Bilde 1 av Nakholmen 179Bilde 2 av Nakholmen 179
Digital salgsoppgave
Nakholmen 179

0150 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Indre Oslofjord - Nakholmen - nærmere sjølinjen kommer du ikke - vestvendt - usjenert - nybygd 2013 - drømmebeliggenhet
Vis i kart
Boligtype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Antall soverom
1 soverom
Primærrom (P-ROM)
37 m²
Bruksareal (BRA)
47 m²
Bruttoareal (BTA)
52 m²
Prisantydning
kr 6 900 000
Omkostninger
kr 44 900
Totalpris
kr 6 944 900
Byggeår
2013
Tomt
Festet tomt m²
Oppdragsnummer
31210081
Prisantydningkr 6 900 000,-
Innmeldingsavgift Nakholmen velkr 35 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 9 900,-
  
Totalpris kr 6 944 900
Eiendom
Nakholmen 179, 0150 Oslo

Matrikkel
Gnr. 201 bnr. 1 i Oslo kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 37 kvm, Bruksareal: 47 kvm, Bruttoareal: 52 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
2013 - bygget ny over grunnmur

Prisantydning
Kr. 6 900 000,-

Totalpris inkl. omkostninger
Kr. 6 900 000,- (Prisantydning)
Omkostninger

Kr. 35 000,- (Innmeldingsavgift Nakholmen vel)

Kr. 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
Kr. 44 900,- (Omkostninger totalt)
Kr. 6 944 900,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Eier
Maren Thyrum Engh

Beliggenhet
Hytta har en særdeles god beliggenhet på vestsiden av Nakholmen, kun 2 meter fra sjølinjen, og nærmere sjøen kommer man ikke!

Fra hytta og hagen har man panorama utsikt mot sjøen, skipsleia, Dyna fyr, Bygdøy og Oslo by.

Solforholdene er upåklagelig med sol fra tidlig morgen og til seneste kveld. Kveldssolen er et magisk skue fra eiendommen.

Usjenert og med god avstand til nærmeste hytte.

Gode badeplasser rett nedenfor hytta og hagen.

Nakholmen er beliggende midt i skipsleia til Oslo havn, kun en kort båttur fra Aker brygge og omkringliggende båthavner. Øya er ca. 120 dekar stor og har et meget trivelig hyttemiljø.  Her er opparbeide gangstier over hele øya, sommeråpen butikk, forballbane og lekeplass for barn. Til Nakholmen kommer du med lokalferge fra Aker brygge. Fergen har hyppige avganger.

Tomt
Hagearealet er vakkert og omkranset av syrinhekker. Hellelagte terrasseplasser på flere nivå, blomsterbed, et vakkert eiketre, usjenert.  Vestvendt med panorama utsikt mot sjøen, skipsleiea, Dyna fyr, Bygdøy og Oslo by. Solforholdene er upåklagelig med sol fra tidlig morgen og til sen kveld.

Adkomst
Adkomst med lokalferge fra Aker brygge - rutetider på www.ruter.no - fergene går hele året og har varierende rutetider i forhold til årstidene - hyppigst avganger om sommeren hvor overfarten tar ca. 30 minutter. Ellers med egen båt - Nakholmen har en veldrevet båthavn som ligger et par steinkast fra hytta. Båtplass krever medlemskap i Nakholmen båtforening for tildeling av båtplass.

Inneholder
Hytta har en praktisk og god planløsning hvor arealet er godt utnyttet. 1. etasje inneholder - entre, kjøkken, stor og luftig stue og et soverom. Fransk balkong i stuen hvor man har panorama utsikt mot sjøen og mot vest. Adkomst til hems ( gulvareal 12 kvm ) via trapp hvor det er plass til sengeplasser. Stor uinnredet kjeller hvor man eventuelt kan installere toalett eller andre typer rom.

Byggemåte
Tak - saltakskonstruksjon tekket med takshingel. Vegger - bindingsverksvegge tekket med panel. Grunnmur - nedre del er betong mens resten er leca.

Primærrom
Primærrom: 37 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Vindfang/gang, kjøkken, stue.

Bruksareal
Bruksareal: 47 kvm

Standard
Hytta er nybygd over grunnmur i 2013, og her kan man flytte rett inn uten tanke på nevneverdige oppgraderinger. Innvendig ble hytta oppusset i 2016 med nytt kjøkken m/hvitevarer, nytt gulv  ( parkettlaminat som er meget slitesterkt ) og overflater malt. Standarden er gjennomgående meget god hvor tak og vegger er malt i lyse og innbydende farger. Kjøkken med integrert komfyr og kjøl-fryseskap. Gulv med parkett. Vinterisolert. For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandstrapport. For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest.

Oppvarming
Elektrisk

Energimerking
Ikke aktuelt for denne eiendommen.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: 0,-.

Faste løpende kostnader
Årlige faste kostnader utgjør: Forsikring kr. 4 450,-, strøm p.t. kr. 4 700,-, velavgift kr. 12 000,- samt festeavgift kr. 4 587,-.

Forsikring med polisenummer
Tryg
Polisenummer: 6340158
Premie: kr. 4 400,-

Formuesverdi
Formuesverdi kr 238 282,- pr. 2019

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Festet tomt hvor man fester det arealet hytta står på. I tillegg disponerer man opparbeidet hageareal rundt hytta. Årlig festeavgift kr. 4 587,-. Kopi av standard festekontrakt for Nakholmen, Bleikøya og Lindøya medfølger salgsoppgaven. Kontakt megler dersom det er spørsmål om festekontrakten. Pliktig medlemskap i Nakholmen velforening. Årlig velavgift kr. 12 000,-. Hytteeier plikter å følge velforeningens lover og regler samt festekontraktens bestemmelser. Kopi av velets vedtekter og regler medfølger salgsoppgaven. I henhold til p. 6 i festekontrakten kan eiendommen ikke pantsettes. Det er tillatt med installasjon av tørrklosett.  Innmeldingsgebyr  til Nakholmen velforening kr. 35 000,-. Det påløper ikke dokumentavgift ved salg av denne type eiendom. Alt innbo, med unntak av kjøkkenutstyr, spisebord, sofabord, anker, maritime pynteting, 2 lamper, grill, tv, reggisør stoler og personlige ting medfølger handelen.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Festeavtale
Kopi av standard festekontrakt for denne type eiendom på øyene Nakholmen, Bleikøya og Lindøya medfølger salgsoppgaven. Festeavtalen løper til 2061. Årlig festeavgift kr. 4 587,- - indeksregulert. I henhold til Tomtefesteloven har man rett til å innløse tomten hvert 10. år. Kontakt gjerne megler for evenetuelle spørsmål.

Utleie
Utleie er ikke tillatt.

Vei/vann/kloakk
Kommunalt sommervann.

Regulering
Eiendommen er regulert til bevaring - fritidsbolig. Kopi av reguleringskart og reguelringsbestemmelser medfølger salgsoppgaven. Hytten står på Byantikvarens gule liste

Odel og konsesjon
Eiendommen er ikke konsesjonspliktig og det hviler ikke odel på den.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
35 000,- (Innmeldingsavgift Nakholmen vel)
9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

44 900,- (Omkostninger totalt)

6 944 900,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Vederlaget, som er provisjonsbasert, betales av selger. Provisjonen utgjør kr. 124 000,- dersom
eiendommen selges til prisantydning. I tillegg betaler selger avtalte utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
31-21-0081

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Bygdøy Allé Eiendomsmegling AS
EIE Vinderen
Org. nr:889665742
Borgenveien 66, 0373 Oslo
0373 Oslo
Tlf: 22 13 55 00, Fax:

Ansvarlig megler
Marius Berger

Saksbehandlere
Marius Berger
EIE Vinderen
Mob: 41 30 12 83 / E-post: marius.berger@eie.no

EIE Vinderen
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Nakholmen 179
For mer om objektet
Nakholmen 179

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: