevennlig og godt tilbaketrukket i et lite trafikkert område. Herfra er det kort vei til bl.a skoler og barnehager, kollektivtransport samt masse fritidsaktiviteter. Holtet handelssenter ligger i området og byr også på gode servicetilbud med bl.a den kjente gourmetbutikken Jacobs, Godt brød og søndagsåpen Joker. Midt i hjerte av Nordstrand finner du Sæter Torg som består av et godt og spennende utvalg av butikker, serveringssteder, helse- og velværeklinikker og ulike tjenester. Lambertseter kjøpesenter og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Bebyggelse
Enebolig beliggende i bydel Nordstrand i Oslo kommune. Området består hovedsaklig villabebyggelse.

Tomt
Barnevennlig tomt på 785.7  m² opparbeidet med plenarealer, diverse beplantning, prydbusker og grusbelagte arealer bestående av innkjøring/gårdsplass samt gangbaner.

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger. Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Fra eiendommen er det gangavstand til Bekkelaget barneskole og Brannfjell ungdomsskole samt til Lambertseter videregående skole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder og et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Offentlig kommunikasjon
Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss og T-bane. Bussholdeplass i Skogholtveien, T-bane på Karlsrud i kort avstand. Med bil tar det ca.15 min til Oslo S, 12 min til Aker Brygge, 18 min til Majorstuen og 40 min til Oslo Lufthavn.

Fritidstilbud
For den aktivitetslystne er det kort vei til store friområder ved Ekebergsletta, Brannfjell og den populære skulptur- og kulturminneparken Ekebergparken. Her ligger også husdyrparken og besøksgården EKT. Østensjøvannet med naturreservat ligger også i gangavstand fra boligen. En liten sykkeltur unna finner du flere populære strender, blant annet nye flotte Bekkelagsbadet, Sydstranda på Ulvøya og Nordstrand bad. Kort vei til friområdet med den fredede Ljanselva hvor det er turveier og stier som fører deg videre inn i Østmarka eller til Fiskevollbukta. Området har også kort avstand til lekeplasser, fotballbaner, skiløyper, idrettshall, tennisanlegg og ridesenter.

Inneholder
Primærrom: 207 m², Bruksareal: 207 m², Bruttoareal: 229 m²

1. etasje (53 m² BRA):
Primærrom: Trapperom, baderom, toalettrom, kjøkken, spisestue/stue, gang og 3 soverom samt kontor/soverom.

U. etasje (86 m² BRA):
Primærrom: Vindfang, hall/trapperom, tv-stue og vaskerom samt hybel med entre, baderom, kjøkken/stue, gang og soverom.

Boligen har hybel-leilighet i U.etasje på ca. 35 m² bestående av entre, baderom, kjøkken/stue, gang og soverom. Det finnes også frittstående eldre uthus på ca. 10,5 m² av trekonstruksjoner. I tillegg finnes utvendig frittstående bod på ca. 5 m² av trekonstruksjoner.

Entre, baderom, kjøkken/stue, gang og soverom er av originale byggetegninger opprinnelig byggemeldt kjølerom, hobbyrom, bod, dusjbad i u.etg.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser samt rombeskrivelse er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Rom er definert etter dagens faktiske bruk, og samme definisjon er brukt i markedsføring av boligen (prospekt, finn.no annonse og annet salgsmateriell), uavhengig av hva rommene faktisk er byggemeldt som.

Byggemåte
Gulvflater i U.etasje av mur og etasjeskillere av tre. Yttervegger og bærende konstruksjoner av grunnmur og bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader er kledd med malt trepanel. Takkonstruksjon av tre i vinklet saltaks form utvendig tekket med platekledning av metall. Drenering fra byggeår. Stikkledninger av typen pvc, fra byggeår.
Informasjon om byggemåte er hentet fra boligsalgsrapport. For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 207 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 207 kvm

Standard
Det må påregnes oppussing/oppgraderinger for å nå oppnå dagens krav til standard.

Vindfang/hall:
Romslig vindfang/hall med god plass til oppbevaring av ytterklær og sko, samt plass til garderobeskap. Peisovn i hall.

Stue:
Boligen inneholder en romslig stue med utgang til syd og vestvendt terrasse/markterrasser på til sammen ca. 59 m² og vidre adkomst til hagen. Godt med plass til ulik møblering, som sofa og TV-gruppe og spisestue. Flere store vinduer gir fint lysinnfall og god romfølelse. Peisovn i stuen.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra byggeår med plass til spisebord. Innredning med profilerte fronter og delvis integrerte hvitevarer. Overskap med belysning under og ventilator tilkoblet avtrekkskanal. Flislagt benkeplate med nedsenket skyllekum og oppvaskkum med Oras ettgreps armatur samt keramisk koketopp. Fliser over benkeplate og 2 doble stikkontakter på vegg samt 3 doble stikkontakter i lysarmaturer. Innebygget Siemens komfyr. Innebygget Bosch oppvaskmaskin. Frittstående Electrolux kjøleskap med fryser plassert i hjørne. Utgang fra kjøkken til terrasse.

Soverommene/kontor:
Det er hele 4 soverom i boligen, 3 av disse ligger i boligens hovedetasje og det ene i hybel. Romslig hovedsoverom med god plass til garderobeskap. De to andre rommene har god størrelse og passer utmerket som barnerom eller gjesterom. Det er også et innredet rom i denne etasjen som passer fint til kontor. 

Bad 1.etg/wc:
Baderom fra byggeår, sluk av typen støpejern. Flislagt gulv med varme og stedvis våtromstapet på vegger, forøvrig malte overflater på vegger. Innredning med høyglans skuffefronter og servant med ett-greps armatur. Speil med belysning samt dobbel stikkontakt på vegg. Frittstående toalett. Innmurt badekar med ett-greps armatur med hånddusj. Opplegg for vaskemaskin og dobbel stikkontakt på vegg. Wc med servant, FM Mattsson ett-greps armatur. Speil og belysning på vegg. Frittstående toalett.

Kjellerstue/U.etg:
Romslig kjellerstue som passer perfekt som ungdomssone, TV-stue, kontor eller til gjester. God plass til ulik møblering. 

Vaskerom u.etg:
Vaskerom fra byggeår, sluk av typen støpejern. Flislagt gulv med varme og platekledning på vegger. Innredning med glatte fronter. Utslagsvask med FM Mattsson ett-greps armatur. Dobbel stikkontakt på vegg. Opplegg for vaskemaskin og dobbel stikkontakt på vegg. Utgang fra vaskerom til terreng.

Hybel:
Boligen har hybelleilighet i u.etasje på ca. 35 m² bestående av entre, baderom, kjøkken/stue, gang og soverom.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest for enebolig, datert 19.11.1986.
Det foreligger ferdigattest for fasadeendring (hybel), datert 05.06.2007.

Oppvarming
Oppvarming med elektriske panelovner, varmepumpe og varmekabler, kombinert med peisovn i hall og murt peis i stue.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter for 2018: kr. 13 964.83,-
Eiendomsskatt for 2018: kr. 8 726,-
Antatt forbruk ca 22 000 kWh for 2019.
Hybel har hatt et forbruk fra ca. 280 kwh sommerstid til 865 kwh i desember 2019.
Husforsikring Fullverdi a kr 5 248,-/ år
Innbo, ubegrenset verdi a kr 943,-/ år
Internett og kabelTV (Viken fiber, inkludert dekoder til hybel, a kr 1100,-/ mnd.)

Forsikring med polisenummer
IF Forsikring Polisenummer: 2874934

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke innhentet, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Det gjøres spesielt oppmerksom på at dette er salg av eiendom for et dødsbo. Det må legges til grunn at arvingene har begrenset kjennskap til eiendommen, og at de derfor ikke er kjent med feil eller mangler utover det som fremkommer av salgsmaterialet. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig. Kjøper gjøres oppmerksom på at boligen ikke vil bli ytterliggere rengjorti forbindelse med overtakelsen.
Hvitevarer medfølger.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen.
Det foreligger tinglyst erklæring/avtale, dok.nr 493132 vedrørende dispenasjon av veibredde i Skogholtveien.
Det foreligger avtale om arbeider med vann/avløp, drift og vedlikehold av felles avkjørsel/adkomst mellom denne eiendom og naboeiendom Skogholtveien 4A Gnr. 158, Bnr 102 med en 1/2 part på hver.
Se vedlagte dokumenter i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Boligen har egen utleiedel/hybel (egen separat boenhet) som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Eiendommen kan forøvrig leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Regulering
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Odel og konsesjon
Nei.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
12 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
315 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 600 000,-))
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

329 020,- (Omkostninger totalt)

12 929 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke (Kr.12 000)

Provisjon (forutsatt salgssum: 12 600 000,-) (Kr.100 800)

Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.585)

Tilstandsrapport (Kr.12 100)

Markedspakke 1 (Kr.15 000)

Visningshonorar (Kr.5 000)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
58-20-0047

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Bekkelaget & Nordstrand Eiendom AS
Eie Bekkelaget & Nordstrand
Org. nr:974350521
Kongsveien 78, 1177
1109 Oslo
Tlf: 23 16 73 00, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner Rita Josefsen

Saksbehandlere
Rita Josefsen
Eie Bekkelaget & Nordstrand
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 93 88 15 37 / E-post: rij@eie.no

Eie Bekkelaget & Nordstrand
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Bilde 3 av Skogholtveien 4A
For mer om objektet
Skogholtveien 4A

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.