Bilde 1 av Villaveien 28ABilde 2 av Villaveien 28A
Digital salgsoppgave
Villaveien 28A

0371 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Blindern/Frøen - Stor, historisk villa | fantastisk beliggenhet | solrik hage og dobbel carport | Oppussingsbehov
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 soverom
Primærrom (P-ROM)
344 m²
Bruksareal (BRA)
346 m²
Bruttoareal (BTA)
425 m²
Kommunale avgifter
kr 2 357 / Mnd
Prisantydning
kr 25 000 000
Omkostninger
kr 693 520
Totalpris
kr 25 693 520
Byggeår
1915
Tomt
Eiet tomt 926 m²
Oppdragsnummer
12210019
card-default

Vegard Eidså Andersen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Vegard
Prisantydningkr 25 000 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 14 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 677 500,-
  
Totalpris kr 25 693 520
Eiendom
Villaveien 28A, 0371 Oslo

Matrikkel
Gnr. 38 bnr. 67 i Oslo kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 344 kvm, Bruksareal: 346 kvm, Bruttoareal: 425 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
5

Byggeår
1915

Tomt
Eiet tomt 926 m²

Prisantydning
25 000 000

Totalpris inkl. omkostninger
25 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
677 500,- (Dokumentavgift)

693 520,- (Omkostninger totalt)

25 693 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 28 277 pr. år

Eier
Johan Jørgen Petersen

Beskrivelse
- Stor villa i fredelig område.
- Byggeår 1915 i nybarokk stil.
- På byantikvarens gule liste.
- Tegnet av arkitekt Søren Wise Opsahl.
- Behov for oppussing.
- Store rom, god takhøyde.
- Innholdsrik over fire plan.
- Kjeller med egen inngang.
- Inngjerdet, fin hage.
- Carport med plass til to biler.
- Tre kjøkken og tre bad.
- Tre stuer med ildsted.
- Forstue med pelletsovn.
- Boligen har totalt 7 ildsteder.
- Kjøkken med biinngang.
- Kjellerstue og innredet rom.
- Vaskerom og toalettrom.
- Fem soverom, et innredet rom.
- Rikelig med lagringsplass.
- Loftsrom med potensial.

Parkering
På eiendommen er det oppført carport med plass til to biler. Plater er skiftet og ny takpapp er lagt i januar 2021. Det er også oppstillingsplass på tomten. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Villaen har en fantastisk beliggenhet i Oslo, i et stille og fredelig villastrøk. Her bor du i et skjermet og idyllisk område, samtidig som det er sentralt. Villaen er oppført på byantikvarens gule liste fordi det er en godt bevart nybarokk villa med hage, som ligger i et meget helhetlig og urørt område. Villaen har arkitekturhistorisk verdi, stilhistorisk verdi og arkitektonisk verdi, for å nevne noe.

Blindern/Frøen er sentralt med tanke på alle typer servicetilbud og fasiliteter. Nærområdet har flere barnehager, skoler for alle alderstrinn, god offentlig kommunikasjon og en rekke høyskoler. Ikke minst ligger Universitetet på Blindern like ved. Deichman bibliotek på Majorstuen kan også nevnes.

Universitetet har et flott parkanlegg. Det er heller ikke langt å gå til Marienlystparken, eller  Frognerparken med skulpturanlegget Vigelandsparken, Oslo Bymuseum, Frognerbadet og Frogner stadion. I Marienlystparken er det ballspill som fotball og volleyball, i tillegg har den minigolfanlegg.

Av populære treningsanlegg i nærområdet har du Marienlyst idrettsanlegg med fotballområde på Friggfeltet, samt Frogner Stadion og innendørshallen Domus Athletica. Sistnevnte inneholder blant annet en stor helårs svømmehall med tilliggende varmt barnebasseng.

Marka, både sommer og vinter, er svært nær og i gåavstand med start ved Rikshospitalet. På en god vinter kan man begynne skituren allerede på jordet bak Blindern stasjon. Fra Blindern stasjon kan du ta T-banen til Sognsvann. Fra Frøen stasjon tar T-banen deg til Frognerseteren.

Store dagligvarebutikker er blant annet på Majorstua, med Coop og Meny Colosseum. Bogstadveien med alt det innebærer av butikker, kafeer, restauranter og barer, starter der. På Ullevål stadion ligger Coop Mega, Vinmonopol, Elkjøp og mye mer. Nærmeste dagligvare er på Universitetet, 500 meter unna, og nærmeste søndagsåpne er Joker, 900 meter.

Tomt
Eiet tomt, 926 m²

Eiendommen ligger i et hyggelig område med villabebyggelse, i et rolig og svært ettertraktet strøk. Tomten er 926 kvm og pent opparbeidet. Hagen er avgrenset med stakittgjerde, hekk og port. Mot inngangspartiet på boligens østside er det asfaltert.

Hagen er stor og frodig med frukttrær, plen og blomster. Her er det deilig å tilbringe fine sommerdager for både store og små. Solforholdene er gode fra morgen til kveld, og det er fin plass til trampoline, sittegrupper og lek. En stor blodbøk gir deilige skyggefulle partier på tomten.

Fra spisestuen er det utgang til en stor veranda med plass til utemøblement og grill. Fra verandaen er det trapp ned til hagen. Verandaen fikk ny membran og dekke i februar 2021.

Skole/barnehage
Fra eiendommen er det gangavstand til Marienlyst og Vinderen barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Ris og Marienlyst ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. I tillegg til UiO Blindern er det kort vei til Politihøyskolen, Rikshospitalet, Ullevål Sykehus, Forskningsparken, med fler.

Offentlig kommunikasjon
Kollektivtilbudet i området består av T-bane og buss. Nærmeste holdeplasser er Blindern T-bane, ca. 350 m, Frøensalléen bussholdeplass, ca. 450 m, og Frøen T-bane, ca. 550 m. Blindern stasjon har svært hyppige avganger, og med banen tar det 6 min til Nasjonalteateret, 13 min til Oslo S, eller 11 min til Sognsvann. Med bil tar det ca. 3 min til Majorstuen, 5 min til Vinderen, 9 min til Skøyen, 10 min til Sognsvann,10 min til Nasjonalteateret, 13 min til Oslo S og 12 min til Lysaker.

Inneholder
1. etasje: Vindfang, trappehall, forstue, stue, stue/bibliotek, spisestue, kjøkken og biinngang.

2. etasje: Trapperom, gang, 4 soverom, 2 bad/wc og kjøkken.

Loft: Trapperom, innredet rom og soverom.

Kjeller: Trapperom, kjøkken, wc, bad, mellomgang, badstue, bod, vaskerom, kjellerstue, innredet rom og vindfang med utgang til hage via bod.

Primærrom
Primærrom: 344 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 346 kvm

Boder
Boligen har rikelig med lagringsplass i kott og boder, samt på et stort, uinnredet loftsrom. Den ene boden i kjelleren har utgang til hagen.

Standard
Vindfang og hall
Boligen har trapp fra gårdsplassen opp til en overbygd inngangsdør. Et praktisk vindfang har plass til sko, og fører videre inn til en sjarmerende trappehall med god takhøyde, koselig tapet og parkettgulv. En original, lysmalt trapp svinger seg opp til andre etasje, og ned til kjelleren. I trappeløpet opp til andre etasje er det et dobbelt blyglassvindu. Fra trappehallen er det dør inn til forstuen.

Hovedkjøkken
Villaen har tre kjøkken og hovedkjøkkenet ligger i første etasje. Rommet har god størrelse som gir uante muligheter ved montering av ny innredning. At det i tillegg er egen kjøkkeninngang gjør det ekstra praktisk når helgehandelen skal på plass. Nostalgisk "diamant-vindu" med utsyn i hagen.

I dag har kjøkkenet en eldre innredning med profilerte trefronter, hvitmalte, glatte fronter med originale krydderskuffer og enkelte plassbygde skap og hyller. Det er også avtrekksvifte og en gasskomfyr. Benkeplaten er i heltre og har nedfelt dobbel oppvaskkum med avrenningsfelt. Under benken er det opplegg for oppvaskmaskin.

Kjøkken 2 og 3
I andre etasje er det et innredet rom, også dette med det nostalgiske "diamant-vinduet" og enkel kjøkkeninnredning. Kjøkkenet har en foliert innredning med hvite benkeskap, hvit laminatbenkeplate, nedfelt stålkum og hylle på veggen.

I kjelleren har kjøkkenet hvite benkeskap, heltre benkeplate med nedfelt stålkum og keramisk koketopp, samt integrert stekeovn og oppvaskmaskin. Over koketoppen er det avtrekkshette i børstet stål.

Tre fine stuer
På hovedplan har villaen flere fine stuer med store vinduer, ildsted og god takhøyde; hovedstue, stue/bibliotek og spisestue. Forstuen har parkett, tapetserte vegger og stukkatur i himling. Rommet har plass for enkelt møblement og har god varme fra en pelletsovn.

Fra forstuen er det inngang til både hovedstuen og spisestuen. Spisestuen har god plass til langbord, så her kan det dekkes til mange gjester. Med åpen løsning mot kjøkkenet blir det også ekstra sosialt rundt matlaging og opprydning. En peisovn gir ekstra stemning til måltidene, og ikke minst god og effektiv varme. Spisestuen har store vinduer og en tofløyet dør med glass ut til verandaen.

Hovedstuen har et flott karnapp, stukkatur i himling, lyse veggflater og heltre gulvbord. Rommet har god plass og flere møbleringsmuligheter. Stuen har en vedfyrt kamin.

Biblioteket har adkomst fra både hovedstuen og spisestuen via skyvedører. Rommet har godt lysinnslipp fra vinduer mot både syd og vest. Gulvet har trebord og veggene har blå tapet som står fint til stukkaturen i himlingen. Langs veggene er det montert bokhyller. Noen er vegghengt og har en perfekt plass til kontorløsning under. Det er også god plass til et par godstoler. Her er det en åpen trivelig peis.

Kjellerstue
I kjelleren har boligen en koselig kjellerstue med heltregulv, lysmalte panelvegger og lysmalt murvegg. Rommet har god størrelse og er et hyggelig rom for avslapping, tv-kvelder og vennebesøk. Innenfor kjellerstuen er det et innredet rom med gulvfliser.

Bad/wc/vaskerom
I villaen er det tre bad, et toalettrom og et vaskerom. To av badene ble rehabilitert i 2006 og ett i 2008, og kvitteringer fra rørlegger og elektriker kan fremvises. Hovedbadet har god størrelse og er et velværebad med både badekar og dusjhjørne. Rommet har vannbåren og elektrisk gulvvarme, grå gulvfliser og lysegrå mosaikkfliser på veggene. Badekaret er innfliset med mosaikk og dusjhjørnet har innfellbare glassdører, hånddusj og regnfallsdusj.

Videre har badet toalett og servantinnredning med skuffer og heldekkende betongvask fra Kvikk. Over vasken er det et innmurt speil med tre lampetter over. Badet har også downlights i himling, avtrekk og dagslys fra stort vindu.

Bad 2
Det andre badet i andre etasje har samme pene fliser på gulv og vegger som hovedbadet. Gulvet har vannbåren og elektrisk varme og det er både downlights, vindu og avtrekk. Badet er utstyrt med servant med innredning, toalett og dusjhjørne med glassvegg.

Bad 3
Badet i kjelleren har flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Rommet er utstyrt med badekar, vegghengt servant og dobbelt speilskap med belysning over. Fra badet er det dør til en mellomgang som har adkomst til badstue med benker og badstueovn. Gulvet har vannbåren og elektrisk varme. Vegg-i-vegg med badet ligger toalettrommet. Her er det flislagt gulv, malte veggflater, servant, speil og toalett.

Vaskerom
I kjelleren har boligen et stort grovvaskerom med malt betonggulv og malte murvegger. Vaskerommet har sluk i gulvet, et lite vindu, skyllekum i stål, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det er montert et frittstående benkeskap og enkelte vegghyller.

Soverom og garderobe
Boligen har fire gode soverom i andre etasje, et stort soverom i loftsetasjen og et innredet rom med garderobe i kjelleren innenfor kjellerstuen. Flere av rommene har plassbygde kott, og det er god plass til annen garderobeløsning i alle soverommene. Fra ett av soverommene i andre etasje er det utgang til balkong. I loftsetasjen har soverommet et tilliggende rom med servant.

Boligen har rikelig med lagringsplass i kott og boder, samt på et stort, uinnredet loftsrom. Den ene boden i kjelleren har utgang til hagen.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ekspeditionsdokument på eiendommen, datert 1918.

Oppvarming
Boligen har flere oppvarmingskilder. Det er blant annet luft-til-luft varmepumpe, luft-til-vann varmepumpe KWsmart som gir vannbåren varme til tre bad og tre viftekonvektorer, samt en rekke ildsteder; peis, pelletsovn, vedovn, kamin og peisovn. To rom i kjelleren har varmekabler, og for øvrig er det enkelte panelovner. I andre etasje er det parafinovn. Hovedpipen ble utvendig rehabilitert i 2014.

Boligen har naturlig ventilasjon med avtrekk i ventilasjonskanal over tak. Sikringsskap er utstyrt med automatsikringer og jordfeilbryter. El-anlegget ble modernisert i 2013.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 28 277 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt for 2021 er beregnet til: 28.692

Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr ,- pr..

Forsikring med polisenummer
Tryg Polisenummer: 7757815

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 4 654 874,- Som sekundærbolig Kr. 16 757 545,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
- Eiendommen er oppført på byantikvarens gule liste (kommunalt- og statlig listeført). Dette betyr at Byantikvarern skal gi en rådgivende uttalelse på byggesaker som berører eiendommen.
- Godkjent inn/utkjøring til carport er via hovedport.
- Dagens bruk av rommene i kjelleren avviker fra siste godkjente byggemeldte tegninger. Rommene er ikke søkt bruksendret og kjøper vil overta ansvar og risiko for dette forholdet. Originale byggetegninger er vedlagt salgsoppgaven.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Vei/vann/kloakk
Offentlig tilknyttet.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål. Megler har innhentet reguleringskart med bestemmelser. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
25 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
677 500,- (Dokumentavgift)

693 520,- (Omkostninger totalt)

25 693 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Markedspakke (Kr.16 950)
Visningshonorar (2.500 pr annonserte visning / 1.250 pr privatvisning) (Kr.8 750)
Innrykk i Finansavisen (Kr.8 000)
Innrykk i Aftenposten (Kr.9 000)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.50 000)
Tilleggsforsikring TRYG (Kr.8 500)
Grunnpakke enebolig (Kr.4 950)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.216 800)
Totalt kr. (Kr.328 450)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
12-21-0019

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Bogstadveien Eiendomsmegling AS
EIE Majorstuen
Org. nr:982733146
Borgenveien 66, 0373 Oslo
0302 Oslo
Tlf: 21 00 44 00, Fax: 21 00 44 10

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner Vegard Eidså Andersen

Saksbehandlere
Vegard Eidså Andersen
EIE Majorstuen
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 98 20 29 75 / E-post: va@eie.no

EIE Majorstuen
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Villaveien 28A
For mer om objektet
Villaveien 28A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: