Bilde 1 av Tormods vei 13ABilde 2 av Tormods vei 13A
Digital salgsoppgave
Tormods vei 13A

1184 Oslo • Oslo kommune

Prisantydning

kr 12 000 000

Omkostninger: kr 314 020Totalpris: kr 12 314 020
Enebolig i attraktivt område med rolig og barnevennlig beliggenhet. Solrik terrasse og hage, garasje, modernisering
Vis i kartLast ned salgsoppgave
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
141 m²
Bruksareal (BRA)
150 m²
Bruttoareal (BTA)
162 m²
Prisantydning
kr 12 000 000
Omkostninger
kr 314 020
Totalpris
kr 12 314 020
Byggeår
1987
Tomt
Eiet tomt 608 m²
Oppdragsnummer
58210072
card-default

Rita Josefsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Rita
Prisantydningkr 12 000 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 000 000,-)kr 300 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 12 650,-
  
Totalpris kr 12 314 020
Eiendom
Tormods vei 13A, 1184 Oslo

Matrikkel
Gnr. 158 bnr. 877 i Oslo kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 141 kvm, Bruksareal: 150 kvm, Bruttoareal: 162 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
1987

Tomt
Eiet tomt 608 kvm

Prisantydning
12 000 000

Totalpris inkl. omkostninger
12 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
300 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 000 000,-))
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

314 020,- (Omkostninger totalt)

12 314 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Eier
Torbjørn Jøssund

Beskrivelse
Enebolig over 2 plan i et populært og attraktivt område på Bekkelaget/Nordstrand. Eiendommen ligger fint til i rolig og barnevennlig gate med solrik tomt på 608 m². Innholdsrik planløsning med bl.a romslig stue med spiseplass, delvis adskilt kjøkken, 4 soverom, 2 bad, stor loftsstue, vaskerom og godt med lagringsplass. Parkering i garasje og biloppstillingsplasser på eiendommen. Bolig med moderniseringsbehov og mange muligheter. Tilhørighet til populære Bekkelaget skole.

- Perfekt familiebolig med stor potensiale!
- 4 soverom og 2 bad
- Stor loftsstue
- Syd- og vestvendt terrasse på 66 m²
- Solrik og lettestelt tomt
- Vannbåren gulvvarme i 1. etg og peisovn i stuen
- Vaskerom med adkomst fra hagen
- Godt med lagringsplass i knevegger, boder og garasje
- Usjenert og fin beliggenhet i et lite trafikkert område
- Kort vei til off.transport, barne og ungdomsskole
- Handlesteder som Lambertseter, Holtet og Sæter i nærområdet

Parkering
Parkering i garasje, samt flere biloppstillingsplasser på eiendommen.

Beliggenhet
Boligen har en attraktiv beliggenhet i et godt og etablert bomiljø i bydel Nordstrand, på Bekkelaget. Svært barnevennlig og godt tilbaketrukket i et lite trafikkert område. Herfra er det kort vei til bl.a skoler og barnehager, kollektivtransport samt masse fritidsaktiviteter. Holtet handelssenter ligger i området og byr også på gode servicetilbud med bl.a den kjente gourmetbutikken Jacobs, Kaffebrenneriet, Godt brød og søndagsåpen Joker. Midt i hjerte av Nordstrand finner du Sæter Torg som består av et godt og spennende utvalg av butikker, serveringssteder, helse- og velværeklinikker og ulike tjenester. Lambertseter kjøpesenter og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Bebyggelse
Enebolig beliggende i bydel Nordstrand i Oslo kommune. Området består hovedsaklig villabebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 608 kvm
Tomten er inngjerdet, barnevennlig og pent opparbeidet med asfaltert innkjørsel/ gårdsplass. Busker, plen og beplantning.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Fra eiendommen er det gangavstand til Bekkelaget barneskole og Brannfjell ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder og et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Offentlig kommunikasjon
Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss og T-bane. Bussholdeplass i Skogholtveien, linje 74 i kort avstand, T-bane på Karlsrud også i kort avstand. Med bil tar det ca.10 min til Oslo S og ca. 40 min til Oslo Lufthavn.

Fritidstilbud
For den aktivitetslystne er det kort vei til store friområder ved Ekebergsletta, Brannfjell og den populære skulptur- og kulturminneparken Ekebergparken. Her ligger også husdyrparken og besøksgården EKT. Østensjøvannet med naturreservat ligger også i gangavstand fra boligen. En liten sykkeltur unna finner du flere populære strender, blant annet nye flotte Bekkelagsbadet, Sydstranda på Ulvøya og Nordstrand bad. Kort vei til friområdet med den fredede Ljanselva hvor det er turveier og stier som fører deg videre inn i Østmarka eller til Fiskevollbukta. Området har også kort avstand til lekeplasser, fotballbaner, skiløyper, idrettshall, tennisanlegg og ridesenter.

Inneholder
Primærrom: 141m2, Bruksareal: 150 m2, Bruttoareal: 162 m2,
S-rom 9 m2 (boder)

1. etasje (100 m2 BRA):
Entré/ trapp/ gang, stue/ spisestue, kjøkken, bad, vaskerom, 2 soverom

2. etasje (50 m2 BRA):
Trapp/ gang, bad, loftstue, 2 soverom.

Garasje:
Bruksareal: 20 m2

Alle innvendige og utvendige arealangivelser samt rombeskrivelse er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Rom er definert etter dagens faktiske bruk, og samme definisjon er brukt i markedsføring av boligen (prospekt, finn.no annonse og annet salgsmateriell), uavhengig av hva rommene faktisk er byggemeldt som.

Byggemåte
Enebolig oppført med bærende konstruksjoner og etasjeskiller i trekonstruksjoner. Yttervegger har liggende trekledning på fasaden. Grunnmur er støpt plate på mark. Saltakkonstruksjon i tre. Yttertaktekking er takstein.

Primærrom
Primærrom: 141 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 150 kvm

Standard
1.etasje:

Entré/gang:
Fin entré med plass til å henge fra seg ytterklær, samt romslig gang/hall, med tillegg av bod for oppbevaring i tilknytning til gangen.

Stue:
Romslig og lys stue i 1.etg. med gode vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. Dette, kombinert med god gulvplass, gir en god romfølelse. Stuens størrelse gjør det mulig å møblere i ulike soner. Det er god plass til sofa/tv-gruppe og spisebord i tilknytning kjøkkenet. Utgang fra stue/spisestue til Syd- og vestvendt terrasse på 66 m² med videre adkomst til gressplen. Ilsted i stuen gjør dette til et ekstra hyggelig oppholdsrom.

Kjøkken:
Kjøken i delvis åpen løsning mot spisestue. Kjøkkeninnredning fra byggeår med profilerte fronter på skuffer og skapdører. Vannrør i kobber og avløpsrør i plast. 3- stavs eikeparkett på gulv.
Malte veggflater. Folierte trefiberplater i himling. Malt vinylbelegg over kjøkkenbenker. Benkeplater i heltre. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål og ett greps blandebatteri. Frittstående kjøleskap og fryseskap. Frittstående komfyr med keramisk platetopp. Komfyrvakt. Oppvaskmaskin. Kjøkkenventilator med avtrekk til kanal, integrert i overskap.

Bad:
I denne etasjen er det et stort bad fra byggeår. Vannrør i kobber og avløpsrør i plast. Gulvfliser. Trekledning på vegger og himling. Innmurt badekar med fliser. Veggmontert hånddusj. Innredning med profilerte fronter. Helservant med ett greps blandebatteri. Speil med overlys og stikkontakt. 2 sideskap. Gulvmontert toalett. Adkomst til vaskerom/ teknisk rom. Mekanisk ventilasjon. Vannbåren varme i gulv. Åpningsbart vindu på vegg.

Vaskerom:
Praktisk vaskerom med adkomst både innefra og utenfra. Her kan man ta med seg utsyr, skitne klær og annet direkte fra hagen og inn. Vannrør i kobber og avløpsrør i plast. Gulvbelegg på gulv. Trekledning på vegger og
himling. Utslagsvask i rustfritt stål og ett greps blandebatteri. Opplegg for vannbåren gulvvarme. 200L varmtvannsbereder med varmegjenvinning. Opplegg for vaskemaskin/ tørketrommel. Naturlig og mekanisk ventilasjon.

Soverom:
Det er hele 4 soverom i boligen, hvorav 2 i 1.etg. og 2 i 2.etg. Romslig hovedsoverom i 1.etg. med garderobeskap og god plass til dobbeltseng. I tilknytning til dette rommet er det andre soverommet i denne etasjen, også av fin størrelse. Dette passer perfekt som barnerom eller kontor. De to andre rommene har også flott størrelse, befinner seg i 2.etg. og passer utmerket som barnerom eller gjesterom.

2.etasje:
Loftsstue:
Stor loftsue med fin takhøyde og gode møbleringsmuligheter. Dette arealet egner seg perfekt som ungdommssone/TV-stue. Det er i tillegg lagringsmuligheter i kneveggene her.

Bad:
Baderom fra byggeår. Vannrør i kobber og avløpsrør i plast. Vinylbelegg på gulv. Malt strietapet på vegger. Trekledning i skråhimling. Dusjnisje med veggmontert hånddusj. Innredning med glatte fronter på skapdører. Helservant med ett greps blandebatteri. Speilskap med lys og stikkontakt. Sideskap. Gulvmontert toalett. Stråleovn over dør. Mekanisk ventilasjon.

Tomt/uteplass/hage:
Sydvest-vendt markterrasse på ca 66 m² med utgang fra stue. Her har man god plass til ulike utemøblement, grill sofagruppe mm. Videre tilgang til boligens hage, med gressplen, beplantning, mm. Terrassen og hagen er skjermet og har gode solforhold. Hagen er videre svært barnevennlig og lun, her får du plass til trampoline!

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger brukstillatelse fra 1987.

Oppvarming
Oppvarming er vannbåren gulvvarme i 1. etasje, vedfyring og elektrisitet.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter og eiendomsskatt utgjør kr. 7.256,75,- pr kvartal.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til:

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 2 726 544,- Som sekundærbolig Kr. ,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.
Oppvaskmaskin medfølger ikke.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
12 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
300 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 000 000,-))
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

314 020,- (Omkostninger totalt)

12 314 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
58-21-0072

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovvalg

Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9. Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset. Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).
En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Følgende gjelder der handel kommer i stand før 1. januar 2022
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9. Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset. Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).
En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Følgende gjelder der handel kommer i stand etter 1. januar 2022
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

NB: For eiendommer hvor handel kommer i stand etter 01.01.2022 gjelder følgende: Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Bekkelaget & Nordstrand Eiendom AS
EIE Bekkelaget & Nordstrand
Org. nr:974350521
Kongsveien 78
1109 Oslo
Tlf: 23 16 73 00

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner Rita Josefsen

Saksbehandlere
Rita Josefsen
EIE Bekkelaget & Nordstrand
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 93 88 15 37 / E-post: rij@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Tormods vei 13A
For mer om objektet
Tormods vei 13A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: