Bilde 1 av Stovnerveien 80ABilde 2 av Stovnerveien 80A
Digital salgsoppgave
Stovnerveien 80A

0982 Oslo • Oslo kommune

Prisantydning

kr 5 990 000

Omkostninger: kr 158 770Totalpris: kr 6 148 770
Sjarmerende enebolig med solrik og barnevennlig beliggenhet - Parkering - Nær Stovner Senter
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Enebolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
2
Antall soverom
3 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
112 m²
Bruksareal (BRA)
112 m²
Bruttoareal (BTA)
123 m²
Kommunale avgifter
kr 1 136 / Mnd
Prisantydning
kr 5 990 000
Omkostninger
kr 158 770
Totalpris
kr 6 148 770
Byggeår
1976
Tomt
Fellestomt 933 m²
Oppdragsnummer
75210165
card-default

Ali Hashmi

Eiendomsmegler / Partner
Les om Ali
card-default

Daniel Berggren

Fung. Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Les om Daniel
Prisantydningkr 5 990 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 990 000,-)kr 149 750,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
  
Totalpris kr 6 148 770
Eiendom
Stovnerveien 80A, 0982 Oslo, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 102 bnr. 360 snr. 2 i Oslo kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 112 kvm, Bruksareal: 112 kvm, Bruttoareal: 123 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1976

Tomt
Fellestomt 933 kvm

Prisantydning
5 990 000

Totalpris inkl. omkostninger
5 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
149 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 990 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

158 770,- (Omkostninger totalt)

6 148 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 13 628,77,- pr. 2021.
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eier
Elio Luongo Joanne Baguio Luongo

Beskrivelse
- Familievennlig enebolig
- Hyggelige utearealer med gode solforhold
- Terrasseplatting på ca. 19m2 med god plass for møblering og grill
- Store vindusflater
- Åpen planløsning
- Romslig og lys stue
- Varmepumpe i stue
- Kjøkken med god skap- og benkeplass
- 3 gode soverom
- Gang og bad med gulvvarme
- Vaskerom med toalett
- Lagringsplass på kaldloft
- Biloppstillingsplass på tomten
- Nærområdet byr på "alt" du trenger i en travel hverdag
- Flotte tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet
- Kort vei til Stovner Senter med "alt" du trenger i en travel hverdag

Parkering
Parkering fo 1 bil på tomten, og ellers gode muligheter for gateparkering rett nedenfor.

Beliggenhet
Veletablert, attraktivt og barnevennlig boligområde på Gamle Stovner - nord i Oslo. Nærområdet består av rekkehus og villabebyggelse og har kort avstand til Stovner Skole, Haugenstua skole, Stasjonsfjellet ungdomsskole samt flere barnehager. Stovner videregående skole ligger også i nærheten, ved Stovner senter, som er ca. 10 minutters gange fra boligen.

Stovner senter har en rekke servicetilbud og fasiliteter. Her finner du blant annet diverse forretninger, MENY, COOP, bibliotek, vinmonopol, kiropraktor, tannlege mm. Stovner Senter er ble utvidet med 3-4000 nye kvadratmeter og 25 nye butikker. Det er satset stort på spisesteder, som Espressohouse, restaurant Gondol og Nishiki sushi. Utenfor senteret har du Fossumparken, hvor det er opparbeidet sitteplasser, basketballbane, sandvolleyballbane, scene etc. Linjeparken er en av de fire bydelsparkene i Groruddalssatsingen.

Diverse aktivitetstilbud som friidrettsbane, golfbane, kunstgressbane, idrettshall, slalåmbakke, ridesenter og treningssenter finnes også i nærområdet og boligen ligger tett mot marka. Marka med sine mange skogsveier, fiskevann og lysløyper åpner for gode turmuligheter sommer som vinter.

Det er et godt kollektivt transporttilbud i området; det er busstopp i nærområdet og togstasjoner på både Lørenskog og Høybråten. På Stovner senter finner du T-banen, hvor linje 4 og 5 (Bergkrystallen via Storo / Ringen via Tøyen til Sognsvann) tar deg videre inn til sentrum, med hyppige avganger og en reisetid på under en halvtime. I tillegg til T-banen er det gode bussforbindelser fra Stovner, med linje 64 og 65 til Furuset samt 67 til Galgeberg. Området har en gunstig plassering med tanke på sentrale innfartsveier til Oslo, som E6, Østre Aker vei og Trondheimsveien. Det er nærbutikk i området, forretninger på Haugenstua og kort avstand til kjøpesenter på Stovner og flere store kjøpesentre på Lørenskog. Området ligger ca. 13 km fra Oslo sentrum og ca. 38 km fra Gardermoen.

Bydel Stovner ligger flott til øverst i Groruddalen med grenser til Nittedal, Lørenskog, Skedsmo og bydelene Grorud og Alna. Bydelene har kjente delområder som Vestli, Stovner, Rommen, Haugenstua og Høybråten. Det bor om lag 30.000 innbyggere i bydelen og det finnes en rekke fine møteplasser og turpunkter. Med grenser til Gjelleråsmarka er Liabakken og Liastua blant bydelens viktigste rekreasjonsplasser. Storstua på Haugenstua, Rommensletta skulpturpark med sneglehuset lekeplass, Nedre Fossum Gård og Haugenporten er andre spennende turmål. Gjennom Groruddalssatsingen har det også blitt gjennomført mange tiltak på Haugenstua.

Lørenskog Vinterpark, SNØ, har åpnet, kun i kort avstand fra boligen. Dette er planlagt å bli verdens største innendørs vintersportanlegg. Visjonen er at vinterparken skal bli et internasjonalt samlingspunkt for vintersport samlet rundt en innendørs skihall. Det er planer om at anlegget i tillegg vil inkludere blant annet hotell, serveringssteder, bransjebutikker, undervisningslokaler samt en næringsklynge knyttet til kulde, vinter og snø. Anlegget er det eneste innendørs skianlegget i verden som har både alpint, free-style og langrennsløyper. Les mer om det spennende prosjektet her: http://www.xn--sn-mka.no/forsiden/

Bebyggelse
Området består av eneboliger og småhusbebyggelse.

Tomt
Tomten er bebygd med to eneboliger som er seksjonert. Detter er seksjon 2. Tomten er felles for begge sekjonene.
Opparbeidet med grøntområder, diverse beplantning og områder belagt med brostein. Innkjørsel via naboens tomt.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Stovnerveien er enveiskjørt!

Skole/barnehage
1-7 klasse: Stovner skole
8-10 klasse: Tokerud skole

Offentlig kommunikasjon
Buss
Stasjon: Fjellstuveien
Linje: 64A, 67, 120

Tog
Stasjon: Lørenskog
Linje: L1

T-bane
Stasjon: Stovner
Linje: 4, 5

Inneholder
Ali Hashmi ved din lokale eiendomsmegler EIE Stovner har gleden av å presentere Stovnerveien 80 A, en familievennlig enebolig med en flott og barnevennlig beliggenhet på populære Stovner. Boligen ligger sentralt til i naturskjønne omgivelser med kort vei til marka, hvilket gjør dette til et ettertraktet og meget hyggelig boligområde.

Boligen er arealeffektiv og har en gjennomtenkt og familievennlig planløsning og har blant annet 3 soverom, flislagt bad med varmekabler, vaskerom med toalett, kjøkken med god skap- og benkeplass. stue og solrike uteplasser. Boligen holder en normal standard, med moderniseringsbehov på enkelte overflater. Boligen har gode solforhold fra morgen til kveld.

Boligen går over 1 etasje og inneholder:
Entré, baderom, vaskerom, tre soverom, kjøkken og stue. Videre har boligen solrike uteplasser.
Kaldloft til lagring.
Krypkjeller.
Utebod.
Dukkehus.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra boligsalgsrapport.

Enebolig over 1.etasje samt krypkjeller. Grunnmur av betong. Bærende og skillende dekker av trekonstruksjoner. Yttervegger av trekonstruksjoner
utvendig kledd med stående trekledning. Yttertak av typen saltak utvendig tekket med betongtakstein. Boligen har profilert entrédør med glassfelt.
Vinduer med to-lags glass fra ukjent årstall og 2016 med noe slitasje. Terrassedør med to-lags glass fra 2006.
Krypkjeller: Delvis fjell og jordbunn. Det ble registrert forhøyede verdier etter fuktsøk med protimeter. Det ble målt en trefuktkvote på 19,8% og 20,3%, TG2.
Uinnredet kaldtloft med adkomst via baderom.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 112 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entré, baderom, vaskerom, tre soverom, kjøkken og stue.

Bruksareal
Bruksareal: 112 kvm

Boder
Loft med god lagringsplass. Boligen disponerer også en praktisk utebod på ca 5,3m2.

Standard
Entre
Når du kommer inn i boligen blir du møtt av en hyggelig entre som gir et godt førsteintrykk av boligen. Entreen har plass for oppbevaringsmøbler. Her er det godt å komme hjem samt å ønske gjester velkommen. Lysmalte panelerte veggoverflater og flislagt gulv med gulvvarme.

Bad
Romslig flislagt bad med gulvvarme. Innredningen består av servant med underskap, belyst speil med sideskap, WC og dusjkabinett. Videre har badet god oppbevaringsplass i innebygget hylleseksjon. Badets romslige og praktiske utforming tillater flere brukere om gangen. Adkomst til kaldloft.

Vaskerom
Flott flislagt vaskerom fra 2017 i praktisk utforming. Innredningen består av WC, servant med underskap og speil samt opplegg for full vaskesøyle med vaskemaskin og tørketrommel. Dette rommet er meget praktisk og frigjør mye plass i boligen.

3 Soverom
Boligen har 3 gode soverom med god plass til seng og garderobeskap. Store vinduer sørger for godt lysinnslipp og en luftig atmosfære. Lysmalte veggoverflater og laminatgulv.

Kjøkken
Romslig og praktisk kjøkken i moderne og plassbesparende delvis åpen løsning mot stuen. Kjøkkenet er fra 2013, og fremstår som både delikat og innbydende med god skap- og benkeplass. Innredningen består av profilerte fronter, laminert benkeplate, oppvaskkum, nisje for fullt kjøleskap og fryser, og integrerte hvitevarer som komfyr, nedfelt platetopp, ventilator og oppvaskmaskin. Fliser over underskap gir kjøkkenet et delikat preg. I tilknytning til kjøkkenet er det plass for en hyggelig spisegruppe hvor hyggelige måltider kan nytes. Lysmalte panelerte veggoverflater og laminatgulv.

Stue
Boligen har en romslig stue med god plass til stor sofa. Stuen oppleves varm og hyggelig, og de store vindusflatene slipper inn godt med lys. Det er gode møbleringsmuligheter, med plass for både sofa, salongbord og medievegg samt bokhyller eller lignende. Stuens romslige utforming gjør den til et yndet samlingspunkt for venner og familie. Lysmalte veggoverflater og lamniatgulv. Varmepumpe montert i stuen.

Uteplasser
Fra stuen kommer du ut til en solrik vestvendt terrasseplatting på ca. 19m2 med god plass for møblering av sittegruppe og grill. Videre strekkes uteplassen seg rundt huset. Foran huset har du en hyggelig hagedel med praktisk utebod.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest.
Stovnerveien 80A - Enebolig - Ferdigattest - 1981

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet, varmepumpe samt gulvvarme på baderom og i gangen.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 13 628,77 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Faste løpende kostnader
Strøm, kommunale avgifter, eiendomsskatt, innboforsikring, internett og kabel-TV. Denne listen er ikke uttømmende.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 1 500,- pr. mnd. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 365 514,- Som sekundærbolig Kr. 4 915 851,-

Sameie
Snr: 2
Sameiebrøk: 1/2

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. I byggetegninger er to boder ved soverom C som er slått sammen med soverommet, samt bod ved badet slått sammen med bad. Vaskerommet ble utvidet med en del av den samme boden og fått montert klosett, samt dør erstattet med et vindu.
Det er en frittstående bod ute samt et dukkehus som heller ikke er å se i bygningstegninger.
Meglerforetaket har ikke hatt mulighet for å kontrollere hvorvidt dagens bruk er byggesøkt, og eller samsvarer med det som er byggesøkt, eller er godkjent. Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold.

Snømåking etter avtale med naboer.
Selger benytter gateparkering om vinteren.

Såpebeholder er ødelagt i oppvaskmaskinen.
Varmepumpe mangler en slange på utsiden.

Annet
Alle garderobeskap medfølger.
Kun integrerte hvitevarer medfølger.
Taklampe over spisebordet medfølger ikke.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd


1929/901288-1/105  Bestemmelse om veg  
04.10.1929 
Bestemmelse om benyttelse
Overført fra: 0301-102/360
Gjelder denne registerenheten med flere
 

1944/4411-1/105  Best. om vann/kloakkledn.  
03.06.1944 
 Med flere bestemmelser
Overført fra: 0301-102/360
Gjelder denne registerenheten med flere
 

1948/10036-1/105  Bestemmelse om veg  
01.10.1948 
Bestemmelse om gjerde
Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn
Overført fra: 0301-102/360
Gjelder denne registerenheten med flere
 

1959/8159-1/105  Best. om adkomstrett  
07.07.1959 
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra: 0301-102/360
Gjelder denne registerenheten med flere

Handler deling av tomt og bruksrett til til kjørbar adkosmtvei gjennom Bnr. 541.


1975/25769-1/105  Best. om vann/kloakkledn.  
18.12.1975 
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-102/360
Gjelder denne registerenheten med flere
 

1999/37023-2/105  Erklæring/avtale  
09.07.1999 
Denne seksjon har tilleggsdel - areal.
Gjelder denne registerenheten med flere
&
1999/37023-1/105  Seksjonering  
09.07.1999  opprettet seksjoner:
snr: 2
formål: Bolig
sameiebrøk: 1/2
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon nr.1 og 2

Handler om fordeling/bruksrett for seksjon i. og 2. på fellestomt. Vedlagt tegning.


Rettigheter på andre eiendommer

Rettigheter på 0301-102/541/0/1,2
Rettigheter i eiendomsrett

1975/20377-1/105  Best. om adkomstrett  
21.10.1975 
Overført fra: 0301-102/360
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:102 Bnr:360  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:102 Bnr:360 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:102 Bnr:360 Snr:2  
Overført fra: 0301-102/360
Gjelder denne registerenheten med flere

Handler om bruksrett til til kjørbar adkosmtvei gjennom Bnr. 541.
 

Rettigheter på 0301-102/541/0/1,2
Rettigheter i eiendomsrett

1975/25769-2/105  Best. om vann/kloakkledn.  
18.12.1975 
Overført fra: 0301-102/360
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:102 Bnr:360  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:102 Bnr:360 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:102 Bnr:360 Snr:2  
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-102/360
Gjelder denne registerenheten med flere
 

Rettigheter på 0301-102/668
Rettigheter i eiendomsrett

1976/4803-1/105  Best om garasje/parkering  
02.03.1976 
Overført fra: 0301-102/360
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:102 Bnr:360  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:102 Bnr:360 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:102 Bnr:360 Snr:2  
Overført fra: 0301-102/360

Eier (fester) av Gnr. 102 Bnr. 668 gir eier av Gnr. 102 Bnr. 360 rett til biloppstillingsplass på deres tomt.


Rettigheter på 0301-102/541/0/1,2
Rettigheter i eiendomsrett

1991/56548-1/105  Erklæring/avtale  
25.10.1991 
Overført fra: 0301-102/360
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:102 Bnr:360  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:102 Bnr:360 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:102 Bnr:360 Snr:2  
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om adkomstrett, m..v. Overenskomsten kan ikke avlyses uten etter skriftlig samtykke fra Oslo og avløpsverk.
Overført fra: 0301-102/360
Gjelder denne registerenheten med flere

Eier av Gnr. 102 Bnr. 360 gis rett til å legge stikk ledningerfor vann og avløp med nødvendige kummer gjennom eiendommen Gnr. 102 Bnr. 451 samt adgang til vedlikehold og reperasjoner.

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Megler har innhentet kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser. Disse sendes ut på forespørsel. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
149 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 990 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

158 770,- (Omkostninger totalt)

6 148 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.3 900)

Oppgjør (Kr.5 500)

Provisjon (forutsatt salgssum: 5 990 000,-) (Kr.47 920)

Tilrettelegging (Kr.14 900)

Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)

Visningshonorar (Kr.2 500)

Innhenting av grunnbok (Kr.404)

Markedspakke 1 (Kr.12 500)

Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.2 434)

Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
75-21-0165

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.

Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning.
For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.

Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig
dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et
"som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel
hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som
kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger
eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige
opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt
innvirkning på den avtalen som er inngått.
Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke
eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av
interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra
forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Novum Eiendomsmegling AS
EIE Stovner
Org. nr:990224463
Stovner senter 3
0913 Oslo
Tlf: 22 30 18 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Ali Hashmi

Saksbehandlere
Ali Hashmi
EIE Stovner
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 44 78 66 / E-post: ali@eie.no

Daniel Berggren
Fung. Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Mob: 45 22 00 69 / E-post: db@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Stovnerveien 80A
For mer om objektet
Stovnerveien 80A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: